Találatok a következő kifejezésre: A barátom de épphogy (2 db)

2-3 hete lefeküdtünk a barátommal gumi nélkül, de épphogy csak berakta, "húzott párat" és ki is vette én pedig forró vízzel megmostam magam "ott". Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Elvileg elõváladéktól is teherbe lehet esni, bár jóval kevesebb az esélye. Mikor kell megjönnie? Nem élvezett beléd? Írj!

Elvileg elõváladéktól is teherbe lehet esni, bár jóval kevesebb az esélye. Mikor kell megjönnie? Nem élvezett beléd? Írj!
lehet azért jõtt fel plusz kilo mert tõbbet eszel.azért még nem kell hogy babás légy.
Menj orvoshoz, a hirtelen hízás felborult hormonszintre is utalhat ( legtöbbször emelkedett prolaktinszint ) de a hormonjaid nem a babától borulhatnak csak fel. Addig hogy megnyugodj végezz méhnyak vizsgálatot ha fel van keményedve és nehezen éred el akkor lehetsz babás, de ha eléred és puha vagy közepes akkor nem vagy az. Nyugodj meg.
szerintem nem lehetsz terhes...2-3 hét alatt nem lehet terhességtõl 7 kilót hízni, hidd el. az aktustól számítva eleve 8-12 nap a beágyazódás, és gyakorlatilag az számít már babás állapotnak. Az egyéb tüneteidet idegi alapon magadnak okozod, igaza van a barátodnak. Hogy értsd. MI pl. már hónapok óta szeretnék babát és én 2 hónapja mensi elõtt minden létezõ kismama tünetet produkálok :-) Szval az emberi psziché nagy hatalom! Nyugi! Azért ne idegeskedj, mert nem visz elõrébb. Esemény utáni tablettáról már úgyis lekéstél, ha elvetetnéd, arról meg még úgysem. Ügyeletes gyógyszertár pedig mindenhol van.Ha akarsz, ott tudsz venni egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat Mindenkinek, de aki még tud tanácsot adni, írjon nyugodtan.A méhnyak vizsgálata itthon is elvégezhetõ és az biztos, hogyha puha akkor=nincs gyerek!???
A kérdező hozzászólása: Légyszi válaszolj a méhnyakas kérdésr!Ezt itthon is elvégezhetem és biztos az eredmény???
Szia. Szerintem se vagy terhes.Csak bebeszéled magadnak.De nincs kizárva se. Barátnõm már egy hét után olyan rosszul volt hogy nagyon.Nézd meg ugy hogy terhes vagy e. hogy állj meg egyenesen, egy kicsit dõlj hátra, és a köldököd alatt, lenni kell egy kis gödörnek.Ha az a kis gödör ott van, és érzed is meg látod, akkor nem vagy terhes. De ha nem látod, és nincs ott, akkor viszont terhes vagy.Hát szorítok neked bármit is szeretnél.Majd ird meg hogy mi lett:) Szia 21éves csajszi
ez az elõzõ gödrös hozzászólás komolytalan!! :-))) nehogy bevedd:-) Én nem értem miért nem mész el az ügyeletes gyógyszertárba....Hiába tapogatod ki a méhszájadat, egyáltalán nem biztos hogy jól érzed amit érzel, fõleg ha még soha nem csináltad
Ha komolytalan akkor nem tudom két gyerek után végülis tapasztalatlanságból mondom?? Te tudod. Én csak leirtam.Nekem bevállt mind a 2x. És nem csak nállam, hanem ismerõsömnél is.És õ is elég tapasztalt gyerek téren...
oké. akkor Nálad lehet bevált, de ez totál egyéntõl, alkattól függ. Nálam ilyesmi nem volt pl.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de aki arra nem képes, hogy elmenjen egy dokihoz, hogy valami nem stimmel vele, az számomra elég éretlennek tûnik a nemi élethez is. Nem tudom, hány éves vagy, de ez a viselkedés elég gyerekes. Ha véletlenül terhes vagy - amit nem hiszek egyébként - azzal nem sokat használsz, hogy jajjgatsz és nem vagy hajlandó utánajárni a dolognak. Ha nem vagy babás, legalább megnyugszol, ha meg igen, az a baba akkor is ott lesz, ha még heteket vársz, de akkor már kevesebb lehetõséged lesz dönteni. Nem mintha abortusz hívõ lennék, sõt! De hidd el, ezzel a hozzáállással semmit sem oldasz meg.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs semmi a közelben, de hétfõig meg tiszta ideg leszek!Nem tudom elhinni, hogy vki ennyitõl terhes legyen, mások évekig így szertekeznek, ráadásul a pasi elmegy a csajban és mégsem lesz baba...!Meg aki nemakar gyereket, annak lesz, aki pedig mindent megtenne egy kisbabáért, annak biztos h nemjön össze(legalábbis egy ideig biztos, hogy nem)!!Miért van ez így, nemértem??!
menj el dokihoz.ne légy gyerekes
Attól még lehetsz terhes, hogy nem élvezett el benned. Lehet, hogy a "pár húzás" folyamán jött egy kis elõnedv, amitartalmazhat spermiumot. Te pedig nem tudod tökéletesen kimosni "ott" sima forró vízzel. Használjatok óvszert!... Vagy ne, de akkor megérdemled az idegeskedést meg ami még jöhet.
A kérdező hozzászólása: Már megvolt(idõben), de vannak arra utaló jelek és ezért félek(hányinger-napközben is és néha reggel is, de nem minden nap-, szédülés, has-és fejfájás)és nem élvezett belém, épphogy csak bennem volt, napok óta éreztem hogy híztam, most pedig rááltam a mérlegre és volt(nemkevés)változás!Ezelõtt 53kg vtam, most meg 60, de manapság alig ettem.Tanácstalan vok, most meg nemtudunk tesztet venni, mert minden be van már zárva.ÍRJATOK LÉGYSZI!!!!
lehetsz terhes, de kicsi az esélye.
Szia! nagyon kicsi az esély, h terhes vagy ( persze benne van a pakliban) de ezek a tünetek, fõleg a hízásod ( igaz nem írtad, hogy mennyi idõ alatt híztál) nem normálisak, szóval mindenképp menj el a körzetidhez, miután teszteltél. Amúgy a bevásárlóközpontok nyitva vannak, ott vehetsz tesztet.
A kérdező hozzászólása: Kb egy hete éreztem magamon, hogy vmi tényleg nincs rendben, mert azt éreztem hogy az eddigi ruháim(amik addig rendben voltak rajtam)feszülnek rajtam és kényelmetlenül érzem magam bennük.Ma álltam mérlegre és akkor lett még gyanúsabb a dolog.Most elõször csináltuk így, eddig mindig védekeztünk, nemakarok terhes lenni.:-(
szia a hízás nem a baba jele mert ilyenko még nem hízol 7 kg-ot, de azért hogy megnyugosj vegyél egy tesztet
A kérdező hozzászólása: Légyszi írjon, aki tud valami tanácsot adni, mert nagyon félek.Olyan rosszul érzem magam!
Irány egy bevásárlóközpont, és vegyél tesztet!!! A hízás viszont nem valószínû, hogy baba miatt van, ilyen korán ez a tünet nem igazán jelentkezik! Nyugi, és tesztelj!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor mitõl lehet az a 7 kg plusz?Soha nemvoltam még 60kg és azt vettem észre, hogy a hasam is nõtt, pedig tudom, hogy ennyi idõ alatt nem is nõ még semmit!A barátom állandóan azt hajtja, hogy csak bebeszélem magamnak a tüneteket...!Tanácstalan vagyok, nemtudom, hogy mit tegyek.Tudom, hogy erre elõbb kellett volna gondolnunk(védekezésre), de mostmár nincs mit tenni, marad a várakozás!ÍRJATOK!!!
Nem tudom, mitõl lehet az a 7 kg plussz, de a barátod sem mond hülyeséget! Ha bebeszéljük magunknak a tüneteket, akkor a szervezetünk meg is csinálja, amit mondunk neki!!! Ez valóság! Nincs a közelben vmi hipermarket?
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem a második fiam egy ilyen aprócska kis "felelõtlenségbõl" született, amit persze most már egyáltalán nem bánok. Persze kicsi az esélye, hogy ettõl teherbe esik az ember, és szerintem lehet, hogy csak pszichés alapon jelentkeznek nálad a tünetek, mert szinte bebeszéled magadnak, hogy biztos terhes vagy. Csinálj egy tesztet, és minden kiderül. Legközelebb pedig ne veszítsétek el a fejeteket. Én legalábbis azóta már nem kockáztatok többet.

A barátom betette de épphogy mozgot benne hármat négyet és kivette. Mennyi az esélye, h. terhes vagyok?

a barátommal multkor szexelni akartunk és az asztalon volt gumi, mind2en nagyon kiváncsiak voltunk milyen érzés gumi nélkül, és betette de épphogy mozgot benne hármat négyet és kivette..meg el?tte 2-3 nappal mult elt a mensim..mennyi esélye van h terhes lehetek?

Legjobb válasz: ugyanannyi mintha rendesen végigcsináltátok volna, csak sok egybevágó dolog nak kell rörténni, hogy terhesség legyen..pl: ha pont peteérésed volt, aminek nem nagy, de van eselye..aztán, ha az elõváladékból egyetlen ondósejt akár eljutott a petéhez( mert tudjuk az is tartalmaz spermiumokat) Tehát az elõõbb szóló is jót írt, de abból indulj ki hogy lehet, hogy te vagy az az 1,valamennyi százalék. Tehát ha nem jönne meg akkor tesztelj, és ha nem szeretnél babát még akkor máskor inkább ne kiváncsiskodjatok. Vagy menj fogamzásgátlóért a dokihoz, de akkor állandó partner legyen!! Szóval van ráesély, de talán mivel ilyen közel volt a mensid nem volt peteérés...csak ez kicsit komplikáltabb,mert egy spermium 2 napig is pihenhet benned, várva a peteérést..a másik hogy orgazmus is okozhat peteérést..tehát itt sokmindennek egybe kell vágnia, de nem kizárható. Nem azért írom le ezt a sok dolgot, hogy okosnak , vagy hülyének látszódjAK, csak hogy tudd legközelebb vigyázzatok, mert aki nem akar babát annak sokkal hihetetlenebb körülmények közt mégis összejön, aki akar az meg sokszor évekigtöri magát..na remélemmnem leszbaj, de vond le a tanulságot.

ugyanannyi mintha rendesen végigcsináltátok volna, csak sok egybevágó dolog nak kell rörténni, hogy terhesség legyen..pl: ha pont peteérésed volt, aminek nem nagy, de van eselye..aztán, ha az elõváladékból egyetlen ondósejt akár eljutott a petéhez( mert tudjuk az is tartalmaz spermiumokat) Tehát az elõõbb szóló is jót írt, de abból indulj ki hogy lehet, hogy te vagy az az 1, valamennyi százalék. Tehát ha nem jönne meg akkor tesztelj, és ha nem szeretnél babát még akkor máskor inkább ne kiváncsiskodjatok. Vagy menj fogamzásgátlóért a dokihoz, de akkor állandó partner legyen!! Szóval van ráesély, de talán mivel ilyen közel volt a mensid nem volt peteérés...csak ez kicsit komplikáltabb, mert egy spermium 2 napig is pihenhet benned, várva a peteérést..a másik hogy orgazmus is okozhat peteérést..tehát itt sokmindennek egybe kell vágnia, de nem kizárható. Nem azért írom le ezt a sok dolgot, hogy okosnak , vagy hülyének látszódjAK, csak hogy tudd legközelebb vigyázzatok, mert aki nem akar babát annak sokkal hihetetlenebb körülmények közt mégis összejön, aki akar az meg sokszor évekigtöri magát..na remélemmnem leszbaj, de vond le a tanulságot.
Nagyon kevés. Ha nem ment el, akkor nincs nagy baj, bár az elõváladék is tartalmazhat megtermékenyítésre alkalmas spermát. Mindenesetre nem árt óvatosabbnak lenni, ez nem játék! Ha gumi nélkül szeretnétek, akkor a nõgyógyász felírhat fogamzásgátló tablettákat, vagy vannak más remek fogamzásgátló módszerek is.
Legközelebb használjátok a gumit ha már van és akkor nem kell attól tartanotok, hogy te esetleg teherbe esel. De nagyon kevés az esélye annak, hogy teherbe eshetsz. Tapasztalatból mondom!
Jelentem, én pont ugyanilyen körülmények között készültem. Szóval akármilyen kicsi is az esély, akármilyen sok dolognak kell klappolni, akkor is megeshet! Anyukám is azt mondta, nem gondolt arra, hogy pont vele fog megtörténni. Nem akarlak ijesztgetni, csak jobb az elõvigyázatosság!
A kérdező hozzászólása: ez a sors fintora volt, , , terhes lettem úgydöntöttem megtartom.. erre elvetéltem:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!