Találatok a következő kifejezésre: A barátom az utcán (43 db)

Már szinte megcsókolni sem merem a barátomat az utcán, mert rögtön feláll neki. Azt mondja, hogy eddig nem volt ennyire "érzékeny", csak mióta velem van. Normális ez 30 évesen? Más ilyen korú férfinél is így van ez?

Nagyon szeretem és ?t sem szeretném megbántani, hogy ezt szóbahozom. 2 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük és kívánjuk is egymást, sokat is szeretkezünk. Szinte állandóan áll neki, ha végre otthon, kettesben vagyunk és akár csak ha csókolózunk is.(Kamaszfiúknál oké ez, azt tudom…) Sajnos kevés id?t tudunk együtt tölteni, lehet hogy ez az oka?

Legjobb válasz: Szerintem még nagyon új vagy neki és nem tud veled betelni:)Én csak akkor említeném ezt neki ha tényleg huzamosabb idõután is tart még ez. De egyenlõre örülj,hogy sok fantáziát lát még egy csókban is;)

Szerintem még nagyon új vagy neki és nem tud veled betelni:) Én csak akkor említeném ezt neki ha tényleg huzamosabb idõután is tart még ez. De egyenlõre örülj, hogy sok fantáziát lát még egy csókban is;)
Biztosan ez az oka. Nálam is volt már hasonló, ugyan csak 26 vagyok.
jajjh nem fejeztem be és úgy küldtem el:D Szóval lehet, hogy tényleg az a gond, hogy keveset vagytok együtt és még (ha jól vettem ki a szavaidból nem is olyan rég jötettek össze) nagyon izgalmasnak lát minden alkalmat:) Majd kicsit késõbb, ha már úgy összeségében többet voltatok már együtt, szerintem nem lesz gond:)
Bárcsak az én barátom is ilyen lenne.
az az oka, h kíván Téged. örülj neki! nekem évek után is rögtön bejelez, ha csak megfogja a kezemet a nõm. sõt, a mostani lánynál már az is elég, ha a közelembe jön. :) 40f
Nem hogy örülnél neki, h feláll neki. Mások meg azon panaszkodnak, h jaaaajj, csak percig bírta, meg nem állt fel neki. Inkább mondd neki, hogy ez igen, megint milyen kemény vagy. Vagy valami hasonló. Nekem is mindig feláll, vagy egész nap áll, amikor a barátnõmmel vagyok, ez a természetes. Mi az, h meg sem mered csókolni. Akkor keress egy fanyulat, annak nem fog felállni. 20/F
szoktatok szexelni? többet kéne. tuti h nálatok is alapos korkülönbség van....
Gondolom ennyire szeret téged...
Na a buszon pl.: miért kéne takargatni? Hidd el, nem fogja mindenki a párod gatyáját figyelni.
A kérdező hozzászólása: 2 hetente találkozunk, akkor elég sokat szexelünk. Nincs korkülönbség, õ 30, én 27.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy örülök neki, csak azért tud kellemetlen lenni... pl. utcán, buszon, hogy takargatni kell.
Szia! Két hónapja nem vagyok együtt azzal a barátnömmel, akinél/akivel egy érintés-mosoly-szó után 10másodpercen belül "álltam" esti pazar szeretkezés után reggel is..vagy még nagyon fárasztó munka után is..Buliba úgy tudtunk menni, hogy elötte szeretkeztünk, akkor "békén hagyott" egy ideig - mert eléggé jól körvonalazható, ha feláll és "oda"pillantanak.. 47 éves vagyok..Majdnem 2 évig volt a barátnöm. Azóta párszor voltam mással, nem "stoppolom" az idöt, de fél perc is lehet, mire merev vagyok. Valószinüen a testi és lelki szerelem, az egymás kivánása hozza ezt az eröt. Laci

Nektem mennyire fontos, hogy mit szólnak a barátok, az utcán lévó emberek a barátnőtökre?

Megismertem egy lányt elég duci, végülis nekem bejön, de félek mit fognak szólni az utcán az emberek, meg a barátok, család, hogy milyen duci barátnóje van már

Legjobb válasz: hát te beteg vagy.:) ki a f.szt érdekel,hogy mit szólnak hozzá?

hát te beteg vagy.:) ki a f.szt érdekel, hogy mit szólnak hozzá?
Akkor lehet, hogy nem jön be neked igazán. Nekem azért fontos mások véleménye is, de ha tetszik és szeretem, akkor nem érdekel, mit gondolnak az utcán, esetleg a család véleménye, de az utca emberéé a legkevésbé sem.
én lány vagyok.. de engem nem érdekel mások véleménye :)
semennyire.
Hát, én ha megismerkedek valakivel, és megtetszik, akkor nem ezen agyalok... Hanem, hogy alig várom, hogy bemutathassam a barátaimnak, milyen jó fej, milyen rendes, stb... Az én barátaim ilyesmi miatt biztos nem néznének le, elfogadnák a döntésem, és mint eddig mindig, igyekeznének összebarátkozni az illetõvel :) A család se ezek alapján szólná meg, hanem hogy milyen a végzettsége, munkája van-e, miféle, stb. A kinézetét meg csak olyan szinten figyelik, hogy legyen haja, minden foga megvan-e, testfestve van-e, piercing, stb, és azért ne nézzen ki egy utolsó vadparasztnak. Az emberek az utcán meg az utolsó kategória, aminek érdekel a véleménye- azaz, egyáltalán nem érdekel, mások mit mondanak. Nagy részük csak irigykedik, hogy nekem legalább van valakim, szerintem. Bár mostani barátomat azért irigyelhetik is tõlem :D De még ha csúnya is lenne, akkor is ugyanígy vélekednék... mert volt már nála rosszabbul kinézõ barátom is, és akkor se érdekelt mások véleménye, fõleg nem az egyszeri emberé, aki az utcán csak negyed másodpercre lát, és valószínûleg nem is tudatosul benne, hogy látott.
SEMENNYIRE
Ha normális barátaid vannak és családod, el fogják fogadni a döntésedet és nem fogják cikizni, vagy ilyesmi. Ha meg igen, világíts rá nyugodtan, hogy õk sem tökéletesek.. Vállald fel nyugodtan szerintem, nehogy már ezen múljon.
Szerintem igenis fontos a külsõ, és a többi ember véleménye is. Ettõl függetlenül nyilván nem jönnék össze egy olyan sráccal, aki objektíven nézve is ki tök jól néz ki, de közben meg egy nagy bunker és ostoba. (20L)

A barátom állandóan megnézi a lányokat az utcán engem ez nagyon zavar régebben nem csinált ilyeneket de most megnézi őket és nem is csak lesve hanem elég feltűnően! Ez jelenthet valamit?

Ilyenkor mindig azt érzem hogy én nem is vagyok szép és sokkal jobban tetszenek neki azok a lányok akiket megnéz!

Legjobb válasz: Ez egy természetes ösztön az ember részérõl, a pasik is megnézik a jó nõket, és mi nõk is megnézzük a jó pasikat, akaratlanul is. Attól még nem kezdünk ki mindenkivel, hogy megnézzük. Az már a rosszabb, amit apám csinál, na az tényleg szemétség, mert õ nem megnézi, hanem anyukám elõtt is kikezd a nõkkel, még a tesco-s pénztáros nénikkel is flörtöl fizetéskor. Ha a párod ezt nem csinálja, csak megnézi a nõket, akkor abban önmagában semmi rossz nincs, akkor lehet probléma, ha ki is kezd velük. De egyszer figyeld meg magad, ha a párod nélkül sétálsz az utcán, hogy te hány pasi után nézel hosszabban. Szerintem aki tagadja, az nem mond igazat.

Ez egy természetes ösztön az ember részérõl, a pasik is megnézik a jó nõket, és mi nõk is megnézzük a jó pasikat, akaratlanul is. Attól még nem kezdünk ki mindenkivel, hogy megnézzük. Az már a rosszabb, amit apám csinál, na az tényleg szemétség, mert õ nem megnézi, hanem anyukám elõtt is kikezd a nõkkel, még a tesco-s pénztáros nénikkel is flörtöl fizetéskor. Ha a párod ezt nem csinálja, csak megnézi a nõket, akkor abban önmagában semmi rossz nincs, akkor lehet probléma, ha ki is kezd velük. De egyszer figyeld meg magad, ha a párod nélkül sétálsz az utcán, hogy te hány pasi után nézel hosszabban. Szerintem aki tagadja, az nem mond igazat.
megnézni meglehet természetesen, de nem mindegy hogyan.ha gubbad a szeme, és majd' kitekeredik a nyaka mikor velünk van, az szerintem már egyikõnknek se esne jól.nekem legalábbis biztos nem.ha együtt vagytok, legalább tiszteljen meg, és legyen annyi önuralma hogy nem meregeti a szemét másokra.
Az én pasim is megnézi a csajokat de engem ez soha nem bántott mert én is szoktam bámulni a pasikat attól hogy kapcsolatba vagyunk a látásunk még nagyon jó nagyon boldogok vagyunk együtt 3 hónap múlva közös babánk lesz és soha nem fordult meg az a fejembe hogy azért nézz csajokat mert nem lennék szép hiszen ha neki nem tetszenék akkor nem lenne velem :)
Hát nem tudom, itt mindenki írja, hogy megnézni szabad, de amikor megyek az utcán jön velem szemben egy párocska és a srác mebámul, én sajnálom a csajt... Ha egymással vannak, a kkor ne mérjenek végig másokat.
Azt jelenti, hogy önbizalomhiányod van.
Egyet értek az utolsó válaszolóval! Itt nem a hisztirõl van szó, hanem egyszerûen szánalmas és sajnálatra méltó a másik fél, amikor látok egy párt akik másokat bámulnak meg!
nem :) egyszerûen megtisztel.érted ezt? nem vagyok hisztis pedig, nem szólnék egy szót sem.
WoOoW, látom alaposan le lettem pontozva :D sebaj.én azért örülök, hogy a párom nem aláz le azzal, hogy srófként jár a feje mások után, ha velem van :) ))
Egyrészt. Másrészt meg a srác gyanús. Attól még, hogy önbizalomhiányod van, mitõl kezdte el ezt újabban vajon?
WoOoW Vagy szegény párod nem mer nézelõdni, mert tudja, hogy nem kicsit hisztiznél a semmin. XD
Én is ilyen vagyok :$ Az exemnek nem nagyon tetszett, de aztán rájött, hogy az a megoldás, hogy megnézi õ is és aztán kibeszéltük õket. Ugyanígy a pasikkal is. Egy valamit tarts észben: ha egyszer eljön a pillanat, hûséget fog fogadni, de vakságot soha...
Minek nezi meg a lanyokat, nezzen teged! Szerintem is szemetseg, hogy mason legelteti a szemet, legeltesse akkor amikor a baratno nincs ott mellette, milyen rossz erzes ez a nonek. Persze hogy meglehet nezni valakit de nem mindegy hogy hogyan!!!!!
azert van kulonbseg akozott, hogy megnezi a lanyokat, amikor egyedul vagy baratokkal van vagy amikor a baratnojevel van. Engem nem izgat ha a parom megnez lanyokat, de akkor nem teszi, akikor vele vagyok.
"Felõlem legeltetheti a szemét, úgyis otthon lakik jól." Milyen igaz! Ezt nagyon jól írtad!
mégse érted :) nem játsza meg..hanem az is :) bébizonyította már 16éve :)
Felõlem legeltetheti a szemét, úgyis otthon lakik jól.
Így már értem :) A párod megjátssza az úriembert, te pedig elhitetnéd vele, hogy cseppet sem zavar, ha máson legelteti a szemét. Ez ám az õszinteség!
Bámultatok már meg furcsa kinézetû embereket? Ez is ilyen automatikus reflex, emiatt én (nõ vagyok) nem csinálok hisztit.
A kérdező hozzászólása: Hát igen épp ez az hogy hogyan így is alig találkozunk egy héten talán 3x és még akkor is ha megyünk az utcán megnézi de ha ma is ezt csinálja akkor biztos hogy beszólok neki valami olyat hogy vigyázz kiesik a szemed és még a végén poros lesz!egyébként nem vagyok egy hisztis

Ha a barátaimmal vagyok mindig nézegetik a csajokat az utcán, és megjegyzéseket tesznek rájuk, méregetik őket. Én nem akarok engedni az ilyen alantas vágyaknak. Mit tegyek?

Mit tegyek ha nem akarom elveszíteni a barátaimat de ha említem ezt nekik, hogy ez zavar mindig kiröhögnek.

Legjobb válasz: akkor mond nekik hogy maradjatok má*:)

akkor mond nekik hogy maradjatok má*:)
Nõj fel.
ekkora baromságot, elõttem szólónak igaza van
Szarjál rájuk!Egyébként, rendes srác lehetsz.:)
a csajok megnézésében és méregetésében semmi rossz sincs. ez olyan mint az a fogyókúrázó, aki az édességboltba bemegy és nézegeti, hogy milyen sütik vannak. Mindent a szemnek, semmit a kéznek!Ha írsz privátot nekem nemeddel és koroddal közelebbi tanácsot is adhatok
én is voltam 1szer 1 ilyen társasággal. 1hét után már unalmas volt mindennap....dobj fel vmi témát, vagy mondd h te nem álmodozol, te éled az álmaidat, :P zért te ebben nem veszel részt, mert 1lépcsõfokkal feletük vagy, ami gy is van :)

Jogosan akadhatok ki ha a barátom megnézi a csajokat az utcán?

Méghozzá akkor is ha én is ott vagyok... ?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem jogos... Pasiból van... És úgy látszik se nem homokos se nem nyuszi... Azért mert megnéz más lányokat még nem jelenti, hogy meg akar csalni, vagy hogy nem tetszel neki... Végtére is valamiért veled van, és nem velük... Végtére is bármikor dobhatna...

Egyáltalán nem jogos... Pasiból van... És úgy látszik se nem homokos se nem nyuszi... Azért mert megnéz más lányokat még nem jelenti, hogy meg akar csalni, vagy hogy nem tetszel neki... Végtére is valamiért veled van, és nem velük... Végtére is bármikor dobhatna...
Ezt a kérdést még hányszor fogják feltenni? Valaki azt írja majd, hogy igen. Mások, pl én, azt írom hogy szerintem nem, végtére is hûséget fogadott nem vakságot. Meg veled van nem mással. Spec én mindig mutatom a jó csajokat pasimnak, az utcán, hogy nézd annak milyen jó segge van, vagy nézd annak mekkora a melle, stb... Úgyis engem szeret. :D 20L
hozd a sörétest.
Akkor is megnézi az "étlapot" ha nem eszik.
hát nem, miért ne nézheti!? elmebaj.. -.- neki van jóga megnézni azt aki szeretne, neked nincs megtiltani neki, hogy ne tegye.
A kérdező hozzászólása: szerintem ez a dolog csak azt zavarja igazán aki saját magával se elégedett. rossz érzés amikor egy nálam szebb csajon csorgatja a nyálát. hiába mondja hogy szeret és én neki szebb vagyok. de ha én neki szebb lennék nemmás bámulna. fõleg akkor mikor velem van.
Kérdezted miért nézi: Ennek egyszerû biológiai oka van, olvastam pár pszichológiai témájú könyvet, abban le volt írva részletesen a miértje, annyi a lényeg, hogy a férfiak szerelmi és szex "központja" nem áll összefüggésben, mint a nõknél. Tehát õk tényleg képesek érzelmek nélkül boldogan szexelni, ha elég jól néz ki az a nõ. Míg ez a nõknél fordítva van. Persze mindig van kivétel, mielõtt itt lehordanának, hogy debezzeg én vagy debezzeg õ nem úgy csinálja, de a nagytöbbség - mint a barátod is - ösztönszerûen megnézi a szép nõket, ezzel felmérve melyik nõ képes épp egészséges utódokat szülni. Persze õ valszeg nem így mondaná, hanem hogy jó a melle-segge, de a szépség, a szimetrikus arc, jó csipõ-derék bõség arány mind azt sugározza, hogy az illetõ egészséges, jó génjei vannak, és alkalmas egészséges utód szülésére. Nagy mellek pedig több zsírt jelentenek, azaz több táplálék az utódnak. Most ettõl függetlenül a te pasid nem ösztönlény, tehát a tudatalattijában mindez a folyamat lejátszódik ugyan, valószínûleg meg is fordul a fejében, hogy milyen lehet azzal a másik lánnyal kefélni - most ezen akár kiakadsz akár nem -de nem fog félrelépni, és pont azért mert téged szeret. De azért mert téged szeret, még nem tudja kikapcsolni magában ezeket az ösztönszerû dolgokat. Minél hamarabb törõdsz ebbe bele (mert megváltozni természetesen nem fog), annál nyugodtabb és boldogabb párkapcsolatban élhetsz... 20L
Ezért kell gõzerõvel azon lenni, hogy ne legyen nõ aki csinosabb. Sportolni, szilikonoztatni, szép ruhákban járni, akinek meg nem elég a szinte tökéletes az meg ne rombolja senkinek az identitástudatát, önbizalmát... 20/l
De basszus senki ne alázzon már meg azzal egy nõt, hogy csak azért nem csalja meg a párját mert szereti. Más jobban tetszik neki legyen vele.
A kérdező hozzászólása: ez most hülyeség volt szerintem. az a megalázó ha szereti és nem csalja meg? ha szereti meg se fordul a fejében hogy megtegye. az a megalázó ha azt mondja szereti és közben fûvel fával kefél :D 10:25ösnek meg köszönöm. végre valaki aki megpróbálja megmagyarázni a dolgokat. bár azt nem tudom hogy fogom elfogadni.
"De basszus senki ne alázzon már meg azzal egy nõt, hogy csak azért nem csalja meg a párját mert szereti. " Nõ vagyok, ne haragudj, de nem értelek. MI MÁSÉRT nem csalna meg a párod, ha nem azért mert szeret?
Van cipõ a lábadon, mégis megnézed a kirakatot..nem? :-)
Szerintem is igen! Ismerõs... Undorító dolog, nem is az, ha néha odapillant valakire (akinek amúgy is feltûnési viszketegsége van), hanem amikor van bõr a képén, majd kiesik a szeme... 25L
En is voltam mar ilye gorennyel. Tobbek kozott ez miatt is szakitottam vele. Bosszubol en is feltunoen megneztem a fiukat az utcan, sot meg megjegyzest is tettem rajuk. Erre meg az urasag volt megsertodve! furcsak egyes ferfiak. szerintem te is tedd azt amit en, hatha bevallik. bocs az ekezetekert, telorol potyogok. 19/L
Akkor akadj ki hogyha a pasikat nézi meg...
Nem. Hûséget fogadott, nem vakságot.
Szerintem jogosan, de akkor megbocsájtható ha rájuk néz aztán úgy gondolja, hogy Te sokkal szebb, dögösebb vagy. :)
A kérdező hozzászólása: amúgy meg nem szoktam olvasgatni meg bogarászni a kérdéseket. kíváncsi vagyok ki mit gondol... nem mindig ugyanaz válaszol.
A kérdező hozzászólása: de ha vele vagyok, akkor miért érez késztetést h másokat bámuljon? és ne velem foglalkozzon? ezt árulja már el valaki.
Ugyan ez van velünk is.. A barátom nézegeti a lányokat az utcán miközben az én kezemet fogja. Halálosan idegesítõ és nagyon rossz érzés. Megmondtam neki, hogy nézegesse õket felõlem, csak ne az arcom elõtt. Ezek után is nézegette és utána jött az, hogy én is elkezdtem nézegetni a fiúkat, meg rájuk mosolyogtam, utánuk néztem és utána rájött, hogy milyen rossz érzés, azóta visszafogja magát :D
A kérdező hozzászólása: én is ezt nem értettem :S

Nagyon zavar, hogy a barátom nézi a nőket az utcán. És még le is tagadja, ha rákérdezek. Mit tegyek, hogy ne idegesítsen annyira?

Legjobb válasz: Én nõkön látom ezt, és ezt rögtön elkönyveltem annak, hogy ezek sem lesznek együtt túl sokáig. A lány egyszerûen másra, többre, jobbra vágyik, szinte a tekintete segítséget kér,hogy ments ki uram ebbõl a már ezer soron kiunt kapcsolatból, te jobbnak nézel ki, mint akivel szenvedek, ezzel a pótlékkal, aki meg csak a semminél ér többet. Kb. úgy gondolom sok esetben így is megy ez. Ami a lényeg, elhiszem hogy zavar! :)) megalapozott. Én ha fülig szerelmes volnék egy nõbe, ott asszem megszünne a külvilág létezni, egyszerûen észre nem vennék mást a szerelmemen kívül. De ha már unom mint a a szar,akkor az elmém tudat alatt már keresi is a következõ potenciális partnerjelõltet. Lehet ellene küzdeni, de az ösztönöket nem lehet becsapni.

Én nõkön látom ezt, és ezt rögtön elkönyveltem annak, hogy ezek sem lesznek együtt túl sokáig. A lány egyszerûen másra, többre, jobbra vágyik, szinte a tekintete segítséget kér, hogy ments ki uram ebbõl a már ezer soron kiunt kapcsolatból, te jobbnak nézel ki, mint akivel szenvedek, ezzel a pótlékkal, aki meg csak a semminél ér többet. Kb. úgy gondolom sok esetben így is megy ez. Ami a lényeg, elhiszem hogy zavar! :) ) megalapozott. Én ha fülig szerelmes volnék egy nõbe, ott asszem megszünne a külvilág létezni, egyszerûen észre nem vennék mást a szerelmemen kívül. De ha már unom mint a a szar, akkor az elmém tudat alatt már keresi is a következõ potenciális partnerjelõltet. Lehet ellene küzdeni, de az ösztönöket nem lehet becsapni.
Milyen jó, hogy itt egyeseknek fogalmuk sincs az egészrõl. Minden normális, egészséges ember megnézi a másik nemût. És normális, épelméjû emberek nem problémáznak ez miatt.
Kérdezõ! Hadd hogy nézze a barátod a nõket. (Nem kell fölösleges probléma. Úgyis minden férfi megnézi õket.)
Lehet, hogy csak te képzelõdsz.
Nekem is csinálta, véleményezte is néha õket, de csak csipkelõdésbõl, mert én is megjegyeztem neki egy két jó pasit. Én úgy vagyok vele hogy amíg az én kezemet fogja, az én ágyamban alszik és a szíve is az enyém, addig a szeme nyugodtan kószálhat más idomain, nem zavar. Attól hogy kapcsolatban van, még nem kell szemellenzõt hordania, ahogy neked sem. Ha utánafordul, meg bunkó már tényleg, akkor azért jelezném hogy nem kóser a dolog.
4-es válaszolónál a pont, jól megfogalmazta a lényeget. De nem csak lányokra igaz.
Milyen jó, hogy itt egyesek mindenkirõl tudnak mindent és mindenkit ismernek! :D "Mindenki nézi a csajokat": Fenét! Azt biztos mindenki megnézi, aki valamiért feltûnõ, ez önkéntelen. De nem mindenki bámulja kocsányon lógó szemekkel sem a csajokat, sem a pasikat. De ha valaki meg is nézi egyik-másik kellemes külsejû másik nemût, nem kell belõle ügyet csinálni. viszont ha valaki már feltûnõen nyáladzik, az elõfordulhat, hogy a partnerének kellemetlen és megalázó. Ezt azért meg kell beszélni.
attól függ hogy nézi, ha csak rájuk néz oké, de ha még utánuk is fordul és véleményezi az gáz.. próbáld lesz4rni.
Mindenki megnézi a csajokat, még az is akinek a világ legjobb barátnõje van. Ne gondold, hogy fejben minden srác meg is dugja õket. Egyszer-kétszer fel hozhatod neki ha nagyon zavar, ha tényleg "levetkõzteti" szemeivel a csajt, de allándó figyelmeztetés nem tesz jót a kapcsolatnak, ami nem mindig baj.
Akkor én hülye vagyok, mert én nem nézem, szerencsére van, kit nézzek. :D Nem baj, jó nekem így hülyén. :)
Nagyon jól leírta az igazságot a 8-as válaszoló.

Ha megyek az utcán és egyik barátommal beszélgetek, és közben szidom a cigányokat és ezt meghallja valaki pl. egy rendőr, akkor mit tudnak tenni?

Legjobb válasz: egyik barátomat megverték nem cigányok azért,mert az utcán haverjának fikázta a dzsipsziket...szóval sztem vigyázz

egyik barátomat megverték nem cigányok azért, mert az utcán haverjának fikázta a dzsipsziket...szóval sztem vigyázz
Egyáltalán minek kéne az utcán fennhangon szidni a cigányokat? Elnézést, gondolom le leszek majd pontozva, de se roma se nagy felszólaló roma-párti nem vagyok, csak nem értem.
Nem fennhangon szidja, csak a barátjával beszélgetve.
Nem tudnak és nem is akarnak tenni semmit. Azt szidhatsz, akit akarsz, tagadhatsz bármit, a lényeg, hogy tettekkel ne tegyél ellenük. A nyilvános szidás csak vélemény, akkor szólnának, csak, ha arra szólítanál fel másokat, hogy valamilyen formában ártsanak nekik, korlátozzák vagy nyomják el õket...
Van egy ide vágó mondás: Tudod, hogy kezdõdik minden cigányos vicc? Körbenézel.
Vsz. hevesen bólogatnak. Bár, ha a kiirtásukról elmélkedsz hangosan, az nem lenne túl épületes. De szerintem abból sem lenne semmi bajod, ha nincs a közelben egy buzgó szdszes vagy jogvédõ egy magnóval, vagy egy érintett. Csak arra vigyázz, ne egy cigány hallja meg.
Helyeselni fog.
A kérdező hozzászólása: Miért az SZDSZ a cigók mellett van?
Az SZDSZ az un. liberális "párt". Tehát "védik" a homokosokat, zsidókat, cigányokat és (bár sokszor kihagyják a felsorolásbol) a fogyatékkal élõket is. Kérdésedre válaszolva igen, az SZDSZ a cigányokkal van, de én jobban félnék ha egy dunaérett cigány hallana meg :D

Jogosan bánt, hogy a barátom minden áldott nap megjegyzi, hogy mennyi szép nő futkozik az utcán?

Az nem zavar, ha megnézi a szép n?ket, h?séget fogadott nem vakságot. DE az azért már kezd idegesíteni, hogy minden nap végig kell hallgatnom, hogy mennyi szép n? van a világon. Tudom én ezt anélkül is. Olyan mintha valami haverja lennék, akivel kitárgyalhatja ezeket a témákat. Már mondtam neki, hogy ne mondja, mert engem ez zavar, mert úgy érzem, hogy nem vagyok elég neki, de így is kicsúszik a száján. Nem vagyok egy féltékenyked? hárpia, de olyan rosszul esik. Én minden t?lem telhet?t megteszek, hogy boldog legyen, és úgy érzem, hogy ez nem elég. Nem tartom magam szépnek, a barátom azt mondja, hogy neki tetszem, de ezek után már ebben is kételkedek. Nem akarok hisztis libának t?nni, de jogos a kérésem nem, hogy ne velem ossza meg az ilyen felfedezéseket?

Legjobb válasz: Teljesen jogosan kéred ezt tõle. Nekem sem esne jól, ha hazajönne és arról áradozna, hogy milyen nõket látott az utcán. Nem lehet, hogy valamit szeretne ezzel elérni? Esetleg, hogy változtass a frizurádon, ilyesmi? Ha viszont komolyan gondolja, engem vérig sértene, pláne, hogy minden nap ezzel jön.

Teljesen jogosan kéred ezt tõle. Nekem sem esne jól, ha hazajönne és arról áradozna, hogy milyen nõket látott az utcán. Nem lehet, hogy valamit szeretne ezzel elérni? Esetleg, hogy változtass a frizurádon, ilyesmi? Ha viszont komolyan gondolja, engem vérig sértene, pláne, hogy minden nap ezzel jön.
Teljesen jogos. Én barátom is ugyanezt csinálta pedig mondtam neki hogy zavar. Ez az egész úgy oldódott meg hogy én is ugyanigy csináltam mentünk az utcán jött velem szembe egy csávó és akkor azt mondtam: anyááás milyen jó csávó, és bámulom. Erre õ beverte a durcát aztán volt egy hatalmas veszekedés ahol hisztiztem meg stb... és azóta nem jegyzi meg. :)
Engem is zavarna ez a te helyedben. Beszéld meg vele, de most ne kérjen ki elõled! Mondd meg neki h ez rosszul esik, meg minden, és ha nem tudja megérteni.... Akkor egyre rosszabb lesz a kapcsolatotok. ://
Ez eléggé gusztustalan. Elõbb-utóbb hasonlítgatni is próbál téged másokhoz majd követelõzik mondván: téged is olyannak szeretne látni. Nem leszel vele boldog, mert nem elégedett veled, nem helyez mindenki elé, pedig ez elvárható lenne tõle.
Ok , hogy nem vakságot fogadott, de nézze meg akkor a nõket, amikor nem veled van. Tudod, ha téged az nem zavar, hogy veled van és nézi õket, lehet úgy van vele, hogy az se fog, ha hangot ad neki. Én nem vagyok féltékeny típus, de ha ott vagyok vele, bírja ki, hogy nem néz meg más nõt.
Jogos, ja. Engem is zavarna, ha a barátnõ, folyton azt hajtogatná mennyi jó pasi járkál len az utszán.
nincs tartása feléd úgy néz ki ha egy nagy volumenû nagybetûs NÕ lennél a szemében (ami nem külsõtõl függ) akkor eszébe nem jutna ilyen kijelentéseket tenni a társaságodban...
Nekem eleve ez a "nem vakságot fogadott" hozzáállás sem szimpatikus. Ha másokra akarja csorgatni a nyálát, járjon velük, ne velem.
Attól még nézi mikor nem vagy ott.
Pedig nem vagyok szingli, és a párom nem is aláz meg azzal, hogy másokat bámul az utcán.
19 27 Akkor bezony szingli leszel örökre. Olyan férfit nem találsz aki nem néz meg másokat. Max azt mondja hogy lenyugodj de amugy nem igaz.
Te meg mond neki, hogy aha, és mindegyiknek halál jó palija.
Igen, jogos.
Szerintem azt akarja elérni, hogy te is beállj közéjük. Szerinte megvan benned, ami ehhez kell, csak nem hozod ki magadból.

Ma az utcán a sötétben megujjazott először a barátom. Utána kb 5-10 perc múlva elájultam. Mitől lehetett?

Legjobb válasz: azt kétlem hogy azért, mert annyira jó volt. inkább, mert olyan felkavaró. sötétben, utcán, elõször. :)

azt kétlem hogy azért, mert annyira jó volt. inkább, mert olyan felkavaró. sötétben, utcán, elõször. :)
Ez igenytelenseg (szerintem). 2 eve egyutt vagytok, es az utcan ujjaznak meg??? Nincs hova mennetek???
Szerintem is nagyon ideges lehettél, izgultál, stb.. meg hirtelen felment a vérnyomásod, és lehet, hogy ettõl, . Nem hiszem, hogy valami baj lenne, de ha máskor is lesz ilyen, akkor menj orvoshoz 22l
Nem kell magyarázkodnod, fel se vedd a sértést... Szerintem se az ujjazás miatt volt, lehet, hogy csak nagyon ideges voltál...
talán nemkéne utcán ujjaztatnod magad....
Esetleg túl gyorsan vert a szived és a vér hirtelen az agyadba tódult majd vissza a testedbe. Nem az ujjazástól volt.
azért mert talán túlzottan lihegtél, és felment a pulzusod az egekbe...
pffff...
kamu
XD
ez lehetetlenség ilyen nincs.
pfff TSZ!
jóvanna neugasd má le a fejünket!!!!!!
Szerintem a szégyentõl.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem vagyok k*rva!!! 18 éves vagyok, még szûz, ez volt az elsõ ilyen élményem. A barátommal 2 éve együtt vagyunk. Amúgy vidéken volt, és senki nem járt arra. Teljesen spontán jött az egész dolog, nem gondolkoztunk. De még fény is alig volt arrafelé, annyira kihalt volt az utca, szóval nem kéne rögtön lek*rvázni!!! Nem hittem volna, hogy ilyen válaszokat kapok, ha kiírom ezt a kérdést...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hülye, szóval menjetek máshová röhögni.:D Tudom, hogy sok hülye van ezen az oldalon, de én nem azok közé tartozom, és valós a kérdésem. Nagyon izgultam, de elélveztem, aztán mentünk volna haza, és hirtelen megszédültem és olyan 10 másodpercre elveszítettem az eszméletem. Sosem volt velem ilyen, fogalmam nincs, hogy mitõl lehetett, tehát gondolom megkérdezem... Úgy gondoltam, hogy az ujjazás esetleg fontos körülmény is lehet akár...
A kérdező hozzászólása: Közöd?
Most komolyan miért kell úgy beállítani mintha egy [email protected] lenne? Szerintem nagyon sok olyan illetõ van itt aki nyilvános helyen szexelt!Úgy hogy jó lenne magatokba nézni! A válaszom:Szerintem izgultál és talán a rossz testtartástól is lehetett.Nekem egyszer azért volt ilyen élményem mert a pasim 2 m magas és csók közben nagyon hátrahajlott a nyakam.Én is elájultam egy pillanatra utána. De lehet az miatt is, hogy nem ettél és leesett a vércukrod.Ha legközelebb is elõfordul mindenképpen vizsgáltasd ki magad! Amúgy meg szép dolog, hogy ennyi ideig vártatok de szerintem már itt az ideje, hogy belevágjatok a közepébe!Jó lesz meglátod!:D Sok sikert!
Igazuk van a normálisan hozzászólóknak! Minden esetre az ájulás, nem normális dolog! Ha máskor is elõfordul, azonnal kérj kivizsgálást, mert nem játék!

Hogyan lehet leszolitani egy jó csaj az utcán, vagy egy helyen aholott vannak a barátnõi is?

Legjobb válasz: Ha ott vannak a barátnõk, akkor sehogy. Legalábbis nekem valamiért a kiszemelt csaj barátnõi mindig a legnagyobb ellenségeim lesznek :D

Ha ott vannak a barátnõk, akkor sehogy. Legalábbis nekem valamiért a kiszemelt csaj barátnõi mindig a legnagyobb ellenségeim lesznek :D
A kérdező hozzászólása: xddd aha
segítség kérés
Azt hiszem, itt marad az egyenes módszer. Odamész, és megkérdezed, hogy egy-két szó erejéig elrabolhatnád-e a társaságtól. Persze utána jön a neheze, hogy mit tudsz elérni abban a max fél percben, amit magadnak szereztél. Azt hiszem, maximum több lépcsõben tudod elhívni egy kétszemélyes találkára.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!