Találatok a következő kifejezésre: A barátom az anált, próbáltuk, nekem (1 db)

A barátom szereti az anált, próbáltuk, nekem nem tetszik. Õ szerette az előző b. Nőjével, és ez zavar h vele jó volt velem meg "nem tudja" mert fáj! Szeretném kipróbálni, de nem jön össze. Rámehet ez a kapcsolatra? Fantáziál ezért az exen?

Legjobb válasz: figyu, ha nem képes megérteni hogy neked fáj, és nem szeretnéd, akkor gondolkodj el a kapcsolatotokon! Hiszen ebbõl az jön le, hogy nagyon önzõ, és csak a saját öröme érdekli. Mondd meg neki, ha annyira jó volt neki az exxel, szexeljen továbbra is vele! ebbõl talán érteni fog. Mindenesetre sok szerencsét kívánok, és NE MENJ BELE, OLYANBA AMIT NEM AKARSZ, VAGY FÁJ!!

figyu, ha nem képes megérteni hogy neked fáj, és nem szeretnéd, akkor gondolkodj el a kapcsolatotokon! Hiszen ebbõl az jön le, hogy nagyon önzõ, és csak a saját öröme érdekli. Mondd meg neki, ha annyira jó volt neki az exxel, szexeljen továbbra is vele! ebbõl talán érteni fog. Mindenesetre sok szerencsét kívánok, és NE MENJ BELE, OLYANBA AMIT NEM AKARSZ, VAGY FÁJ!!
Hát biztos h eszébe jut hogy az exével ezt is lehetett és hogy az mennyire jó volt. Akkor érdekli igazán ha nagyon szereti az anált. Próbálgassátok még.
Lehet hogy az exe nem nõ volt?
Hát lehe tezt tudta az ex, de õ mégis csak az ex, és te vagy abarátnõje, biztos nem véletlen:van amit meg csak tõled kap meg és az extõl még soha. Ne izgulj ezen, majd idõvel biztos megy az. Ám nekem is ezt akarja most a pasim, én még nem próbáltam, de õ se. Ám én nem rajongok az ötletért, de sztem kipróbálom.
Kövezzetek meg, de én mindent megkapok a jelenlegimtõl, mégis néha fantáziálok az exeken. (Igen, férfi vagyok). Szóval ez önmagában elkerülhetetlen, de nem is gond (bár biztos mondja majd pár, szerintem álszent, hogy deee, mennyire baj). Mindezek ellenére a páromat szeretem és egy exxel se flörtölnék, mert minden igényem ki van elégítve. a kérdés másik része: rámehet-e egy kapcsolat: egyénfüggõ. Én le tudtam mondani a nõmért az orális szexrõl (ha nem szereti, hát nem, nincs mit tenni. úgysem ez a lényeg), de lehet, hogy valaki emiatt félre fog lépni...
Vegyél egy kétágú vibrátort és ha belemegy akkor mindkettõtöknek dugjátok föl, így kölcsönös lesz.
Én anál mániás vok a menyasszonyom nem az de néha szoktuk mert én szeretem.30-FF

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, ti mennyire vagytok érzékenyek a párkapcsolat rezdüléseire? Mikor sírtok, ha egyáltalán sírtok a párkapcsolatban?

Mi kell, hogy történjék ahhoz, hogy elsírjátok magatokat? Ezt pozitív, negatív értelemben is értem.

Kort fémjelezni!

8

Hogyan szerezhetném vissza a barátom bizalmát?

a barátommal nagyon össze vesztünk és a hívás listámon az exemnek a neve is szerepelt nem találkoztunk és nem is beszéltünk csak meg csörgettem és azt mondta hogy megcsaltam nem igazán bízik bennem viszont szeretem de hogyan tudnám vissza szerezni igazán a bizalmát? nomrális válaszokat

3

Veszprém megyei lányok, kijönne velem szallagavatomra és a ballagásomra?

irjatok üzenetet. 19/F vagyok

3

Miért van az, hogy egyszer már nagyon vágyom egy párkapcsolatra, máskor meg inkább úgy van, hogy azt érzem mellettem senki nem lenne boldog, és akkor inkább jobb nekem egyedül?

6

Miért van az, hogy a lányok csak "lelki társként" tekintenek rám?

Sziasztok. Az a bajom, hogy elég sok lányt ismerek, és néhányan közülük be is jönnek nekem. Nagyon jófejnek tartanak, jobbnak mint több másik srácot, meg sokak szerint nem is nézek ki rosszul, csak egy kicsit vékony vagyok. Nem tudom hogy miért, de mindegyik lánnyal csak ilyen "baráti" szinten vagyok, a lelki társuknak tekintenek többen, mindent megbeszélnek velem meg minden, de nem tudnak rám mint "pasi" tekinteni. Miért van ez? Miben változzak?
(16/f)

7

Honnan számítjátok egy kapcsolat kezdetét: első csók, találkozás, szex, randi vagy valami más?

2

Férfiak, fiúk! Ti sokat gondoltak azon exetekre, akivel nagyon jól éreztétek magatok minden téren?

Ha volt egy lány, akivel nagyjából minden tökéletes volt, és ezt ti magatok is elismeritek, de valami miatt egyikőtök feladta a kapcsolatot, eszetekbe jutna? Még akkor is, ha van barátnőtök? És elképzelhető szerintetek, hogy valaki a mostani mellől visszavágyjon egy ilyen volt kapcsolathoz? Köszönöm a válaszokat előre is!:)

3

Gáz az ha most akarom kiélni magam?

18 éves vagyok,nem érdekelnek a fiúk inkább hanyagolom őket a sok csalódás miatt,inkább a jövőmmel foglalkozok,tanulok,és eljárok bulizni..

6

A nők a múltbéli csalódásaik után miért az új barátjuk büntetik?

Temérdek esetben látni itt és a valóságban is (és személyesen is megtapasztaltam), hogy ha egy nő egyszer/többször csalódott az életben párkapcsolati téren, akkor a jövőben túlságosan is gyanakvó, féltékeny hárpia lesz. Az addig rendben lenne, ha tanultak volna a hibáikból, de ezzel csak újabb hibákat követnek el, amivel megölik az egész kapcsolatot. A "rendes srác" dologról nem is beszélve, hogy általában azt hiszik rájuk, hogy a kedvességgel csak a bugyiba akarnak bejutni, mert "a múltban már megütöttem hasonlóképp a bokám". Mindig hangoztatják, hogy "minden ember más"... akkor ilyenkor mégis miért lesz hirtelen egyforma a legtöbb férfi a szemükben?

13

Miért mondja mindenki azt, hogy osztálytárssal nem járna? Mi abban a rossz?

Valaki mondja már meg miért tiltakozik sok ember,hogy nem járna osztálytárssal. :D nem vagyok én ilyen szituációba benne,de érdekel :D

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!