Találatok a következő kifejezésre: A barátom elmegy! Nagyon (28 db)

1 éve járunk a barátommal, és nagyon szerelmes vagyok bele, de ő ősszel elmegy egy másik városba egyetemre, ami 400 kilométerre van. Én csak 1 év múlva végzek. Ugye szakítanunk kell, mikor elmegy, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell szakítanotok, ha a kapcsolatotokkal amúgy minden rendben. Én is éveken keresztül távkapcsolatban éltem a fõiskolai évek alatt, de ez nem is volt olyan nehéz, mint mondjuk régen. Az internet volt a segítség. Napi kapcsolatban voltunk a neten, chateken és e-mailben. Egy-két hetente hétvégéken pedig láttuk egymást, mert valamelyikünk megtette a szükséges távolságot a másikhoz. Ha csak egy évrõl van, azt simán ki lehet bírni így. Eleinte nehéz lesz persze, de ha ügyesen szervezitek az életeteket, akkor tudtok alkalmazkodni.

Szerintem nem kell szakítanotok, ha a kapcsolatotokkal amúgy minden rendben. Én is éveken keresztül távkapcsolatban éltem a fõiskolai évek alatt, de ez nem is volt olyan nehéz, mint mondjuk régen. Az internet volt a segítség. Napi kapcsolatban voltunk a neten, chateken és e-mailben. Egy-két hetente hétvégéken pedig láttuk egymást, mert valamelyikünk megtette a szükséges távolságot a másikhoz. Ha csak egy évrõl van, azt simán ki lehet bírni így. Eleinte nehéz lesz persze, de ha ügyesen szervezitek az életeteket, akkor tudtok alkalmazkodni.
Amikor a párommal (azóta a férjem) megismerkedtem köztünk 300 km volt. Mégsem szakítottunk soha. Hétvégente találkoztunk, vagy õ jött (ez volt a gyakoribb) vagy én mentem. Olyan is volt, h ogy félúton találkoztunk. Szerintem a távolság nem lehet akadály, ha két ember szereti egymást. Ja és eszünkbe sem jutott, hogy másfelé kacsingassunk. És még egy dolog, nem vagyok öregasszony, mindez 4 éve történt.
Az én barátom három éve ment el 300 km-re tanulni, két évre. Péntekenként hazajött, néha én mentem. Ma a férjem.:) ) Valóban néha nehéz, olykor nagyon tud a másik hiányozni, de egy szerelemnek ennél többet is ki kell bírnia.

Nagyon elkeserít a barátom teljesítménye! Nagyon gyorsan elmegy! Mit tegyek?

Már több mint egy éve lefekszünk egymással a barátommal, de ? még mindig csak jó ha 5 percig bírja(mind a ketten els?k vagyunk egymásnak)!Engem ez nagyon elkeserít, az elején még nem zavart mert azt gondoltam majd belejön, de egyre rosszabb, már nem is kívánom ?t és nincs is kedvem lefeküdni vele mert tudom, hogy semmedig sem tart az egész!Utána nagyon bunkó vagyok vele pedig tudom, hogy nem kellene, de nagyon elkeserít!Szeretem ?t, de tudom, hogyha ez nem változik nagyon gyorsan vége lesz a kapcsolatunknak!Pedig én nagyon igyekszem, de már belefáradtam az örökös csalódásba!Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Beszéltetek róla? Gondolom azért õ igyekszik, hogy ne így legyen. De ahhoz te is kellesz. Segítened kell neki, nem bunkózni utána. Azzal csak szegényben gátlásokat ébresztesz, és minden aktus elõtt aggódni fog, ami még hamarabbi elmenetelhez vezet. Együtt kell javítanotok a dolgon. Dugja be, egyelõre csak ennyi. Aztán szép lassan kezdjen el mozogni, ha érzi, hogy necces, álljatok le. Hidd el, javulni fog idõvel, de akarni kell. Vannak továbbá ilyen tanfolyamok is. Esetleg megpróbálhat egy olyat. Egyáltalán nem ciki, sokaknak probléma ez. Vhol el kell kezdeni.

Beszéltetek róla? Gondolom azért õ igyekszik, hogy ne így legyen. De ahhoz te is kellesz. Segítened kell neki, nem bunkózni utána. Azzal csak szegényben gátlásokat ébresztesz, és minden aktus elõtt aggódni fog, ami még hamarabbi elmenetelhez vezet. Együtt kell javítanotok a dolgon. Dugja be, egyelõre csak ennyi. Aztán szép lassan kezdjen el mozogni, ha érzi, hogy necces, álljatok le. Hidd el, javulni fog idõvel, de akarni kell. Vannak továbbá ilyen tanfolyamok is. Esetleg megpróbálhat egy olyat. Egyáltalán nem ciki, sokaknak probléma ez. Vhol el kell kezdeni.
Ha még fiatal, akkor van rá esély, hogy csak azért megy el hamar. Ha öregszik bírni fogja. Mondjuk én voltam együtt 36 éves emberrel, és soha nem kellett neki 1 perc, elment... Nem ezért, de szétmentünk. Bár, ez is közre játszott. Most 39, még mindig nincs normális kapcsolata, holott családja kéne már, hogy legyen. Szóval, mellette nem volt sexuális életem... Van egy ismerõsöm, vele nem voltam, õ 38 éves és folyton ott hagyják a nõk. Róla hallottam, hogy azért, mert nem jó a sexben.
Szexeltetek már egyáltalán egymás után többször?? Nem hinnem, hogyha kis pihi után újra szexelnétek is elmenne rövid idõn belül... Hidd el nem fog...
Az is egy jó megoldás, hogy ha tudja, hogy este valószínüleg szeretkezni fogtok, akkor elõtte délután, amikor te nem vagy vele 1x-2x maszturbáljon. Utána már veled tovább fogja bírni. Sok sikert.
Gyakorlonia kéne.. Nekünk is igy volt a volt barátomnál h 5 perc alatt elment deh olvasgattunk neten és ott olvastuk h lehet olyat h amikor érzi h elmegy akor kicsit visszatartja lehet probálkozni pisilésnél elöbb h megszakítja a pisilést aztán tovább engedi és egyszer belefog jönni a volt barátom is belejött és több mint 2 óráig bírta:D szoval hajráá:D
mondd neki, hogy elõtte lévõ nap, vagy pár órával a találkátok elõtt verje ki magának.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Én igenis türelmes voltam, de ez már több mint egy éve így megy és én belefáradtam!Próbáltam segíteni neki, de így sem ment!Hiába beszéltük meg ezerszer nem hatott!Én már tanácstalan vagyok!Én úgy érzem mindent megtettem!És én az elején kedves voltam türelemes, de ez már nem megy!
Hát nekem 3 fiúból 2-vel ugyanez volt. Az, hogy szakitassz vele azért sem jó megoldás, mert nagyon sokan nem birják sztem. :D Tanulni kell. Nem tudom a barátod hogy gondolkodik errõl, de mindent meg kell tennie. Mert ha még nem is akar ezen változtatni az régen rossz. Vannak gyakorlatok erre a neten... Nézzetek utána. És beszélj vele. És egyébként mi van az aktus után? Õ nem elégit ki téged máshogy? Mert tudom én is, hogy ez az 5 perc csak arra jó, hogy teljesen felizgulj.
Beszéljétek még és alkalmazzátok a taktikákat. Te sokat nem tudsz tenni, ez rajta múlik inkább, te csak támogatni tudod és türelmes lehetsz mert azét idõ, mire ez változik ha nagyon is akarja.
A kérdező hozzászólása: Igen csináltuk már egymás után többször, és ez régen hatásos volt!De mostanába már ez sem segít!Hiába csináljuk többször ugyanolyan gyors!Ezért vagyok nagyon elkeseredve!És mindig szokot gyakorolni is!Van amikor közvetlenül elõtte miközbe fürdik, de ez sem segít már, pedig régen segítet!

35 hetes terhes vagyok es mikor szeretkezunk a baratommal utana nagyon feldagad mostanaban a mehem es nagyon csip, ha elmegyek aztan wc-re. Mitol lehet ez?

Legjobb válasz: A méhednél természetes sztem ez a jelenség,hiszen orgazmusnál méhösszehúzódás van,és azért neked már elég nagy pocid, méhed van hogy ilyen érzésed legye,viszont a csípés az nem jó.lehet hámsérülés, de lehet kis baci, fertõzés is,mindenképp beszéld meg dokival,hogy szülés idejére ne legyen gondod belõle.

A méhednél természetes sztem ez a jelenség, hiszen orgazmusnál méhösszehúzódás van, és azért neked már elég nagy pocid, méhed van hogy ilyen érzésed legye, viszont a csípés az nem jó.lehet hámsérülés, de lehet kis baci, fertõzés is, mindenképp beszéld meg dokival, hogy szülés idejére ne legyen gondod belõle.
Szia! Már elég nagy a méhed, és a babád is, és orgazmusnál a méh egy nagy gömb lesz, megkeményedik. Csíp a pisi. Az pedig lehet azért, mert terhesség alatt sokkal érzékenyebb a hüvely, hüvelynyílás, húgycsõnyílás....stb. Sokkal hamarabb érik hámsérülések, és ezért csíphet.
Persze, van ott WIFI, Skype, sms meg minden!
Mi voltunk a nyáron, nem volt net, se térerõ, csak mikor partközelben haladt a hajó, vagy kikötött. A hajón volt egy belsõ hálózat, amolyan intranet, millió filmmel, játékkal, a nyílt óceánon a wifin az volt elérhetõ. De általában csak éjszaka haladt, esetleg egy teljes napon keresztül, ilyenkor nem volt kapcsolat a szárazfölddel.
Igen, ha nem bújtat el a segge lyukában, hogy felcsempésszen, nem vagy neki olyan fontos!
elfoglalni magad? keresel egy olyan munkát :) de komolyan, elfoglalod magad és pénzed is lesz, mire visszajön a barátod :D
Gyengébbek kedvéért :) "nyaralni" nyáron szoktak! Amúgy telefon, meg webcam, és keress valami nyári melót, barátnõkkel strandolj ilyenek.
Azért némelyikõtök igazán gondolkozhatna, feltételezhetõen egy legalább félmilliós, esetleg több milliós útról van szó, amit a családja fizet. Ha ti lennétek ilyen helyzetben, gondolom, nem fizetnétek be a menyjelöltet is...
de....pontosan, ha lenne fél millióm a családtagjaimra, tuti lenne dögivel pénzem, így a menyjelölttõl se tudn m sajnálni. Persze függ az életkor, meg minden...de akkor is, egy luxus hajóút esetében nem hinném, hogy az illetõ családnak nincs pénze...
Milyen nagy melegben?? Havasesõ és havazás jön.
Miért nem visz Téged is?
Keress szépen egy másik palit, azzal foglald el magad! Ha itt hagy két hónapra, nem vagy te annyira olyan fontos!
A kérdező hozzászólása: a 9. kommentelõnek igaza van!! és nekem nem kell másik pasi.. és nem õ dönt hogy visz vagy nem hanem a szülei..nem mondhatja nekik hogy én is menyjek már mert azért fél millió..és õ itthon akart maradni de nem engedték meg neki.

Segitseg! A baratommal nagyon jol megvagyunk, de akarmikor elmegyunk bulizni eleg sokat iszik, es furan viselkedik. Nem tudom mit tegyek. Mar mondtam neki hogy zavar, mindig megigerte, hogy ugyelni fog, de mindig ugyanugy iszik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: "Segitseg! A baratommal nagyon jol megvagyunk, de akarmikor elmegyunk bulizni eleg sokat iszik" Egyáltalán nem vagytok jól, különben nem kérnél "segítséget"!! NEM FOG MEGVÁLTOZNI! Masszív alkoholista lesz belõle!!

"Segitseg! A baratommal nagyon jol megvagyunk, de akarmikor elmegyunk bulizni eleg sokat iszik" Egyáltalán nem vagytok jól, különben nem kérnél "segítséget"!! NEM FOG MEGVÁLTOZNI! Masszív alkoholista lesz belõle!!
"Lásd be, hogy iszákosságra hajlamos" Ennek aztán semmi köze nincs a hajlamhoz. Egyszerûen még nem élte ki magát és bulizni akar. Hát bulizzon! Nagyon fiatalok lehettek még. Hány évesek vagytok? Egyébként szerintem nincs jogod számon kérni, hogy mennyit iszik, ha zavar, akkor hagyd ott, de attól, hogy [email protected] van, nem fog felnõni és érett módon viselkedni. Még éretlen.
A 3/7-es nem igazán fogta fel a kérdést. Nem ez volt az elsõ eset és ezek szerint csak ígérgetni tud. Én már rég kivágtam volna.
Oh én is voltam így. Ivott, hülye volt, megígérte nem iszik, ugyan úgy ivott, megigérte kevesebbet iszik, ugyan úgy ivott.....stb. Még mikor nem voltam vele meg is csalt (persze arra fogta h részeg volt). Aztán az lett a megoldás h mivel engem zavar h piál, inkább el sem visz magával. Mondanom sem kell h ebbõl is csak balhé lett. 1 év cívódás után otthagytam a frászba. jah még annyi h én (hülye) bezzeg leszoktam miatta a cigirõl, mert h õt zavarja. Ha ezt tudom, még a képén oltottam volna el. Ha annyit sem képes érted megtenni h mértékkel iszik (mert meg lehet állni simán. csak akarni kell.) akkor ne számíts sokra.
Sztem meg aki nem képes annyit megtenni a kedveséért h nem iszik mint a gödény (legyen akárhány éves) az igenis iszákosságra hajlamos, mert fontosabb neki a pia mint a kapcsolata. Az ilyen nem is érdemli meg egy normális ember szeretetét. Csak azért kell neki valaki h ne egyedül legyen
és mi van azzal, aki még 30évesen is ezt csinálja??
Ne menj bulizni olyan helyre, ahol csak inni akarsz... Ugye milyen nehéz volt kitalálni?
Lásd be, hogy iszákosságra hajlamos.Az idõ múltával csak rosszabb lesz.Általában lelki probléma állhat a háttérben, de lehet örökletes is. Mellette dohányzik is? Hogy viselkedik? Remélem nem alázóan mellette...
3. Csak tudod valakinek az a buli ha iszik. Az én exem képes volt még egy buszmegállos beszélgetést is végig inni. Sõt mikor csak otthon voltunk és átjött egy haverja is sokszor leitta magát. Hát még ha koncert volt v haveroknál buli.... Aki ilyen annak tök mindegy hova megy mert a buli nem buli pia nélkül.
Én is ebbe a helyzetbe vagyok..:S a párommal 2 és fél éve vagyunk együtt. 20 évesek vagyunk. Amikor elmegyünk bulizni rettegve és gyomorideggel megyek, hogy úr isten ma mi lesz... nagyon rossz!! Rengeteg bulinkat elrontotta már az idióta viselkedésével. Mindig csak ígérget, hogy nem fog ennyit inni, de amikor odaérünk a buli helyszínére mint akit elvágtak... mint egy kisgyerek aki cukrot akar minden áron... és az a legrosszabb az egészbe, hogy ha szólok neki, hogy hagyja abba, elkezd velem üvölteni mindenki elõtt, hogy ne akarjam szabályozni, és hogy hagyjam békén:S
Azt nem írtad, hogy mit jelent a "furán viselkedik" és a "jönnek a gondok" én kíváncsi lettem. Mesélj kérlek miket csinál Egyébként szerintem az alkohol erõsebb most, mint a párod akarata, vagy pedig nem azt akarja amit te és ezek közül sajnos egyik sem jó.
A kérdező hozzászólása: oszinte leszek ... nem szamitottam annyi "negativ" valaszra, marmint hogy dobjam ki... Az a baj hogy tiszta szivbol szeretem ot, o a mindenem, viszont ez a dolog zavar...mondjuk ez nem gyakran fordul elo, csak mikor szulinap vagy ilyesmi van ... a mindennapi eletbe tok normalis ... hetvegenkent kimegyunk, megiszik 2-3 sort, nincs semmi gond... viszont ha tobb ideig ulunk valahol, ahol pia van, akkor viszont mar jonnek a gondok...
Az a baj, hogy az iszákosságból egy kib*szott "divat" lett, és aki nem iszik meg jár retardált bulikra és arra veri magát, az már nem "trendi". Csak ezért jár a többség bulizni. A zenét meg inkább meg se említsük - mármint hogy mi szól a bulikban...-.-
Nekem az apám alkoholista, ezért ez alapján azt mondom, hogy dobd ki a francba.Szerintem ezzel mindent elmondtam.
Ha 2 év alatt nem változott akkor vagy megszokod v elhagyod. Sajnos nincs más. Én mondtam 1-1, 5 évig könyörögtem, veszekedtem, alkudoztam, de semmi nem változott. A végén már annyira ki voltam készülve h nem lehetett rámismerni. Ne várd meg míg idáíg jutsz
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, amugy en 20 vagyok, o 23... 2 eve vagyunk egyutt, es nagyon nagyon szeretem :) nem tudom mit tegyek :(
A kérdező hozzászólása: Csak azert irok, hogy elujsagoljam, a parom mar 2 es fel honapja nem iszik, most nagyon jol megvagyunk, es nagyon orulok ennek a dontesnek. Ugyan kicsit felek, hogy egyszer megint inni kezd, de remelem elmulik ez az erzes. O azt mondja, hogy nem kivanja. Am nagyon koszonom a valaszokat nektek :)

A barátom hamar elmegy! Nagyon hamar! Mit lehetne tenni, hogy tovább bírja?

Legjobb válasz: a barátod lehet a "dupla adag" embere:) ha elsõnek hamar elmegy,utánna nem kell oldalra fordulni és aludni,hanem rá kell hajrázni a második és harmadik menetre:) meglátod,a másodiknál és a harmadiknál már kitartóbb lesz:)

a barátod lehet a "dupla adag" embere:) ha elsõnek hamar elmegy, utánna nem kell oldalra fordulni és aludni, hanem rá kell hajrázni a második és harmadik menetre:) meglátod, a másodiknál és a harmadiknál már kitartóbb lesz:)
kezdjük az, hogy nem jó vissza tartani.. a pisilésni is rossz érzés akkor meg borzasztó.... a barátod legyen aktív és még egy menet és még egy...
Lehet hogy még nem vagytok olyan régóta eggyütt és még rögtön elmegy ha veled lehet;) Tudom, hogy ez neked kevésbé jó.. Nállunk is pont igy volt a barátommal.. mostmár eggyütt vagyunk évek óta és nem áll fenn ez a probléma. Mi sok szexxel orvosoltuk ezt, meg azzal, hogy amikor õ elmegy akkor még a szexnek nem muszáj véget érnie.. Pár perc simogatás, nyalogatás vagy bújás után ismét akcióra kész.. Sok sikert!!!
Háth nagyrészt butaság amit a felettem szóló írt... A pisilés vissztartással arra gondol hogy mikor elmenni készül a srác erõsen szorít és visszatartja a kilövellést, ami nem jó dolog. A megoldás az ha a barátod önkielégítéssel gyakorol és mikor érzi hogy közeledik szünetet hagy épp annyit hogy lejebb üljön az érzés(de a merevedés ne szûnjön meg) és így minimum 30percig csinálja. pár hónap alatt kezd majd eredménye mutatkozni. Természetesen ezt a páros aktus közben is gyakorolhatja, de célszerû egyedül kezdeni. Sok sikert Crea
Visszatartásnak semmi értelem... Nyújtani kell az önkielégítés hosszát, minden szekszológus ezt mondja...
Van erre a problémára egy zselékészítmény is: http://www.libidoshop.hu/Rock-It-247-Szexualis-kitartas-nove..
Gyakran kell sex-elni, és azzal is tudja tartani magát, hogyha a fiú pisilés közben visszatartja, majd ujra pisil, és visszatrja. ezzel a módszerrel tarthatja vissza mielött elmegye...De mondom: a gyakori sex is segít
NEM HÜLYESÉG AMIT AT ELSÕ VÁLASZ!!!!!! nem az ondót kell majd visszatrania, hanem a vizeletet, és igy az izmokat ingerlli, hogy máskor is azt tegye, és NEM ÁRT SEMMIT!!!!!!
A vizelet visszatartásról annyit, hogy nem feltétlen okoz kárt, de van rá esély - ha nem hiszi valaki el forduljon szakemberhez ..
Igen! Elõször sz*pd le. Várjatok 5-10 percet. Majd sz*pd keményre a farkát és dugasd meg vele magad.... :-) Sok sikert hozzá!
Zsebike! Vagy nagyon fiatal vagy, és tudatlan, vagy egy olyan valaki, aki csak a kérdés feltevéséért kreál egy álkérdést.
Ja, így jó lesz.
Ha gyorsan leszopod és elmegy, akkor utána lassabban megy el szex közben.
en is kicumizom a pasimat kefikeles elott!!imadok cumlikalni, es lenyeleni a fincsike ondojat!!mmmhhhh! attol is fugg milyen-mennyire gyors utemben kefikezi a punciukamat-popsikamat felvaltva!! kefike kozben a hazibaratukat cumikalom!! jo tanacskent!!csucsukeljel bele te jol tovig es lassan le-fel mozogj lovagolj rajta!!igy te diktalod az utemet!!meg ugy szopikalni is kenyelmesebb!!(28L)
Próbáld ki velem és Te is el fogsz menni! F.
Ez nagyon változó! Egyrészt tudasd vele, hogy szeretnéd, ha hosszabb lenne a menet. :) Ebben valóban sokat segíthet, ha elõtte kielégíted, de lehet, hogy másodikra is gyorsan elmegy, ha nem tudja, hogy mi a cél... viszont ezzel lehet segíteni, hogy megtanulja szabályozni! :) És az is egyénfüggõ, hogy ki mennyi idõ után képes az újabb menetre, de általában némi segítséggel egy pasit hamar rá lehet "venni". :)
Persze, mert ha egyszer már elmegy másodszorra már nem megy olyan gyorsan általában. De nem muszáj hogy a szádba élvezzen, és csak utána dugjatok, az is lehet, hogy simán szexeltek, elélvez, aztán nem hagyjátok abba, hanem 1-2 perc múlva nyomjátok azt tovább, és akkor már biztos hogy te elõbb fogsz elmenni, mint õ másodszorra.
Jó kérdés, benne van a válasz...
Tovább fogja birni. Ha nem akkor hid el, én kielégitelek rendesen. Min 3 orgazmus. :D
fel fog állni neki, max segítesz neki, igen utána már tovább bírja N
Hát, vagy össze jön ez, vagy 2.re fel se áll neki...
A kérdező hozzászólása: nehezen fog elmenni akkor?
kb...
Én behatolás nélkül orgazmust csinalok a szerelmemnek... De amikor berakom neki es kb 45percik dugom akkor olyat elvez hogy beszarás

A barátomat nagyon szeretem meg minden de nagyon féltékeny rám ahányszor elmegyek a modelsuliba vagy fotózásra és egyszem amikor hazamentem és lefeküdtünk azt mondta hogy mással voltam elötte pedig ez nem igaz. Mit tegyek a fétékenységirohamok ellen?

Lány/19

Legjobb válasz: ha nemszeretnél vele szakítani, akkor mást sajnos nemtehetsz, minthogy tûröd. az ilyen pasik, mint amilyen a barátod, sosem fogják megérteni, hogy ne legyenek féltékenyek, és mindig bennüklesz az h mással voltál, és elõbbutóbb nemcsak 1 pofont fogsz kapni, hanem 2-t, 3-at, 4et, 5öt.

ha nemszeretnél vele szakítani, akkor mást sajnos nemtehetsz, minthogy tûröd. az ilyen pasik, mint amilyen a barátod, sosem fogják megérteni, hogy ne legyenek féltékenyek, és mindig bennüklesz az h mással voltál, és elõbbutóbb nemcsak 1 pofont fogsz kapni, hanem 2-t, 3-at, 4et, 5öt.
ha megpofozott szerintem nincs mirõl beszélni...
Tipikus f.sz, Te meg túl ostoba és erélytelen vagy, ha eltûröd, hogy igazságtalanul felpofozzanak. Ha Neked ez így jó, nyugodtan maradj vele, csak megemlíteném azt az amerikai lányt, akire (16-17 éves volt) folyamatosan féltékeny volt, a kb. egykorú barátja, majd a lány négy darabban végezte egy dobozban. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: akkor meg is pofozott.... de nem szeretnék vele szakítani mert nagyon szeretem meg a sex is jó vele csak ez nagyon rosz hogy nem hisz nekem
ilyen tetves f×rgekenek akik megalázák a barátnjuket meg ösze vissza féltékenykednek mindig tök jö barátnõjuk van bezeg aki normális azt meg ott hagyák eszembe se jutott soha megpofizni egy lányt se 20/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Leültünk beszélni és azt mondta hogy megpróbálja türtöztetni magát és sok-sok elnézést kért a pofonért... úgy tünik rendbe jöhetnek a dolgok de azért félek belegondolni hogy mi lenne ha calóban megcsalnám akkor már nem élnék??!!!
próbáld meg elvinni õt a fotózásokra... lehet, hogy szétunja majd a fejét, de legalább õ is megbizonyosodik arról, hogy nem bújsz más ágyába, csak a(z) övébe/tietekbe
elég komoly önbizalomhiánya van a csókának, ebbõl még lesznek problémák. nem hinném, hogy meg tudod változtatni.
Azokról a pasikról, akik képesek megütni egy nõt, csak egy valamit lehet elmondani: gyáva férgek. Ha ezt tûröd, akkor úgy kell neked. Bocs a nyers megfogalmazásért, de rá fogsz majd jönni ha idõsebb leszel, hogy egy férfinak nem szabad megütnie egy nõt, hacsak nem tesz valami nagyon nagyon olyan dolgot, amiért megérdemelné. És még akkor sem biztos hogy szabadna... Vannak olyan nõk, akik olyanok, hogy megérdemlik hogy üssék õket, de te nem hiszem, hogy ezek közé tartozol. És attól, hogy jó a szex, nem kell elviselned egy olyan pasit, aki megalázott. Mert ezzel igenis megalázott, lásd be te is. 19 évesen úgy gondolom ilyen dolgokat már kellene tudnod mérlegelni, és kezelni. Mielõbb hagyd ott, mert nem ez volt az utolsó pofon amit kaptál tõle, ez biztos. Ne legyen igazam azt kívánom, de mondd el neki amit érzel, beszéljétek meg, és akkor TALÁN hallgat rád, ha érzi, hogy elveszthet emiatt. Azért remélem bocsánatot kért a pofon után...
Mondd meg neki, hogy ha továbbra is igy viselkedik veled, majd találsz egy olyan pasit aki megbizik benned és a tenyerén hordoz. L/22
10-02 21:27-es vagyok. Megtaláltam az említett esetet: http://img.chan4chan.com/img/2009-04-21/dioli_mohamed.jpg (Csak kiemelném a srác arcát, miközben elvezetik.)

A barátom nagyon hamar elmegy szex közben, mit csináljunk?

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Minden hétvégén találkozunk és a szexre is sor kerül , de viszont nem bírja tovább 5-10 percnél, az elején még igentovább bírta de mostanába már nem.De most nem is ez a legnagyobb baj , de utána meg tiszta depressziós lesz meg elmegy a kedve mindentõl. Probáltuk már azt is hogy kiveszi szex közbe és vár egy kicsit de ez sem segít... Mit kéne csinálnunk? :/

Legjobb válasz: A barátod szûz volt , amikor összejöttetek ?

A barátod szûz volt , amikor összejöttetek ?
Én szex közben legalább 3X-or megyek el
Semmit, vannak ilyen idõszakok egy srác életében! Nyugtasd meg, hogy ez is ugyan olyan jó, mint a hosszabb menetek. (Még akkor is ha nincs így, a barátnõm is ezt csinálta velem!) Most már erre fog rágörcsölni, és ezért nem fog neki jól menni. Egyébként ott az orál, nem csak úgy juttathat el a csúcsra, az elején én is hülyén éreztem magamat!
mennyi ideig bírja? gondolom neked az kevés nem te vagy a hibás és nem is az egyetlen lány akinek ilyen a pasija egyszerûen nem tudja kontrollálni magát
Csak rajta múlik. Mikor érzi, hogy elélvezne megáll, vagy lelassít, ennyi. Aztán folytatja, de annyit kéne tennie, hogy mindig megáll mielõtt elélvezne. Nem nagy cucc..
A lány mindig azt hiszi hogy Õ az oka... nem te vagy.. a pasidnak nincs elég gyakorlata. Majd késõbb egyre jobb lesz. Ez ilyen visszaütõs dolog mert lehet a szorongástól is hogy nem elég jó neked. és attól hogy megint nemjól csinálta meg megint nem attól csak ez még jobban elõjön. De az sem jó ha megjátszod elõtte hogy neked is jó volt ez alatt a 10 perc alatt mert az hazugság és nem való semmire. Próbáljatok meg jobban ellazulni hogy ne feszengjen. Tudatosítsd a sráccal hogy nincs tétje a dolognak. Én úgy szoktam sokáig bírni hogy arra gondolok hogy szeretném én is kielégíteni a partnerem(Privat secret)XD remélem segítettem.
Szeretkezzetek kicsit késõbb is, addig mondjuk nézzetek meg egy filmet vagy akármi. Sok olyan srácot ismerek, aki a 2.-at már jobban bírja :) és neked se hiszem hogy ellenedre lenne :)
mondjad neki hogy gondoljon a matektanárára közben
A kérdező hozzászólása: Nem , nem volt szûz . És elöttem volt egy több mint 2 éves kapcsolata. És azt mondta h ezelött nem történt vele ilyen....

Mi lehet az oka, h a barátom sex közben nagyon hamar elmegy?

Eddig mindig leálltunk ha már ott tartott,,mert inkább egyutt szeret velem élvezni,de már az utóbbi 2 alkalommal, elment ugy h szinte ő is alig vette észre,már csak akkor amikor elment,és neki sem jó igy!b Valami gond van? Szerintetek? Õ azt mondja,h túl jó vagyok,és már nem birja visszatartani!

Legjobb válasz: Valószínûleg nagyon felizgatod és ezért. Majd megszokja és akkor tovább bírja.

Valószínûleg nagyon felizgatod és ezért. Majd megszokja és akkor tovább bírja.
Akkor nem panaszkodni kell, hanem örülni. Plusz ki lehet próbálni a sorozatos orgazmust. Hátha el tudod juttatni a csúcsra többször is, rövid idõn belül.
gyorslövetü a barátod! Sok agymunkával, erõs koncentrációképességel sokat lehet fejleszteni a dolgon. Vagy már nem szeret és inkább gyorsan belédélvez, mert nem érdekled.
A kérdező hozzászólása: De igen is szeret, mert rosszul erzi magát, amikor ez történik! Am peidg nem élvez el, csak annyit erez, h kilõ a spermája!
3as vagyok. Akkor ez szervi gond lesz! Menjetek el orvoshoz bátran.
Ha nem szervi probléma, akkor próbáljátok úgy, hogy elõször pettingeltek és akkor élvezzen el. Utána tovább fogja bírni. Másik lehetõség az, hogy gyakorolja maszturbációval az orgazmus késleltetését. Esetleg együtt is lehet.
6os. értelmezz! nincs orgazmusa csak kilõ.
A kérdező hozzászólása: De ez csak most kezdõdött, eddig sikerult visszatartania!
A legvacakabb dumát beveszik a nõk. Áá nem vagyok impotens, á szeretlek, csak túl jó vagy. Aha persze. Szóval a barátod nem tudja kontrollálni magát. Szerintem is szervi gond (nem agyi), szóval irány a megfelelõ doki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!