Találatok a következő kifejezésre: A barátom hogy van-e (123 db)

Az érdekelte, a férfit, hogy van e barátom?

a pasinál voltam és amikor jöttem el ,a telefonom az asztalon volt elkezdi ott ne hagyjam a telefonom,mert még öt fogja hívogatni a barátnőm és ezt vigyorogva mondta a pasi...

Legjobb válasz: Ez alapján inkább azt, hogy van-e barátnõd. Az biztos, hogy nem az eszedre kíváncsi :)

Ez alapján inkább azt, hogy van-e barátnõd. Az biztos, hogy nem az eszedre kíváncsi :)
már megint te...:D nem unod még?
ha ez érdekelte volna, akkor elrakja a telefonod, és mikor elmentél, megnézi a híváslistát
A kérdező hozzászólása: de ezzel azt akarta tudni hogy van egy barátom?
Te nagyon afarqwf vagy :D
Basszus... most akkor te egy csaj vagy és egy pasinál voltál akinél otthagytad az asztalon a telód õ meg beszólt hogy nehogy otthagyd mert a barátNÕd õt fogja hívogatni. Ha barátnõt mondott akkor szrik rá hogy van-e pasid. Ha barátodat mondott volna akkor puhatolta volna ki finoman hogy van-e pasid. Iszonyat volt elolvasni azt a 2 sort amit sikerült leírnod...

A múltkor írtam sms-t a volt barátom, hogy van-e kedve összefutni. Visszahívott, es furcsán viselkedett, miért? (tovább lent! )

én sms-t írtam neki, õ erre felhívott (sose szokott sms-re felhívni), azzal az ürüggyel vagy okkal, hogy ki vagyok. privát számon hívott. lehetséges, hogy nem jelezte volna ki a számomat neki? (akkor nem tudott volna felhívni. ismeretlen számot nem lehet felhívni, csak olyat, ha ki van írva.) vagy kijelezte, de csak a számot és nem a nevemet, ami azt jelenti, hogy kitörölt? (szoktam neki írni néha, minek törölt volna ki? ha akarna, ezzel még nem tudna letiltani...) amikor fölvettem, kérdezte, hogy ki vagyok, elmondtam, kiderült, hogy õ kicsoda (mivel hogy privát számon hívott, nem tudtam még a hangjából sem megítélni, hogy kicsoda, csak sejtettem), azután viccelõdött velem, szóval annyira nem utálhat, hogy kitöröljön, de lehet, hogy ezt csak én képzelem bele. megkérdeztem, hogy akkor most ráér-e vagy sem, mire õ azt válaszolta, hogy már majdnem otthon van. mondtam neki, hogy fél óra alatt simán visszaérne oda, ahova megbeszéltük a talákát (volt odáig egy órája). erre õ azt mondta, hogy apukája beszélni akar vele, mert hogy valami gond van vele (a volt barátommal). ezután hagytam õt, sok sikert kívántam neki es letettem. szerintetek miért viselkedett így? egy fiú miért viselkedne így? tényleg kitörölte a számom, és amiatt hívott vissza, vagy ez csak egy ürügy volt, hogy felhívhasson? ha az utóbbi lenne, akkor miért utasította volna vissza a találkát? elõre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: ex pasival nem találkozunk! nem beszélünk, stb... hagyd már békén, csak jót röhög, hogy még mindig rá vagy akaszkodva! keress már mást, és zaklasd azt! biztos kitörölte, mert nem érdekled! és ahogy olvastam, le is akar koptatni! felejtsd el, ez a vonat már elment! Akkor is keresni fogod, ha lesz új barátnõje??? Akkor te leszel a szánalmas ex-barátnõ, csak szólok elõre.

ex pasival nem találkozunk! nem beszélünk, stb... hagyd már békén, csak jót röhög, hogy még mindig rá vagy akaszkodva! keress már mást, és zaklasd azt! biztos kitörölte, mert nem érdekled! és ahogy olvastam, le is akar koptatni! felejtsd el, ez a vonat már elment! Akkor is keresni fogod, ha lesz új barátnõje??? Akkor te leszel a szánalmas ex-barátnõ, csak szólok elõre.
Minek akarsz az exeddel találkozgatni?
A kérdező hozzászólása: régebb óta ismerem õt! van alapja, hogy ezt mondjam róla.
Jaj ez a nálad jött rá. Vagy csak te azt hiszed. Túl magabiztos vagy ...
A kérdező hozzászólása: nincs barátnõje, lehetetlen, nem az a típus (nálam jött rá). nem akarok vele újra összejönni, csak látni szeretném. bár akkor nem kellett volna feltegyem ezt a kérdést. még magamat sem értem. Elnézést kérek!
Ja amúgy meg még annyi hogy sms-nél mindig van számkijelzés:)
Gondolom valami gyerek pasiról lehet szó 1x 2x éves:D csak szórakozik veled , jól mondta valaki elöttem az egyik válaszoló ex pasival nem szabad foglalkozni! egyszer már nem ment vele akkor nem is fog , én is tapasztaltam már igaz én pasi vagyok de az mind1, amúgy is csak akkor keresnek az ex pasik amikor nincs kit dugniuk , nem értem miért alázkodik meg ennyi csaj? szó szerint le kell szarni az ilyen pasikat
Szerintem meg van már csaja. Kitörölte a számod ennyi. Lehet õ is ott volt mellette. Smsnél miért ne írná ki a számod? Lerázott. Hagyd békén szerintem, mert magad égeted.
Kitörölt, és a számodat fejbõl meg nem tudta. Ennyi, ne kombinálj. Nem akar tõled semmit, ezért törölt ki és viselkedett flegmán.
A kérdező hozzászólása: mert jóban vagyunk, és mert néha kedvem támad látni õt.
és mégis itt kérdezõsködsz.. :)

Ha a barátod megkérdezi tõled hogy a barátnõdnek van e pasija az mit jelenthet?

Legjobb válasz: Semmit. Beszelgetett Veled. Erdeklodo tipus. Elmondod milyen osszeskuves elmeletet latsz a dologban? Mitol felsz?

Semmit. Beszelgetett Veled. Erdeklodo tipus. Elmondod milyen osszeskuves elmeletet latsz a dologban? Mitol felsz?
Szerintem meg simán gyanús is lehet. Talán õ is érdekli? Félrejárna vele? Az is lehet, hogy valamelyik barátja miatt kérdezi akinek tetszik. Kérdezd meg tõle miért érdekli. Hátha elmondja õszintén ha legyint áá semmi akkor azért óvatos lennék...
Azt jelenti, hogy nem tudja van-e pasija a barátnõdnek.. Hogy kiváncsi.. Csak ugy Vagy megakartja ismerni a barátaidat Vgy a haverjának bejön...vagy akármi.. A legutolsõ esetben kérdezne tõlegpd meg, ha õ akarna valamit a barátnõdtõl...ha erre gondoltál volna
Én ezért nem fogom soha bemutatni a pasimat a barátaimnak. Hiába a barátnõd bármire képes lehet. A mai világban szinte senkiben sem lehet megbízni.
A barátnõddel fog megcsalni.
Jelenthet többet is. 1. Csak beszédtémaként hozta föl, szeretne többet tudni a barátaidról 2. tetszik neki a barátnõd.

Senkinek nem jövök be, nincsenek igazán barátaim, alig hallgat meg vki. Minden nap felteszem magamnak a kérdést hogy van-e értelme az életnek de tudom h nincs. Mit tegyek hogy ne kerüljek a társadalom perifériájára és a szerelem se legyen esélytelen?

Legjobb válasz: okkal és feladatokkal születünk a földre, ezt a nincs értelme az életemnek [email protected]ágot el lehet felejteni.gondolkodj mi érdekel,miben van tehetséged, kezd el azokat fejleszteni például.tehát ismerd meg önmagadat.

okkal és feladatokkal születünk a földre, ezt a nincs értelme az életemnek [email protected]ágot el lehet felejteni.gondolkodj mi érdekel, miben van tehetséged, kezd el azokat fejleszteni például.tehát ismerd meg önmagadat.
Találj magadnak egy célt. Amíg úgy gondolod, hogy nincs értelme az életednek, addig nem is lesz.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Haver!! Olyan nincs, hogy nincs értelme az életnek. Számos ember van aki ugyan úgy látya a világot ahogy te jelenleg, és végūl öngyilkos lesz! Szerintem még fiatal vagy, úgy semmi okod a szorkodásra. Kondolom van egy kedves családod aki szeret. Te ezek szerint nem tudod, hogy mekkora kincs és szerencse egy csád. Vannak gyerekek akik intézetben várnak a családra, neked pedig ez is meg van. Örūlj neki! :) Barátokat szerezni pedig nem a legkönyebb dolog. Lehet, hogy neked ez nem megy a leggkönyebben. Viszont, ha szerzel egy olyan barátot, aki tényleg megbecsūl, megért, segít stb. Akkor nincs szūkség tulajdon képpen többire. A szerelemhez pedig nem úgy kell hozzáálni, hogy én most szerelmes akarok lenni, és barátnõt szeretnék. Ez majd jön, ahogy adja az élet. Olyan nincs, hogy valakinek ne tetszél. Lehet, hogy eddig még nem találkoztatok, de hidd el, hogy leszel te még szerelmes és lesz még családod. Hogyha unond az életed és fel akarod adni, gondolj arra, hogy még menyi szép dolog vár rád! Pl: eskūvõ, családalapítás, unokák és még számos csodálatos dolog van az életben amiért érdem, sõt kell élni! FEL A FEJJEL :) :)
Üdv a klubban. :) Bár inkább " :( ". Ha gondolod dumálhatunk olyan " segítsünk magunkon " alapon, itt se valami rózsás a helyzet. :(
Szerencsére barátok és szerelem nélkül is lehet élni. Legalább kevesebb a probléma az életedben. Mindennek van elõnyös oldala, csak nézõpont kérdése.
Az elsõ 2 válaszadó helyesen fogalmazott mégis valami Zsidó lepontozta õket. Az aki ezt tette akkor kösse fel magát akkor legalább meghalni lesz értelme.

Hogyan tudnám kideríteni, hogy a barátom fent van-e egy vagy több társkereső oldalon?

Legjobb válasz: az a helyzet, hogy innen már kezd mindegy lenni. ha felmerült benned, akkor a bizalomnak annyi - anélkül meg nem sokat ér... ha még nincs gyerek, stb. - akkor inkább a befejezésen kéne gondolkozni... arról nem beszélve, hogy a gondolatnak nyilván van alapja...

az a helyzet, hogy innen már kezd mindegy lenni. ha felmerült benned, akkor a bizalomnak annyi - anélkül meg nem sokat ér... ha még nincs gyerek, stb. - akkor inkább a befejezésen kéne gondolkozni... arról nem beszélve, hogy a gondolatnak nyilván van alapja...
Kérdezd meg tõle.
ja az uccsó kommentnek adok helyet.a helyedben valami kocka haverommal letöltetnék egy progit (key logger) és rátenném a munkahelyi gépére.ha van jó vírusirtója akkor cumandáré van mert azonnal jelzi hogy vírust lát.de ha olyat akarsz ami nem észrevehetõ és tényleg mindenképpen tuni akarod mit csinál vegyél key loggert!!! http://rejtettkamerak.hupont.hu/2/karakter-rogzito-keylogger.. http://epitkezes-otthon.vatera.hu/biztonsagtechnika/egyeb/us..
dobj föl egy keyloggert, az majd elárulja, hol járkál.
Nem a gond, hogy fent van, hanem az, amiért felregisztrál! Teljesen mindegy, hogy lebuktatod vagy sem. Ha nem buktatod le, akkor nem hiszed el, hogy nincs fent. Ha lebuktatod, akkor kérdõre fogod vonni. Pedig sokkal egyszerûbb lenne utána nézni annak, hogy miért akarhat mást keresni. Valami nem OK a kapcsolatotokban. Ha úgy gondolod, hogy te semmiben sem vagy hibás, akkor szakítsatok, mert biztosan hibás vagy, de nem akarsz szembe nézni ezzel és így nem is fogsz változtatni rajta.
kedves kérdezõ, milyen korúak vagytok és mennyi ideje vagytok együtt megkérdezhetem?
A kérdező hozzászólása: arra nem gondolsz, hogy esetleg van alapja annak hogy "keresem a baj" ahogy te fogalmaztál?! elhiheted hogy nem rácsaptam a hasamra hogy na akkor biztos ez meg az van...
Idióta vagy, ezt úgy mondják jobb helyeken. Minden rendben van, minden jó, de keresed a bajt... Mint a nõk 99, 9%-a, nektek semmi se jó...
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy (vagyis nem baj) hogy együtt élünk. a baj annyi, hogy napközbe a munkahelyén szokott netezni egész nap, és ott nem tudom megnézni sajnos hogy miket csinál.. de van egy olyan érzésem hogy meglepõdnék.. és nem kellemesen :/
alapjaiban lehetnek problémák a bizalommal a kapcsolatotokban, két okból is: 1.) azt feltételezed, hogy társkeresõ oldalakon van fenn, valószínûleg, hogy másokkal ismerkedjen, és ne veled 2.) azt feltételezed, hogyha rákérdeznél, nyilvánvalóan hazugság lenne, ha azt mondaná, hogy nincs fenn nyilván te vagy a kapcsolatban, valószínûleg okod is van feltételezni, hogy valami nincs rendben, de az õszinteség csodákra képes. beszéljetek a problémákról. (nem feltétlenül arra gondolok, hogy állj oda elé, hogy na akkor most fennvagy a randivonalon, meg a nemtudoménhol, avagy sem; hanem tudasd vele, hogy úgy érzed, valami nincs rendben) BESZÉLGETÉS! hidd el, csodákra képes. ha az elõbbi tanácsom nem nyerte el a tetszésedet, akkor pedig elég csak hozzáférned a gépéhez, és a böngészési elõzményeket átdúrnod társkeresõ oldalak után. esetleg, ha tudod az email jelszavát, ott is szoktak lenni visszaigazoló emailek... na mindegy, én ezt nem javasolnám, de te tudod.
A kérdező hozzászólása: tudom az emailje jelszavát, de ott nincs semmi.. igen, még pár hete rákérdeztem , hogy fent van-e ilyen oldalon. azt mondta igen. letörölte magát. de mivan ha többön is fent van, és mondjuk másik mail címmel amirõl nem tudok? igen, jól látjátok, nem bízom benne, de szeretem...
Ja, szóval nem bízol benne. Az más. Ez esetben lesd meg az íméljét. A párom ott bukott le, hogy mellettem nézte a leveleit, és csak rápillantottam a gépére, és majd kiszúrta a szemem a love.hu-tól érkezett üzenet, szóval nem kellett túlbonyolítani. Érdekes, azóta se volt hajlandó törölni magát :(
Akkor meg nem igazán értem mit szeretnél. Nyilván nincs rá varázsmegoldás. Bérelj fel egy magánnyomozót, nem lesz olcsó. Vagy esetleg meg is bízhatnál a pasidban, tudom extrém dolog...
A kérdező hozzászólása: az elég sok munkába kerülne ha felregisztrálnék mert elég sok van.. :( megkérdezni? nem tudnám biztosra, hogy igazat mond-e azzal, ha letagadja (márpedig le fogja)
Felregisztrálsz egy vagy több társkeresõ oldalra és vigégnézed az adott korú/lakhelyû férfiakat.
a google válaszol

Mit jelent ah a csaj megkérdezte hogy van e barátnõm?

Õ azt mondta hogy csak úgy kérdezi.

Legjobb válasz: Azt, hogy meg akarta tudni van e barátnõd.

Azt, hogy meg akarta tudni van e barátnõd.
Valószínûleg tetszel neki :) Vagy sok pénzed van...
A kérdező hozzászólása: pénzem az nincs
Bejössz neki :D
ez engem is érdekelne, de ugyanakkor sokszor kérdezte
azt hogy kommunikálni szeretne veled
Na és van? :-D
Hát hogy lássa, hogy tetszenek a lányok neked.Örülj, hogy nem azt kérdezi, hogy van pasid?
- vagy bejössz neki - vagy csak érdeklõdõtt - vagy ... amúgy van ? :P :D

Jelenthet-e valamit ha beteg vagy és elmész az orvoshoz elmondod a panaszaidat és ő utána még érdeklődik a párkapcsolatod felől (pl. : hogy meg van e még a barátod vagy hogy van e barátod) és utána még egyszer megkérdezi a panaszaidat?

Legjobb válasz: Szerintem erre a kérdésre te is tudod a választ, különben nem kérdezted volna meg. :) Persze, hogy jelent, mégpedig, hogy a doktorka rád van kattanva. Remélem, nem nõgyógyász... :P :) Azért csak óvatosan! Ha nem imponál ez az egész, akkor válts orvost!

Szerintem erre a kérdésre te is tudod a választ, különben nem kérdezted volna meg. :) Persze, hogy jelent, mégpedig, hogy a doktorka rád van kattanva. Remélem, nem nõgyógyász... :P :) Azért csak óvatosan! Ha nem imponál ez az egész, akkor válts orvost!
A kérdező hozzászólása: Nem nõgyógyász.Engem nem zavar a dolog még meg se lepõdtem hogy megkérdezte hogy meg van e még a barátod.Csak rákérdeztem hogy mit jelenthet mer foglalkoztat a dolog.Válaszoltam neki rá normálisan hogy nincs erre megkérdezte hogy véget ért a szerelem és megint válaszoltam rá hogy igen és utána megkérdezte még egyszer a panaszaimat.
A kérdező hozzászólása: De akkor ö akar tõlem valamit?És ha akar akkor hogy jelezzem neki hogy én nem akarok tõle semmit, de úgy hogy ne sértsem meg, vagy azt hogy ha én is akarok tõle valamit?
Sztem csak erdeklodott, hogy mi van veled. Tehat semmi xtra. Gondolom ismer mar vmennyire, nem most voltal elosszor. Ezzel nincs semmi. Nekem is van aki megekrdezi erdeklodesbol, de aztan semmi tobb.

Tetszik egy pasi a munkahelyen, nem tudom hány éves és hogy van e barátnõje, ezt hogyan tudom finoman kipuhatolni?

Úgy gondolom én sem vagyok számára közömbös, de még komolyabban nem lépett se õ, se én. Kis flörtölések vannak csak egyenlõre, de természetesen ezt is nagyon élvezem. (nem találom facebook-on)

Legjobb válasz: Kérdezd meg, nem féltékeny e a barátnõje, ha más lányokkal beszél :P

Kérdezd meg, nem féltékeny e a barátnõje, ha más lányokkal beszél :P
21. században vagyunk. pl. Facebook
A kérdező hozzászólása: Írtam h nincs fent facebookon... legalábbis nem találom.
ya. bocs este van xD
Amit az elsõ írt, az is jó ötlet. Abból derül ki legegyszerûbben, hogy van-e neki barátnõje. Kezdeményezz egy baráti beszélgetést vele, pár perc után pedig simán rákérdezhetsz a korára. Kérdezd meg, hogy a környéken él-e, ha még nem tudod, és ha szerencséd van, hozzáteszi, hogy egyedül. Ha nem, akkor kérdezz rá arra, hogy rokonokkal él-e még, vagy albérletben egyedül, stb. Elõbb utóbb csak kinyög valami értékelhetõ választ. :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, jövõ héten megpróbálok vmit alkotni :)
Szerintem a munkahelyen hívd meg egy kávéra, vagy süss neki valami sütit, és hagyd ott az asztalán, meg ilyen apróságok.
A kérdező hozzászólása: kiderült h hány éves és az is h van neki valakije:/ viszont ami jó hír számomra h tudtomra adta h nem szívesen van vele.

Ha látok a diszkóban egy szimpatikus csajt akkor hogyan szólítsam meg, és hogyan puhatoljam ki hogy van-e barátja vagy sem?

Segítsetek mert életemben el?ször a héten szombaton fogok menni diszkóba és semmilyen infóm nincs a diszkós csajozás terén

Legjobb válasz: legegy szerüb szia SEX ?:D ha szarnapod van akor van 1 izomagyu barátja és akor futni kel :PD:

legegy szerüb szia SEX ?:D ha szarnapod van akor van 1 izomagyu barátja és akor futni kel :PD:
Hülyeség megkérdezni. Feltételeznek kell, hogy nincs, vagy leszarni ha azt mondja hogy van. Mert néha csak tesztelnek, hogy elég határozott vagy-e. A másik. Attól függ hol akarsz hozzá odamenni. Ha a tánctéren, akkor odamész hozzá (véletlenül sem hátulról) és elkezdesz vele táncolni. Lehetõleg az elsõ pillanatban érintsd meg, fogd meg a kezét, mert minél késõbb teszed, annál kínosabb lesz. Ha nem tánctéren, akkor csak el kell kezdeni beszélgetni vele. Majd céljaidnak megfelelõen folytatni. Elkérni a számát, megcsókolni, esetleg megdugni, de az elsõ este nem vall egy gentlemanre. :D Legyél határozott, légy te a party. Elsõsorban csak érezd jól magad. Ez a legfontosabb. Eleinte én pl. nagyon izgultam mikor ismeretlen csajokhoz kellett odamenni. Amikor sokadjára csináltam és ez megszûnt, õk is sokkal jobban élvezték a társaságomat. Hajrá. 19/F
Hogy van e épp barátja nem fontos, ha megszólítod kiderül, abba az esetbe ha szivesen beszélget veled(diszkóba nehéz lessz) akkor nincs akadálya az estét vele tölteni, de hangoztatom azt, hogy diszkóba nem biztos komoly kapcsolatot találsz, nem azért jár oda az ember. Legfejebb szórakozik. Mindezek mellett, kalandra fel.
"Csá! Van faszid?"
Szeva gec/i kõ kóla??

Úgy érzem, hogy szeret a barátom, de ha valaki megkérdezi tőle hogy van-e barátnője akkor mindig azt mondja, hogy nincs. Ennyire szégyell? Vagy miért lehet ez?

Legjobb válasz: 1-es: Lényegtelen, hogy ki elõtt mondja ezt, ha közben van barátnõje. Ezzel csak úgy csinál, mintha nem lenne, tehát szégyelli vagy nem gondolja vele komolyan.

1-es: Lényegtelen, hogy ki elõtt mondja ezt, ha közben van barátnõje. Ezzel csak úgy csinál, mintha nem lenne, tehát szégyelli vagy nem gondolja vele komolyan.
3-as, arra gondoltam, hogy ha egy lánynak mondja, hogy nincs barátnõje, azt azért teheti, mert esetleg akar valamit attól a lánytól a jövõben. Ha pedig pasinak mondja, akkor vagy játssza az eszét vagy tényleg szégyelli a kérdezõt... :-/
Akkor mondja ezt, ha nõ vagy ha férfi kérdezi tõle, hogy van-e barátnõje? Mert nem mindegy... :)
Lehetséges, hogy egyoldalú az érzésed. De az is elõfordulhat, hogy kevés vagy neki és kifelé kacsingat a veled való kapcsolatból.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!
teljesen mindegy kinek mondja, nem gondolja komolyan tévedsz nem szeret, sajnálom N
Sajnálom, de nem szeret téged. Ha szeretne, akkor nem hazudna errõl. Az egy dolog, hogy nem úgy mutatkozik be, hogy xy vagyok, van barátnõm, na de ha rákérdeznek és letagadja az gáz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!