Találatok a következő kifejezésre: A barátom idegileg, mit (4 db)

A barátom teljesen kivan lelkileg, idegileg. Próbálom támogatni, felviditani, de nem nagyon sikerül. Mit tehetnék még?

Már engem is nagyon megvisel ez a helyzet, meg szakad érte a szivem. Próbáltam kimozditani ebböl a helyzetböl, nem sok sikerrel. Ma viszont kiborult nálam a bili, elkezdtem sirni, annyira sajnálom öt. Iszonyatosan szenved. Csak annyit kértem,hogy beszéljen az érzéseiröl. Kiakadt,hogy miért sirok megint,meg semmi baja. Nem azt mondtam,hogy éjjel nappal az érzéseiröl beszéljen, csak tudjam,hogy mi játszódik le benne. Tehetetlennek érzem magam, és belebolondulok,hogy igy látom hónapok óta. Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: Elõzmények?

Elõzmények?
Talán jobban tudnánk tanácsot adni, ha tudnánk, mitõl van kiborulva. Történt valami tragédia? Munkanélküli? Leterheli a munka, tanulás? Stresszel valami miatt?
Ha meg kell baxódni, akkor meg kell baxódni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon komoly családi problémák, apja alkoholista + munkahelyi stressz. Túl sok neki ez, és sajnos az érzéseiröl nemigen szeret beszélni, inkább magába játsza le a dolgokat De érzem, hogy egyre rosszabb. Hozzám sincs türelme, pedig nem sokat várok töle. Szeretem teljes szivemböl, nem tudom mit tehetnék értünk. Mindketten szenvedünk, ö a problémák miatt, én miatta.
valoszinu a Te szereteteddel nincs gond. másfajta szeretet hianyzik neki, amit nem kapott meg esetleg sosem. Apai vagy anyai... inkább anyai lehet.
f/n mennyi idõs?
A kérdező hozzászólása: Mind a ketten 26 évesek vagyunk.

A barátom kikészít idegileg, mit csináljak?

égebben minden jó volt,nem volt veszekedés meg semmi órákig mondogadtuk egymásnak hogy mennyire szeretjük egymást még szerelmes sms-eket is küldözgettünk egymásnak.Könyörgött is hogy soha ne haggyam el.Lassan 1 éve leszünk eggyütt de megváltozott.Mostanában alig hallom t?le ezt az egyszer? szót hoy "szeretlek" mindenbe beleköt,vvitatkozik,elkezd veszekedni.Már egy jó ideje sportolok már ebe s belekötött.Már olyanokat mondogat ha nem csinálom ezt azt amazt soha többé nem szól hozzám.És már nem érzem maamat olyn boldognak mint 1 évvel ezel?tt.Néha már azt is szoktam bánni hogy összejöttem vele.Mit cssináljak?Hogyan változtassam meg?

Legjobb válasz: Szerintem a Ti kapcsolatotok kihült, és mindkét oldalról. Úgy érzem, hogy valahol már Te sem bánnád, ha mihamarabb vége lenne az egésznek, csak nem mered megtenni ezt a lépést. Én 13 évig voltam így egy ilyen kapcsolatoban, ebbõl 2 évet töltöttünk boldogan. Utána pedig egyikünk sem mert lépni, és még 11 évet elfecséreltünk. Szerintem Te ne tedd ezt.

Szerintem a Ti kapcsolatotok kihült, és mindkét oldalról. Úgy érzem, hogy valahol már Te sem bánnád, ha mihamarabb vége lenne az egésznek, csak nem mered megtenni ezt a lépést. Én 13 évig voltam így egy ilyen kapcsolatoban, ebbõl 2 évet töltöttünk boldogan. Utána pedig egyikünk sem mert lépni, és még 11 évet elfecséreltünk. Szerintem Te ne tedd ezt.
Keress egy igazi ferfit, ne egy ilyen hisztis sértodékeny picsával járj.
Nem feltétlen kell mindig mondogatni a másiknak, hogy mennyire szeretitek egymást... Lehet azt érezni másból is. 5-12 hónap alatt elmúlik a rózsaszín köd, és ilyenkor derül ki, hogy bírjátok-e egymással továbbra is. Szerintem mindenképpen kettõn áll a vásár, szóval ha meg szeretnéd menteni a kapcsolatot, akkor mondd el, téged mi bánt, de készülj rá, hogy valószínûleg neki is lesz pár keresetlen szava hozzád. Ha semmi sem változik, valszeg nem mûködik ez közöttetek.
Talán mostanra kerül felszínre az igazi énje. Mindenképpen mondd el neki, hogy mit érzel, hogy már nem vagy boldog, és hogy próbáljon kicsit változtatni a viselkedésén. Mindent meg lehet beszélni!
SOHA ne engedj a zsarolásnak.
ezen nem valtoztatni kell hanem vegetvetni az egeszenk, o mar nem szerelmes beled, es csak teged is tonkretesz, menekulj mig nem keso!ne hagyd hogy szettiporja a szived! baratnom 7evig volt egyutt egy olyan sraccal akibe nem is volt szerelmes, kikeszitettek egymast, es a vege szakitas lett... ne vard a galambot a rozsaszin koddel, az a kod mar reg fellszalt feletettek...
Van ilyen, hogy egy kapcsolat ellaposodik. Ha már nem jó együtt, akkor semmiképpen ne erõltessétek! Tessék szépen kilépni a kapcsolatból, és leszel még szerelmes , ne aggódj! Sõt, talán sok ilyen lesz még. A szerelmek jönnek, aztán elmúlnak. Aztán megint jönnek. Ne aggódj emiatt.
Az elottem hozzaszolonak nagyon igaza van, hogy dobbantott. En is egyutt voltam valakivel 3 evig akirol kiderult egy ido utan, hogy egy onallotlan, orokosen mast okolo a sajat hulyesegeert, iszakos nagymenot jatszo lusta allat...nem mertem lepni....es aztan meg is es nem volt konnyu dontes! 4 eve boldogan elek - 2 eve hazassagban - egy olyan ferfival aki a legjobb dolog az eletemben. Hatarozott, nyugodt, gondoskodo egyszeruen nagyszeru. Tok jol teszed, hogy sportolsz! En a helyedben nyelnek egy nagyot es megkernem ra egy ilyen fikazos huzasa utan, hogy szeretned hogy menjen el es soha tobbe ne jojjon vissza!
Én is voltam igy, nálunk már addig fajult a helyzet, hogy nyugtatoztam magam!Aztán meghoztam életem legjobb döntését ami nagyon nehéz volt szakitotam vele, pedig nagy szerelem volt, részemröl!Most már boldog vagyok egy nagyon rendes ember mellett akivel minden szép!Hagyd ott, ha eddig nem változot meg érted, akkor nem is fog, hiába igérgeti
A kérdező hozzászólása: Én már próbáltam vele beszélni 10 milliószor másnap megnt kezdte elõröl az egészet
Nálunk is volt ilyen, h: "akkor nem szólok hozzád..." kb mint az óvodában, én meg erre felhúztam magam, és mondtam, h jólvan akkor ne szóljál hozzám, de ne fenyegessen ilyen szarságokkal. Ez hatásos volt, mert azóta soha nem mondott még ilyet. Szal azt tudom neked tanácsolni, h lépj fel elõtte határozottan, mert így tényleg azt érzi, h bármit mondhat neked..
Elõsször csak meg akart szerezni, aztán szeretni. Ez a szép idõszak. Most már az együtlétet tervezgeti, és bizony uralkodni akar feletted. Ha összeházasodtok kész pokol lesz az életed, ha már most ezt csinálja!

Hétvégén a Párom a barátaival megy a balcsira kicsit ki vagyok idegileg. Mert ugyan a páromba meg bízok de a barátairól minden apró "szaftos, , storyt tudok! És így nehéz nyugodtnak lennem! Mit tegyek?

Nem akkarok ez miatt veszekedni! Hogy hallgassak?

Legjobb válasz: miert megy nelkuled a Balatonra egyaltalan? en biztosan nem hallgatnek. ha a haverjaival megy, biztosan nem konyvet fognak olvasni a jo huvos hazikoban (satorban)... A paromban fel sem merul hogy nelkulem elmenjen valahova is (kivetel ha muszaj), es bennem sem... hany evesek vagytok?

miert megy nelkuled a Balatonra egyaltalan? en biztosan nem hallgatnek. ha a haverjaival megy, biztosan nem konyvet fognak olvasni a jo huvos hazikoban (satorban)... A paromban fel sem merul hogy nelkulem elmenjen valahova is (kivetel ha muszaj), es bennem sem... hany evesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 19 évesek vagyunk!Csak egy hétvégérõl van szó lemennek fürdeni meg bulizni és utána jönnek!Ezzel nem is lenne probléma mert ez idõ alatt én össze szedem a csajokat és megyünk Dokkolóba Coronitába addig se gondolunk a fiukra!A páromba teljes mértékig meg bízok csak a haverjairól sok dolgot tudok!Én ugyan ezt mondtam neki , hogy én is ismerem az ilyet hisz nekem is vannak fiu barátaim akik áradoznak a b.nõjük mellett , hogy milyen volt a fiús hétvége!De õ szentül állítja , hogy nem kell senki.... nehezen de el hiszem , hogy hûséges marad mert még nem adott okot féltékenységre!Egy biztos ha bármi ki derül akárhogy szeretem akkor mehet a p...ába nem vagyok naív mint a haverjai b.nõi velük az a baj mindnek az elsõ komoly kapcs meg úgy is az elsõ nekem a második de az elsõbõl sokat tanultam!És nekem még ezért is ki baszot nehéz mert az össze lány tõlem vár bátorítást meg , hogy lelket öntsek beléjük és h el mondjam nekik , hogy áááá nem csalnak meg titeket pedig közbe tudok egy két dologról!Ki baszotul fáj , hogy hazudnom kell a csajoknak de csak a Párom barátai!


Az, hogy játszol, az a te dolgod(mert gondolom te is fennvagy 5 000 000 000 alkalmazáson, mint a fiatalok 99, 9%-a). Ebbe nehogy már beleszóljon.
Az, hogy lelépsz, kilépsz ebbõl a kapcsolatból, mert ez rosszabb is lehet.
Dobd ki a srácot. Komolyan mondom, nekem a szüleim nem csináltak sose ilyet, akkor nehogy már egy pasi ezt megengedhesse magának, akivel állítólag egyenrangú a párja.
Együtt éltek?
Az elsõ válaszolónak kõkeményen odavágtam a piros, lefele mutató kezet. Az ok egyszerü: NE a facebookodat töröld, hanem a pasidat VÁGD KI, de úgy, hogy csak úgy zúgjon, hogy csak nyekkenjen!
meg is ütött??:O
Töröld le magad facebookról......
A szüleid nem szólnak semmit? Ha a suliban megjegyzést tettek verés miatt, akkor a szüleid miért nem tesznek valamit? Igaza van az egyik hozzászólónak, ha az én lányomat megverné a barátja, tuti elõvenném õt.
Szerintem az lenne a legjobb, ha szakítanál vele. Bánt téged? Bántja a kutyádat, mert nem tetszik neki valami? Szerintem te már rég tudod hogy mit kéne tenni, csak még nem vallottad be magadnak. Lelkileg terrorizál, hogy vele maradj. Szerinted ez normális?
Ki az, aki hajlandó együttlenni egy ilyen kretén diktátorral és miért teszi ezt? Mi ez, valami újkori rabszolgaság? Pasi átveszi az uralmat a magánélet felett? De miért tûri el ezt bárki is? Aki eltûri, ugyanolyan hibás, mert miért nem rúgta ki már az elsõ ilyen megbolondult despotát az elsõ nõ az emeletrõl az ablakból? Akkor most senki nem venné a bátorságot, hogy ilyen kényúrként viselkedjen!
Szakítasz vele!Más megoldás nincs.
Ezen nincs mit gondolkozni, szakítasz vele és kész. Egy kapcsolat nem arról szól h "te az enyém vagy" vagy "én a tiéd vagyok" hanem arról hogy két fél együtt van mert jól érzik magukat együtt. Egyrészt attól hogy barátnõje vagy, semmi joga korlátoznia a te életed, ha meg megütött akkor végképp hagyd ott a fenébe...ez a legjobb megoldás.
Sajnos neha az ilyen emberektol sokkal nehezebb megszabadulni, mint ahogy azt gondoljak. Merthogy akarmikor a szeretteinket is banthatjak, es bizony sokszor a rendorseg sem segit.
kedves kérdezõ! sikerült kilépned ebbõl a kapcsolatból?
Gondolom a szerelem hevébe nem vetted észre az erre utaló jeleket anno, mikor felszállt a rózsaszín köd, meg már nem tudsz mit csinálni... Ezen már csak a rendõrség segíthet. Vagy egy nagydarab haver.
barátnõmmel is megcsinálta ezt egy tetû. verte, fenyegette hogy ha elhagyja még jobban kap, meg lesz verve ez meg az a családtagja blabla. mindenét feltörte, ellenõrízgette, bezárta (!) én meg azt mondom, hüJe aki ezt hagyja, hogy elszigeteljék mindenkitõl és bedõl a fenyegetéseknek. dobd ki ezt a ...-t, ne mászkálj egyedül éjszaka, ha félsz hogy megver vigyen apu iskolába de még a legértéktelenebb ember sem érdemli meg hogy így bánjanak vele
Kamu. Legalábbis, ha az én lányom jönne haza összeverve, biztos megölném a srácot.
A kérdező hozzászólása: Csak azért ne legyek fenn mert neki nem tetszik?? De neki mindent lehet elmenni bulizni ha meg én nem érek haza idõre akkor nekem esik? Apám nem ütött meg soha az életbe
A kérdező hozzászólása: Probáltam már.. de akkor jött a terror fenyeget h elveszi a kutyámat vagy éppen öt bántja.. v engem
A kérdező hozzászólása: Iskolába is szoltak hogy hogy nézek ki néha már apámat akarták elõvenni ez miatt mert azt hitték hogy õ bántott
A kérdező hozzászólása: Nem!!
elballagsz a rendõrségre és feljelented.
Szerintem te is tudod a megoldást. Ha megakarod örizni az önbizalmad, barátaid s önmagadat akkor vess véget neki. Mivel gondolom már póbáltál vele errõl beszélni s inkább rád kente, gyanúsítgatott s támadott, így másodikként már ez maradt. Mert az uralkodó tipusok pont ezt akarják, elszigetelni téged a környezetedtõl, hogy ha akarsz se kérj segítséget majd pedig téged átalakítani önbizalomhiányos házigéppé aki egy idõ után már nem is akar segítséget kérni vagy kilépni a kapcsolatból hisz elhiszi az jó neki, jobbat
Mi akadályoz meg abban, hogy most felhívd, és azt mondd neki, hogy: VISZLÁT?
Ha nem éltek együtt, ne engedd be a lakásba, vagy a házba. Ha mégis bemenne, a szüleid hívják ki a rendõrséget. Ha kimész az utcára, kísérjen mindig egy felnõtt, vagy egy nagydarab haverod.
Nem tudom, hány éves vagy, de beszélj mielõbb a szüleiddel és költözz el azonnal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!