Találatok a következő kifejezésre: A barátom barátnője és én (27 db)

Az egyik barátom anyukája, kb. Az egész rokonsága azt hiszi, hogy járunk. Õ csaj, én pasi. Nagyon jóban vagyunk, talán ezért értik félre. De most mindkettőnknek lett barátja/barátnője, és elég cikis a dolog. Milyen kamu dumát adjunk be?

Szóval, valami kamu dumát ki kellene találni, hogy miért szakitottunk. Engem a barátn?m (nem úgy barátn?) anyukája imád, tehát nem "csalhatom" meg édes pici lányát, ez igaz forditva is. Segítsetek, hogy milyen dumát adjunk be :-)

Legjobb válasz: Semmilyet. Inkább tájékoztassátok a familiát, hogy ti sose jártatok. Akkor nem lesz semmi gond. Elég szemétség lenne hazudni nekik fõleg, ha az anyukája kedvel.

Semmilyet. Inkább tájékoztassátok a familiát, hogy ti sose jártatok. Akkor nem lesz semmi gond. Elég szemétség lenne hazudni nekik fõleg, ha az anyukája kedvel.
Már az elején el kellett volna mondani, hogy ti csak nagyon jó barátok vagytok, nem hagyni, hogy már a rokonság is azt gondolja, hogy ti egy pár vagytok.Szerintem az õszinteség a legcélravezetõbb.Mondjátok el õszintén, hogy mi a helyzet. Úgy talán az anyukája se fog rád haragudni, még ha kicsit késõn is, de elmondtátok az igazat.
helo bocsi télleg azért amit irok, de miért nem jàrsz inkàbb a lànnyal?azzal akinek az anyuja imàd téged meg forditva is. sztem a legkellemesebb ha a szulok egyetértenek a kapcsolattal. de lehet hogy csak magambol indulok ki. sok sikert
vagy ha ugyis imád, akkor válaszd az anyukáját, és mindenki boldog hegyikecske
batya, szurd a bicskára mielöbb..egy jó milfet elhalasztani nagyobb bûn mint a vasárnapi mise kihagyása!

A barátom volt barátnője és én nagyon hasonlítunk egymásra. Felfogás, stílus, magasság, arcra is. Lehet belőle megcsalás?

A barátom otthagyta a csajt és velem van lassan 2 éve, de nagyon félek hogy lesz valami köztük. és már ? is említette a hasonlóságot, mármint a barátom. Az a baj hogy a csaj nagyon rámen?s, de állítólag nagyon régen nem bezséltek, nem taliztak egymással.

Legjobb válasz: Sztem nincs okod az aggódásra. 2 év után nem a külsõségek számítanak egyébként sem. Belsõleg biztosan teljesen mások vagytok, és a barátod téged szeret, azt a másik csajt otthagyta biztos meg volt rá az oka,ugyh nincs miért aggódnod.

Sztem nincs okod az aggódásra. 2 év után nem a külsõségek számítanak egyébként sem. Belsõleg biztosan teljesen mások vagytok, és a barátod téged szeret, azt a másik csajt otthagyta biztos meg volt rá az oka, ugyh nincs miért aggódnod.
Semmit.A pasid veled van.És ha igazat mond hogy tényleg nem találkoztak már elég rég óta akkor nem kell tenned semmit.
A kérdező hozzászólása: lehet csak magam hergelem ezzel.. de köszönöm a válaszokat!
Aggódni mindig lehet okot találni, ott vannak a meteorok, a környezet szennyezés :) - De ez esetben szerintem teljesen megnyugodhatsz :)
Mi is pontosan egyforma magasak vagyunk a volt barártnõjével. Én egy kicsit teltett, õ gyönyörû alkatú, én hosszú barna, õ rövid szõke... Az elején azt gondoltam, hogy nem leszek elég jó neki egy ilyen tökéletes barátnõ után, aztán bebizonyította, hogy mennyire tévedtem...

Mit tegyek ha Tetszik a barátnöm barátnöje és van neki barátja de sztem én is bejövök neki mert mikor megcsókolom a barátnőm mindig a szemembe néz már mint a barát nője és folytatás lennt?

mikor megkérdezi a barátnőm hogy szeretem-e először a barátnőjére néztem és utána mondtam hogy igen ilyenkor?

Legjobb válasz: :DD ide kell néhány feles :D

:DD ide kell néhány feles :D
Aljas ember vagy. átvered a barátnõdet, miközben azt mondod neki , hogy szereted. Megcsalod a szeme elõtt, játszol az érzéseiddel. A nõ meg kíváncsi vagyok miféle barát, ha így bánik a barátnõjével. A barátnõdet egyszerre csapja be a barátja és a saját barátnõje.Kegyetlen játékot ûzöl a "szerelmeddel". Nem szabad így lelkileg terrorizálni valakit.
lõdd fõbe magad...az a biztos.
A 4#-es válasz író le írta milyen ember leszel ha megteszed! Az a lány össze fog omlani! Nem egyszerû helyzet az biztos, de gondolkozz el rajta, hogy melyikõjüket szereted és téged melyik lány szeret viszont!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h mit csináljak
Tök mindegy mit mondasz! Ebbõl jól nem tudsz kijönni hiszen a másik lány a barátnõje!! Tegyük fel összejössz a csajjal- a barátnõjével össze fog veszni aki meg az exed! Szerinted ebbõl lehetne kapcsolat, vagy csak inkább megcsalás alapon némi kicsapongás?
A kérdező hozzászólása: Kösz és akk mondajm hogy nem szeretlek vagy mi??
Az esélyeid: - elmondod és édes hármasban fogsz éjszakázni - elmondod a barátnõdnek aki felpofoz, a barátnõje közli veled, hogy semmi nem lesz- tehát 2-bõl semmi - a harmadik is ugyan ez csak a csaj barátja megpróbál beleütni a betonba Tehát szerintem simán próbáld meg! :)
mond!
A kérdező hozzászólása: Mondjam el neki vagy nem?
5, kommentelõ, megszakadtam ezen...:D én szétvernélek a barátnõd barátnõje barátja helyében.


A barátom emós, de én nem vagyok az. Szeretjük egymást, és a szüleim is ismerik őt, de a legjobb barátnőimnek még nem is meséltem rólunk. Emiatt kicsit rosszul érzem magam. (többi lent)?

A barátom emós,én nem vagyok az.Csak szeretem a rock zenét,de a külsőm se az emós se a rocker stílushoz nem igazán hasonlít. Van egy kis túlsúlyom,emiatt se hitték el a barátnőim azt,hogy ezelőtt már volt barátom.Vele csak három hétig jártunk,és tulajdonképpen azért szakítottunk,mert sértegetett...szóval szerintem nem is szeretett,mindegy,nem tudom.Õt be akartam mutatni,mert hát első fiúm,és ugye a legjobb barátnőknek ismerniük kell,csak aztán féltem,hogy a srác őket is piszkálni fogja. Már egy hónapja járunk,de a legjobb barátnőimnek nem szóltam.Félek,hogy kritizálni fogják őt.Pedig attól,hogy emós,még teljesen rendben van,meg minden.Meg most már nem is tudom,hogy mondjam el nekik,hogy már egy hónapja járunk...szóval félek már attól is,hogy haragudni fognak rám.Segítsetek!Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Megmondanám hogy van pasim, aztán ha szeretnék téged elfogadják, vagy a nem tetszésüket nem nyilvánítják ki

Megmondanám hogy van pasim, aztán ha szeretnék téged elfogadják, vagy a nem tetszésüket nem nyilvánítják ki
Szerintem ha nem értenek meg/ ha nem fogadják el nem is igazi barátok. Én mindig azt mondom "neked kell tetsszen nem nekem" Ha meg kicsit piszkálódnak az meg természetes :) Irigyek vagy egyszerûen csak baráti célból kis poénkodásból.
ha emiatt piszkálni fognak, hidd el, csak irigykednek. Velem pl az egyik nem is nagyon akart beszélni, miután megtudta/meglátta, hogy milyen jóképû és rendes barátom van. De hát nem érdekel, és téged se érdekeljen, mit gondolnak. Max a szüleid véleményét hallgasd meg, aztán a kétszínû barátokat [email protected] le magasról, a te életed, azzal éled akivel te szeretnéd.
"Van egy kis túlsúlyom, emiatt se hitték el a barátnõim azt, hogy ezelõtt már volt barátom." Ne már! Nem akarok látatlanban ítélkezni, de elég sorozatokon nevelkedett, sorozatp*csa szaga van ennek. Nagyon sok KÖVÉR(nem kicsi túlsúllyal rendelkezõ) lányt is megtalál a szerelem, évekig boldogok együtt. A BARÁTNÕID, akik elvileg(!) a legjobban ismerik az értékeidet, és hogy mennyire csodálatos vagy, nem hiszik el, hogy kellettél egy pasinak? (félreértés ne essék, ha valaki gyáva mondjuk, és nem mer a pasikkal beszélni, még az értékek ellenére is mondhatja a barát, hogy na, nem tudom, mi történt, hogy megnyíltál valakinek...de ilyenek miatt, hogy túlsúly? nevetségesek) Én hagynám az ilyeneket... :( Vagy ha fontosak, mutasd be a pasit, de ha kritizálni fogják, ne adj a véleményükre.
Szerintem elmondhatod nekik. Ha tényleg jó barátnõk akkor nem fognak kritizálni se téged és se a barátodat. Csak akkor ha féltékenyek. Õszintén én is egyszer szeretnék egy emo barátot. De lehet, hogy ez marad csak álom.

A barátommal 1, 5 éve vagyunk együtt. És most felvette a kapcsolatot a volt barátnőjével és találkozni akarnak. Én pedig féltékeny vagyok. Jogosan?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy lesz-e/ akarnak-e többet is a beszélgetésen kívül. Te ismered a pasidat, hogy megbízható-e, vagy sem. Egyébként elmondta neked nyíltan, hogy találkozni akar a régi csajával? Vagy te tudtad meg, az õ tudta nélkül. Mert ha elmondja neked, az jó esély arra, hogy nem akar téged megcsalni, vagy elhagyni.

Ez attól függ, hogy lesz-e/ akarnak-e többet is a beszélgetésen kívül. Te ismered a pasidat, hogy megbízható-e, vagy sem. Egyébként elmondta neked nyíltan, hogy találkozni akar a régi csajával? Vagy te tudtad meg, az õ tudta nélkül. Mert ha elmondja neked, az jó esély arra, hogy nem akar téged megcsalni, vagy elhagyni.
Ha addig nem, most akkor minek vette fel vele. De ha fel is vette írásban, minek akar vele találkozni? Azért az mégsem a jóbarátja volt hanem együtt voltak. Zavarna engem is és szóvá is tenném. Én még a fiú ismerõsökkel sem találkozom csak úgy kettesben, mert elég hülyén jönne ki és én sem szeretném ha csajokkal találkozna kettesben. Pedig bízom benne, de mégis... Egyszer már megégettem magam és bennem van a félsz. Az exem egyszer azt mondta nekem; elbringázik nem tudom hány km-t egy csajhoz pusztán barátságból mert rossz sora van és hogy meglátogassa, de viszi az egyik haverját is... Mondom anyáddal szórakozz! Na azóta érzékenyen érint a "nõi haver" meg a velük való találkozásos dolog.
Hát nem tudom.Az én võlegényem állatorvos, és van a páciensei között exe is.Nekem semmi bajom ezzel.Nekem is van olyan exem akivel barátok maradtunk, és mondjuk sátoros ünnepkor felhívjuk egymást, vagy néha öszefunk egy kávéra(persze ezt max fél évente). Nyilván, ha gyertyafényes vacsorára mennek az azért már gyanus...
Azért ez eléggé érdekes, jogos a sérelmed, nyilván nem esik ez jól neked, ha vki közömbös nem fogok vle találkozni ennyi. Eszembe nem jutna hogy az exeimmel találkozzam a párom mellett fõleg hogy komoly kapcsolat van közöttünk, nincs mit s nincs mirõl beszélni pláne személyesen az exeimmel a jelenben nincs helye a múltnak. Ezt ne hagyd annyiban szerintem.Egyrészt megalázó s tiszteletlen viselkedés a részérõl, ha tiszteletbe tartaná az érzéseidet nem találkozna vele, vagy talán van közös gyermek ami miatt muszáj találkozniuk, mert számomra az elfogadható indok csak ez lenne.
Furcsa egy pasi..
A kérdező hozzászólása: már olyanokat tervez, hogy 1év múlva megkéri a kezem, meg összeköltözünk..sokat beszél errõl.. nem tudom mit csináljak. Ellentmondásos a 2:(
Hát az baj... És mi lenne, ha beszélnél vel errõl? Ne félj semmitõl! A kommunkáció éppen olyan fontos egy kapcsolatban, mint az õszinteség. És jó lenne, ha rákérdeznél ezekre, amit írtam. Bár, ha azt is nehezen nyögte ki, hogy a volt csaja, akkor sok jóra ne számíts vele kapcsolatban...
Én mondjuk az összes exemet meg tudnám tudnám fojtani egy kiskanálnyi vízben. Szóval attól is függ, hogy váltak el...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: Megbízható. Láttam hogy irkálnak egymásnak és akkor kérdeztem rá, nagy nehezen elmondta hogy a volt barátnõje.. de szerinte nincs okom féltékenynek lenni mert csak engem szeret. Reánie.: ilyenekrõl nem beszéltünk:/
Én mindig is elleneztem ezeket a talikat. Amikor van pasim, akkor nem akarok az exeimmel találkozgatni (amúgy se, de akkor nem fájna senkinek). Nem értem minek akar találkozni vele.. Szépe váltak el? Miért pont most vette fel a kapcsolatot és egyáltalán miért? Ezeket nem mondta el neked?
Jogosan persze... nehogy mengengedd neki, hogy találkozzanak! Nem tudom milyen célból, de valszeg randi lenne, a "múlt felidézése" kerülne a középpontba... Nagyon alávágna ez a kapcsolatotoknak. Ha téged szeret, zárja le a múltat!
Nem zárta le. Tudom milyen. Ha nem lennél útban, akkor visszamenne, de mivel te egy biztos pont vagy ezért nem kockáztat.
ezt má kiírtad egyszer!

Tulajdonítsak annak jelentőséget, hogy a barátom a volt barátnője és más csajok képeit lájkolja face-en?

Engem ez eléggé idegesít, illetve bánt. :(

Legjobb válasz: Az orangután (Pongo) az embertõl legtávolabb álló emberszabású majmok neme. Fejlõdési vonala (Ponginae) alcsalád) mintegy 14 millió éve vált el a többi emberszabásúétól (Homininae és Dryopithecinae alcsaládok). Neve malájul erdei embert jelent. Az indonéz bennszülöttek félték és tisztelték, egyes törzseknél a férfiasság próbája volt egy kifejlett hím legyõzése kézitusában. A közelmúltig két alfajt különböztettek meg, a szumátrai orangutánt (Pongo pygmaeus abelii) és a borneói orangutánt (Pongo pygmaeus pygmaeus). Újabban a két elkülönült populációt külön fajoknak tekintik, Pongo abelii és Pongo pygmaeus néven. Sõt, a borneói orangutánokon belül további 3 alfajt különítettek el, a Pongo pygmaeus pygmaeus-t (Északnyugat-Borneó), Pongo pygmaeus morio-t (Északkelet- és Kelet-Borneó) és a Pongo pygmaeus wurmbii-t (Délnyugat-Borneó)

Az orangután (Pongo) az embertõl legtávolabb álló emberszabású majmok neme. Fejlõdési vonala (Ponginae) alcsalád) mintegy 14 millió éve vált el a többi emberszabásúétól (Homininae és Dryopithecinae alcsaládok). Neve malájul erdei embert jelent. Az indonéz bennszülöttek félték és tisztelték, egyes törzseknél a férfiasság próbája volt egy kifejlett hím legyõzése kézitusában. A közelmúltig két alfajt különböztettek meg, a szumátrai orangutánt (Pongo pygmaeus abelii) és a borneói orangutánt (Pongo pygmaeus pygmaeus). Újabban a két elkülönült populációt külön fajoknak tekintik, Pongo abelii és Pongo pygmaeus néven. Sõt, a borneói orangutánokon belül további 3 alfajt különítettek el, a Pongo pygmaeus pygmaeus-t (Északnyugat-Borneó), Pongo pygmaeus morio-t (Északkelet- és Kelet-Borneó) és a Pongo pygmaeus wurmbii-t (Délnyugat-Borneó)
én párom meg mindig egy csajra van ráakaszkodva, de nem csak fészbúkon. persze lájkolja ezerrel, meg dumálnak, de a lánynak másfél éve komoly kapcsolata van nekünk pedig 2, 5 éve... ha mindig idegeskednék ezen lehet tönkre vágnám az egészet. hülyének nézne, és kiröhögne... ha pedig nagyon zavar finoman megkérdezheted tõle miért csinálja, de ne szúrd le! fõ a higgadtság, nyugodtság és harmónia :)
Hát engem azért bántana ha a párom azt jelölné be valahol hogy egyedülálló:S
Túl fiatalok vagytok és éretlenek, a párom nem csinál ilyet, de ha csinálna megkérdezném miért teszi.Amúgy nem igazán érdekelne, mi egymás facebookját használjuk és a kép is ugyan az.Sõt nálam már több olyan ismerõs van, akit õ ismer és õ jelölt be mert már nem tudja õ se h. mikor melyiket használja.Szerintem ez a like-lás is egy tök felesleges dolog.
Szerintem nem esküdött semmit, mert nem hiszem hogy házasok lennének. Egyébként meg nem értem ezt a marhaságot ami mostanság van. Kit érdekel ki mit lájkol? A haverom nõje is ki lett akadva, hogy nem jelölte be a haverom hogy kapcsolatban. Hát kit érdekel? Minek kell ezzel foglalkozni? Ez egy közösségi oldal a neten, nem az életed. Az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, és kész.
mégegy: és szeretjük feldobni más csajok kedvét! Énis szivesen értékelek névvel a csajok és pasik alkalmazásban, de nemazért mert bármit is akarnék tõlük! Önzõ vagy ugye tudod?
gondolom hüséget esküdött (legalábbis iratlanul), nem vakságot!
tessék: lájkol=tetszik neki a volt csaját ne lájkolja, de más lányok képeit lájkolhatja, ha csak haverság van köztük :) 20L
kb amit az elsõ leírt... egyébkéntmeg. mégmindig? de rádásul 20 évesen? nem, ne tulajdoníts. mert f*szság azért. lájkolja? lájkolnak ott mindensz*rt, egyrészt, másrészt meg nem arról beszélünk hogy titokban találkozgatnak... amúgymeg kifejti aki nem iylen álmos mint én, de ez akkoris hlyeésg:)
te is lájkolj más fiúkat, és nézd meg mit szól hozzá.Ha nincs benne hátsó szándéka akkor a te lájkolásod se fogja zavarni.

Szeretem a barátom de már nem birom a volt barátnője megjegzéseit hogy megcsal a pasim. Ezt elmondtam a barátomnak és ugy hogy én szakitani akarok e miatt. Aztán rájöttem hogy hülye vok még időben és megint járunk. Mit csináljak?

Nagyon haragszik mit csináljak hogy bebizonyitsam hogy csak elbizonytalanodtam?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem el kellene mondanod neki,hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik,hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze,hogy elhiszed már Te is egy idõ után,ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa,hogy senki más nem tud arról,hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele,beszéld meg a pároddal,hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.

Szia! Szerintem el kellene mondanod neki, hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik, hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze, hogy elhiszed már Te is egy idõ után, ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa, hogy senki más nem tud arról, hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele, beszéld meg a pároddal, hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.
gyilkold meg a kur.váját

A legjobb Barátnőm nem érzi magát jól a társaságunkban, és a régi barátaival akar lenni, de csak akkor, ha én is megyek vele. Én személy szerint a barátait, de jól érzem magam a barátnőim között. Mit tegyek?

Hagyjam,hogy egyedül menjen,vagy menjek vele?

Legjobb válasz: Figy ha nem akarsz menni nem kell menned de az nem lehet hogy ha nem érzi magát jól nélküled nem megy szerintem te döntsd el

Figy ha nem akarsz menni nem kell menned de az nem lehet hogy ha nem érzi magát jól nélküled nem megy szerintem te döntsd el

Van egy fiú aki nagyon tetszik, csak az a baj, hogy barátnőm volt pasija, és a barátnőim majdnem mind utálják, és nem szeretném ha ez a fiú elrontaná a viszonyomat barátaimmal. Õ 16 éves én meg 14. szerintetek?

fiú, lány, barát, szerelem, kapcsolat, rossz, egy, van, aki, nagyon, kicsit, tetszik, baj, barátnőm, barátnőim, barátaim, barátom, pasim, pasi, viszony,

Legjobb válasz: Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.

Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.
Neked délutánonként még leckét kell írni és nem randizni.
Mint ahogy 2-es mondja. Ilyen pasi tucat van. Gondolkodj el, hogy miért nem szeretik a többiek. És ne próbálj magadnak estimeséket bemesélni, hogy "õ nem olyan, mindenki rosszúl tudja, még az is aki járt vele, mert én ismerem kívûl-belûl, hiszen facebookon szoktunk chatelni" Sajnálom, de 14 évesen ha az ember belezúg valakibe simán bemeséli magának, hogy a baltás gyilkos olyan cuki és csak véletlenül ölt meg 10 embert tegnap a szemem láttára.

Van egy barátom, nagyon bejön, és én is bejövök neki. Csak az a baj, hogy neki van barátnője. Akkor most mit csináljak?

És nem tudja, hogy én tudom hogy van barátn?je... És sajnos egyre kevesebbet beszélünk....

Legjobb válasz: Semmit.Amíg barátnõje van..Miért akarod a csajtól elszakítani?

Semmit.Amíg barátnõje van..Miért akarod a csajtól elszakítani?
Ha nem a felesége, akkor ne törõdj vele. Egy szimpla párkapcsolat az még semmi. Együtt vannak, ezt nyugodtan szét lehet rombolni, feltéve ha így kell , hogy legyen, tehát mindkét fél akarja, és az elõzõ partner már nem annyira felel meg. Akkor tovább kell lépni. A párkapcsolat a házasélettel ellentétben nem szent dolog. Kutyát nem érdekel, hogy van -e párja vagy nem. A te életed, ne jótékonykodj vadidegeneknek. Majd a fiú eldönti, hogy kit szeret jobban. Akivel jár, vagy téged. Ha téged, akkor majd kivágja az aktuális nõjét és kész. Ha meglépi, elõbb utóbb úgyis ki lenne rúgva valamikor a jövõben. HA nem teszi meg, akkor meg szintén nem vesztesz semmit. Egyetlen érdés kell hogy felmerüljön egy párkapcsolatban lévé ember meghódításával kapcsolatban: Tudok -e jobb lenni, tudok e többet adni neki mint az aktuális párja. Ha igen , akkor le kell radírozni mellõle. Majd eldönti a fickó, hogy mit/ kit akar. Az õ lelkén szárad a 3. fél sorsa, nem a tiéden. tE csak adsz egy esélyt magadnak.
Ha érdekled, akkor lép ezügyben, szakít a csajjal, és boldog lesz melletted.Ha nem érdekled, és szereti a barátnõjét, akár fejen is állhatsz.Elvégre az még nem minden, hogy tetszel Neki, nekem is tetszik sok mindenki, haverom is akad ilyen, én mégis a páromat szeretem, és hû vagyok Hozzá, hiszen a szerelmem akkor is Õ marad.Tehát várd meg, lép-e bármit is, ha pedig úgy érzed, Õt a barátnõje érdekli, akkor inkább ne tégy tönkre egy boldog és jól mûködõ párkapcsolatot!Valószínûleg Neked sem esne jól, ha valaki a barátodra fenné a fogát.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ: nem akarom szétszakítani õket, örülök hogy örül. (nekem addig jó, amíg nem látom vele együtt)... már majdnem összejöttünk, és akkor jött a lány, úgyhogy nekem azelõtt megtetszett, mielõtt volt barátnõje
A kérdező hozzászólása: Nem akarom szétszedni õket, nyugi, azért olyan tapló nem leszek. :) Egyenlõre várok, és már annyira nem is zavar, hisz a sráccal amúgy is jóban vagyunk :) ha meg szakítanak, akkor remélem bármi megtörténhet
Figyelj. Ez egy olyan dolog, hogy akik most párkapcsolatban vannak, azok nyilván magukkra gondolnak, azt írják, hoyg nehogy lépj ám, mert így õk is biztonságban érzik magukat. Akiknek most nincs senkijük azok meg bíztetnak, hogy semmit nem jelent ha van párja, mert ez a TÉNY, nincs jeggyûrûje, lépj nyugodtan. Ebben sose lesz megegyezés. De mit törõdsz te a másik vadidegen féllel? Kit érdekel? Ha lapátra kell hogy kerüljön úgyis arra fog. A lényeg, hogy adj magadnak esélyt, aztán majd dönt a fickó, hogy te kellesz -e neki jobban. Ez nem taplóság.Mennyi de mennyi példát látok az évek során, hogy állítólagos nagy szerelmek olyan két és fél perc döntés után szünnek meg mert jön egy jobb hódító. Aztán tovább lépnek az emberek. MErt így döntöttek. Nincs ebben semmi. Akit lepattintanak, mint exet, annak is csak jobb lesz, mert nem él hazugságban, ha mennie kell, úgyis limitált az ideje.
és ha te is úgy járnál mit a csaj?Jönne egy másik lány és elcsábítaná a srácot tõled.Még is hogy esne ez?Várj míg szakítanak
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti kommentelõ: nem, nem hinném, hogy jól esne, de igazából nem is "csábítom", csak bejön. Legyen boldog, nem akarom õket szétszakítani, a csajszit nem is ismerem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!