Találatok a következő kifejezésre: A barátom elmegy! Nagyon hamar! Mit (5 db)

A barátom hamar elmegy! Nagyon hamar! Mit lehetne tenni, hogy tovább bírja?

Legjobb válasz: a barátod lehet a "dupla adag" embere:) ha elsõnek hamar elmegy,utánna nem kell oldalra fordulni és aludni,hanem rá kell hajrázni a második és harmadik menetre:) meglátod,a másodiknál és a harmadiknál már kitartóbb lesz:)

a barátod lehet a "dupla adag" embere:) ha elsõnek hamar elmegy, utánna nem kell oldalra fordulni és aludni, hanem rá kell hajrázni a második és harmadik menetre:) meglátod, a másodiknál és a harmadiknál már kitartóbb lesz:)
kezdjük az, hogy nem jó vissza tartani.. a pisilésni is rossz érzés akkor meg borzasztó.... a barátod legyen aktív és még egy menet és még egy...
Lehet hogy még nem vagytok olyan régóta eggyütt és még rögtön elmegy ha veled lehet;) Tudom, hogy ez neked kevésbé jó.. Nállunk is pont igy volt a barátommal.. mostmár eggyütt vagyunk évek óta és nem áll fenn ez a probléma. Mi sok szexxel orvosoltuk ezt, meg azzal, hogy amikor õ elmegy akkor még a szexnek nem muszáj véget érnie.. Pár perc simogatás, nyalogatás vagy bújás után ismét akcióra kész.. Sok sikert!!!
Háth nagyrészt butaság amit a felettem szóló írt... A pisilés vissztartással arra gondol hogy mikor elmenni készül a srác erõsen szorít és visszatartja a kilövellést, ami nem jó dolog. A megoldás az ha a barátod önkielégítéssel gyakorol és mikor érzi hogy közeledik szünetet hagy épp annyit hogy lejebb üljön az érzés(de a merevedés ne szûnjön meg) és így minimum 30percig csinálja. pár hónap alatt kezd majd eredménye mutatkozni. Természetesen ezt a páros aktus közben is gyakorolhatja, de célszerû egyedül kezdeni. Sok sikert Crea
Visszatartásnak semmi értelem... Nyújtani kell az önkielégítés hosszát, minden szekszológus ezt mondja...
Van erre a problémára egy zselékészítmény is: http://www.libidoshop.hu/Rock-It-247-Szexualis-kitartas-nove..
Gyakran kell sex-elni, és azzal is tudja tartani magát, hogyha a fiú pisilés közben visszatartja, majd ujra pisil, és visszatrja. ezzel a módszerrel tarthatja vissza mielött elmegye...De mondom: a gyakori sex is segít
NEM HÜLYESÉG AMIT AT ELSÕ VÁLASZ!!!!!! nem az ondót kell majd visszatrania, hanem a vizeletet, és igy az izmokat ingerlli, hogy máskor is azt tegye, és NEM ÁRT SEMMIT!!!!!!
A vizelet visszatartásról annyit, hogy nem feltétlen okoz kárt, de van rá esély - ha nem hiszi valaki el forduljon szakemberhez ..

A barátom nagyon hamar elmegy szex közben, mit csináljunk?

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Minden hétvégén találkozunk és a szexre is sor kerül , de viszont nem bírja tovább 5-10 percnél, az elején még igentovább bírta de mostanába már nem.De most nem is ez a legnagyobb baj , de utána meg tiszta depressziós lesz meg elmegy a kedve mindentõl. Probáltuk már azt is hogy kiveszi szex közbe és vár egy kicsit de ez sem segít... Mit kéne csinálnunk? :/

Legjobb válasz: A barátod szûz volt , amikor összejöttetek ?

A barátod szûz volt , amikor összejöttetek ?
Én szex közben legalább 3X-or megyek el
Semmit, vannak ilyen idõszakok egy srác életében! Nyugtasd meg, hogy ez is ugyan olyan jó, mint a hosszabb menetek. (Még akkor is ha nincs így, a barátnõm is ezt csinálta velem!) Most már erre fog rágörcsölni, és ezért nem fog neki jól menni. Egyébként ott az orál, nem csak úgy juttathat el a csúcsra, az elején én is hülyén éreztem magamat!
mennyi ideig bírja? gondolom neked az kevés nem te vagy a hibás és nem is az egyetlen lány akinek ilyen a pasija egyszerûen nem tudja kontrollálni magát
Csak rajta múlik. Mikor érzi, hogy elélvezne megáll, vagy lelassít, ennyi. Aztán folytatja, de annyit kéne tennie, hogy mindig megáll mielõtt elélvezne. Nem nagy cucc..
A lány mindig azt hiszi hogy Õ az oka... nem te vagy.. a pasidnak nincs elég gyakorlata. Majd késõbb egyre jobb lesz. Ez ilyen visszaütõs dolog mert lehet a szorongástól is hogy nem elég jó neked. és attól hogy megint nemjól csinálta meg megint nem attól csak ez még jobban elõjön. De az sem jó ha megjátszod elõtte hogy neked is jó volt ez alatt a 10 perc alatt mert az hazugság és nem való semmire. Próbáljatok meg jobban ellazulni hogy ne feszengjen. Tudatosítsd a sráccal hogy nincs tétje a dolognak. Én úgy szoktam sokáig bírni hogy arra gondolok hogy szeretném én is kielégíteni a partnerem(Privat secret)XD remélem segítettem.
Szeretkezzetek kicsit késõbb is, addig mondjuk nézzetek meg egy filmet vagy akármi. Sok olyan srácot ismerek, aki a 2.-at már jobban bírja :) és neked se hiszem hogy ellenedre lenne :)
mondjad neki hogy gondoljon a matektanárára közben
A kérdező hozzászólása: Nem , nem volt szûz . És elöttem volt egy több mint 2 éves kapcsolata. És azt mondta h ezelött nem történt vele ilyen....

Mi lehet az oka, h a barátom sex közben nagyon hamar elmegy?

Eddig mindig leálltunk ha már ott tartott,,mert inkább egyutt szeret velem élvezni,de már az utóbbi 2 alkalommal, elment ugy h szinte ő is alig vette észre,már csak akkor amikor elment,és neki sem jó igy!b Valami gond van? Szerintetek? Õ azt mondja,h túl jó vagyok,és már nem birja visszatartani!

Legjobb válasz: Valószínûleg nagyon felizgatod és ezért. Majd megszokja és akkor tovább bírja.

Valószínûleg nagyon felizgatod és ezért. Majd megszokja és akkor tovább bírja.
Akkor nem panaszkodni kell, hanem örülni. Plusz ki lehet próbálni a sorozatos orgazmust. Hátha el tudod juttatni a csúcsra többször is, rövid idõn belül.
gyorslövetü a barátod! Sok agymunkával, erõs koncentrációképességel sokat lehet fejleszteni a dolgon. Vagy már nem szeret és inkább gyorsan belédélvez, mert nem érdekled.
A kérdező hozzászólása: De igen is szeret, mert rosszul erzi magát, amikor ez történik! Am peidg nem élvez el, csak annyit erez, h kilõ a spermája!
3as vagyok. Akkor ez szervi gond lesz! Menjetek el orvoshoz bátran.
Ha nem szervi probléma, akkor próbáljátok úgy, hogy elõször pettingeltek és akkor élvezzen el. Utána tovább fogja bírni. Másik lehetõség az, hogy gyakorolja maszturbációval az orgazmus késleltetését. Esetleg együtt is lehet.
6os. értelmezz! nincs orgazmusa csak kilõ.
A kérdező hozzászólása: De ez csak most kezdõdött, eddig sikerult visszatartania!
A legvacakabb dumát beveszik a nõk. Áá nem vagyok impotens, á szeretlek, csak túl jó vagy. Aha persze. Szóval a barátod nem tudja kontrollálni magát. Szerintem is szervi gond (nem agyi), szóval irány a megfelelõ doki.

A barátomat nagyon zavarja, hogy hamar elmegyek. Mit tehetnék ellene?

Úgy 2 hónapja csak hétvégente tudunk találkozni. Hiányzik vele egész héten a szex. Mikor együtt vagyunk 10 perc után elmegyek. Ezzel csak az a gond, hogy nekem sok idő kell utána mire újra képes vagyok rá. Õ igényelné hosszabban, de nem megy. Legutoljára mondtam, hogy folytassuk, de pár perc után szólt, hogy ennek semmi értelme, mert semmi élvezet és átélés nincs rajtam. Ami tényleg így van, mert nem tudom beleélni magam csak vagyok. Nyilván orálal betudom neki fejezni, de az azért mégsem olyan, mint egy hosszabb együttlét. Lányként hogyan tudnám késleltetni az orgazmust?

Legjobb válasz: 10 perc? Anyám.. nekem kb. 3 percenként orgazmusom van.

10 perc? Anyám.. nekem kb. 3 percenként orgazmusom van.
6 os mindenki más úgyhogy sztem ne okoskodj
Gondolj közben apukádra..
A kérdező hozzászólása: Próbáltam folytatni utána és folytattuk is, de õ abbahagyta, mert nem olyan voltam, mint elõtte és ez õt is lelombozza. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, azt mondta semmi gáz, de látom rajta, hogy van.
próbálj ne ráhangolódni a dologra, nem kell annyira rágerjedni a Párodra. Tudom milyen, hogyha hetente csak 1-2 nap vagytok együtt. 2 választásod van: visszafogod magad, hogy ne legyél annyira felizulva... a másik, hogyha egy orgazmus után nem hagyod abba, hanem "kibírod", míg csináljátok, akármennyire is kellemetlen... én Páromért mindig mindent megtettem és õ is értem, hoz áldozatot, hogyha arról van szó, de nincs utána megalázottság érzésünk... inkább boldogság. ezt oldjátok meg, beszéljétek meg.
Talán azért mert vele szexszelsz és nem maszturbálsz...
A kérdező hozzászólása: 6-os örülök neki, de nem ez volt a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Miért az õ hibája?
Ez részben az õ hibája!
miiiii??? hát én örülnék az orálnak:DD
basszus :/ Hogy egy nõnek ez legyen a problémája :/... Gondolj undorító dolgokra.
jah elozo baratnom a "te fajtad volt" (bocsi ez nem sertses!!) Szoval olyan, akinek az elso utan sok kellett, hogy ujra "akciora kesz" legyen, sot neki kimondottan kellemetlen volt utana a sima szex. Vele is volt ugy, hogy o hamarabb elment, en meg utana csak azt az unott arckifejezest lattam, meg ezt a "vegezzel mar!!!" nezest... Na az tenyleg eleg lelombozo tud lenni, de nagyon... Mostani baratnom szerencsere a masik tipus, tehat az, aki az elso utan, ha tovabb izgatod, ujra es ujra el tud elvezni... A problemara sztm megoldas lehetne nemi het kozbeni maszturbalas... Pl elotte valo nap egy kiados maszti es lehet h akkor nem mesz el olyan hamar :)

A barátom nagyon hamar elmegy, max.1 percig bírja. Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Viccet félretéve , ha már érzi hogy jön, ki kelll húzni a puncidból/seggesbõl a brét, meg kell szakítani pár másodpercre, aztán ha elmúlt az inger folyt, egy idõ után 50-100 alkalom után berögzül.

Viccet félretéve , ha már érzi hogy jön, ki kelll húzni a puncidból/seggesbõl a brét, meg kell szakítani pár másodpercre, aztán ha elmúlt az inger folyt, egy idõ után 50-100 alkalom után berögzül.
Szop-d le aztán ha látod , hogy már elmegy üss izomból a tökébe majd kezd újra .. Ha m, ár vérzik vagy foltos akk fejezd be
Legyél jobb társaság :)
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted, hogy legyek jobb társaság?
20'43 Nagyon jó, kár, hogy te mondtad és nem én!
"Ezt hogy érted, hogy legyek jobb társaság?" Remélem csak buta vagy és nem 12 éves.
A kérdező hozzászólása: Nem 12 vagyok:) Miután elküldtem a választ rájöttem.
Hány éves a barátod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!