Találatok a következő kifejezésre: A barátom hogy szüz (209 db)

Szerintem nyugodtan elmondhatod.
Nem értem mi lehetne a baj! Egy fiúnak egy szûz nagyon izgató!
Mond el, rá jönne úgyis..
Ha normális a fiú és szeret, akkor örülni fog!! De ha nem, akkor ne õ legyen az elsõ!
Miért nem mondtad el neki elõbb? de sosem késõ. mondd el õszintén, azt is, h miért féltél elmondani, ha normális srác, csak becsülni fogja ezt benned. amúgy a párod mennyi idõs?
Másfél éves kapcsolat szex nélkül? Egyes pasik már 1 hét után könyörögnek... 1 hónapot is alig bírják... de ezen a másfél éven elhasaltam. Bár lány vagyok, ennyit én is csak nehezen... de kapcsolatban??? Bocs. Ez csak nekem nem fexik??? Mindegy. A pasik szeretnek elsõk lenni. Akárhány éves is vagy, és bármennyire elcsépelt, de ez akkor is ajándék. Tõlünk, nekik. Ha ezt nem fogja fel, vagy lefitymálja, akkor nem érdemes rá. Ennyi. Nem akarom túlmisztifikálni. De aki nekem az elsõ volt, úgy vigyázott rám, mint valami különlegességre. El is akart venni, hosszútávra tervezte. Ezt mind arra építette, hogy õ volt az elsõ. Sorry, h nem tudok lényegre törõen írni. Mondd el neki. A reakciójából tudni fogod, hogy ha már eddig vártál, õ megérdemli-e. (...azért ne tartogasd túl soká... még pókhálós leszel ;) )
Akkor ne mond el neki. Vagy mond el neki utólag.
Szia! Mióta vagytok együtt? Aktuális már a szexkérdés? Szerintem mondd el neki minél elõbb. Ha szeret téged, akkor valószínûleg nézni fog egyet elõször, de biztos, hogy ez neki nem lesz akadály, sõt, még értékelni is fogja, hogy õ lesz neked az elsõ. Ha ne adj isten kiakadna ezen, meg téged gondolna furának emiatt... na, akkor viszont jobb elgondolkodnod, tényleg érdemes-e folytatni a kapcsolatot. De ez csak egy feltételezés, nyilván nem ismerem a részleteket. Szóval az a lényeg, hogy szerintem mondd el neki minél hamarabb, és ne rágódj ezen, semmi értelme. Sok boldogságot kívánok! 25/N
Mindenképpen mondd el neki!! Ha szeret örülni fog és felejthetetlenné fogja tenni!:) )
Nálam ez nem jelentene hátrányt, én örülnék egy szûz lánynak. Szerintem elõtte mindenképp mondd el neki, mert az elsõ alkalom nagyobb gyengédséget kíván tõle. Legalább is a helyében én tudni szeretném, mert azt nem akarnám, hogy az elsõ alkalom kellemetlen legyen a barátnõmnek és közben üvöltsön a fájdalomtól.
apáááááám mit kell ezen gondolkodni, húzni--vonni.elmondod és kész embert még nem öltek érte
Ebben a történetben én csak azt a fiút sajnálom, aki 1, 5 évig a kérdezõvel volt és szex nélkül is kibírta. Biztos szerette a lányt, erre hoppon marad, mint az összes normális férfi és egy kefélõgép lesz a befutó, aki a "tapasztalt lányokat" szereti.
Mond meg nyugodtan neki. De csak ha le akarsz vele feküdni. És szerintem ebbõl tudnia kéne hogy õ az igazi neked, mert itt végülis csunyán mondva te ajánlod fel neki igy a szexet, de ezt értékelni fogja... Nem tudom miota vagytok együtt, de valoszinüleg szeret ha már veled van egy ideje. és õ már van olyan komoly, hogy értékelje ezt. 29 évesen már másképp gondolkodik. hajrá, sok sikert, örülök hogy neked összejött egy ilyen pasi... 21/ szüz lány
az õszinteség fontos!!!!!!
Ha valóban szeret Téged a Párod, inkább örülni fog, mint megbotránkozni! Szerintem egy normális fószer értékeli, ha egy lánynak õ az elsõ, hiszen ebbõl azt szûrik le, hogy még senkiben nem bíztak annyira, mint bennük. Én 18 évesen veszítettem el a szüzességem, de még így is azt mondom, hogy ráértem volna :S 26/L
A kérdező hozzászólása: Utóbbi hozzászóló, olyan bunkó a felfogásod. Csak ronda nõ lehet ennyi idõsen szûz? Nem azért maradtam szûz, mert nem kellettem senkinek, hanem mert talán túl válogatós voltam. Nem tudom szép vagyok-e, ez eléggé relatív, de a környezetemtõl eddig pozitív visszajelzések jöttek.
Kérdezõtõl kérdezném, hogy amúgy jól nézel ki vagy egy átlagos szintet azért megütsz? Mert ha nem, akkor a srácot nem fogja meglepni.
ha megtudja h szûz v biztos örülni fog minden fiú imádja a szûz lányokat amelyik meg nem az b-uzi
A kérdező hozzászólása: De biztos azt hinné vmi szerencsétlen vagyok.:( Volt elõtte egy másfél éves kapcsolatom, de vhogy azt a férfit nem tudtam közel engedni magamhoz.
A kérdező hozzászólása: Õ 29 éves.
A kérdező hozzászólása: de ha nem mondom el és közben jön rá??? vagy lehet rá se jönne?
valakivel gyors veszítsd el aztán kész...
veled is csak többen vagyunk 14:25. attól h " gyorsan elveszti " még nem lesz tapasztalt
köszönöm, hogy több lehettem beszólásod által, 14.30! :D még mindig szakadok rajta.....
És mibõl hiszi, hogy tapasztalt vagy? Abból, hogy te mondtál neki ilyet, vagy csak õ képzeli így? Ha te mondtad, akkor szerintem örülhetsz, ha nem dob ki (mert hazudtál)... Ha viszont ez az õ agyszüleménye, akkor már el is felejtheted, mert aki a vad csajokat szereti, az szerintem nem fog veled maradni, ha szûz vagy! Viszont ott a harmadik lehetõség: elõfordulhat, hogy nagyon fel fogja izgatni, hogy szûz vagy! ;)
Nekem is volt egy fél éves kapcsim és nem volt sex amikor próbáltuk nem állt fel neki:Dna lényegtelen. Szerintem mond el neki, abból nem lehet semmi amúgy jobb ha az ember õszinte azzal akit "szeret"mert a hazugságok úgy is kiderülnek és abból még jó nem származott hanem inkább mégtöbb konfliktus......
Hát én örülnék egy ilyen lánynak!

Nem merem elmondani a barátomnak, hogy szűz vagyok. Abszolút nem gondolja ezt.1 hónapja vagyunk együtt. Õ 22, én 18 vagyok. Félek, hogy utána elhagy?

Legjobb válasz: Omg. miért hagyna el? Bontatlan cucc mindig jobb mint amibe más már belepofátlankodott. Ha elhagy akkor õ csak szexre utazik és nem téged szeret. Ámen!

Omg. miért hagyna el? Bontatlan cucc mindig jobb mint amibe más már belepofátlankodott. Ha elhagy akkor õ csak szexre utazik és nem téged szeret. Ámen!
Nem ismerlek titeket, de ez miatt nem kell pánikolni. :) Nem hinném hogy elhagyna. :) Nyugi és ha lesz rá alkalom akkor üljetek le 2-esben és beszéljétek meg. De ne az elsõ aktus elõtt azért.
Nem fog elhagyni, szerintem megértõ lesz. Legalábbis ha normális pasi, akkor megértõ lesz, ha nem akkor meg inkább hagyd. Nem kell egy ilyen pasi. De, amúgy hogyhogy eddig nem került szóba ez a téma?
úgyis észre fogja venni.. de ti errõl nem beszélgettetek? :D aggódni semmiképpen se kell, mert fölösleges..
2. vagyok. Igen azt észre venné meglehet. :) Amikor úgy "játszadoztok" egymással olyankor bújj hozzá egy kicsit és beszélgessetek errõl. Szerintem ez a legjobb. Akkor pedig elmondhatod, hogy te még szûz vagy. Szerintem megértõ lesz és az elsõ együttlétnél sokkal gyengédebben fog bánni veled.
Kommunikáció. Gondolom szoktatok beszélgetni, ha már egymás testével ismerkedtek. Kb kizártnak tartom, hogy ezért elhagyna, de jobb lenne minél elõbb szóba hoznod a dolgot, mert tényleg addig halogatod míg a végén ott tartasz, hogy óvszer felhúzásnál még mindig nem mondtad el. 28/n
Ha szeret akkor egyáltalán nem számít, hogy szûz vagy-e vagy sem. Legrosszabb esetbe még szimpatizál is a dologgal, hogy õ lehet neked az elsõ :) Negatív vonzata egyáltalán nem lehet annak, hogy szûz vagy. A normális pasik ezt értékelik nem lenézik :) 22/F
Azért 1 hónap után még nem feküdnék le egy férfivel sem. Ez nagyon rövid idõ, hogy megismerjétek egymást. Ha eddig tudtál várni, akkor várj továbbra is. Ha a pasi ezt nem érti meg, akkor csak a szex a fontos neki, nem te.
Ha tényleg szerelmes beléd és jóarc, akkor értékelni fogja hogy nem adtad oda magad minden baromnak, hanem megvártad. Ha te lennél a csajom én megköszönném neked hogy szûz vagy, és mégjobban beléd szeretnék!
A kérdező hozzászólása: Túl vagyok rajta:) :) Úgy érzem, még örült is neki..:) )) Köszönöm mindenkinek!!
A kérdező hozzászólása: áá köszönöm szépen:) :) kezdek megbízni benne, és érezteti, hogy szeret, úgyhogy meg fogja érteni remélem! Köszönöm a sok jó tanácsot!:)
Nem kell félned, én is ilyen helyzetben voltam. 1, 5 hete mondtam el neki és azóta már le is feküdtünk. Nagyon meglepõdött, mert meg se fordult a fejében, hogy még szûz lehetek (19 éves vagyok), de nem zavarta egyáltalán, tök jól fogadta, utána még hülyéskedtünk is ezzel, hogy õ lesz a liliomtipró stb. :)
ne máááááár! Miért hagyna el? Marhaság, igaz én 17 voltam, mikor elveszítettem, de nem volt semmi gond ebbõl..a srác is annyi volt, õ is szûz, de mi ezt az elején tisztáztuk...nem kell túlreagálni, szerintem jó dolog, hogy vártál! Amúgy szerintem a szûz fiúkkal sincs gond ;)
Nem fog elhagyni. 18 évesen sem szégyen a szüzesség.
Nem lesz gond. Szerintem pont hogy jól fog neki esni, hogy mással még nem voltál úgy, ahogy vele fogsz. ;) A párommal mindketten mással is voltunk már, még azelõtt, és mostanra azon a véleményen vagyunk, hogy jobb lett volna ha mi lettünk volna egymásnak az elsõk. Nyugi, ez csak még jobban megerõsíti a kapcsolatotokat, hogy együtt ismertek meg új dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Azért nem, mert volt szó róla szerintem még az elején, hogy volt már idõsebb barátom is..meg amik eddig történtek, azokban már biztos vagyok..csak tovább nem mentem még senkivel.nem voltam rá kész..vele el tudnám már képzelni, csak legyen megértõ..szerintem biztos benne, hogy nem vagyok már szûz, szóval lehet én se mindent jól csináltam sajnos..tapasztalatlan vagyok még.
ja, én tényleg nem örülnék 1 szûz pasinak.. ez igaz.. de mondjuk, az én koromban már érdekes is lenne, ha az a pasi szûz lenne, akivel kavarok :DD
Ne magadból indulj ki, ez nõi szokás, h ha megtudjátok h szûz a pasi, elhagyjátok. Nálunk ez nem így van, a legtöbb fiú még örül is, ha egy lány neki adja a szüzességét.
A kérdező hozzászólása: Már alakulgatunk, ismerkedünk a másik testével..de nem tudom ezt hogy mondhatnám el..mindenképp az aktus elõtt szólni (persze nem közvetlen elõtte:D)szeretnék..nem utána, hogy na ez volt az elsõ..bár meg van az esély rá, hogy azt észre is venné:D :S De ha 1 hónapja elvagyunk, és még nem feküdtünk le..talán meg fogja érteni már ezt is:) Remélem!
tény h a pasik nem igazán szeretik a szüzeket, mert bajlódni kell velük, de emiatt nem fog elhagyni, ugyan már :D
ne parázz
Mondjuk, egy szûz lányhoz képest biztosan úgy érezte, hogy túl jól csinálod. :D Ennek inkább örülj, szerintem. :D
A kérdező hozzászólása: Ez felmerült bennem is de kitudja!!lehet mást gondol de ha mást gondol az azt jelenti hogy ebben a témában "nembízik bennem" s csak ez jött ki olyan furán....
A kérdező hozzászólása: csak kiváncsi vagyok a véleményekre elméletíleg azért talûlták ezt kih!! vagy nem? mertha a te felfogásoddal gonoldkozna mindenki akkor egy darab kérdés nem lenne mert Te Szerinted:megkell beszni..... nah mindegy valamiértelmes válaszokat várok nem pedig flegmáskodást!!
Igaza van az elõttem szólónak. Érdemes lenne a barátodat megkérdezni, hogy mit furcsállt a dologban, ha egyszer már elmondtad neki régebben, hogy igen, szûz vagyok. Amúgy, a hangsúlytól is függ, hogy hogyan kérdezte ezt tõled. Mert ha pajkosan vigyorgott, akkor biztos bejött neki az amit kapott tõled. Ha meg bizalmatlanul, akkor meg érdemes tisztázni, hogy ne legyen ebbõl félreértés. Mondjuk nem tudom, én voltam már szûz lánnyal, azért annak vannak jelei, hogy valaki épp alattam veszti el a szüzességét. Van amit nem kérdõjelez meg az ember.
"vagy csak én vagyok ennyire hülye!!?xD" Jahh, mert ha egyszer bánt a dolog, vele kellene megbeszélned, nem itt a fórumon megerõsítést, vagy cáfolatot várnod...
A kérdező hozzászólása: vagy csak én vagyok ennyire hülye!!?xD
A kérdező hozzászólása: öööhhhööm hangsúly hátt öhhh msn-en kérdezte meg....

Elmondtam a barátomnak, hogy szűz vagyok, de ezen ő kiakadt. Mit csináljak?

Azt mondja, hogy a tapasztalt lányokat szereti...

Legjobb válasz: hagyd ott, nem érdemel meg téged

hagyd ott, nem érdemel meg téged
Lehet, hogy te nem akarod elhagyni, de amint látod, õ baromira nem akar elfogadni téged! Maximum azt mondja magában: Najó most úgy sincs velem egy tapasztalt nõ, akivel szexelhetek, akkor csinálom ezzel a csajjal. Ez kell neked?
Beszarás, van aki képes lenne eldobni egy szûz nõt? Hagyd ott tényleg...
Ha szerelmes lene beléd örülne, hogy érintetlen vagy.:)
Ne vedd magadra. Hagyd ott, ne hagyd, hogy neked ebbõl lelki-"károd" származzon! Vannak emberek akik nem illenek össze, akár emiatt is, ha neki ez annyira fontos hogy kiakadt!
Ja meg az a baj, hogy ha õ ezen kiakadt, akkor nem szerelmes, ha meg nem szerelmes akkor talán nem vele kellene elkezdened....
#2 Az a nõ, aki már volt férfival, az egybõl k.rva? Biztos te is szûz vagy még... Kérdezõ, ülj le a pároddal, beszéld ezt át vele. Ha eltérõ az értékrendetek, akkor intsetek egymásnak búcsút, jobb lesz mindkettõtöknek. 24N
Dobd ki, ha neki k..rva kell! Ahelyett, hogy értékelne.
Ez a "tapasztalt lányokat szeretem" egy álságos duma, valódi jelentése: a minél hamarabb megdugható lányokat szeretem
Ne haragudj, de a barátod nem normális. Tényleg nem érdemes vele együtt lenned.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Akkor lapát.
Akkor neki nem is te kellesz, hanem egy nõ, akivel lehet szexelni. Nem a te személyiséged, egyéniséged kell neki... Hagyd ott. Egy ilyen emberrel szerintem ne feküdj le... sajnálni fogod, ha találsz majd valaki normálisat, hogy nem vele voltál.
Senki nem mondta, hogy nem lehet megérteni.... viszont ha neki ez ekkora jelentõséggel bír, akkor nem lehet annyira oda a csajért.... Mert szerintem ennek nem kellene olyan kiakasztó ténynek lennie.
A kérdező hozzászólása: Persze, én teljes mértékben megértem õt.
13-as nehogy tanácsadónak menj, ha felnõsz...
azért meg lehet érteni a pasidat is. õ nyilván azért akar tapasztaltabb lányt mert nem kell rá úgy mond vigyázni mert jaj kis törékeny meg az elsõ alkalom...stb. hanem már olyan aki volt fiúval és nem kell cicózni vele. keressél te is inkább egy szûz pasit.
Nem akkora probléma ez, feküdj le minél hamarább vele aztán már nem is leszel szûz, tapasztalatot meg gyorsan megszerzed.Mondjad neki, hogy az minden álmod, hogy Õ vezessen be a testi kapcsolat rejtelmeibe.
Kérdezd meg tõle: azért szereted a tapasztalt lányokat, mert te magad béna vagy?
van valaki aki nem szereti a szûz lányokat O_o
A kérdező hozzászólása: #9 igazad van.
A kérdező hozzászólása: Más megoldás nincs? Én nem akarom elhagyni..
Hagyd ott!

Mikor mondjam meg a barátomnak, hogy szűz vagyok?

Egy hete járunk, még nem voltunk egyik?nknél sem. Mivel régen volt barátn?je, s nekem is régen barátom, félek, hogy nem fog tétlenkedni. Nem egy városban lakunk, szóval ha elmegyek hozzá, akkor valószín?leg ott kell aludnom. Jobb, ha minél el?bb elmondom neki? Nem fogja ez elriasztani? Õ 23, én 21 éves vagyok.

Legjobb válasz: * Csak õszintén.

* Csak õszintén.
sztem majd egy hónap után mondd el kb.. bár ezt így nem lehet megszabni... ahogy haladtok a szex felé, úgy félúton..legalábbis én így tenném.. amúgy a barátom és köztem egy egész ország távolság van, õ szlovák, én magyar, mégsem alszok nála ott...vagyis, mostmár így 5hónap után igen, de azért az elsõ pár hónapba még nem aludtunk egymásnál..és így is tudtunk találkozni, hol itt, hol Szlovákiába... na de sok sikert! :)
Szerintem egy hét járás után még nem a szexen kell aggályoskodni, akár hány évesek vagytok. És lehet úgy is együtt aludni, hogy nincs szex, csak összebújás, csók, simisimi, fõ a fokozatosság, és ennek megvan az izgalma akkor is, ha idõsebb, nem szûz embrekrõl van szó! Kár, hoyg kevesen élnek a fokozatosság lehetõségeivel, pedig gyönyörû intimitást tud belopni egy kapcsolatba! De úgy is lehet az elsõ idõkben találkozni, hogy nem alszotok egymásnál, hanem mondjuk délelõtt találoztok valamelyikõtök városában, és a látogató fél este az utolsó busszal, vonattal hazamegy - vagy elmentek bulizni, és akkor meg az elsõvel. Persze meg lehet említeni az elején, hogy szûz vagy. Ne úgy mondd, mint egy szégyent, mint valami sötét titkot, hanem mint egy semleges, természetes tényt, amire akár büszke is lehetsz!!! Egy intelligens fiú nem fog ebbõl ügyet csinálni, nem fogja hátránynak tekinteni, sõt lehet, még örülni is fog. Vehetné megtiszteltetésnek, hoyg ilyen igényesen megválogatod a psikat, és épp õt tartottad érdemesnek arra, hogy lefeküdj vele. (Persze nem egfy hét után.)
ha annyira inteligens, akkor bizony becsülni fogja hogy vannak ilyen lányok is, nemcsak olyanok akik már 13 évesen szexelnek!
Figyelj, elárulok neked egy titkot, rólunk, hímekrõl. Fölösleges szégyenlõsködnöd, titkolóznod, utalnod dolgokra. Mond meg õszintén és hamar, akkor biztos a legjobban cselekedtél.
Hát valószínûleg úgyis szóba jönnek idõvel az elõzõ kapcsolatok, és majd akkor simán el tud vegyülni a dolog...
Minél hamarabb. Légy vele a kezdetektõl õszinte. Az már csak tõle függ hogyan fog reagálni rá, de ha arra kerül a sor észre fogja venni.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat. Természetesen én sem akarok még vele lefeküdni, és tudom, hogy ennek fokozatai vannak, csak én már ezen kattogok gondolat szintjén.. szerintem nem meglepõ. Igen, én is úgy gondolom, hogy délelõtt találkozunk, és hazamegyek az esti busszal. Csak õ már említette, hogy milyen jó lenne együtt aludni, és szigorúan csak alvás, ezt így kihangsúlyozta. Nem szégyenként fogom mondani neki, hanem érezze magát megtisztelve, hogy õ lesz az elsõ (és talán utolsó) akivel lefekszem. Eléggé intelligens, szóval valószínû normálisan fogja kezelni ezt a tényt. De mivel vannak kellemetlen tapasztalataim korábbi kapcsolataimból e téren (fiú türelmetlensége), így bennem van a félsz, és ezt akarom kikerülni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, aki írt!

A barátom nem szűz, én így nem szeretnék lefeküdni vele. Mit csináljak, hogy leküzdjem az iszonyatérzésemet?

El?ször nem mondta el,de már bevallotta hogy nem sz?z.Õ azt akarja hogy lefeküdjünk,de én nem szeretném,mert mindig az a gondolat tör el? a fejemben.Mással volt!!!!! (állítólag megbánta)

Legjobb válasz: Inkább örülj annak, hogy nem szüz, mert igy akkor nem fog baparázni, hogyha meglát egy puncit. volt mással, NA ÉS?? a mai világban nem kell kiakadni azon, hogy valaki valakivel már volt. nem igazán jelent az semmit. higgy neki

Vallásos vagy? Mármint komolyan, meggyõzõdésbõl? Ha igen, akkor MOST tapasztalhatod, hogyan teheti ez tönkre az életedet. :-( Ha viszont nem, akkor az a valószínûbb, hogy inkább csak az elsõ alkalomtól félsz. Ebben az esetben most még ne feküdj le vele. Elõször ismerjétek meg egymást - õ is téged, de leginkább te õt, és magadat. Mármint azt, hogyan mûködtök... kényeztessétek sokat egymást, és tapasztald meg, milyen érzés ez. Ha már nagyjából tudod, mi és hogyan várhat rád az együttlétnél, akkor sokkal kevésbé fogsz tõle félni - cserébe viszont sokkal jobban fogod kívánni! Na: AKKOR érdemes majd ezzel kísérletezni!
Inkább örülj annak, hogy nem szüz, mert igy akkor nem fog baparázni, hogyha meglát egy puncit. volt mással, NA ÉS?? a mai világban nem kell kiakadni azon, hogy valaki valakivel már volt. nem igazán jelent az semmit. higgy neki
nemtudom, szeritnem ezt kifogod nõni hogy így látod a dolgot, késöbb majd rájösz hogy a mai világban már nincs jelentõsége annak hogy ki kivel fekszik le. viszont amikor én elöször feküdtem le egy lánnyal aki NEM volt szüz, viszont én igen, és õ azt mondta hogy örül és jól esik neki, hogy õ nekem az elsõ, és én meg örültem hogy igy átja a dolgot, mert igy nem kellett aggodjak hogy bénázni fogok. szerintem amg igy látod a dolgot ahogy most addig ne feküdj le vele. majd másképp fogod látni idõvel.
Ha iszonyodsz tõle, ne feküdj le vele, mert egy életre megutálhatod a szexet, ha az elsõ alkalom nem tökéletes!
Ha így gondolkozol, szerintem még nem vagy elég érett a szexre!
Egyet tudok érteni abban, hogy miért baj ez? Én inkább örülnék, hogy a pasi már tapasztalt, némileg tudja mit kell tenni és nem fog annyira "bénázni" mintha elõször csinálná. Már tudja milyen egy nõ és mi kell neki , kisebb az esély, hogy kellemetlen lesz. De én is azt gondolom, hogy te még éretlen vagy a szexre , vagy azon kihalófélben lévõ emberhez tartozol, aki az elsõ párjával akarja leélni az életét. Nem lehetetlen de majdnem. Gondold végig hogy mi fontosabb: a párod, te magad, a szex, a szexel való várás még, a szûz pasi...És ha döntöttél, cselekedj az irányba.
Jesszusom! Az nem bûn, ha a kapcsolatotokat megelõzõen volt már valakivel, hiszen nem csalt meg, hanem elõtted is volt egy élete!!! Mit gondolsz: azok a kapcsolatok, amiben mindketten elsõk egymásnak, manapság egy életen keresztül tartanak? Na ne viccelj már! Nem vagy kibiztosítva, hogy vele éled le az életed, és ahogy haladsz a korral, egyre kevesebb esélyed lesz szûz pasival találkozni! Ha végképp nem bírod legyõzni az iszonyatérzésedet, javaslom az apácazárdák egyikét... Egyébként nem értem, hogy lehet iszonyodni attól, akivel szeretitek egymást... Amúgy nem gondolkoztál még azon, hogy talán nem is szereted eléggé, és csak okokat és indokokat keresel, hogy ezért ne te legyél a hibás? Vagy esetleg azon, hogy a te még nem értél meg eléggé az elsõ szexuális kapcsolatra?
szerintem neked nem az a bajod hogy a pasid masal volt hanem az hogy te felsz magatol az elso alkalomtol es ez termeszetes . probald legyozni a felelmed hisz azert mert a pasid masal volt meg semivel sem roszabb csak megmosa es kes mar ojan is mint az ujj :D
De hülye hozzáállás, már ne is haragudj. Ha ne adj isten már más fiúval leszel évek múltán, akkor neked hogy esne, ha a srác elutasítana téged azzal, hogy mivel már elötte szeretkeztél mással undorodik tõled. És ha volt már mással, akkor mi van??? Meg különben is, miért bánta meg? Miért kellett volna megbánnia, ha ezzel nem csalt meg senkit? Hogy legyõzzed az iszonyatérzésedet AZZAL SZEMBEN AKIT SZERETSZ ÉS AKI VISZONTSZERET, mondogasd magadnak, hogy mekkora hülye vagy, mert az vagy!
Azért hibáztatod, mert elõtted lefeküdt valakivel? Ezértmég bocsánatot sem szabadna kérnie tõled, mert nem vonhatod felelõsségre olyanért amit elõtted csinált mással. most mond, te neked soha nem volt egy barátod sem õ elõtte? vagy õ hogy csókol meg téged ha tudja hogy mást már megcsókoltál? Ha iszonyodsz ettõl az egésztõl akkor mond meg neki annélkül hogy porig aláznád, (érzelmi síkon mármint) és keress valakit aki hozzád illõ, így csak szenved melletted. nem fair dolog.

15 éves (szűz) lány vagyok, a barátom 16 (szűz) és most készülünk megtenni. Nagyon félek a dologtól. Adnátok tippeket hogy csináljuk?

Szóval.. nagyon félek hogy fájni fog és igazából nemtudom mit csináljunk ha nagyon vérzek vagy ha fáj... kérlek titeket írjátok le tapasztalataitokat az els?r?l.. köszi :D

Legjobb válasz: hoppá ti se pettingeltetek még.. egybõl a szex, akkor meg is érdemled hogy félj és fájjon már bocs. De mi lenne ha nem egybõl megdugatnád magad?

hoppá ti se pettingeltetek még.. egybõl a szex, akkor meg is érdemled hogy félj és fájjon már bocs. De mi lenne ha nem egybõl megdugatnád magad?
ha félsz tõle, akkor sehogy. akkor még nem állsz készen. ha majd igazán biztos leszel benne, akkor leszel igazán kész, és akkor már nem fog érdekelni, hogy fáj-e, csak annyit érzel majd, hogy "AKAROM!!!" ;)
Utolsónak van igaza, persze picit finomított verzióban :)
Félsz, hogy nem fogsz úgy tetszeni a barátodnak??? Pf...atyaég. Hát sztem nem vagy még valami érett a szexhez. Miért kell ezt elsietni? Figyelj, ha szex közben is így fogsz majd görcsölni, akkor nem tudsz normálisan ellazulni, és akkor biztos, hogy fájni fog.
Kicsit kellemetlen, de nem mindenki vérzik....de ha esetleg mégis, akkor nem úgy, mint pl amikor megvan.....!Semmi gáz nincs benne, legyetek óvatosak....legyen sok elõjáték...aztán élvezzétek egymást :) 24/N
vegyetek óveszert és a szexhez egy csöndes romantikus helyet. utána csak hallgassatok az ösztöneitekre és a megérzéseitekre.
ha félsz, akkor minek még megtenni?? nem maradtok le semmirol. ne feljetek. :DD
Hülyeség, hogy kellemetlen. Ha kellõen rá vagytok hangolódva akkor nagyon jó :) Nekem cseppet sem fájt, nem is véreztem picit sem. 24/N
A kérdező hozzászólása: Én igazából csak azért félek mert félek hogy valami baj történik velem a vérzés meg ilyenek :S:S meg hogy nem fogok úgy tecceni a barátomnak :S:/
hékáás ez nem gyilkosság, csak szex!:) nincs mitõl félni! ha neked az elsõ fáj egy picit, attól még nagy örömet nyújtasz majd a párodnak!
engem nem érdekel a mai világ. attól, h ez a " divat ", még nem kell mindenkinek összefeküdnie akarkivel, 14-15 évesen. lelkileg nem érettek. :S
A mai világban ez a kor nem számít korainak..én az elsõnél nem véreztem és nem is fájt..a vér miatt ne aggodj, aztsem biztos hogy fogsz vérezni és ha igen akkor is csak minimálisan, és szerintem ha van olyan köztetek a kapcsolat hogy lefeküdjetek akkor az sem gáz elötte ha picit vérzel..ez egy olyan alkalom lesz neki amikor neméppen azzal fog foglalkozni h vérzel..hanem neki is ez lesz az elsö és tuti teljes mámorban lesz :D és ezt ugy kell megéljétek hogy boldogan emlékezz rá vissza mert az elsõt soha nem felejted el..:) szóval fontos a nyugodt helyszín, lazítás, ráhangolódás, elõjáték, védekezés. amúgy meg gondolj már bele 16 éves fiú és szûz..megfog õrülni érted :) ne félj attõl h nem tetszenél úgy neki..(mármint gondolom a szexre gondoltál, nem a külsõdre..)ha az elsö nemis a többi alkalom biztos jó lesz már :) és pl az elsõnél nem mentem el, de ez természetes..van hogy a fiú sem megy el, de van hogy pár perc alatt..csak ügyesen ;)
érdekes, bennem nem volt félelem. csak nem azért, mert nem 14-15 éves koromban kezdtem? :) és ja, akinek nem inge, ne vegye magára. aki meg kikéri, az megkapja a csacsipasszust. :)
jo..most sztem mindenkiben benne van valamennyi félelem, amellett h igenis akarja. háromdolog--> szerelem, bizalom, egy bizonyos idõ ; ) ha ugy érzed ez meg van CSINÁLD : D nekem az elsõ kicsit fájt, de utána jo volt=) és tényleg ne görcsölj hanem lazulj el! sok sikert ; )
17:59 Kinek nem inge, nem veszi magára, nem??
17:35: én ezt kikérem magamnak/magunknak... én is 15 voltam, és ennek ellenére eszembe nem jutott, hogy jájistenem fájnifog eg biztosnemteccekmajdapasimnak meg húúmostmivelvédekezzünk... megtettük, mert akartam, és semmi kérdés nem volt már bennem, tisztában voltam mindennel, és azóta se lettem egy beteg lelkületû valami. most 17 vagyok. viszont a kérdezõnek valóban k_rvakorai lenne még ez.
persze, h nem érett. 15 éves :DD
éppen most??:o
Ha nagyon fáj, szólj a fiúnak, hogy állj... Vagy megálltok egy kis idõre és picit késõbb folytatjátok, vagy ennyi volt a móka mára. Ne eszeveszett fájdalmat képzelj el... Ne félj tõle, mert minél idegesebben várod a nagy napot, annál nehezebben fogsz ellazulni, annál nagyobb esélyed van a fájdalomra. Csak arra gondolj, hogy kivánod a párodat és hogy õ is kiván téged... Nekem nem fájt nagyon az elsõ, de mikor mondtam, hogy ez igy nem jó, akkor pózt váltottunk, hogy nekem kényelmesebb legyen. (Tehát ezzel is lehet trükkösködni!!!) Fontos, hogy elõtte legyen elõjáték! Nem feltétlenül arra gondolok, hogy a srác nyúljon a bugyidba. Nálam sokkal hatásosabb volt amikor csak csókolóztunk... Emlékszem végig arra gondoltam, hogy basszus, vedd már le a bugyimat és érints meg!!! :D Olyan szinten felhevitett ez a gondolat, hogy nedvesedéssel nem volt gondom... Ez már fél siker volt... Másik dolog... A fiú ne dugja be "tövig", csak fokozatosan "szoktasson" hozzá, hogy benned van... (Ez szintén saját tapasztalat.. Nálunk az elsõ 3 alkalom olyan volt, hogy csak a hegyét tette be, és utána minden alkalommal egyre mélyebbre hatolt.)

16 éves szűz lány vagyok. A barátom is szűz, és már tervezzük az együtt létet.. De kb. fél év múvára. Várom már, csak az a gondom, hogy szerintem nagyok a szeméremajkaim. Baj ez?

Legalábbis ahhoz képest nagy, mint ami a porno vagy egyéb filmekben szokott lenni a lányoknak..Félek hogy igy ott fog hagyni..vagy nem baj-e? Lécci segítsetek hasznos tanáccsal! el?re is köszi pusszika

Legjobb válasz: Szerintem 16 évesen még ne akarj lefeküdni senkivel..

Szerintem 16 évesen még ne akarj lefeküdni senkivel..
Ha nem nez pornot akkor jo neked. viccet felreteve, semmi gond... amig befer a palidnak a farka addig ok :D semmikepp ne valtoztass magadon, mert ha pl lefaragnak belole nem fogod elvezni a szexet.
Ráértek! Amúgy: ha majd emiatt hagy el, akkor meg sem érdemelt. Csak könyörgöm: GYEREKET NE CSINÁLJATOK!
Imådom a nagy szemèremajkakatEz nem visszataszito hanem ètvågygerjesztö Pettingeljetek elötte sokat jol simogassåtok meg egymåst ujjazås puszi ide oda ne fèlj a szerszåmtol jo ize van És a legtöbb fèrfinak meg tetszik a nagy ajkad ha låtnåk
azok akik azt mondják hogy rá értek, egyrészt igazuk van másrészt meg egy nagy hülyeség!!! már 16 vagy és már legállisan is szeretkezhetsz... tele van olyan lányokkal MO akik már 10 évesen tosznak!!! ha szeretitek egymást, akkor szeretkezzetek! csak védekezéssel... jó lenne ha most el kezdenél fogamzásgátlót szedni :)
Sztem teljesen normális kor a 16 év. Én 28 vagyok, de én is 16 voltam amikor elvesztettem és úgy gondolom, ez jó kor. Elõbb még korai, késõbb már gátlásossá tehet... szóval sztem a koroddal nincs baj- bár ez nem kis volt kérdés. Figyi, sztem szeretkezés elõtt ismerkedjetek egymás testével, ne akkor lásson elõször meztelenül, ill simogasson, hogy a kezével érezzen, szépen fokozatosan jussatok el a szeretkezésig. Pettingeljetek és ismerjétek meg, hogy mi hol jó a másiknak. Akkor már tudni fogja, hogy Neked ott miyen. De problémár ne csinálj belõle, el sem hiszed, hogy hány férfinak is ugyanúgy valami gondja van a "szerszámával"... mindenképpen védekezzetek, én hüvelykúpot és gumit ajánlanék az elsõhöz. Dupla biztonság, hidd el, összehasonlíthatatlanul jobb lesz, hogy utána nem kell azon izgulnod, hogy terhes lettél- e. Ennyi idõsen sztem nem kell még fogamzásgátló. Ez egy nagyon izgalmas, szép és megismételhetetlen idõszak mindkettõtök életében, élvezzétek ki szépen, lassan minden percét:-)
dehogyis baj...ez nem lesz probléma ha szeretitek egymást...meg ha meglesz a kellõ hangulat, nem fogja azt figyelni h úristen milyen a szeméremajkad...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki válaszolt és a sok hasznos tanácsért:-) ! Amúgy szedek fogamzásgátlót, de nem azért mert elõre készülök erre, csak vészegény vagyok, és az orvos felírt nekem hogy szednemkell.. szóval a védekeztéssel nem lesz semmi baj:D

Szűz vagyok, normális ha szex előtt megkérem a barátom hogy menjünk el AIDS szűrésre?

Fiúk ti hogy reagálnátok erre? Annyi betegség jött be már Európába és az AIDS-t?l speciel nagyon félek. Gáz lenne ha megmondanám a barátomnak (ami még nincs) hogy miel?t szexelnénk menjünk el AIDS sz?résre?

Legjobb válasz: Teljesen normális, bár a betegség ritka. De ha téged ez megnyugtat, hogy a barátod nem aids-es akkor kérd meg hogy menjen el õ is veled.

szerintem is elvárható dolog
Teljesen normális, bár a betegség ritka. De ha téged ez megnyugtat, hogy a barátod nem aids-es akkor kérd meg hogy menjen el õ is veled.
Nem gáz szerintem, ha a barátnõmet ez megnyugtatja, az a minimum, hogy elmegyek én is vele egy tesztre :) 21/f
Nem gáz, de gumin keresztül ahogy mondták sem a vírus sem a baba nem mászik beléd. De ha a bnõm megkér én szemrebbenés nélkül megtenném, persze tudni kell szépen kérni:)
Használj gumit, mert nagyon kellemetlen ha a fejedbe ott motoszkál a gondolat késõbb, hogy mi van ha ...
Húzz gumit--> no kids no aids.
Ha nem fekszetek le rögtön egymással úgy is kiderül hogy van e baja a másiknak. De azért ez elég gázul jön így ki. Pláne a kapcsolat elején. De ha simán véradásra küldöd akkor ott is kiderül mert nézik. És az úgy fer szerintem ha te is elmész akkor vele és te is adol vért. Bár sokan a tûtõl félnek rendesen. :D
elsõnél a pont
Igen gáz. (egyébként megsúgom nem kizárólag szexuális úton terjed, hanem vérrel is így lényegében õ is kérhetné tõled, és nem tudom neked hogy esne)
hát sztem elsõ sexnél kiábrándító a gumi, úgyhogy nyugodtan kérd meg, és cserébe te is csináltass egyet :)
"Maga az elõvigyázatosság nem zavarna, de miért pont AIDS? Jellemzõen homo/biszexuális férfiakra jellemzõ betegség*" ugye tudod, hogy ez nem igaz? Magyarországon is több a hetero, aki beteg, mint a homo, mivel ez utóbbi csoport jobban odafigyel a biztonságos szexre a világban szintén a hetero férfiak és nõk aránya legnagyobb a HIV fertõzöttek közt, rengeteg kábszeres és ÚJSZÜLÖTT!!! szintén fertõzött
A kérdező hozzászólása: Szerintem ha valakinek nincs takargatnivalója simán bele kell hogy menjen egy vizsgálatra... Ez így korrekt. Ha valaki ezen besértõdik... Annyit is ért. Ha a párom erre kérne szívesen elmennék mert magamnak is megnyugtatás hogy nincs semmi bajom :)
Persze meg menj ilyen-olyan rák szûrésekre is a pasi kedvéért nehogy neki lelki sérülést okozz késõbb ha kihullik a hajad stb...:) A hipohondria felsõ foka :) És akkor tényleg miért pont AIDS? rengeteg más betegség is van. Szerintem ez egy marhaság így maradjunk annyiban :) volt szûz bnõm de eszébe se jutott ilyesmi... ha ennyire elõvigyázatos vagy ne szexelj mert bármikor gyereked lehet és minden alkalom után azon aggódsz hogy nem-e estél teherbe. minden nap szûrésekre járhatna az ember ha minden fertõzési lehetõséget figyelembe veszünk mivel elég sok betegség terjed a szexen kívül is és sok jön elõ... 09:56 voltam 21/F
A kérdező hozzászólása: Tudod az a gáz, hogy van okom némi hipohochndirára ugyanis ok nélkül szoktam összeesegetni meg ilyenek... A többi betegségtõl nem tartok csak ettõl az egytõl tekintve hogy ez terjed nemi úton és nem tudhatod hogy a párodnak van-e tekintve hogy õ se feltétlen tud róla... Egy szûrésbe nem kell belehalni. És idõsebb koromra (25-30) rendszeres rákszûrésre is elvinném mert fõ az elõvigyázatosság. Na meg ha van egészségügyi ismerõsöd sok idõdet sem venné el... Ha valaki ennyit nem képes tenni a saját egészségéért magára vessen hogy egy vérvétel alkalmával kiderül hogy daganatos, vagy AIDS-es...
Rákszûrésre is elvinnéd :) hát sok sikert olyan pasi találásához aki ezt elviseli :) ha szeret valaki akkor az AIDS szûrésbe belemegy mert hiába tartom hülyeségnek ha szeretek egy csajt valószinüleg belemennék ha ez a kívánsága de az hogy utána is szûrésekre akarna ráncigálni abból nem kérnék az tuti :) 21/F
A kérdező hozzászólása: Ne nézz már ennyire gáznak basszus szánalmas vagy... Szerinte évente egyszer elmenni szûrésre rossz dolog? Nem hetente gondoltam. De alap hogy egy felelõsségteljes ember évente átvizsgáltatja magát EGYSZER...
Kérdezõ, szerinted az AIDS az egyetlen STD? Azt ugye tudod, hogy a herpesz pl van amikor tünetmentes, és te attól még elkaphatod. Ja, és gyakoribb, mint az AIDS....
biosz tanárom azt mondta hogy AIDS-es nyálból/ vagy bármilyen váladékból egyszerre vagy 2 litert kell lenyelned hogy eélkapd
A kérdező hozzászólása: Jó de a herpeszbe nem döglesz bele... -.-
Már ne haragudjatok, kedves FÉRFI VÁLASZADÓK, de ennek mi köze a bizalomhoz??? Ha azt mondja egy pasi, hogy "bízz bennem, nem fogok beléd élvezni, nem leszel terhes, ne használjunk gumit", azt egybõl el is kell hinni és fogadni? Ha nem megy bele a csaj, akkor egybõl nincs meg a bizalom, nincs értelme a kapcsolatnak??? Ez kb. ilyen szintû megállapítás volt a részetekrõl, már bocs... Ha azt mondja a pasi, hogy õ már volt ilyenen, semmi baja, és a csaj mégis el akarja küldeni, na akkor lehet a meg nem lévõ bizalommal jönni, de így semmiképp! Nem bizalmatlanság, hanem elõvigyázatosság, ami a mai világban elég ritka... Szerintem totál rendben van! 21L
Én tuti hogy zokon venném :) Ha a csaj nem bízik annyira bennem, hogy elhigyje hogy nincs semmi nyavajám akkor viszlát :) 21/F
Egyáltalán nem gáz! pont múltkor beszéltük egyik barátnõmmel ezt, és õ mondta, hogy ha lenne új kapcsolata biztos kérne valami papírt, hogy nincs súlyos betegsége a partnerének. Szerintem ez teljesen rendben van! 20L
Elsõ szexnél kiábrándító a gumi?!?! Normális vagy? Miben jobb az, ha nem védekeznek, aztán olvassuk a 30 kérdést, hogy "jaj terhes vagyok-e?"
A kérdező hozzászólása: HA megkérne engem hogy menjek el AIDS szûrésre nekem rosszul esne? A kérdésbe alapból az volt hogy EGYÜTT megyünk el... Így tisztességes, ha én nem hiszem el neki hogy nincs baja neki miért kéne elhinnie, hogy szûz vagyok? És igen engem megnyugtat... :) Amúgy én úgy tudom az AIDS orál útján is terjedhet szóval a gumi nem minden esetben véd...
A kérdező hozzászólása: És természetes hogy gumival védekeznék. Ne vagyok hülye hogy fiatalon fogamzásgátlóval csesszem szét a szervezetem...
Rosszul hallottad. Vérrel terjed. Ha nem sebes a [email protected] meg a szád akkor nem tudod a szopás nem nagy szopás.
utolsó, nem kell ahhoz seb - az ondóban megvan a vírus, a szájban vagy a nyelõcsõben meg egy minimális nyálkahártya sérülés elég hozzá - simán el lehet kapni orális szex útján ;)
én pl besértõdnék(és szakítanék ) ha a barátnõm ilyenre kérne. a kapcsolat alapja elvileg a bizalom de hát lehet hogy másnál nem :S :S
A kérdező hozzászólása: Bizalom ide vagy oda AIDS-t el lehet kapni... Ez már rég nem a bizalmon múlik lehet az ember nem is tud róla. Ha nekem nem lenne párkapcsolatom de élnék szexuális életet is eljárnék rendszeres AIDS szûrésre. Felelõsségteljes embernek tartom magam. És vért adni is akarok abból meg alapból tudnak szûrni is... Amennyit vérvételen voltam már :D Vért adni viszont még nem adhatok... :D
Azt tudod-e, hogy ahhoz, hogy elkapd, valaki olyannal kell "érintkezni" aki fertõzött? Nem minden ember fertõzött Magyarországban, megkockáztatom2%nál kevesebben, elég kicsi az esélye, hogy egy fertõzöttel hoz össze a sors... Szúnyogcsípéstõl pedig nem lesz senki sem aidses...
Maga az elõvigyázatosság nem zavarna, de miért pont AIDS? Jellemzõen homo/biszexuális férfiakra jellemzõ betegség*, és én nem vagyok az. Egy hepatitis vizsgálatnak több értelme lenne. *Forrás: http://index.hu/belfold/2011/04/29/egyre_tobb_a_hiv-fertotot.. http://index.hu/belfold/aids0702/ 26/F
Nekem sem volt még barátnõm, de ha ragaszkodsz hozzá elõtte elmehetek egy szûrésre... XD
Én is megkértem a barátomat, hogy menjen el tesztre. Szintén szûz voltam, neki meg már több kapcsolata és egy éjszakás kalandja volt korábban. Mondtam neki, hogy vagy csak gumival és orálisan se, vagy ha õ elmegy tesztre akkor akár fogamzásgátló tabit is bevállalom. Elõször õ is mondta, hogy egy kapcsolat bizalom kérdése lenne meg blabla, de mondtam neki ez nem arról szól, hogy nem bízom meg benne, hiszen õ se tudhatja... Aztán elment tesztre, és nem volt gond. :) Azóta is együtt vagyunk. Õ se bánta meg, bevallotta, hogy izgult õ maga is kicsit, hogy esetleg baja lehet, mikor én felhívtam rá a figyelmét. :)

Hogy vegyem rá? A barátom még szűz. Elég rég együtt vagyunk már és én szeretnék végre már többet is. Õ ezt tudja, mégsem tesz semmit. Párszor már voltunk úgy hogy kevés választott el attol, de azt hiszem "megijedt". Vagy nem tudom mire gondoljak.

Legjobb válasz: Sajnos rossz hirt kell közölnöm a barátod tipikus 21.szézadi puhap.csû looser...... Na d ekomolyan,ki hallott már ilyet,hogy a nõnek kell körbeudvarolni,még honapok,évek után a férfit? Mitõl férfi akkor õ??hagy ott a p..csába

23:29-es vagyok. (elõzõ) Szerintem most az ideális az idõpont. Nyár van, hõség, és benne is tombolnak a hormonok.. Ha nincs lakás, akkor le kell csalnod a Balatonra nyaralni. Remélhetõleg van annyi pénzetek, hogy egy hétre vagy hétvégére kivegyetek egy szobát.. És akkor ott kell megteremtened egy biztonságos, baráti, kellemes, szerelmi hangulatot, amiben kisebb lesz az ellenállása, és az elõzõ válaszom alapján kell eljárni.. :P (23/F) KG
Azért ez túlzás :D Ha meleg lenne, biztos nem járna egy lánnyal. Szerintem semmi baj nincs vele, egyszerûen késõn érik. Legalább nem tizenéves taknyos kölyökként vesztette el [email protected], ahogy manapság szokás. Vagy nem vallásos? Lehet, hogy csak esküvõ után akarja, csak fél megmondani, mert attól tart, hogy emiatt otthagynád.
Sajnos rossz hirt kell közölnöm a barátod tipikus 21.szézadi puhap.csû looser...... Na d ekomolyan, ki hallott már ilyet, hogy a nõnek kell körbeudvarolni, még honapok, évek után a férfit? Mitõl férfi akkor õ??hagy ott a p..csába
A helyszín nincs odaírva, de ha abszolút biztonságos a hely (például saját lakás) akkor teperd le..:P Szerintem közelítõleg hasonló típus vagyok és szerintem határozottan kell közelítened felé amikor jó hangulatban vagytok. Leteperés alatt nem ráugrást értek persze, hanem fokozatos céltudatos izgatást és "kibontakozást". :) Ha csak szóval ellenkezik, de nem tol el határozottan akkor folytathatod. Mivel fiú ezért nincs túl sok választása ha egyszer elkezdik felizgatni. (Õ nem lesz felkészülve rá, úgyhogy a különbözõ védekezéshez szükséges dolgokról neked kell gondoskodnod pl.: óvszer) (F\23)
Ezt akár az én barátnõm is írhatta volna. Nálunk ugyan ez a helyzet. Tudom, hogy a barátnõm többet akarna már, és én is (ez egyértelmû), de valahogy mindig rossz az idõzítés vagy a hely, ezért gondolhatja õ is ugyanezt rólam. Ne legyél annyira biztos benne, hogy a barátod beijedt. Számos más oka lehet annak, hogy nem mászik rád. Itt gondolok arra, hogy nem érzi megfelelõnek a helyszínt stb.. Mikor már ott vagytok, kérdezd meg tõle hogy "most jó lenne neked?" Ezzel a kérdéssel bátorítanád is, és másrészt módja lenne elmondani, ha nem.. és azt is hogy miért.. Meg is beszélhetitek a dolgot akár. 21/Fiú
Beszéégessetek sokat a szexrõl szexmentes helyzetben, amikor nincs abban a "veszélyben", hogy szex lesz belõle. Egyébiránt azt a problémát kellene átbeszélni és megoldani, amirõl írtad, hogy el van bizonytalanodva. Ha ennél többet nem írsz, nem tudok ennél többet segyíteni, sajnos.
Beszéljeték meg, de semmiféleképp ne erõltesd a dolgot.
Ki mennyi idõs? Mióta vagytok együtt? lehet még nincs felkészülve és még korainak tartja. Vagy mert nincs tapasztalata.
Ha a "barátom" helyett "barátnõm" lett volna írva, akkor érthetõ lenne. De ez így tényleg nagyon furcsa! Irigylem a barátodat hogy ilyen vagy vele! Sajnos a barátnõm pont úgy viszonyul hozzám, mint a pasid hozzád. Megértelek hogy min mész keresztül! Kitartás ;)
A kérdező hozzászólása: Épp akartam is mondani, hogy miért van az hogyha egy lány még nem érzi felkészültnek magát akkor minden rendben, az nem gond "várni kell rá", de ha ez egy pasival van úgy akkor az már egy "21.szézadi puhap.csû looser". Mivel másabb egy lány eseteben mint egy fiunál? A csajt is ott hagynád ha nem akarná még?
általában az elsö mindenkinek furán sül el. lehet ö attól fél h ö is béna lesz pedig te "huu de sokat vársz"... blabla, pedig nem... mivel neki ez lesz az elsö ö is biztos ojat akar nyujtani ami szuper lesz elsöre... és lehet pont ettöl fél... h mégse lesz jó és megbánt vele... persze nem fog, meg gondolom kiábrándulni se fosz belölle, de ugyse fogja megérteni v elhinni... szóval ha ojan hejen vagytok ami "biztonságos" akkor teperd le... vedd át az irányitást, õ legyen csak alul, ojan pozt válasz amitöl nem fog tartani h felsül...ha az elsö után neki igy jó volt, lehet több lesz az önbizalma és majd kezdeményez a másodiknál... bocsi h regény lett:D
A kérdező hozzászólása: És köszönöm az eddigi válaszokat. :)
A kérdező hozzászólása: Teljesen rendben van vele minden azon a téren, tehát a lányokhoz vonzodik XD ez biztos. Velünk is nagyjábol minden rendben (pl orális szex)csak épp a többi nem jön össze. Vagy neki ennyi elég is lenne? Lehet hogy hülye kérdés, de "vonjam meg töle"? S akkor esetleg összejön a többi is?
Bár én találnék egy ilyen csajt, mivel hogy én még szûz vagyok, de nem egy ribivel akarom hogy megtörténjen, és persze nem is azonnal... 20/F
A kérdező hozzászólása: Én nem erõltetek semmit. Azt várom hogy õ kezdeményezzen. Már több mint 1 éve együtt vagyunk és mindketten elmultunk már 18 évesek. Azt tudom hogy el van bizonytalanodva bizonyos dolgok miatt, és nem tudom hogyan segitetnek neki hogy ezeket legyõzze.
Azért az elég gáz, ha a lánynak kell nyugtatgatni egy hasonló korú fiút a szex miatt. Az is gáz, ha ennyi idõ után nem indult be a barátod, nem igazán természetes hozzáállás. Ha te reagálnál így, akkor az elfogadhatóbb lenne, de egy fiú.... Szerintem tuti nem stim vele valami. Biztos, hogy a lányokat kedveli?
Beszélgessetek sokat a szexrõl! Gondolom, attól fél, hogy béna lesz és nem fogod élvezni, nyugtasd meg, hogy ez nem így van! Mondd meg neki, hogy senki sem születik tapasztaltan, mindenkinek tanulnia kell!
hogy sikerült "nyélbeütni" a dolgot?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!