Találatok a következő kifejezésre: A barátom elmegy! Nagyon hamar! (10 db)

A barátom hamar elmegy! Nagyon hamar! Mit lehetne tenni, hogy tovább bírja?

Legjobb válasz: a barátod lehet a "dupla adag" embere:) ha elsõnek hamar elmegy,utánna nem kell oldalra fordulni és aludni,hanem rá kell hajrázni a második és harmadik menetre:) meglátod,a másodiknál és a harmadiknál már kitartóbb lesz:)

a barátod lehet a "dupla adag" embere:) ha elsõnek hamar elmegy, utánna nem kell oldalra fordulni és aludni, hanem rá kell hajrázni a második és harmadik menetre:) meglátod, a másodiknál és a harmadiknál már kitartóbb lesz:)
kezdjük az, hogy nem jó vissza tartani.. a pisilésni is rossz érzés akkor meg borzasztó.... a barátod legyen aktív és még egy menet és még egy...
Lehet hogy még nem vagytok olyan régóta eggyütt és még rögtön elmegy ha veled lehet;) Tudom, hogy ez neked kevésbé jó.. Nállunk is pont igy volt a barátommal.. mostmár eggyütt vagyunk évek óta és nem áll fenn ez a probléma. Mi sok szexxel orvosoltuk ezt, meg azzal, hogy amikor õ elmegy akkor még a szexnek nem muszáj véget érnie.. Pár perc simogatás, nyalogatás vagy bújás után ismét akcióra kész.. Sok sikert!!!
Háth nagyrészt butaság amit a felettem szóló írt... A pisilés vissztartással arra gondol hogy mikor elmenni készül a srác erõsen szorít és visszatartja a kilövellést, ami nem jó dolog. A megoldás az ha a barátod önkielégítéssel gyakorol és mikor érzi hogy közeledik szünetet hagy épp annyit hogy lejebb üljön az érzés(de a merevedés ne szûnjön meg) és így minimum 30percig csinálja. pár hónap alatt kezd majd eredménye mutatkozni. Természetesen ezt a páros aktus közben is gyakorolhatja, de célszerû egyedül kezdeni. Sok sikert Crea
Visszatartásnak semmi értelem... Nyújtani kell az önkielégítés hosszát, minden szekszológus ezt mondja...
Van erre a problémára egy zselékészítmény is: http://www.libidoshop.hu/Rock-It-247-Szexualis-kitartas-nove..
Gyakran kell sex-elni, és azzal is tudja tartani magát, hogyha a fiú pisilés közben visszatartja, majd ujra pisil, és visszatrja. ezzel a módszerrel tarthatja vissza mielött elmegye...De mondom: a gyakori sex is segít
NEM HÜLYESÉG AMIT AT ELSÕ VÁLASZ!!!!!! nem az ondót kell majd visszatrania, hanem a vizeletet, és igy az izmokat ingerlli, hogy máskor is azt tegye, és NEM ÁRT SEMMIT!!!!!!
A vizelet visszatartásról annyit, hogy nem feltétlen okoz kárt, de van rá esély - ha nem hiszi valaki el forduljon szakemberhez ..

A barátom nagyon hamar elmegy, van erre valami megoldás?

általában csak hétvégente szoktunk szexelni, mert akkor alszunk egymásnak, hétköznap meg ugye suli stb.

Legjobb válasz: mi a barátommal 1hónapba kb 2-3 x szexelünk de jól bírja, nem hiszem hogy a ritka szex lenne az oka.

mi a barátommal 1hónapba kb 2-3 x szexelünk de jól bírja, nem hiszem hogy a ritka szex lenne az oka.
nincs semmi baj azzal ahogy vagy amennyit csináljátok.. ezt neki kell megtanulnia... ami ""NAGYON SOKSZOR"" nem egyszerû. Több év kell hozzá...
Ösztönöznöd viszont kell valamivel... különben azthiszi hogy ez jólvan így:)
Háborogni viszont nem szabad érte mert akkor mégjobban rágörcsöl és még addig sem fogja bírni, ..
Majd belejön, na meg nem muszáj abbahagyni az 1. orgazmus után. Fiatalon hamar regenerálódik a szervezet és mehet is a 2. menet. Azt elvileg tovább fogja bírni. A 2 menet köben meg kényeztethet.
az baj, hogy nem tud megálljt parancsolni az érzésének! Mikor érzi, hogy mindjárt elmegyek akkor meg kéne neki egy kicsit pihenni, leállni. Mikor elment az érzése újra folytatni. Ennyi a trükkje és majd megszokja.
Ezzel csak annyi a baj pl. nálam, hogy én ha megállok mikor érzem hogy jön az érzés, és után újra neki kezdek kb. pár pillanat múlva újból érzem hogy jön az érzés. Pár másodpercenként álljak meg? Egyelõre úgy van hogy elsõ kör gyors, aztán a következõ késleltetõs gumival.

A barátom nagyon hamar elmegy szex közben, mit csináljunk?

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Minden hétvégén találkozunk és a szexre is sor kerül , de viszont nem bírja tovább 5-10 percnél, az elején még igentovább bírta de mostanába már nem.De most nem is ez a legnagyobb baj , de utána meg tiszta depressziós lesz meg elmegy a kedve mindentõl. Probáltuk már azt is hogy kiveszi szex közbe és vár egy kicsit de ez sem segít... Mit kéne csinálnunk? :/

Legjobb válasz: A barátod szûz volt , amikor összejöttetek ?

A barátod szûz volt , amikor összejöttetek ?
Én szex közben legalább 3X-or megyek el
Semmit, vannak ilyen idõszakok egy srác életében! Nyugtasd meg, hogy ez is ugyan olyan jó, mint a hosszabb menetek. (Még akkor is ha nincs így, a barátnõm is ezt csinálta velem!) Most már erre fog rágörcsölni, és ezért nem fog neki jól menni. Egyébként ott az orál, nem csak úgy juttathat el a csúcsra, az elején én is hülyén éreztem magamat!
mennyi ideig bírja? gondolom neked az kevés nem te vagy a hibás és nem is az egyetlen lány akinek ilyen a pasija egyszerûen nem tudja kontrollálni magát
Csak rajta múlik. Mikor érzi, hogy elélvezne megáll, vagy lelassít, ennyi. Aztán folytatja, de annyit kéne tennie, hogy mindig megáll mielõtt elélvezne. Nem nagy cucc..
A lány mindig azt hiszi hogy Õ az oka... nem te vagy.. a pasidnak nincs elég gyakorlata. Majd késõbb egyre jobb lesz. Ez ilyen visszaütõs dolog mert lehet a szorongástól is hogy nem elég jó neked. és attól hogy megint nemjól csinálta meg megint nem attól csak ez még jobban elõjön. De az sem jó ha megjátszod elõtte hogy neked is jó volt ez alatt a 10 perc alatt mert az hazugság és nem való semmire. Próbáljatok meg jobban ellazulni hogy ne feszengjen. Tudatosítsd a sráccal hogy nincs tétje a dolognak. Én úgy szoktam sokáig bírni hogy arra gondolok hogy szeretném én is kielégíteni a partnerem(Privat secret)XD remélem segítettem.
Szeretkezzetek kicsit késõbb is, addig mondjuk nézzetek meg egy filmet vagy akármi. Sok olyan srácot ismerek, aki a 2.-at már jobban bírja :) és neked se hiszem hogy ellenedre lenne :)
mondjad neki hogy gondoljon a matektanárára közben
A kérdező hozzászólása: Nem , nem volt szûz . És elöttem volt egy több mint 2 éves kapcsolata. És azt mondta h ezelött nem történt vele ilyen....

Mi lehet az oka, h a barátom sex közben nagyon hamar elmegy?

Eddig mindig leálltunk ha már ott tartott,,mert inkább egyutt szeret velem élvezni,de már az utóbbi 2 alkalommal, elment ugy h szinte ő is alig vette észre,már csak akkor amikor elment,és neki sem jó igy!b Valami gond van? Szerintetek? Õ azt mondja,h túl jó vagyok,és már nem birja visszatartani!

Legjobb válasz: Valószínûleg nagyon felizgatod és ezért. Majd megszokja és akkor tovább bírja.

Valószínûleg nagyon felizgatod és ezért. Majd megszokja és akkor tovább bírja.
Akkor nem panaszkodni kell, hanem örülni. Plusz ki lehet próbálni a sorozatos orgazmust. Hátha el tudod juttatni a csúcsra többször is, rövid idõn belül.
gyorslövetü a barátod! Sok agymunkával, erõs koncentrációképességel sokat lehet fejleszteni a dolgon. Vagy már nem szeret és inkább gyorsan belédélvez, mert nem érdekled.
A kérdező hozzászólása: De igen is szeret, mert rosszul erzi magát, amikor ez történik! Am peidg nem élvez el, csak annyit erez, h kilõ a spermája!
3as vagyok. Akkor ez szervi gond lesz! Menjetek el orvoshoz bátran.
Ha nem szervi probléma, akkor próbáljátok úgy, hogy elõször pettingeltek és akkor élvezzen el. Utána tovább fogja bírni. Másik lehetõség az, hogy gyakorolja maszturbációval az orgazmus késleltetését. Esetleg együtt is lehet.
6os. értelmezz! nincs orgazmusa csak kilõ.
A kérdező hozzászólása: De ez csak most kezdõdött, eddig sikerult visszatartania!
A legvacakabb dumát beveszik a nõk. Áá nem vagyok impotens, á szeretlek, csak túl jó vagy. Aha persze. Szóval a barátod nem tudja kontrollálni magát. Szerintem is szervi gond (nem agyi), szóval irány a megfelelõ doki.
nálunk is ez van... az én bartátom iszik elotte egy pár pohár voros bort és sokkal késobb megy el ... szerintem brobaljatok ki :)
LifeStylenak van egy olyan gumija is ami egy kis érzéstelenítõt tartalmaz, lehet hogy megpróbálhatná azt.
Ezt egy szexológus blogjából másoltam be: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/377347/2/?order=1&ite.. A korai magömlés kezelése Visszatérõ kérdés a nõknél és férfiaknál egyaránt, hogy miképpen lehet a korai magömlést kezelni. Az alábbiakban a módszert írom le, ami önmagában is segíthet, de nem pótolja teljesen a terápiát. A korai magömlésnek lehet fiziológiai, biológiai, és lelki oka is. Ezért elõször mindig az urológiai vizsgálatnál kell kezdeni, és csak utána gondolunk a lelki tényezõkre. Az alábbi módszer azoknak is jó, akiknek nincs korai magömlésük, de szeretnék a szeretkezési idõt meghosszabbítani. Ha egy férfi szobatiszta, azaz tudja szabályozni a vizeletét, akkor képes arra is, hogy a magömlését szabályozottá tegye. Ugyanis ugyanaz az izom kell hozzá: ez a PC izom, ami a medencecsontot lezárja, ezen ülünk, ezen keresztül halad a végbél, és a húgyvezeték, ami a férfiaknál az ondóvezetékkel azonos. Elõször csinálni kell egy vízterheléses próbát, hogy kizárható legyen az urológiai gond. Meg kell inni 2 l teát, vagy 4 üveg sört (kinek-kinek tetszése szerint), hogy a hólyag megteljen. A WC-re csak nagyon erõs ingerkor szabad kimenni, és nem egyszerre szabad elengedni a vizeletet, hanem pici szakaszokban. Nem könnyû! Ha sikerül elzárni a csapot, akkor nincs nagy gond. Utána a PC izom beedzése következik. Naponta háromszor kell az izomösszehúzásokat végezni úgy, hogy az összehúzás legalább 2 mp-ig tartson, a következõ összehúzás 1 mp után következik. (Nem szabad összevonni, és többet végezni az ajánlottnál.) El kell jutni a napi 3 x 100 összehúzásig a következõ rend szerint: Elsõ naptól 3 x 30 3. naptól 3 x 40 6. naptól 3 x 50 (azaz három naponként + 10!) 21. naptól 3 x 100 (és ezt gyakorolni 3 hónapig!) Ezzel párhuzamosan légzõgyakorlattal rá kell érezni a szexuális energia keringetésére. (Ezt nem tudom leírni, a Multiorgazmusos pár c. könyvben le van írva.) A szexuális energiát légzéssel meg lehet csapolni, csökkenteni lehet, aminek a magömlés jelentõs késleltetése lesz az eredménye. Szeretkezés közben tehát azt kell csinálni, hogy a férfi érezve a magömlés közeledtét egyszer-kétszer keményen összehúzza a PC izmát, egy nagyon sóhajt (amihez vizualizálja az energia megcsapolását), és egy-két másodperc múlva a szeretkezés folytatható. Ha legalább kétszer-háromszor ezt meg tudja ismételni, utána már végtelenített idõ következik... Ezt nevezik multiorgazmusnak. Az orgazmus szint sokkal magasabb lesz a megszokottnál és nem a hasban, hanem a keresztcsontnál, a gerincben érezhetõ. Az említett könvyet keresd a http://www.alexandra.hu -n, nem drága, szerintem megérne egy próbát!
Nálunk is ez probléma, de mi ezt úgy oldottuk meg, hogy miután elment, akkor tartunk egy kis szünetet(közben puszi, kis simogatás, élvezzük, hogy szeretjük egymást), és megint folytatjuk vagy elkezdjük. A második már sokkal tovább tart. Azt irtad orálisan nagyon jó vele. Kérd meg, hogy élveztessen el téged, biztos örömmel megteszi, és te is elégedettebb leszel. A gyors elélvezés legtöbbször pszihikai eredetû. Nem történt régen vele valami?
A kérdezõnek: -Vastagabb óvszer -2, vagy több menet -ha a gond lelki eredetû, akkor Floxet(gyógyszer-ezzel csak óvatosan!!) -piáljatok elõtte ( 1-2 pohár!! például vörösbor) Kedves Ismeretlen, aki 2008-07-28 11:46 -kor írt egy hozzászólást! Remélem nem haragszol meg, hogy letegezlek. Vannak, akik azt mondják, hogy nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban.Valóban nem ez a legfontosabb, de LEGALÁBB olyan fontos, mint például a bizalom, hiszen igencsak összeköti az embert.Bízni lehet egy barátban, és õszinte is lehet az ember pl.: a szüleivel. Szeretkezni viszont nagy valószínûséggel (bár a mai világban már sajnos ez nem így megy) a pároddal fogsz, és itt meglessz mind a bizalom, mind az õszinteség.Sejtésem szerint Te férfi vagy.Én nõ, tehát egy nõ -pontosabban az én szemszögembõl fogok véleményt nyilvánítani: Itt vagyok 22 évesen, 2 éve párommal lakok.Mindamellett, hogy nagypapája nálunk lakik, aki szánt szándékkal nehezíti a helyzetünket, mosok, takarítok fõzök rájuk az iskola, illetve a gyakorlat mellett, sõt még dolgozok is, IGEN, az a minimum, hogy sokáig tartson a szex, és jó legyen.És nem azért mert k*rva vagyok, tudod? Azért, mert ezzel kapok egy minimális elismerést, és dícséretet, és nem háztartási gépnek érzem magam. K*rvák lennénk?Csupán csak azért mert a nõk szeretik, ha NÕként bánnak velük, és a munkájukért megbecsülik?Nagyon felidegesítettél a hozzászólásoddal! Miért lenne a nõ önzõ ringyó, azért mert szeretné, ha tovább tartana a szex?Eszem megáll!!!! A pasik közt is szét lehet nézni, mert ugyebár az a megoldás, ha otthon nem mûködik a szex, akkor fogja magát és félrekefél...(TISZTELET A CSEKÉLY SZÁMÚ KIVÉTELNEK!!!) Gyönyörû, mondhatom! "Ahelyett, hogy segítenél neki ezt a problémát megoldani azzal fenyegetõzõl, hogy kidobod." Az fel sem merül Benned, hogy vajon miért írt erre az oldalra??Valószínûleg megoldást keres a problémájára, ráadásul említi is, hogy nagyon jó a kapcsolatuk! Lényeg a lényeg : A szex vagy összehoz, vagy szétszed. Hidd el, elõbb vagy utóbb Te magad is rá fogsz erre jönni!
Szerinted azért "elveszítenéd" a párodat mert hamar elmegy? Tehát te ki fogod õt dobni ha nem csavar hurkot a farkára és nem uralkodik magán? Megint egy önzõ kurva... Ahelyett, hogy segítenél neki ezt a problémát megoldani azzal fenyegetõzõl, hogy kidobod. Ebben nyílvánul meg az önzõséged. Nem érdemled meg azt a pasit.
ne hazudj hogy a barátod! tuti hogy rólad van szó
TE CSAJ VAGY NEM TUDTAM

A barátomat nagyon zavarja, hogy hamar elmegyek. Mit tehetnék ellene?

Úgy 2 hónapja csak hétvégente tudunk találkozni. Hiányzik vele egész héten a szex. Mikor együtt vagyunk 10 perc után elmegyek. Ezzel csak az a gond, hogy nekem sok idő kell utána mire újra képes vagyok rá. Õ igényelné hosszabban, de nem megy. Legutoljára mondtam, hogy folytassuk, de pár perc után szólt, hogy ennek semmi értelme, mert semmi élvezet és átélés nincs rajtam. Ami tényleg így van, mert nem tudom beleélni magam csak vagyok. Nyilván orálal betudom neki fejezni, de az azért mégsem olyan, mint egy hosszabb együttlét. Lányként hogyan tudnám késleltetni az orgazmust?

Legjobb válasz: 10 perc? Anyám.. nekem kb. 3 percenként orgazmusom van.

10 perc? Anyám.. nekem kb. 3 percenként orgazmusom van.
6 os mindenki más úgyhogy sztem ne okoskodj
Gondolj közben apukádra..
A kérdező hozzászólása: Próbáltam folytatni utána és folytattuk is, de õ abbahagyta, mert nem olyan voltam, mint elõtte és ez õt is lelombozza. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, azt mondta semmi gáz, de látom rajta, hogy van.
próbálj ne ráhangolódni a dologra, nem kell annyira rágerjedni a Párodra. Tudom milyen, hogyha hetente csak 1-2 nap vagytok együtt. 2 választásod van: visszafogod magad, hogy ne legyél annyira felizulva... a másik, hogyha egy orgazmus után nem hagyod abba, hanem "kibírod", míg csináljátok, akármennyire is kellemetlen... én Páromért mindig mindent megtettem és õ is értem, hoz áldozatot, hogyha arról van szó, de nincs utána megalázottság érzésünk... inkább boldogság. ezt oldjátok meg, beszéljétek meg.
Talán azért mert vele szexszelsz és nem maszturbálsz...
A kérdező hozzászólása: 6-os örülök neki, de nem ez volt a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Miért az õ hibája?
Ez részben az õ hibája!
miiiii??? hát én örülnék az orálnak:DD
basszus :/ Hogy egy nõnek ez legyen a problémája :/... Gondolj undorító dolgokra.
jah elozo baratnom a "te fajtad volt" (bocsi ez nem sertses!!) Szoval olyan, akinek az elso utan sok kellett, hogy ujra "akciora kesz" legyen, sot neki kimondottan kellemetlen volt utana a sima szex. Vele is volt ugy, hogy o hamarabb elment, en meg utana csak azt az unott arckifejezest lattam, meg ezt a "vegezzel mar!!!" nezest... Na az tenyleg eleg lelombozo tud lenni, de nagyon... Mostani baratnom szerencsere a masik tipus, tehat az, aki az elso utan, ha tovabb izgatod, ujra es ujra el tud elvezni... A problemara sztm megoldas lehetne nemi het kozbeni maszturbalas... Pl elotte valo nap egy kiados maszti es lehet h akkor nem mesz el olyan hamar :)
zárd be az ajtót
Ahogy a 14:19es mondta a késleltett gumi, meg a barotd veréssel tud önüralmat gyakorolni.
A kérdezõ is szánalmas.Mi volna, ha aktus elõtt kicsapnád neki/kicsapatnád vele? Olyan nehéz dolog lehet ezt a lehetõséget meglépni? A lidocain-os kotonban mi a szánalmas barom? Mert van olyan.Érzéstelenítõs.
Hallgassatok Barbara Streisand-et szex közben. Végitéletig imádkozhatsz, akkor se fog elélvezni.
Igy van vegyél neki Olyan gumit amelyik késlelteti. Mondjuk ha én iszom egy keveset, akkor a végitéletig tudnám csinálni hogy ne menjek el, mondjuk az azért baj, mert olyan kor csak a csaj élvezi, nekem meg álló pellóval kell abbahagynom miután nem birja tovább.
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok barom...
Durex Performa óvszer... késlelteti az elélvezést. ha ez sem segít menjen el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: ezekbõl a megjegyzésekbõl inkább nem kérek... pff...szánalmas
mit iszol amitõl ennyi ideig áll?:o:o
Hát mennyi az a nagyon hamar? Az enyém két tolás után elmegy..azt mondja h ha érzi a meleget rögtön elsül..én kipróbálom azt az óvszert..de ha nem segít mi még orvoshoz sem tudunk menni ezzel mert õ még csak 17 és gondolom szülõ nélkül nem nagyon fogadnának minket.. szüleinek meg mégsem mondhatja h szex közben hamar elmegy..az anyja szívinfarktust is [email protected]ügy..ha esetleg vk-nek van még vm jó tanácsa én is várom.. jah és mi is próbáltuk azt h elõtte elintézzük a tudodmit de semmit sem használt..
Szerintem ti vagytok a szánalmasok nem a kérdezõ... én is ugyan így vagyok és nem tudom mert neki még a WARIOR HORSe sem használt xD nekem is kéne valami ellenszer..de ne óvszert mert én azt UTÁLOM!
viagra. :D
Az lesz xDDD

A barátom nagyon hamar elmegy, max.1 percig bírja. Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Viccet félretéve , ha már érzi hogy jön, ki kelll húzni a puncidból/seggesbõl a brét, meg kell szakítani pár másodpercre, aztán ha elmúlt az inger folyt, egy idõ után 50-100 alkalom után berögzül.

Viccet félretéve , ha már érzi hogy jön, ki kelll húzni a puncidból/seggesbõl a brét, meg kell szakítani pár másodpercre, aztán ha elmúlt az inger folyt, egy idõ után 50-100 alkalom után berögzül.
Szop-d le aztán ha látod , hogy már elmegy üss izomból a tökébe majd kezd újra .. Ha m, ár vérzik vagy foltos akk fejezd be
Legyél jobb társaság :)
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted, hogy legyek jobb társaság?
20'43 Nagyon jó, kár, hogy te mondtad és nem én!
"Ezt hogy érted, hogy legyek jobb társaság?" Remélem csak buta vagy és nem 12 éves.
A kérdező hozzászólása: Nem 12 vagyok:) Miután elküldtem a választ rájöttem.
Hány éves a barátod?
Ez majd csak akkor fog kiderülni!
Ott nem olyan biztos! Tempótol is függ.
attól függ hogy érted - ha szex elõtt elégíted ki orálisan, akkor utána kell egy kis idõ mire újra képes lesz, de épp emiatt tovább is fogja bírni - ha külön-külön érted, akkor valószínû hogy ugyanannyi ideig bírja, de nem garantált... óvszerrel védekeztek? mert az csökkenti az érzékenységet és nem fog olyan hamar elmenni

A barátom nagyon hamar elmegy velem. Pedig ha magának csinálja, sokáig bírja, "gyakorlott" és azt mondta, hogy régebben más lányoknál sose fordult ez elő. Miért van ez?

Legjobb válasz: Nem, mi együtt vagyunk, rendes párkapcsolat. :) És szeretnénk ezt a szex problémát megoldani, mert ettõl függetlenül szerelmesek vagyunk. Az oké, hogy gyakorlás. De miért van az, hogy régen másokkal tovább bírta? Velem meg egyszerûen nem tudja ezt a teljesítményt hozni.

A kérdező hozzászólása: Nem, mi együtt vagyunk, rendes párkapcsolat. :) És szeretnénk ezt a szex problémát megoldani, mert ettõl függetlenül szerelmesek vagyunk. Az oké, hogy gyakorlás. De miért van az, hogy régen másokkal tovább bírta? Velem meg egyszerûen nem tudja ezt a teljesítményt hozni.
Te sokkal jobban izgatod õt mint az a másik lány! Ez így mûködik. Forróbb rezsó sokkal hamarabb fõz!
elsõnek elégítsd ki orálisan aztán meglátod tovább fogja bírni... nálunk is ez volt a gond hamar elmentem.. de miota így csináljuk elég sokáig bírom:D
ismerek olyat aki másfél évig járt olyannal aki pár percig bírna. El*szott egy teremtés, annyi szent :D
Csak az elõttem lévõket tudom ismételni. Nagyon jó nõ lehetsz, és iszonyatosan begerjeszted. Összecsiszolódtok majd, és késõbb menni fog. Gyakorlás!
talán mert jobban felizgul tõled..? :)
Túl szûk vagy esetleg?
hát, ezek szerint te :) gondolom, hogy nem csak szexkapcsolatot akarsz, de ez most így sikerült. gyakoroljatok. sokat.
A kérdező hozzászólása: Arra is volt példa, hogy többször egymás után. De mindegyik elég gyorsra sikeredett... Kétlem, hogy hazudna. Volt egy féléves szexkapcsolata (és ez 100% igaz). Melyik nõ választana olyan palit szexkapcsra aki gyorstüzelõ?
Hazudik, régebben is elõfordult, csak ciki beismernie.
egy elsülés nem elsülés. csináljátok többször egymás után, egyre tovább fog tartani :)
Mondd meg neki, hogy gondoljon a Steineer Kristófra közben (ha már felmerült a neve egy másik kérdésnél). Azért megy el hamarabb, mert jobban élvezi a szexet veled, mint az elõdjeiddel. Jobban felizgatod õt, kéjesebb érzés neki veled lennie, mint mással.
Rengeteg gyakorlás és meglesz! Minden szexuálpszichológus ezt javasolná!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!