Találatok a következő kifejezésre: A barátom gumit (539 db)

A barátnőmék MINDIG gumi nélkül sexelnek. és SOHA nem esik teherbe! Én a barátommal. - gumival szokjuk de most volt gumi nélkül! De csak ideig utána felhúzta a gumit! És én mindíg parázok h terhes e vagyok! ELÕVÁLADÉKTÓL hány % h terhes lehet a csaj?

Legjobb válasz: Minek csinálod így, ha parázol? Hol az eszed? Belehalnátok, ha pár perccel korábban kerül fel a gumi, BEHATOLÁS ELÕTT??? Akkor talán nem kéne paráznod sem, csak para nélkül élvezned... Elõváladéktól is teherbe lehet esni, még ha kicsi is az esélye. Volt már rá példa...

Minek csinálod így, ha parázol? Hol az eszed? Belehalnátok, ha pár perccel korábban kerül fel a gumi, BEHATOLÁS ELÕTT??? Akkor talán nem kéne paráznod sem, csak para nélkül élvezned... Elõváladéktól is teherbe lehet esni, még ha kicsi is az esélye. Volt már rá példa...
hat nem olyan sok de az a keves az sajnos nagyon. en is pont igy vagyok de en maradok a gumi mellett, anelkul nem az en idegzetemnek valo :p
mi lenne ha elõször megtanulnám HELYESEN magyarul írni? :) nem ártana... hány éves vagy? szerintem azért csináljátok inkább gumival. honnan tudod, h. a barátnõd nem hazudik? nem tudsz megbizonyosodni róla, ne legyél olyan naiv, hogy mindent elhiszel amit mondanak. és ha mások úgy csinálják akkor te is...
Gumi nélkül úgy, hogy tablettát sem szedsz? Azért ez elég nagy felelõtlenség!! Hol hagytad az eszed? Az ilyenbõl lesz, hogy hát nah még egy kicsit legyen tovább gumi nélkül, nah még 5 percet, naaaahh.. aztán hopp véletlen elmegy a srác akkor mit csinálsz? Vagy használj gumit vagy szedj gyógyszert!!!
A barátnõd lehet, hogy meddõ, csak még maga sem tud róla! Ezért nem esik terhebe! Ne kockáztass, szedj tablettát, mert úgy látom a barátod nem vigyáz rád! Akkor gondoskodj magadról!
volt már ilyen ismerõsöm, aki évekig gumi nélkül csinálta, mert "eddig sem estem teherbe, úgyis meddõ vagyok", aztán hopp, 6 hónaposan vették észre a babát, mikor már el sem lehetett vetetni, mert addig nem jutott eszébe hogy esetleg az okozhatja a tüneteit...

Nem lesz rossz a barátomnak gumival szexelni velem?

mindig is gyógyszert szedtem, de most abbahagytam. szünetet tartok mert a barátom most elutazott 3 hónapra. ha visszajön akkor gumival kell védekeznünk, nem lesz neki rossz? mert soha nem használtuk

Legjobb válasz: Nem lesz rosszabb! Jobb mint ha teherbeesnél! Amúgy a gumi jobb a fogamzásgátlónál, mert minden egyes nõ mérgezi a szervezetét ezekkel a rohadt hormonokkal, és még libidóhiányt is okoz. Nem érzem minek kell szedni fogamzásgátlót, amikor semmi haszna nincs, csak felpuffad tõle a szervezet, meghízol és még a szexet sem kívánja az ember, meddõvé tehet...stb. A gumi egészséges, nem okoz libidóhiányt és a fertõzések ellen is véd. De a felhúzása kissé kiábrándító szerintem. A pasik meg ne panaszkodjanak, gumiban is lehet élvezni. Van olyan nõ aki sehogy sem élvezi. Nem egy gumin kell nyafogni.

Nem lesz rosszabb! Jobb mint ha teherbeesnél! Amúgy a gumi jobb a fogamzásgátlónál, mert minden egyes nõ mérgezi a szervezetét ezekkel a rohadt hormonokkal, és még libidóhiányt is okoz. Nem érzem minek kell szedni fogamzásgátlót, amikor semmi haszna nincs, csak felpuffad tõle a szervezet, meghízol és még a szexet sem kívánja az ember, meddõvé tehet...stb. A gumi egészséges, nem okoz libidóhiányt és a fertõzések ellen is véd. De a felhúzása kissé kiábrándító szerintem. A pasik meg ne panaszkodjanak, gumiban is lehet élvezni. Van olyan nõ aki sehogy sem élvezi. Nem egy gumin kell nyafogni.
Szerintem pedig nem így van, sokat számít, hogy egy meleg, nedves punciba hatolok bele a farkammal, vagy egy gumiba bújok ami a fenti barlangba csúszik bele. Nagyságrendbeli a különbség.
de rosszabb lesz
De, rosszabb lesz. És?
"e igenis jobb és természetesebb nélküle." Jah persze. A fogamzásgátló aztán annyira nagyon természetes. Végül is tök normális egy nõ alapvetõ mûködését teljesen leállítani. Nah de mindegy, hagyjuk. Kérdezõ: 3 évig szedted a tablettát, azaz te viselted a védekezés oroszlánrészét. Azt a pár hónapot, amíg szünetelteted, csak kibírja. Ha meg nem, akkor egy önzõ [email protected], és szóra sem lenne érdemes, nemhogy párkapcsolatra.
"A fogamzásgátló aztán annyira nagyon természetes" Azt mondtam, hogy gumi nélkül természetesebb érzés. Nem azt, hogy a fogamzásgátló az. Amúgy azt az állapotot idézi elõ benned mintha terhes lennél, mesterségesen. Nem "állítja le". Persze, hogy ez nem természetes, de van akik úgy döntenek, hogy ezt választják. A világon mostmár szinte semmi sem természetes az élelmiszerek 99%-ban génmódosított növényeket tartalmaznak. (szója) Szennyezõ, mérgezõ gázok közt élünk, a különbözõ híradástechnikai vívmányainknak köszönhetõen az orrunkig nem látnánk ha látnánk a rádióhullámú sugarakat stb. Lehet ma egyeltalán egészségesen élni? Csak a hangnem zavar elhiszem, hogy nagy feminista vagy meg a pasik csak húzzák fel a gumit különben önzõ [email protected], de finomabban is ki lehet ezt fejteni. Amúgy én se vagyok híve a tabis fogamzásgátlásnak, de tulajdonképpen annyiféle káros anyagnak vagyunk kitéve, hogy nagyon nincs hova rontani a dolgokat.
Lehet elnéztem valamit, mindegy. Valóban ki fogja bírni.
Valószínû hogy észre fogja venni a különbséget, de néha a fog.gátlót is kell szüneteltetni, nehogy valami bajod legyen. Ezt biztosan a párod is meg fogja érteni, és kibírja azt az idõt amíg újra el nem kezded szedni a gyógyszert, utána meg visszaáll a régi rend. Az meg hogy elhízol a tabitól, meg h egészségtelen..hát inkább szedem a bogyókat, minthogy egyfolytában az óvszerrel kelljen szórakozni meg attól féljek h kiszakad és terhes leszek. Elhízni meg (ahogy már írták) az fog aki zabál, én nemhogy híztam amióta szedem, hanem fogytam. Sose értettem mit kell ezen hisztizni..bocs az OFF-ért:)
Utolsó: Minden ember már. Van, aki trombózist kap a tablettától, van aki elhízik, vkinek meg semmi baja. Attól, hogy neked nem volt gondod, nem kell azt hinni, hogy nem is létezik a probléma. Meg ezen a "nem akarok a gumival szórakozni" dolgon is el lehet vitázni. Bizony van olyan nõ, akinek annyira leállította a peteérést a tabi, hogy most hiába küzd a babáért. Lehet, hogy õ utólag azt mondja, hogy inkább szenvedett volna a gumival...
"Amúgy a gumi jobb a fogamzásgátlónál, mert minden egyes nõ mérgezi a szervezetét ezekkel a rohadt hormonokkal, és még libidóhiányt is okoz." Addig kell keresni a neked megfelelõt, amieddig nem csökken a libidód... nem egyfajta tabi van. Amúgy a mai fogamzásgátlókban nincs már olyan mennyiségû hormon, mint 20 évvel ezelõtt, hogy a nõknek bajszuk nõtt. " csak felpuffad tõle a szervezet, meghízol" Az híz meg, aki zabál. Én fogytam mellette. Egyébként kérdezõ. A párod biztos meg fogja ezt érteni, egyébként ajánlom a Lifestyles Skyn-t, barátom szerint abban majdnem ugyanolyan, mintha nem lenne rajta semmi. De gondolom idõ után újra elkezded a tabit, szóval nyugi :)
Gondolom egy hölgy írta a gumi miatti nyafogást :) A gumi egy idegen anyag, meg az, ahogy mozog szerintem zavaró. Persze gumival is lehet fergetegeset szeretkezni, de igenis jobb és természetesebb nélküle. (persze elméletben a gumi jobb megoldás) Rossz nem lesz neki hiszen ott vagy te :D , de lehet furcsa vagy szokatlan lesz.
A kérdező hozzászólása: persze sok mellékhatása van a fog. gátlónak, de én szerencsére nem híztam el tõle és a szexet sem kívántam kevésbé. kényelmes volt hogy akármikor kedvünk támadt csak szexeltünk nem kellett gumiról gondoskodni stb...
"A pasik meg ne panaszkodjanak, gumiban is lehet élvezni. Van olyan nõ aki sehogy sem élvezi. Nem egy gumin kell nyafogni." Senki nem nyafogott, ott a kérdés, hogy rosszabb-e, a válasz pedig az, hogy igen, rosszabb.
de, rosszabb lesz
Ha szeret kibírja! Nem lesz gond!
Ha szeret akkor nem. Pasim azt mondja gumi nélkül sokkal jobb, de ha muszáj, (márpedig muszáj) felhúzza. Fura lesz neki az biztos, meg elmondja, hogy nélküle jobb, de elfogadja. Hallottam már olyan srácról is akinek ugyanolyan érzés volt gumival is, mint gumi nélkül. Ne aggódj emiatt, hidd el nincs rá okod :)
Elenyészõ a különbség. A tudat, hogy tényleg egymáshoz értek többet jelent, mint fizikálisan van-e valami hártya köztetek. Sztem.
Persze h minden ember más, és lehetnek negatív hatásai, ezzel én is tisztában vagyok, azt hiszem nekem szerencsém van, mert eddig sem családtagomnak, sem nekem nem lett semmi bajom tõle. Ez csak az én személyes véleményem volt, nem kell vele egyetérteni.

Lefekudtem a baratommal gumival, a gumi nem szakadt ki, de az aljan valami feher volt, de tuti nem sperma, mert meg nem ment el! Terhes lehetek?

lehet,hogy felhabosodott elovaladek??:S...vagy mi lehetett az?..nemhiszem h belem ment mert csak az aljan volt ez a cucc ahol igy kicsit oszevolt gyurodve a gumi...

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy hüvelyváladék volt? Gondolom elég nedves voltál, nem? Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy terhes, nyugi!

Nem lehet, hogy hüvelyváladék volt? Gondolom elég nedves voltál, nem? Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy terhes, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Latod meglehet az is:D nyugottab vagyok:D es nagyon koszi a gyors valaszt:D igen volt gumi elment bennnem es nemfojott ki es nemis szakadt ki:D
Bizti hüvelyváladék volt :) Egyszer a kedvesem is nagyon megijedt amikor kihúzta és fehéres i9zé volt kivül a gumin, de láttam rajta, hogy az a hüvelyváladékom ami pé körül sûrûbb.
Akkor nyugi, tuti, hogy a te hüvelyváladékod volt! Ez tök természetes, szóval no para. :)
Szia!tutiiii hüvelyváladék volt....izgalmi állapotban egyértelmû hogy van, több van, s az "ragadhatott" rá a gumi aljára NO PARA!!!!!! M
Én arra gondolok, hogy vagy hövelyváladék volt, az is fehér, vagy pedig a gumi volt bevonva kívülrõl valami spermaölõvel, és az oldódva a hüvelyváladékkal, az általad látott elegyet képezte! :-) No para, tuti nem vagy terhes!
Szerintem nagyon minimális az esély, hogy teherbe estél mondhatni semmi.

Lehet baj? A barátommal gumi nélkül megszakításos módszerrel védekeztünk (eddig mindig gumival csináltuk, csak most neki nem állt fel vele) és rövid időközönként, de 3szor feküdtünk le egymással az éjszaka folyamán.

vigyáztunk,úgy tudom, hogy a spermium elpusztul szabad leveg?n, tényleg figyelt a barátom. elélvezésnél egyáltalán nem belém élvezett és az el?váladék sem érintett elvileg. nem tudom, hogy vegyek-e be esemény utánit...

Legjobb válasz: Nem érintett ELVILEG? Micsoda biztonság... :D

Nem érintett ELVILEG? Micsoda biztonság... :D
5-ös vittél már sperma vizsgálatra anyagot? Ezek szerint nem. Mi már igen sajnos. 1 órán belül kell vele beérni, mivel addig életképesek a pohárkában.
nem pusztul el a levegõn kb egy óráig.... Különben nem lennének sperma vizsgálatok sem... Van rá esély hogy gond lehet, de kicsi, neked kell dönteni mi legyen. Máskor meg védekezzetek. Sok gyerek fogant meg már a de kihúzta idõbenbõl....
Gratulálok. A megszakítás nem védekezés, értsétek már meg!
Elõváladék mindig van, és kimossa a csõbõl az elõzõ aktus során ott maradt, életképes spermiumokat. Ha nem volt az aktusok között wc-n, akkor van esélyed a terhességre, bár elég minimális. Ha a ciklusod termékeny idõszakában vagy (kb a közepe), akkor nem ártana elgondolkozni egy esemény utánin. Ha nagyon az elején vagy nagyon a végén, akkor felesleges, amúgy se lehetnél terhes.
Hogy a faszba érzékeled te azt hogy az elõváladék nem éríntett ? már 1-2 percel aktus kezdete elõtt jöhet .. Amúgy szerintem így sem olyan nagy az esély de ez kvára nem védekezés.Máskor gumi vagy fogamzásgátló akkor ..
elpusztul a levegõn? miért, kopoltyúja van vagy mi? baj nem lesz, csak gyereked lesz ne aggódj
Szerintem vegyél mert bizos ami biztos!!!!!!
Amúgy tényleg elpusztul a spermium oxigén hatására.Nem rögtön de 1-2 percre rá elpusztul
A megszakítás nem védekezés, nem tudom miért hívjátok annak.
Utolsó vagyok. Volt egy olyan partnerem, akinek folyamatosan rengeteg elõváladék termelõdött az együttlét alatt, de sosem estem teherbe. Viszont maximum napi egyszer csináltuk megszakítva, egyébként petting vagy gumi..
Én öt éve védekezem megszakításos módszerrel. 7 partnerem volt ez idõ alatt, és sosem lett probléma, viszont egy éjszaka alatt csak egy együttlétet mertem megkockáztatni.. a helyedben szerintem bevennék egy 72 órás tablettát
Bizony igazuk van. Minél többször csinálod egymás után ilyen módszerrel annál nagyobb az esély rá, hogy az elõváladékban van életképes spermium. Azt nem tudom, hogy tényleg elpusztul-e olyan hamar a spermium, de azt igen hogy a hüvely belsejében lúgos környezetben akár 3 napig is várakozik egy helyben... Amúgy az esély sem minimális rá, pláne ha 3x történt meg. De a ciklusodtól is függ. Szerintem vegyél be. Az a biztos.
Azt, hogy elõváladék érintett-e, azt te nem tudhatod. A megszakításos módszer nem védekezés, az teljesen lutri, én a helyedben (hacsak nem akarsz babát) vennék esemény utánit, de vigyázz, ez nem cukorka!
És ha nem állt fel neki, az a megoldás, hogy nem védekeztek? Gratulálok. Nyilván fel sem merült bennetek, hogy kicsit jobban "erõlködjetek", hogy felálljon, attól meg az isten mentsen, hogy kivételesen ne szexeljetek, hát akkor össze is dõlne a világ.
elõváladék mindig van, ha látod, ha nem...
Minden olyan szexuális aktus során, amelyen nem védekeztél megfelelõen meg van az esély a teherbe esésre. Mivel bizonytalan vagy a dologban, hogy baj lett e vagy sem, szerintem jobb ha beveszel egy 72 órás tablettát. Csak ne húzd az idõt vele, mert minél késõbb veszed be, annál kevesebb rá az esély, hogy hatni fog. Máskor ne legyetek ilyen felelõtlenek!
Ági8405 válasza: Ma is tanultam valamit. :) De a teherbeesés esélye még így is minimális. Kérdés, hogy megéri-e neki oly kicsit is kockáztatni.
Emberek, könyörgöm! Mi az az elõváladék pontosan? A fiatal férfiak Cowper-mirigye áttetszõ folyadékot termel. A folyadék a húgycsövön át jut a péniszbe, és segít utat törni az ondónak, amely ejakuláció során szabadul fel, és a legnagyobb spermium koncentrációt tartalmazza. Az elõváladék azonban elegendõ spermiumot tud "felvenni" az elõzõ ejakulációkból a húgycsõben maradt spermiumok közül ahhoz, hogy terhességet okozhasson. Ha már ezt a "védekezési" módszert válasszátok, ami egyébként igazából nem védekezés... A barátod nyilvánvalóan érzi, ha már csak pár percig bírja. Lehetõleg ilyenkor maradjon abba az aktus, és orális kielégítéssel folytassátok. Így az elõváladék nem fog bejutni a hüvelybe. Kijavítanám azokat, akik ennyire biztosak magukban: Elõváladék az aktus eleje és közepe között nem távozik, csakis az orgazmust megelõzõen. Üdvözlettel, egy nyugdíjazott nõgyógyász

Lehetek most már együtt a barátommal gumi nélkül? Nem lesz baj? Lindynette 20-at szedek, 1hónapja, most tartom a 7napos szünetet abban is a 3.napnál tartok..megjött..stb. egyik kérdésem, hogy szombatra szerintetek elmúlik?

Pénteken kezdem a 2.levelet (most elég er?sen vérzek), a másik pedig, hogy ha 2hete hasmenésem volt miután bevettem a gyógyszert fél órával, és most pénteken kezdem a 2.levelet, védett leszek? lehetek együtt a barátommal gumi nélkül? nem lesz baj? ..köszi[16éves lány]

Legjobb válasz: Szija! Ugyan pasi vagyok, de jártas a fogamzásgátló témában, és ugy általánosságban véve kitünõ bioszból, de szerintem megbízhatsz a válaszomban. az elsõ sze bevétele után, ha a menses-ed elsõ napján szedted be, 99% biztonságot élvezel az elsõ hét után, ha a 3-5 napon vetted be, akkor az elsõ 1 hónapban nem vagy védett(magyarul felesleges pénzkidobás)..szóval ha az elsõ napon szedted be a gyógyszert, akkor már 1 hét után csinálhattátok volna gumi nélkül. a hasmenés nem gyengíti a hatását, kivétel ha vmi receptes gyógyszert vettél be másnak a receptjével(saját orvosoddal írasd fel a gyógyszereid, és kérdezd meg nem-e árt ennek a gátlónak, de jobb ha még a patikust is megkérdezed utána), ha nem vettél be rá semmit, akkor nincsen semmi gond, tartsd meg a 7 napos gyógyszerszünetet, a 8.napon a szokott idõben vedd be, és no para, nyugodtan feküdj le a pároddal gumi nélkül, nem lesz bajod, ha a hasmenésre nem vettél be semmi olyat amit nem kellet volna, ha igen, akkor egy két hetet még várj:) De 1 valamit sose feledj! semelyik gyógyszer sem nyújt 100%os védelmet, a gyógyszer is csak 99,999%!

Szija! Ugyan pasi vagyok, de jártas a fogamzásgátló témában, és ugy általánosságban véve kitünõ bioszból, de szerintem megbízhatsz a válaszomban. az elsõ sze bevétele után, ha a menses-ed elsõ napján szedted be, 99% biztonságot élvezel az elsõ hét után, ha a 3-5 napon vetted be, akkor az elsõ 1 hónapban nem vagy védett(magyarul felesleges pénzkidobás)..szóval ha az elsõ napon szedted be a gyógyszert, akkor már 1 hét után csinálhattátok volna gumi nélkül. a hasmenés nem gyengíti a hatását, kivétel ha vmi receptes gyógyszert vettél be másnak a receptjével(saját orvosoddal írasd fel a gyógyszereid, és kérdezd meg nem-e árt ennek a gátlónak, de jobb ha még a patikust is megkérdezed utána), ha nem vettél be rá semmit, akkor nincsen semmi gond, tartsd meg a 7 napos gyógyszerszünetet, a 8.napon a szokott idõben vedd be, és no para, nyugodtan feküdj le a pároddal gumi nélkül, nem lesz bajod, ha a hasmenésre nem vettél be semmi olyat amit nem kellet volna, ha igen, akkor egy két hetet még várj:) De 1 valamit sose feledj! semelyik gyógyszer sem nyújt 100%os védelmet, a gyógyszer is csak 99, 999%!
ha két hete volt hasmenésed akkor nem lehet baj, mert hányás, hasmenés után 1 hetet ír amikor kell kiegészítõ védekezés:) szóval nyugodtan! nem lesz baj:) és el kéne múlnia szombatra. bár én is ezt szedem és nekem az elsõ szünetemben barnás folyásom volt menzesz után 2 hétig. de az sem baj még az elsõ hónapban!
igen levettem h pasi vagy de ha nem vagy biztos a dolgodban és valaki ír h azért mégsem úgy van nem kell leokostojásozni...
na végre valaki normális köszönöm. és aki azt mondta h nem árt akkor õ h szedi? második válaszoló voltam.
az utolsó válaszoló vagyok és nem bántani akarom az elsõ válaszolót biztos hogy valamilyen szinten jártam a fogamzás gátlók terén de a hasmenés igenis árt... mert nem szívódott fel a gyógyszer és így olyan mintha aznap elfelejtette volna bevenni...
de hallod igenis van köze hozzá... olvass el egy betegtájékoztatót... mindegyik írja: Ha a gyógyszer bevétele után 3-4 órával hányás hasmenés lép fel, a felszívódása nem tökéletes. Ilyen esetben vagy még egyet be kell venni vagy 1 hétig kiegészítõ védekezés... dehát mindegy... bizti okos vagy
Ha jót akarsz, nem hallgatsz arra, aki azt mondja nem árt a hasmenés! Akkor miért lenne beleírva minden egyes fog.gátló betegtájékoztatóba, hogy baj lehet, ha 3-4 órán belül hasmenés jelentkezik??? Te elolvastad a tiédet? Én is ezt szedem és ott van leírva. Sõt a dokimat is megkérdeztem, mi van hasmenés esetén. Õ nekem azt mondta, pótolni kell, mert olyan, mintha be sem vettem volna. És azt mondta, a tabi 2 hét rendes szedés után már hat. Ha nem is múlik el a szünetben a mensid, akkor is meg kell kezdened a 8. napon az új levelet. De ezt gondolom tudod. Ha 2 hete volt hasmenésed, akkor az a mostaniakat nem befolyásolja, mert 1 hét kieg. védekezés ajánlott ebben az esetben, vagy pedig a tabi pótlása rögtön, mint ahogy a dokim is tanácsolta.
ha figyelmesen elolvasod rájössz h pasi vagyok, így nem igazán szedek gyógyszert..gondolom ez logikus...okostojás... a barátnõm szed és olvastam a betegtájéozatót..nem volt ilyen rész h hasmenés esetén nem jó...cska a túladagolás résznél, h ha túaldagolja hányhat, és hasmenése lehet..de ilyen nem h ha 3-4 órán belül hasmenése van akkor nem hat...3-4 óra alatt az a szerencsétlen gyógyszer még gyomrában maródik a savban...
elsõ vagyok de okos vagy utolsó! mi nem szivodik fel?! a hasmenés nem azért van mert a gyógyszer kimenekült...a víz felszívás sikertelen volt a vastagbélben, így felhígulva távozott, a hasmenésnek semmi köze a fogamzásgátlóhoz...ennyi erövel..romlotat eszel és hasmenésed lesz és nem hat a gyógyszer?! ne hülyíts már légyszi, gondolkozz mielött írsz! köszönöm!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az összes választ!!!! (: ezek szerint nem lesz baj, mehet natúron a dolog (: ennek örülök, még 1x nagyon köszönöm!!!
Bocs, ez tényleg csak a hányást említi 3-4 órán belül, a hasmenést nem. De mindegy, a dokim megkérdeztem és õ ezt tanácsolta, szedjek be másik bogyót, ha hasmenésem lenne. Amúgy meg olvasd el bármelyik másik fog.gátló tájékoztatóját, szinte mindben ott áll, hogy bibi van, ha hasmenésed van, vagy hánysz. Vagy vegyél be még egyet vagy védekezz 1 hétig egyéb módon. Sõt több nõdokit megkérdeztem és a válasz az, volt, hogy BÁRMIKOR is van hasmenés, MINDIG CSÖKKENHET a hatás. De tégy, ahogy jónak látod, és higgy, akinek akarsz. Én csak azt mondtam el, amit a nõgyógyászok mondtak nekem.
drágaságom..mondtam h nagyon okos vagy...elsõ vagyok! a kérdés az olt h egy hete volt hasmenése, másrészt rá 3-4 órára...szóval végülis én a kérdésre válaszoltam, nem az általánosságban vett hasmenésre...szóval..

Tudom h nagyon utáljátok de ha a barátommal gumi nélkül csináltuk de nem ment el bennem akkor ugye nem lehetek terhes?

az utolsó menstruációm 30- 2-ig tartott..és még a múlt héten történt ez.. köszönöm a válaszokat és még 1x elnézést h kiírtam:S csak kicsit parázok..

Legjobb válasz: Az elõváladéktól ugyanúgy lehetsz terhes például.. De nem véletlen van az a gumi.

Az elõváladéktól ugyanúgy lehetsz terhes például.. De nem véletlen van az a gumi.
elméletileg lehetsz, gyakorlatilag kevés esély van rá szerintem nagyon sok dologtól függ, nem attól hogy elmegy-e vagy sem , de elég kicsi szerintem a valószínûsége ja, ha ezen parázol biztos késni fog a menstruációd úgyhogy nyugalom , tesztet ha akarsz venni várj vele a következõ menstruációd esedékes ideje utáni 2. hétig ezeket itt szedtem össze, a fikázást kihagytam :) fLash (17F)
elõváladék..
és miért baj ha teherbe esel? gyönyörû dolog egy kisgyermek születése. kivirulnak tõle a lányok teljesen. semmi gond a korai családalapítással! sok sikert
hát figyelj. nálunk múltkor szakadt az óvszer.igaz a barátom nem ment el, de ugye akkor is ott van a para.a mensim után voltam 3 nappal.elmentem a dokihoz elmondtam mi a hézag. felírta nekem a 72 órásat, de azt mondta hogy szerinte nagyon minimális az esélye és felesleges bevenni.hallgattam rá.nem is történt semmi baj :) remélem nem lesz semmi veled sem:) de egy dokit mindenképpen keress meg!
Sokmindentõl függ. Az elõváladék termékenyítõképessége jobb, mint a spermáé. De a mennyisége csekély. Amit nem tudunk: - Közvetlenül az ejakuláció elõtt vette ki, vagy már korábban - A ciklusod hányadik napján történt az eset (középidõben nagy az esély, ciklus elején-végén kicsi) - Szabályos-e a nezeszed, vagy hol 2, hol 6 hét (ez esetben a fenti kérdést nehezen lehet megválaszolni) - Az õ termékenyítõképessége mennyire aktív - A te méhed heyzete milyen Vannak, akik egyetlen eseménytõl teherbe esnek, vannak, akik évekik "dolgoznak" az ügyön. Különösen az elsõ két kérdés fontos, arra te is tudod a választ. Ha nem középidõben voltatok, és az elõváladék sem jutott be, akkor kicsi az esély, egyébként lehet nagy is.
sztem nem leszel terhes, erre kevés az esély, de ha megjön mégegyszer ne kockáztass. és ne stresszelj mert azért is késhet a menstruáció. ja és pharmatex hüvelytabit se használj mert bnõm attol lett terhes ahogy még sokan mások..
A kérdező hozzászólása: 16éves vagyok de direkt nem írtam ki mert akkor sokan arra koncentráltak vna:S a válaszokat köszönöm és igen a menstruáció elmúlása után kb 1héttel történt ez...:S és nem akkor vette ki mikor érezte h mindjárt elmegy hanem sokkal elõtte.. köszönöm a segítségeket és hogy nem szúrtatok le:)
Ha a menstruáció elmúlása után voltál egy héttel szerintem az már termékeny idõszak.De még így se sok az esélye a teherbeesésnek. 2 hét múlva tesztelj.
Az elõváladék még jobban termékenyítõképes! Szóval igen, van rá esély.. sok.
*elõzõ vok, nem utáni hanem elõtti :)
amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: de igen és tudom h nagyon hülye voltam:S
de lehetsz terhes mivel a pénisz elején már az elején megjelennek a spermiumok és hiába nem ment el az lehet hogy benned maradt..... (bocsi de ez az igazság)
A kérdező hozzászólása: már kicsúsztam a 72órából:S és nem szedek fog gátlót:S
nem lenne egyszerûbb védekezni, kislány?
Ha szedsz fog gátlót akkor nem, különben meg esélyes.. Vegyél 72 órásat, ha még idõben vagy.
A kérdező hozzászólása: de attól ugye nem sok esély van rá?:S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Hüvelygombám van, az orvos canesten combi uno-t irt fel (1db van benne). Ha ma este felhasznalom akkor holnap lefekudhetek a baratommal gumi nelkul?

Tehat egy szem tabletta a kezelesem, meg a krem... elvileg akkor holnap este mar elmulik..vagy fertozok meg? Vedekezzunk?

Legjobb válasz: Nekem hüvelygombánál 5 napig nem engedte a szexet se a dokim, nemhogy gumi nélkül.

Nekem hüvelygombánál 5 napig nem engedte a szexet se a dokim, nemhogy gumi nélkül.
Bírjátok ki pár napig. :) Utána jobban is fog majd esni mikor végre lehet. :)
en ugy emlekszem, hogy 3 napig nem lehet szex.
Nem, ki kell bírni pár napig, és ajánlatos volna a barátodnak is gombaellenes kezelés, ha gumi nélkül akarjátok csinálni, különben elõfordulhat simán, hogy visszafertõz (férfiaknál tünetmentes tud lenni sokszor az ilyen, de a nõt mégis visszafertõzi).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, lemondtam a randit.

Mennyi az esélyre hogy az elúcseppekben érett hímivarsejt van? És hogy terhes lehetek tőle? Két hete múlt el a menzeszem és akkor a barátommal gumi nélkül csináltuk egy ideig. De nem ment el. Gumi felhúzás után. Kicsit később ment el!

És még kérdés, hogy hány ilyen alkalom kell, hogy biztos legyen, hogy terhes lehetek? Mi pl. 9 napig minden nap így voltunk.(azóta nem voltunk együtt, mivel a munkája miatt külföldön van) Ez megnöveli az esélyét? És a férfi korától függ, hogy tartalmaz-e az el?csepp hímivarsejtet, vagy a kor nem befolyásolja ezt? El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Minden védekezés nélküli együttlét egy újabb esély a babára, 9 nap az 9 esély.

Minden védekezés nélküli együttlét egy újabb esély a babára, 9 nap az 9 esély.
Két héttel menstruáció után. Az szabályos ciklusnál éppen peteérés. Gratulálok.
Ha már(vagy még) nemzõképes, azaz van életképes spermája , akkor az elõváladékban is lehet, és ez nem korfüggõ.
kicsi az esélye. én másfél évig védekeztem kizárólag megszakítással. aztán persze várandós lettem. a párom már a 40 felé közelített. a megszakítás pearl-indexe 35. ez azt jelenti statisztikailag, hogy 100 nõ közül, akik egy éven át így védekeznek, átlagosan 35 lesz várandós. átfordítva nagyjából azt jelenti, hogy rendszeres szexuális élet mellett 3 éven belül komoly esélyed van rá, hogy teherbe ess így. 9 nap az semmi ehhez képest. de a statisztika csak statisztika. egyeseknek elég lehet egy alkalom is. másoknak meg 10 év alatt sem csúszik be a baba.

17 éves vagyok, a barátommal gumit használtunk. Julius 9. én jött meg legutóbb azóta késik. Szurkálást érzek a hasamban és sokat eszek valamint elundorodtam a dohányfüsttől. Terhes lennék? Csináltam egy tesztet egy hete de negatív. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem szakadt el a gumi véletlenül? Csinálj még egy tesztet szerintem, én is undorodtam a cigifüsttõl, pedig dohányoztam. Aztán pozitiv lett a teszt.

Nem szakadt el a gumi véletlenül? Csinálj még egy tesztet szerintem, én is undorodtam a cigifüsttõl, pedig dohányoztam. Aztán pozitiv lett a teszt.
Egy hete még simán lehetett negatív a teszt akkor is, ha babás vagy. Azóta sok idõ eltelt. Csinálj még egyet, és akár pozitív, akár negatív, menj el orvoshoz.
Szerintem te is akkor nyugodnál meg a legjobban, ha elmennél egy orvoshoz. Te is tudod... jelentkezz be és azonnal kiderül! Ha rendesen védekeztetek, akkor kevés az esélye a teherbeesésnek, talán csak a stressz és a teherbeeséstõl való félelem miatt késik. De a legmegnyugtatóbb az lenne, ha egy orvos mondaná ezt el neked, nem? És az is kiderülne, minden rendben van-e. Amúgy nem tudom, ez az elsõ szeretkezéseid egyike volt-e, mert az okozhat hormoniális változásokat érzékenyebb lányokban. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma reggel egy új tesztet ami halványan de két csíkos lett! Nem az elsõ szeretkezésem volt, megszámolni sem tudom :S de ez most annyira furcsa. nem tudom mit tegyek!Dokihoz elmegyek hamarosan!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!