Találatok a következő kifejezésre: A barátom az anált, próbáltuk, (2 db)

A barátom szereti az anált, próbáltuk, nekem nem tetszik. Õ szerette az előző b. Nőjével, és ez zavar h vele jó volt velem meg "nem tudja" mert fáj! Szeretném kipróbálni, de nem jön össze. Rámehet ez a kapcsolatra? Fantáziál ezért az exen?

Legjobb válasz: figyu, ha nem képes megérteni hogy neked fáj, és nem szeretnéd, akkor gondolkodj el a kapcsolatotokon! Hiszen ebbõl az jön le, hogy nagyon önzõ, és csak a saját öröme érdekli. Mondd meg neki, ha annyira jó volt neki az exxel, szexeljen továbbra is vele! ebbõl talán érteni fog. Mindenesetre sok szerencsét kívánok, és NE MENJ BELE, OLYANBA AMIT NEM AKARSZ, VAGY FÁJ!!

figyu, ha nem képes megérteni hogy neked fáj, és nem szeretnéd, akkor gondolkodj el a kapcsolatotokon! Hiszen ebbõl az jön le, hogy nagyon önzõ, és csak a saját öröme érdekli. Mondd meg neki, ha annyira jó volt neki az exxel, szexeljen továbbra is vele! ebbõl talán érteni fog. Mindenesetre sok szerencsét kívánok, és NE MENJ BELE, OLYANBA AMIT NEM AKARSZ, VAGY FÁJ!!
Hát biztos h eszébe jut hogy az exével ezt is lehetett és hogy az mennyire jó volt. Akkor érdekli igazán ha nagyon szereti az anált. Próbálgassátok még.
Lehet hogy az exe nem nõ volt?
Hát lehe tezt tudta az ex, de õ mégis csak az ex, és te vagy abarátnõje, biztos nem véletlen:van amit meg csak tõled kap meg és az extõl még soha. Ne izgulj ezen, majd idõvel biztos megy az. Ám nekem is ezt akarja most a pasim, én még nem próbáltam, de õ se. Ám én nem rajongok az ötletért, de sztem kipróbálom.
Kövezzetek meg, de én mindent megkapok a jelenlegimtõl, mégis néha fantáziálok az exeken. (Igen, férfi vagyok). Szóval ez önmagában elkerülhetetlen, de nem is gond (bár biztos mondja majd pár, szerintem álszent, hogy deee, mennyire baj). Mindezek ellenére a páromat szeretem és egy exxel se flörtölnék, mert minden igényem ki van elégítve. a kérdés másik része: rámehet-e egy kapcsolat: egyénfüggõ. Én le tudtam mondani a nõmért az orális szexrõl (ha nem szereti, hát nem, nincs mit tenni. úgysem ez a lényeg), de lehet, hogy valaki emiatt félre fog lépni...
Vegyél egy kétágú vibrátort és ha belemegy akkor mindkettõtöknek dugjátok föl, így kölcsönös lesz.
Én anál mániás vok a menyasszonyom nem az de néha szoktuk mert én szeretem.30-FF
Ennyi ésszel nem szabadna szexelni még.
mer a se GGednek nincs szûzhártyája.
Egy kicsit érthetõbben is leírhatnád.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!