Találatok a következő kifejezésre: A barátom hogy milyen (242 db)

Lehetséges hogy terhes vagyok (lány 19 éves)? Ugy november közepén a menstuáciom után egy héttel amikor még nem volt peteérésem akkor kiprobáltuk a barátommal hogy milyen lehet gumi nélkül vagyis milyen érzés..

de egy pár nyomás után leállitottam a barátomat,azota mindig rendesen megjön a mensisem,csak azabaj hogy szokott fájni a hasam meg ilyenek,nemtom hogy menyi annak az esélye hogy terhes vagyok?most hétvégén nagyon fájt a hasam meg este fájt a derekamis,lehet hogy felfáztam és azért fáj a hasam,mert csütörtökön jött meg és akkor kezdett el fájni a hasam,hasmenésem is volt.terhes vagyok szerintetek vagy nem?

Legjobb válasz: 19 évsen már kellene több eszednek lenni, hogy ilyet kérdezz. ha november óta megjött mindig akkor tuti nem vagy terhes. hogy miért fáj a hasad menj el orvoshoz majd ö megmondja.

19 évsen már kellene több eszednek lenni, hogy ilyet kérdezz. ha november óta megjött mindig akkor tuti nem vagy terhes. hogy miért fáj a hasad menj el orvoshoz majd ö megmondja.
Szerintem nem vagy terhes!Hallottam én is hogy elõfordul az, hogy valaki menstruál a terhesség alatt, de ez elég ritka!Szerintem menj el dokihoz, mert nekem is voltak ilyen problémáim és egy ártalmatlan ciszta volt!
A terhesség és a rendszeres vérzés ritkán összetartozó fogalmak. A leírtak alapján gyakorlatilag kizárható, hogy terhes vagy.
kedves kérdezõ, legközeleb elõre kérdezz, ne utólag, szerintem nem vagy terjes, de nem rajtad múlt csak, hanem a szerencsén, és még egy TÉVEDÉS: pont, hogy mensi után egy héttel ovulálsz, hiszen, normálisan középidõben van peteérés, és ha a mensid 4-5 napos, plusz 7 nap akkor simán elélhet a hímivarsejt a 14-15. napig, amíg megérik a petesejt, elõváladék megg egy mozdulattól is kerülhet beléd, és egy csepp elõváladék is tartalmazhat annyi spermát, amennyiitõl meg tudsz termékenyülni, de ha mestruálsz, akkor nincs baj, a fájdalmaid izomgyulladástól, vagy felfázástól lehetnek, nemj el dokihoz, lehet, hogy antibiotikumra van szükséged, és át tudod vele beszélni a fogamzásgátlást!
Nekem a kérdés nagyon tettszett, ne hari érte, de jót nevettem rajta. Terhes vagyok? 19 éves "LÁNY":)

Megkerdeztem a baratomat, hogy milyen ize van a puncimnak . Es azt valaszolta, hogy "Hat nem kulonleges''. Most akkor azt akarta mondani, rossz csak finoman fogamazott h ne bantson meg?

:(

Legjobb válasz: Szerintem csak azt akarta mondani, hogy semleges íze van, tehát nem rossz! Csak elég hülyén fogalmazott.

Szerintem csak azt akarta mondani, hogy semleges íze van, tehát nem rossz! Csak elég hülyén fogalmazott.
Mi férfiak nem szoktunk másodlagos jelentést adni annak, amit mondunk. Amit mondunk azt úgy is gondoljuk.
Hát, ha tõlem ilyent kérdeznének, és ezt válaszoltam volna, akkor biztosan nem vagyok teljesen odáig érte. Ha valóban megveszek a punciájért, akkor a "nem különlegesnek" is egészen különleges íze van, az illatáról nem is beszélve!
A kérdező hozzászólása: bocs a roviditesekert, de hozaszoktam ahoz hogy igy irok ... remelem ertheto
Mert mi köze van hozzá bármelyik barátomnak is?
Nem, ez szerintem csak a kettõnk dolga.
Igen, elszokták, nekem meg a hócipõm van tele az egésszel, de muszáj meghallgatni mert ha nem teszem akkor egy mocskos homi vagyok. Mert ez punci téma.
Nem nem ez csak rám és rá tartozik :)
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:46: 16 évesen talán, majd kinövik. Nekem ilyesmi eszembe se jutna így a huszas éveim végén.
De most komolyan fiúk, engem is érdekelne, ne poénkodjátok e. Én mint lány, szoktam hallgatni, ahogy fiúk errõl beszélnek, de áltban nem konkrét személyrõl. Igaz, hogy némelyik úgy néz ki, mint.., pedig tehetne ellene, de azért jártatják a szájukat a nõi punciról. Idióták..
Hogyne, még képet is mutatok róla, elvégre errõl szól a barátság. Ha valamelyik meg akarja dugni, akkor azt is lehet, feltéve hogy legközelebb fizet nekem egy sört.
Én is meg szoktam beszélni... mondjuk haverokkal csak a vicces sztorikat úgy mélyebben csak 1-2 jó baráttal. 17/F
mennyi itt a sok idióta
Simán!! Szerintem nincs abban semmi ha a pasid büszkéledik a punciddal ha ezt teszi akkor tényleg tetszik neki minden porcikád és elgizdáskodik a haverjainak!! Nagy dolog a sárga irigység fogja enni õket! Én még a közös felvételünket is megmutattam ahogy engem orálisan ki ellígít. Végük volt az biztos!!!! Inkább örülj hogy ennyire tetszel neki jobb lenne ha szégyelne? Tudom egy kicsit furcsa de a férfiak ilyenek legalábbis a normális része!:)
Nem szoktam az ilyesmit kitárgyalni barátaimmal, csak ami nem szexualitással kapcsolatos (közös programok, veszekedések, stb.). Ez a punci dolog nagyon intim. Nyilván középiskolásoknál még menõ errõl beszélni, mert bizonyítani kell, hogy tényleg látott már a kiscsávó puncit. :P Viszont én is úgy vagyok vele, hogy a nõk/lányok durvábban kibeszélik a férfiak nemi szervét. Ezért már vannak olyan lánycsoportok, akivel tudom, hogy nem érdemes kezdeni, mert ha egyikkel lefeküdnék, akkor gyakorlatilag az összesnek megvoltam :P 23F
A férfi kétszer élvezi a szexet, egyszer mikor dugja a barátnõjét, utána meg mikor elmeséli a barátoknak.
sose tárgyalnám ki a barátnõmet, persze a legjobb barátomnak elmesélem ha kérdezi, hogy mi volt. De az meg talán nem gáz, szerintem sokkal rosszabb az, amikor egy csaj lefekszik a sráccal, következõ nap meg a srác nem mer megjelenni a csaj barátnõi ( = fél iskola) környezetében, mert tudja, hogy mindenki tudja.
a nok a szemetek...
Korai kapcsolatban-amiben még az sem tisztázott, hogy lesz-e belõle valami hogy-hogy sor került a szexre? o.O
ha a legjobb baráttal / barátnõvel megbeszélni a fiú/lány az engem nem zavar !akár a méreteket akár a formákat stb ! de ha úgy szimplán csak beülök sörözni haverokkal , akik nem igaz barátok, na attól falra tudok mászni és az már bunkóság is szerintem ! Nekem volt egy öt éves kapcsolatom 29 éves pasi, aki számára és számomra is vad idegennek számító pasik elõtt edzés után egy kóla mellett kitárgyalta a szexuális életünket , hogy mit hogy csinálok én stb... ekkor jöttem rá, hogy mekkora egy gyerekkel basz.tam el 5 vet :(
ez eddig eszembe sem jutott :D Az egy dolog h mi beszélünk róla néha h kinek mekkora... De ti mirõl beszéltek? Mennyire mély, milyen tág? :D:D L/18
"Korai kapcsolatban-amiben még az sem tisztázott, hogy lesz-e belõle valami hogy-hogy sor került a szexre? o.O" Ez de aranyos! :D a kis naiv :D:D
Ez de aranyos! :D a kis naiv :D:D Szóval aki nem tartja helyesnek a fél nap után való egymásnak ugrást, egy "idegennel", az naiv..ahha...Biztos rendben van az értékrended:) Te etalon...igazi felnõtt gondolkodás:)
szerintem a nõk még rosszabbak, mert közben még visonganak is
Én mindíg megbeszélem valakivel....Szerintem a nagy többség is hasonlóan....27f
A kérdező hozzászólása: pl kezdeti még a kapcsolat. még nem lehet tudni, hogy abbõl egyáltalán lesz e komolyabb.
Sajnos huszonévesek. Még az elején állnak, de.. Mind1, más érteémi szinten vannak õk pl.
17F Annyit kérdeznek néha, h és szép a puncija? Énmeg mondom, hogy igen :D
vannak olyan haverjaim, akik kitargyaljak eleg reszletesen, de a tobbseg nem beszel rola. az viszont feltunt, h a lanyok (legalabbis a barati koromben) sokkal inkabb kibeszelik egymas kozott az ilyen dolgokat.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:57 Hát nem is tudom. Én nem nagyon szoktam errõl beszélni. Úgy vagyok vele, vagy jót, vagy semmit. Viszont van bnõm, aki beszél róla, de áltban õ sem rosszakat, és amennyire lehet, kulturáltan. De sztem azért ez lányokra nem annyira jellemzõ, vagy van egy két idióta, aki meg mind1 mit, csak mondjon..
ahahhahahahahah, még mi legyünk a szemetek. :D hozzám folyton jön az info csajoktól h kinek mekkora a farka és h mit csinál hogyan...jó párszor ezért van szerencsém népes barátnõ társaságokhoz. :D nah szóval psszt :)
Nem tudom, szerintem ezek márpedig akkor is két ember kéne tartozzanak. Senkit nem illene sarazni sem a kinézetével, sem pedig a teljesítményével kapcsolatban.
Én mindig férfiaktól hallgatom :) Mondjuk csak az egy éjszakásokat meg az alkalmikat beszélik ki :D Nõk is ugyanezt csinálják. Nincs különbség.
Hát én keveredtem már fiútársaságba, ahol ez volt a téma, és az összeset kielemezték, hogy kinek milyen fazonra volt borotválva, gyantázta-e, ha szõr volt, akkor az milyen hosszú, meliyk volt szexi, melyik nem... Utána nekem fura volt találkozni azokkal a lányokkal késõbb. Valahogy ez az egy lánnyal kapcsolatban, amit egyszerûen nem akarok tudni lányként. Amúgy más szempontból pl, tehát nem szõr, hanem amúgy nem elemezgették õket...
Én a teljesítményükrõl is hallottam, de nekem utána nem volt fura, mintha nem is tudtam volna róla.
Én csak a két legjobb barátnõmnek mesélek el ilyeneket..de csak olyan szinten h jó volt e..meddig tartott..volt e orgazmusom:) ennyit szerintem minden fiú megoszt a barátaival..de aki ezen túl mindent részletesen kitárgyal az már sok szerintem:) 20/L
Bizalmi dolog. A róla készült fotót már megmutattam többeknek is, de beszélni róla az kissé kellemetlen, mivel izgató dolgokról férfiakkal beszélgetni kissé bu-zis dolog szerintem akkor, ha az izgalmi szint megemelkedik és a beszélgetés közben szemkontaktus is van. Kellemetlen.
Aki ezt elújságolja, és hírértékû, vmint pejoratív értelemben beszél, akár a babpunciról(amire vajmi kevés az esély, mert vki kitalálta, h az a divat, pedig már a felének azért van, emrt megmûtette....), vagy saláta punciról, az egy érzelem szegény, primitív ember. Meg amúgy is, legyen vki, akivel megosztasz dolgokat, h jól esik, de azt hogy milyen a puncija? Az miért számít? Vagy pedog diszkréten, és csak jót a partnerrõl. Sztem.

17 éves lány vagyok van barátom és a szexuális életünk is jó. Miért foglakoztat mégis a gondolat hogy milyen lenne egy lánnyal vagy esetleg hármasban? Ez gomoly gnd? Mit tehetnék ezellen?

Legjobb válasz: Ez hülyeség... én 16 voltam mikor összejöttem a barátommal, azóta már eljegyeztük egymást és 10 éve vagyunk együtt. Akár lehet majd õ is a nagy szerelme. Nem kizárt. Amúgy engem is foglalkoztatott anno, csak én nem tudtam kipróbálni, de annyira nem bánom, már nem lennék benne, ha lehetõségem lenne.

Ez hülyeség... én 16 voltam mikor összejöttem a barátommal, azóta már eljegyeztük egymást és 10 éve vagyunk együtt. Akár lehet majd õ is a nagy szerelme. Nem kizárt. Amúgy engem is foglalkoztatott anno, csak én nem tudtam kipróbálni, de annyira nem bánom, már nem lennék benne, ha lehetõségem lenne.
Egyetértek az utolsóval! Azért is írtam, hogy engem is foglalkoztatott régebben ez a téma, de ha lehetõségem lenne se próbálnám ki!
Nem értem miért kell lepontozni azért, mert nekem összejött egy ilyen kapcsolat, de ti tudjátok!
Semmit netegyél ezellen, fiatal vagy, rövid az élet, használd ki, és próbáld ki a lehetõ legtöbb formációt! Úgysem Õ lesz az, akivel leéled az életedet, majd 25-30 éves korodra fogod megtalálni az igazit!
Figyelj a 3-asozás a buta emberek "találmánya". Legális megcsalás, elhitetik a másikkal hogy ez jó neki is és felpezsdül a szexuális élet stb. Nem. Aki 3ast akar, az nem a párját akarja hanem MÁST. Aki mást akar, az meg engem ne akarjon :D De lehet ezzel csak én vagyok így. Egy kapcsolat 2 emberrõl szól. Ahol már szóbakerül komolyabban hogy mással is akarsz valamit ott már baj van. Oké amíg fantáziálsz vagy csak sima kíváncsiság addig nincs baj. De komolyabb szerintem ne legyen ha a barátod meg akarod tartani.
Ne tégy ezellen semmit:D
Ha igatán szeretnéd, és valóban ki akarod próbálni ezeket, akkor tedd meg. Addig úgysem nyugszol le :)
de még az sem biztos hogy 25-30 évesen megtalálod!
szívesen beállnék 3.nak!
a változás, kaland vágy!

Táborba megyek egy vasárnap és ifiként leszek egy másik barátnõmmel ott az lenne a kérés hogy milyen jópofa csapatnevet lehetne kitalálni? Bõvebben lent.

Szóval 7 - 10 éveseket fogunk táboroztatni és egy jó csapatnév kéne a téma ilyen nyomozós lesz hogy betörtek egy múzeumba és elloptak bizonyos tárgyakat amiket meg kell találniuk egész héten, ilyen feladatokban. Szóval egy jópofa csapatnév kéne ami a nyomozáshoz kapcsolatos. A válaszokat elõre is köszönöm!!!

Legjobb válasz: Museum spies

Museum spies

Nálunk alszik a barátom. Az milyen, ha megkérdezem tõle hogy van-e nála óvszer?

Eddig egyszer feküdtünk le,és én szeretném megint.Milyen ha megkérdezem tõle délután,hogy esetleg még tudjunk venni ha nincs?

Legjobb válasz: Inkabb szolj neki, hogy vigyen.

Inkabb szolj neki, hogy vigyen.
Szerintem biztos, hogy lesz nala, , o is gondol erre:D
MOndjuk vegyél te. Az a tuti
Szájjal, bõ nyállal.
Nem baj, a lényeg a változatosság.Tapasztald ki hogy neki mi a jó és csináld úgy.
Térdelve, sliccbõl karaj. Nem baj, ha kézzel is rámész, de többet nyeld tövig, mint amennyit rázod. Aztán kicsit a heréket is szívogathatod, de csak lightosan.
oralis kozben nemigen megyek el, mivel nem leveheto a farkam. csak farokkal egyutt tudok elmenni.
A kérdező hozzászólása: és kicsit szívhatom is kozben ???
Ja és figyeld a srác reakcióit. Én többnyire ilyen-olyan hangokkal jelzem, hogy most jó-e, vagy sem. Kisebb összerezdülések, farpofa összeszorítása stb. Fogad meg felejtsd el. Az nagyon cinkes, ha fogaiddal kaparászod, meg harapdálod. Brrrr
0:14 Igen, szeretünk elmenni orális közben, nyugodtan végigcsinálhatod neki elõször úgy. Aztán kis pihi, és jöhet a második menet a szexszel. ;)
Én szeretek szájba élvezni, igen. De arcra, mellre is mehet.
Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor gondolom, még csak most kezditek a pettinget vagy a szexet, szóval nem kell rögtön tövig bekapni és mélytorkozni. :) Nyugodtan használd a kezedet is. Legyél természetes és változatos. Aztán majd kitapasztalod, mi jön be neki legjobban, és a te technikád is folyamatosan fejlõdni fog közben.
A kérdező hozzászólása: És fiúk ti szeretitek ha elmentek oralis kozben is ? Vagy eleg ha csak sex kozben ?
A kérdező hozzászólása: És az baj ha nem kapom be az egeszet es hasznallom a kezemet is ?
hajaj.. szívd, igen. :D

Szerintetek mennyi idő után normális az, hogy lefeküdjek a barátommal? És milyen az első?

2hónapja vagyunk eggyutt és ? már szeretné......végülis én is,csakhogy én még sz?z vagyok és attól félek,hogy korai:D

Legjobb válasz: Várj még 1 hónapot vagy 2õt valaki 1 évet vár korod?:O

Várj még 1 hónapot vagy 2õt valaki 1 évet vár korod?:O
Nincs olyan, hogy mennmi idõ után normális! Csak ma divat minél elõbb összefeküdni. Ismerjétek meg jól egymást, ez hónapokba telik, és csak akkor feküdj le vele, ha erre már teljesen felkészültél. Ha a srác nem tuja vagy akarja kivárni, amíg te sem tartod korainak, akkor jobb, ha elválnak az útjaitok. A komoly kapcsolat nem csupán a szexrõl szól! 27/F
Ne idoben merd, hanem erzelemben majd fogod erezni, h mikor akkarod te is amikor mar felni sem fogsz ha szeret var read ha nem akkor meg mast erdemelsz
Ha attól félsz, hogy korai, akkor az is! Várd meg a 18-at! Fiú vagyok, és ezt mondom, tehát hidd csak el! Még ha úgy érzed is, hogy õ Mr. Tökéletesség, szinte biztos (99, 9%) hogy nem az! Fogd fel, hogy még nem vagy érett érzelmileg - tehát tévedhetsz, nem biztos, hogy jó döntés lenne. Késõbb megbánhatod. Márpedig ez nagyon fontos dolog neked (az elsõ) tehát ne kapkodd el, hosszú még az élet. Gondolj a jövõre is, használd a józan eszed - azért van.
Én fél évet vártam, és 18 éves voltam. Tesóm 19 éves, és a barátja már 1év 3 hónapja vár rá :D Ahogy érzed:P

Milyen menő dolgokat mondtál a barátodnak hogy megkedveljen?

úgyértem hogy amikor például msnen barátkozni akartál milyen dolgokat , történeteket találtál ki amikor beakartál nála vágódni? nem csajozni vagy fiúzni gondolok, hanem hogy legyen a jó barátod, haverod, és kedveljen xd értitek :D

Legjobb válasz: Magyarul kedvelje azt, aki nem te vagy.

Magyarul kedvelje azt, aki nem te vagy.
Én sem msn-en barátkozom, és mindig magamat adtam. Nem azért, mert a személyem annyira elbûvölõ lett volna mindig is, mert egyáltalán nem... Csak jobbnak láttam nem füllenteni semmit. :) 22L
Én mikor tavaly középsuliba mentem, semmi ismerõsöm nem volt, aztán így pl gólyatáborba haverkodtam össze sok mindenkivel, csak szimplán beszélgetni kell :D semmi mást, elmeséled az élményeidet, h te mit szeretsz hogyan mikor , és meghallgatod õt is aztán reagálsz rá vmivel xD érted...:D
Nem szokásom msn-en barátkozni, lehet hogy maradi vagyok, de szeretek a szemébe nézni annak akit meg akarok ismerni. Egyébként aki barátod, az azért kedvel, aki vagy. Minek kitalálni dolgokat, hogy , , bevágódhass"? Akkor ha meg is kedvel, nem azért fog barátkozni veled, aki vagy, hanem azért mert egész másnak hisz téged. légy inkább õszinte, tudom hogy ez ma nem trendi, de ha jól értettem, barátokat szeretnél, nem embereket, akik azért vannak veled mert beadtál nekik néhány hazugságot magadról.
Olyanokat, ami igaz rám. íváncsi vagyok, milyen barátság lesz belõle, ha még el se kezdõdött, már hazudtok. Már bocs.
Semmilyet. A gondolkozásod helytelen szerintem.
*Kíváncsi
Thaiföldre megyünk nászutra... - és én fizetem! /és úgy is lett!/
Azt kamuztam, hogy ûrhajos vagyok, és most is a Nemzetközi Ûrállomásról msnezek.
19:02 ez tök jóó:D:) am egyébként szerintem add magad, nem kell másnak kiadnod magad, mert elég nagy játékosnak kéne ahhoz lenned hogy ezt huzamosabb ideig tegyed!!Légy önmagad!:D
A kérdező hozzászólása: csak kiváncsi vagyok rá, aki meg hülyeséget ír inkább ne írjon ide :)
semmit nem kamuztam h bevágodjak nála..csak azt irtam ami igaz és amilyen vagyok...17L

Milyen harisnyanadrágot vegyek a barátomra hogy ne fagyjon meg?

még gimis a barátom, de nem szeretném ha megbetegedne és többször paszankodik hogy fázik a lába

Legjobb válasz: Vékonyat, de férfi nadrágot (nem hajszálvékony, ezért nem szakad egy pár évig) - és olyat, amelyiknek nincs talpa. Zoknit gondolom visel...

Vékonyat, de férfi nadrágot (nem hajszálvékony, ezért nem szakad egy pár évig) - és olyat, amelyiknek nincs talpa. Zoknit gondolom visel...
Próbálja ki a harisnyanadrágot. Egy 40 den körüli lycra tartalmú harisnya kényelmes lesz neki, és jól is fogja melegíteni. Ha azt gondolja, hogy ciki, mutasd meg neki ezt a blogot, ahol sok szó van a férfiakról és a harisnyanadrág viselési szokásaikról: http://ferfi-harisnya.blog.hu/
Én férfiként tapasztalattal a hátam mögött tudnám ajánlani neki a nylon férfi harisnyanadrágokat ami nekem nagyon bevált. Vegyél neki többféle vastagságban 20-den tõl a 80-den ig és így mindig talál a hõmérsékleti viszonyokhoz megfelelõt, és ha több idõt tölt épületben untig elég a 20-den, és hogy halmozza az élvezeteket amit a lába kaphat akkor a gyógyhatású lycrás termékeket válaszd. Nagyon jók a microfibrás 40 és 60-den es harisnyanadrágok még a nõi is megfelelõ hiszen nem igen van különbség a férfiénál. Tehát próbáltasd meg vele a 20-denestõl kezdve felfele és majd õ úgy is kiválasztja a neki legjobban megfelelõt. Nekem egyébként 15-den es slicces nylonharisnyám is van amit nagyon szeretek. Férfiharisnya rendelhetõ a http://www.harisnyadiszkont.hu oldalon vagy a http://www.ferfiharisnya.lap.hu oldalon. Jó próbát.
Egy faja középvastag pamut harisnya lenne az igazi, akár nõi is (azokat a legegyszerûbb beszerezni, de hát lába mindenkinek kettõ van).
Ha vastag a har.nadrág, az sem gond, nem nyomja ki a gatyát, én egyébként bundás melegitõalsót szoktam alávenni, nem lehet észrevenni.
A férfi harisnya olyasféle, mint valaha az elsõ nõi volt. Szokványos anyag - vastagabb, mint a nõi harisnya és nem szakadós. Olyan tartós, mint egy normál ruha vagy zokni. Azért érdemes olyat venni, amelyiknek nincs talpa, mert az úgyis hamar kiszakadna, aztán vághatnád le a végét, akkor meg foszlana. Ha nem dolgozik kinn egész nap a -20 fokban, akkor nem kell neki vastag. Úgyis a nadrág alá veszi, és a 2 réteg közé beszorul a levegõ, ami jól szigetel.
lehet kapni férfi hosszú alsónadrágot, vagy harisnyát. ezek úgy vanak kialakítva hogy slicces meg nem nyomja a kukacukat. akik hidegben dolgoznak vagy kinti sportot üznek azok mind ilyet viselnek. ezek a nagyon melegtöl az egyszerüig kaphatók.
Vegyél neki nejlonharisnyát, ..hát ha bejön neki! :)
A kérdező hozzászólása: milyen vékonyra gondoltál?
"Egy faja középvastag pamut harisnya lenne az igazi, akár nõi is (azokat a legegyszerûbb beszerezni, de hát lába mindenkinek kettõ van)" Az elsõ részével egyet értek, én is olyat szoktam venni! Kényelmes, nem nyom. Csak találd meg a jó méretû harisnyanadrágot! De sajna nekem csak egy lábam van...komoly, amputálták...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!