Találatok a következő kifejezésre: A barátom az anált, (15 db)

Hogyan vegyem rá a barátomat az anál szexre?

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, a szex az els? pillanattól kezdve jól m?ködik. Azonban az anál szexre nem tudom rávenni. Az exemmel rengeteget csináltuk és én imádom. A jelenlegi partneremnél azonban ez szóba se jöhet,egyszer?en nem akarja. Hogyan tudnám meggy?zni? Vagy keressek valakit aki kielégíti ezt a vágyamat? Annyira szeretném már, hogy újra szétdugják a popsim. 20/N

Legjobb válasz: Alugggggyáááááá!

Alugggggyáááááá!
1 csaj fél éves kapcsolatba agyal azon h ott hagyja-e a pasiját a szex miatt? FAKE :D [maga az anál része elképzelhetõ]
ez hülyeség :D 20 évesen fél éve együtt vagy a barátoddal, de annyira se szereted h simán keresnél vki mást? hát ez molyfing, nem szerelem. adjak ásót h elásd magad, vagy akad a kertben?
Hidd el, könnyen találnál valakit, aki szétdugja a popsid, de akkor talán az a másik pasi ápolhatná a barátod helyett a puncid is.:PP
sajnos kamu. ilyen nõ nincs.
Keress meg engem!
SAJNOS kamu? Én örülök hogy nincsenek ilyen beteges rib*ancok. Ha igaz lenne, elnézést kérek a párod nevében hogy nem akar a seggedben turkálni.

Jó-e az anál? A barátom nagyon szeretné, de én idegenkedem tőle.

Õ még sosem próbálta, és nagyon szeretné. Én sem próbáltam, nem tudom milyen, de undorodom t?le, és félek, hogy nagyon fog fájni. Tudom, hogy örömet szeretnék neki vele, de nem tudom mit csináljak.

Legjobb válasz: ha te nem akarod, akkor nem. ha meg a barátod nem érti meg, hagyd a fenébe...vagy mondd meg neki, hogy elõtte akkor rajta próbáljátok ki egy vibrátorral :D

Vegyél egy vibrátort, és azt dugd a seggébe. NA ezután próbáljátok ki :D
ha te nem akarod, akkor nem. ha meg a barátod nem érti meg, hagyd a fenébe...vagy mondd meg neki, hogy elõtte akkor rajta próbáljátok ki egy vibrátorral :D
... a segg nem arra való.... Szeretem az ilyen okos véleményeket. Attól hogy te nem szereted, azért még másnak megengedhetnéd hogy kipróbálja... Ha undorodsz tõle akkor ne próbáld ki mert nem fogod élvezni. Akkor pedig semmi értelme. De ha kiváncsian viszonyulsz hozzá, egy próbát megér. Ha mégsem, akkor leállítod és tudod hogy legalább jogosan tartottál tõle. De lehet hogy mégis találsz benne élveznivalót, ahogy sokan mások is 29/L
mond meg neki, hogy nem. Ha félsz tõle akkor hagyd a fenébe, pláne ha undorít is. Ha szeret megérti. Ha nem érti meg dugd be a kisujjad a seggébe, hidd el utána átérzi majd! :D
próbáljátok ki, ha nagyon fáj, mondd neki hogy STOP mehet minden a régi bevállt rendszer szerint. nagyon gyorsan eltudod dönteni hogy megéri-e neked. neki meg kötelessége tudomásul venni.
kisujját dugja a seeggébe??? kisujjat?:D tudod te mi különbség van egy kisujj meg egy f*sz között?:D egyébként ha nagyon nem akarod ne próbáld ki, de van aki élvezi, ha kíváncsi vagy próbálkozzatok csak óvatosan... tudod, midnent ki kell próbálni kivéve az aidset és a néptáncot, ugyhogy...
Nem......
mondd meg neki hogy téged meg az izgat hogy az õ seggébe dugsz egy kisebb méretû vibrátort. "miért nem mész bele drágám, hiszen én meg ezt szeretném! miért engedjem hogy te dugdozz az én seggembe, ha te se engeded hogy én a tiedbe?" és ne mondja senki hogy az más, mert pontosan ugyan az!! a segg nem arra való...
14éves vagy?
nekem mondta már egy pár csak h próbáljuk ki, de félek hogy kakis lesz a farkam...bár gondolom elõtte alaposan felkészülnek. Lehet hogy kipróbálom hamarosan
Beöntés
Beöntés
#1-nek igaza van azzal szokták, de szerintem a zuhanyrózsa is segíthet.
#1-nek igaza van, de én megfontolnám a #2 tanácsát is
tisztíthatod, ha akarod, de aki oda dugja a farkáát, az készüljön fel, h nem lesz tiszta!
A kerti slag végét körbeöntöd betadinnal, finoman belenyomod magadba, kis mennyiségû vízzel pedig kiöblíted magad, aztán egy vödörbe kifolyatod. Vagy zuhanyrózsával, és vesztek fel egy kotont. Az könnyebb végülis.

A barátom ki akarja próbálni az anált, mit tegyek?

Az a probléma, hogy én nem igazán szeretném kipróbálni, viszont a barátom igen. Nem erőlteti egyelőre, de mégis, nem akarom, hogy emiatt romoljon meg a kapcsolatunk, viszont kipróbálni sem akarom. Valahogy sosem vonzott a dolog..

Legjobb válasz: Ha kipróbálod abból még semmi baj nem lehet! Lehet még élveznéd is... szerintem kísérletezni lehet :) Sok sikert!

Ha kipróbálod abból még semmi baj nem lehet! Lehet még élveznéd is... szerintem kísérletezni lehet :) Sok sikert!
Dugjon meg egy kecskét ha annyira seggbe akarja
Legyél már önállóbb..Ha akarod tedd meg, ha nem akarod ne tedd meg.
szerintem semmi olyat nem kéne engedned , tenned amit Te nem akarsz ez persze fordítva is igaz ne hagyd, ha ettõl tönkremegy a kapcsolat akkor az úgy se ért xart se
ha nem akarod kipróbálni, nem kell. ha ezért elhagy, akkor jobb is. az a baj, ezt megbeszélni se tudjátok. ha jó lenne a kapcsolatotok, nem itt kérdezgetnél, hanem elmondanád neki, hogy nagyon nem akarod, megérteni és annyi. F
"Ha kipróbálod abból még semmi baj nem lehet!" Ha nagyon sikerül elszúrni, akkor szvsz már elsõre lehetnek hosszútávú EÜ gondjai tõle. Hosszú távon meg mindenképpen ... Én helyedben megpróbálnám lebeszélni, ha nagyon nem megy, és annyira kedvére akarsz tenni, akkor egyszer kipróbálhatod, de nagyon óvatosan. Utána tudni fogod biztosra, hogy akarod vagy sem még egyszer az életben. Persze a nem normális pornófilmekben nincsenek ám benne az elõtte való mindenféle macerás tisztálkodási mûveletek. Azok nélkül meg pár kínos meglepetés vagy jó kis fertõzés is lehet belõle.
Ha ki akarja, hát tedd meg neki.Csatolj fel magadnak egy 30/6 cm-es mûbránert és adj neki!:) Nem tudom miért félsz tõle?

A barátom szeretné az anált, én nem. Lehet ebből gond?

Nos, ő az előző barátnőjével már csinálta és velem is szeretné. Én nem akarom, ezt nem találom izgatónak. Lehetséges, hogy emiatt keres olyat, aki viszont igen?

Legjobb válasz: Ha igazán szeret akkor nem. Az én párom sem engedi, de ettõl még nem fogom megcsalni. Nekem is fontos, hogy élvezze az együttléteket nem fogok ráerõszakolni semmit, amit nem örömmel csinálna.

Ha igazán szeret akkor nem. Az én párom sem engedi, de ettõl még nem fogom megcsalni. Nekem is fontos, hogy élvezze az együttléteket nem fogok ráerõszakolni semmit, amit nem örömmel csinálna.
Igen, de ha neki az tetszik más fenekében turkál a szerszámával akkor, had menjen. Van ott olyan testnyílás is ami pont ezt a célt szolgálja, ha neki az nem jó akkor küld el kapuvárra, abba a bizonyos bárba!
A kérdező hozzászólása: 22:08, nem vagyok homofób, de az anált így is, úgy is undorítónak találom. De attól nem lesz a szememben az adott személy undorító, mert kipróbálta már, gyakran csinálja vagy szeretné. :) A hányinger azért még nem kerülget. Mindenki azt csinál, amit akar. Csak ne erõszakolják rám. Nem vállalnám be senki kedvéért.
Akkor nincs baj, ha legalább olyan szûk a hüvelyed, mint egy átlag nõ popsija.
A kérdező hozzászólása: Nem is kérdezgeti, "na, mikor krhatlak s*ggbe?". Ezt úgy értettem, nem kérdezgeti, mikor csináljuk végre.
Értelek :) akkor kínáld fel az exe ánuszát, hogy parancsolj, de belõlem nem csinálsz pelenkás öreglányt. ( mondjuk én bevállalom a pelust mert bejön a téma)
A kérdező hozzászólása: :) Azt mondta, emiatt nem hagyna el.
12-es, persze, hogy a búzáknál is undorító a fartúrás, de ugye ott nincs más lehetõség... Ez meg milyen duma már, s senki nem hal bele...bakker...te se halnál bele, ha teszem azt a barátnõd a szádba akarna vizelni, de feltételezem, hogy nem mennél ebbe bele...
A kérdező hozzászólása: Hát látod, nem értik meg sokan, hogy mindenkinél más a határ.
Ezért kell a kapcsolat elején tisztázni, hogy kinek mik az elvárásai. Elõbb-utóbb valószínûleg úgyis problémák lesznek a különbözõ elvárásokból még akkor is ha szeretitek egymást.
A kérdező hozzászólása: Hát, tudtom szerint ez nem tartozik az elvárásai közé. :) Megbeszélem normálisan még vele. Köszönöm a válaszokat, jó éjt mindenkinek!
Ajaj. Nagy a baj. :-)
Édes Istenem, ha odajönne hozzám hogy , , na mikor kuurhatlak seggbe"? A kis aranyos, nemhogy túlreagálnám, hanem elõvenném a legnagyobb vibrátoromat, és annyit mondanék: máris édes, de elõbb várj egy kicsit, most én kuurlak téged seggbe :) nem viccelek. Megtenném. Amúgy nagyon szeretem az anált, de valszeg le is ütném. Talán a vibrátorral. Mindegy..szép estét :) 20/N
Amúgy szerintem néha be lehet vállalni a párunk kedvéért. Senki nem hal bele abba, és lehet még élveznéd is.
Ha emiatt képes mást keresni akkor tegye azt, nem érdemel meg téged. Ennyi.
ott a vonat jön ki nem fordítva!
Lehetséges, de akkor ne is bánkódj!!!!! Mellesleg, velem is ez volt a történet, de aztán kíváncsiságból belementem, hátha élvezném, és élveztem is! Szóval, ha nem találod undorítónak, esetleg megpróbálhatnád. Hátha...
Ha elhagy egy másik lány s3gglyukáért akkor szerinted mekkora esélye volt annak, hogy szeret?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az azt jelentené, hogy nem szeret. Egyébként nem erõszakolja rám. És igen, undorítónak találom... De azért bennem van az a "mi van, ha...".
Ne foglalkozz ezzel! Ha neki ez olyan fontos, akkor külön kell válnotok! Ha igazán szeret, akkor meg ezen nem fog múlni!
Mennyi idõsek vagytok egyáltalán?
áh
A kérdező hozzászólása: 19 évesek vagyunk. Nem erõltet semmit. Nem is kérdezgeti, "na, mikor krhatlak s*ggbe?". Lehet túlreagálom. :)
OFF Nekem az jutott eszembe, hogy a búzák hogy meg vannak értve, meg hogy miért van ekkora homofóbia Mo-n meg stb., de amikor a férfi a nõvel análba akarja, akkor már milyen undorító meg stb.
Vegyél neki popó maszturbátort a következõ ajándékozásnál, problem solved:P

A barátom nagyon szeretné az anál szexet, engem viszont egyáltalán nem vonz. Hagyjam neki? (lent) tapasztalatokat is várok.

Hónapok óta cseszeget vele, hogy legalább csak próbáljuk ki, lehet hogy tetszeni fog, ha nem, akkor soha többé nem mondja. De engem egyáltalán nem vonz, sőt, taszít a téma, hogy bármi a seggemben mászkáljon, de nagyon erősködik. Holnap kerülne rá sor... Szerintetek hagyjam neki? Ha igen, mire figyeljek, előtte hogy ne legyen semmilyen "baleset"?

Legjobb válasz: elég kellemetlen dolgok történhetnek közbe :D

elég kellemetlen dolgok történhetnek közbe :D
Hát, én a helyedben mondanám neki, hogy Drágám, kedvet kaptam hozzá, próbáljuk ki... És elõkapnám a felcsatolható mûbrokit, amit délelõtt szereztél be, csak hogy teljes legyeen a meglepõdése. Csak azért ne próbáld ki, mert cseszeget vele... Én kipróbáltam, azt hittem, hogy mekkora buli, de, nekem nem jött be...
ELõször is, azt érzem: Mi az hogy holnap kerülne rá sor? Még egyáltalán nem vagy elszánva a dolog iránt, akkor ne kerüljön már rá sor, még csak lehet szinten se?! Ennyire NE erõsködjön a pasi! Második: Én is ellene voltam az análnak, csak fájdalomtól való félelem miatt. De a barátomat érdekelte, és tudtam, hallottam, olvastam róla hogy lehet jó. Kipróbáltam, mert volt rá esély hogy élvezzem és igen, élvezem! Nem gondoltam volna, nem igazán hittem benne, szóval ha nem undorodsz tõle, csak a fájdalomtól félsz, akkor meg lehet próbálni. De ha neked gusztustalan, akkor tájékoztasd már a párod egy egyértelmû NEM-el!
Egyébként ha annyira taszít, miért van egyáltalán lehetõségben, hogy csináld? Én úgy tudtam a szexben azt csinálod, amit szeretsz, kívánsz, vagy minimum kíváncsi vagy rá, de semmiképp nem azt, ami taszít!
az a te kimeneti nyílásod, így te döntsd el, hogy mi legyen vele. Én õszintén szólva (és ezt most nem viccnek szánom) kijelenteném a páromnak, hogy ha ezt akarná, hogy rendben, kipróbálhatjuk, de csak miután neki is feldugtunk valamit. Ha ellenkezne (márpedig ellenkezne) akkor megmondanám, hogy "Na, de hiszen még te mondtad, hogy még lehet jó is, az neked is ugyan az mint nekem, szóval neked is lehet jó. Ha pedig nem hiszel ebben, akkor miért erõlteted rám?" Valami ilyesmi :) Én azt tanácsolom neked, hogy ne hagyd, ha nem szeretnéd. Én se hagynám, bár nekem szerencsére a párom sem akarja. Szerinte elég b.zis. Azt mondta, csak akkor próbálná ki, ha én is nagyon akarnám, és csak az én kedvemért. Hát erre nem fog sor kerülni, azt garantálhatom. 17/l
hát én srác vagyok, de undorodnék tõle már nem azért. az kimenet, nem bemenet. :D de mi az izgató egy segglyukban egy férfinak??!?!?!?
Majd írd meg, hogy döntöttél!
fájni akkor fáj, ha nem lassan és óvatosan csinálja, nem egybõl szakaszosan fogja bedugni a farkát, ezek szerint szex közben észre sem vetted, már volt bent az ujja ez annyira jó tud lenn, ha élvezed is, hogy késõbb már a fenekednél jár a keze, vagy puszilgatja, nyalogatja, alig várod, hogy odaérjen és a fenekedbe tegye, csak ehhez kell egy pár alkalom, az a lényeg ne fájjon, de erre figyelni fog, ahogy mondtad N
A kérdező hozzászólása: Remélem így lesz! Figyelni biztos fog, nem akarná hogy rossz legyen. Az az egy ujjas manõver tényleg kicsúszott a számításaimból, meg is lepõdtem amikor mondta. :D esetleg van valami tanács, hogy mit kell tenni anál szex elõtt egy nõnek tisztasági szempontból?
terpesz, lehajol, zuhanyspricc a segglyukadba meg persze mosd meg. +sikosítót mindenképp használjatok
A kérdező hozzászólása: Mennyivel elõtte kell a fürdés? Mondjuk zuhany híján nem kivitelezhetõ :\
nyùlj fel picit, ùgy mosd meg, elõtte ne egyèl pàr òràval , és mosdàs elõtt menj el illemhelyre:)
A kérdező hozzászólása: Húha.. menjek ki illemhelyre, és ha épp nincs ott dolgom akkor? :D
Az van, hogy csak akkor csináld, ha megvan rá a lehetõség. Értsd: elõtte 2-3 órával voltál nagyvécén - azután legalább a bejáratod jól megmosod (van aki beöntést végez, de ha gumival csináljátok és üres a végbeled, akkor sztem nem kell, meg nem is egészséges belül mosni...) - nem eszel addig a 2-3 óráig, vagy nem sokat. Legalább is én mindig így csinálom. Ha érzem, hogy már rég voltam nagyvécén akkor nem fogok análozni, nem akarom hogy valami kakis legyen. Ujjat, farkat, bejáratot skíosítózni és nagyon lassan tegye be. ;) Na pá!
Na hogy sikerült?:)
Nem értelek, ha egyszer nem akarod minek mész bele? Én biztos nem lennék együtt ilyen pasival, aki ennyire erõszakos, erõlteti a dolgokat és nem fogja fel, ha egyszer nem akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget utolsó! :) majd meglátom mi lesz belõle meg lesz e ''lehetõség'' :)
A kérdező hozzászólása: Nem tartom higiénikusnak sem, speciális elõkészületeknek meg úgy érzem nem akarom alávetni magam. Gondolom többi barátnõjével se beöntés meg hasonlók után csinálta, de félek a "balesetektõl" is...
Egyébként mibe telik, ha megpróbálod? Csak használjatok gumit és síkosítót. Ha fáj, max azt mondod: Állj! Nem?
A kérdező hozzászólása: Elsõ: teljesen egyetértek... de nem hagy békén vele :\ hogy legalább 1x, hogy tudjam milyen, hátha megtetszik... Második: erre én is gondoltam, hogy csak utánad :D de persze nem vesz komolyan, pedig ha megtudná, hogy nem egy leányálom lehet letenne a tervérõl.. mert rosszat nem akar nekem, az biztos.
A kérdező hozzászólása: Hááát, pedig nagyon erõsködik sajnos.. de már hónapok óta. Most este komolyabban beszélgettünk róla hogy meg kéne próbálni.. Holnapig még van idõm rászánni magam, attól függ mennyi pozitív visszajelzést kapok. :D Örülök neki, hogy neked jól sikerült a "próbálkozás"! Igazából nem tudom, hogy én melyik részétõl ódzkodom inkább, talán is-is. Nem tartom vonzónak az érzést hogy valami bemegy oda ahol ki szoktak jönni a dolgok.. :\ de a fájdalomtól való félelem is közrejátszik.
A kérdező hozzászólása: Csak is a barátom miatt...
4! egyet értek másképpen kell hozzáállni, mint a sima dugáshoz, remélem õ is tudja, nem is úgy, mint a pornóban az elõkészület nagyon fontos, el tudj lazulni, nem õ irányít, ha nem Te, lassan és óvatosan és nem egybõl bedugni az egész farkat, hány évesek vagytok? õ már csinálta? N
Hidd el, tényleg lehet nagyon élvezni. Nem városi legenda. Talán ezért akarja a párod, mert tényleg van benne vmi, hogy ha nem próbáltad.... De azért kicsit bunkónak tûnik hogy ennyire erõlteti, mintha aaanyira ez lenne a lényeg....
A kérdező hozzászólása: Irigyellek! :( mondtam neki, hogy sok pasi szereti, te miért nem akarod kipróbálni, de azt mondja, hogy max ujjal egy kis izgatást kibír ott, és még kellemes is, de fel ne dugjak semmit. Hát ki voltam segítve.. :D
Akkor mondd neki te is, hogy egy kis ujjat kibírsz, de többet nem....
A kérdező hozzászólása: Milyen kellemetlen dolog? Igen, talán engem is az idegesít a legjobban, hogy ennyire köti az ebet a karóhoz... Egy ujja állítólag már volt bent, bár én nem éreztem, csak amikor kihúzta.. :D szex közben volt, jó nedves ujjal...
Figyelj, n nagyon szeretem a popsiszexet, viszont megfelelõ mérettel, és nem mindennaposan.Mikor sor kerül rá, akkor nagyon élvezem, de volt párszor olyan h mikor betette fájt, igencsak fájt hirtelen utána elkezdtem élvezni nagyon, elõtte magamnak csinálom ujjal, és nyállal. Mivelhogy te nem próbáltad még, és igazán nem is tetszik a gondolata sem, szerintem ne próbáld ki, én nagyon nem szeretném , hogy olyat erõltessenek rám, amit nem akarok, egy párkapcsolatban...szerintem elsõre fájni fog, ki kell lazulni hozzá...viszont ha a barátod nagyon szeretné, õt is meglehet érteni, szerintem sikosító...élvezni lehet egy idõ után, mondom én nagyon szeretem, jobban mint normált, de ilyen hozzáállással, amirõl természetesen nem tehetsz, szerintem igencsak nehézkesen fog menni.De azért majd ird le, hogy mire jutottatok:) Ja és még annyit, hogy elsõre én élveztem, de igencsak tud fájni a behatolás, de utána átcsaphat élvezetté. Ez mérettõl is függ.Volt olyan akivel nem annyira szerettem. N
A kérdező hozzászólása: Igen, sok lánnyal csinálta már, és állítólag az összesnek jó volt, vagy legalább is nem fájt. Persze, ujjal próbálná elõször, és ahogy mondanám, hogy fáj, abbahagyná. Én 20, õ 29 éves.
A kérdező hozzászólása: Nem túl nagy mérettel van megáldva, szóval ha rendesen csinálná, papíron nem "szabadna" fájnia. :) Rendben, mindenképp leírom, ha lesz valami fejlemény. Igazából nem tudom, hogy ma "megadjam-e magam"...
A kérdező hozzászólása: Maga az aktus nem történt meg, de 1 ujja simán felment a végén. Majd talán ezen a hétvégén. De még mindig nem nagyon vonz a téma, egyáltalán nem volt kellemes :D

Vajon ezek arra utalnak h a barátom nem utasitaná el ha azt kérném tőle h próbáljuk ki az anált?

szval mikor ujjazni szokott akk néha a popómat is...meg egy csomószor ha kérdezek t?le vmit h hova tegyem akk viccesen mindig azt mondja h nyomd fel a popsidba meg ehhez hasonló dolgokat mond. Mondjuk én nagyon örülnék ha belemenne h kipróbáljuk cs nem nagyon merem megkérdezni, mert mivan ha neki nem tetszik az ötlet.

Legjobb válasz: Egy próbát megér ;)

Egy próbát megér ;)
100+1% h tetszik neki, legalábbis én tuti nem utasítaám el, fõleg ha õ kezdeményezi :) )
nyugodtan kérdezd meg tõle ;). az én barátom is szokott ilyeneket játszani de õ nem menne bele ilyenbe már beszéltük :D L*-*
50% esély :D vagy igen vagy nem
Egyértelmû utalások az igenre. Nem is érte miért mástól kérdezed azt, ami egyértelmû. A nõk viszolyognak az análtól, ahogyan egy tanult kollegina mondta minap a férfiaknak csak egy újabb lyuk, amibe betehetik.
Én is arra hajlok, hogy tetszene neki. De egy ilyen poén alkalmával, amikor azt mondja, hogy "nyomd fel a popsidba" kérdezz vissza, hogy "még mit szeretnél a popsimban érezni/látni/tudni"?
Ennyi ésszel nem szabadna szexelni még.
mer a se GGednek nincs szûzhártyája.
Egy kicsit érthetõbben is leírhatnád.

Mikor szexelünk a barátommal és elkezdi a fenekmet simogatni, olyan jó érzés tölt el. Ebből adódóan szívesen kipróbálnám az analt. De hogy mondjam meg neki? L19

Legjobb válasz: Mondd meg neki,hogy téged milyen érzések öntenek el mikor a feneked simogatja stb stb,s szeretnéd vele kipróbálni az anális szexet,hidd el örülni fog neki,már csak azért is mert érezni fogja mennyire megbízol benne,hogy kipróbálnád vele. :)

Mondd meg neki, hogy téged milyen érzések öntenek el mikor a feneked simogatja stb stb, s szeretnéd vele kipróbálni az anális szexet, hidd el örülni fog neki, már csak azért is mert érezni fogja mennyire megbízol benne, hogy kipróbálnád vele. :)
dugd a popómba bébi
istenem nem hiszem el, hogy felnõtt emberek nem képesek az egyszerû kommunikációra. na ennyi...
A kérdező hozzászólása: örülnék néhány jó tippnek:)
nõk szerint az elsõ nem a legjobb...síkosítót használjatok dögével
Mézzel kend be a farkát.
A kérdező hozzászólása: :D:D esetleg vazelin?
Víz alapú sikosító + gumi. Ez utóbbi egyrészt védi a férfit a bacik ellen, másrészt ha beleélvez a fenekedbe, az csípõ érzés lesz a sperma miatt. Alaposan izgasson fel elõtte. A kutya póz a legkényelmesebb szerintem, de sima hasonfekvéssel nem próbálkozzatok, az a legfájdalmasabb a lánynak tapasztalatom szerint.
A tágítáást nem szabad elkapkodni. El kell lazítanod magad, és mikor kényelmetlen valami, azonnal hagyjátok abba. Elõször 1 ujj, ha ok akkor 2, ha már az is megy 3 ujj jön. Ne kapkodjátok el, ez 10 percig lazán eltarthat. Használjatok síkosítót bõven (a babaolajra esküsznek sokan).
Az elsõ anál nekem és a pasimnak is elsõ volt.Tapasztalatlanok voltunk ilyen téren.Kutyapózban próbáltuk, de nem volt jó, szerintem a pasi sem tud ügyes lenni, ha nem tapasztalt.A következõ anál nekem egy tapasztalt ffivel volt, õ háton feküdt én meg ráültem, kb.5-10 perc múlva annyira ellazultam, közben õ izgatott, hogy nagyon élveztem.Ez késõbb rendszeressé vált minden együttlétkor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!