Találatok a következő kifejezésre: A barátom barátnője (338 db)

Mennyi az esélye, hogy előváladéktól terhes lesz a barátom barátnője?

Legjobb válasz: Ez jó:a barátod barátnõjét dugtad meg? Hát kellemetlen, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni!

Ez jó:a barátod barátnõjét dugtad meg? Hát kellemetlen, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni!
A kérdező hozzászólása: Nem.Barátom meg a nõje dugtak én csak közvetítõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: Teherbe lehet esni. De ha vesznek 48 órán belül sürgõsségi tablettát akkor nincs baba, de ha nem vesznek akkor is csak 50%. hogy lesz e kicsi..nem?
Így van, 50-50%
Hát nem akarlak elszomorítani, de a szomszédnak is így lett egy kisfia...
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy vettek gyógyszert kétfélét is amit 72 órán belül kell beszedni és õk 30órán belül szedték be, magyarul 100% h nincsen baba, nem? ( csakhogy megnyugodjanak)

A barátom barátnője rám van kattanva! Mit tegyek?

Hogy kéne elvennem a kedvét attól hogy próbálkozzon velem? Nem akarom sért?n,sem felt?n?en!A barátommal mi lesz így,ha a kedvese mások felé is kacsingat?Nagyon jóban vagyok velük!Adhatnátok néhány ötletet,mert csak tipródom az ügyön!Kösz! F27

Legjobb válasz: Húzós ügy... Elõször beszélj a barátoddal, de úgy óvatosan kerülve a témát, érdeklõdj a kapcsolatuk felõl, próbáld megtudakolni, h mennyire bízik meg benne, mennyire látja harmonikusnak a kapcsolatukat. Mert ha õ is elõhozza a témát, h "észrevettem, h több pasit is megnéz, meg talán még ki is kezd velük" - ilyesmi, akkor már van kiindulási alapod, akár errõl az esetrõl is beszélhetsz vele, de mindenképp tisztábban látnál. Aztán amit még tehetsz, h látszólag belemész a dologba, de mikor oda kerülne a szituáció, h biztos vagy benne, h õ kinézett magának téged, akkor egyszerûen leállíthatod. Erélyesen megmondhatod neki, h ha nem változtat a viselkedésén, akkor mesélsz ezt-azt a barátodnak róla. És ha nagyon akarod, még magnóra is veheted, mint a filmekben. (Najó, az utolsó mondatom csak vicc. :D) Egyébként úgy is elvehetnéd a kedvét, h beújítasz egy "féltékeny barátnõt", vagyis megkérsz vkit (ha épp nincs senkid), h játssza el a barátnõdet, aki jól kiosztja a másik lányt, h lesz szíves leszállni a pasijáról. Ennyi jutott eszembe. Bocs, ha sok hülyeség. Jaaaa, nem akarod feltûnõen... Akkor csak légy olyan undok dög, h ne legyen hozzá kedve... De ezzel még nem változtatsz a csalfa természetén, szóval én tényleg inkább a barátommal beszélnék a helyedben. De úgy, h ne higgye-érezze azt, h csak le akarom pattintani a csajt féltékenységbõl.

Húzós ügy... Elõször beszélj a barátoddal, de úgy óvatosan kerülve a témát, érdeklõdj a kapcsolatuk felõl, próbáld megtudakolni, h mennyire bízik meg benne, mennyire látja harmonikusnak a kapcsolatukat. Mert ha õ is elõhozza a témát, h "észrevettem, h több pasit is megnéz, meg talán még ki is kezd velük" - ilyesmi, akkor már van kiindulási alapod, akár errõl az esetrõl is beszélhetsz vele, de mindenképp tisztábban látnál. Aztán amit még tehetsz, h látszólag belemész a dologba, de mikor oda kerülne a szituáció, h biztos vagy benne, h õ kinézett magának téged, akkor egyszerûen leállíthatod. Erélyesen megmondhatod neki, h ha nem változtat a viselkedésén, akkor mesélsz ezt-azt a barátodnak róla. És ha nagyon akarod, még magnóra is veheted, mint a filmekben. (Najó, az utolsó mondatom csak vicc. :D) Egyébként úgy is elvehetnéd a kedvét, h beújítasz egy "féltékeny barátnõt", vagyis megkérsz vkit (ha épp nincs senkid), h játssza el a barátnõdet, aki jól kiosztja a másik lányt, h lesz szíves leszállni a pasijáról. Ennyi jutott eszembe. Bocs, ha sok hülyeség. Jaaaa, nem akarod feltûnõen... Akkor csak légy olyan undok dög, h ne legyen hozzá kedve... De ezzel még nem változtatsz a csalfa természetén, szóval én tényleg inkább a barátommal beszélnék a helyedben. De úgy, h ne higgye-érezze azt, h csak le akarom pattintani a csajt féltékenységbõl.
Szerintem közöld a lánnyal, hogy kellemetlenül érint ez a dolog téged, mondd neki, hogy lehet Te látod, érzed máshogy a dolgokat DE neked ez így kellemetlen a barátoddal szemben. Ha nem ért belõle, akkor beszélj kíméletesen a barátoddal.
A kérdező hozzászólása: Ez is jó ötlet, és könnyen kivitelezhetõ, szolid!Kösz!
Azt nem lehetne vhogyan kivitelezni, hogy amikor éppen találkoztok, és a leányzónak lehetõsége adódik a flörtölésre, valaki felhívjon téged telefonon, akivel kedélyesen elcsevegsz, bókok, szeretlek-ek, stb.? Aztán lelkendeznél neki az új barátnõdrõl, hogy mennyire bájos, stb... Szerintem vmi ilyesmi észhez térítené.
A kérdező hozzászólása: 18.26-nak Eszembe jutott ez is, de talán ennyire nem szállt el a dolog benne!Az már igazán más vágányra terelné a dolgokat nálam is!
A kérdező hozzászólása: Valóban mielõbb beszélnem kéne vele, csak olyan rossz érzés egy kedves ismerõsnek beolvasni!Ráadásul ilyen kényes témában! Köszi az eddigi válaszokat!
Csak aztán nehogy balul üssön ki... H te megmondod neki õszintén, amit gondolsz, õ meg bemárt a pasijánál dacból, h te rá akartál mászni. Lehet, h halivúdi maszlagnak tûnik, de sztem akkor is elõfordulhat ilyen. ezért legyél óvatos, és mindenképp puhatolózz a barátodnál, h milyen a kapcsolatuk.
Ne legyél bamba add tudtára egyértelmûen hogy hagyja abba. Lehet azt hiszi hogy Te benne lennél a dologban mert a semmilyen jelzéseidbõl az jön le neki. Legyél egyenes.
A kérdező hozzászólása: Sajnos egyértelmûek a jelzései, csak én tetettem a bambát!
honann tudod ilyen biztosan hogy rád van kattanva? lehet hogy csak te érted félre, lehet hogy csak jóba akar lenni a barátja legjobb haverjával. Egyszer velem is ez történt.. közbe full még csak nem is tetszett a srác csak ugy gondoltam hogy a szerelem legjobbhaverja háth akkor jóba kell vele lenni :) meg ugy haver amugy is birtam !!de semmi több..
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen az ötleteket!Bizony húzós ügy!
A kérdező hozzászólása: Nem akarom hogy biztos legyen benne, hogy észrevettem a kacérkodását!
A kérdező hozzászólása: Megoldottam!Elég erélyesen rámordultam, négy szem közt!Azóta visszavett! Köszi mégegyszer mindenkinek!

Ki mit vett a barátjának/barátnőjének?

Csak kíváncsiságból kérdezem,hogy ki mivel lepi meg a barátját/barátn?jét Valentin-napon?

Legjobb válasz: én azzal leptem meg HOGY NEM KÉRDEZTEM MEG 235423531-DIK alkalommal hogy "Ki mit vett a barátjának/barátnõjének?"

én azzal leptem meg HOGY NEM KÉRDEZTEM MEG 235423531-DIK alkalommal hogy "Ki mit vett a barátjának/barátnõjének?"
semmivel, ez egy nagy f*szság... szerinte is.
lófasszal

Mennyi időt töltesz a barátoddal/barátnőddel? El szokott menni teázni/kávézni/sétálni nélküled a barátaival/ barátnőivel?

Ha nekem nincs igazam, akkor légy szíves szóljatok.

Legjobb válasz: 2.5 éve vagyunk együtt. A távolság miatt heti egy max. két alkalommal találkozunk. Barátnõi nincsenek, a haverokkal is ritkán találkozik. Ma pl. egy ilyen alkalom volt, elmentek az egyik haverjával pár órára, aztán hazafelé már hívott is telefonon mert azt mondta, hogy nagyon hiányoztam neki. :) Hétköznap dolgozik meg edzésre jár, úgyhogy nincs túl sok szabadideje, örül ha este hazaér. 21/L

2.5 éve vagyunk együtt. A távolság miatt heti egy max. két alkalommal találkozunk. Barátnõi nincsenek, a haverokkal is ritkán találkozik. Ma pl. egy ilyen alkalom volt, elmentek az egyik haverjával pár órára, aztán hazafelé már hívott is telefonon mert azt mondta, hogy nagyon hiányoztam neki. :) Hétköznap dolgozik meg edzésre jár, úgyhogy nincs túl sok szabadideje, örül ha este hazaér. 21/L
Én min. 5 nap vagyok vele együtt/hét. Ha van valami rendezvény vagy sétálni akar szól nekem, hogy vele tartanék-e. A mi kapcsolatunkban az a jó, hogy azonos nagyjából az érdeklõdési körünk. És barátok is tudunk lenni, nem csak szerelmesek/szeretõk. 21/L.
én ebböl azt veszem le hogy szeret vele lenni ugyhogy biztos nem a semmiért van vele .
nem attól lesz jó a kapcsolat hogy a seggébe vagytok egymásnak nem kell egymásba fulladni, valószinû neki vannak normális emberi kapcsolatai, barátai, és lehet csak levegõre vágyik, párom és én is megyünk külön utakon, nem pórázra kell kötni a másikat, mert megszökik.
Hát, ha velük többet van, mint Veled, akkor beszélj vele... Ha nem érti meg, én otthagynám.
Hát szerintem ez már nem a sima barát kategória..nálam legalábbis. Miért nem azzal foglalkozik, hogy TE mit szeretnél csinálni? Mióta ismerik egymást a lánnyal, és miket szoktak még együtt csinálni? 20N
Minden szabadidõnket együtt töltjük (ez hétköznap két délután és éjszaka plussz péntek délutántól hétfõ reggelig) ami meló és suli mellett van, és ez már 3 éve igy megy. Haverokra idõ nincs, inkább vagyunk együtt. még a kapcsoat elején volt páromnak egy barátbarátnõje, állandóan hivogatta hogy hova menjenek...nekem nem tetszett, fõleg hogy mindig rászervezett a mi programjainkra (bár nem sok sikerrel)...igy szépen leépitettem... Valahogy nehezen tûröm, hogy más nõnemû van párom körül, rajtam kivül csak az anyukája legyen:)
Szerintem ez nem normális dolog. Engem is bosszantana a helyedben. A férjem mindig elmehet haverozni amikor szeretne, de én sem türök meg más nönemü lényt a közelében. A múltkor pl. oltári balhét csaptam amikor az egyik közösségi oldalon bejelölt egy teljesen vadidegen 19 éves lányt. Mert ha ismerné az oké, de ne gyüjtögessen magának olyat akivel leléphet tölem... Na de a lényeg, hogy a helyedben nem hagynám, hogy a barát barátnöje miatt háttérbe szorítson. Attól függetlenül, hogy a munkahelyeteken együtt vagytok. Az nem közös program, kikapcsolódás. 23/N
A kérdező hozzászólása: kb5 éve ismerik egymást, elmennek kocsmába meginni valamit, mivel én nem iszom alkoholt.
A kérdező hozzászólása: Nem mondanám, hogy többet van velük, de sajnos mi együtt is dolgozunk. Mikor egy nap 8 órát együtt vagyunk, mar néha én sem vagyok kíváncsi rá. De ma is nálam volt, a lány hívta telefonon, hogy menjen vele egyet teázni, tõlem megkérdezte, hogy megyek, én mondám, hogy nem, de arra már nem volt kíváncsi, hogy én mit szeretnék csinálni ma este.

Vannak itt olyanok, akiknek elhunyt a barátjuk/barátnőjük?

Egy közeli ismerősöm barátnője a vonat elé ugrott,az iskolájukban megemlékeznek róla meg minden,és a havernak nagyon fáj,hogy olyanok is mécsest gyújtanak meg álszentkednek,akik valójában nem is ismerték/kibeszélték,kiröhögték a lányt.Hogyan segítenétek neki?Személyes tapasztalatokat,mindennemű segítséget szívesen veszek.

Legjobb válasz: Nekem 2 éve hunyt el egy nagyon jó barátom. Öngyilkos lett. Nekem nagyon sokat segített, hogy beszélhettem róla, kibeszélhettem magam. Elõször alig tudtam beszélni mindig csak sírtam, de idõvel könnyebb lett. Még most is nagyon sokat gondolok Rá, de ma már a közös élményekre, dolgokra emlékezem.

Nekem 2 éve hunyt el egy nagyon jó barátom. Öngyilkos lett. Nekem nagyon sokat segített, hogy beszélhettem róla, kibeszélhettem magam. Elõször alig tudtam beszélni mindig csak sírtam, de idõvel könnyebb lett. Még most is nagyon sokat gondolok Rá, de ma már a közös élményekre, dolgokra emlékezem.
ne ítélkezzetek, nem biztos, hogy álszentkednek. egy dolog, hogy addig kiröhögték, de ha a halál szele megcsap, akkor mindenki magába száll kicsit. más a szitu, mint amikor még élt.
Nekem a Barátnõm halt meg 2 éve. Majd' beledöglöttem és még ma is sokszor felerõsödik a fájdalom.

Beleszerrettem a barátom baratnőjébe mit tegyek?

A lány már nem igazán szereti a barátomat és engem kedvel.

Legjobb válasz: Akkor lehet hogy az a barátod már nem lesz többé a barátod ha összejössz a nõjével. Csak esetleg akkor ha értelmes emberrõl van szó, és megérti hogy nem azért jöttél vele össze hogy [email protected] vele hanem mert a lánnyal vonzódtok egymához.

Akkor lehet hogy az a barátod már nem lesz többé a barátod ha összejössz a nõjével. Csak esetleg akkor ha értelmes emberrõl van szó, és megérti hogy nem azért jöttél vele össze hogy [email protected] vele hanem mert a lánnyal vonzódtok egymához.
Próbáld meg elfelejteni. Nem éri meg tönkretenni a barátságotokat.
Mérlegelj, mi éri meg Neked jobban. Mennyire szereted, mennyire szeret, mennyire jó barátod a barátod, mennyire fontos a barátságotok, mennyire fontos a lány. Ha döntöttél és csinálod, csináld tisztán. Érd el, hogy a lány szakítson(elõtte ne nyúlj a lányhoz), utána kérdezd meg a barátod, mi a véleménye ha ti összejönnétek. Ha nagyon negatív, és úgy vagy vele, megéri, mert ez a lány Neked Olyan, akkor rajta. hogy mit tegyél? Mérlegelj magadban mindent, ami ezzel kapcsolatos, és dönts. Erkölcs ne gátoljon a szerelemben. (Disznóságot azért nem szabad csinálni: a szerelem nem disznóság, mint ahogy elõttem szóló mondta: ha szeretitek egymást és úgy jöttök össze, az nem vétek, ha barátod már nem szerelmes és nem "olyan ember", akkor lehet h még nem is megy fuccsra a haverság) De ne feledd: ez esetben könnyen elõfordulhat, hogy "várt üdvöd kincse bánat ára lészen, ha kart hízelgõ ábrándokra nyitsz"
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)

Normális az ha egy fiú vagy lány elmegy egy házibuliba a barátja/barátnője nélkül? Nem vagytok ti ilyenkor féltékenyek?

Legjobb válasz: Én azért eléggé aggódnék, nem mintha nem bíznék meg a barátnõmben, de azért.. õsi ösztön vagy mifene, hogy a férfiak-ban ez az alapvetõ féltékenység benne van, kinek több, kinek kevesebb jutott belõle.

Én azért eléggé aggódnék, nem mintha nem bíznék meg a barátnõmben, de azért.. õsi ösztön vagy mifene, hogy a férfiak-ban ez az alapvetõ féltékenység benne van, kinek több, kinek kevesebb jutott belõle.
Normális. Igazság szerint a féltékenységnek semmi racionális alapja nincs. Ha el akar hagyni, vagy félre akar lépni, akkor megteszi. Ettõl függetlenül bennem is megvan ez a nyugtalanság. Ettõl függetlenül soha nem mondanám, hogy ne menjen. Akkor bennem maradna, hogy lehet, csak illúziókat kergetek, lehet, csak azért nem történt semmi, mert hagytam lehetõséget. Benne pedig tudatosul: nem bízom meg benne. Erre az örök közhely párhuzam: tegyük fel, van egy madarad, akit nagyon szeretsz, és félsz, hogy elszökik. Ha emiatt folyamatosan kalitkában tartod, mindig ki fog vágyni onnan, és ha el akar menni, az elsõ figyelmetlenségedet ki is fogja használni. Ellenben, ha kiengeded, és saját döntésébõl repül haza, akkor leszel te is boldog és a kanári is.
A kapcsolatunk elején volt már példa arra, hogy egy buliban részegen majdnem meginogtam, nem akarok többet még csak lehetõséget sem, hogy kísértésbe essek így nem járok bulizni csak barátnõmmel. Szerelmes lettem belé, nem tudnám megcsalni de akkor sem akarok kockáztatni :) A másik meg hogy unom a bulikat nélküle. Õ is szintén unalmasnak tartja nélkülem, valamint azért nem megy mert tudja, hogy õ milyen nagyon ideges lenne még én buliban vagyok és tudja hogy én is így vagyok szóval inkább csak együtt megyünk.
Ha nem igényetek, akkor ok. A probléma az, ha pl te mennél, de nem mégy, mert a partnerednek nem felel meg.
Voltam olyan házibuliba ahova a csaj a barátja nélkül jött el mert a fiú nem ért rá.
én az szoktam lenni de ezt tudja is ellenben szar a meló beosztásunk és én is elszoktam nélküle menni ide oda

Hogyan becézzük a barátaink/barátnőinket?

nem úgy barátn? hogy járunk XDD hanem haverbarátn?

Legjobb válasz: hátõõ, nem tudom, én szoktam a barátaimnak is mondogatni, hogy drágám, kedvesem, de csak viccbõl, amúgy leginkább a neveik becézett alakján hívom õket.

hátõõ, nem tudom, én szoktam a barátaimnak is mondogatni, hogy drágám, kedvesem, de csak viccbõl, amúgy leginkább a neveik becézett alakján hívom õket.
Puncus, fütyike, péniszke, kefécske......

Van itt olyan aki a szalagavatóján jött össze a barátjával/barátnőjével?

Legjobb válasz: Én a barátommal a ballagása napján vagyis estéjén. :) Az majdnem ugyan az:)

Én a barátommal a ballagása napján vagyis estéjén. :) Az majdnem ugyan az:)
egy barátom a szalagavató afterjén:)

Van egy tobb eves barati kapcsolatom, mindkettonknek komoly kapcsolata van. A gond az hogy a baratom baratnojebe kezdtem belezugni. Egy igazan elbuvolo lany. Mostanra ez eleg kellemetlenne valt es nem igazan van akivel ezt megbeszelni. Mit tegyek?

Tudom hogy ezzel megalazom a baratsag fogalmat es nem fair a baratnommel szemben sem.

Legjobb válasz: Egyrészt: nem lehet, hogy ez csak egy fantáziakép, egy komolytalan fellángolás, amiért kár lenne "robbantani"? Továbbá: Úgy érzed, hogy kölcsönös a vonzalom, vagy csak a Te fejedben létezik? Akárhogy is, gondold meg, fogsz-e tudni tükörbe nézni, miután feldúltad 3 ember életét.

Egyrészt: nem lehet, hogy ez csak egy fantáziakép, egy komolytalan fellángolás, amiért kár lenne "robbantani"? Továbbá: Úgy érzed, hogy kölcsönös a vonzalom, vagy csak a Te fejedben létezik? Akárhogy is, gondold meg, fogsz-e tudni tükörbe nézni, miután feldúltad 3 ember életét.
És a saját kedveseddel milyen a kapcsolatod? Lehetséges, hogy egy kicsit azon kellene változtatni, feldobni. Petranova

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!