Találatok a következő kifejezésre: A barátom azért van velem h (2 db)

A barátom csak azért van velem h mindíg lefeküdjünk?

Mert még a kapcsolatnk elején (másfél hónapja) amikor összejöttünk akor akart valamit, deh aztán mondta h inkább jobb ha nem, mert nem akarja azt h lefekszünk aztán nem lesz semmi. Akkor nem sokat taliztunk még ugysem h egy suliba járunk. DEh msotanában többet tallunk miota beszéltünk eröl. DEh 1 hónap után lefeküdtem vele. Mert ahogyátmentem hozzá eröszakoskodott.. És azóta mindíg azt akarja... Meg volt egy beszolása h "igen ti cukibak vagytok mert mi ugyis mindíg csak dugunk" És csak azért van velem mert le akar feküdni velem vagy szeret is? Mit csináljak? Beszélni fogok vele, deh nem szeretném öt elveszíteni. Segítsetek.. Köszönöm. egy 16 éves lány

Legjobb válasz: Én ugyan így jártam az elsõ barátommal 14évesen. Egy hónap után lefeküdtem vele, másra nem voltam neki jó. Rettentõen rossz volt. Egy évig voltam vele, vagy 10szer megcsalt, szégyelt, pedig nem vagyok se gáz csak se csúnya... Szóval nem szeret, csak kihasznál téged. Sajnálom, hagyd ott a francba, legyen büszkeséged és mond meg neki hogy figyu, én nem hagyom h kihasználj, vagy normálisan viselkedsz velem, és szeretsz, ha nem akkor meg hagyjál békén. Sok sikert.

Én ugyan így jártam az elsõ barátommal 14évesen. Egy hónap után lefeküdtem vele, másra nem voltam neki jó. Rettentõen rossz volt. Egy évig voltam vele, vagy 10szer megcsalt, szégyelt, pedig nem vagyok se gáz csak se csúnya... Szóval nem szeret, csak kihasznál téged. Sajnálom, hagyd ott a francba, legyen büszkeséged és mond meg neki hogy figyu, én nem hagyom h kihasználj, vagy normálisan viselkedsz velem, és szeretsz, ha nem akkor meg hagyjál békén. Sok sikert.
Az elso hozzaszolo nem irt hulyeseget. nem mondom azt h egybol hagyd ott, de...ne kovesd el az en hibamat.en mentem arra amerre fujt a szel. azaz dontsd el biztosra h mit varsz el egy sractol. komoly kapcsolatot? Csak szex? csak neha szorakozas? Ha komolyat akarsz, meg h szeressen, valoszinuleg tobb eszed van mint a veled egykoruaknak, azaz erettebb vagy. s akkor ajanlanam h keress egy idosebb pasit. Az a helyet a 18-19evesekkel is meg..h kivancsiak erosen. Kell szex, aztan mennek tovabb. Ha megkostoljak, utana massal is akarjak, h vajon milyen. Es nem gondolnak arra hany lanyt megtudnak azzal bantani. Egy 20, huszoneves ferfi mar sokkal erettebben gondolkoik, es ha azt mondod neki h szeretetre vagysz meg komoly dologra, megert es nem hulyit. En azt ajanlanam. Nem tudom mit akar a srac, az is lehet h mneg o sem tudja pontosan mit akar. De nem ajanlom h lefekudj vele, amig el nem donti mit var el toled, es ha az neked megfelel. Mert ha mondja h jarjunk jarjunk, csak gyere mar hozzam, s utana egesz nap nem erdekled, csak szexre, akkor minel hamarabb hagyd a francba. Az a pasi akkor nem erdemel meg teged, ha nem tartja tiszteletben az ohajaid.
A kérdező hozzászólása: Én komoly kapcsolatot szeretnék, és sokan mondták, hogy 20-25 éves emberekkel kéne járnom, mert h érettebb a gondolkodásom, deh nekem ök tul idösek, szoval én 20 alatt szeretnék találni valaki olyat, aki tényleg szeret...
nagyon érett lány lehetsz, ha ilyen szánalmas kis senkikkel csak úgy összefekszel...aztán meg csodálkozol, hogy semmibe vesz... gratulálok....

A barátommal teljesen elromlott minden. állandóan veszekedünk. De szeretem. Mit csináljak? Adjatok tanácsot. Azt mondja, h talán még van esély. Azért lefekszik velem. De egyszer igy másszor hülyén viselkedik. Tanácstalan vok.

Legjobb válasz: Üljetek le és beszéljétek meg nyugisan a problémás dolgokat. Nagy lelkibeszélgetés. És örüljetek, hogy sûrûn tudtok találkozni. Rosszabb, ha veszekedtek és többszáz kilométerre lakik. :)

Üljetek le és beszéljétek meg nyugisan a problémás dolgokat. Nagy lelkibeszélgetés. És örüljetek, hogy sûrûn tudtok találkozni. Rosszabb, ha veszekedtek és többszáz kilométerre lakik. :)
Le kell ülni és megbeszélni! Ne öntsd rá a bajodat, elõbb hallgasd meg és figyelj. Ne vágj a szavába, még akkor sem, ha olyat mond, ami nem igaz vagy sértõ, vagy nem tetszik neked. Ha te következel, ne használj ilyen szavakat: "te sosem.....(segítesz), te mindig.... (csak magaddal vagy elfoglalva) stb. Helyette inkább: Szeretném, ha nem veszekednénk ennyit, mert ez nem tesz jót a kapcsolatunknak. Pl. ezek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!