Találatok a következő kifejezésre: A barátom hogy szüz vagyok-e még, (9 db)

a monta = az helyesen mondta. D betü
Szia! Én fiú vagyok, több lánnyal is voltam már akik nem voltak szüzek. Mostani barátnõm szûz volt..és azért kérdeztem meg, hogy mennyiore legyek hozzá gyengéd, ugyanis ez sokat számít!Több pettting/elõjáték szükséges hozzá, figyelmesebbnek kell lenni.Maga a tudat is benned van , hogy milesz ha fájni fog neki és elmegy a kedve az egésztõl!A srác lehet épp azért örült neki, mert nem kell testi fájdalmat okoznia neked!
Nem mindenki szeret elsõ lenni (pl. én sem). Egyrészrõl felelõsség, ami némileg nyomasztja az embert, másrész meg még macerás is. Az is igaz, hogy egy lány, aki már korábban lefeküdt valakivel talán kicsit hamarabb adja be a derekát jó értelemben. Nincs benne annyi görcs. Mindenki azt akarja, hogy csak-e, azt meg ennyibõl nem lehet leszûrni.
Van olyan lány, akivel szó szerint szenvedés ez elsõ. Nagyon szûk, meg más dolgok miatt. Nem kell megijedni, ez nem jelenti azt, hogy ne akarna, vagy csak a szexet. Ha nem akarod, hogy kiderüljön, te is megoldhatod. De a hazugság mondjuk nem hiszem, hogy segit.
Szerintem azért kérdezte, hogy tudja, "mihez tartsa magát"...van akinek fontos, van akinek nem...én speciel fontosnak tartom, s szerintem nem "nyûg" az egy fiúnak...illetve annak nem nyûg aki szereti a barátnõjét, és nem "csak azt" akarja...
Teljesen másképp kell viselkedni egy szûz lánnyal, és teljesen másra is kell számítani tõle. Egy gyakorlott lány lehet, hogy elaludna attól a bánásmódtól, amit egy szûz megkíván ahhoz, hogy szép emlék legyen utána. Na persze vannak kivételek... Egyébként tényleg sok oka lehet, hogy örült. Ahhoz, hogy megtudd, szervezz vele sok közös programot (ahol nem csak "azt" csináljátok). Ott elég jól kiderül, hogy mit szeretne tõled, és mennyire illetek össze.

Szóval újra összejöttem a barátommal meg minden és megkérdezte hogy én szűz vagyok-e még és mondtam hogy nem és azóta olyan nem mer lépni most mi legyen?

hát igen szóval újra együtt és egy hónapja szóba kerültek a "régi" barátok/barátn?k és megkérdezte hogy szexeltem-e már és mondtam az igazat hogy:igen! És azóta úgy érzem hogy nem mer lépni mert ? viszont még nem csinálta,ami nekem nem baj de ?t lehet hogy ez feszélyezi de én szívesen megtenném vele de ? lehet hogy már kiábrándult bel?lem szal nem tudom segítsetek...(L/16)

Legjobb válasz: Miért nem lépsz te ?

Miért nem lépsz te ?
Sok minden lehet, de szerintem belegondolt abba, hogy teljesítenie kell, mert van összehasonlítási alapod. Meg kéne nyugtatnod e tekintetben. Vagy azt mondod neki, hogy a másikkal rossz volt, bár ez nem biztos, hogy a legjobb. Vagy pedig elmondod neki, hogy szereted, és a szerelem miatt ez lesz a legjobb. Tökéletes szöveg nincs erre, de nyugtasd meg, hogy ne féljen.
A barátnõmmel mi 18 évesek voltunk, mikor összejöttünk. Õ már nem volt szûz, én igen, sokkal tapasztaltabb volt nálam ilyen téren, nekem még a tapizás is nehezen ment eleinte. De õ átvette az irányítást, és minden simán ment, a kezdeti félelmeim idõvel elmúltak. Vedd át az irányítást, tedd meg a kezdõ lépéseket, segíts neki!
A kérdező hozzászólása: mert félek fogy õ nem viszonozná :(
A kérdező hozzászólása: okés megpróbálom de félek azért köszi a válaszokat!:)
mi lett a sztori vége? nem volt ciki?
Na ez nagyon tetszett. :D :D :D :D
Legalább egy jót röhögtem...köszi! :D
Na ez tényleg ütõs volt. Gratulálok!
Ez Nagyon vicces! :DDDD
Ez volt a nap legjobb kérdése hahahaha
Taigetosz pozitív.
az életstátuszodat kéne megváltoztatni halottra
ez viccnek is jóóóóóó váháháááááá :) )))))
istenemdehülyevagy:"DDDDDDd
te nem kos vagy, hanem egy Géniusz...
De, meglehet!
Hát te nagyo hülye vagy! ;)
bakker ... kajak a tejbegriz nevû oldalon találtam meg ezt a kérdést ... hát besírtam egybõl kerestem XDD Áhhh nagyon jóó volt Én vízöntõ vagyok :D Rohadjak meg én is elsütöm ha a barátnõm megkérdezi ÁHHHHHH
26-osnak: képzeld b*meg én már tudtam, de jó mondthattam volna 10 évest is nagyokos
Nagyon eltûnt a kis csaj :DDDDDD
pff... -.-"
Rohadt nagy volt :"D
Amennyi ésszel rendelkezel csodálkozom hogy nem kaptál Goolden Gloob díjat vagy csak egy sima Policer díjat erre a kérdésedre
Én azt hazudtam, hogy az vagyok. Nem mertem bevallani, hogy Nyilas, mert láttam, hogy körül van metélve a srác...
amikor elolvastam a kérdést úgy elkezdtem nevetni, hogy félrenyeltem a nyálamat és majdnem megfulladtam xdddddd ez rohadt jó xd
Most hogy kiírtad most még többen röhögnek rajtad. :D
dikk :D
Ha nevetés volt szex helyett, akkor nyugodj meg, mert még szûz a horoszkópod. Azt tanácsolom ne szexelj soha és nem kell megváltoztatnod, mert szûz maradsz. :D
xDD de jó hogy ezt megtaláltam teljesen felvidított xDDD
ez beszopta a giga brokit genius
:D
Szerintem nem minden 5 éves tud írni és aki tud is az nem ír ide és még azt sem tudja mi az a szex. Gondolkodj mielõtt valami nagyon okosat írsz.
Én is kos vagyok ;)
bakker...xd
LOL XD
:) ):) ):) ):) ):) ):) ):) )hu bocsi
hát te egy igazi pi¤¤a vagy... úristen ilyen fogyyatékos kérdést -.-"
te maga a megtestesült hülyeség vagy... de a "kérdés" röhejes!XD
NE NEVESSÉTEK KI!!!! De meglehet. Én is halaknak születtem és vízöntõ vagyok nem kell ezzel foglalkozni. Annyi az egész hogy összegyûjtöd a fejedben az összes hülyeséget és rájössz hogy máris nem kos vagy hanem hülye!
a kérdésedtõl nem lesz több a százalékod, de azért jó volt:D:D
Ezt most komolyan gondolod?!nagyon remélem hogy nem.
Ne szégyelld, hogy kos vagy és ne akarj miatta megváltozni :D Ha a szûzeket szereti hagyd ott a francba. :) ) Amúgy ezt anyukádnak is mond el, kíváncsi vagyok a véleményére. Írd meg mit mondott majd légyszíves.:)
Háháhhá:) Ne haragudj de ezen jót nevettem. Na de most komolyra fordítva a szót. A barátod nem a horoszkópodra volt kíváncsi mivel neked az elsõ lett volna így szûz vagy még igen azt mondják arra aki még nem szexelt :) Mivel most nincs túl sok kedvem leírni így a lényeget elmondtam :) Szerintem tisztázd a barátoddal hogy félre értetted a dolgot és felejtsd el a horoszkópot ha szexre kerül a sor :)
siiiiiirok :'( XDXD
XD nekem szûz a horoszkopom!
te komolyan ilyen hülye vagy??? XDDDDD én rák vagyok :PPPP XDDDDDD
Tudod az a baj, hogy 5 évesen még nem kéne szexelnetek, ugye ezzel ti is tisztában vagytok? :D Nem is kéne a számítógép elõtt lennetek bakker :D
én meg bika. és? :P
félig is, de bement, tehát már volt farok a puncidban = nem vagy szûz
került f/sz a puncidba? igen. akkor szûz vagy?bólogass.
Ez eléggé normális. Próbálkozzatok sok elõjátékkal, pettinggel, lazulj el, mert ilyenkor még (a stressz miatt) a hüvely izmai görcsösen zárnak, el kell lazulniuk, hogy megtörténhessen a behatolás! Nekem annakidején (szintén 16 évesen) az elsõ két alkalommal nem sikerült a behatolás. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem a szûzhártya meglétében mérik a szüzességet! Manapság a lányok olyan aktív életet élnek (sport, úszás, biciklizés), hogy sokszor már gyerekkorban kiszakad a szûzhártya. Nekem 10 éves koromban, biciklizés után lett egy vérfolt a bugyimon, gondolom, akkor szakadt ki, de az elsõ aktuskor már nem volt vérzés. A szüzességed akkor veszíted el, amikor elõször beléd hatol valaki - ha félig, akkor is. Tehát nem vagy szûz.
Próbáljátok meg legközelebb síkosítóval és el kellene lazulnod, nem arra gondolni, hogy fájni fog.
A kérdező hozzászólása: Mert már nagyon fájt..
Biológiailag, ha nem szakadt át a szûzhártyád akkor szûz maradtál. Emberileg, lelkileg már nem.
Valószínûleg még nem szakadt át a szûzhártyád. Legközelebb lehet vérezni fog, amúgy lényegtelen. Miért hagytátok abba?
mit számít ez?
jajj, nem jött össze.nehogy bólogass.
Igen, amúgy érdekes ez a szüzesség. Az azért gyakoribb, hogy valakinek "spontán" átszakad a szûzhártyája, tehát fizikailag nem szûz, de ettõl függetlenül még nem volt férfival. Az azért ritkább, hogy volt pasival, de megmaradt a szûzhártyája. Talán legpontosabban úgy lehetne megfogalmazni, hogy gyakorlatilag még szûz vagy, de elméletileg már nem.

Picikét 'cikinek' tartom, hogy még szűz vagyok. A barátomnak hogy mondjam meg? Félek, hogy lenéz majd e miatt!

19l

Legjobb válasz: FRANCBA! ceh.. pedig úgy vártam hogy oda lesz írva hogy 14-16L :D már készültem h hogy elküldlek a rézfánfütyülõkisebbségibukófrekvenciásfélhomálytizedelõsjóéd es... de 19 L úgyhogy jogos a kérdés. nem, nem ciki és ha lenéz érte akkor küld el a.. nincs kedvem még 1x leírni.

FRANCBA! ceh.. pedig úgy vártam hogy oda lesz írva hogy 14-16L :D már készültem h hogy elküldlek a rézfánfütyülõkisebbségibukófrekvenciásfélhomálytizedelõsjóédes... de 19 L úgyhogy jogos a kérdés. nem, nem ciki és ha lenéz érte akkor küld el a.. nincs kedvem még 1x leírni.
Mond meg nyugodtan. Legalább tudni fogja h nem vagy ribanc...
belejöttök majd.. ennyi.. ne mondd neki, észre fogja venni:D
"szamolj be, hogy ment"...xD
Szia! Én 22 voltam amikor elveszítettem a szüzességem és én is pont ettõl féltem, hogy hogy mondjam meg a barátomnak (25 éves), aki már igen gyakorlott volt a témában, ráadásul Õ pont az a nagy vagány srác, akinél lehet aggódni az ilyen dolgok terén. Aztán mikor oda került a sor egyszerûen jött minden magától. Nem volt gáz hogy nem feküdtem le addig senkivel, élvezte hogy Õ lehetett nekem az elsõ. Sõt azt mondta hogy igazából majdnem biztos volt abban, hogy még nem feküdtem le senkivel elõtte. Értékelte az õszinteségem és azt hogy nem vagyok egy ribanc aki fûvel fával ágynak dõl... Szerintem nincs ebben semmi ciki. Én nem bánom hogy 22 évet vártam a dologra, mert tényleg egy olyan emberrel feküdtem le akiben maximálisan megbíztam, tudtam hogy vigyáz rám. Azt javaslom , hogy te is csak azzal tedd meg aki megérdemli hogy olyan dolgot adj neki, amit már senki másnak nem adhatsz az életben, csak neki!!! És persze csak akkor ha késznek érzed magad és úgy érzed hogy nem fogod megbánni a tettedet. Én nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk a barátommal, aki kifejezetten büszke rá, hogy az elõzõ barátnõivel ellentétben, akik boldog boldogtalannal ágyba bújtak, én más vagyok. :) Szóval ne izgulj, ha fontos vagy neki akkor megérti és díjazza majd a dolgot, ha meg ezt elítéli akkor mehet a francba... mert akkor ribancokra vágyik, nem egy érett, okos nõre, mint Te :) Kisregény vége :) Majd számolj be azért, hogy ment. Na meg persze kérdezz nyugodtan! Szió! Ditta
Én még örülnék is neki hogy szûz a leányzó. Megtiszteltetésnek tartanám hogy velem fekszik le elõször. Nem úgy mint azok a lányok akik 13-14 évesen elveszítették szüzességüket. 21F
Ha ezért lenéz akkor örülj hogy megszabadultál egy szá[email protected]ól.
Helló! Ez elég általános probléma.. És nem is újdonság. Én találkoztam olyannal is , hogy azt mondta, a lány, hogy szûz mert ugy érezte , hogy nincs elég tapasztalata, és milyen ciki lesz ha ... Aztán ment a hanta, hogy nem mindig vérzik, bla, bla, bla. Mindenesetre olyan egyszerû egy ilyen hazugság-spirlba belekerülni. Az ember fia, vagy lánya mond valamit az elején, még az sem biztos, hogy hazugságnak szánta, meg az sem biztos, hogy komoly a kapcsolat, csak siman kicsúszik a száján.... Van ilyen. A kérdés az hogy mennyire rendül meg a bizalom, ha megmondod, hogy rosszúl tudja. Simán van olyan pasi aki megijed, a felelõsségtõl vagy valami más hülyeség van a fejébe, és nem akar szûzlánnyal lenni. Aztán azt mondja, hogy ha ebben a fontos dologban hazudtak neki, akkor mi lehet a többi dologgal kapcsolatban?!?! Szerintem még ma meséld el neki egy szép tavaszi séta keretében. Nem érdemes húzni halasztani. Azért kíváncsi lennék, majd hogy hogy reagált:-) Üdv Ragya
én nem vagyok már szûz, de mégse úgy indul a szex, h "kõkeményen beküldi a lompost"......
nem ciki, mond el neki, mert ha aktusra kerül a sor, akkor kõkeményen beküldi a lompost, és szûz létedre õszinte lesz az ordításod; mivel egetrengetõen tud fájni! ha mondod neki, biztos megérti, és lassan fog nekiállni :) ha meg ez miatt lenéz, akkor egy szemétláda. Inkább becsülni kéne, mert a magadfajta egyre ritkább!
Szerintem is "ciki". De ha már így alakult, mond el neki, talán még örülni is fog neki.
Énse néznélek le inkább örülnék , hogy én lehetek az elsõ. Fõleg ha komoly kapcsolat..
4.: jah mert félreqrni jobb mint szûznek lenni.. és a kérdezõ nyilván pont a félreqrós típus mikor pont azon parázik h a pasija mit szól ahhoz h szûz :D
Ha emiatt lenéz, akko megette a fene ezt a kapcsolatot. Szerezhetsz tapasztalatot mással és akkor nem lesz ilyen gondod a barátoddal.
Ha emiatt lenéz, akkor az már régen rossz! :) Nekem is volt már olyan barátnõm aki 20 volt, és még szûz, de ez miatt egyáltalán nem néztem le! :)
nem úgy gondoltam hogy SZÁMOLJON BE!!! :)

Már 2 hete késik a menzeszem. Nem feküdtem le a barátommal, tudom h szűz vagyok, viszont én azt hallottam, hogy hiába szűz az ember attól még terhes lehet ha a fiú megujjazza! Igaz ez? :O (nem tudom h kerülhetett-e ODA sperma. )

emélem h csk az izgulás és a stressz miatt késik a menzim...

Legjobb válasz: Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.

Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.
nyugi, tuti nem vagy terhes. menj el dokihoz, lehet h valami hormonális dolog, de lehet pl a vizsgák miatt is h késik. ennyi késés után a doki már meg tudja mondani, h mi lehet. és a szüzességed nem veszi el a vizsgálat, mert uh, vagy laborvizsgálatot csinálnak ilyenkor. szóval ne félj a dokitól és ne kombinálj:) menj dokihoz. ha még fiatalka vagy, van már mindenhol tini ambulancia, nézz annak utána
Szia! Áhh, szinte kizárt, hogy terhes vagy, csak a stressz :) , de megnyugtatásképp vegyél egy tesztet, akár már holnapután is megcsinálhatod, reggeli elsõ vizeletbõl. Amik szerintem megbízható tesztek: Qupido, Gravi-HCG, Clearblue, a lényeg az, hogy 10-es érzékenységû legyen. Ha rám hallhatsz lilyt semmi féleképpen ne vegyél. Remélem tudtam segíteni :)
Ha erre az oldalra eljutottál akkor keress tovább a neten, hogyan is mûködik a szex és hasonlók. Tuti nem vagy terhes.

Van egy baratom akit nagyon nagyon szeretek de van egy masik srac aki odaig van ertem es de nagyon joban vagyunk . Es a srac megkerdezte hogy lefekudnek e vele. Meg szuz vagyok de annyira vagyok ra felizgat. Mit csinaljak?

Valasztas,szerelem

Legjobb válasz: Ha vágysz egy másik srácra, akit nem szeretsz, de van olyan akit nagyon nagyon szeretsz, akkor a ribanc kategória vagy, függetlenül attól, hogy szûz vagy. Komolyan szûz vagy??????

Ha vágysz egy másik srácra, akit nem szeretsz, de van olyan akit nagyon nagyon szeretsz, akkor a ribanc kategória vagy, függetlenül attól, hogy szûz vagy. Komolyan szûz vagy??????
kur va
Van barátod és egy másik srác után csorgatod a nyálad?! Azonnal állíts a gondolataidon vagy hagyd el szerencsétlent mert ezt biztosan nem érdemli meg! Aztán kufircolhatsz össze-vissza..
sztem ne feküdj le a másikkal nagy hibát követnél el hidd el nem éri meg
Miert nem dugsz a szerelmeddel? Szerintem az sem szerelem csak baratsag...
Ezt tenném: Szakitanék a jelenelgi bikámmal dugnék azzal akiért nedves a barlang majd megint dugnék azzal majd összejönnék azzal akivel együtt voltam és dugnék vele és amelyik a jobb azt választanám

Kell-e doki vagy sem? Lassan szeretnék lefeküdni a barátommal (15). Sokan úgy mennek dokihoz hogy már nem szüzek akkor kihagyhatom még most?

Sztem elég lenne az óvszer netán a hüvelykúp, de nemtudom eldönteni menjek orvoshoz vagy sem. (nincs semmi problémám)

Legjobb válasz: "Azért kérdem, mert a szeretkezésnek az utódnemzés a célja!" Nem. A párosodásnak az utódnemzés a célja. A szeretkezésnek a szerelmünkkel való fizikai egyesülés é az örömszerzés. "Te is ilyen szeretnél lenni, aki tudja osztani az észt a fogamzásgátlásról, de csak azért, mert gyereket nevelni képtelen" Vajon, aki ezeket írta egész életében 2x-3x fog szexuális kapcsolatot létesíteni (vagy ahány gyereket szeretne vagy van neki)? "A vizsgálat nem fog fájni(ellenben az elsõ szeretkezéssel)" Ez a válaszoló megint nagyon jó módszereket alkalmaz, fõleg, ha majd a kedves lányának is ezt fogja mondani. Persze, csak el akarja rettenteni a fiatalkorú leányzókat a szextõl, lehet sikerül is neki, de majd ha megtalálja a lány "élete szerelmét", akár érett lesz rá, akár nem, akár 15 éves lesz, akár 35 cseszheti, mert tényleg fájni fog neki de nagyon, és nem fogja tudni élvezni. Na akkor ki nem érett a gyereknevelésre? Bár ijesztegetni meg oltani persze könnyû...

"Azért kérdem, mert a szeretkezésnek az utódnemzés a célja!" Nem. A párosodásnak az utódnemzés a célja. A szeretkezésnek a szerelmünkkel való fizikai egyesülés é az örömszerzés. "Te is ilyen szeretnél lenni, aki tudja osztani az észt a fogamzásgátlásról, de csak azért, mert gyereket nevelni képtelen" Vajon, aki ezeket írta egész életében 2x-3x fog szexuális kapcsolatot létesíteni (vagy ahány gyereket szeretne vagy van neki)? "A vizsgálat nem fog fájni(ellenben az elsõ szeretkezéssel)" Ez a válaszoló megint nagyon jó módszereket alkalmaz, fõleg, ha majd a kedves lányának is ezt fogja mondani. Persze, csak el akarja rettenteni a fiatalkorú leányzókat a szextõl, lehet sikerül is neki, de majd ha megtalálja a lány "élete szerelmét", akár érett lesz rá, akár nem, akár 15 éves lesz, akár 35 cseszheti, mert tényleg fájni fog neki de nagyon, és nem fogja tudni élvezni. Na akkor ki nem érett a gyereknevelésre? Bár ijesztegetni meg oltani persze könnyû...
Szia! Na igen 15 évesen szerintem sem a szexen kéne törnöd a fejed... Nem értem azokat a válaszolókat sem, akik azt írták ne menj el dokihoz. Igenis menj el! Legalább kapsz egy kis felvilágosítást (nem kell feltétlenül gyógyszert iratni, de pláne nem 15 évesen...) és nem jössz vissza erre a fórumra 3 hét múlva, hogy Uram Isten terhes vagyok e, mert ugyan ...így meg úgy... Kincsem Kiscsibém, érett vagy már Te a szexre????? 15 évesen nem! Azt viszont legalább értékelem, hogy a fogamzásgátlásra gondolsz. Menj el szépen orvoshoz és kérd ki a véleményét. A vizsgálat nem fog fájni(ellenben az elsõ szeretkezéssel), maximum kellemetlen (pláne, mert végbélen keresztül vizsgál meg), de legalább elmondja, ha talál valami rendelleneset, nem muszáj neked magadnak azt észrevenned és mégis lehet galiba. Ha cikinek tartod a nõgyógyászt, akkor meg végképp várj még a szex dologgal, mert akkor aztán végképp nem való még.
Szia! Szerintem akkor, és olyan fiuval feküdjél le, akitõl, és ha lehet, amikor nem bánnád már, ha teherbe esnél! Te lehet nem ilyen lány vagy, de talán hallhatsz ilyet is! 15 évesen azzal foglalkozni, hogy óvszer, meg fogamzásgátlás! Hát e legtöbb ilyen lánynak megnyomorodik az élete! És ahogy kivettem, jobb lenne neked várni még 1-2 évet! Fölleg, hogy ezt a fiuval nem tudod megbeszélni, hanem neten igényled! hmm... szülõk? orvostól is lehet kérdezni vizsgálat nélkül is! persze lehet egyik se ad tökéletes választ! Ebben a fiu kéne, hogy a társad legyen! És még egy nagyon fontos! Ha teherbe esnél ezek ellenére tõle! Akkor megszülnéd szívesen? Vagy egész életedet végigkisérné, hogy megölöd a gyereketeket? Azért kérdem, mert a szeretkezésnek az utódnemzés a célja! Te miért akarsz még is ezzel a fiuval, ilyen áron? Te is ilyen szeretnél lenni, aki tudja osztani az észt a fogamzásgátlásról, de csak azért, mert gyereket nevelni képtelen-én nem azt mondom, hogy te az lennél, vagy olyan fiut találni aki megfelelõ ehhez? Mellesleg az ember ne a barátjával feküdjön le, hanem a szerelmével! Vagy legalább a méltóságnak azon a fokán, hogy ezt az illetõrõl eltudja mondani! Szeretettel!
Azért nincs gyerekem, mert fiatal vagyok és még iskolába járok. Ezért védekezek, nem azért, mert soha nem akarok gyereket majd meg mert nem szeretem eléggé akivel vagyok. Szerintem ezzel rengetegen így vannak, nem csak én. De szóljál csak le nyugodtan, nem érdekel, neked más az életed, más hatások értek, ezért máshogy látod a dolgokat, mint én. Én is beszólhatnék neked, de nem teszem, mert vagyok annyira intelligens és különben se érnék vele semmit. Szerintem, ha vmit leírsz, az feketénfehéren oda van írva, és nem értettem félre semmit. Értem én mirõl beszélsz, te addig nem leszel senkivel, amíg össze nem házasodsz a "nagy Õ"vel és nem fogsz védekezni, hanem egybõl gyerek. És szerinted ezért gáz az óvszer meg minden egyéb. Értem én, ne aggódj. Csak azt nem vágtam, hogy miért szólsz be nekem ilyen bántón (mert igen, volt ami az volt, de hát nem zavar, kemény fából faragtak, úgyhogy csak nyugodtan!:D), de már ezt is értem, az elõbb megmagyaráztad: "Leszóltalak és kész!" Oké!:D Igen, veled is! Rubi
Leszóltalak és kész! Te így érzed jónak az más. Egyébként neked miért nincs gyereked, mert nincs rá pénzed, vagy mi? Ha már így elbeszélgetünk kerüljön sorra ez is! Nekem azért, mert nincs kivel. És én érthetõen írok, meg ha rendesen lettél volna hajlandó kimásolni amit írtam, amire természetesen nem voltál, mert nem azt írtam amire te ki akartál lyukadni! :) Akkor ott lett volna a válasz is, és az összefüggés. Csak hát az én szövegem annyira összefüggõ és érthetõ, hogy két mondatba együtt már nem lehet belekötni? De tényleg ott van, ne szórakozz már. 3. nem írom le. Amúgy nagyon jó veled beszélgetni!
Nincs leírva érthetõen, és nekem ne írogass olyanokat, hogy nincs értelme az életemnek, mert nem csak házasság után rögtön gyerekcsinálás céljából veszítettem el a szüzességem, ne mást szóljál le azért, mert rossz tapasztalataid vannak. Ennyi. Rubi
Teljesen érthetõ egész fogalmazást írtam! Te kiválogttál 1-2 mondatot és írtál hozzá 10et, hogy én azt hogyan értem. Meg miért úgy! Olvasd vissza, minden le van írva!
A kérdező hozzászólása: uhh sajnálom hogy összeugrasztottalak titeket!!!:( am köszi a válaszokat és ezer bocs!!!! (a kérdés meg már nem akt.):)
De igen, te ezeket írtad, miután úgy másoltam be õket és azokra a mondataidra válaszoltam!:D Találjam meg mi mihez való? Hát amilyen össze-vissza írtál rólam, tudod elég nehéz... Nem, nincsenek megválaszolva. Nem tudom, miért gáz ha valaki védekezik, nem válaszoltad meg, ahogy elég sok mást se. De végülis mind1, semmi közöm az életedhez, csak ahhoz, hogy miért kritizálsz. Figyelj, azt se tudod hány éves vagyok meg semmit se tudsz rólam, úgyhogy nem hiszem, hogy ennyire ki kéne oktatnod, mintha te mindent tudnál. Vagy úgy gondolod, hogy te vagy a "nagyon ügyes nagylány?" Szerintem iszonyat módon félreértettél vmit és azt gondolod, hogy 15 éves kislány vagyok, aki össze-vissza kefél és azt se tudja mi az a szerelem. Csak azt nem vágom, hogy honnan szedted...XD Te akkora értetlen vagy már ne is haragudj, engem egyáltalán nem érdekel, hogy jobb -e vagy rosszabb -e nekem mint neked vagy kinek tartalmasabb az élete!:D Erre jól látom, tényleg azt írtad, hogy egyáltalán van -e értelme az én életemnek?? És mibõl vonod le azt a következtetést, hogy nekem könnyebb az életem?:D És mi okból fogok sírni, hogy igazad volt? Azért, hogy használtam óvszert és nem lesz 200 gyerekem?:D Ezeket válaszold még meg, aztán felõlem szevasz... Rubi
Olvasd el még néhányszor figyelmesen amit írtam! És ne akarj ilyen nevetséges állításokat kihozni belõle, vagy legalább is találd meg mi, mihez való, én nem ezeket írtam! Amire te válaszoltál! De majdnem jó! És egyébként amiket kérdeztél szintén megvannak válaszolva! Ezért most mit írjak? Rubi, néhány év múlva majd sírsz, hogy milyen igazam volt! A nemi érettség valóban nem egyenlõ a felnõtté válással! Viszont a képesség, vagy, akarat, vagy elszántság, lehetõsége ilyen! Nem az a lényeg, hogy milyen az anyagi háttere, vagy szeretne! Te élvezed, hogy ez a felelõsség nem terhel, könnyebb az életed, de nem biztos, hogy jobb is, tartalmasabb is! Elnézést, egyálltalán van e értelme!? ... És nem akartam belelátni az életedbe! Neked így a legjobb, ezt elfogadom, nagyon ügyes nagylány vagy! Bárcsak én is ilyen lehetnék! Lehet már csak olvasgatni fogok! Túl sokat írtam ide! Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Huh hát köszike! És ezer bocs hogy ez a kérdés titeket így öszeugrasztott!!! Sorry!
'Ezért védekezek, nem azért, mert soha nem akarok gyereket majd meg mert nem szeretem eléggé akivel vagyok.' Most nem akarok hülyeséget írni, ezért megkérdezem inkább, hogy most szereted, vagy nem annyira? Vagy ezt, hogy értetted- a végét! Örülök, hogy téged nem kell félteni, jó ha sok ilyen ember van. De kérlek nyugodtan mond el amit szeretnél, lehet senki nem tette még meg eddig, azért vagyok ilyen butus! És köszi, hogy a beszólás ellenére írsz!
Igen, szeretem. Ez tényleg félreérthetõ volt, csak nem tudtam máshogy leírni. Igazából már nem akarok semmit se mondani, csak nem tudom, te voltál már szerelmes? Úgy igazán... Nincs mit!:) Rubi
Lassan beszélhetnénk máshol, mert nagyon sokat írtunk már ide! És ez kezd zavarni! Lehet kikéne adnunk, egy külön könyvet! Szép kérdés! Volt már akivel tettem volna a szépet! Annyi biztos, hogy belém nem voltak! És nem akartak tõlem gyereket! Ezen kívül másra sem nagyon csalogattak! Így volt idõm ide írkálni, lehet inkább az igazit kéne keresnem! De nem lehetett ellenállni, hogy veled beszéljek! És kicsit sexguru legyek!
Engem mondjuk különösebben nem zavar, ha a kérdezõt se, másoknak meg úgyis mind1 vagy ha vkit zavarna szerintem szólna:) A könyv elgondolkodtató ötlet, sõt, a szexuálpszichológusi pálya se hangzik rosszul...:D De a szerelem az nem egyenlõ a gyerekkel. Elõször úgysem arra gondolnak, fõleg nem a férfiak, hogy na, tõle akarok gyereket, az majd max. egy következõ lépés. Szerintem jobb, ha az 1. helyen elõször a te életed áll, mert ha majd késõbb lesz gyereked, akkor mivel már "kiélted magad" 1.sorban rá irányíthatod minden figyelmed. Bár errõl aztán tényleg nem akarom osztani az észt, mert elég fiatal vagyok hozzá tényleg, csak szimplán így gondolom. Aki keres, az talál! De ezt össze lehet egyeztetni az írkálással is... Rubi
Szerintem jobb, ha az 1. helyen elõször a te életed áll, mert ha majd késõbb lesz gyereked, akkor mivel már "kiélted magad" 1.sorban rá irányíthatod minden figyelmed. Na most összeraktál két dolgot! Vagy 3-at is! -Elsõ helyen akkor áll a te életed, ha nincs gyereked. Vagy nincs párod, mert akkor a tietekrõl kell beszélni! De normális esetben akkor is azt alapoznád, hogy nekik jobb legyen! -Ha kiélted magad, akkor csak kiélted ennyi. Ez nem a gyereknek jó, hanem a társadnak rossz és neked! Ez épp annyira lehet a gyereknek rossz, mintha melletted keresne még másik nõt! De ez a legrosszabb eset, nem ezzel kéne érvelni! Meg lehet épp azért keresne másikat, mert az még nincs kiélve! Ez a gondolat se jó, meg az érvelés sem! Ezt azok mondják, akik nem tudnak olyat találni! Én se vagyok idõs, de ez nem akadály nekem! Húú meg kiéltsem! Azért remélem nem csak idõs kiéltekkel szeretnél beszélni! Vagy újra akkor állsz szóba velem, ha az leszel! Igen, már csak ketten voltunk itt!
"Ha kiélted magad, akkor csak kiélted ennyi. Ez nem a gyereknek jó, hanem a társadnak rossz és neked! Ez épp annyira lehet a gyereknek rossz, mintha melletted keresne még másik nõt! De ez a legrosszabb eset, nem ezzel kéne érvelni! Meg lehet épp azért keresne másikat, mert az még nincs kiélve! Ez a gondolat se jó, meg az érvelés sem!" Megint félreértetted... Kiemelsz egy szót (jelen esetben azt h kiélni) és ezt fejtegeted, hogy milyen rossz. Pedig ez a szó csak egy töredéke volt annak, amit írtam. Amúgy meg mindenkinek mást jelent, gondolom neked azt, hogy össze-vissza kavarni mindenkivel. Legalább is az állításod csak ez esetben igaz. De végülis teljesen mindegy, más a véleményünk, nem kényszerít rá senki, hogy ilyen erkölcstelen, szörnyû életet élj, mint amit annyira leszólsz, szóval nyugi! Majd azért, ha sikerült találnod egy olyan férfit, akinek elég lesz az egész kapcsolatotok/házasságotok alatt annyiszor szeretkezni, ahány gyereket akartok (mert hát védekezni ugye gáz), akkor majd szólj!:) Rubi
Kedves Rubi! Légyszíves fejtsed már ki, hogyan értetted azt hogy kiélni! Mert neked nagyon sokat jelent ennek a pontos tartalma, akkor nekem is! Te hoztad szóba kedvesen, de én ennek a tartalmában jót nem látok, kiemelés azért volt, mert pont felette van amit írtál, így csak utaltam rá. Lehet így nem is kellett volna! Miért jó, és mi az, ha valaki kiéli magát! Nem kell ám írni, csak ha van kedved! Na meg te szoktál kiemelni nem én! Szerintem ha félreértettem amit írtál, ha nem, teljesen jó amit írtam! Én elfogadlak így, csak írtam én is valamit! Nekem meg egy kedves szûz lány kéne! Ha már így szóbahoztad! Na majd vele csinálok néhány gyereket! Lehet mással, én azt így nem tudom elõre! Nagyon sokat fogok szeretkezni, hogy biztos legyen a dolog, és a te kedvedért is, meg azért, hogy a lánynak is jó legyen! Érosz!
Kifejtem neked: Ha vkinek gyerek születik, utána már nem foglalkohzat igazán magával, nem õ lesz az 1., szóval pl. nem bulizhat állandóan, sõt, kb soha. Meg ilyenek... Szóval, ha szüksége van erre, jobban teszi, ha a gyerekvállalás elõtt intézi el... " Nagyon sokat fogok szeretkezni, hogy biztos legyen a dolog, és a te kedvedért is, meg azért, hogy a lánynak is jó legyen!" Na de hogyan, ha nem akarsz védekezni?? Gondolom nem akarsz 100 gyereket:D Rubi
Szia Rubi! Én egyenlõre nem írok többet ide! Köszi az eszmecserét! Remélem írtam hasznosat!
Én köszi! szia! Rubi
Írok is:) "Annyi biztos ezerszer jobban járt volna, ha orvoshoz megy és nem ezeket olvassa!" Ezzel tejesen egyet értek, kérdezõ, ne haragudj, hogy mit mûveltünk a témáddal, tényleg vitatémává tettük, ha zavar, akkor szólj ám ám be nyugodtan!:D De nekem, ha írnak vmit, arra válaszolni szoktam. Tényleg bocsánat. Tehát akkor 12:13as: "Miért van az, hogy leírtok valamit, aztán leírok egy azzal ellentétes gondolatot, ezután még egyszer leírjátok amit már leírtatok.... Csak másképpen!" Miért, te mit csinálsz? Én nem írok ellentétes dolgokat, nekem megvan a véleményem és ennyi. Egyet árulj el! Miért gáz, ha vki óvszerrel veszíti el a szüzességét? Én nem korlátozlak meg a szabadságodban, nehogymár ezt mondd!:D Én beszélgetni vagyis vitatkozni próbálok veled, mert néha ezt is kell. Engem amúgy marhára nem érdekel, hogy te hogy éled az életed, mikor meg hogyan élsz szexuális életet. Csak kifejtem a véleményemet. És azért ír mindenki neked, mert a te véleményeddel nem értenek egyet. És akkor mi van? Ez egy fórum. A töris részrõl: akinek nem inge... nem NEKED írtam, szerintem ez elég egyértelmû, mivel egy szóval nem írtam oda, hogy neked mondom. MINDENKINEK írtam, aki itt fórumozik, és állandóan a régi idõk szépségén lovagol. Szóval nem akarlak továbbra se felvilágosítani, az se érdekel, hogy mennyire tudod a történelmet, nem az én dolgom. "Ha egy nõt érdekel igazán a szerelmi élete, talán kerüli az olyan helyzeteket ahol ez megtörténhet!" Miért, neked tökéletes az életed, te sha nem hibázol, te soha nem sodródhatsz veszélyhelyzetekbe? Huh... "Ne, ez azért ne legyen nézõpont! Jó, tehát valami komolyságot! Van ilyen, meglehet említeni...": itt is te mondassz ellent önmagadnak. Elõször írod, hogy ilyet nem lehet írni meg h komolyságot. Aztán meg ilyeneket is meg lehet említeni. Persze, hogy meg lehet. Épp azt tettem, nem kéne emiatt beszólni, miután ez így van. "Ezek mellett az a lány aki megtehetné, hogy a leginkább megfelelõ fiut igyekezne választani, ehelyett gyorsan gyere csináld gumival megoldást választja, annak van szüksége felvilágosításra! Mint neked, szerény érzésem szerint!" Még egyszer és utoljára mondom: én nem akarlak téged felvilágosítani, engem nem érdekel, hogy mit csinálsz, miért veszel mindent magadra? Viszont neked, az alap koncepciód, hogy beszólsz nekem, amiért használok gumit. Ez nevetséges. Szerinted, ha vki gumival védekezik, akkor az csak gyors dugást akar? Az igazi megtalálásához és az óvszernek semmi köze nincs egymáshoz. De ha már személyeskedünk: te majd ha lesz több gyereked, és nem akarsz többet, akkor nem is fogsz szexuális életet élni a férjeddel, mert nem vagy hajlandó védekezni?? Össze-vissza írogatsz itt mindent, beszólsz, hogy felvilágosításra szorulok, mert óvszerrel védekezek, és inkább keressem meg az igazit... Honnan veszed, hogy még nem találtam meg?? Mert szerintem nem tudsz olvasni a jövõmben. Tudod, nem mindenki csak 30 évesen találja meg, akit szerethet és fordítva és minden mûködik. És még annyi, hogy attól, hogy valaki felelõsségteljesen védekezik, nem jelenti azt, hogy nem lesz egy gyereke se és nem akar családot, és nem találja meg az igazit. Akkora hülyeségeket írtál ezzel az utolsó kijelentéseiddel, hogy csak úgy ordít... Nem akartam ezt így ellened leírni, de egyszerûen erre már nem tudok mást, mert nagyon durván összekombinálod a dolgokat! És attól, hogy valaki érett a szexre, nem jelenti azt, hogy képes felnevelni normálisan egy gyereket. Fõleg nem többet. Akár 40 évesen se biztos (pl anyagi háttér stb), itt már régen nem a 15 évesekrõl van szó, nem vetted még észre? Legalább is te nem csak róluk beszélsz... Rubi
Nem... a nemi érettséget nem a gyereknevelésre érettséggel szokták összefüggésbe hozni.... Nemileg kellõképpen érettnek érzem magamat, de gyereket még nem tudnék nevelni és nem is szeretnék egyelõre, mégis baromira élvezem az együttléteket...
Annyi biztos ezerszer jobban járt volna, ha orvoshoz megy és nem ezeket olvassa! De nem biztos, nagyon mûködik itt a felvilágosítás! Az meg kizárt, ha valaki vitázni akar ne találjon valakit!
Szerintem nem kell elmenj a dokihoz. Ha majd gyógyszert akarsz feliratni, akkor meg ígyis muszáj lesz. (ezesetben kérj majd vérvizsgálatot is, mert szertik "elfelejteni") Gumi elég, hüvelykúp magában meg kevés. Sok sikert! ;)
Nyugodt környezet és óvszer, síkosító ! Az óvszerhez ragaszkodj, minden áron. Ha a fiú elzárkózik, te se engedj ! Ha van egy kis felelõsségtudata, nem töm tele hormonokkal.
Miért lenne gond 15 évesen szexuális életet létesíteni, ha elég érettnek érzi magát, akkor miért ne?Meg még, ha nem is a nagy szerelmével veszíti el, lehet megbánja sír pár napig, hétig, az életben csalódni is kell egyszer, mindenki átesik csalódásokon.Túl teszi magát, tapasztalatokat gyûjt.Ezáltal nem lesz kevesebb, sem több.
utsó válaszolónak: mivel elég fiatal a kishölgy nem tudni mennyire tájékozott. Gondoltam nem gond ha leírom, hogy beza az elsõ fájni fog(mielõtt meglepetés érné, mert azt hallotta, hogy a szex milyen jó dolog...) /aztán következõ héten jön ide, hogy mi lehetett a baj, mert fájt neki és lehet hogy volt orgazmusa, mert remegett közben.../. Egyébként meg 15 évesen akkor is úgy gondolom, hogy azon kéne járjon az eszének, hogy holnapra minden órára felkészült e. Nem lehet egy 15 éves lelkileg érett a szexre... Biológiailag "kész", de lelkileg senki nem fogja nekem megmagyarázni, hogy érett. -> ezt már a kérdés is bizonyítja... "lassan le szeretnék feküdni a párommal" vszínüleg majd kitûznek egy idõpontot is, s mint tudjuk ez sem így megy, hanem úgy hogy megkívánod a másikat. Fogalma sincs róla mit jelent az, megkívánni a másikat... Azon túl ki szeretné kerülni a nõgyógyászt (vszínüleg cikinek tartja, tényleg baromi érett ) Ti meg csak buzdítsátok, persze kicsim, már le is késtél róla, már 13 évesen el kellett volna kezdened... Nekem sincs ellenemre az ha valakinek több "numerája is van volt lesz" magam is ilyen vagyok. Bõven bõven szereztem tapasztalatot, mielõtt rátaláltam a mostani kapcsolatomra. De nem 15 évesen kezdtem!!!
Nincs igazad. Igenis lehet egy 15 éves lány érett a szexre. Nem kell szegényt mindennel vádolni, mert legközelebb, ha valami baja lesz önhibáján kívül, még itt sem meri megkérdezni, mert csak az oltást kapja. Kapásból az, hogy megkérdezte, már azt jelenti, hogy igenis neki fontos a bizonság, hogy ne legyen semmi baja és kíváncsi volt, hogy szükséges-e kivizsgálás a nemi élet elkezdése elõtt. Mert nem akar bajt. Ez éretlenséget sejtet?? A kedves kérdezõnek ajánlom figyelmébe a szexualitas.hu oldal fórumát és cikkeit. Ha valamirõl informálódni szeretnél nyugodtan kérdezz a fórumon. Én azt mondom, ha úgy érzed, hogy nagyon szereted a párodat és eléggé ismeritek már egymást testileg-lelkileg, nem gáz, ha 15 évesen odaadog magad neki.
A kérdező hozzászólása: Kösszi a válaszokat minden irányból!!
Ez szánalom! "nem gáz, ha 15 évesen odaadog magad neki" Én se értek mindennel egyet, de kiérzem belõle a mondanivalót!!! Amit te írtál az viszont elfogadhatatlan! Még akkor is, ha igaz egyes körökben! Valahol viszont ez több, mint szégyen! Amit te írtál! Nem a szerelem! Én írtam, hogy nemzés a célja! Én rávilágítottam egy fontos oldalról! De kifejteni mindent nem tudok, ezért a lényegre szorítkozom! Én nem kedvelem, az olyan fórumozókat, amilyen te vagy, de amit te írsz az is használható tanulságnak! Csak akkor baj, ha a hozzád hasonlók túlsúlbya kerülnek! És pont ezért írtam, mert itt ez történt, erre jössz kapásból te(akárki), és még ráteszel egyvagon trágyát! "nem gáz, ha 15 évesen odaadog magad neki" Aki így beszél, az nyílván nem túl tanult ember, ás órdít az írásának az értéke belõle! Ilyet gyöker 12 évesek szoktak mondani! Remélem nem haragszol! Tényleg ez így nem színvonal! Személyeskedés nélkül! Én se tudom, hogy sexforum.hu vagy akárhol mit írnak! ---De nyugodtan kijelenthetõ, hogy 18 éves kor elõtti nemi életre nem lehet buzdítani!--- Még akkor sem, ha te személy szerint ezt nagyon jónak ítéled meg! És ez nem azért van, mert sajnáljuk ezt a fiatalságtól! Nem vagyunk gonosz kistörpék! Legyen 18-21 éves kora után az ami akar! Akkor se késett le semmirõl! Azt hatalmas nagy szerelmet az igazitól, meg úgy sem lehet megtiltani! Egyébként gusztustalan, ami itt van! De jó, ha kifejtésre kerülnek a különbözõ nézõpontok! Csak mértékkel! Egyébként, ha az én lányomnak osztanál ilyen tanácsokat akkor megkersnélek! Szerencséd, hogy én is annyira tartom ezt a lányt, mint te, csak kicsit többre!
Hozzám hasonlók? Mért, azok milyenek? Én nem a kérdésre válaszoltam, mert a fórum azt is magában hordozza, hogy egymás írásaira válaszoljunk. Én a te hozzászólásodra reagáltam, ahogy azt láthattad. Egy szóval nem említettem, hogy dugassa meg magát 15 évesen. Én a te nem pontos állításodat javítottam ki, csak mert szúrta a szememet a szavakkal való dobálózás. Súlyos kijelentések, amiket írtál, ha egy kicsit belegondolsz, mégha neked nem is az. Szóval ne hasonlítgass azokhoz, akik buzdítják a lányt. De most, hogy mindenki megnyugodjon a kérdezõnek: nem muszáj elmenned orvoshoz. Sokkal jobban jársz, ha orvos helyett utánanézel az anatómiának kicsit, meg elbeszélgetsz anyukéddal vagy vkivel, akiben megbízol és tapasztalt (ha még nem tetted). És 1.sorban a barátoddal. És ezenkívül a legjobban akkor jársz, ha elõtte még nagyon-nagyon sokat pettingeltek, szerelmes leszel, 100%osan megbízol benne és nem lassan le szeretnél vele feküdni, hanem TUDOD, hogy akarod, nem pedig kérdések vetõdnek fel benned. Bár ez már nem a kérdésedre a válasz, de hát a végén még újra beállítanak gonosz szexre csábító néninek:P Ja, és még annyi, hogy egy lány nem a 18. születésnapjától kezdve lesz érett a szexre. Rengetegen vannak, akik huszonévesen megbánják és rengetegen, akik ezzel szemben 16 évesen nem. Egy elég elvont hasonlat erre: Júlia sokkal boldogabb lett tõle, mint Ofélia. Az, hogy ki érti és ki nem, az magánügy. Csak hogy, ne mondjátok, hogy 12 éves mûveletlen vagyok...:P
Mi az, h a szex a nemzés célja?! akkor azt jelenti, hogy csak akkor szexeljünk, ha gyermeket akarunk? Attól független, hogy 15 éves érettnek érezheti magát a szexhez, és meg is teheti.Ha úgy érzi eljött az idõ, akkor ne halassza el az alkalmat, minek kéne 18-21 éves koráig várni.Van olyan ismerõsöm (nõ), 21 éves koráig tartogatta a szüzességét, és hogy vesztette el? Buli után egy kocsi hátsóülésén, egy tök idegen férfival, akire mai napig nem emlékszik...Szóval ilyenek is vannak. Ebben a világban sajnálatos módon vagy se, ki hogy gondolja, a szüzesség nem túl sokat(semmit sem) ér.Akkor most miért ne feküdhetne le a barátjával 15 évesen.
mert nem érett rá... a kérdésébõl is látszik... azon túl, hogy gondol a védekezésre AMI JÓ és dícséretes, de sajna ezért ma már azonnal meg kell õket dícsérni... Az akinek a nõdoki ciki, az nem érett a szexre!!! és kész!!!
Kedves 15 éves! Mielõtt bármit is tennél, fõzz egy csésze finom teát, ültesd le édesanyád és beszélgessetek! Mondd el neki, hogy mi foglalkoztat mostanság, kérd meg, hogy kísérjen el nõgyógyászhoz.Ott azokat a kérdéseket is felteheted, amiket esetleg anyának "cikis" lenne.Szerelmesnek lenni a legszebb dolog a világon, de óriási felelõsség is. Magaddal és a pároddal szemben is. Nem tudom biztosan kijelenteni, hogy x évtõl érett valaki a szexre. De az tény, hogy 15 éves korban biológiailag nem valószínû.Én azt mondtam annak idején a saját lányomnak, ha gondolkozik azon, hogy a barátjával lefeküdjön-e, akkor a világért meg ne tegye, ha eljön az idõ, nem fog gondolkozni.És azt nagy valószínûséggel nem lesz oka megbánni sem.Sokat beszélgettünk szexrõl, szerelemrõl, érzelmekrõl és a már elõbb említett felelõsségrõl, végül együtt mentünk nõgyógyászhoz.Igaz õ nem 15, 17 éves volt.
Kedves 12:51-es! Én vagyok az a szánalmas, tanulatlan (egyébként leendõ mérnök hallgató) 12 éves (egyébként 17 de mindegy), aki azt írta, hogy 15 évesen nem gáz ha belemegy, de egyébként nem haragszom, ha már így mellõzted a személyeskedést. Szerintem a százalékodból le lehet venni, melyikõnknek van igaza. Még egyszer mondom: az, hogy valaki milyen érett lelikeg, az NEM egyenesen csak kor függvénye. Ha valaki 15 évesen egy buliban megbaszatja magát a WC-ben az elitélendõ. Viszont ha szerelmbõl a párjával, megfelelõ testi-lelki összerázódás után úgy dönt, hogy akarja, akkor tegye. Egyáltalán nem azt mondtam, hogy a 15 éveseknek nemi életet kell élniük, ugyanis erre ennyi idõsen kevesen érettek, ezt én is alátámasztom, viszont vannak, akik meg igen.
Elkövettem azt a hibát, hogy két embert (én12:51--mostmár11-39) egynek hittem, de mindketten válaszotlatok! Én nem írtam semmi súlyosat-hibát, lehet valaki nem érti, de az értelmesebbeknek sikerül idõvel! Na igen, de azért szopikázni sem muszály, tehát nem úgy van, hogy akiben nem vagyok szerelmesek, azokat csak popsi meg száj. Mert tudom, hogy a szüzesség fontos, van néhány ilyen lány is! Megbánja vagy sem, ez nem nagyon számít! A szüzesség van ahol azért számít, az hogy kinek az ismerõse hogyan csinálta, ne legyen már az a mérce! Még, ha te nagyon kedveled is! Neki személy szerint, ezek szerint tényleg nem jelentett sokat! És neki talán így esett jól! Valószínüleg hasonló férje lesz! Akivel ezt, sokra fogják tartani! Illetve neked olyan feleséged, aki nem tartotta sokra a szüzességét!(Illetva azt tartja sokra, amit te is!) Nektek ez jó, ki állna utatokba? Nem szólok én semmi jó ellen, csak így általánosságban meredeknek érzem! Na és te kedves mérnök! Az, hogy mi az értéke az írásomnak nem a százalék adja, sajnos mert az ilyen tanult mérnökök, mint te, nem az alapján pontozzák, hanem, hogy nekik mennyire tetszik! Vagy zavarja e õket az én írásom! Tehát ez az értéktõl nagyon messze van! Köszönöm a kérdést! Sajnálom, ha nem volt elég érthetõ! Azt javasoltam, hogy azzal szeretkezzen-pettingeljen, akitõl szeretne gyereket! Illetve, nagyon szívesen felnevelné, a gyerekeküket, ha megtörténik! Ezen kívül még ezt sem, csak annyit, hogy legalább kitudja ejteni görcsölés nélkül, szerelmes a fiuba, vagy a szerelme, párja, társa! Ha ez nehezen megy, lehet másik kéne! Nem szó számít, hanem az érzelmi tartalom! Lehet írok még a témához, de az elõzõket, úgy érzem megválaszotlam! A Lány kérdésére pedig már szintén válaszoltam, de azt is leírom! Nem csak az egészséges emberek mehetnek orvoshoz! És nem muszály, hogy mindent megvizsgáljon az orvos, vagy mindent megbeszéljen! Csak amit helyesnek, és szükségesnek érez! És felkészült rá! Nem kell menni! Szerintem nem a legnagyobb élmény gumival elveszíteni, de ezt itélje meg õ, hogyan kívánja! Szerintem nem az az élmény! Semmi ilyen erõltett védekezéssel! De inkább az orvostol kérjen tanácsot, mint neten, vagy a 13 éves barátnõtõl, vagy a 16 évestõl aki a kocsma wc ben lelt gyönyört! Valami még eszembe jutott!!!! Kedves leány! A fiu mit mondott errõl neked??????
Na Megint! Kis kiegészítés! Azt se nagyon tudom, hogy a lány hol tart most ezzel! És miért gondolkozik az orvoson?!... Nekem is volt, hogy akart olyat, amihez nekem nem volt kedvem. Akkor azt kihagytuk, viszont amiért mentem azt megtudtam. Azt hogy kinek mire, milyen vizsgálatra, tanácsra van szüksége eltudja dönteni! Azt is, hogy megkapta e! Nyílván, nem árt, ha valaki fiatalabb, akkor elkiséri valaki! Butább nem lesz! Talán okosabb sem, de akkor rossz orvoshoz ment! Lehet túl visszafogott nemi életre kívánom felhívni a figyelmet, de azért nem kell rámszálni! Rengeteg az abortusz és fogamzásgátlás..., a megtört élet... És kevés az egészséges család, és a gyerek! Érdemes ennek a kiépítésére törekedni! Ha ezt valaki nem látja, akkor nem érett a nemi élethez! Ha valaki tud 3 férfitõl 6 gyereket neveleni, vagy 3 nõtõl, akkor csinálja! Erre maga is rátud jönni!
Na jó szerencsére ma már nem így mûködik a világ, hogy azzal fekszem le, akitõl gyereket szívesen nevelnék... Pfff... Hanem azzal akivel jól esik. Na ha nekem az összestõl lenne egy gyerekem... :o)))))) A kedves válaszoló vagy soha nem volt egyetemista, vagy túúúúúúl vallásos ezen dolgok megértéséhez vagy már nem ebben a században él, amúgy folyamat magának mond ellent... Ha meg már másokat kritizál, engedje meg, hogy kijavítsam: a MUSZÁJ az pontos J és van még egy-két szarvas hiba, ami tuti ég nem elírás... ( ha már ott tartunk ki az agyoniskolázott...) /és igen ez már csak a gonoszkodás miatt, mert egyhuzamban mindenkit kritizál, csak mert senki nem ért önnel egyet.../ A kislánytól kérdem: Hogy alakultok? Anyukáddal beszéltél? Pároddal beszéltél? Az olvasottak fényében hogy látod?
15:27es vagyok és igen, elég rendesen összekevertél minket. Na mindegy, ez is azért van, mert egy csomó idetévedõ ember annyira fél ettõl az egész mai fiatalság témától, hogy mindenbõl a legrosszabbat hozza ki, mindenben az elfajult, undorító világot és embereket látja, és már csak támad mindenkire. "Én nem írtam semmi súlyosat-hibát, lehet valaki nem érti, de az értelmesebbeknek sikerül idõvel!" Hidd el, hogy én értelmesebb vagyok, mint te azt hinnéd, de akkor se értek egyet veled. Mert a szeretkezés célja nem az utódnemzés. Az állatok szeretkeznek? Nem, pedig az õ céljuk aztán tényleg az. A szerertkezés a szerelemmel és a szenvedéllyel függ össze. A gyerek az maximum a szaporodás célja, más kérdés, hogy ha vki gyereket akart, jobb esetben az is ugyanolyan szép és jó lesz, mintha csak az örömszerzésért csinálná. Meg azt bírom nagyon, amikor sokan odáig vannak, hogy jaj régen bezzeg ez megaz volt, a lányok nem szexeltek és nem gondolkodtak ilyen csúnya dolgokon a házasság elõtt, csak a nagy Õvel. CSAKHOGY: a szörnyû valóságról sokaknak fogalma sincs. Felvilágosításnak: a középkortól kezdve nagyon sokáig volt egy törvény Magyarországon, amely az "elsõ éjszaka joga" nevet viselte. Nos, ez abból állt, hogy amikor a lányt férjhez adták, a falu vagy a föld urának joga volt letesztelni (vagyis elvenni a szüzességét), azzal a gyenge indokkal, hogy ellenõrizze, hogy csak "minõségi" feleséget kapjon a leendõ férj. Aztán olyan is volt nem is olyan régen még, hogy a nászéjszakán a két anyuka ott állt az ágy mellett és letesztelték, hogy a lány szûz -e (vérzik -e) és, hogy a fiú alkalmas -e a gyereknemzésre, illetve más helyeken, ha nem lett véres a lepedõ, a lányt vissza lehetett adni vagy meg is büntethették. Illetve a legelterjedtebb verzió, hogy nem volt mese, hogy nem szereti, esetleg kirázza tõle a hideg, házasodni kellett, aztán szexelni. Nos, ezek a "régenbezzegmilyenerkölcsösvoltmindenki" emberek szerint ez igazi szeretkezés? Súlyos gond volt ez a téma régen, de errõl sokan semmit nem tudnak, mert a történelem nem errõl szól, a jobb tanárok maximum csak megemlítenek azért pár ilyen dolgot. Csak azért írtam ezt le ide, mert nem ártana utánajárni vminek, amit idealizálunk. Azok a lányok régen mit nem adtak volna, ha olyan lehetõségük lett volna, mint a mai világban sokaknak. Nem vártak volna a 18. születésnapjukig, ha igaz szerelembõl tehették volna. Ezért írtam a Júlia-Ofélia hasonlatot, roppant tanulságos, kár, hogy 1 kezemen meg tudnám számolni a fórumozókat, akik megértik. A lepontozásról annyit, hogy én nem szoktam pontozni, még téged se pontoztalak se fel, se le, akivel nem értek egyet. Kit érdekel az a szerencsétlen toplista, én nem ezért járok ide. Én azt nem értem még, hogy miért szóltok be állandóan egymásnak a helyesírási hibák miatt és miért szóljátok le a másikat, hogy nem értelmes. Szerintem az nem értelmes, aki gondolkodás és észérvek helyett másokkal kötekszik. Véleményem szerint, ha találkozol vkivel, akivel érzed, hogy nem csak egy fiú a sok közül, érezni fogod, ha eljött az ideje annak, hogy fizikailag is együtt legyetek. Mindenkinek máskor lesz akkora szerencséje, hogy megtalálja ezt az embert. De mért kéne elítélni, ha vki elõbb. Én 16 évesen megtaláltam és történjen bármi, soha de soha nem fogom megbánni, akkor se, ha esetleg nem vele fogom leélni az életem, de erre meg minden esély megvan, akárhány éves vagy, soha nem tudhatod. Mindenesetre én nem hagynám ki az igazi szerelmemet ilyen szempontból se. Rengeteg olyan sztorit hallani, hogy sokan addig húzzák, amíg sajnos egy undorító vki megerõszakolja az utcasarkon vagy épp kicsúszik a lába alól a talaj egyszer és egy buliban részegen egy idegennel. Rengeteg ilyen lány van. Akkor már 1000x inkább fiatalon, de a szerelmemmel. És ettõl még nem fogok gyereket szülni meg abortuszra járni, mert tudunk védekezni, és ha mégis lennevmi, vállalnám a felelõsséget a tetteimért. De a félelem miatt, hogy vmi baj történik, nem fogok várni addig, amíg összeházasodok, biztos anyagi háttér meg mittudomén. És semmi baj nincs azzal, ha vki gumival veszíti el a szüzességét. Inkább szedejn hormoncuccot? Vagy rögtön az elsõ szextõl essen már teherbe? Ez tényleg elég ellentmondásos... Rubi (aláírom, hogy ne téveszen össze senki senkivel se)
Miért van az, hogy leírtok valamit, aztán leírok egy azzal ellentétes gondolatot, ezután még egyszer leírjátok amit már leírtatok.... Csak másképpen! Szerintem meg gáz, ha kötonnal veszi el a szüzességedet! Leírom, én is még egyszer! És nem muszály ragaszkodni, mindenki hagyományához! Engedj meg egy kis szabadságot, beleszólás nélkül, de nagyon köszönöm! Te kedves egyetemista külön állatfaj vagy, és nem tekintem normálisnak a nemi életedet! Viszont mások biztos nagyon becsülik benned! Ne haragudj engem nem sikerült meggyõznöd! És ne írkáljál már ekkora hüleségeket, hogy te nem jártál egyetemre, meg túl vallásos vagy!... Ennek semmi köze a kettöhöz! Külön téma! Ne moss egybe dolgokat! Mellesleg, nekem kb 4 embernek kell egyszerre választ adnom... Míg ti külön válaszolgattok nekem! (tömören írok) """a szörnyû valóságról sokaknak fogalma sincs. Felvilágosításnak:""" Nagyon kedves ez is, viszont én nem szorulok rá! Ez feltünhetett volna az írásomból! bizonyára nem is nekem szól! Amit írtál az álltalános iskolás tananyag! De egy érettségivel a kézben ezt szokás ismerni... Aki meg nem tud róla, azért lehet, mert nem is érdekli! De talán lehetne ezt jobban tanítani! Én feltételezem, hogy egy 18 éves ismeri a történelmet! Azért továbbra is nyugodtan világosítsál fel! Ha egy nõt érdekel igazán a szerelmi élete, talán kerüli az olyan helyzeteket ahol ez megtörténhet! Te most így udvarolsz???--- 1000x jobb neked, ha én veszem el szüzességedet, mintha buli után, akit nem is ismersz... Ne, ez azért ne legyen nézõpont! Jó, tehát valami komolyságot! Van ilyen, meglehet említeni... Sok szégyen és gyalázat volt a történelemben, és sok olyan törvény ami a fajtalanságot és emberellenességet segítette! A múlt sok tanúlságal szolgál, hatalmas áron! Ezek mellett az a lány aki megtehetné, hogy a leginkább megfelelõ fiut igyekezne választani, ehelyett gyorsan gyere csináld gumival megoldást választja, annak van szüksége felvilágosításra! Mint neked, szerény érzésem szerint! Nem nekem, aki azt javasolja, merje kockáztatni a teherbe esést a választottjával! Szerinted aki 15 évesen kezdi mit dob el magától? Hogy ûrkutató, csillagász, orvos legyen? Háát talán! 100-1 Az ilyen lányoknak az kellene, ha bizalommal családi életet élhetnének, nevelhetnék a gyerekeküket! És ha ilyen helyesen rákérdeztél, inkább essen teherbe! A fogamzásgátlás üzlet! Adó... Pénz! Engem persze nem zavar, ha 4 gyereketek helyett egyse lesz! Könnyebb mindenkinek! Nektek fölleg! Csak tisztességesnek érzem megemlíteni! Jó indulatból írom, hátha tanultok belõle! Vagy valaki! Ezek mellett, a nemi érettséget, nem a gyereknevelés képességével szokták összefüggésbe hozni?????? !!!!!! Ha nagyon akartok, erre írjatok valami okosat!
Miért akarsz dokihoz menni?Fogamzáslót kiiratni?Ha semmi bajod, akkor nem szükséges..A lényeg védekezzetek!

Nem sexeltem a pasimmal és még szűz vagyok. Teherbe eshetek-e attól, hogy a barátom rámélvezett?

Legjobb válasz: Ráád és szerinted magyar vándorok ? :) nem értem hogy jött ez a kérdés szüleid nem mondanak, semmit ?és hol voltál biológia órán? félre ne érts nem akarlak megbántani

ha az ágyra ment akkor sem
Ráád és szerinted magyar vándorok ? :) nem értem hogy jött ez a kérdés szüleid nem mondanak, semmit ?és hol voltál biológia órán? félre ne érts nem akarlak megbántani
Jöjj vissza, ó, Veres Pali bácsi!
Mi ez a sok színvonalas kérdés ma a gyakorin? Vége a sulinak, vagy mi? Ennyire unatkoznak az emberek? Hogy ne csak off legyen: MENT SPERMA A HÜVELYEDBE? Akármilyen úton-módon? Ha igen, a válasz igen, ha nem, akkor nem. Ennyire egyszerû, csak bioszon figyleni kell.
Az is lehet, hogy szexeltetek, csak nem tudod, hogy az mit jelent!
Igen, ha jól beledörzsölöd a bõrödbe :SSS
Szegénykém, Te nagyon unatkozhatsz!:)
A kérdező hozzászólása: igen de csak egy kicsi és lemostam azt nem tudom, hogy belém is ment-e belõlle
A kérdező hozzászólása: De még azt sem engedtem meg, hogy belém rakja.tesztet hány nap után érdemes venni?
Istenem!Nem értelek szívem...Tudod mit, ha nem érted meg a privát üzimet akkor azt tudom mondani, hogy szerintem tesztelgess nyugodtan 2 naponta :) ))))
csajszi komojan hány éves vagy ??
Nem vagy terhes hidd el.Es hasznaljatok ovszert akkor is ha nem teszi beled! igy elkerülheted ezeket a buta kerdeseket!
túl fiatal!!!Még abban a korban van, hogy nem neki találták ki a szexet...:(
A kérdező hozzászólása: köszönöm
szerintem tutira nem lehetsz az -.-"
Lányok! Asszonyok! Nem hallottatok még a szeplõtelen fogantatásról ?!!! Lehet, hogy új megváltó jön közénk XD 28 hkm
Nem is tudom kit hibáztassak, hogy a tiniknek itt kell megkérdezniük az ilyesmi kérdést.Talán a szülõket? Kedves kérdezõ, nem vagy terhes, de legközelebb már ha beléd hatol a srác csakis óvszerrel tegye! Ezt édesanyádnak el kellett volna már magyarázni..:(
Igen a spermák átmennek a bõrödön, tutira terhes vagy. Nem tudtad, hogy ez így mûködik?
Nem vagy terhes. Egyébként pedig elõször szerezz már információkat a szexrõl, teherbeesésrõl, és utána csináld csak.
20 as vagyok ismét!Hova folyt rá?A csiklódra vagy hova én ezt nem vágom?!Bele ment a puncidba?Hogy tudnám még megkérdezni...?????
Kérlek ne csináld!Nem vagy terhes....de ha ennyire fiatal vagy, tulajdonképpen kislány vagy még nem vagy érett a szexre....Felelõtlenség ennyi tudással szeretkezned hidd el!!!!!Jah és szerintem NEM VAGY TERHES!!!!!
Ha a hüvely környékére élvezett és esetleg bele is dörzsölte, akkor igen. Ha a szádba ment, vagy a hajadra, hátadra, hónaljadba...stb...akkor nem.
Szerencsére nem.
A kérdező hozzászólása: A biosz tanárom sosem tanit semmit csak a vázlatot irjuk be a füzetbe...vagyis sok esély van rá, ha talán ment belém is?
ha nem ment bele a hüvelyedbe akkor nem lehetsz terhes!
hát ha ment beléd akkor jó sok esély van rá hisz így készül a baba
Ez nagyon komoly!!!:) ))Hány éves vagy?Pontosan hova élvezett??????:)
A kérdező hozzászólása: Igaz-e, hogy ha nem rég múlott el akkor nem eshetek teherbe mert a petesejt még nem ért be?
Miert nem valaszolsz inkabb arra amit kerdeznek töled??????igy nem tudunk segiteni !
ez az hogy ide írsz kedves kérdezõ valamit de ha leírnád pontosabban akkor tudnánk mit válaszolni .
A kérdező hozzászólása: A hasamra élvezett és ment rá egy kicsi de azt nem tudom, hogy belém is ment-e
hogy-hogy nem tudod, hogy ment e beléd??Berakta picit a végét?nem értem....Hol volt akkor a barátod szerszáma mikor kilövelt?????
A kérdező hozzászólása: A hasamon de egy kicsi rá folyt és igaz, hogy lemostam de félek hogy belement
Milyen emberek vannak már itt.. Ne legyetek ennyire értetlenek. Kérdezõ, szerintem se vagy terhes, de megértem hogy izgulsz, mert bennem is ugyanez játszódik le pár napja (és ráadásul pont peteérésem volt). De szerintem nem sok esélyed van a terhességre, és amint az egyik kommentelõ írta, mostantól pettingnél is használjatok óvszert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!