Találatok a következő kifejezésre: A barátom hogy nem a hüvelyemben (32 db)

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy nem vagyok képes hüvelyi orgazmusra?

Nekem eddig senkivel nem volt hüvelyi orgazmusom, de amikor ?t megismertem, biztos voltam benne, hogy vele sikerülni fog, ezért nem szóltam neki. Persze az els? alkalommal észrevette, csak annyit mondott, hogy majd ráérzek. Én meg próbáltam is ebben hinni. Aztán teltek a hónapok, de nem sikerült. Megoldásként szex közben izgatom a csiklómat is, hogy legyen orgazmusom. Látom rajta, hogy neki ez "nem tetszik". De nem szól semmit. És ebb?l már egy nagy tabu téma lett köztünk. Nem tudom, hogy hozzam fel. Volt már n?ként, vagy férfiként hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: a nök 90%-a nem képes a hüvelyii orgazmusra 40%-a pedig egyátalán nem képes eljutni orgazmusig szal egy "nem vagyok képpes hüvelyi orgazmust elérni" duma tökéletesen meggfelel

a nök 90%-a nem képes a hüvelyii orgazmusra 40%-a pedig egyátalán nem képes eljutni orgazmusig szal egy "nem vagyok képpes hüvelyi orgazmust elérni" duma tökéletesen meggfelel
Szia, most nem vagy rá képes. De késõbb változik a tested, az érzékenységed ezzel legyütt minden, még elérheted hüvelyi úton is. Ehhez kellhet az, hogy felfedezd újra a tested másképp... hagyd ki a csiklót a játékból önkielégítéskor, koncentrálj a másik örömforrásra. Türelem. Ja, és nem kell mindenáron az orgazmust hajszolni.Legyen elég az, ha jó a szex. Lehet, hogy a teljesítménykényszer "zavar".
Nem tetszik? Óóóó, nekem meg az az álmom, hogy egy lány ezt csinálja szex közben :) szerintem kérdezd meg egyenesen mondjuk egy szex után, hogy "nem szereted, hogy simogatom magam?" és utána el tudod mondani azt is, hogy miért teszed.
nekem nincs semmilyen orgazmusom, ettõl függetlenül isteni a szex. van, akinek nem jön össze :/ húzd a kezét a csiklódhoz, hogy izgasson õ téged (valszeg azt érzi, hogy egyedül õ nem elég, inkább magaddal játszadozol). ha a hüvelyi nem jön össze, próbálkozzatok a csiklónál.
A kérdező hozzászólása: Igen, valószínûleg az a baja, hogy nem õ elégít ki engem, hanem én magamat. Mondjuk kompenzálásként gyakran kinyal. Azt szereti csinálni, viszont szex közben nem nagyon nyúl a csiklómhoz. Szerintem nem tud 2 felé koncentrálni. Azt hogy érted, hogy nincs semmilyen orgazmusod? Önkielégítéssel sem? A párod mit szól hozzá?
megbeszéltük a dolgot. amíg élvezem, nincs probléma. nekem olyan az egész, mint egy hosszú orgazmus, még én jártam jobban. ^^
Mindenki képes gyakorlással! Ez orvosi tény! 28F
90% nak nimcs hüvelyi..hogy ez mekkora baromság!
nem veled van a baj, de nem is a barátoddal. egyszerûen a tested még éretlen a hüvelyi orgazmushoz és ha ez vigasztal, akkor sok, nagyon sok nõtársad képtelen erre. idõvel változik a tested és azon veszed észre magad, hogy olyasmit érzel, amit ezek elõtt sosem. akkor már tudni fogod , mire kell menni és ezt szinte(minden)férfinál eléred majd. ki elõbb, ki késõbb tanulja ezt meg.

Előváladéktól lehetek úgy terhes, hogy a barátom, nem volt a hüvelyemben sem?

17 éves vagyok, a barátommal már 1 éve élünk szexuális életet, gumival védekezünk, de egyes dolgokban még bizonytalanok vagyunk. Volt például egy eset. A barátomat kicsit húzni akaratam, de ? majdnem belémjött gumi nélkül. Végülis nem ért a hüvelyemhez, hanem kicsit a csiklómhoz közel, de lehetett rajta el?váladék. Remélem ett?l nem lehetek terhes.

Legjobb válasz: Elég kicsi rá az esély!

Elég kicsi rá az esély!
Elõbb nyersz a lottón mint hogy terhes legyél ettõl. Nagyon nagyon nagyon nagyon kicsi rá az esély.
Szerintem Jézus valahogy így lett. Egyébként meg nem ártana kicsit utána néznetek a dolgoknak, elég sok, elég kellemetlen meglepetés érhet, valamint sok stressztõl megszabadulnál, ha utána néznél dolgoknak.
igen, igen...utánajárás. de én nem akarlak kioktatni, én is voltam ilyen helyzetben hogy elragadott a hév, és utána idegeskedtem hogy ne legyen baba. amúgy szerintem sem eshettél ennyitõl teherbe. vagyis szorítok neked is!
Az esély, hogy terhes vagy, gyakorlatilag nulla!Ne aggódj!
egyébként simán teherbe eshetsz
Persze. Ettõl simán teherbe eshetsz!
Persze hogy terhes lehetsz hiszen nem is védekeztek és még ráadásul a hüvelyedbe nyúlt a spermás kezével. nagy az eséje hogy terhes lehetsz
Azért ez durva h olyanok sexelnek akik ilyet sem tudnak. Leht h 10x nem lettél terhes, de 11.-szerre lehetsz
naná hogy teherbe eshetsz, igazán szedhetnél fogamzásgátlót vagy õ húzhatna fel legalább egy óvszert az istenért.
Mégis mitõl halnának meg a levegõn? Annyira azért nem kényesek, fõleg, hogy nem is érintkeznek a levegõvel, mert benne vannak az ondófolyadékban. A kérdezõnek: Igen, ettõl teherbe lehet esni. De egy dologban biztos lehetsz: Amikor a barátod benned nyomul, akkor spermás lesz a pénisze, mivel az orgazmus elõtt a pénisz síkosítja magát, ami tartalmazhat spermát is. És ha így "védekezel", akkor igenis "kislány" vagy, aki bizony alaposan rászorul a kioktatásra. Szeretkezni nem gond, de a gyógyszertárba bemenni egy csomag óvszerért már ciki? Szép felfogás.
nem nagyon lehetsz terhes mert a spermiumok a levegön meghalnak. de azért jobb egy 72orás tabi biztonság esetéért persze ha még benne vagy a 72orába. de nem sok esélye van h terhes lettél:) 17/L
Attól, hogy spermás volt az ujja , nem lehetsz terhes, mivel nem lehetett sok a mennyisége, ami az ujján volt.!
anergiás vagy? Az érdekes lehet... részvétem.
Nagyban függ attól, hogy volt-e peterérésed vagy nem... ha nem élvezett beléd nem sok az esélye, hogy teherbe ess, és attól, hogy spermás volt az újja és ugy nyúlt beléd így is kicsi az esély, mivel az ujjával nem tud mélyre hatolni.. Az együttléttõl számított 10 nap után vegyél egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért.
Nem azt akartan írni, hogy allergiás vagy? Próbáltatok már latex mentes óvszert???Arra lehet nem lennél az.Ilyen pl a lifestyles skyn nagyon jó. rossmannban és a dm ben tuti van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen majd kipróbálom.
Szívesen:) Egy próbát megér, mi is pár hete váltottunk erre a barátommal, mert úgy néz ki a többi óvszert én sem bírom.Eddig ez a fajta jónak bizonyult, az igaz, hogy drágább mint a többi de egy kisbaba még többe kerülne...
figyi, ha nem feküdtök le még egymással, akkor se nyúlkáljon már benned spermás kézzel :/ csak egy valaki volt ugyan, aki idáig szex nélkül lett állapotos, de nagy vétek szûz máriát játszani...
A kérdező hozzászólása: de poénos egy két ember.. de aki unatkozásból baszogat az koccoljon le.. és sajna az emberek hülyék mostanság nem nagyon használnak gumit ahogy én sem. mert anergiás vagyok rá! fogamzásgátlót sem szedhetek mert cisztám van és a két gyógyszer amit szednék ütné egymást! a levegõn tényleg elpusztulnak a spermák de csak egy pár perc aszthiszem vagy pár óra múlva nem tudom.. mind1 majd elválik köszönöm a válaszokat.
gyõzzétek már meg leányok a fiútokat, hogy húzzon óvszert a hímvesszõjére. ha ezt minden lány megtenné, egy darab ilyen kérdés nem születne itt... eleve meg se kéne kérdezned, csak kiválasztani a 4828208 UGYANILYEN tartamú kérdés közül azt, amelyiket isten rendelte, hogy kiválaszd. ugyanúgy választ kapnál rá, csak éppen nyugodtabbat, ugyanis elhiheted, hogy ezek a válaszok már ingerültebbek, mert mindenki unja ezt a milliónyi "terhes vagyok, ha nem védekeztünk?" témát.
100%-os védelem nem létezik, csak az, ha nem szexeltek. De ha már megteszitek, és miért ne csinálnátok, akkor mindenképpen fordítsatok gondot a védekezésre is. Ha a párod nem szereti a gumit, akkor írass fel fogamzásgátlót. Hidd el, jobb, mintha mindig idegeskednél attól, hogy vajon megjön-e a következõ hónapban a menzesz.
Már a megszakítástól is terhes lehetsz Most nem azért, de jó parázni inkább, mint védekezni? Vagy ez is egy kamu kérdés, mint a tegnapi
Ha már szexelsz a barátoddal akkor azt is tudhatnád, hogy a megszakításos módszer nem éppen a legbiztonságosabb...
ásd el magad hülye vagy te is meg a barátod is ..... bele nyuilni egy csajba spermás ujjal -.-'''''' sexeljetek ha jol esik de akkor legalább te egy tabletát vagy a barátod egy óvszert 16/F
Tuti terhes vagy!
nyomi vagy nem terhes
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kommentálónak üzenném hogy nem vagyok kislány hogy kioktasson. Csak egyszerûen azt nem tudom hogyha levegõ éri a spermát és utána a hüvelyem elejébe jutott véletlen attól lehetek e terhes okoskodóktól nem kérek választ !! köszi
A kérdező hozzászólása: Utoljára írom le nem vagyok gyerek.. fõleg nem szûz .. jó lenne.. :) szóval okoskodókat nem kérek!

A barátommal, ha együtt vagyok, nem megyek el, hisz csiklós orgazmusom van. Hogyan érhetem el, hogy nekem is legyen hüvelyi orgazmusom, ha együtt vagyok vele?

Legjobb válasz: Lehet egyszerre mindkettõ is. Pl. ha lovagló pózban a barátodra ülsz, és miközben benned van, a csiklódat simogatja az ujjával, az tud annyira izgató lenni, hogy akár átélheted egyszerre a hüvelyi és a csiklós orgazmust is.

Lehet egyszerre mindkettõ is. Pl. ha lovagló pózban a barátodra ülsz, és miközben benned van, a csiklódat simogatja az ujjával, az tud annyira izgató lenni, hogy akár átélheted egyszerre a hüvelyi és a csiklós orgazmust is.
A fentebbi 5let jó. Annyival egészíteném ki, hogy valószínûleg az is csak csiklói orgazmus lesz. A hüvelyi orgazmust tanulni kell(plusz nehéz a kettõt összehozni mert kioltják egymást). Legjobb ha maszturbálásnál gyakorlod, hogy tudod elérni(valamilyen tárgyal vagy ujjakkal) Ha már egyedül megy mutasd meg neki, hogyan csinálod. Mondd neki, hogy figyelje meg pontosan miként csinálod(sebesség, irány, nyomáserõsség) Talán úgy a legegyszerûbb ha irányítod az õ ujjait. Pár hónap alatt ráérez majd és simán menni fog ;) ÉS nyugodtan beszéljetek meg minden kis részletet mert csak úgy tudhatjátok meg mi az igazán jó a másiknak. Sok sikert :) Üdv Crea

Ha szexelünk a barátommal csak akkor tudok elmenni, ha én vagyok felül, a többi pózt is nagyon élvezem, de orgazmusom csak így van. Ez hüvely orgazmus vagy nem? Lehet hogy nem mert így izgatja a csiklómat a legjobban és ezért megyek el csak így?

Legjobb válasz: Nekem volt már más pózban is orgazmusom,de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem,úgy nem jön össze akkor váltunk,hogy fentre kerüljek.

Nekem volt már más pózban is orgazmusom, de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem, úgy nem jön össze akkor váltunk, hogy fentre kerüljek.
En ugyan igy vagyok vele...
Végülis nem mindegy, hogy csiklói vagy hüvelyi??? A lényeg hogy jó volt.
nekem is csak felül van bár egyszer mintha lett volna (ebben nem vagyok biztos mert lehet h csak majdnem elélveztem :) ) az akkor volt mikor felálltunk mind a ketten, és én az ölében voltam, magyarul rácsimpaszkodtam köré kulcsoltam a lábam. Ezte amúgy csak viccbõl kezdtük el de kb 3 mp alatt volt vmi orgazmusszerûm :) 1 évig csak simán felül volt és kicsit dúrva volt így... amúgy végülis ez is lovaglás volt csak álló lovaglás XD
több év is lehet. vagy akár soha nem lesz hüvelyi orgazmusaod. azért szurkolok, h mielõbb összehozzátok.
el sem tudod képzelni, h hány ilyen lány van, akinek soha sem volt orgazmusa, sajnos én is közéjük tartozom :( remélem, h majd nekünk is összejön, legalább egyszer:D
Ó csajok, akkor becsatlakozom a klubba én is! :D
béna volt a srác, nem tudsz ellazulni stb... de leginkább az elõbbi...
Szex révén.
A kérdező hozzászólása: De szexel sem tudom tudok neki hüvelyi orgazmust elérni :-(
A nõk 80%-ának hosszabb-rövidebb ideig jelentkezhetnek problémák a vaginális orgazmussal. Segít, ha szex közben izgatni próbálod a csiklóját is, olyan pozíciót keressetek, ami mindkettõtöknek kényelmes, viszont közben tudod ingerelni. Plusz tegyél meg mindent azért, hogy ellazult legyen, mert stressz eleve ellehetetleníti, ha ráparázik, még inkább. Hosszú elõjátékot. Sok sikert nektek!
Próbálkozzatok ! A klitorális orgazmusnak nagyon sok oka lehet, ami nem más mint egy hibás rögzülés, természetesen akkor, ha nincsen hüvelyi orgazmus. El kell engedni a túlzott megfeleni akarást, ne arról szóljon az aktus, hogy mindenképpen szeretnétek a vaginális orgazmust elérni, mert a feladat és a teljesítmény állandó jelenléte megakadályozza a könnyed szerelmi aktust, és a vágyat. Mindenképpen legyenek hosszúak az elõjátékok minden alkalommal. Hüvelyi orgazmust a G-pont ingerlésével lehet elérni, amit akkor lehet a legjobban kitapintani ha megfelelõ az izglami állapot. A hüvely fölsõ részén, a bementettõl megközelítõen 5-6 centiméterre található. Javasolnám, hogy partnereddel együtt izgassátok a csiklót, és a G-pontot. Kézzel vagy nyelvvel egyaránt lehetséges. Amikor eléri a megfelelõ izgalmi szintet, akkor vezesse be a hímvesszõt a partnered. Ha a G-pontot a makk masszírozza, hihetetlenül magas fokú orgazmust lehet elérni. Ez a folyamat tanulható, tapasztalatot igényel. Ha elengedi a lány ezt a fajta "hiányt az életébõl", akkor egyszer csak megérkezik a várva várt gyönyör.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat remelem sikerrel jarok(unk)

Egyutt voltunk a baratommal. Az ovszer nem szakadt ki de a sperma kifolyt az aljan eleg nagy mennyisegben. Mennyi az eselye hogy terhes legyek ha a sperma csak a huvelyem kezdetevel erintezett?

Legjobb válasz: jajjj h lennél akkor? ha nem folyt be szerinted a "hüvelyed kezdeténél" mekkora az esély h terhes leszel? jjéézusom

jajjj h lennél akkor? ha nem folyt be szerinted a "hüvelyed kezdeténél" mekkora az esély h terhes leszel? jjéézusom
nem vagy az, ha nem ment "beljebb"! De az hogy sikerült, hogy kifolyt? mert elvileg nem tud kifolyni, ha pont jó...
A kérdező hozzászólása: hat ha kb egy ket centire bement?
A kérdező hozzászólása: irjatok meg a kommentemre is legyszi
Az esélye egésze pontosan 10, 324% +- 0, 0025%
Ha elõváladékról beszélnénk, akkor azt mondanám mint minden esetben, hogy nem valószínû. Viszont itt már hímivarsejtekkel teli spermáról van szó ami nagyban megnöveli az esélyeket. Elméletileg nem kellene, mert elég hosszú utat kell megtennie a hímivarsejtnek a savas vaginafolyadékba míg elérné a célját. Szóval szerintem nem kell paráznod. ÜDV23F
Meglep a kérdés, mert nem nagyon szokott a sperma az óvszer alján kifolyni. Biztos nem a hüvelyváladékod folyt az óvszer aljához? Ha sperma volt, akkor kicsi az esélye, hogy teherbe ess, de nem lehetetlen. Megfelelõ óvintézkedéseket kell tenni. (3 napon belül Escapelle tabletta, utána terhességi teszt 3-4 hét múlva).
igen
Már bocs de akkor hova tette most be? A hüvely meg a punci az nem egy?
Csinálj egy tesztet minél hamarabb. Ne halogasd.
Ezt én sem értem. Most akkor betette vagy nem? Ha csak kívül volt, akkor nem lehetsz terhes, de ha úgy ment el, hogy benned volt közben, akkor lehetsz.
Arra gondolsz, hogy a szeméremajkak közé rakta, nem teljesen a hüvelybe?? Terhes lehetsz ...ez bármikor elöfordulhat.... Csinálj egy tesztet majd, vagy 72 órás tabi minnél elöbb!!!!

Félek. Nem lehettem-e terhes? Egyik nap a barátommal pettingeltünk. A nemi szerve nem volt a hüvelyembe, csak úgy élvezett el, hogy közbe az én nemi szervemhez dörzsölte.

Nem hiszem hogy ett?l teherbe lehet esni, mert a pasi nem oda élvezett, hanem rám, de akkor is.

Legjobb válasz: Semmi baj nem lehet ha nem ment a hüvelyedbe a sperma

Semmi baj nem lehet ha nem ment a hüvelyedbe a sperma
nem vagy terhes. ha rád élvezett akkor nem lehetsz az.
nem vagy az, nyugi.
A nemi szervedhez dörzsölte? Hát kicsi az esély. De ne dörgölje oda ha nem akartok babát. A fõkérdésben odadörzsölte, aztán a részletezésben már rád? Ezt így nem értem. Ha a nemi szervednek dörzsölte, akkor van pár százalékos a kockázat, ha rád élvezett és nem érintkezett a nemi szerveddel (hüvelybejárattal), akkor 0.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!