Találatok a következő kifejezésre: A barátom este (324 db)

A barátom este nem zuhanyzik, csak reggel. Helyes ez így?

Legjobb válasz: Végülis õ tudja... én mindig csak este szoktam, mert reggel nincs is idõm rá, és estére leszek mindig koszos... Bár sztem este is fontos, mert izzadtan, büdösen, koszosan nem lehet jól aludni, de ha neki így tetszik, akkor helyes.:D

Végülis õ tudja... én mindig csak este szoktam, mert reggel nincs is idõm rá, és estére leszek mindig koszos... Bár sztem este is fontos, mert izzadtan, büdösen, koszosan nem lehet jól aludni, de ha neki így tetszik, akkor helyes.:D
szerintem amúgy nincs vele gond, de mondjuk úgy izzadtan én sem feküdnék az ágyba... fõleg ugye nyáron. De van, hogy olyan fáradt vagyok, vagy nincs kedvem és akkor reggelre halasztom. Szerintem ha zavar, akkor beszéld meg vele, hogy néha, ha pl annyira izzadt mégis csak elõbb kéne zuhizni, de szerintem amúgy ez nem gond.
Túl finnyásak vagytok az a helyzet :) Én csak este szoktam, lefekvés elõtt. Reggel nincs se lelki erõm, se idõm :D És még sose jegyezték meg, hogy koszos vagy büdös vagyok :) A jólápoltság nemcsak a fürdésbõl áll én úgy gondolom, és egyfajta ellenállásnak ki kell alakulnia a szervezetnek a kosz ellen. Van olyan is, hogy olyan fáradtan esek haza, hogy még levetkõzni sincs idõm, nemhogy még zuhanyozni. Nem, nem jó koszosan lefeküdni, de nekem legalábbis a pihenés olyankor fontosabb, mint az, hogy most/X óra múlva jutok el a fürdõszobába. Olyankor pótolom reggel.
vagy csak este vagy mind2x... este piszkos az ember azért kell. reggel meg felfrissít.
Én is ismerek pár embert aki így csinálja.Én már csak azért is este fürdök, mert sokkal jobb érzés frissen, illatosan ágyba feküdni!:-)
Vannak olyanok (köztük én is, és még sokan mások), akik reggelente zuhanyoznak. De pl. szex elõtt nem árthat este is.
az én párom is ezt csinálja de nem mindig , ha szólok, hoyg ne bújjon pizsibe izzadtan, akkor elkummog zuhizni, meg ha "akar valamit" de néha bedõl az ágyba és reggel hatkpr csaattog a fürdõben. Õt már nem tudom megváltoztatni, Te a barátodat próbáld, mert ez az egész szokás kérdése.
Én párom is ilyen, és én ezt nem tudom megérteni. Miért jó koszosan ágyba feküdni? Egész napi kosszal bebújni az amúgy tiszta ágyba... Aztán reggel letusolni, mikor a következõ lépésnél szintén összekoszolódik... Nem értem, ebben mi a jó. És nem tartom helyesnek... Az ember tisztán lefekszik aludni, éjjel mitõl koszolódna be? Ha meg olyan (lányok esetében elõfordul), akkor reggel is le lehet tusolni megint... Amikor rászólok, h menjen el, elmegy, de õ nem azt szokta meg... Viszont ha reggel elalszik véletlenül, vagy kifut az idõbõl, akkor este megint lefekszik, de akkor már 2 napi kosszal?! Múltkor is az volt, h reggel idejött hozzám, már fölöltözve, h neki nincs kedve letusolni. Mondom neki: de pedig tusolj le. Erre õ: miért? Büdös vagyok? (hitte, h õ aztán nem :D) Én: Igen, büdös vagy. (erre nem számított biztos), de elment tusolni... Hát ennyit errõl. (23/L)
Milyen gyökérségre gondolsz??
Én szeretek lezuhanyozni, mielõtt munkába indulok. Így jobb közérzettel indul a napom. De ha mondjuk a barátnõmmel vagyok este, akkor este is beállok a víz alá... 25/F
Én meg nem értem mi ezzel a baj? Ki így, ki úgy szereti. Én is reggel zuhanyozom. könnyebben megy úgy az ébredés. 21/l
Én meg olyan vagyok, hogy nem tudok tusolás nélkül nyugodtan aludni. Hiába alszom el olykor-olykor mégis ruhástul, pár óra alvás után, az éjszaka közepén fölébredek, és akkor kivánszorgok tusolni, és csak azután fekszem vissza. Viszont tudatosan sosem megyek az ágyba sem ruhástul, sem tusolás nélkül. Egyenesen viszolygok a gondolattól, hogy nekem föl kéne vennem a pizsamám "koszosan". De nem vagyok tisztaságmániás, napjában csak egyszer tusolok: este. A fog- és arcmosás persze más tészta. De a párom csak reggel tusol... Ha megkérem, esetleg este is...
mert te talán naponta 3x fürdesz..ilyen gyökérséget pff
héééééé itt mindenki meztelenül járkál az utcán ? a ruha rajtad van tehát elég nagy mocsokba kell létezned egész nap hogy te is koszos legyél a szó legszorosabb értelmében, ami koszosság rád-ragad egy nap az maximum az izzadságod... egyén függõ, és kár ezért valakire hümmögni, jó persze napi egyszer teljesen jó hogyha valaki lezuhanyzik, este azért jobb mert általában akkor van ideje az embernek...
Bizony bizony, aki tanult mikrobiológiát az tudja, hogy tényleg jobb este fürödni mert valóban lejön egy védõrétege a bõrnek(jól irtad) és éjszaka van ideje újra épülni, viszont ha reggel füdik meg az ember a bõrnek nincs meg a kellõ ideje újraépíteni és sokkal nagyobb a fertõzés veszély, de ez persze csak a tudományos része a dolognak :-)
ha minden igaz ez egészségtelen is, mert füréskor a bõrnek egy természetes védõrétege lejön. este nem baj, mert tiszta ágyikóban leszel ott nem számít, de reggel mész az utcára.. és ott bizony már számít!
Nem lehet, hogy azért csinálja így, mert este már nagyon fáradt? Mert ha olyan a napirendje, hogy reggel van inkább ideje és energiája tusolni, akkor ebben semmi baj nincs.
Ez attól függ...A barátom délután szokott zuhanyozni mielõtt átjön hozzám aludni, ilyenkor nyilván nem fürdik mégegyszer este. Az viszont elég gáz, ha este hogy is mondjam, nem éppen frissen fekszik be melléd... Szex elõtt meg higiéniai okokból (húgyúti/hüvelyfertõzések) is tisztának kell lenni.
Luxus prosti
Talán kérdezd meg tõle! Nem szégyen ám!
azt
L=el Vagyis elmegy.
L-Lúzer rövidítése Na jó nem, én úgy tudom "Love"
És mi lenne, ha inkább tõle kérdeznéd meg? Ja, az túl egyszerû volna?
L=Lábonfosnálak.
L volt a legjobb nyomozó Japánba, egészen addig amíg Kira meg nem ölte. Szóval valószínûleg a barátod azt gondolja, te vagy L.
nem, tehát bizonyos programok nem jól veszik át a smiley-kat, és valamilyen betû jelenik meg helyettük. a :) helyett gyakran J jelenik meg. asszem a L az a :D helyett jelenik meg, ez egy programhiba csak.
nekem az msn jut eszembe erról (L) volt a szívecske jele, bár az ugye zárójelben van:)
L=Lásd meg, hogy Leszbi vagyok, te Lúdtalpas :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom a normalisoknak
ezen én mentem el.
Lúdtalpas, Lepcsesszájú Liba.
igen, arra...mit hittél? :)
A kérdező hozzászólása: De az a love nem?! Arra szoktak irni?!
Kérdezd meg tõle, ezt csak õ tudhatja 100%-ra. Mi is csak találgatnánk a betû értelmét.
L mint lány
énis úgy tudom hogy szív :)

Ha lefeküdtem a barátommal este és a követkeő napokban kell megjönnie, pl másnap akkor attól még megjöhet, hogy lehet h terhes leszek?

Tehát ha még nem ágyazódott be a hímivarsejt. Akkor az aktus után mondjuk huszonnégy yórával még megjöhet? Mert most megjött de tegnap este feküdtünk le és félek h attól még teherbe esek.

Legjobb válasz: Ez viszonylag ritka, de elõfordulhat. (Én is pl. így lettem. :D ) Védekeztetek?

Ez viszonylag ritka, de elõfordulhat. (Én is pl. így lettem. :D ) Védekeztetek?
Ezt a kombinálást. Nem lenne egyszerûbb úgy védekezni, hogy utána ne kelljen a fejedet törni.
Ennyi ésszel még ne kefélj, nem a hímivarsejt ágyazódik be. Nem védekezel, bármikor-bármelyik napon teherbe eshetsz.
A kérdező hozzászólása: nem az érdekel h melyik napon eshetek teherbe én is tudom h bármelyik napon teherbe eshetek. és azért kérdezem mert nem védekeztünk de nem ment el bennem. csak elõtte volt petting és akkor viszont elment és késõbb volt szex és attól félek h lehet h még maradt rajta sperma...
Az semmit nem jelent, hogy nem élvezett el benned. Tudod hogy milyen kicsi egy spermium?Mikroszkopikus. Akár egy csepp is elég. De azért a ciklus végén nem valoszinu h teherbe esel. Amúgy meg tényleg miért nem húztok gumit, hogy nyugodt lehessen az ember?
A kérdező hozzászólása: Mert nem volt otthon gumi és midnen oylan gyorsan történt, bevoltunk indulva. Veled még nem volt ilyen? "Az semmit nem jelent, hogy nem élvezett el benned. Tudod hogy milyen kicsi egy spermium?Mikroszkopikus. Akár egy csepp is elég." Ezt én is tudom! De nem ez volt a kérdésem, hanem h megjöhet e a menstruációm ha iyg történtek a dolgok és véletlenül teherbe esnék?
Igen, megjöhet. Van, akinek a terhesség elsõ pár hónapjában is van menstruációja. Erre voltál kíváncsi? Egyébként kicsi az esélye, hogy most teherbe ess, de - mint már egy másik kérdéshez is írtam - az emberi szervezet nem gép, nem lehet kiszámítani. Örülj, ha most nem leszel terhes, és ezentúl mondjuk védekezzetek.
Szakíts a barátoddal, és légy még pár évig gyerek. Neked még nem kéne pasizni.
Szerintem inkább a tanulással foglalkoz de ha nincs más akkor verd ki a fejedbõl a másik fiut.Amugy a hány éves a barátod?
Szakíts mindkettõvel, vagyis az igazi barátoddal tényleg, akibe meg szerelmes vagy, azzal ne jöjj össze és verd ki a fejedbõl! 1. neked ilyenkor még nem a pasikon kell az eszednek járnia 2. inkább tanulj! 3. még az egész kapcsolatodon, legalábbis azokon, amiket leírtál, hogy van egy fiúd, de másba vagy szerelmes stb., ez még nagyon éretlen viselkedés, és az egész kapcsolatod csak egy kisgyerekkori játék. És ha elég érett lennél, akkor a "barátodnak" is elmondanád, hogy más tetszik. d de szerintem hagyd mindkét fiút! most törekedj a tanulásra, mert a helyesírásodon is látszik, hogy még elég kicsi és tanulatlan vagy. nem akarlak megbántani, de szerintem ötödikes lehetsz, igaz? hát én ötödikes koromban a helyesírásom már majdnem tökéletes volt. (jó-jó, volt benne pár hiba). de neked itt kb. 4-5 vesszõhibád is van. Vagy is én nem egy mondatban írnám le, hanem többen. Így: 11 éves vagyok és van egy barátom. Már smároltunk is, de van egy nagyon jó fiú barátom, és picit beleestem. Már kezdek kiheveredni belõle, de mi van, ha mégsem sikerül? A barátomnak nem mondom el. Most mit tegyek? Na, kb. ilyennek kéne kinéznie. Lehet, hogy az enyémben is van pár hiba, de még én sem vagyok felnõtt. :) Sok sikert! (Bocsi a hosszú válaszomért, meg a sok piszkálódásért, de itt a húsvéti szünet...megöl az unalom...értelmesebb dologhoz nincs kedvem). 13/l (még én se pasizom. Nehogy aztán elkezdd mondani, hogy csak 2 évvel vagyok idõsebb és ekkora a szám. szóval, nekem még életemben nem volt pasim, és 1-2 évig még NEM is TERVEZEM!!!!).
11 évesen húzzál vissza babázni, ne a pasikon járjon az eszed. Hová fajul a világ, hiszen csak 5.esek vagytok!
De gusztustalanok ezek a mai kölykök. Fel kéne képelni titeket.
A kérdező hozzászólása: Kedves Pitemester! Azért vagyok gusztustalan mert már smároltam? Hát szerintem ez nem olyan gusztustalan! És ha ennyire idegesít nem kell hozzá szólni!
Szóval a lényeg, hogy ennyi idõsen van barátod és máris megcsaltad. Legjobb ha bevallasz neki mindent.
A kérdező hozzászólása: De nem csaltam meg semmi sincs köztem és a másik fiú között csak ha a másik fiúval beszélgetek akkor PICIT úgy érzem hogy bejön.
Akkor ezt mondd el a barátodnak.
A kérdező hozzászólása: De mivan ha szakít velem nem merem neki elmondani!
Akkor ott a másik fiú. Jobb ha most tudja meg.
A kérdező hozzászólása: De a másik fiú nem járna velem meg nekem õ nem kell!!!!!!
Ilyen tempóban találsz bármikor rövid idõn belül fiút. Egyébként csókon kivül volt más is?
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz?
6-os vagyok! szemüveges nem vagyok, szerencsére! :) ez a "jó kislányos" dolog elég érdekes...ugyanis elsõre mindenki azt hiszi, hogy az vagyok...pl.: tanárokkal illedelmes vagyok, de nem nyalok nekik, mert utálom, ha a közelemben tanárok vannak, mert úgy érzem, hogy a "szabadságomat" korlátozzák, nem csinálhatok elõttük akármint, ami "jól esik". mármint nem hülyülhetek meg ilyenek.. de ha baráti társaságban vagyok (fõleg, azokkal, akiket jobban ismerek) akkor teljesen elengedem magam, hülyülök, beszólogatok. meg van egy barátnõm, akivel el szoktunk menni a sulihoz közel esõ játszótérre és kísérleteket végzünk. pl.: Coca-Cola-Mentos robbanást (ezt egyszer megcsináltuk, de nem sikerült, mert nem jó fajta Colát csináltunk), meg grafitot égetünk... meg ilyenek... egyébként én úgy érzem, hogy nem én vagyok a tanárok kedvence. van egy osztálytársam, aki nem olyan jó tanuló (4-es), és sokszor van hiányossága is, de szokott beszélgetni a tanárokkal, nyílt, egyedi, és szerintem õt jobban szerethetik. viszont van egy másik osztálytársam, aki mindig kitûnõ, szemüveges, (de egyébként kedves) és fura módon õt nem annyira szeretik, pedig nem tudom hány versenyt nyert már meg... én nem azt mondtam, hogy évekig nem akarok pasit. most is megnézem az utcán a fiúkat, de KAPCSOLATOT nem szeretnék egy ideig. érdekelnek a fiúk, de valahogy még nincs kedvem kapcsolatban lenni. egyébként, ha rám tör a "*** vágy", akkor van más módja is, hogy kielégüljek..
A kérdező hozzászólása: Elöször is köszi a válaszokat! Másodszor utálom a barátnõimet mert nagyon kis cicababák nos mivel nem ismertek nem tudjátok milyen vagyok! És nem csináltam többet a smáron kivül amúgy lécci mindenki melõze a csúnya beszédet! És semi gond aki a végén írta hogy bocsi aminek nevezett!
Jó nagy k*rva lesz belõled:D
korán kezdet az ipart!
Ez most komoly?
Basszus 11 vagy és már smároltál meg van pasid?! kicsi vagy még nem tudom mit akarsz.. szerintem hagyjátok abba ezt a "kapcsolatot" és menjetek vissza játszani.
Utolsó kicsit diszkrét , de igaza van teljes mértékben!
"most törekedj a tanulásra, mert a helyesírásodon is látszik, hogy még elég kicsi és tanulatlan vagy. nem akarlak megbántani, de szerintem ötödikes lehetsz, igaz? hát én ötödikes koromban a helyesírásom már majdnem tökéletes volt. (jó-jó, volt benne pár hiba). de neked itt kb. 4-5 vesszõhibád is van. Vagy is én nem egy mondatban írnám le, hanem többen. Így: 11 éves vagyok és van egy barátom. Már smároltunk is, de van egy nagyon jó fiú barátom, és picit beleestem. Már kezdek kiheveredni belõle, de mi van, ha mégsem sikerül? A barátomnak nem mondom el. Most mit tegyek? Na, kb. ilyennek kéne kinéznie. Lehet, hogy az enyémben is van pár hiba, de még én sem vagyok felnõtt. :) " Kedves 6-os! Fogadjunk, hogy kitünõ tanuló vagy és eminens. És emiatt talán nincs is sok barátod ezért írsz ilyeneket. Neked nyelvtan tanárnak kéne menni. :) Most komolyan nincs igazam? Amúgy összességében jó volt a válaszod, bár egy kicsit kioktató stílusúra sikeredett.
igen, tudom, kicsit kioktató lett. :) egyébként nem akarok tanár lenni!! isten ments! amúgy az igaz, hogy nem vagyok rossz tanuló, tavaly kitûnõ lettem, idén már nem, de nem vagyok a tanulás nagy fanatikusa. sokszor a házit sem írom meg, csak lemásolom, vagy a suliban óra elõtt összekapom. szerencsére barátaim is vannak. egyébként így visszaolvasva tényleg kicsit durván fogalmaztam...
Hihi.Anyád [email protected]ék én neked 11 évesen smárolni meg pasizni.Szexelni nem akarsz esetleg??
szerintem már szexelt. a kis szutyok ribanc! de minimum már feldugott magának valamit.
"amúgy az igaz, hogy nem vagyok rossz tanuló, tavaly kitûnõ lettem, idén már nem, de nem vagyok a tanulás nagy fanatikusa. sokszor a házit sem írom meg, csak lemásolom, vagy a suliban óra elõtt összekapom. " Akkor ezek szerint jó emberismerõ vagyok. :) Te olyan "jókislány fazonú" (esetleg szemûveges) lehetsz a tanárok kedvence, a kérdezõ meg egy kicsit ri.i. Ezért nem jó, hogy párhuzamot vonni életkor alapján, dehát különbözõek vagyunk. Azért nehogy már szégyeld, hogy kitünõ tanuló vagy. (Még ha ez manapság nem is menõ.) Az, hogy évekig nem lesz fiú partnered abban meg ne légy olyan biztos. Fõleg ha rádtör a vágy egy kis .....-ra. (8-as voltam) És bocsi kérdezõ ezért a kis "magánzásért".
szerintem ez 1 qrva nagy kamu ... ha meg igaz akkor menny aludni mert már késo van neked
26-os vagyok. Hát "akcióra". Egyébként történt azóta valami?

A barátom nem akar találkozni Karácsony este, ti is csak a családotokkal töltitek ezt az estét?

Egy városban lakunk, de nem akar találkozni velem, azt mondja legyek a családommal, pedig úgy szerettem volna ha vele is együtt lehetek.Azt mondja ilyenkor nem illik máshoz menni, ez csak kifogás vagy tényleg így van?Pedig én őt már ugyanolyan családtagnak érzem, és a szüleim se bánnák ha találkoznánk.17/L

Legjobb válasz: Család / egyénfüggõ. Engem tavaly barátomék családja hívott meg Szenteste hozzájuk (anyu párszor megkérdezte barátomtól, hogy biztos nem zavarok-e, mondta hogy nem, hisz k hívtak :)) és ma is ugyanígy lesz. Egyébként tényleg ez az "illem", de szerintem ez családfüggõ. Mi már lassan 2 éve vagyunk együtt, és családtagnak számítok. De ha a barátod azt mondja, hogy nem szeretné (gondolom õ szeretné, csak az illem, és a családja miatt sem) szerintem ezen ne keseregj, itt a szünet, úgyis lesztek együtt még. Boldog Karácsonyt! 18/L

Család / egyénfüggõ. Engem tavaly barátomék családja hívott meg Szenteste hozzájuk (anyu párszor megkérdezte barátomtól, hogy biztos nem zavarok-e, mondta hogy nem, hisz k hívtak :) ) és ma is ugyanígy lesz. Egyébként tényleg ez az "illem", de szerintem ez családfüggõ. Mi már lassan 2 éve vagyunk együtt, és családtagnak számítok. De ha a barátod azt mondja, hogy nem szeretné (gondolom õ szeretné, csak az illem, és a családja miatt sem) szerintem ezen ne keseregj, itt a szünet, úgyis lesztek együtt még. Boldog Karácsonyt! 18/L
Vannak családok ahol valóban nem szokás! Lehet, hogy a szülei sem örülnének neked, még ha jó a viszonyotok akkor sem. Tartsd tiszteletben!
Tényleg nem illik. Fõleg ennyi idõs korban még. Majd ha együtt fogtok lakni, együtt töltitek a Szentestét, és a családodat fogod Karácsony másnapján meglátogatni.
Szentest nem szokás másutt tölteni a karácsonyt, csak a szûkebb családdal. A párod még nem családtag.
Ez egyáltalán nem kifogás :) Ezt meg kell értened neked is hogy a Szent este a családé :) Van ezenkívül még több mint 300 napotok az évben hogy találkozzatok :) Bízok benne hogy ezt az 1 napot kibírod nélküle is :)
Az én páromnál is csak a szûk családi kör van jelen. Ilyenkor nem találkozunk. Majd holnap. 22/L
Ugyan már, nem szokás. Ilyenkor az anyja biztos a konyhában süröh forog, az apja a tv-t bámulja, a barátod meg a gép elõtt kockul. Kétlem, hogy megzavarnád ezt a meghitt családi légkört. Hívd fel az anyját és kérdezd meg, hogy nem segíthetsz-e neki valamit a konyhában vagy a díszítésben. Szerintem tök jó lenne ha a nyomi pasiddal pl együtt díszitenétek fel a fát és legalább ennyi idõre együt lennétek.
Igaza van. Ilyenkor a családdal kell lenni. Nehogy egy-két napot ne bírj már ki nélküle.
Ja, és neked is boldog karácsonyt!
Nekem is nagyon hiányzik a barátnõm, most lenne rá igazán szükségem, dehát örülök ha majd egy fél du.-ra látom. Mi már több mint 2 éve együtt vagyunk (21 évesek), de még mindig nem találkozunk ilyenkor. Sajnos nekem sincs túl sok kedvem átmenni hozzá, hogy a rokonsággal jópofizzak. Nekik meg ez a 2-3 napos nonstop jópofizás nagyon fontos, valamiért. Igazából csak kettesben szeretnék vele lenni, de ez megoldhatatlan. Bele kell törõdni, majd talán ha már együtt laktok...
Én is egy éve járok barátommal, de fel sem merült bennem, hogy karácsonykor találkozzunk. Lehet, hogy õket még talán nem is zavarnám - bár én ritka h.ülyén érezném magam "odapofátlankodva" az õ karácsonyukba - viszont anya nálunk nagyon háklis erre, 24 az mindig itthon, 25 fater (elváltak a szülõk), 26 meg nagyszülõk. Nincs olyan ok, amiért kibújhatnék a menetrend alól, bár én nem is próbálkoznék vele, számomra a karácsony olyan családos dolog, és gyanítom, hogyha férjhez mennék akkor is valahogy próbálnám megoldani, hogy itt legyek. Szóval ez e.talán nem kifogás, van ahol ez ennyire komoly. Nem mindenhol, de úgy fest barátodéknál pont igen. De ne izgulj, 1-2 nap, aztán úgyis látjátok egymást. :) Boldog karit! 20L
A kérdező hozzászólása: Már több mint egy éve vagyunk együtt, szóval nem lehet azt mondani, hogy nem ismerném a családját, és fordítva. Köszönöm, hogy írtatok, és igazatok van, nem fogok ezen megsértõdni. Boldog karácsonyt mindenkinek!:) )
Ez valóban nem kifogás. A szent este a családé :) Szerintem nagyon tiszteletlenség odaállítani valakihez, aki nem családtag. Majd holnap holnap után. Ez a nap csak a családé.
Igen, a családdal. Jól mondja a barátod, ez nem kifogás...
mi 1 éve vagyunk együtt, szent estét külön töltjük, aztán egyik nap hozzánk, másik nap meg hozzájuk megyünk, sztem ez így van jól, így senki se sértõdik meg, h nem leszünk ott, és mi is együtt lehetünk de lehet, h aki vallásos vagy bármit más okból nem szereti ha karácsonykor ott van egy "idegen", majd töltötök együtt egy napot 27-én :) Boldog Karácsonyt!
Kifogás szaga van. Vesd fel, hogy átmész hozzájuk egy-két órára, beszélgettek a szüleivel, stb, utána átmentek hozzátok és ott is eltöltöttök egy-két órát. Aztán mindenki a saját családjával. Kecske is jól lakik, kápszta is marad. Ha nemet mondd keress másik lovagot. :)
Nekünk nincs gázunk apám már a kocsmába van.. gondolhatod menynire szeretnék itthon lenni.. én is inkább a barátom családjához mennék.. viszont én eddig csak 1x voltam még náluk jóformán nem is ismernek ..nem lehet, h nálatok is haosnló a helyzet? (16/L)
Kedves 10:54! Ez egyáltalán nem igaz!Ahány ház annyi szokás.Bár én is szívesen tölteném a barátnõmnél a karácsonyt, mégis bunkóságnak tartanám a családommal szemben.
Ritka hülye vagy!

A Barátom észre sem vesz már, minden este játszik?

3 éve vagyunk együtt a barátommal,együtt is élünk,az utóbbi időbe nem beszélünk,csak néha itthon,én is dolgozom meg ő is de mostanában mindig később jövök haza mert sok munkám van hívom este 9 kor hogy na mizu szívem van otthon kaja,erre ő jaj gyorsan mert játszom,1 nap 1 x beszélünk,akkor is ez:( már azt se veszi észre,hogy más színű a hajam,haza jövök és mindig játszik..:'( azzal tudjátok nincs baj hogy játszik.. de ennyit nekem ez rossz mindig mikor haza jövők erre jövök haza és hajnalig játszanak,nem is beszélünk ez miatt.. mikor venné észre magát??:(((

Legjobb válasz: 2-es vagyok, akkor újra elmagyarázom, hogy értettem, amit írtam kommentben mert látom 0%, nagyon nem ment át: Szóval sosem értem, miért olyan srácok kapnak meg ilyen érzelmes barátnõket, mint a kérdezõ pasija is, aki nagy ívben szarik a barátnõjére, én pedig aki foglalkozna vele mindig, nem jutok értelmes nõhöz?

2-es vagyok, akkor újra elmagyarázom, hogy értettem, amit írtam kommentben mert látom 0%, nagyon nem ment át: Szóval sosem értem, miért olyan srácok kapnak meg ilyen érzelmes barátnõket, mint a kérdezõ pasija is, aki nagy ívben szarik a barátnõjére, én pedig aki foglalkozna vele mindig, nem jutok értelmes nõhöz?
ha kihúznád az UTP kábelt a gépébõl. nem lehet valami úriember :/
Már WoWozni se lehet nyugodtan asszony?
Sosem értettem, az Isten miért büntet azzal, hogy ilyen férfiak kapnak meg ilyen nõket.
Miért vagytok együtt mindig ilyenekkel? Nem mondom, hogy nem szoktam játszani, de amikor mondjuk a barátnõmnél voltam 1-2 hétig, nem az foglalkoztatott. Van egy olyan sejtésem, hogy te is abban a cipõben jársz, mint néhány nõ ismerõsöm, hogy meg lettél unva... Ha akar, akkor "használ", mert nem mondasz neki nemet, gondolom azért mert neked is hiányzik az is... Egyébként meg kb csak vagy mellette, de nem sok értelme van a dolognak.
A kérdező hozzászólása: és néha be mondja h mizu.... mikor a haverja akivel játszik cigizik..-.- rám tört a síró görcs..
#8 Azóta elég sok minden volt már... :D Már csak a 2 csaj hiányzik, de az hiányozni is fog, legalábbis egy darabig biztosan, mert lassan másfél éve együtt vagyok a barátnõmmel.
A százalékkal ne foglalkozz, mert a hasonló kockák úgyis lepontozzák.
jajjmár
De azóta legalább volt már csók?
Na jól sejtettem hogy ez a probléma.:D Megmondom neked amíg nem hagyod ott tuti nem kapcsol, de lehet utána se. Én már csak tudom 2 éve szoktam le arról a szarról, addig napi 10 órát játszottam vagy 2-3 évig. Igaz én nem barátnõ mellett, csak így meg pont azt értem el, hogy mire abbahagytam elmúltam 18 azt még egy csók sem volt soha senkivel, mert állandóan csak a gépet nyomtam. Borzasztó addiktív az a szar így visszanézve, "2 éve tisztán." xd
Fogadj fel valami középsulis srácot aki ugyanazzal játszik mint a barátod. Tudd meg melyik szerón szokott lenni és mi a neve, majd mond meg a bérencnek, hogy folyamatosan gyepálja a barátod karakterét. Remélhetõleg a kedvesed hamar ráun a folyamatos monoton zaklatásra és feláll a géptõl. Jobbat nem tudok.
A kérdező hozzászólása: de lehet csak nem mindennap..
Szerintem új le vele beszélgetni, hogy mivel lehetne kicsit fellángoltatni a kapcsolatotokat! Valóban nem az a baj hogy játszik, hanem, hogy túl monotonná vált a hétköznapotok. És nincs amivel megtörnétek ezt a szürkeséget!
Mikor van barátnõm, akkor egy percet sem szoktam kockulni. Nem is értem az ilyet. Egy nõ 1000szer fontosabb, mint megölni Lich Kinget, vagy mittomén...

Miért van az hogy a barátom többnyire csak reggel szeret szeretkezni? Este mondjuk hulla fáradt sokat dolgozik. De hétvégén is inkább reggel.

Legjobb válasz: reggel én is mindig rávagyok állva egy kis hancúrra :D reggeli merevedés miatt ja, eléggé kanosan kel az ember és akkor jól esik. amúgy meg este ha akarod akkor kezdeményezz kicsit, ráfog állni a témára. ha pedig mondja hogy ne mert fáradt akkor pedig fogadd el ez van :/ attól hogy te vagy a lány még kezdeményezhetsz. és a tett halála a tökölõdés. ez volt a ma esti bölcsesség ;)

reggel én is mindig rávagyok állva egy kis hancúrra :D reggeli merevedés miatt ja, eléggé kanosan kel az ember és akkor jól esik. amúgy meg este ha akarod akkor kezdeményezz kicsit, ráfog állni a témára. ha pedig mondja hogy ne mert fáradt akkor pedig fogadd el ez van :/ attól hogy te vagy a lány még kezdeményezhetsz. és a tett halála a tökölõdés. ez volt a ma esti bölcsesség ;)
a reggeli merevedés miatt lehet. én is kanos vagyok reggel, s nem vetem meg a szexet
A kérdező hozzászólása: Nekem végül is ez nem probléma de sokszor este is kívánnám!
Méøþ á férfiak így vannak 'beállítva'. A nõkr eleginkább dél felé jön rá a szexelhetnék. Ezt nem csak olvastam, személyesen is tapasztaltam. :)
úgy olvastam "seggel"
A kérdező hozzászólása: Sokszor kezdeményezek mint ahogy õ is, csak látom hogy este nehezebben kapható a dolgokra inkább oda húz magához és már alszik is.Reggel nincs akadály.
akkor a fáradtság :/ aki sokat dolgozik azzal ez van sajnos :/ mostani barátnõmmel akivel majdnem 10 hónapja vagyok együtt 1x volt olyan hogy nála voltunk és hulla fáradt voltam, befeküdtünk ágyba, odabujt hozzám. és szokásos kufirc helyett kb 25 másodperc és elaludtam XD nem is figyeltem semmire csak puff alvás. reggel pótlás lett belõle XD

Volina foggátlót szedek. Véletlen már bevettem a mai tabit is, pedig csak este 8kor kellett volna. Ez a 2. hónap első tabis hete, már voltam együtt a barátommal. Ilyenkor mi a teendő? :S Este bevegyem a hétfőit? Monofázisú a tabi

Legjobb válasz: szerintem nem gond.. de legközelebb tartsd be az idõpontot :) 12 órán belül még hat.. szóval te még idõben vagy..báár.. tabitól függõen változhat ilyenkor a biztonság,de az biztos,hogy nem kell bevenned mégegyet este.. de ott a betegtájékoztató.. tuti bele van írva,hogy ilyenkor mi van :)

szerintem nem gond.. de legközelebb tartsd be az idõpontot :) 12 órán belül még hat.. szóval te még idõben vagy..báár.. tabitól függõen változhat ilyenkor a biztonság, de az biztos, hogy nem kell bevenned mégegyet este.. de ott a betegtájékoztató.. tuti bele van írva, hogy ilyenkor mi van :)
Sok boldogságot!
2. vagyok, szerintem egy eseményutánit jobb lenne bevenni:)
A kérdező hozzászólása: Én a második napján szedtem be, mikor már nem barna folyásom volt hanem rendes menstruációm.Voltam gyógyszertárban, ott azt mondták, hogy megvehetem, de nem kéne hogy baj legyen.. nemtudom mit tegyek, nem jönne jól egy terhesség..
Pontosan a múltkor olvastam egy cikket errõl a barnázós, rendes piros véres dologról. Ott azt írták, hogy az számít a ciklus elsõ napjának, amikor nem ez a barnás alvadt vér távozik a szervezetedbõl, hanem az élénkpiros, rendes vér. Ettõl függetlenül szerintem várhattatok volna még, ugyanis nem kizárt a terhesség. Értem én, hogy nem hiányozna a terhesség, de akkor miért nem tudtad elolvasni a betegtájékoztatót az elejétõl a végéig? Hiszen pont az ilyen esetekre találták ki... Én nem vennék be eseményutáni tablettát, egy normálisabb orvos fel sem írja, ha közlöd vele, hogy fogamzásgátlót szedsz. Annyi szerencséd lehet, hogy még a ciklusod elején voltál és a barátod (állítása szerint) nem élvezett beléd.
A kérdező hozzászólása: Értem.Azaz én az élénkpiros naptól kezdve szedtem a tablit, szóval onnantól védve vagyok, mivel elsõ nap, azaz annak az esélye hogy terhes lennék 1:100-hoz, nem?
Nézd... Fogalmam sincs, hogy az a cikk igaz volt-e, avagy sem. Errõl az orvosok véleménye is megoszlik, hogy akkor melyik is a ciklus elsõ napja. Az viszont biztos, hogy mindent összevetve elég kevés esélyed van a teherbeesésre (szedted a gyógyszert, a ciklusod elején jártál, valamint nem élvezett beléd a barátod). Szerintem azért a biztonság kedvéért 10-14 nap múlva végezz el egy terhességi tesztet, addig pedig marad az imádkozás. :)
A kérdező hozzászólása: :) az már a menstruációs ciklusom utolsó elõtti napja volt.Azt írja, hogy aki a második naptól szedi annak legalább kell 1 hét, hogy hasson, a holnapi nap(mivel holnap lesz 1 hete)az meg benne van a 72órában, vagyis ameddig él a sperma, ha netán lenne bennem, de annak az esélye hogy lett volna semennyi, mert akkor a takaróra is ment volna, de nem, mivel utána ment el.Vélemény?
Te nagyon komoly fogalmi problémákkal küzdessz Drágám. Tudod mi az a menstruációs ciklus? Nem az a(z) 5-7 nap, amíg véres a betét, vagy a tampon. A ciklus a menstruáció elsõ napjától számított idõszak, amely a következõ menstruáció elsõ napján ér véget. Ez általában, normál esetben késés nélkül 28 nap szokott lenni. Az pedig, amit leírtál, számomra értelmezhetetlen. Egyébként is eleget segítettem már neked és koptattam az ujjaimat a számodra. Ha te nem érted meg, az már a te dolgod.
Szerintem hagyd abba a fogamzásgátlót, mert a kérdéseid alapján rohadt sok bajod van vele.
Ha olyan a tablettád, amit ha a vérzés elsõ napjától kezdve szedsz és véd, akkor gond nincs, védve vagy. Viszont ha nem olyan a tabletta, illetve ha olyan, de nem a vérzésed elsõ napján kezdted el szedni, akkor még nem hatott. Vagyis az olyan, mintha nem is szednél gyógyszert és úgy csináltátok volna. Fogamzásgátló szedése mellett pedig nem lehet esemény utáni tablettát bevenni.
Eseményutáni tabletta?! Uramisten... Legalább ne válaszolj már neki hülyeséget és bújj el. Fogamzásgátló szedése mellett TILOS bármilyen eseményutáni tablettát bevenni.
Második nagyon buta vagy... Miért riogatod szerencsétlent azzal, hogy óriási esélye van a teherbeesésre? Ez hülyeség. Ha a ciklusa elsõ napján vette be az elsõ szemet, akkor már az elsõ szemtõl védenie kell a gyógyszernek. Ha pedig nem az elsõ napon vette be az elsõ szemet, hanem a 2.-5. napon, akkor egy hét kiegészítõ védekezés (óvszer) kell! Ez általában így van a mostani gyógyszereknél.
Elnézést nem tudtam h nem lehet eseményutánit..:/
NEM lehet esemény utánit bevenni tabi mellett! Ne okoskodjon, aki nem ért hozzá. Kérdezõ, te meg helyettünk a betegtájékoztatót olvasd már el..... Ha véd az elsõ szemtõl, akkor csak annyi az esélyed a teherbe esésre, mint alapból a tabi mellett.
De egy bizonyos ideig szedned kell, h elkezdjen hatni!!!!:)
A betegtájékoztató azért van mellékelve a gyógyszerek mellé, mint a fogamzásgátlód mellé is, hogy szépen elolvasd A-tól Z-ig. Ott feketén-fehéren le van írva, hogy az általad szedett bogyó véd-e az elsõ szemtõl avagy sem. Keresd meg, aztán alkoss véleményt te magad.
A kérdező hozzászólása: attól függetlenül, hogy szedek fogamzásgátlót?
Elõször is szerintem h még csak 5 napja szedted a tabit akkor hatalmas esély van rá h még nem hat, ja és az egy dolog h nem ment el benned de elõváladék is tartalmaz spermát...
Szerintem egy hetet nyugodtan várhattál volna. Én most kezdtem alkalmazni a hüvelygyûrût, aminek a tájékoztatójában le volt írva, ha az elsõ 7 napon szexelnék, használjak mindenképp más fogamzásgátló módszert is, mint pl. óvszert. Én megvártam és bár nem élvezett belém sem a barátom, így is félek...nem is értem, hogy tudsz ilyen nyugodt maradni.

Este jön a barátom és egy nagy csúnya, piros, púpos pattanás lett a homlokomon:S nem lehet kinyomni, viszont nagyon fáj. Mit csináljak h ne látszódjon annyira? :S és h ne fájjon?

Legjobb válasz: detto ugyan ezvan nekemis..és már nemtudok vele micsinálni, tiszta ideg vagyok már tõle..este mindig kenem ilyen aloeverás mentolos krémmel..nameg paradicsomotis probáltam már de semmi javulás.. te mivel tudtad eltûntetni?

detto ugyan ezvan nekemis..és már nemtudok vele micsinálni, tiszta ideg vagyok már tõle..este mindig kenem ilyen aloeverás mentolos krémmel..nameg paradicsomotis probáltam már de semmi javulás.. te mivel tudtad eltûntetni?
jegeld le!! Utána egy kis korrektor alapozó púder variáció és 3-4-5 órán keresztül nem látszik!Reggel kelj korábban csináld meg megint és nem jön rá:)
Krémezd be jó zsíros krémmel, de csak a patit. Az könnyebben kihozza majd és felpuhítja neked.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de milyen zsíros krém? ami száraz bõrre való?
bármilyen nivea, akármilyen tégelyes de babaolaj is jó.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)
Kenhetsz rá mézet is, mert gyulladáscsökkentõ hatású. Hagyd rajta kb 5 percig, aztán mosd le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!