Találatok a következő kifejezésre: A barátom hétre elutazott (3 db)

A barátom három hétre elutazott külföldre és alig tudunk beszélni?

nagyon hiányzik, egy kis halászafaluba mentek ahol nincs internet így néha méregdrágán felhív. Már egy hete h elment. Nekem nagyon nehéz, h nem hívhatom fel bármi van, mindent nélküle kell megoldanom, és még csak el sem tudom neki mesélni utána. Amúgy nem vagyunk összen?ve, de ha nem találkozunk, akkor is szoktunk kb fél órát beszélni egy nap és elmeséljük h ki mit csinált. Hiányzik, h tudjam mi van vele, és h elmondhassam neki h mi van velem. Másnak elmondom, de én NEKI is szeretném. Kicsit olyan érzésem van, mintha szakítottunk volna, mert h sosem vagyunk ott egymásnak most ha kellene. Félek h ehhez hozzászokom és amikor visszajön, addigra rájövök h minden megy nélküle is. Ez tudom h bután hangzik, mert tényleg szeretem, és vele akarok maradni, csak most mégis azt tapasztalom h az élet azért megy tovább. Nektek volt ilyen? Ugye nem fogok "leszokni" arról h ? van nekem? 20L (fél éve együtt)

Legjobb válasz: "A barátom három hétre elutazott külföldre és alig tudunk beszélni?" Igen.

"A barátom három hétre elutazott külföldre és alig tudunk beszélni?" Igen.
Hát ha 3 hét távolság után megszokod hogy nincs.. akkor nem lesz nagy veszteség ha szakítottok. 3 hét az lópikula cintányér :D
3 hétre ment csak el??? Ne már! Ez nehéz neked?? Akkor én mit mondjak? 8 hónapig volt a párom külföldön, és se internet, se telefon ne volt..8 hónapig haza sem tudott jönni, így heti egyszer egy megbeszélt telefonfélkénél álltam a mínusz fokokban, hogy csörögjön, és ott beszéljünk. Mi már együtt éltünk amikor kiment, így egyedül éltem a lakásban..Nagyon nehéz volt.Ha csak 3 hétre ment volna ki...
A távolság a kis tüzeket kioltja... Ha ennyi tönkreteszi, vagy csak megrontja a kapcsolatotokat, akkor ti nagyon gyenge lábakon álltok. Én is hónapok óta távkapcsolatban vagyok, úgyhogy nem érzem át a panaszaidat.
A kérdező hozzászólása: azt nem tettem hozzá, h amúgy is távkapcsolatban vagyunk, csak 2 havonta találkozunk. :S De akkor legalább tudunk beszélni, most még azt sem
Nagyon gyerek vagy még. Egyrészt meg kell tanulnod nélküle megoldanod mindent. Hát igen. Felnõtt emberek így vannak ezzel. Én pl. szeretem is a saját ügyeimet a saját kezemben tartani. Ha meg három hét alatt elfelejted, akkor ez nem is ér annyit, hogy kérdést írj ki.
nálunk volt, hogy egy hónapig nem találkoztunk, de nem volt semmi gáz ebbõl....feltaláljuk magunkat egymás nélkül is, ha éppen nincs ott a másik, vagy nem tudunk beszélni. 3 hét semmi...
palmnak igaza van. az igazi szerelemnek pont az a lényege, hogy minden megy nélküle is, de én vele akarom élni az életem. nem arról, hogy nélküle képtelen vagyok.
amennyibe este átjössz nem. amugymeg ha hiányzik repülj utána és vigyél óvszert. mert azis drága kint.

Mit csináljak ha van egy lány aki iszonyatosan nyomul a barátomra és most elutazott az osztálya németországba 2 hétre és a lány is ment, én megbízom a barátomban de tudok valami ez ellen tenni?

Amíg itthon volt nem igazán csinált semmit de amint kiléptek az országból már rögtön mászik rá próbálja puszilgatni stb( ezt a barátomtól tudom,tudom hogy ? nem csalna meg ha megcsalna ezeket el se mondaná)iszonyatosan idegesít még van 9 napja a csajnak hogy bármit is elérjen,innen meszir?l semmit nem tudok csináni,de ha visszajönnek ne essek neki a csajnak?

Legjobb válasz: Semmiképp se ess neki, az borzasztó ciki, ne menj bele ilyen kurvás karmolászásba. Örülj, h a barátod olyan amilyen, elmond neked mindent, bízzál meg benne. Azt nem mondom, hogy ne legyél féltékeny, meg ne õrjöngjél, mert ebben a helyzetben én is ezt csinálnám lehet:))Ha el tudna érni vmit a csaj, azt megtette volna itton is... Bár ki tudja, egy átmulatott éjszaka, vagy lazább piás este mit hoz ki a barátodból. A pasik már ccsak ilyenek, de ne rágdd magad fölöslegesen.

Semmiképp se ess neki, az borzasztó ciki, ne menj bele ilyen kurvás karmolászásba. Örülj, h a barátod olyan amilyen, elmond neked mindent, bízzál meg benne. Azt nem mondom, hogy ne legyél féltékeny, meg ne õrjöngjél, mert ebben a helyzetben én is ezt csinálnám lehet:) )Ha el tudna érni vmit a csaj, azt megtette volna itton is... Bár ki tudja, egy átmulatott éjszaka, vagy lazább piás este mit hoz ki a barátodból. A pasik már ccsak ilyenek, de ne rágdd magad fölöslegesen.
Teljesen igaza van elõttem szólónak. Ha ott megteszi, akkor itthon is. Annyira fölösleges ilyenen aggódni, max készülj föl rá lelkileg, ha érzékenyebb fajta vagy.
Tyû. Hát én tuti kiakadnék, de amúgy hosszútávon.. tuti az a célravezetõ, ha megbízol a barátodban. A lánnyal meg beszélj, és nyomatékosítsd magad, hogy szálljon le a barátodról. Fogd meg vmivel. Nem azt mondom, h fenyegesd meg.. de .. mondjuk tudj meg róla egyes dolgokat, amivel befolyásolhatod. Nincs joga ennyire bekavarni egy jó kapcsolatba. Hajrá!
Sztem a barátodnak kellene határozottan és egyértelmûen tudatnia a csajjal, hogy TÉGED szeret és magát teszi nevetségessé, ha így viselkedik, amikor úgysem lesz eredménye... mgamból indulok ki; nálam is volt ilyen (de én csaj vagyok) hogy egy srác nyomult- nyomult, persze én finoman mindig tudattam vele, hogy nem lesz ebbõl semmi, de azért az egomnak baromi jól esett az állandó udvarlás :) a barátomnak meg midnig elmeséltem, hogy miket csinált a másik srác. Sosem volt köztünk amúgy semmi. A barátom mondta egyszer, hogy ha ez a dolog rendesen le lenne tisztázva, akkor nem nyomulna rám a srác, csak biztos én nem voltam vele elég egyértelmû.. és igaz, de csak azért, mert jól esett, hogy tetszem neki is. Szóval ezt a barátod tudná helyretenni, nem te. Sztem ne csinálj jelenetet a csajnál. Ha valami volt köztük ott, míg Te nem voltál vele, akkor észre fogod venni a változást sztem. Ha nem veszel észre semmit, akkor hagyd a hülye gondolatokat, ne mérgezd meg ezzel a kapcsolatotokat. Különben ha tényleg szeret a barátod, akkor akkor is hûséges hozzád, ha nem vigyázol rá...
én a helyedben tuti megtépném a csajt, de Te ne tedd ezt XD inkább örülj, h a barátod ennyire õszinte. sztem magasról szarjátok le a csajt, max köszönjetek vissza, h ne legyetek parasztok, de amúgy kerüljétek el messzire... egy idõ után le fog állni hidd el, fõleg ha látja h milyen jól megvagytok!! (:( üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat!:) Remélem kibírjuk még ezt a hetet utána már ennyi esélye se lesz a csajnak mint amennyi most van, de a barátom folyton nyugtatgat hogy esélye nincs a csajnak meg szeret meg nem kell neki más, csak tényleg ott most elég sokat piálnak buliznak...:S de itthon ülök és reménykedem.köszi mindenkinek!
Szerintem is, a pasinak kéne határozottan lekoptatnia. Ha nem akar semmit, akkor mindenki elõtt megmondja, akár kiabálva is, hogy mindenki hallja, ÉN MÁST SZERETEK! ennek egyébként másik elõnye is van: haverjai, barátai, akik mindig kiállnak mellette, majd segítenek távoltartani a kislányt, ha a srác továbbra is egyértelmû jeleket ad, NEM KÉREK BELÕLED!

A barátom 2 hétre elutazott balcsira a szüleivel, engem nem engedtek el, amit persze megértek. Péntek este nem hívott, de nincs pénz a telefonján és a szülei nem biztos hogy odaadják a saját mobiljukat neki, mit tegyek?

Megbízom a barátomban, csak aggódom érte, sajnos az én telefonomon sincs pénz. Úgy váltunk el, hogy majd párszor felhív a két hét alatt, még nem kell aggódnom, ugye?

Legjobb válasz: Szerintem meg egyaltalan nincs miert aggodnod, hiszem meg csak szombat van. Gondolom kesobb fog hivni, hiszem ha a szulei telefonjat kell elkerje valoszinuleg komplikaltabb mintha a sajatjarol tudna hivni.

Szerintem meg egyaltalan nincs miert aggodnod, hiszem meg csak szombat van. Gondolom kesobb fog hivni, hiszem ha a szulei telefonjat kell elkerje valoszinuleg komplikaltabb mintha a sajatjarol tudna hivni.
Szia! Szerintem teljesen felesleges aggódnod! Alig telt el egy kis idõ, és akármivel is mentek az út fárasztó, lehet hogy aznap csak az ágyon járt az esze és amint megérkeztek bealudt... Azonkívül vitte a töltõjét? Ez mondjuk azért lehet fontos mert ha nincs pénz a kártyáján, a mobil lemerülve és nem tudja kívülrõl a számod nem valószínû hogy fel tud hívni. Amúgy meg lehet hogy õ úgy gondolta a párszort hogy 2-3 naponta felhív. De lehet hogy inkább egy képeslappal szeretne meglepni. És csak nyugi! Képzeld el az én helyzetem: Én egy hétre elutaztam külföldre. Minket alapból elválaszt laza 50 km de az Északi-tenger még messzebb van, és külföldrõl még sms-t sem küldhettem neki! Ti legalább egy országban vagytok. Aggódnod majd akkor kell ha miután megérkezett akkor sem érdeklõdik irántad de ha szeret erre kevés az esély.
feltöltõ kártya? vezetékes telefon? pénzbedobós telefon? Telefonkártyás telefon? Ha nagyon akarnád felhívnád, internetre van pénz, 100Ft-ra a telefonfülkébe meg nincs?
A kérdező hozzászólása: És péntek délután mentek el és délelõtt találkoztunk aznap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igen én is erre gondoltam, hogy majd 3-4naponta hív vagy valami :) Nagyon keservesen váltunk el egymástól és érzem hogy szeret :) Nektek se lehetett jó :S Köszi a válaszokat :)
ha annyira odavan érted, akkor megtalálja a módját, h felhívjon.(fülke, õsök telója, stb.) de te ne keresd, mert azzal csak megalázod magad. ne fuss utána. aggódni meg nem kell érte, a szülei majd vigyáznak rá. amúgymeg elég fiatalok lehettek, ha még az õsökkel megy nyaralni...
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti válaszolónak: tudod itt azon van a lényeg, hogy a fiú keresse a lányt, és nem a lny fut a fiú után, hanem fordítva ;) utolsó válaszolónak: 17évesek vagyunk.. szóval fiatalok :) nekem még egy smsre ont lenne pénzem, de arra várok, hogy õ keressen, és ne én õt, tudom kapcsolat és mindkét félnek kell tenni, de a fiúnak kell keresni a lányt, ha elmegy nyaralni :)
A kérdező hozzászólása: még mindig nem keresett, pedig lenne rá sok lehetõség (net kávézó, telefon fülek, képeslaõ, levél), nem? nem értem.... nem értem ilyenkor miért nem keres :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!