Találatok a következő kifejezésre: A barátom gumit használt (13 db)

Tök mindegy, hogy mikor fekszel le vele, csak a védekezéshez legyen eszetek!!!
Akkor feküdj le vele, amikor a szíved és a lelked azt mondja, hogy "na, most szeretném". Addig ne, mert csak rossz élmény lenne. Amúgy meg mindegy. Pettingeltetek már? Mert ha nem, akkor talán azzal kéne kezdeni, a szex nem megy egybõl.
Ha használtok óvszert, akkor teljesen mindegy hogy mikor fekszetek le, az mindig ugyanolyan jól véd.
hát nem írtad hány éws vagy de ha még ezt nem tudod akkor innkáb várj egy pár évet...de ha felkészultela akkor használjatok gumit de kérd meg a barátodat hogy ellenorizze le hogy jo méretu e a gumi mert ha kicsi akkor kiszkadhat de ha nem kicsi akkor ne félj nincs esélye a terhességnek és ha teheted akkor a menstruációd után fekudj le a fiúval:) )sok sikert:) )))))
De az lehetsz, ha kiszakad/lecsúszik/kifolyik a cucc/ a kezérõl rákerül a külsejére a sperma vagy elõváladék. Mindegy mikor, a naptár módszer úgyis humbuk, bármikor teherbe eshetsz.
fake a kérdés. ugy ird már meg létszives hogy hány éves is vagy?
A kérdező hozzászólása: 17
nincs baz.dmeg
Mi a francért szeded akkor a fogamzásgátlót??? Szerinted az mire jó? pontosan arra, hogy a párod, annyiszor élvezhessen a puncidba, amennyiszer csak akar.... FAKE
Minek szeded, ha azt sem tudod mire jó?
Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor nem hogy csinálhatjátok gumi nélkül, de el is mehet benned! Ez a lényege az egésznek. Ne parázz már feleslegesen! ;)
hát inkább szedje úgy, hogy nem tudja mire való, minthogy azt kérdezze a nõgyógyász: "na és mi lesz a neve" ?! :D
lol, minek szórakoztok egyszerre gumival és gyógyszerrel is, tök fölös. Amúgy 0.
A kérdező hozzászólása: Azért szórakozunk egyszerre a kettõvel, hogy 17 évesen még biztosan ne legyen gyerekem.
hidd el, egyszerre eggyel se lesz biztosan. Ha szedsz tablettát, és nem félsz attól, hogy a párod fûvel- fával megcsal, akkor felesleges az óvszer. A tabletta 99%!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat =) most már nem parázok annyira.
ha rendesen szeded a gyógyszert, akkor semmi gond nem lesz, nyugi!!

Gumit használunk, de a barátom mindig bennem megy el, pedig tudja, hogy nem szeretem. (többi lent) (? )

Nem rég óta élek szexuális életet, és a barátom nagyon jól tudja, hogy mennyire félek, hogy kiszakad a gumi. Az elején megbeszéltük, hogy mielőtt elmegy, kiveszi, aztán egy idő után közölte, hogy neki ez így nem jó, mert "így nem tud rendesen elmenni". Mi a véleményetek erről? L/18

Legjobb válasz: Megértem a barátod ! Ez kínzás neki!

Megértem a barátod ! Ez kínzás neki!
Teljesen érthetõ, hogy félsz. Az én ismerös körömben is volt már ilyen, hogy kiszakadt a gumi... Olyan nincs, hogy "nekem ez nem jó, akkor is benned megyek el" felfogás... Nem tiszteli a véleményed, akaratod... Probáld vele megbeszélni, hogy neked igenis fontos, hogy ne menjen el benned még akkor sem ha gumi van benned... ha továbbra is erösködik, keményíts be... Mondd neki, hogy jó akkor nem ér ennyit a kapcsolatotok és inkább legyen vége... hidd el észbe fog kapni, hogy vegye figyelembe, hogy mit szeretnél...!!!
Kereken 20 éve élek szexuális életet és soha még gumi nem szakadt el. Igaz, gyerek az becsúszott gumi mellett. Kettõ is. :)
Hát mi is normálisan használtuk és mégis elszakadt.
Utolsó vagyok. Bocsánat, félreértettem:) Úgy olvastam, hogy "Hát nem tudom ti mit és hogy csináltok HOGY 5-6 év alatt egyetlen gumi sem szakadt el..."
"Hát nem tudom ti mit és hogy csináltok de 5-6 év alatt egyetlen gumi sem szakadt el... " ÖÖÖ...mondjuk normálisan használjuk? Én azt nem értem, hogy a francba szakad el vkinél akár több óvszer is. Párommal egyszer poénból beletöltöttünk vagy 5 liter vizet, na akkor elszakadt...
Hát nem tudom ti mit és hogy csináltok de 5-6 év alatt egyetlen gumi sem szakadt el... Amúgy könnyen lehet hogy azért nincs orgazmusod sok esetben mert ennyire benned van a félelem attól hogy valami gond. Neked is át kéne gondolnod sok mindent... Ennyire nem lehet félni a dologtól. Persze, elõfordulhatnak balesetek, de ha mindig félelemben élsz, akkor nem fogod élvezni a dolgot... S még a pasit is elveszted...
Ezt nektek kell megbeszélni. Az is érthetõ, hogy félsz, de az is érthetõ, hogy ha már felveszi a gumit, akkor legalább hagy menjen el benned. Ülj le vele, és mondd el neki, hogy számodra ez fontos. Te leszel terhes, ha véletlen kiszakad, neked kell végsõ soron döntened, hogy mi legyen a babával, és neked kell megszülnöd vagy elvetetned. Amúgy használhatnátok pl. a gumi mellé spermicidet is, vagy a termékeny napokat elkerülhetnétek. Amúgy nekem 6 év alatt még egyetlen egy darab óvszer sem szakadt el.
Alap dolog a párok közt, hogy nem csinálnak olyat amit a másik nem szeret... Ha a barátod nem képes arra, hogy ne benned menjen el, akkor kár rápazarolnod az idõd... ha már egy ilyen "apró" dologban nem figyel rád.
Szedj fogamzásgátlót
7 Csak úgy elmondanám h én is évekig gumiztam és a legmárkásabb is elszakadt. Többször is uh nem alaptalan a félelme.
Ne haragudj, de rettnetesen tudatlan vagy. Inkább ne élj nemi életet! Hagyd, hogy a párod mással legyen boldog! 6 éve óvszerrel védekezek, soha semmi baj nem volt. Egyszer csúszott le véletlenül, de vetem be esemény utánit, és semmi gond. Még gyerek vagy szellemileg, inkább mellõzd a nemi életet, így csak kínzod azt a férfit! 24/N
A kérdező hozzászólása: jól látod, nem mindig van
A megszakított közösüléstõl impotenciát lehet kapni. Az egyetlen kivétel, ha a szádban megy el, de az is uncsi hosszútávon. Az igazi a hüvelyben együtt elmenni, és utána még egy kicsit pihegni... Neked van orgazmusod egyébként? Nagyon úgy tûnik, mintha nem lenne...
A kérdező hozzászólása: Akartam szedni, de sajnos nem szedhetek fogamzásgátlót...
Nah azért ez kicsit sok sztem h húzzon gumit és még vegye is ki. Ha annyira félsz akk foggátló+ gumi.
Nálunk is szakadt már el 3x is és a márkás gumi volt, 2 lyukas volt a harmadiknak leszakadt az egész teteje, szóval ettõl is lehet tartani....

Barátommal 2, 5 éve vagyunk együtt. Fél éve nem gumit használunk, hanem más módszert. Azóta nagyon ritkán szokott orálisan kielégíteni. Mindig csak durr bele a közepébe. Miért van ez?

persze így is élvezem a dolgot, de azért hiányzik az a kis kényesztetés. ha meg mondom neki vagy megkérem, akkor azt mondja hogy majd később, hadd pihenjen kicsit. de elmarad.

Legjobb válasz: Te csinálod neki orálisan?Mert ha csak egyoldalú,az elég nagy baj.Beszélj vele.25/L

Te csinálod neki orálisan?Mert ha csak egyoldalú, az elég nagy baj.Beszélj vele.25/L
A kérdező hozzászólása: szokta látni mert akkor élvezek a legnagyobbat. nem egyszer fröcsköltem pofán szegényt.. bocsánat a nyersségért de így érthetõ. lehet hogy ezért nem szereti már csinálni?
és ha eljuttok oda...tudom ez már kicsit intimebb :P de lássa rajtad, hogy élvezed...az õt is jó érzéssel fogja eltölteni és meg fogja ismételni :P egy férfinál fontosak a visszajelzések :P és ha érzi, tudja, hogy úgy kinyalt mint micimackó a mézesbödönt :P az neki is jó lesz! és bocs a gyenge hasonlatért hirtelen ez jutott eszembe xD
nagyon helyes :D egyébként ha így sem, akkor tudom ajánlani a szex társasjátékokat :P de akár még az sem kell...vegyél egy tejszínhabot ha szereti...a többit rád bízom :D
A kérdező hozzászólása: egészséges vagyok nagyon, soha nem iszom, nem cigizem, nem drogozom, soha nem is tettem ezeket. na mind1, majd ráerõszakolom magam. ha meg nem, akkor kikötötm és NYALJÁL G*CI XD
sok lánynál elõfordul egyébként, hogy elég kellemetlen ízû a váladéka...lehet rossz élménye volt és ezért nem akarja...ezen meg az intim zuhany segít, ne cigizz, ne igyál, egyél sok gyümölcsöt...ha meg csak lusta akkor tartom magam az elõzõ válaszomhoz (5)
A kérdező hozzászólása: hüvelygyûrûm van de aktus elõtt ki szoktam venni. én mindig csinálom neki
Nõ30 ott a pont
Legyél erõszakosabb :P én pl. szeretem ha a barátnõm tudja mit akar :P ha ez nem mûködik akkor...69? told az arcába :D
azt nem értem, hogy amíg gumival, addig orálisan csinálta neked, de amióta nem gumival, azóta nem? de hogyan védekeztek? nem értem az összefüggést.
ha valamilyen hüvelytablettát vagy zselét, krémet használtok akkor valószínûleg azért nem akarja nagyon odatenni a száját, ha tablettát és beléd élvez akkor meg azért...
Ezt kérdezd meg tõle.
ja hát akkor lehet... :D én sem merészkednék így már oda

A barátommal majdnem minden nap együtt vagyunk! nem szedek gyógyszert de gumit se használunk! Teherbe eshetek-e?

A bn?im azt mondták hogy már az el? váladéktól is teherbe eshetek!Ez télleg igaz? 2 napja reggelente szédülve kelek és hányingerem van.Lehet ez terhesség?egy 18 éves lány!

Legjobb válasz: Igen, az elõváladéktól is teherbe lehet esni! Ha még nem szeretnétek babát, akkor védekezzetek! Mensid mikor aktuális? Ha már késik mindenképp csinálj tesztet!

Igen, az elõváladéktól is teherbe lehet esni! Ha még nem szeretnétek babát, akkor védekezzetek! Mensid mikor aktuális? Ha már késik mindenképp csinálj tesztet!
Szia! Ha az együttlétek során a sperma bekerül a hüvelyedbe, azaz ott történik a magömlés, igen nagyon jó esélyed van a terhességre. Fõleg, ha tényleg semmivel nem védekeztek. Még megszakítás sincs?? Kissé felelõtlenség, ugye tudod. De ez itt nem a prédikálás ideje és helye, és a legkisebb jogom sincs hozzá, csak a véleményemet mondom el Neked. Az elõnedvtõl is akár teherbe eshetsz, feltéve, ha tartalmaz elegendõ mennyiségû spermát. Ezt meg senki nem tudja megsaccolni, uis. mint tudjuk 1 db kis virgonc is elég a megtermékenyítéshez. A szédülés, hányinger simán lehet a terhesség jele, de a menzeszed kimaradását tanácsos megvárni és ha 1 hétig nem jön meg, azonnal tesztet venni...... És annak eredményétõl függõen lehet gondolkodni a továbbiakon.... Sok sikert (azt viszont Te tudod melyik eredménynek örülnél jobban....) és sokkal komolyabban a szex terén!!!!
Elég régi. Mibõl áll venné egy új csomagot?
mi lenne ha vennétek egy frisset és nem kisérleteznétek a LIDL a 12db-os 1000ft alatt van
Akkor semmi pánik! Szorgalom és akaraterõ kérdése minden! ;-)
anyudnak is meséld el majd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem igazad lesz. Am õ már nem szûz bár még csak 2x csinálta.
Mennyire tapasztalt a barátod? Mert ha még "gyerekcipõben" jár a szexet illetõen, akkor ez elõfordul! Majd idõvel, ha már gyakorlottabb lesz, akkor szépen megtanulja kontrollálni és elhúzni az aktust, h mindkettõtöknek jó legyen!
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek szombaton eljött a nagy nap, a barátom vett 1 úój doboz gumit, banánosat. De nem sikerült a szex, mert a barátom miután felhúzta a gumit egybõl elment...utána meg nem próbáltuk meg többször. Ez elég ciki, nem? Szerintetek sikerülni fog valaha?
nem tanultad, meg hogy csak olyat szabad használni aminek legalább 2 évig jó a szavatossága?
Dugjatok, az a lényeg...
Szuper! Majd mesélj el itt mindent! :D
Vegyél újat!!! Óvszernél nagyon is számít a szavatossági idõ!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Veszünk 1 új dobozzal! :)
Ja, vegyetek újat. Pár szár forint.
Az óvszer még mindig olcsóbb mint egy baba vagy egy kankó.
Szerintem nem haltok bele, ha vesztek egy újat. Biztos ami biztos.
Elõfordul ez, fõleg ha úgy rád van kattanva, amennyire lehet. Kérlek, ne is éreztesd vele, hogy ciki, ne törd össze a bimbódzó férfiasságát, pláne ha te pont azt akarod, hogy ezt mártsa meg benned. Ha legközelebb belekezdtek és ilyen van, vidd el a fürdõbe, zuhanyozzon le, aztán úgy ahogy kilép a zuhany alól, merevítsd ki megint, amit kell, óvszert rá és ne kíméld! 10-20 perc elég az újratöltésre, viszont lassabban fog elmenni másodszorra.

A barátom rendszeresen gumit használt szex közben, 5 napja nem védekezünk. Lehetséges, hogy babát szeretne?

mi nem beszéltünk erröl

Legjobb válasz: Hát ha beléd is ment el, akkor lehet errõl van szó! VAgy csak így szeretné a szexet!

Hát ha beléd is ment el, akkor lehet errõl van szó! VAgy csak így szeretné a szexet!
"mi nem beszélünk errõl" hát ez mi?????? de beszéljetek kérdezd meg hogy szeretné e vagy más valami miatt nem használ gumit ennyi szia (bocs csak az elõzõ kérdés felhúzott am lehet h gyereket szeretne)(fõleg ha már terhes voltál)sok szerencsét, pussz
Most már csak az a kérdés, te szeretnél e babát. Mert ha sokáig nem védekeztek, elõbb utóbb bekövetkezik a babaáldás is.
Szerintem fontos lenne hogy beszéljetek errõl. A másik dolog, hogy te is ott vagy aktus közben, tehát ha te nem akarsz babát, és gumival akarsz szexelni akkor szólhatnál a párodnak hogy húzza fel és ha nem akkor nincs szex. Ha pedig te is akarsz babát akkor meg pláne beszéljétek meg. Nyílván ha beléd ment el akkor simán lehetsz terhes. A lényeg hogy beszélgessetek, hiszen már együtt éltek másfél éve és nem beszéltek meg ilyen dolgokat? Ez fontos lenne.

Udv! Amikor a baratommal szeretkezunk utana mindig faj egy kicsit. Hasznalunk ovszert is meg gyogyszert is. Lehetseges, hogy a gumi kidorzsoli nekem? Allergias vagyok az ovszer anyagara? Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Szia!Lehet egy picit fel vagy fázva és azért fáj szex után,vagy pedig nem vagy eléggé felizgulva,vagy kicsit túl hevesek vagytok.Ha egyik sem,akkor keresd fel a nõgyógyászod,õ biztosan tud neked segíteni. :)

Szia!Lehet egy picit fel vagy fázva és azért fáj szex után, vagy pedig nem vagy eléggé felizgulva, vagy kicsit túl hevesek vagytok.Ha egyik sem, akkor keresd fel a nõgyógyászod, õ biztosan tud neked segíteni. :)
Elsõ!Ezen behaltam!Ááááá!XD A kérdezõnek: Egyetértek a 2. válaszolóval...Tedd azt és majd meglátod.
én allergiás vagyok a gumira, az már akkor kellemetlen amikor hozzáér a hüvelyemhez, nemcsak szex után....
Fordulj orvoshoz, nehogy komolyabb baj legyen. És figyeljetek oda, hogy mindig kellõen nedves légy. Ha nem nedvesedsz használjatok sikosítót.

Ha tablettat szedek es bennem megy el a baratom ugye nemlehet nem kivant terhesseg? Gumit nem hasznalunk mert egyikunk se szereti.

Nem hagyok szuneteket,mindig pontosan szedem be,gondolom igy nem lehet gond...Marvelon tabit szedek,ezt ajanlotta a nogyogyasz.

Legjobb válasz: nincs 100%os módszer. az óvszer sem az, a tabletta sem. becsúszhat nem kivánt terhesség, bár igen-igen kicsi rá az esély. ha tablettát szedsz, olvasd el a tájékoztatóját, abban is le van irva.

nincs 100%os módszer. az óvszer sem az, a tabletta sem. becsúszhat nem kivánt terhesség, bár igen-igen kicsi rá az esély. ha tablettát szedsz, olvasd el a tájékoztatóját, abban is le van irva.
Ha rendesen szeded és odafigyelsz, nem lehet gond.
Mi az, hogy nem hagysz szüneteket? Egy levél ha elfogy akkor kell egy hét szünetet tartani! Ez idõ alatt is tart a védõ hatás, és ekkor zajlik le a menstruáció is! Ha nem hagysz szünetet, annak beláthatatlan következményei lehetnek!
És mielõtt indítanál egy új kérdést "Terhes lehetek ha a pasim beleélvez a számba" címmel. Akkor megadom a választ NEM. De viszont a fogaid szép fehérek lesznek pár másodpercig. XD
A tabinak az a lényege, hogy nem kell gumi és beléd élvezhet a pasi anélkül hogy terhes lennél. De amúgy hány éves vagy? Mert 14-nél nem lehetsz több ha ilyeneket se tudsz, na mind1. 16/L
Szerintem dugd be a barátod lõcsét egy életlen pengével ellátott mûködõ mákdarálóba, és tuti nem elszel terhes. Figyelj, ha a nõgyógyász ezt ajánlotta, szeded rendesen, akkor még ha a karnád e lehetné' terhes.. ne legyél már degenerált..
a gyógyszer arra van kitalálva, hogy ne kelljen más módon védekeznetek. Viszont nem biztos, hogy mindig véd. elõfordulnak olyan gyógyszerek, amik befolyásolják a hatását! Utána kellene nézni a dolgoknak, mielõtt ilyeneket kérdezel!!!!!
Csak egy kérdés: szerinted miért hívják FOGAMZÁSGÁTLÓ tablettának?! Gondolom azért, mert fehérek lesznek tõle a fogaid.
Olvasni tudsz már? Nézd meg a tájékoztatót, hogy mi van ráírva.
de igen terhes lehetsz ugyanis a fog.tabik nem 100%-ig biztosak THIS IS PURUTTYAA!
akkor minek szeded a fogamzásgátlót szerinted ha nem azért hogy megvédjen a terhességtõl?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!