Találatok a következő kifejezésre: A barátom egyik ujjával véletlenül hozzáért (1 db)

A barátom az egyik ujjával véletlenül hozzáért az ondós péniszéhez mielött fölrakta az óvszert. Mennyi az esélye hogy teherbe estem?

kérlek irjatok!

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy milyen volt az óvszer. Mert van amelyiken van olyan anyag, ami megöli a spermiumokat. Emellet az is számít, hogy mikor van a peteérésed. Szerintem nincs nagy esély a teherbeesésre, de persze nem tudhatom biztosan...

Ez attól is függ, hogy milyen volt az óvszer. Mert van amelyiken van olyan anyag, ami megöli a spermiumokat. Emellet az is számít, hogy mikor van a peteérésed. Szerintem nincs nagy esély a teherbeesésre, de persze nem tudhatom biztosan...
Magömlés után minden esetben alaposan tisztálkodnia kell ott a barátodnak, mielõtt újra óvszert húzna. Tehát, ha nem ért volna a kezével hozzá véletlenül akkor is kockázatos lett volna. Van esély rá, hogy teherbe estél.
hm..uccsó válaszadó:és ha csak elõváladékos volt a fiú pénisze akkor mi a helyzet???Nem biztos hogy már volt elötte valami.Gyorsan meg kellett volna mosni.Én tegnap használtam elõször a Pharmatex hüvelytablettát.Nagyon jól bevált agyilag, mert egyáltalán nem féltem attól, hogy teherbe eshetek, ha vélatlenül a barátom hozzányúl.Hát ha temékeny idõszakodban vagy akkor sztem olyan 40%.Ha nem akkor kb. 8%.Azért írok ennyit, mert az én édesapám is küszködött velem:spermaszámlálásra kellett mennie vagy mire, mert nem volt meg a kellõ számú spermiuma.Tehát ha azt nézzük kb 1 csepp óndóban 1000 spermium ficánkol, és a megtermékenyüléshez átlagosan 10 000 kell, akkor kicsi az esélye, mivel kevesebb mint 1 csepp óndó maradt az újján. Használjatok valamilyen kiegészítõ védekezést, hogy többé ne kelljen ezen törni magad.Üdv.:Bea ui.:Szurkolok hogy ne legyen baba!
Sztem pedig kevés az esélye h teherbeestél. Kevés a mennyisége, ovszer megöli a spermákat, és nem is löveltek ki. Bár kicsike eséyl mindg van... mert sose mondjuk h 100%
Sajnos teljesen nem zárható ki az esélye, de annyira minimális, hogy rettenetesen pechesnek kell ahhoz lenned, hogy enyittõl terhes legyél. Barátod vigyázzon legközelebb jobban.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A teherbeesés lehetséges e úgy, hogyha a sperma a kezemre fojik maszturbáció során, majd kb 10 orára rá megújjazom a barátnőmet? (sűrű kézmosás mellett)

9

Tapasztalt valaki barna folyást Nuvaring használattól?

Már kb. 3 éve használom a gyűrűt, minden rendben van vele, most viszont egy hete fent van, még 2 hét múlva kell kivenni, és ma elkezdtem barnázni úgy, mint mielőtt megjön 1-2 nappal. Sosem volt még ilyen, csak miután levettem a gyűrűt. Más tapasztalta már ezt? Mi lehet az oka? Ha hétfőn is ez lesz még, felkeresem a nőgyógyászom, de hétvégén nem akarom zaklatni.

4

Ha valakinek szex közbe jön a mensije, és a srác elélvez, lehetséges, hogy a csaj terhes lesz? :DD

4

Mi történne ha a barátnőm teherbe esne fogamzásgátló szerek használata mellett?

Szex előtt néhány perccel PHAMATEX hüvelytablettát helyez fel a barátnőm,de előfordult már az is hogy utánna helyezte fel,előfordulhat hogy e miatt teherbe esik,ez esetben jelenthet veszélyt ez a magzatnak?

5

Szombathelyen hol vannak óvszerautomaták?

6

Túlóvatoskodom? Vagy nekem van igazam?

Torokgyulladásra kaptam egy antibiotikumkészítményt (cefalosporin, azon belül cefprozil tartalmú, de gondolom, ez szinte senkinek nem mond semmit..) Rákérdeztem a háziorvosnál, hogy ez olyanfajta-e, ami bekavarhat a fog.gátlóba, egyértelműen azt válaszolta, hogy nem.
Az interneten utánaolvasgatva viszont néhány fórumon azt találtam, hogy hozzáértőbbek (pl.nőgyógyászok) is kiegészítő védekezést javasolnak... A betegtájékoztatóban viszont ez nincs megemlítve, hogy csökkentené a hatását... Úgyhogy én már teljesen össze vagyok zavarodva...

"Néhány gyógyszer csökkentheti a Gestomix terhesség megelőző hatását, vagy áttöréses vérzést okozhat.
Ide tartoznak az epilepszia kezelésére (pl. hidantoid, topimarát, felbamat, lamotrigin, primidon, fenitoin, barbiturátok, karbamazepin, oxkarbazepin) és a tuberkulózis kezelésére (pl. rifampicin) használt gyógyszerek, immunmoduláló hatású gyógyszerek (ciklosporin), vagy a HIV vírus fertőzés kezelésére (pl. ritonavir) vagy egyéb fertőzéses betegségekre (grizeofulvin, ampicillin, tetraciklin) használt gyógyszerek és a közönséges orbáncfű nevű gyógynövény."

Szerintetek?

5

Idáig óvszert használtunk, de szeretnénk nélküle csinálni. Próbáltuk a hőmérőzéses módszert a peteérés meghatározására, de ingadozó és így nem biztos az értékelése. Alkalmas a peteérést jelző tesz rendszeres használata a pontos meghatározáshoz?

5

Fogamzasgatlas abbahagyasa eseten keshet a menstruacio a 2. honapban? Elso honapban menstrualtam rendesen, rendes idoben.

1

Ovszer nelkul csinaltuk de csak egyszer bedugta es aztan kihuzta majd kb 10 masodperc mulva elment. Lehetek terhes?

Azt mondta a baratom, hogy amikor kivette megnezte h szaraz e.. Es szaraz volt. Lehetseges ennek ellenere h barmi is belem kerult? Tenyleg csak annyi volt h bedugta es ki. Kb 5 masodperc volt az egesz. Tudjuj hogy felelotlen dolog volt. Viszont most nagyon megijedtunk. 17/L

15

Ha fogamzásgátlót akarok szedni (mirabella) akkor azon az egy héten, amíg nem szedem, mikor épp megjön, addig ha szeretnék szeretkezni a párommal, akkor kell gumit használnunk? És mi a véleményetek a mirabelláról?

8
