Találatok a következő kifejezésre: A barátom bír (173 db)

Mitől van az, hogy amikor a barátom elmegy abba hagyja és nem bírja tovább? (a barátom körül van metélve)

Legjobb válasz: Szerintem nem körülmetélés kérdése. Különbözõek vagyunk. Van aki kétszer is bírja közvetlenül egymása után, van aki még egy ideig tudja magát "tartani" miután ellõtte, van aki azonnal lelankad...

Szerintem nem körülmetélés kérdése. Különbözõek vagyunk. Van aki kétszer is bírja közvetlenül egymása után, van aki még egy ideig tudja magát "tartani" miután ellõtte, van aki azonnal lelankad...
Zsidóval dugtál?
Mert lusta? Mert önzõ és hazudik? De mondjuk ha zsidó, akkor ha másképp nem hajlandó ülj rá az orrára... Az elég nagy lehet neki...
És menyi idõ mire eljut a csúcsra? Az sem mindegy ha egy perc akkor gáz, ha fél óra vagy annál több akkor ne csodálkozz.
Hülyék vagytok... Semmi köze nincs ahhoz hogy körülmetélt, ez a természetes folyamat, de jó hogy ilyen felvilágosultan szexelsz.
Ne hagyd elmenni amíg te már nem élveztél annyiszor hogy neked elég. Akkor még egy utolsót együtt és akkor hagyd.
A körülmetéltek között sokan szenvednek azzal - én is - hogy a szex után a feszülés, ami nem normális ott, fájdalommá alakul :( Ezért is kell(ene) oda az az elõbõr... én most azon dolgozom, hogy legyen :o

A barátom nem bírja a gumit, én viszont nem akarok tablettát szedni. A megszakításos módszert javasolta. Úgy hallottam, az előváladéktól is teherbe lehet esni. Igaz ez? Ajánlanátok esetleg más védekezési módszert?

Legjobb válasz: Igen, teherbe lehet esni úgy is, kb. fele akkora esélyed van a terhességre, mint ha nem védekeznétek. Másrészt a barátod egy ba.rom, akit nem érdekel, ha teherbe ejt, lesza.rja, hogy te milyen mellékhatásoknak teszed ki magad, és kb. a véleményedet is lesza.rja. Gondolom, õ is úgy van vele, hogy te esel teherbe, akkor védekezz te, õt ugyan nem érinti. Ennyi latexérzékeny ember a világon nincs, mint ahányan itt elírják, hogy a "barátom nem bírja a gumit". Latexmentes gumi is van. Az óvszer az EGYETLEN, ami nem csak a terhességtõl véd, de a nemi betegségektõl is. Se a tabletta, se semmi más nem véd meg a fertõzésektõl, és nem az AIDS az egyetlen, ami nemi betegség. Ha nem szokott óvszert használni, akkor kíváncsi lennék, mit szólna, ha kérnél tõle egy orvosi igazolást, hogy mindenféle fertõzésre negatív, és biztonságos vele a szex gumi nélkül is. Azt szokták mondani, hogy ott van pl. a hüvelygyûrû, de annyira biztonságos, hogy tegnap mutatta be a rokonságnak XY. a "kis balesetet". Sokkal többen esnek mellette teherbe az ismerõseim között, hogy azt ajánlani merném.

Igen, teherbe lehet esni úgy is, kb. fele akkora esélyed van a terhességre, mint ha nem védekeznétek. Másrészt a barátod egy ba.rom, akit nem érdekel, ha teherbe ejt, lesza.rja, hogy te milyen mellékhatásoknak teszed ki magad, és kb. a véleményedet is lesza.rja. Gondolom, õ is úgy van vele, hogy te esel teherbe, akkor védekezz te, õt ugyan nem érinti. Ennyi latexérzékeny ember a világon nincs, mint ahányan itt elírják, hogy a "barátom nem bírja a gumit". Latexmentes gumi is van. Az óvszer az EGYETLEN, ami nem csak a terhességtõl véd, de a nemi betegségektõl is. Se a tabletta, se semmi más nem véd meg a fertõzésektõl, és nem az AIDS az egyetlen, ami nemi betegség. Ha nem szokott óvszert használni, akkor kíváncsi lennék, mit szólna, ha kérnél tõle egy orvosi igazolást, hogy mindenféle fertõzésre negatív, és biztonságos vele a szex gumi nélkül is. Azt szokták mondani, hogy ott van pl. a hüvelygyûrû, de annyira biztonságos, hogy tegnap mutatta be a rokonságnak XY. a "kis balesetet". Sokkal többen esnek mellette teherbe az ismerõseim között, hogy azt ajánlani merném.
csak annyit fûznék hozzá hogy nagyszüleim egy életen át "védekeztek" megszakítással, egyetlen egy nemkívánt gyerekük sem született! és mamámat ismerve, nagyban nyomták az ipart... nem azt mondom hogy követendõ példa, de azért annyira nem rossz a helyzet mint sokan itt rémisztgetnek vele. biztos mind gumigyáros meg tablettagyáros, és elakarják adni... :P utolsó mondat persze vicc :)
Igaz.
life styles szûrke gumi(legvékonyabb) Írd be a google-be hogy fogamzásgátló és meglepõdhetsz hogy mennyi mindent kidob!!!!
Én is megszakításos módszert alkalmazunk.És mindig idõben ki tudok szállni, ezt nem hiszem el senkinek hogy nem érzik egyesek hogy mikor kell megállni.Ha véletlenül terhes lenne akkor sincs semmi mert megtartanánk de ez ilyen formában még nem fordult elõ.
Én 2 évig csináltam megszakítással, nem lett semmi bajom, DE.. ..a barátod elég nagy s*ggfej, hogy ezt javasolta. Mi azért csináltuk így, mert se õ, se ÉN nem szeretjük a gumit. Tehát én vállaltam a felelõsséget. Ha te nem vállalod a kockázatot, akkor találjatok valami más megoldást. Egyébként a pharmatex+megszakítás nem rossz dolog elvileg, bár én sose próbáltam.
Igen elég sokan. Gumi használata mellett is van aki belecsöppen abba a bizonyos 1%-ba. Megszakításos meg 50-50. Vagy bejön vagy nem. Ha már úgy vagytok együtt h nem gond a baba akkor lehet használni, amúgy meg olyan mintha a barátod lyukas gumit javasolt volna. Van még egy pár módszer, ha nem tablettát szednék azt hiszem én a pesszárium+spermicid mellett döntenék. Itt egy teszt ami esetleg segíthet mi neked a legideálisabb: http://www.gondtalanfogamzasgatlas.hu/
7/7 nek 100% igaza van. Én is megszakitásal csinálom és sosem volt még baj mert én érzem hogy mikor kezdenék elélvezni, hogy mikor indul meg bennem, de ugylátom sok férfi erre nem képes, nincsen érzésük.
A te felelõsséged, hogy mit vállalsz be és mit nem. A megszakításos módszer mellett egy év alatt 35% az esély a terhességre (védekezés nélkül 80%). Szóval BAROMI SOK! Ha neked megér ekkora kockázatot, akkor csináld. Csak aztán ne gyere sírni, hogy terhes vagy, a barátod meg esetleg lelépett. De van a gumin és a fogamzásgátló tablettán kívül is megoldás. Pl. a megszakítást kiegészíthetnétek spermiciddel, vagy spermicid és pesszárium együtt.

Segitséget kérnék! 1éve együtt vagyok a barátommal de az egyik barátnő nem birja mert sokat veszekedünk elötte a barátommal. Mit tegyek szakitsak vagy ne?

Legjobb válasz: Miért kell nyilvánosan veszekedni, fõleg ha baráti körben vagytok? Most azért szakítanál a barátoddal mert már nem szereted, vagy a barátnõd miatt?!?!

Miért kell nyilvánosan veszekedni, fõleg ha baráti körben vagytok? Most azért szakítanál a barátoddal mert már nem szereted, vagy a barátnõd miatt?!?!
Most a barátnõdnek élsz vagy a barátodnak?
A kérdező hozzászólása: Õszintén is-is de nem tudom hogy mi legyen és én nem akarok veszekedni de ha kin vagyok barátnömmel akk megkeres ès elkezd veszekedni hogy mi az hogy nem hivtuk ki. Komolyan nem tudom mit kezdjek vele.
Hány évesek vagytok ti?!
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 18

A barátom mért nem bír meg inni egy sört? Tünetek : fejfájás hasfájás hányinger fáradság.

Legjobb válasz: Van aki nem bírja az alkoholos italokat, lehet a szénsavasat sem bírja és a kettõ együtt már sok neki. Nem szabad erõltetni, ha nem esik jól. mond meg neki, hogy iszom egyet helyette is majd este.

Van aki nem bírja az alkoholos italokat, lehet a szénsavasat sem bírja és a kettõ együtt már sok neki. Nem szabad erõltetni, ha nem esik jól. mond meg neki, hogy iszom egyet helyette is majd este.
Van egy munkatársam, saját bevallása szerint valami enzim nem termelõdik a szervezetében így nem tudja lebontani az etilt. Nem is iszik soha :D

Mi a birt. Szem. Jel és a birt. Szem. Rag közötti különbség, és a kutyáimmal szóban milyen képző lesz az (i és az m), valamint a barátaimhoz szóban milyen képző az (a, i, és az m)?

Legjobb válasz: KUTYÁIMMAL -i: mindig birtoktöbbesítõ jel -ám (i nélkül): birtokos személyjel ( a barátaimhoz szóban ugyanez a helyzet) Úgy jegyeztem meg, hogy mi a kettõ között a különbség, hogy a birtokos személyjel után mindig tudsz ragot tenni: például a kutyáim szó után a "-val" ragot, a személyrag után nem tudsz már ragot tenni.

KUTYÁIMMAL -i: mindig birtoktöbbesítõ jel -ám (i nélkül): birtokos személyjel ( a barátaimhoz szóban ugyanez a helyzet) Úgy jegyeztem meg, hogy mi a kettõ között a különbség, hogy a birtokos személyjel után mindig tudsz ragot tenni: például a kutyáim szó után a "-val" ragot, a személyrag után nem tudsz már ragot tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Rengeteget segítettél.

A barátom hamar elmegy (max 1-2 percig bírja), de nincs második menet, mert azt mondja hogy fáradt. Mit csináljak? :S Nekem ez így nem jó, és hiába kérem hogy változtassunk a dolgokon.

Legjobb válasz: hát én nem tudom hogy van ez, de bnõm az elsõ, ujjazás-nyalás, aztán meg kiver, nem bírom sokáig (1-2 perc), fõleg ha hosszasan húzom az elõjátékot(már akkor elélvez 4x-5x) , és már énis nagyon kivagyok.. aztán nem hagyja abba a verést, feláll 2 percen belül, aztán bírom fél órát, (de egyébként hangulattól és fáradtságtól függ, van mikor második "menetre" is elmegyek viszonylag hamar) de a 3. mindig hosszú.. szal elvagyunk.. de jó lenne ha már nem mennék el ilyen kurv4hamar, mer engem zavar már.. és nem tudom mit csináljak. bnõm megérti egyébként a helyzetet.

hát én nem tudom hogy van ez, de bnõm az elsõ, ujjazás-nyalás, aztán meg kiver, nem bírom sokáig (1-2 perc), fõleg ha hosszasan húzom az elõjátékot(már akkor elélvez 4x-5x) , és már énis nagyon kivagyok.. aztán nem hagyja abba a verést, feláll 2 percen belül, aztán bírom fél órát, (de egyébként hangulattól és fáradtságtól függ, van mikor második "menetre" is elmegyek viszonylag hamar) de a 3. mindig hosszú.. szal elvagyunk.. de jó lenne ha már nem mennék el ilyen kurv4hamar, mer engem zavar már.. és nem tudom mit csináljak. bnõm megérti egyébként a helyzetet.
Nekem eléggé az jön le, hogy gyorsan túl akar lenni rajta, és szarik arra hogy neked jó legyen. Igenis mondd meg neki, hogy te is szeretnéd ha neked jó lenne, és ez így önzõség hogy csak magára gondol. Ha nem tesz semmit, keress mást, mert nem fog változni, ha nem akar. Sok sikert.
a baratod gyakoroljon tobbet othon. teged pedig oralisan elegitsen ki miutan befejezted. 18 f
A kérdező hozzászólása: Ha elélvez, 2 másodpercen belül pici lesz és puha :-P Azon hogy lovagoljak?
hüvelyi úton után vesszõ;D
sajnállak kedves kérdezõ:/ Nálunk az a baj hogy a barátnõm nem nagy igényû e téren:/ 1 menetet én csak 1-15 percig birom de ha nem csináljuk és helyette kiveri és csak utána akkor lazán meg 40-50-60 percig is.Nem értem miért nem kivánja pedig nem egyszer elmegy hüvelyi úton szex alatt meg is beszélünk mindent stb de azt mondja õ ilyen neki ez elég
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így szeretném. Csak neki kellene vagy fél óra, és hát közben el is alszik vagy ha nem is alszik még de nagyon fáradt és már nem vevõ a következõre... Mondjuk becsületére legyen mondva, hogy sosem hagy kielégítetlenül.
Na nálunk is ez van párom nagyon hamar elmegy, mert amikor én szo...akkor nem bírom ki és ráülök, nagyon gyorsan elmegy. igaz, kopp-kopp õ azonnal tettre kész nem kell neki 5percnél több és már tudom, hogy újra az övé lehetek. :) Sóval nálunk ez nem gond és türelmes is vagyok vele, nagyon ennek nem tud mit csinálni, ez van! Aztán a 2-at jó sokáig elhúzzuk :P Imááádom! :)
hány évesek vagytok? volt már tapasztalatok elötte?
Nekem is úgy tûnik h. ez a fiú önzõ és csak magára gondol.A párom ha hamar elélvez akkor legalább bocsánatot kér.AMúgy többet kellene masztizni.Vagy kezdje elõjátékkal, úgy h. te nem nyúlsz hozzá, amikor feláll neki és te már túl vagy 1-2 csiklóorgazmuson és elég nedves vagy, kezdjetek bele a szexbe, amikro érzi h. már mindjárt jön, akkor hagyja abba és csak orál legyen.Vagy lassítson stb.Ha fontos vagy neki akkor mindet meg kellne tennie azért h. neked is jó legyen.Egyértelmú h. az orál nem oylan mint a behatolás.Vagy igyon elötte valamilyen alkoholt, mert attól is nehezebben élvez el az ember.
az van, hogy csak szexre használ téged... ne haragudj, de nagyon így néz ki a dolog. ha az én pasim nem bírja akkor is van 5 perc, és persze elõtte hosszú elõjáték. de õ is elõtte otthon kiveri, és utána pár órával szexelünk, és nem egyszer! fogalmam sincs, hogy hogy bírod...
Ha férfi elélvez, azzal kiadja magából az energiát, és fizikai fáradtságot érez. Legyen több elõjáték, és vezesd te a sex-et. Azaz ha elélvez, ne had abba pl. a lovaglást.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Nálunk is ez van, azzal a különbséggel, hogy nálunk nincs 2. vagy 3. Kicsit ölelget, aztán elalszik. Esetleg reggel van még utána egy, de akkor is csak egy. Szeretném ha lenne második is, hogy tovább bírja, de... :(
A kérdező hozzászólása: Kielégít, de az nem olyan. Nem értem miért nem jöhet szóba az hogy többször csináljuk. Képes lenne rá, szóval nem azzal van a baj hogy nem menne többször.
Nem érted.Nincsen cserébe.Kényelmesen leül és te kivered a farkát.Így 1-2 órával késõbb mikor dugtok majd, elvileg tovább kellene bírnia.
A kérdező hozzászólása: Ha kielégítem máshogy akkor is csak orál van "cserébe"
És hogy-hogy összejöttél vele egyáltalán?Pár órával elõtte verje ki, vagy csapd ki neki, akkor talán tovább bírja majd a punciban is késõbb.
na várjá' xD szex alatt aztán vesszõ;DDDDDD

Lehetséges, hogy a barátom, csak akkor megy el gyorsan, ha velem szexel, mással pedig sokáig bírja?

Az mondta, hogy csak velem olyan jó, hogy nem bírja magát sokáig tartani, de egyébként órákig bírja. Vagy ez csak egy kamu szöveg lenne?

Legjobb válasz: honnan tudja hogy melletted mással órákig bírja? bigámista? akkor respekt;)

honnan tudja hogy melletted mással órákig bírja? bigámista? akkor respekt;)
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ bnõire célzott...és állítólag volt sok alkalmi kapcsolata is, ha vmi gyorsan megy el, akkor is belemegy sok alkalmiba szerintetek? Vagy akkor rá tudja fogni, hogy mert régen csinálta és azért megy el gyorsan egy tartós kapcsolatban pedig kiderül, hogy mi az igazság?
A kérdező hozzászólása: *ha vki
Szerintem kamu szöveg.. Nagyon alátámasztani nem tudom, de ha nem csak 1-2 alkalmon vagytok túl, akkor nagyon kétlem, hogy még mindig gyorsan sülne el, ha máskor amúgy bírja "órákig".
A kérdező hozzászólása: Hát igen, elõször még elhittem, de már jó pár alkalmon túl vagyunk, próbáltunk, hogy egy nap többször, de az se segített...
Csak hazudik. Tipikus szöveg, amit egy haverom is nyomat a nõinek. Egyszerûen csak béna az ágyban, nincs ezen mit cifrázni. :) Gyerekkorában rosszul maszturbált, és mindig a mennyiségre hajthatott a minõség helyett, úgyhogy ez lett a barátodból is. Ezt tudná kompenzálni azzal ha megkérnéd, hogy maszturbáljon elõtted és próbálja mindig minél tovább visszatartani.
Hagyd el. Nem azért mert hamar megy el hanem azért mert nem is fog rajta változtatni valamint mert hazudik!!!!! Már bocsi de én naivan hozzámentem egy ilyen emberhez. Most válunk 8 év után. Nem is fog rajta változtatni mert te ezt beveszed. Én is bevettem:(

A barátom exbarátnője mindig járkál utána és keresi. A barátom élvezi és szerintem rá is tesz a lapátra. Már nem birom ezt igy. Mit tegyek?

Nem tudom h mit tegyek.

Legjobb válasz: Szia!A lényegre térek:) -sztem a barátod hiúságát legyezi ez a dolog szóval ezért tehet rá egy lapáttal -nem tud elszakadni az "extõl" -esetleg élvezi hogy féltékeny vagy Tanácsom:Gondolj bele:ha a barátod komolyan vesz téged és a kapcsolatotok akkor miért csinál ilyet!!??Ha járkál utánna ez a "leányzó",keresi és a srác "fogadja is a jeleket"akkor itt nem sok jót látok:SNem hiszem,hogy barátod és az exe abban maradtak,hogy "maradjunk barátok"mert ez akkor sem normális.Nme tudom,hogy milyen szilárd a kapcsolatotok,mióta vagytok együtt,de érdemes megbeszélni.Ha nem veszi észre magát a srác,hogy ezzel neked fájdalmat okozz,akkor jobb ha hagyod a dolgot.A párkapcsolat lényege a boldogság,amit egymásnak okoztok önzetlenül.Én ennek hiányát látom.A lánynak szerintem ne szólj,mert ameddig a barátod részérõl igény van rá,addig úgysem f og leállni.Remélem segítettem,de leszögezem:ez az én véleményem,én ezt tenném,ezt látom helyesnek.

Szia!A lényegre térek:) -sztem a barátod hiúságát legyezi ez a dolog szóval ezért tehet rá egy lapáttal -nem tud elszakadni az "extõl" -esetleg élvezi hogy féltékeny vagy Tanácsom:Gondolj bele:ha a barátod komolyan vesz téged és a kapcsolatotok akkor miért csinál ilyet!!??Ha járkál utánna ez a "leányzó", keresi és a srác "fogadja is a jeleket"akkor itt nem sok jót látok:SNem hiszem, hogy barátod és az exe abban maradtak, hogy "maradjunk barátok"mert ez akkor sem normális.Nme tudom, hogy milyen szilárd a kapcsolatotok, mióta vagytok együtt, de érdemes megbeszélni.Ha nem veszi észre magát a srác, hogy ezzel neked fájdalmat okozz, akkor jobb ha hagyod a dolgot.A párkapcsolat lényege a boldogság, amit egymásnak okoztok önzetlenül.Én ennek hiányát látom.A lánynak szerintem ne szólj, mert ameddig a barátod részérõl igény van rá, addig úgysem f og leállni.Remélem segítettem, de leszögezem:ez az én véleményem, én ezt tenném, ezt látom helyesnek.
egyszerû a válasz ... élvezi, hogy féltékeny vagy de mond meg neki, hogy te egyentalán nem tartód ónak, élvezetesnek!

A barátommal állandóan veszekszünk és féltékeny mindenkire még a legjobb barátnőmre is. ő 19 éves én 16 és már több mint 1 éve együtt vagyunk. Szeretem ugy érzem de nem bírom elviselni ezt az állandó feszültséget. Mit tennétek a helyembe?

Legjobb válasz: Szerintem közöld vele hogy te ezt nem bírod tovább ésss ha nem hagyja abba a folytonos féltékenykedést ott fogod hagyni mert nem arról van szó hogy nem szereted...csak éppen nem bírod tovább idegileg. Amgy szerintem ha szeret akkor meg kéne bízzon benned. Esetleg kérj tõle egy kis idõt hogy átgondoldd a dolgaitokat. ÉS beszéljétek meg mindenféleképpen. Remélem együtt maradtok:) sok sikert:) és remélem hasznos volt a válaszol:)

Szerintem közöld vele hogy te ezt nem bírod tovább ésss ha nem hagyja abba a folytonos féltékenykedést ott fogod hagyni mert nem arról van szó hogy nem szereted...csak éppen nem bírod tovább idegileg. Amgy szerintem ha szeret akkor meg kéne bízzon benned. Esetleg kérj tõle egy kis idõt hogy átgondoldd a dolgaitokat. ÉS beszéljétek meg mindenféleképpen. Remélem együtt maradtok:) sok sikert:) és remélem hasznos volt a válaszol:)
Átérzem a helyzetedet, átéltem, amit most te, szóval amit írok, az tapasztalat. Én már csak volt barátként beszélhetek róla, mert a féltékenysége tönkretette a kapcsolatunkat. 2 évig tûrtem a megaláztatásait, a faggatózásait, folyton meg kellett magyaráznom, mit miért teszek. Pl. hogy miért néztem meg vkit az utcán, nem engedte, hogy korrepetáljak egy nálam jóval fiatalabb fiút, nélküle nem bulizhattam, és a barátnõimet se becsülte sokra, szerinte õk csak a rosszba vittek bele engem. Teljesen kisajátított magának, a barátai közelébe sem engedett, nehogy valamelyik megtetsszen nekem. 3 hónapja lett vége, de nem én akartam így, õ intett búcsút. Én nem akartam otthagyni õt, mert hittem, hogy megváltozhat. Végül saját magát sem bírta elviselni mellettem... És persze mindenért engem hibáztat, utolsó szajhának hordd el, pedig nem adtam rá okot. És nagyon zavart, hogy állandóan meghazudtolt engem, úgy éreztem nincs értelme hûségesnek lennem, de mindig az voltam, mert szerettem. De most már mindegy, nem tartjuk a kapcsolatot, bár szokott hiányozni, tudom jobb hogy így alakult, mert felõröltük egymás idegeit. 19/L 25/F
Meddig bírja a nyalást?
Elõször ne feküdjetek le, csak gyakoroljátok az orális szexet. :) Ha ez megy, utána jöhet a többi. :) Én elõször kb. 10 mp-ig bírtam. :) ) De az rég volt...
A kérdező hozzászólása: házibuliban leszünk, szóval nem tudom hogy hogy tudnám mondjuk ezt a mosakodás dolgot megoldani
Mindenképp mosakodj meg ott lent a nyalás elõtt.Nagyon jó érzés, hogyha fel vagy izgulva.De ha nem annyira, akkor kicsit fáj.A szexet nem tudom, abban még nem vagyok jártas :) 15/L
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen mindenkinek, aranyosak vagytok :) Kicsit felek azert, h mi van ha nagyon nem tetszik neki es h milesz utana
Hagyhatod, de õ is szûz, akkor lehet, hogy "elunja", mert más ízre számít. Lehet, hogy elõször annyira stresszes lesz, hogy nem is fog felállni neki a megfelelõ idõben. Lehet, hogy csak 5 percig bírja, de lehet, hogy 1 óráig. De inkább 5-10 percre számíts.
Nem lehet tudni meddig bírja... Ez mindenkinél változó, attól függetlenül, hogy szûz-e. Én pl elsõ alkalomnál kicsit iszogattam, és 2 óra hossza múlva se mentem el... Egyébként meg ajánlom, hogy kinyaljon, mert ha kellõképpen felizgulsz, akkor kevésbé fog fájni vagy egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: Koszonom :) a szexre gondoltam hogy meddig birja
Hagyjad ha úgy érzed, semmi baj lesz ebbõl. Hát nem fogja sokáig bírni. :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!