Találatok a következő kifejezésre: A barátom azért van velem (20 db)

Szerintetek mennyire hihető hogy a barátom azért szakított velem mert kiszeretett belőlem? Vagy az ilyeneknek más van a hátterében?

Legjobb válasz: Attól függ.. Hány évesek vagytok? Mennyi ideje vagytok együtt? Szex volt már?^^ (ezek fontosak)

Attól függ.. Hány évesek vagytok? Mennyi ideje vagytok együtt? Szex volt már?^^ (ezek fontosak)
A kérdező hozzászólása: 16, 2 hónapja és igen volt.:/
Aha, értem. És sokszor voltatok "úgy" együtt ? Csak mert most épp nálam is ezvan, barátnõm nagyon nem akarja a szexet, és kezdek ráunni, hogy mindig kéreti magát.. Szóval, szerintem ez lesz a próbléma, ha keveset vagytok úgy együtt..
Én csak ezt tudom elképzelni, hogy ezért "unt" rád, "szeretett ki belõled" :S Annyira nemvagyok otthon az ilyenekben, viszont mondom, nekemis ilyesmi áll fent jelen pillanatban barátnõmmel. ://
Elõzõ voltam :D
Csak le akart fektetni és miután sikerült már nem kellesz neki. Magyarul sosem szeretett így ki sem szerethetett belõled. Sajnálom. :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket:) pláne a 3.nak:)

A barátom csak azért van velem h mindíg lefeküdjünk?

Mert még a kapcsolatnk elején (másfél hónapja) amikor összejöttünk akor akart valamit, deh aztán mondta h inkább jobb ha nem, mert nem akarja azt h lefekszünk aztán nem lesz semmi. Akkor nem sokat taliztunk még ugysem h egy suliba járunk. DEh msotanában többet tallunk miota beszéltünk eröl. DEh 1 hónap után lefeküdtem vele. Mert ahogyátmentem hozzá eröszakoskodott.. És azóta mindíg azt akarja... Meg volt egy beszolása h "igen ti cukibak vagytok mert mi ugyis mindíg csak dugunk" És csak azért van velem mert le akar feküdni velem vagy szeret is? Mit csináljak? Beszélni fogok vele, deh nem szeretném öt elveszíteni. Segítsetek.. Köszönöm. egy 16 éves lány

Legjobb válasz: Én ugyan így jártam az elsõ barátommal 14évesen. Egy hónap után lefeküdtem vele, másra nem voltam neki jó. Rettentõen rossz volt. Egy évig voltam vele, vagy 10szer megcsalt, szégyelt, pedig nem vagyok se gáz csak se csúnya... Szóval nem szeret, csak kihasznál téged. Sajnálom, hagyd ott a francba, legyen büszkeséged és mond meg neki hogy figyu, én nem hagyom h kihasználj, vagy normálisan viselkedsz velem, és szeretsz, ha nem akkor meg hagyjál békén. Sok sikert.

Én ugyan így jártam az elsõ barátommal 14évesen. Egy hónap után lefeküdtem vele, másra nem voltam neki jó. Rettentõen rossz volt. Egy évig voltam vele, vagy 10szer megcsalt, szégyelt, pedig nem vagyok se gáz csak se csúnya... Szóval nem szeret, csak kihasznál téged. Sajnálom, hagyd ott a francba, legyen büszkeséged és mond meg neki hogy figyu, én nem hagyom h kihasználj, vagy normálisan viselkedsz velem, és szeretsz, ha nem akkor meg hagyjál békén. Sok sikert.
Az elso hozzaszolo nem irt hulyeseget. nem mondom azt h egybol hagyd ott, de...ne kovesd el az en hibamat.en mentem arra amerre fujt a szel. azaz dontsd el biztosra h mit varsz el egy sractol. komoly kapcsolatot? Csak szex? csak neha szorakozas? Ha komolyat akarsz, meg h szeressen, valoszinuleg tobb eszed van mint a veled egykoruaknak, azaz erettebb vagy. s akkor ajanlanam h keress egy idosebb pasit. Az a helyet a 18-19evesekkel is meg..h kivancsiak erosen. Kell szex, aztan mennek tovabb. Ha megkostoljak, utana massal is akarjak, h vajon milyen. Es nem gondolnak arra hany lanyt megtudnak azzal bantani. Egy 20, huszoneves ferfi mar sokkal erettebben gondolkoik, es ha azt mondod neki h szeretetre vagysz meg komoly dologra, megert es nem hulyit. En azt ajanlanam. Nem tudom mit akar a srac, az is lehet h mneg o sem tudja pontosan mit akar. De nem ajanlom h lefekudj vele, amig el nem donti mit var el toled, es ha az neked megfelel. Mert ha mondja h jarjunk jarjunk, csak gyere mar hozzam, s utana egesz nap nem erdekled, csak szexre, akkor minel hamarabb hagyd a francba. Az a pasi akkor nem erdemel meg teged, ha nem tartja tiszteletben az ohajaid.
A kérdező hozzászólása: Én komoly kapcsolatot szeretnék, és sokan mondták, hogy 20-25 éves emberekkel kéne járnom, mert h érettebb a gondolkodásom, deh nekem ök tul idösek, szoval én 20 alatt szeretnék találni valaki olyat, aki tényleg szeret...
nagyon érett lány lehetsz, ha ilyen szánalmas kis senkikkel csak úgy összefekszel...aztán meg csodálkozol, hogy semmibe vesz... gratulálok....

A baratom nem elvezi velem a sexet, lehetseges hogy azert mert mas van neki?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függhet,nagymértékben tõled is,nem biztos,hogy azért mert van valakije

Ez sok mindentõl függhet, nagymértékben tõled is, nem biztos, hogy azért mert van valakije
Írj kicsit többet magatokról! ---Mert így csak annyit lehet tanácsolni, hogy beszéljétek meg, a párodnak milyen igényei lennének.? Hajlandó vagy-e rá?
Sok lány olyan az ágyban mint egy darab fa. De komolyan. :) Gondolkodj el te mivel teszed szinessé az együttléteket. Azzal hogy szex közben néha simogatod a hátát? vagy hogy néha néha puszilod a nyakát? Egy fiú nem ettõl indul be. Kezdeményezz, csak úgy spontán, pl amikor senki nincs otthol, és mondjuk a konyhában vagytok. Lopózz mögé, nyúlj be, és kezd kézzel izgatni, majd szájjal, és mondjuk a felénél hagyd abba. Puszi az arcára és csá. Nagy mosoly. :D Majd ha folytatni akarja, ne térjetek rögtön a lényegre. csak játsz vele, és ne legyen konkrét szex, amig azt nem látod hogy 10 mp és kész van. :D na akkor hagyd, hagy csinálja a dolgát. :D Ha pl ilyenek sem válnak be :S.. akkor sajnos vége...
Elõzõvel értek egyet: darab-fa effektus fennáll vagy sem? Ha igen, akkor ott a baj. Ha nem, akkor nem szeret és valszeg van, vagy hamarosan lesz más neki.
A kérdező hozzászólása: Nemreg veszitettem el a szuzessegem, szoval en meg nagyon az elejen vagyok
szerintem csak pocsék vagy az ágyban ha lenne más szakitana szerintem


Honnan tudjam, hogy nem csak azért van velem a barátom mert jól nézz ki a testem és csak le akar velem feküdni?

Fél éve vagyok együtt a párommal és még nem feküdtünk le egymással. Egyre gyakrabban van ilyen érzésem, hogy csak a testem miatt van velem. Milyen jelek utalnak erre??

Legjobb válasz: komolyan mondod? Szerinted ki az az eszetlen aki fél évet várna 1 menetért? Már 123x otthagyott volna eddig, ha csak a szexre kellettél volna neki! De ezt nekem kell megmondani, nem jöttél még rá?

komolyan mondod? Szerinted ki az az eszetlen aki fél évet várna 1 menetért? Már 123x otthagyott volna eddig, ha csak a szexre kellettél volna neki! De ezt nekem kell megmondani, nem jöttél még rá?
Az elõzõnek igaza van, mondjuk nem eszement az ilyen pasi, de ha csak le akart volna veled feküdni, már rég megunta volna fél év alatt.
Egyet értek az elõzõ válaszolókkal. Amúgy hány évesek vagytok? Minden rendben van a kapcsolatotokkal? mit értessz "jó test" alatt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Igazatok van! Nekem még csak õ lesz az elsõ és egy kicsit zavar, hogy minden második-harmadik mondata a sex körül forog. 18 éves vagyok, de ezenkívül minden jó. Neked?

Szerintetek szeret a barátom vagy csak azért van velem mert nem akad neki jobb?

Az utóbbi kb 2,5 hétben majdnem mindig megbánt valamivel. Sértõ dolgokat szól be, állítása szerint csak viccel... eddig is beszólt néha de mostanában extra érzékeny lettem a hülyeségeire, nem tudom miért.

Legjobb válasz: Valószínûleg megcsal. Én a helyedben dobnám.

Valószínûleg megcsal. Én a helyedben dobnám.
Én nem akarlak elkeseríteni meg nem is lehet minden kapcsolatban minden ugyanannak a jele, de én exem is hasonló volt. Mi másfél évig voltunk együtt. Egy évesek voltunk kb mikor elkezdett nyáron dolgozni, és ekkor õ kb velünk lakott. És onnantól kezdõdtek a bajok. Mikor nálunk volt, legtöbbször az én(!) számítógépemen kockult és ha rászóltam akkor mondta hogy adjak még egy kis idõt. Bár féltékeny annyira nem voltam, mert sok titkolnivalója nem volt (tudtam a facebookos jelszavát de csak a kapcsolat végén néztem bele, azt se féltékenységbõl meg semmi olyan, csak velem kapcsolatban nem mondott el dolgokat). Na de rengetegszer viselkedett azon a nyáron velem lekezelõen, sokszor vitáztunk, persze utána este bújt, mondta hogy szeret. Majd ez is elmúlt, késõn járogatott haza (nem csajozott, kocsmába ment, ami szintén nem tetszett mert kb mindennap ez ment) majd mondta hogy szerinte jobb lenne ha vége lenne a kapcsolatnak. Majd másnap, mikorra én már teljesen kész voltam, bejelentette hogy bocsi mégse, legyünk még együtt aztán meglátjuk mi lesz. De ekkor már egy jó ideje engem társaságba nem vitt, pedig pl testvérének a barátnõje mindig ott lehetett úgyhogy hasonlót, hogy párunkat nem visszük, nem játszhatta be, meg is mondta, hogy nem szeretné ha ott lennék mert csak elrontanám a kedvét. És ez így ment még pár hónapig majd mondta, hogy mostmár tényleg legyen vége, és szét is mentünk. És tulajdonképp egy lány miatt. Mert én addig kellettem neki, míg nem talált mást. A lánnyal végül nem jöttek össze, nem is csalt meg soha. Utólag, már érzelmek nélkül, bánom hogy nem hagytuk ott egymást még mikor ez elkezdõdött mert akkor nem érezném magam hülyének és csak a szépre tudnék emlékezni. Ha téged zavarnak ezek a dolgok, szerintem komolyan beszéld meg vele, hogy ezt te nem szereted, és akármennyire is fáj, ha ezt még egy darabig így csinálja, a te helyedben elhagynám. Nem hiszem hogy meg fog a késõbbiekben változni, neked viszont ugyanúgy fog fájni amit csinál, csak magadnak ártasz ha vele maradsz. Nem dönthetek a helyedben, de én ezt tenném. Ott vannak boldog pillanatok, és ezek bekavarnak, de most komolyan. Ha épp nem vagy vele, nem beszéltek, melyikek jutnak inkább az eszedbe? a szép dolgok vagy azok, amik zavarnak? És melyikbõl van több? (bocsi a hosszú válaszért)
A kérdező hozzászólása: Pont ez az én fordítva tudom... 4-szem közt mindenki azt mond amit akar meg hízeleg. Akkor látszik igazán hogy milyen valaki ha elvisz a haverjai közé. Ha ott is fogja a kezed meg szépen beszél veled akkor az jó...õ ilyen csak mondom néha megbolondul. :S
Mások felé mindenki a szebbik oldalát mutatja. Négyszemközt derül ki, hogy ki milyen ember is valójában.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem tudom... ez tényleg túlzás volt a részérõl. De mások elõtt mindig szépen bánik meg beszél velem csak néha rájön az 5 perc. Unatkozik vagy nem tudom. Amúgy vannak helyzetek amikor be-be szólogat de olyankor én is neki és röhögünk rajta egyet. Azal nincs gond. Az a baj hogy érzelmileg aranyosan kezel meg tényleg rendes és ezért nem tudom eldönteni hogy most el akar üldözni vagy tényleg ilyen idióta hogy nem gondol rá milyen súlya van egyes beszólásainak. Legközelebb ha ilyen lesz otthagyom az utcán és haza megyek. Max utána vagy közben megmondom neki hogy vagy befejezi vagy elmondja mi baja van vagy én fejezem be kettõnk dolgát.
Ne legyél naív, mint én voltam! Nálunk is kb ezek voltak aztán ebbõl veszekedés, majd én voltam a hibás aki csak veszekedik vele. Szakitottunk, majd kiderült hogy teljesen megunt, azt mondta nem akar komoly kapcsolatot, nem akar lekötött lenni. Képes volt másfél évig így velem lenni. Ne kovesd el ezt a hibát, õ is csak csajozni akár de te jó vagy ha épp nincs mas. Hidd el sokkal jobbat erdemelsz.!(bocsi a hibákért, telefonról irtam)
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele. Az én párom a legjobb barátom is egyben. Persze, szoktuk egymást szívatni, húzni egymás agyát, van, hogy egymás idegeire is megyünk, DE!! nem alázzuk a másikak. Márpedig amit a kedves "párod" csinál, az nem hülyéskedés, hanem a tisztelet hiánya, és megaláz téged. Saját magad elõtt és mások elõtt is.
Kérdezõ: érdekel még az õ magyarázata? Engem már ezek után nem is érdekelne :(
A kérdező hozzászólása: Mert mondom, a nap nagy részében normális, és ez csak 2 hete van. De úgy látom kicsit vissza kell vennem és visszatérnem az eredeti felállásba, miszerint van valaki és kész. Nem kell nagy terveket szõni, tart ameddig tart. Elvagyunk, nem veszem õt komolyan. Úgy kezelem mint egy havert és akkor lehet egymást sértegetni a sárga földig. Mert õ nem az az érzelmes típus. És nem tudom hogy arra felé mi van de minden pasi meg csaj ezt csinálja, így beszél a pasijával, csajával. Már túl lazák szerintem. Ez lenne a modern fiatalság ?!... végülis a szerelmem legyen a haverom meg a társam is egyben. Pofázni meg kekeckedni kell néha...õk így fogják fel, mert nekik ez jön be.
Még mindig nem értem, hogy miért vagy vele.
A kérdező hozzászólása: Már tervezem hogy elbeszélgetek vele. De úgyis megmagyaráz mindent. Aranyosan megnyugtat. Meg általában változtat a dolgain ha szólok valamiért. De tényleg nem tudom néha õt hova tenni. Vajon a barátainak mit mondhat rólam amikor én nem vagyok ott... folyton ilyeneken jár az eszem. Hogy vajon nekem elõadja hogy fontos vagyok meg érdeklem õt a haverjainak meg ki tudja mit mond. Még sosem veszekedtünk, mindig megnyugtat :S So nem lesz könnyû rávennem hogy elmondja az igazat, ha egyáltalán hazudik. Szerintem azért tud õ kétszinûsködni, bár nem tudom kiismerni, lehet tényleg normális és a haverjainak is dicsér és nem kigúnyol a hátam mögött. De nem vagyok gondolatolvasó, ezt nem lehet kideríteni.... Bármelyiket el tudom képzelni....
És szerinted a lelki terror alkalmazása normális emberre vall? Akarod te ezt? Most komolyan...Miért vagy vele?
Elég rossz taktika, én tuti nem tûrném ezt... Szerintem te is jobban jársz, h keresel valaki mást magadnak.
A kérdező hozzászólása: Van egy ismerõsöm akinek a pasija ugyanezt mondta hogy "úgysem kellenél másnak stb.". De csak azért mert nagyon féltékeny volt és így tartotta lelki terrorban a csajt hogy vele maradjon.
Szerintem rögtön lépj ki ebbõl a kapcsolatból, mert ez az "ember" egy fikarcnyit sem tisztel téged. Normális ember, aki szereti a párját, nem b**szogatja folyton, nem sérteget, nem hazudik. Valószínû, hogy megcsal, de ha nem tenné, én akkor is búcsút mondanék neki a viselkedése miatt. Mint mondtam, szerintem szakíts, és add meg magadnak azt a lehetõséget, hogy egy normális férfit találj mellé. (UI: Ki mondja azt a PÁRJÁNAK, hogy rajta kívül úgysem állna vele más szóba?)
A kérdező hozzászólása: kicsit hosszú lett bocsi, az utolsó 2 bekezdés zavar most a legjobban, a gép elõtt ücsörgése meg a hülye beszólásai. Nem is volt barátnõje már vagy 3 éve. Most én vagyok. Fészen még mindig ott virít hogy egyedülálló ami miatt már szóltam neki de szerinte az nem fontos :/ pedig már 5 hónapja együtt vagyunk (igaz ez miatt a 2. hónapban szóltam neki azóta nem. Egyik nap láttam hogy nézegeti a névjegyét, valamit meg akart változtatni de aztán meggondolta magát. Nem vagyunk együtt minden nap.
egyik ismerõsöm pont ilyen volt, mert azt hitte ez tetszik a lánynak, aztán amikor a lány más felé kezdett nézelõdni gyorsan észbe kapott. néha hagyd hogy a barátival legyen, nem kell mindent együtt csinálni kell szabadság is
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük. :) Kielemeztuk. Minden rendben. Meglatjuk így is marad. Mondta hogy változtatni fog a viselkedésén és csak viccbõl mondja amit mond mert õ ilyen. De ha véletlenül olyat mond akkor azt sem gondolja komolyan. Csak ehhez van hozzászokva...szeret piszkálódni. Engem is szeret. Utána nagyon jó volt vele, aranyos volt. :)

Mostanában úgy érzem, hogy a barátaim, rokonaim elfordultak tõlem. Nem tudom eldönteni, hogy azért mert nincs idejük, vagy azért, mert valami rossz velem. Nektek van hasonló tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Igen iden nagyon sokszor ereztem igy. Ilyenkor fontos hogy mentalisan pofonvagd magad es gondolj arra hogy ez nincs igy csak neked van rossz kedved es probalj jo dolgokat keresni es egy nagyon jo baratodra tamaszkodni es sajat magadba nezni megprobalni megtalalni a baj forrasat ami lehet akar a hormonok miatt is de kerheted Isten segitseget is neha az hasznosabb mint minden mas. Nekem legalabb is bejott:D

Igen iden nagyon sokszor ereztem igy. Ilyenkor fontos hogy mentalisan pofonvagd magad es gondolj arra hogy ez nincs igy csak neked van rossz kedved es probalj jo dolgokat keresni es egy nagyon jo baratodra tamaszkodni es sajat magadba nezni megprobalni megtalalni a baj forrasat ami lehet akar a hormonok miatt is de kerheted Isten segitseget is neha az hasznosabb mint minden mas. Nekem legalabb is bejott:D

Mit tennétek? A 13 éve barátnõm pasija aki 2 éve van vele csak azért van a barátnõmmel mert az exe nemet mondott neki.

A barátnõmnek 16 éves korától volt egy hosszú kapcsolata ami 3 éve véget ért.Ez a pasi mikor összejöttek úgy tûnt nagyon szereti a barátnõmet.Aztán mikor úgy 9-10 hónapja voltak együtt nem tudta hirtelen kit is szeret,az exet vagy az újat.Barátnõmnek ezt el is mondta csak azt a részét nem,hogy a exel beszélt is errõl telefonon.Az ex nem fogadta vissza és maradt az én barátnõm.Ennek most már több mint egy éve.azóta vettek házat és együtt laknak.Szerintetek tényleg megszerette a barátnõmet?Vagy csak ha az elözõ nem fogadta vissza jó lesz õ is?

Legjobb válasz: Akármit is írsz ide le Én attól még nem leszek gondolatolvasó,mert nem ismerem az illetõt,nem éltem meg a szitut satb stb. Amúgy esélyes hogy szereti az exet is,de az attól még nincs kizárva hogy ne legyen szerelmes és boldog a barátnõddel.Szerintem ezt a helyzetet nem kell túlspiláznod!Ilyen késõn már szólni sem illik szerintem ,mert lehet csak feleslegesen tûzet csinálsz. Meg amúgy az idõ sokmindenre képes!valakiket összehoz,valakiket n em :)

Akármit is írsz ide le Én attól még nem leszek gondolatolvasó, mert nem ismerem az illetõt, nem éltem meg a szitut satb stb. Amúgy esélyes hogy szereti az exet is, de az attól még nincs kizárva hogy ne legyen szerelmes és boldog a barátnõddel.Szerintem ezt a helyzetet nem kell túlspiláznod!Ilyen késõn már szólni sem illik szerintem , mert lehet csak feleslegesen tûzet csinálsz. Meg amúgy az idõ sokmindenre képes!valakiket összehoz, valakiket n em :)
Egyetlen kérdés...ehhez neked mégis mi közöd van? :D
Szerintem is ez olyan dolog, amibe nem kéne beleszólnod. Nekünk is az egyik barátnõnket megalázta a létezõ összes módon a pasija, kihasználta de a barátnõnk csak futott utána. Még mindig nem vagyok kibékülve a gyerekkel, de az ilyeneket le kell nyelni sokszor. Amúgy simán szeretheti, igazából az a srác is nagyon jól helytállt barátnõm mellett a bajban és sokkal jobban kijönnek mióta együtt élnek.
Ez milyen kõcsõgsêg...
Hát rondával ki megy végig az utcán mrg se ismerkedek olyannal aki külsöre csúnya
Igen!
A kérdező hozzászólása: Én most arra gondoltam, hogy a lánynak bejön a fiú, lehet csak a jelleme miatt, de õ nem tartja úgy igazán rondának inkább átlagosnak, de mindneki más rondának látja a fiút és piszkálják a lányt emiatt.
Te sem jössz össze elvileg csúnya lánnyal.. 1. csúnyához nem vonzódsz 2. szépnek találod ha csúnya akkor is
Fiú vagyok, de ha egy barátom azért cseszegetne, mert neki nem jön be a barátnõm külseje, akkor az illetõ nem sokáig élvezhetné a barátságomat.
Tök igaz! Én meguntam hogy dísznek tartsanak a ribik, mert hogy húú nézzétek a pasimat... anyádat... ne ezért legyen velem, hanem mert szeret.
A szerelem vak és hülye nem? Akkor nyilván szépnek látod a rondát is ha belezúgtál. Itt a vége fuss el véle... Rajt!
van alapja de nemsok. de azért valljuk be, hogy jobb egy helyes sráccal járni mint olyannal, akihez az ember képtelen vonzódni...
kiegészitönek hordják maguk mellett
A kérdező hozzászólása: Akkor nekem hogyan legyen barátõm, bsszták meg?!
ez fura. ha szeret akkor legyen veled!
Az is lehet hogy más programja van amirõl nem szeretné hogy tudj .. vagy az is lehet hogy tényleg le akar koptatni ..:s szerintem érdeklõdj picit a barátaitól is hogy hol szilvesztereznek vagy hasonló.:)
Mi másért akarná ennyire lekoptatni?Nyilván lehet másik nõ is a dologban és ha vele van, akkor nem jönne neki össze a félrekacsintás.Mindenesetre nem hagynám annyiban a dolgot
Fúúúúúú kislány, téged h átbsztak..:S
Szerintem meg akar csalni és azért akar ennyire lekoptatni téged...És nem, nem normális, nekem legalábbis nem tetszene, ha ilyen nyilvánvalóan a tudtomra adná, h nem akar velem lenni
Barátod????
A barátodnál valami nem gömbölyû. :D
ki akar kapcsolódni ennyi az egész :D néha a haverokkal is kell lenni, lát téged eleget...:DD Teljesen normális.
Miért vagy te abban biztos, hogy meg akarja csalni?
Ez baj. Szerintem egyértelmû hogy a párok együtt töltik a szilvesztert. Összeszerveztek egy kis társaságot ennyi. Ha ennyire nem akarja veled tölteni, akkor valami baromságot terveztek a haverokkal..
Ez érdekes. Én mióta együtt vagyok a párommal, minden szilvesztert együtt töltöttünk. Hol az én barátaimmal, hol pedig az õ haverjaival. Sõt, alig várta, hogy bemutasson a barátainak. Valami nem stimmel vele! Én lehet nem mennék vele bulizni ha ez a véleménye. Menjen azzal, akivel akar.
Hát nem tudom, ez attól is függ mennyire közös a baráti társaságotok....nekem a párommal teljes mértékben közös, és ez nem is volt kérdés......de amúgy is, pont újévkor azért nem szakadna meg ha veled lenne .....
Én csak akkor mondanék a nõmnek ilyet, ha olyat akarnék csinálni, amit jobb ha nem lát....(nem feltétlenül megcsalás).....Ha együtt vagyok valakivel akkor alap h együtt is bulizunk amikor tehetjük.....vmi nem normális a kapcsolatotokban
Furak ezek a ferfiak ...
Nekem rosszul esne, bar nalunk is ez a helyzet :(
Kedves utolsó, ne is zavarjon, hogy hogy a 2 megcsalós választ nem ugyanaz adta:D nekem 76% a másik meg 38%.Nézz..:) )
# 13/14 Neked ez a rögeszméd?
Nekem rosszul esne, bar nalunk is ez a helyzet :(
megakar csalni és meg is fog
Szilveszterkor nélküled akar bulizni....
A kérdező hozzászólása: én biztos vagyok benne, hogy nem megcsalni akar. úgy néz ki, hogy együtt fogunk szilveszterezni, csak ez a véleménye róla. nekem meg ez nem esik jól. (de jogosan nem esik jól, vagy csak hisztizek?)
Ez nem túl jó jel. Az én exem is ezzel jött valamelyik évben, hogy õ nem akar most együtt szilveszterezni a szokásos barátainkkal (így velem sem) hanem a sajátjaival akar. És szerinte abban nincs semmi... Szerintem alap, hogy a párommal együtt köszöntöm az új évet, bennem sose merült fel, hogy külön szilveszterezzünk. Szerencsére ezt a jelenlegi párom is így gondolja. Vagy nem gondolja ténylegesen komolynak a kapcsolatot a pasid vagy ez már egy eltávolodási folyamat kezdete. Nálunk ez utóbbi volt exemmel.
Ilyen nem volt, de ha lenne akkor nem foglalkoznék vele hanem keresnék egy másik lányt.
Ilyen sohasem történt velem. Olyan volt, hogy az egyik szeretõm rendszeresen "megcsalt" a férjével. Nem veszekedtem érte, mert neki volt a legformásabb segge.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!