Találatok a következő kifejezésre: A barátom azért van (72 db)

milyen nagy van neki?
enis igy vagyok altalaban... nem para:) )
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem dicsekedésnek szántam, csak azér írtam mer kérdezted.. amugymeg a szex az k*rvajoó csak utána szoktam kicsi hát nemaz h fájdalmat érezni csak így érzem h bennem volt vagy nemis tudom h mondjam el de kicsit rossz
DDD
Miért miért kis hülye, szerinted miért?Szerinted kinek jó egy nemzõgerenda?Tényleg azt hiszed hogy ez érdem?Gondolom ez az elsõ barikád még igaz?
A kérdező hozzászólása: Miértis??:D
Szegény te...
A kérdező hozzászólása: Hát még sose kérdeztem vagy mértem h mekkora de 20 centi körül van és vastag is
nagy
jó neked :S jobb mintha a barátodé nem lenne elég nagy és alig éreznéd az egészet...

A barátom azért szakított tavaly, mert nem volt szerelmes, most mégis azt érzem, hogy van köztünk valami (bár lehet hogy tévedek). Hogyan mondhatnám meg neki, hogy én még szeretem?

hogyan kezdhetnék bele? adnátok tippeket? elõre is köszi a normális válaszokat! 17L

Legjobb válasz: Ahogy a kérdésedben megírtad!: ,,Én még mindig szeretlek" Nincs más! Ha már együtt voltatok, ezt meg lehet tenni! Könnyebb!

Ahogy a kérdésedben megírtad!: , , Én még mindig szeretlek" Nincs más! Ha már együtt voltatok, ezt meg lehet tenni! Könnyebb!
Mivel lány vagy neked könnyebb. Egyszerûen menj oda és beszélj vele.
Elkezdesz vele mindenféle baromságról pampogni majd kinyögöd, hogy még mindig alád vághatna és szereted. Látod, ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: jól van, köszönöm a bátorítást!

Szerintetek mennyire hihető hogy a barátom azért szakított velem mert kiszeretett belőlem? Vagy az ilyeneknek más van a hátterében?

Legjobb válasz: Attól függ.. Hány évesek vagytok? Mennyi ideje vagytok együtt? Szex volt már?^^ (ezek fontosak)

Attól függ.. Hány évesek vagytok? Mennyi ideje vagytok együtt? Szex volt már?^^ (ezek fontosak)
A kérdező hozzászólása: 16, 2 hónapja és igen volt.:/
Aha, értem. És sokszor voltatok "úgy" együtt ? Csak mert most épp nálam is ezvan, barátnõm nagyon nem akarja a szexet, és kezdek ráunni, hogy mindig kéreti magát.. Szóval, szerintem ez lesz a próbléma, ha keveset vagytok úgy együtt..
Én csak ezt tudom elképzelni, hogy ezért "unt" rád, "szeretett ki belõled" :S Annyira nemvagyok otthon az ilyenekben, viszont mondom, nekemis ilyesmi áll fent jelen pillanatban barátnõmmel. ://
Elõzõ voltam :D
Csak le akart fektetni és miután sikerült már nem kellesz neki. Magyarul sosem szeretett így ki sem szerethetett belõled. Sajnálom. :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket:) pláne a 3.nak:)
Mert egy tahó.
Nem a hajad volt a gondja csak ráfogta :)
örülj h megszabadultál tõle. ez egy barom.
Csak okot keresett rá, nincs olyan pasi aki a haja miatt dobna egy csajt.
Jesszus : DD Ki szakított kivel?

Mostanában úgy érzem, hogy a barátaim, rokonaim elfordultak tõlem. Nem tudom eldönteni, hogy azért mert nincs idejük, vagy azért, mert valami rossz velem. Nektek van hasonló tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Igen iden nagyon sokszor ereztem igy. Ilyenkor fontos hogy mentalisan pofonvagd magad es gondolj arra hogy ez nincs igy csak neked van rossz kedved es probalj jo dolgokat keresni es egy nagyon jo baratodra tamaszkodni es sajat magadba nezni megprobalni megtalalni a baj forrasat ami lehet akar a hormonok miatt is de kerheted Isten segitseget is neha az hasznosabb mint minden mas. Nekem legalabb is bejott:D

Igen iden nagyon sokszor ereztem igy. Ilyenkor fontos hogy mentalisan pofonvagd magad es gondolj arra hogy ez nincs igy csak neked van rossz kedved es probalj jo dolgokat keresni es egy nagyon jo baratodra tamaszkodni es sajat magadba nezni megprobalni megtalalni a baj forrasat ami lehet akar a hormonok miatt is de kerheted Isten segitseget is neha az hasznosabb mint minden mas. Nekem legalabb is bejott:D

A Kérdésem:a barátommal múlthéten lefeküdtünk gumi nélkül. Nem volt nálunk. Hétfőn jött volna meg. De azóta nincs semmi. Vannak érzéseim, hogy meg fog jönni. De azért féleg mert már 3 napja nincs. De nem élvezett belém! Megjön?

:s máskor is késett de bennem van a félsz. Szerintetek megjön? Normális válaszokat légyszi!

Legjobb válasz: Ha rendszertelen a ciklusod, akkor a jóisten tudja csak, hogy éppen mikor volt peteérésed. Ha normális ciklusod lenne, akkor azt mondanám, hogy maximum egy héttel a vérzés elõtt nem nagy az esély a terhességre. De ha máskor is szokott késni, akkor simán lehet, hogy éppen peteérésed volt. "a barátommal múlthéten lefeküdtünk gumi nélkül. Nem volt nálunk. " Az, hogy nem volt nálatok gumi, nem kifogás. Ha nincs gumi, akkor vagy el kell menni a boltba és venni, vagy nem kell szexelni. Azért van pár megoldás arra, hogy két fél kielégítse egymást behatolás nélkül. Elég szegényes fantáziára utal, ha semmi ilyen nem jutott eszetekbe. Remélem legalább tanulsz az esetbõl.

Ha rendszertelen a ciklusod, akkor a jóisten tudja csak, hogy éppen mikor volt peteérésed. Ha normális ciklusod lenne, akkor azt mondanám, hogy maximum egy héttel a vérzés elõtt nem nagy az esély a terhességre. De ha máskor is szokott késni, akkor simán lehet, hogy éppen peteérésed volt. "a barátommal múlthéten lefeküdtünk gumi nélkül. Nem volt nálunk. " Az, hogy nem volt nálatok gumi, nem kifogás. Ha nincs gumi, akkor vagy el kell menni a boltba és venni, vagy nem kell szexelni. Azért van pár megoldás arra, hogy két fél kielégítse egymást behatolás nélkül. Elég szegényes fantáziára utal, ha semmi ilyen nem jutott eszetekbe. Remélem legalább tanulsz az esetbõl.
Kortárs felvilágosító tevékenységem alatt évekig ezért küzdöttünk, hogy a kedves tinik MEGÉRTSÉK és felfogják, hogy az ELÕVÁLADÉK is tartalmaz spermát, ill. AZ ORGAZMUS RENDKÍVÜLI PETEÉRÉST! Nem tudlak és nem is akarlak megnyugtatni, mert borzasztó felelõtlennek tartalak titeket együtt! A baba összejöhet egyetlen nemi aktusból is. Pár napos késés után kell venni egy tesztet, ami alapján kiderül minden. Reméljük, hogy nem szaporítod az abortuszra jelentkezõ tinik hadát! Ne érts kérlek nem a szexszel van a baj. Ha valaki testileg-lekileg-kapcsolatilag érett erre, ez egy csodálatos dolog. De egy kisgyerek életével történõ játszadozás a saját élvezetünk miatt már más lapra tartozik. Csak remélni tudom, hogy megúsztad...
A kérdező hozzászólása: Amúgy elvileg az elõválladéktól nem lehet teherbe esni..mert 5-6% spermát tartalmaz a terhességhez meg azt hiszem 20% kell.. am már kedden megjött.:)
Ezt nagyon rosszul tudod! Igenis teherbe lehet esni! A terhességhez egyetlen sperma is elég. Honnan vetted ezt a csacsiságot?!
szia! elõször tisztázd magadban hogy csak szereted mint barátot/lelki társat vagy szerelmes is vagy.
Szexhiány, van ilyen, vegyél valami kedves kis segédeszközt, késõbb együttlétek alkalmával is roppant izgi dolgokat lehet vele kezdeni ;)
van barátja, de bejössz neki. Szeretõnek:)
Barátkozz velem ert ha szakítanak a barátjával akkor jössz te :D
"barátkozz velem..." itt felettem xD homokos vagy? :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok homokos csak nem tom mit akar./A lányokat szeretem)
bejössz neki :) L/15
Nem te, kérdezõ... Nem bízik benned... :D
Ez milyen kõcsõgsêg...
Hát rondával ki megy végig az utcán mrg se ismerkedek olyannal aki külsöre csúnya
Igen!
A kérdező hozzászólása: Én most arra gondoltam, hogy a lánynak bejön a fiú, lehet csak a jelleme miatt, de õ nem tartja úgy igazán rondának inkább átlagosnak, de mindneki más rondának látja a fiút és piszkálják a lányt emiatt.
Te sem jössz össze elvileg csúnya lánnyal.. 1. csúnyához nem vonzódsz 2. szépnek találod ha csúnya akkor is
Fiú vagyok, de ha egy barátom azért cseszegetne, mert neki nem jön be a barátnõm külseje, akkor az illetõ nem sokáig élvezhetné a barátságomat.
Tök igaz! Én meguntam hogy dísznek tartsanak a ribik, mert hogy húú nézzétek a pasimat... anyádat... ne ezért legyen velem, hanem mert szeret.
A szerelem vak és hülye nem? Akkor nyilván szépnek látod a rondát is ha belezúgtál. Itt a vége fuss el véle... Rajt!
van alapja de nemsok. de azért valljuk be, hogy jobb egy helyes sráccal járni mint olyannal, akihez az ember képtelen vonzódni...
kiegészitönek hordják maguk mellett
A kérdező hozzászólása: Akkor nekem hogyan legyen barátõm, bsszták meg?!

Mitol van az hogy faj a sex? A baratommal mar sokszor sexeltunk de nekem meg mindig faj. Azer nem csinaljuk olyan gyakran. De telleg megtesz mindent azert hogy nekem jo legyen es en is akarom de a behatolas mindig faj. Lehet valamilyen komoly dolog?

Legjobb válasz: 1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..

1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..
Ha nem csak lelki tényezõ van a dologban (tehát ha elég laza vagy, kívánod a párod és amúgy nagy köztetek a harmónia plusz szerelmes is vagy netalán) akkor lehet, hogy más, testi gond van a háttérben. Ha huzamosan fennáll, el kell menni nõgyógyászhoz mindenképp.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!