Találatok a következő kifejezésre: A barátom fű (66 db)

A barátom legjobb barátja egy lány. Ez csak nekem fura?

Nekem is vannak fiú barátaim, de neki a legjobb barátja egy lány... életemnek szólítja meg ilyenek és néha már zavar. Jogosan? :/

Legjobb válasz: aznem fura hogya legjobb barátja lány,de hogy életemnek hívja az igen

aznem fura hogya legjobb barátja lány, de hogy életemnek hívja az igen
Én furcsállom. Nem tudnék magamnak lány legjobb barátot elképzelni. Bár lehet, hogy csak velem van baj.
Hát, nekem a legjobb lány barát kategória egyenlõ azzal, hogy rendszeresen megdugcizom... épp ezért párkapcsolat idején nem tartok "lánybarátot" :) 27f
csak neked fura :D
Nekem mindhárom legjobb barátom fiú. 16, 10 és 8 éves barátságok. Szóval nekem egyáltalán nem fura. (: 23 lány
én felrobbannék de amúgy én jobban féltékenyebb típus vagyok mint az átlag én nagyon nagyon nagyon i lennék akadva nekem is vannak fiú barátaim, de tapasztalat, hogy akiket eddig nagyon jó barátomnak hittem és õk is ezt éreztették velem azok meg akartak ***ni... elöbb vagy utóbb persze biztos vannak kivételek de mi az hogy életemnek szólítja??? hány évesek vagytok így hárman?
ez normális, miért ne lehetne? nekem meg egy pasi a legjobb barátom. 'oszt?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat 17 évesek vagyunk :D
A barátodnak nagy a mérete.
a méhszáj kevésbé rugalmas és +1cm is lehet fájdalmas
A kérdező hozzászólása: ENNYI? :D amugy igen :D nagy neki :D
A kérdező hozzászólása: azt hittem vmi baj van velem... :)
hány éves vagy ? attól függ .. még lehet nõni fog
mármint nõni fogsz és akkor lehet nem fogja elérni a méhszájat.
Pont ezért kellemetlen mert bántja a méhszájat.
A kérdező hozzászólása: 22VAGYOK

Miért fura velem annyira? A barátom haverja aki az én barátom is 2 éve nagyon fura velem mióta összejöttem a haverjával:S

Mindig bunkó velem azóta,és most közölte hogy ne menjek velük nyaralni merthogy a n?k mindig bajt okoznak:SMiért ilyen velem?

Legjobb válasz: féltékeny, azt hiszi hogy elrabolod tõle a legjobb haverját!megszokott a pasiknál.

féltékeny, azt hiszi hogy elrabolod tõle a legjobb haverját!megszokott a pasiknál.
szerintem szerelmes volt beléd.Igaz nem értem tisztán a kérdés de nekem ez jön át belõle:)
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy a barátom haverját régebb óta ismerem mint a barátomat, és eddig nagyon jóba voltam vele, de mióta járok a barátommal azóta olyan bunkó és furcsa velem:S...

A barátom egyik legjobb barátja lány. Néha egymásnál alszanak. Ez csak szerintem fura?

Nehezen tudnám elképzelni, hogy a barátom megcsalna, érzem rajta, hogy szeret és bízom benne. Mondta már többször is, hogy be akar neki mutatni. De akkor is... Az, hogy a lánnyal évek óta barátok, találkoznak semmi bajom, de ez különös... Beszéltem a barátommal err?l, de ? csak vállat vont, hogy ez nála természetes, más lánybarátjánal is aludt már. Ha zavar engem, akkor max nem mondja el nekem.

Legjobb válasz: Hát ha az én párom elõállt volna egy ilyennel, hogy a legjobb barátja lány, még az nem is lett volna probléma...de hogy együtt is alszanak???? Hát két lábbal rúgtam volna fenéken. Az én párom ne aludjon más lánnyal, csak velem. Ha más lánnyal akar aludni, akkor engem felejtsen el.

Hát ha az én párom elõállt volna egy ilyennel, hogy a legjobb barátja lány, még az nem is lett volna probléma...de hogy együtt is alszanak???? Hát két lábbal rúgtam volna fenéken. Az én párom ne aludjon más lánnyal, csak velem. Ha más lánnyal akar aludni, akkor engem felejtsen el.
Nem bízol benne. Ez probléma. Szakítsatok, mert ez így nem megy.
Hát én is aludtam pasikkal haverként amikor szeretet hiányom volt.Utólag rájöttem, hogy hülyeséget csináltam még, ha nem is volt köztünk semmi.A pasiknál az alvás szó az esetek 90%-ban nem alvást jelent ráadásul nem hiszek a fiú lány barátságban sem.Ez olyan, mint a farkas és a három kis malac meséje:betehetem csak az egyik lábamat ... másik lábamat.Következõkor mi lesz haveri alapon összeszexelnek?Állj a sarkadra és köss ki dolgokat a pasikat néha rövid pórázra kell fogni ám.
Nekem volt egy idõszakom, amikor szinte kizárólag fiúkkal haverkodtam, a legjobb barátaim fiúk voltak és elõfordult nem is egyszer, hogy ott aludtam nálunk vagy épp õk nálam és közös ágyban, de szex sose volt, mivel csak barátok voltak. ebbõl a korszakból a mai napig megvan néhány jó barátom, rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, de ma már nem aludnék nálunk, pláne nem egy ágyban, mióta komoly barátom van. egyszerûen nem férne bele. és fordítva se örülnék, ha a barátom aludna a barátnõinél. 24 L
természetes, ha zavar, beszéld meg vele, mert ez érthetõ. engem mondjuk személy szerint nem zavarna, ha úgy adódik, én is alszom fiú barátomnál, és a barátomnak is engedem, hogy egy-egy lánynál aludjon. de a te esetedben nem mondhatja a pasid, h túl féltékeny vagy, ha mégis zavar.
Dehogy gáz, én is szoktam a barátnõmmel aludni. A csajom nem tudja, hogy ne kezdjen így kombinálni. Nem tudom mi rossz van abban, ha az ember néha a legjobb régi barátnõjével hál.
Ha egy ágyban, akkor az gáz. naggyon naggyon gáz
kedves 19:09, a pasit kéne dobni nem?:DDD mert most a barátjáról van szó...:DDD
A kérdező hozzászólása: Egy nagy franciágyban. De külön-külön.
Hát te vagy a legbolondabb ember ha ezt eltüröd: DDDDDD én ugy dobnám a csajom hogy Föld körüli pályára állna
Szerintem nem gáz de a biztonság kedvéjért szerezz néhány rejtettkamerát
Hát.. nem is tudom. Igazából szerintem ha régóta barátok, és tényleg igazi jóbarátok, akkor nem gáz. De gondolom külön alszanak! Mármint külön ágyban! Ugye?
A kérdező hozzászólása: A barátom pár nap és 19, a legjobb barát nemrég lett annyi. Én 17.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Lassan 2 hónapja. de ottaludni még csak 1x aludt ott, de mondta, h néha szokott.
nem is az h 1x, hanem néha?:|:o hát szerintem már te sem bizol benne úgy igazán, ha felmerült ez a kérdés... meg miaz, h a legjobb barátja? lehet úgy is a legjobb barátja, h nem alszanak egymásnál... én utána járnék a dolgoknak... amúgy mióta vagytok együtt?
velem is így volt. mondjuk nem a legjobb.... de volt. aztán volt egy kis etyepetye..:D most már nem érdekel. addig érdekes volt..:D
mond neki hogy holnap ott alszik az egyik fiú haverod.nézd meg mit szól :O

Ha orálisan elégíteni ki a barátom utána mindíg elküld hogy öblítsem ki a szám. Ez szerintem fura, és egy kicsit bánt is. Más is csinálja ezt?

Legjobb válasz: Hát nekem ez fura :D Persze én is szoktam fogat mosni utána de nem rögtön rohanok hanem a közös pihegés után, és igenis adok csókot utána! ok nem nyelvest de akkor is :D

Nekem az exem mosott mindig fogat miután engem kinyalt. ÉN nem engedtem, hogy õ a számba élvezzen, de én szopás után nem mentem egybõl fogat mosni. Tiszta kiábrándító volt, amikor kinyalt, és egybõl szaladt fogat mosni..... Én meg ott feküdtem lihegve és nem értettem a dolgot.
Hát nekem ez fura :D Persze én is szoktam fogat mosni utána de nem rögtön rohanok hanem a közös pihegés után, és igenis adok csókot utána! ok nem nyelvest de akkor is :D
Ha ez zavarja a srácot, akkor ne hagyd hogy szájba tankoljon és kész. Vagy küld ki te is szájat mosni nyalás után. Hátha leesik neki a tantusz. De egyszerûbb partnert cserélni, mert valami nem stimmel ott.
Ha zavar akkor ne hagyd, hogy a szadba elvezzen. Amugy ez Nekem se esne jol.
Mert nem akarja érezni a saját spermája ízét csókolózásnál, mert az olyan neki, mintha saját magát elégítette volna ki orálisan.
Jó nagy paraszt a barátod. Ha leközelebb kinyal (már, ha szokott, mert ezek után nem vagyok benne biztos), akkor küld el te is fogatmosni.
Csak az aki nem veszi komolyan a párját. Ha arra képes volt hogy a szádba eressze, akkor arra is legyen képes hogy megcsókoljon utána. 25F
Ez tényleg nagyon fura! Nem értem miért kell elküldeni téged, mehetnél magadtól is szájat öblíteni! Az én páromnak valahogy teljesen egyértelmû, hogy a mûvelet után kiöblíti a száját és fogat mos. Nem csak azért, mert én nem akarom a saját spermámat a számban érezni, hanem mert neki se egy kellemes íz van a szájában. Másrészt én is meg szoktam mosakodni, miután én elégítem ki a páromat orálisan. Ez szerintem egy teljesen egyértelmû és magától értetõdõ dolog. 24/F
Teljesen igaza van, miért mit vártál? Egye meg a saját cuccosát? Ha ez nem lenne undorító számára akkor saját magát sz.pná le, és nem lenne rád szüksége. Gondolom te sem nyalnád ki magad.
Én sem smárolok utána a barátommal.Megyek egybõl fogat mosni.Amúgy, nem õ mondta, h menjek ki öblíteni a szám, hanem én magamtól gondoltam, h nem valami gusztusos, ha közvetlen utána smárolunk.
Elég kevés fiú szeret találkozni a saját spermájával, de szerintem vagy nálunk úgy szokott mûködni ez a dolog hogy vagy bekap egy rágót vagy iszik egy kis üdítõt. Nem rögtön 1 percre de szoktam vele csókolózni utána közvetlen. Hiszen amúgy is lenyelte..... :-)
Ti nõk szerettek mindent a szátokba venni, aztán csodálkoztok ha férfi társaitok nem vágynak erre:) Ezen a fórumon is annyit ment már errõl a vita, de láthatóan még mindig (és mindannyian) ugyan annyira sötétek vagytok!
mosakodtok ti egyaltalan? vagy ilyen budosfarku/punciju egyedek vagytok amugyis, hogy szajmosasra kenyszerultok? (most nem a spermara gondolok aminek ize barmilyen lehet ferfitol fuggoen, hanem a tobbire) en imadom kinyalni a baratnomet, enyhen edeskes a puncinedve, utana smarolunk az olyan szammal, utana szajaba veszi o is, utana megint smarolunk, aztan szex-szex kozben is sokszor beveszi meg nem zavarja a sajat nedve, es sokszor vagy en akarom vagy o akarja, hogy szajaba elvezzek, sosem kopi ki, jobban imadja benyelni mint a nutellat, azt mondja finom edes, utana ot sem kuldom szajat mosni, igaz en sem vagyok oda a spermamert de megis egy vadat smarolunk utana hogy meg olyan a szaja. es nem azert csinalja meg mert ribanc fajta, nagyon messze all attol a fajtatol :) es en is imadom a nedveit, annal nincs gyonyorebb mikor beledorgolod az arcod es csillog tole es kozben ugy nezel fel ra. emberek, hol eltek ti basszus...
Tizenkettes: A sz*rod is belõled jön, mégse eszed meg. Érdekes egyéniség lehetsz..
Hát ez fura. A sperma belõle jött. Szóval nem értem. Érdekes egyéniség lehet. Te tudod mit csinálsz, jobb nem lesz.
Mert fogat is mosni kéne néha!
Én miután elment inni szoktam vizet vagy bármit jó nem rögtön utána. De engem nem zavar én megértem miért nem akar úgy megcsókolni de szájra puszi akkor is szokott lenni.
Ha a kedvesem úgy akar kielégíteni akkor nem alázom meg azzal, hogy kiküldjem! De ha a barátomat elégítem ki bõ nyállal õ sem küld ki utána :)
tancolj a baratoddal ne massal...
Ha mindent le fogsz mondani egy idõ után megunja, és máshova se fog hívni. Ezt akarod?!

Én vagyok fura hogy ilyen különböző zenéket hallgatok egymás után, vagy csak a barátaim hülyék?

Mindig mondják hogy ez valami szörny? , döntsem el melyiket akarom hallgatni de ne egyszerre a kett?t mert szerintük az úgy nagyon rossz hogy egyszer mondjuk valami nyugi zene akár klasszikus, 3 perc múlva hörg?s metal

Legjobb válasz: szerintem nem csak a barátaid hanem te is az vagy :'D (bocsxD)

szerintem nem csak a barátaid hanem te is az vagy :'D (bocsxD)
Micsoda hülyeség, én is úgy szoktam zenét hallgatni, hogy mittomén technó után valami metál szám, utána valami vidám pop, aztán klasszikus, stb... Én mindenféle stílusból hallgatok zenét, és nem szeretek sokáig ugyanolyan zenét hallgatni.
Az olyan szûklátókörû, nagyot élt, kiégett fiatal kis senkik akik azt hiszik mekkora tudósok úgy gondolják a stílus minden. És a kafa ember az aki csak rappet, hardcore-t vagy épp rockot hallgat. Tudod abból látszik, hogy mennyire intelligens, tág látókörû, figyelmes, nyílt ember minnél több féle zenét hallgat és kedvel. Én például teljesen ellentétes stílusokban találtam meg a kedvenceim. Klasszikus piano dalok, r&b, populáris slágerek, rock, punk, hungarista, skinhead, népzene, soul, jazz, rap, country, alter. Nos valóban tiszta gáz vagyok, amiért tisztában vagyok a stílusok sokszínûségével, a nemzetek, kultúrák örökségével, pompájával. Valóban tiszta ciki.. -.-"
Minkét zene szar. Ennyi.
Én is összevissza hallgatok zenét. Mondjuk valami szomorút, sírósat, utána BMTH-t, Underoathot, aztán megint bõgõset. Szerintem ebben semmi beteges nincs... 21/L
Igen szerintem is nagyon fura vagy. De örülök, mert legalább nem vagyok egyedül. Én is mindent össze-vissza hallgatok, nálam simán megfér egy helyen a Korn és a Paramore És engem sem értenek az osztálytársaim. Ha belehallgatnak a lejátszómba, egyik percben még metal, a másikban meg valami 'b*zis vacak'

Már nem szeret? A barátom olyan fura mostanában! Olyan mintha már nem is szeretne! Van olyan, h magától meg se csókol, át se ölel! De mikor rákérdezek, h szeret-e akkor azt mondja, h persze!

Vagy már szexelni se akar velem?Eddig két naponta volt köztünk,most szerda óta semmi!Már nem is akarja?

Legjobb válasz: hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F

hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F
Vagy csak egyszerûen már nem a kapcsolat elején vagytok...nem tudom mióta jártok... ez ilyen, a szenvedély elmúlik, de attól az a mély érzés a szerelem megmarad... az meg hogy két nap helyett négy napja nem volt szex, az nem jelent semmit...:)
Igaza van az elõttem szólóknak: beszélgessetek egy nagyot. Velem is megtörtént már ez: a barátom a kapcsolat utolsó hónapjában már nem is foglalkozott velem, meg sem érintett. Aztán egyszer rákérdeztem (de már elõtte is kérdezgettem) hogy egyáltalán akar-e még valamit tõlem, szeret-e? És azt válaszolta hogy NEM. Elég nagy pofára esés volt, pedig csak 4 hónapig jártunk és egy év volt ezen túltenni magam. Remélem csak más baja a szerelmednek, mert ha nem, akkor kemény idõszak következik neked. Szurkolok értetek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!2hónapja vagyunk együtt!beszélgettünk még mindig ugyanúgy szeret, csak kicsit elege lett a féltékenységembõl és emiatt volt velem olyan amiylen!de tisztáztunk minden és most minden tök happy:) !
Hát..., nem akarlak elkeseríteni, de rossz jel, nemtom hány éves vagy, én sok, a pasimmal nagy szerelem, egymásért váltunk el, nagy balhék voltak, nehéz válás, nálam két gyerek, szeretünk volna közöset, két év telt el, most is szeretjük egymást, bár már nem élünk együtt csak fél évig éltünk a féltékenykedések miatt költöztem el, szóval most is azt mondja szeret, én is szeretem, de már nem olyan mint rég, probálkozom helyre hozni, de amikor át sem ölel, szóval tudod, beszélgetünk sokat, nem tudjuk elengedni egymást, szóval szar dolog a bizonytalanság.
hallod még csak 2 hónapja vagytok együtt, és már un? szerinted ebbõl hosszú kapcsolat lesz? mert szerintem nem..
Mit foglalkozol a barom barátoddal? Örülj, hogy megszabadultál egy ilyentõl.
Sehogy. Ha van egy kis tartás benned akkor nem süllyedsz bizonyos szint alá. Ha megcsalt akkor minden bizonnyal csak tárgyként tekintett rád. Akkor szerinted el tudsz érni bármit is? Aligha...
20 évesen agyilag is fel kellene nõni. Ez a hiszti amit itt csinálsz még egy óvodásnak is a javára válna. Az igazán stílusos "bosszú", ha magas ívben [email protected], kiiktatod teljesen az életedbõl és f0s0l rá.
Csináld ezt teis. Meg is van az elsõ jelentkezõ. ÉN
Talán kicsit elgondolkodtatná, ha megtudná, hogy AIDS-tesztet csináltatsz, vagy hogy nemibeteggondozóba jársz....
Hát szerintem ha megcsalt akkor nem túl jó kapcsolat a tietek én a helyedbe szakitanák vele és féltékennyé tenném egy nagyon jó pasival..és elõtte smárólnák vele meg ilyes!!
A kérdező hozzászólása: Egyik csaj a suliba jár, õt köszönõ viszonyból igen. A másikat csak facebookon. AZ egyik az egyetemista barátnõje, a többit csupán látásból...
Tudod, hogy kikkel csalt meg?
Töröld le a pornóit a gépérõl.
A kérdező hozzászólása: 20
Hány éves vagy? 5?
A kérdező hozzászólása: Tetszik az ötlet:) de nem hiszem , hogy csontig vágná:(
Ebben én vagyok a szakértõ! Olyat tudnék tenni, hogy az unokái is bánni fogják! :)

Olyan fura a barátom. Miért lett közömbös egy ilyen hír után?

4hónapja vagyunk együtt. Õ 21éves én pedig 19éves vagyok.Még nem aludhattam egy fiúnál sem. Szüleimmel néha jó néha rossz a viszonyom. Anya ma mondta hogy szeretné ha jönne a barátom holnap, mert lesz a névnapja kedden és vett neki ajándékot, bár annyira nem szeretik egymást.Kedden ráadásul megengedte hogy ott aludjak a barátomnál de haza kell kísérnie aztán. Barátomnak mondtam a holnapot, azt mondta nem jön, nem szégyellős mert nem is mondtam hogy kap ajándékot. A keddbe "bele ment" bár azt hittem kifog ugrani a bőréből, de nem így sült el ahogy gondoltam.Aztán mondtam hogy anya azt mondta hogy kísérjen haza, ezen meg nézett egy nagyot de azt mondta oké haza kísér. Nekem furcsának tűnik, nem tudom miért ilyen. :(

Legjobb válasz: Ha anyukád nem szereti a barátodat (és viszont) akkor azért érthetõ, hogy nincs sok kedve elmenni hozzátok... A másikra passz, lehet csak fáradt volt és azért nem örült, ki tudja...

Ha anyukád nem szereti a barátodat (és viszont) akkor azért érthetõ, hogy nincs sok kedve elmenni hozzátok... A másikra passz, lehet csak fáradt volt és azért nem örült, ki tudja...
Ha kedden ott aludhatsz, akkor hogy kísérjen haza??? Ezt nem értem. Vagy másnap kell hazakísérjen? A leírás alapján nekem semmi nem tûnik furának. Anyukáddal nem jó a viszonya, akkor érthetõ a dolog.
A kérdező hozzászólása: másnap
Hát nem tudom, csak én vagyok olyan elvetemült, hogy mindig hazakisértem exeim? Valahogy úgy voltam nyugodt, ha tudtam, hogy biztonságban hazaér.
Én sem szeretem a felesleges bájcsevegést és jópofizást. A szülõk többsége pedig ellenséges a lányuk választottjával, mert "az én kicsi lányomnak nem jó ez a gyökér és biztos csak megdugni akarja". Arról persze hajlamosak elfeledkezni, hogy õk is voltak fiatalok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!