Találatok a következő kifejezésre: A barátom egészségtelen (2 db)

A barátom elég egészségtelen dolgokat eszik, és engem ez zavar. Mit tehetek?

A barátom pl.szeret este kés?n enni,zsíros ételeket,és sokat(megjegyzem,elég sokszor van rosszul ez miatt).Nem élünk együtt,szóvalt eddig nem zavar annyira az egész,mert nem láttam.Viszont elkezdtünk együtt f?zni,és ? mindig nehéz és húsos ételeket akar,így egész este kicsit rosszul vagyok,ha eszek bel?le,mert nem eszek sok húst,és este sose,vagy nagyon keveset.És ideges,ha kevés az étel(bár csak a szeme kívánja).Szoktam neki mondani érdekességeket meg tanácsokat,meghallgatja,de soha nem alkalmazza.

Legjobb válasz: alkalmazzátok 1ütt. 1szer várd magadnál valami egészséges vacsorával. de azt akkor úgy fõzd meg, hogy a 10 ujját megnyalja utána, és ne a zsíros akármire vágyjon. én pl gyümölcsöt szoktam etetni a barátnõimmel :D

alkalmazzátok 1ütt. 1szer várd magadnál valami egészséges vacsorával. de azt akkor úgy fõzd meg, hogy a 10 ujját megnyalja utána, és ne a zsíros akármire vágyjon. én pl gyümölcsöt szoktam etetni a barátnõimmel :D

Mi történik a lenyelt ondóval? Egészségtelen ha a barátom orális kielégítése után lenyelem?

Legjobb válasz: nem gyomorba való. sosem volt oda való. csak a férfiak találták ki,mert elmebetegek. ne nyeld le ha nem akarod.

nem gyomorba való. sosem volt oda való. csak a férfiak találták ki, mert elmebetegek. ne nyeld le ha nem akarod.
gyomor gyereked lesz
szegény ketteskének milyen kiegyensúlyozott, örömteli sexuális élete lehet.. :D
bocs..egyeskének..
Azért mert nem nyeli le, máris rossz a szexuális élete -.-'
Az ondóban sok szelén van, jót tesz az egészségednek, bár a párod ugyanennyi szelént veszít a testébõl. Talán ezért élnek tovább a nõk?
Elvileg sok benne a vitamin. Semmi bajod nem lesz tõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!