Találatok a következő kifejezésre: A barátom hogy szüz vagyok-e (14 db)

Mondjuk, egy szûz lányhoz képest biztosan úgy érezte, hogy túl jól csinálod. :D Ennek inkább örülj, szerintem. :D
A kérdező hozzászólása: Ez felmerült bennem is de kitudja!!lehet mást gondol de ha mást gondol az azt jelenti hogy ebben a témában "nembízik bennem" s csak ez jött ki olyan furán....
A kérdező hozzászólása: csak kiváncsi vagyok a véleményekre elméletíleg azért talûlták ezt kih!! vagy nem? mertha a te felfogásoddal gonoldkozna mindenki akkor egy darab kérdés nem lenne mert Te Szerinted:megkell beszni..... nah mindegy valamiértelmes válaszokat várok nem pedig flegmáskodást!!
Igaza van az elõttem szólónak. Érdemes lenne a barátodat megkérdezni, hogy mit furcsállt a dologban, ha egyszer már elmondtad neki régebben, hogy igen, szûz vagyok. Amúgy, a hangsúlytól is függ, hogy hogyan kérdezte ezt tõled. Mert ha pajkosan vigyorgott, akkor biztos bejött neki az amit kapott tõled. Ha meg bizalmatlanul, akkor meg érdemes tisztázni, hogy ne legyen ebbõl félreértés. Mondjuk nem tudom, én voltam már szûz lánnyal, azért annak vannak jelei, hogy valaki épp alattam veszti el a szüzességét. Van amit nem kérdõjelez meg az ember.
"vagy csak én vagyok ennyire hülye!!?xD" Jahh, mert ha egyszer bánt a dolog, vele kellene megbeszélned, nem itt a fórumon megerõsítést, vagy cáfolatot várnod...
A kérdező hozzászólása: vagy csak én vagyok ennyire hülye!!?xD
A kérdező hozzászólása: öööhhhööm hangsúly hátt öhhh msn-en kérdezte meg....
a monta = az helyesen mondta. D betü
Szia! Én fiú vagyok, több lánnyal is voltam már akik nem voltak szüzek. Mostani barátnõm szûz volt..és azért kérdeztem meg, hogy mennyiore legyek hozzá gyengéd, ugyanis ez sokat számít!Több pettting/elõjáték szükséges hozzá, figyelmesebbnek kell lenni.Maga a tudat is benned van , hogy milesz ha fájni fog neki és elmegy a kedve az egésztõl!A srác lehet épp azért örült neki, mert nem kell testi fájdalmat okoznia neked!
Nem mindenki szeret elsõ lenni (pl. én sem). Egyrészrõl felelõsség, ami némileg nyomasztja az embert, másrész meg még macerás is. Az is igaz, hogy egy lány, aki már korábban lefeküdt valakivel talán kicsit hamarabb adja be a derekát jó értelemben. Nincs benne annyi görcs. Mindenki azt akarja, hogy csak-e, azt meg ennyibõl nem lehet leszûrni.
Van olyan lány, akivel szó szerint szenvedés ez elsõ. Nagyon szûk, meg más dolgok miatt. Nem kell megijedni, ez nem jelenti azt, hogy ne akarna, vagy csak a szexet. Ha nem akarod, hogy kiderüljön, te is megoldhatod. De a hazugság mondjuk nem hiszem, hogy segit.
Szerintem azért kérdezte, hogy tudja, "mihez tartsa magát"...van akinek fontos, van akinek nem...én speciel fontosnak tartom, s szerintem nem "nyûg" az egy fiúnak...illetve annak nem nyûg aki szereti a barátnõjét, és nem "csak azt" akarja...
Teljesen másképp kell viselkedni egy szûz lánnyal, és teljesen másra is kell számítani tõle. Egy gyakorlott lány lehet, hogy elaludna attól a bánásmódtól, amit egy szûz megkíván ahhoz, hogy szép emlék legyen utána. Na persze vannak kivételek... Egyébként tényleg sok oka lehet, hogy örült. Ahhoz, hogy megtudd, szervezz vele sok közös programot (ahol nem csak "azt" csináljátok). Ott elég jól kiderül, hogy mit szeretne tõled, és mennyire illetek össze.

Megmondjam-e a leendő barátomnak, hogy szűz vagyok?

21 éves lány vagyok. Úgy érzem, minden kapcsolatom ezért ment tönkre. Nem mertem a pasimat begerjeszteni. Nagy nehezen megmondtam mi a helyzet, megért? volt, de tudom hogy ez nagyban közrejátszott a szakításban, nem tudott várni én meg tartottam a helyzetekt?l.

Legjobb válasz: Én mindenképpen megmondanám, ha fontos vagy neki, akkor majd õ bevezet ÉRZÉSSEL a szex világába. Hülye pasik, ezt értékelni kellene inkább... na de mindegy. Mondd meg, akkor elvileg figyelmesebb lesz Veled. Én ezt tenném.

mondd meg neki bátran! és egyébként akivel vesztetted el az ártatlanságod, hozzá fogsz a legjobban ragaszkodni és talán örökre:)
Én mindenképpen megmondanám, ha fontos vagy neki, akkor majd õ bevezet ÉRZÉSSEL a szex világába. Hülye pasik, ezt értékelni kellene inkább... na de mindegy. Mondd meg, akkor elvileg figyelmesebb lesz Veled. Én ezt tenném.
Pasi vagyok! Számomra jó érzés volt hogy a bnõm megbizott bennem és ezt a féltett titkát megosztotta velem. Valahol ez is egy bizalmi dolog. Az elsõ együtlétnél is figyelmesebbenk kell ilyenkor lenni, úgyhogy szerintem mindenképp tudnia kell, hogy még érintetlen területen jár. Kellõ gyengédséggel és türelemmel kell viseltetnie. Emlékszem, hogy az elsõ alkalommal én magam nem is mentem a csúcsra, csak a bnõm. De egyáltalán nem sajnáltam. Én úgy gondolom, hogy valahol ez egy megtiszteltetés volt számomra, hogy én vezethettem be a testi gyönyörökbe. Sok sikert Neked!:-)
a pasik nem kombinálják ennyire túl a dolgokat.. nem fog erre gondolni! és neked sem kellene! Fiatal vagy, élvezd az életet! És gondolom ez a kapcsolat még nem lehet túl hosszútávú.. szal nyugi.. légy boldog, mert ma a legtöbb korodbeli sajnos nem az! és a szüzességed elvesztése télleg sok addigi gátat föl fog szabadítani benned, de elsõsorban jódarabig az a fiú iránt , akivel elvesztetted!Tehát, ha megtaláltad az erre érdemes fiút, akk mond el neki bátran!
Mindenképpen mondd meg neki! Ha emiatt elhagy, akkor CSAK JÓL JÁRTÁL! Akkor nem is érdemelt meg téged! Ezen kívül akkor tud megfelelõen viselkedni veled.
ha komolyan szeret biztos hogy megérti.ha meg nem akkor meg sem érdemel.én még örülnék is neki hogy nem egy olyan csaj vagy.. Mert ahol én élek egy kis városkában ott csak "olyan" csajok vannak akik már réges régen nem szüzek.És én biztos értékelnék egy ilyen nõt mint te vagy bár nem ismerlek egy fiu
Szerintem igen, tudjon róla .... egyáltalán nem ciki, hogy az vagy :) , sõt, szerintem értékelni fogja hogy talán vele vesztenéd el
Amelyik nem tud várni, nem érdemel meg. Akkor adod oda magad valakinek, amikor te úgy érzed, hogy itt az ideje. De hazugsággal nem mész semmire. Szerintem legyél õszinte, aki értelmes, az megérti...
A kérdező hozzászólása: S mi van, ha azt gondolja majd, hogy mivel õ az elsõ, biztosan más pasit is ki akarok majd próbálni, és ezért nem fog megbízni bennem, vagy szakít? :) Amúgy köszi az eddigi válaszokat.
ez hüjeség hogy azt gondolod hogy a pasi azt hisszi majd hogy mást is ki akarsz próbálni szexeljetek aamennyit csak tudtok puszilgassad azt is amit gondolok simogasd a szex után meg ijenek hátulrol öleld át ha alszik és fogd meg a sszerszámot hogy lássa hogy kivánod és csak õt akarod akkor nem fogja azt hinni hogy mást is kiakarsz probálni ha neked meg megjön akkor se hanyagold el hanem nyugodtan simogasd meg esetleg elis rázhatod neki sõt az jol esik neki mert veled ugyse tud akkor mit kezdeni de bugyin keresztül akkor is simogathat sok sikert de mindenkép mond el neki ez fontos még neem hallottam ojan fiurol aki neem értette volna ezt meg sõt örülni is fog neki szerintem
A kérdező hozzászólása: Eddig megmondtam mind2-nek, akikkel komolyabb volt, az egyikkel volt az, hogy úgy látszott meghatotta, aztán nem bírt várni, nem tudott hogy kezelni. De meg fogom mondani én is a leendõnek, megerõsítettek a válaszok.
Én megmondtam! és megköszönte, hogy megbiztam benne. Egy kapcsolat az öszinteségre alapul, miért löjük el az elején? Joga van tudni! És ha tudja másképp viselkedik, gyöngédebb és figyelmesebb!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Természetesen mondd meg neki, látja, hogy bízol benne és neked is sokkal jobb lesz az elsõ élmény... Csak gyengéden... ;)
Természetesen mondd meg neki. Tudjon róla, hiszen neked is jobb lesz, ha nem úgy fog veled viselkedni, mintha már "tapasztaltabb" lennél, az lehet, hogy még nem lenne túl jó. Csak gyengéden..;)
Mondd meg, egészen másképp fog viszonyulni hozzád. én is 21 vagyok és szûz, de én biztos el fogom mondani, ha már "kerülgetjük" a témát. Petting már nekem is volt, csak szétmentünk :S
A kérdező hozzászólása: Jah egyébként voltak már dolgok, csak konkrétan "az" nem volt. Tuti, hogy érezné a viselkedésembõl ezt, ha nem mondom el. Viszont ha megtörténne, biztos hogy magabiztosabb lennék ezen a téren és én is kezdeményeznék.
A kérdező hozzászólása: Fhu köszi, nekem hasznos volt ez a válasz is! :)
Na ez nagyon tetszett. :D :D :D :D
Legalább egy jót röhögtem...köszi! :D
Na ez tényleg ütõs volt. Gratulálok!
Ez Nagyon vicces! :DDDD
Ez volt a nap legjobb kérdése hahahaha
Taigetosz pozitív.
az életstátuszodat kéne megváltoztatni halottra
ez viccnek is jóóóóóó váháháááááá :) )))))
istenemdehülyevagy:"DDDDDDd
te nem kos vagy, hanem egy Géniusz...
De, meglehet!
Hát te nagyo hülye vagy! ;)
bakker ... kajak a tejbegriz nevû oldalon találtam meg ezt a kérdést ... hát besírtam egybõl kerestem XDD Áhhh nagyon jóó volt Én vízöntõ vagyok :D Rohadjak meg én is elsütöm ha a barátnõm megkérdezi ÁHHHHHH
26-osnak: képzeld b*meg én már tudtam, de jó mondthattam volna 10 évest is nagyokos
Nagyon eltûnt a kis csaj :DDDDDD
pff... -.-"
Rohadt nagy volt :"D
Amennyi ésszel rendelkezel csodálkozom hogy nem kaptál Goolden Gloob díjat vagy csak egy sima Policer díjat erre a kérdésedre
Én azt hazudtam, hogy az vagyok. Nem mertem bevallani, hogy Nyilas, mert láttam, hogy körül van metélve a srác...
amikor elolvastam a kérdést úgy elkezdtem nevetni, hogy félrenyeltem a nyálamat és majdnem megfulladtam xdddddd ez rohadt jó xd
Most hogy kiírtad most még többen röhögnek rajtad. :D
dikk :D
Ha nevetés volt szex helyett, akkor nyugodj meg, mert még szûz a horoszkópod. Azt tanácsolom ne szexelj soha és nem kell megváltoztatnod, mert szûz maradsz. :D
xDD de jó hogy ezt megtaláltam teljesen felvidított xDDD
ez beszopta a giga brokit genius
:D
Szerintem nem minden 5 éves tud írni és aki tud is az nem ír ide és még azt sem tudja mi az a szex. Gondolkodj mielõtt valami nagyon okosat írsz.
Én is kos vagyok ;)
bakker...xd
LOL XD
:) ):) ):) ):) ):) ):) ):) )hu bocsi
hát te egy igazi pi¤¤a vagy... úristen ilyen fogyyatékos kérdést -.-"
te maga a megtestesült hülyeség vagy... de a "kérdés" röhejes!XD
NE NEVESSÉTEK KI!!!! De meglehet. Én is halaknak születtem és vízöntõ vagyok nem kell ezzel foglalkozni. Annyi az egész hogy összegyûjtöd a fejedben az összes hülyeséget és rájössz hogy máris nem kos vagy hanem hülye!
a kérdésedtõl nem lesz több a százalékod, de azért jó volt:D:D
Ezt most komolyan gondolod?!nagyon remélem hogy nem.
Ne szégyelld, hogy kos vagy és ne akarj miatta megváltozni :D Ha a szûzeket szereti hagyd ott a francba. :) ) Amúgy ezt anyukádnak is mond el, kíváncsi vagyok a véleményére. Írd meg mit mondott majd légyszíves.:)
Háháhhá:) Ne haragudj de ezen jót nevettem. Na de most komolyra fordítva a szót. A barátod nem a horoszkópodra volt kíváncsi mivel neked az elsõ lett volna így szûz vagy még igen azt mondják arra aki még nem szexelt :) Mivel most nincs túl sok kedvem leírni így a lényeget elmondtam :) Szerintem tisztázd a barátoddal hogy félre értetted a dolgot és felejtsd el a horoszkópot ha szexre kerül a sor :)
siiiiiirok :'( XDXD
XD nekem szûz a horoszkopom!
te komolyan ilyen hülye vagy??? XDDDDD én rák vagyok :PPPP XDDDDDD
Tudod az a baj, hogy 5 évesen még nem kéne szexelnetek, ugye ezzel ti is tisztában vagytok? :D Nem is kéne a számítógép elõtt lennetek bakker :D
én meg bika. és? :P

Szóval újra összejöttem a barátommal meg minden és megkérdezte hogy én szűz vagyok-e még és mondtam hogy nem és azóta olyan nem mer lépni most mi legyen?

hát igen szóval újra együtt és egy hónapja szóba kerültek a "régi" barátok/barátn?k és megkérdezte hogy szexeltem-e már és mondtam az igazat hogy:igen! És azóta úgy érzem hogy nem mer lépni mert ? viszont még nem csinálta,ami nekem nem baj de ?t lehet hogy ez feszélyezi de én szívesen megtenném vele de ? lehet hogy már kiábrándult bel?lem szal nem tudom segítsetek...(L/16)

Legjobb válasz: Miért nem lépsz te ?

Miért nem lépsz te ?
Sok minden lehet, de szerintem belegondolt abba, hogy teljesítenie kell, mert van összehasonlítási alapod. Meg kéne nyugtatnod e tekintetben. Vagy azt mondod neki, hogy a másikkal rossz volt, bár ez nem biztos, hogy a legjobb. Vagy pedig elmondod neki, hogy szereted, és a szerelem miatt ez lesz a legjobb. Tökéletes szöveg nincs erre, de nyugtasd meg, hogy ne féljen.
A barátnõmmel mi 18 évesek voltunk, mikor összejöttünk. Õ már nem volt szûz, én igen, sokkal tapasztaltabb volt nálam ilyen téren, nekem még a tapizás is nehezen ment eleinte. De õ átvette az irányítást, és minden simán ment, a kezdeti félelmeim idõvel elmúltak. Vedd át az irányítást, tedd meg a kezdõ lépéseket, segíts neki!
A kérdező hozzászólása: mert félek fogy õ nem viszonozná :(
A kérdező hozzászólása: okés megpróbálom de félek azért köszi a válaszokat!:)
mi lett a sztori vége? nem volt ciki?

Kb. egy hete voltam a barátommal úgy, hogy szűz vagyok és csak ugy próbálgattuk hogy tágulok-e és 2-3 cm ment be és akkor ugy lökött! Az a gond h elfelejtettem mikor volt a mensim és szerintem valamikor most kéne megjönnie? Lehetek terhes?

nem véreztem az akció utáán sztem nem is ment át a sz?zhártyán? most nem tom mit csináljak! irjatok lécci!

Legjobb válasz: vedekeztetek vagy nem? Ovszer, vagy valami? Ha nem vedekeztetek akkor akar terhes is lehetsz...

vedekeztetek vagy nem? Ovszer, vagy valami? Ha nem vedekeztetek akkor akar terhes is lehetsz...
Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot/kat, és mint tudjuk, akár egyetlen spermium is megtermékenyíthet egy érett petesejtet :)
Szia! Elsõször is.Ne foglalkozz az elsõ reagálóval.Buta.Csak ijezgetni akar téged. De , ami most nagyon fontos, hogy tessék elmenni orvoshoz.Nem vicc. Gondolom rögtön arra gondolsz, hogy nem megyek el, mert anyu, apu megtudja.Ha nem szeretnéd, hogy megtudják, akkor kérd meg barátnõdet vagy a barátodat, hogy kisérjen el, hogy ne legyél egyedül, amikor az orvossal beszélgetsz.Az orvos neked is és a barátodnak is el fog mindent mondani. De a terhességnek a valószínûségét nem lehet így felmérni, mert itt senki nem orvos és azt sem tudjuk, hogy a párodnak mennyi esze van , ahhoz, hogy kivegye, akkor , amikor már közel jár a dologhoz vagy nem. De sok esetben ez nem számít, mert már az elõváladékban is van ondó. Tudom most ideges vagy és azt a választ várod, hogy nem, nem vagy terhes, de nem fog senki ezzel megnyugtatni téged. Ha nagyon ideges vagy, akkor annyit tudok neked mondani, hogy vegyél egy tesztet(kb 700-800 ft és percek alatt megkapod a választ, de a legjobb reggel megcsinálni) és sok-sok óvszert. Ezt nem szabad ilyen felelõtlenül csinálni, mert mindíg csak idegeskedni fogsz.Próbáljatok meg egy kicsit nyugodtabban és higgadtabban állni ehhez a dologhoz. Én arra kérlek téged, hogy miután vettél tesztet, akkor is menj el orvos, mert ha a korod megengedi, akkor ír fel neked fogamzásgátlót. Remélem, hogy megfogadod a tanácsot, mert az csak neked fog segíteni.
Örülök neki, hogy elmentek dokihoz...legyél erre büszke, hogy megteszed.Sajnos sok lány nem meri megtenni. Szia
Ha védekeztetek nincs gáz és akkor sem ha nem élvezett beléd!
Felelõtlen kis hülye...Megérdemelnéd, hogy az legyél!
Gratulálok a friss apukához! :) Már tudja, hogy apa lesz? :DDDD
Pff lehet meg is érdemelnéd h terhes legyél...meg mi a f*sz az h "elfelejtettem mikor volt a mensim" kicsi husom azt naptárba kéne számolni! És mi az h "most kéne megjönnie?" Mi az honnan a fr*ncból tudjuk h neked mikor kell megjönnie? Haggyál már minket a hülye ostoba kérdéseiddel... Ha nem tudod mik a szex következményei ne csináld és akkor nem kell majd ilyenen paráznod...Ennyi
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet azért nem véreztél mert mar sérült a szûzhártyád, pl ha tampont használsz. És ha nem is szakadt még át, akkor sem tuti hogy nagyon vérzel, nekem volt csajomból pl egy csepp vér nem jött pedig én voltam az elsõ fiúja minden téren. Mellesleg a szûzhártya nem 10 centi mélyen van hanem kb 3 centi mélyen. 72 órást lekésted, teszt már mutat eredményt, a helyedben nem lennék azért ennyire nyugodt fõleg nem úgy hogy azt sem tudod mikor kéne menstruálnod. Meg mi az hogy a tágulást probálgattátok? Ügyesek vagytok...tipp hoppra 15 év alatti vagy. 22/f
Nem hiába létezik a mondás: " A szerelem elvakít " ... utólag meg már okos az ember... Mi lesz a kicsi neve? :D Én a Lilla nevet adnám neki ha lány :) )
A kérdező hozzászólása: hibáztam tudom és hiddjétek el nagyon megbántam, deh azt viszont nem értem h miért kell rögtön leharapni a fejem, kitudja lehet h egyszer veled is megtörténi deh remélem h nem! Amugy meg holnapra van idõpontom a nõgyógyászhoz akk már mindent tudok! amugy köszi mindenkinek! Syasztok!
Azért írnak sokan így, mert 1 hónap alatt te vagy nagyjából a századik, aki ilyet ír. Volt olyan nap, hogy 3 lány is ilyet kérdezett (kettõvel alatta volt az elõzõ kérdés). De olvasni aztán egyikük se tud. Te sem. ELÕRE olvasni meg... mikor még lehetne a dologra készülni, netán óvszert venni, és nem kéne idegeskedni... Írd majd meg az eredményt!
Nem kamu kérdés? Csak azért, mert lassan naponta van itt 3 ilyen. Azt meg nem hiszem, hogy hirtelen mindenki az akció után találja meg ezt az oldalt. Vagy csak olvasni nem szokott senki?
Hát ezt elcseszted, mert lekéstél a 72 órás tabiról...Miért 1 hét után jut eszedbe gondolkozni?????? 1 hét múlva csinálhatsz tesztet, de ne lepõdj meg, ha pozitív lesz. Nem ártana olvasgatnod kicsit és megtudnád, hogy az elõváladékban is lehet sperma, ami elég lehet a megtermékenyítéshez. Dokihoz hiába mész, már nem tud veled mit kezdeni, ha teherbe estél, mivel a tabiról lecsúsztál. Max. kideríti neked, hogy mi a helyzet. Aztán ha sikerült összehoznotok egy babát, vagy megtartod, vagy elveteted és viseled a következményeit. Ha nem vagy az, remélem tanulsz belõle és nem eszetlenül szexelsz a továbbiakban. Szûz már nem vagy és attól, hogy nem fájt, nem véreztél, simán átszakadhatott a szûzhártyád.
SZerintem fogadni fog, vagy max kerj egy beutalot a hazi orvosodtol biztonsag kedveert! En sem kertem csak lazan elmentem, es elmondtam neki, hogy mit csinalt(unk)am, es mondta hogy ez igy nem joh! Menjek el a csaladi orvosomhoz es irjon fel valami fogamzasgatlot ha nem akarunk gumival vedekezni! En szemely szerint azert nem tamogatom a gumit mert en nem ereztem vele sokat! Es ugyan ugy a baratom is megmondta, hogy olyan mintha valami kesztyube du*na. Szoval attol meg van mas vedekezesi modszer is!
A kérdező hozzászólása: kösszi neked is! Mi is igy gondoljuk! Sztetek ha én holnap elmegyek nõgyógyászhoz bejelentkezésnélkül és megkérdezem h mit lehet tenni vagy most mi lesz akk fogad?
Szia! Hatha en egy kicsit megnyugtatobb valasszal tudok rajtad segiteni. SZerintem nem vagy terhes, mert en is ugyan ebben a cipoben jartam kb. ket honappal ezelott! Igaz tolem is es a baratomtol is felelotlenseg volt, ovszer nelkul de tanultam a hibambol, es nem szeretnem ugyan azokat az erzeseket felelmeket attelni mint akkor! Ugyhogy nem jo jatszani a tuzzel! Mert sosem tudod, hogy mikor jon ossze egy baba! De azert en is azt tudom tanacsolni mint az elottem levo szemely, hogy minnel hamarabb menj el az orvoshoz, es kerdezetek ki az o velemenyet is!
A kérdező hozzászólása: az a gond h télleg felelötlenek voltunk és nem védekeztünk deh mondom a szûzhártyûn nem hiszem h átment! deh mindenképpen elmegyünk orvoshoz akármilyen gyorsan lehet! köszi!
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon köszi!!!!:)
A kérdező hozzászólása: deh nem élvezett el!!!!
A kérdező hozzászólása: a Nõgyógyász megvizsgált és azt mondta h õ nem érez seemmit és szerinte nem vagyok az deh ha 2 hét mulva se jön meg akk menjek vissza! Köszi a válaszokat!

Picikét 'cikinek' tartom, hogy még szűz vagyok. A barátomnak hogy mondjam meg? Félek, hogy lenéz majd e miatt!

19l

Legjobb válasz: FRANCBA! ceh.. pedig úgy vártam hogy oda lesz írva hogy 14-16L :D már készültem h hogy elküldlek a rézfánfütyülõkisebbségibukófrekvenciásfélhomálytizedelõsjóéd es... de 19 L úgyhogy jogos a kérdés. nem, nem ciki és ha lenéz érte akkor küld el a.. nincs kedvem még 1x leírni.

FRANCBA! ceh.. pedig úgy vártam hogy oda lesz írva hogy 14-16L :D már készültem h hogy elküldlek a rézfánfütyülõkisebbségibukófrekvenciásfélhomálytizedelõsjóédes... de 19 L úgyhogy jogos a kérdés. nem, nem ciki és ha lenéz érte akkor küld el a.. nincs kedvem még 1x leírni.
Mond meg nyugodtan. Legalább tudni fogja h nem vagy ribanc...
belejöttök majd.. ennyi.. ne mondd neki, észre fogja venni:D
"szamolj be, hogy ment"...xD
Szia! Én 22 voltam amikor elveszítettem a szüzességem és én is pont ettõl féltem, hogy hogy mondjam meg a barátomnak (25 éves), aki már igen gyakorlott volt a témában, ráadásul Õ pont az a nagy vagány srác, akinél lehet aggódni az ilyen dolgok terén. Aztán mikor oda került a sor egyszerûen jött minden magától. Nem volt gáz hogy nem feküdtem le addig senkivel, élvezte hogy Õ lehetett nekem az elsõ. Sõt azt mondta hogy igazából majdnem biztos volt abban, hogy még nem feküdtem le senkivel elõtte. Értékelte az õszinteségem és azt hogy nem vagyok egy ribanc aki fûvel fával ágynak dõl... Szerintem nincs ebben semmi ciki. Én nem bánom hogy 22 évet vártam a dologra, mert tényleg egy olyan emberrel feküdtem le akiben maximálisan megbíztam, tudtam hogy vigyáz rám. Azt javaslom , hogy te is csak azzal tedd meg aki megérdemli hogy olyan dolgot adj neki, amit már senki másnak nem adhatsz az életben, csak neki!!! És persze csak akkor ha késznek érzed magad és úgy érzed hogy nem fogod megbánni a tettedet. Én nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk a barátommal, aki kifejezetten büszke rá, hogy az elõzõ barátnõivel ellentétben, akik boldog boldogtalannal ágyba bújtak, én más vagyok. :) Szóval ne izgulj, ha fontos vagy neki akkor megérti és díjazza majd a dolgot, ha meg ezt elítéli akkor mehet a francba... mert akkor ribancokra vágyik, nem egy érett, okos nõre, mint Te :) Kisregény vége :) Majd számolj be azért, hogy ment. Na meg persze kérdezz nyugodtan! Szió! Ditta
Én még örülnék is neki hogy szûz a leányzó. Megtiszteltetésnek tartanám hogy velem fekszik le elõször. Nem úgy mint azok a lányok akik 13-14 évesen elveszítették szüzességüket. 21F
Ha ezért lenéz akkor örülj hogy megszabadultál egy szá[email protected]ól.
Helló! Ez elég általános probléma.. És nem is újdonság. Én találkoztam olyannal is , hogy azt mondta, a lány, hogy szûz mert ugy érezte , hogy nincs elég tapasztalata, és milyen ciki lesz ha ... Aztán ment a hanta, hogy nem mindig vérzik, bla, bla, bla. Mindenesetre olyan egyszerû egy ilyen hazugság-spirlba belekerülni. Az ember fia, vagy lánya mond valamit az elején, még az sem biztos, hogy hazugságnak szánta, meg az sem biztos, hogy komoly a kapcsolat, csak siman kicsúszik a száján.... Van ilyen. A kérdés az hogy mennyire rendül meg a bizalom, ha megmondod, hogy rosszúl tudja. Simán van olyan pasi aki megijed, a felelõsségtõl vagy valami más hülyeség van a fejébe, és nem akar szûzlánnyal lenni. Aztán azt mondja, hogy ha ebben a fontos dologban hazudtak neki, akkor mi lehet a többi dologgal kapcsolatban?!?! Szerintem még ma meséld el neki egy szép tavaszi séta keretében. Nem érdemes húzni halasztani. Azért kíváncsi lennék, majd hogy hogy reagált:-) Üdv Ragya
én nem vagyok már szûz, de mégse úgy indul a szex, h "kõkeményen beküldi a lompost"......
nem ciki, mond el neki, mert ha aktusra kerül a sor, akkor kõkeményen beküldi a lompost, és szûz létedre õszinte lesz az ordításod; mivel egetrengetõen tud fájni! ha mondod neki, biztos megérti, és lassan fog nekiállni :) ha meg ez miatt lenéz, akkor egy szemétláda. Inkább becsülni kéne, mert a magadfajta egyre ritkább!
Szerintem is "ciki". De ha már így alakult, mond el neki, talán még örülni is fog neki.
Énse néznélek le inkább örülnék , hogy én lehetek az elsõ. Fõleg ha komoly kapcsolat..
4.: jah mert félreqrni jobb mint szûznek lenni.. és a kérdezõ nyilván pont a félreqrós típus mikor pont azon parázik h a pasija mit szól ahhoz h szûz :D
Ha emiatt lenéz, akko megette a fene ezt a kapcsolatot. Szerezhetsz tapasztalatot mással és akkor nem lesz ilyen gondod a barátoddal.
Ha emiatt lenéz, akkor az már régen rossz! :) Nekem is volt már olyan barátnõm aki 20 volt, és még szûz, de ez miatt egyáltalán nem néztem le! :)
nem úgy gondoltam hogy SZÁMOLJON BE!!! :)

Múltkor (először) szájjal csináltam a barátomnak. Azt tudta hogy szűz vagyok. Megkérdezte előtte, jutottam e már eddig sráccal de nem válaszoltam csak elkezdtem. Erre 2 perc múlva: najó, honnan szerezted a tapasztalatod?

Lehetséges h télleg nem lehetett érezni h még nem? Mert viszonylag tapasztalt, tudja milyen. Vajon télleg nem érezte h kezd? vagyok?

Legjobb válasz: ez egy elég hülyekérdés. természetesen lehet h ösztönösen jól csináldés nem kell hozzá nagy tapasztalat,de ez egyénenként változo.örülj neki h neked megy elsõre. amugy sztemjobban tennéd ha szexuális téren mindent megosztanál a fiuddal.fõ a bizalom.biztos nemfog elitélni ha vmire azt mondod h még nem csináltad.

ez egy elég hülyekérdés. természetesen lehet h ösztönösen jól csináldés nem kell hozzá nagy tapasztalat, de ez egyénenként változo.örülj neki h neked megy elsõre. amugy sztemjobban tennéd ha szexuális téren mindent megosztanál a fiuddal.fõ a bizalom.biztos nemfog elitélni ha vmire azt mondod h még nem csináltad.
Legyél vele õszinte, mondd meg, hogy mér nem jutottál eddig sráccal, ennyire komoly barátod még nem volt. Én lány vagyok, nem tudom mennyire érzik a fiúk, de mikor Én csináltam elsõnek, akkor az akkori barátom tudta, h Én szûz vagyok és hogy semmi ilyesmi nem volt még senkivel. Nyugodtan beszéld meg vele, mondd el Neki, legyél vele õszinte! Lehet, h egyszerûen csak kíváncsi volt... tudod milyen a pasik... ;) A.
Én barátom is azt mondta, hogy nem vagyok éppen kezdõ orálban... De nekem is ténylg õ volt az elsõ minden téren, bár nekem elhitte

Már 2 hete késik a menzeszem. Nem feküdtem le a barátommal, tudom h szűz vagyok, viszont én azt hallottam, hogy hiába szűz az ember attól még terhes lehet ha a fiú megujjazza! Igaz ez? :O (nem tudom h kerülhetett-e ODA sperma. )

emélem h csk az izgulás és a stressz miatt késik a menzim...

Legjobb válasz: Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.

Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.
nyugi, tuti nem vagy terhes. menj el dokihoz, lehet h valami hormonális dolog, de lehet pl a vizsgák miatt is h késik. ennyi késés után a doki már meg tudja mondani, h mi lehet. és a szüzességed nem veszi el a vizsgálat, mert uh, vagy laborvizsgálatot csinálnak ilyenkor. szóval ne félj a dokitól és ne kombinálj:) menj dokihoz. ha még fiatalka vagy, van már mindenhol tini ambulancia, nézz annak utána
Szia! Áhh, szinte kizárt, hogy terhes vagy, csak a stressz :) , de megnyugtatásképp vegyél egy tesztet, akár már holnapután is megcsinálhatod, reggeli elsõ vizeletbõl. Amik szerintem megbízható tesztek: Qupido, Gravi-HCG, Clearblue, a lényeg az, hogy 10-es érzékenységû legyen. Ha rám hallhatsz lilyt semmi féleképpen ne vegyél. Remélem tudtam segíteni :)
Ha erre az oldalra eljutottál akkor keress tovább a neten, hogyan is mûködik a szex és hasonlók. Tuti nem vagy terhes.

Van egy baratom akit nagyon nagyon szeretek de van egy masik srac aki odaig van ertem es de nagyon joban vagyunk . Es a srac megkerdezte hogy lefekudnek e vele. Meg szuz vagyok de annyira vagyok ra felizgat. Mit csinaljak?

Valasztas,szerelem

Legjobb válasz: Ha vágysz egy másik srácra, akit nem szeretsz, de van olyan akit nagyon nagyon szeretsz, akkor a ribanc kategória vagy, függetlenül attól, hogy szûz vagy. Komolyan szûz vagy??????

Ha vágysz egy másik srácra, akit nem szeretsz, de van olyan akit nagyon nagyon szeretsz, akkor a ribanc kategória vagy, függetlenül attól, hogy szûz vagy. Komolyan szûz vagy??????
kur va
Van barátod és egy másik srác után csorgatod a nyálad?! Azonnal állíts a gondolataidon vagy hagyd el szerencsétlent mert ezt biztosan nem érdemli meg! Aztán kufircolhatsz össze-vissza..
sztem ne feküdj le a másikkal nagy hibát követnél el hidd el nem éri meg
Miert nem dugsz a szerelmeddel? Szerintem az sem szerelem csak baratsag...
Ezt tenném: Szakitanék a jelenelgi bikámmal dugnék azzal akiért nedves a barlang majd megint dugnék azzal majd összejönnék azzal akivel együtt voltam és dugnék vele és amelyik a jobb azt választanám

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!