Találatok a következő kifejezésre: A barátom azért van (83 db)

milyen nagy van neki?
enis igy vagyok altalaban... nem para:) )
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem dicsekedésnek szántam, csak azér írtam mer kérdezted.. amugymeg a szex az k*rvajoó csak utána szoktam kicsi hát nemaz h fájdalmat érezni csak így érzem h bennem volt vagy nemis tudom h mondjam el de kicsit rossz
DDD
Miért miért kis hülye, szerinted miért?Szerinted kinek jó egy nemzõgerenda?Tényleg azt hiszed hogy ez érdem?Gondolom ez az elsõ barikád még igaz?
A kérdező hozzászólása: Miértis??:D
Szegény te...
A kérdező hozzászólása: Hát még sose kérdeztem vagy mértem h mekkora de 20 centi körül van és vastag is
nagy
jó neked :S jobb mintha a barátodé nem lenne elég nagy és alig éreznéd az egészet...

A barátom azért szakított tavaly, mert nem volt szerelmes, most mégis azt érzem, hogy van köztünk valami (bár lehet hogy tévedek). Hogyan mondhatnám meg neki, hogy én még szeretem?

hogyan kezdhetnék bele? adnátok tippeket? elõre is köszi a normális válaszokat! 17L

Legjobb válasz: Ahogy a kérdésedben megírtad!: ,,Én még mindig szeretlek" Nincs más! Ha már együtt voltatok, ezt meg lehet tenni! Könnyebb!

Ahogy a kérdésedben megírtad!: , , Én még mindig szeretlek" Nincs más! Ha már együtt voltatok, ezt meg lehet tenni! Könnyebb!
Mivel lány vagy neked könnyebb. Egyszerûen menj oda és beszélj vele.
Elkezdesz vele mindenféle baromságról pampogni majd kinyögöd, hogy még mindig alád vághatna és szereted. Látod, ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: jól van, köszönöm a bátorítást!

Szerintetek mennyire hihető hogy a barátom azért szakított velem mert kiszeretett belőlem? Vagy az ilyeneknek más van a hátterében?

Legjobb válasz: Attól függ.. Hány évesek vagytok? Mennyi ideje vagytok együtt? Szex volt már?^^ (ezek fontosak)

Attól függ.. Hány évesek vagytok? Mennyi ideje vagytok együtt? Szex volt már?^^ (ezek fontosak)
A kérdező hozzászólása: 16, 2 hónapja és igen volt.:/
Aha, értem. És sokszor voltatok "úgy" együtt ? Csak mert most épp nálam is ezvan, barátnõm nagyon nem akarja a szexet, és kezdek ráunni, hogy mindig kéreti magát.. Szóval, szerintem ez lesz a próbléma, ha keveset vagytok úgy együtt..
Én csak ezt tudom elképzelni, hogy ezért "unt" rád, "szeretett ki belõled" :S Annyira nemvagyok otthon az ilyenekben, viszont mondom, nekemis ilyesmi áll fent jelen pillanatban barátnõmmel. ://
Elõzõ voltam :D
Csak le akart fektetni és miután sikerült már nem kellesz neki. Magyarul sosem szeretett így ki sem szerethetett belõled. Sajnálom. :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket:) pláne a 3.nak:)
Mert egy tahó.
Nem a hajad volt a gondja csak ráfogta :)
örülj h megszabadultál tõle. ez egy barom.
Csak okot keresett rá, nincs olyan pasi aki a haja miatt dobna egy csajt.
Jesszus : DD Ki szakított kivel?

Mostanában úgy érzem, hogy a barátaim, rokonaim elfordultak tõlem. Nem tudom eldönteni, hogy azért mert nincs idejük, vagy azért, mert valami rossz velem. Nektek van hasonló tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Igen iden nagyon sokszor ereztem igy. Ilyenkor fontos hogy mentalisan pofonvagd magad es gondolj arra hogy ez nincs igy csak neked van rossz kedved es probalj jo dolgokat keresni es egy nagyon jo baratodra tamaszkodni es sajat magadba nezni megprobalni megtalalni a baj forrasat ami lehet akar a hormonok miatt is de kerheted Isten segitseget is neha az hasznosabb mint minden mas. Nekem legalabb is bejott:D

Igen iden nagyon sokszor ereztem igy. Ilyenkor fontos hogy mentalisan pofonvagd magad es gondolj arra hogy ez nincs igy csak neked van rossz kedved es probalj jo dolgokat keresni es egy nagyon jo baratodra tamaszkodni es sajat magadba nezni megprobalni megtalalni a baj forrasat ami lehet akar a hormonok miatt is de kerheted Isten segitseget is neha az hasznosabb mint minden mas. Nekem legalabb is bejott:D

A Kérdésem:a barátommal múlthéten lefeküdtünk gumi nélkül. Nem volt nálunk. Hétfőn jött volna meg. De azóta nincs semmi. Vannak érzéseim, hogy meg fog jönni. De azért féleg mert már 3 napja nincs. De nem élvezett belém! Megjön?

:s máskor is késett de bennem van a félsz. Szerintetek megjön? Normális válaszokat légyszi!

Legjobb válasz: Ha rendszertelen a ciklusod, akkor a jóisten tudja csak, hogy éppen mikor volt peteérésed. Ha normális ciklusod lenne, akkor azt mondanám, hogy maximum egy héttel a vérzés elõtt nem nagy az esély a terhességre. De ha máskor is szokott késni, akkor simán lehet, hogy éppen peteérésed volt. "a barátommal múlthéten lefeküdtünk gumi nélkül. Nem volt nálunk. " Az, hogy nem volt nálatok gumi, nem kifogás. Ha nincs gumi, akkor vagy el kell menni a boltba és venni, vagy nem kell szexelni. Azért van pár megoldás arra, hogy két fél kielégítse egymást behatolás nélkül. Elég szegényes fantáziára utal, ha semmi ilyen nem jutott eszetekbe. Remélem legalább tanulsz az esetbõl.

Ha rendszertelen a ciklusod, akkor a jóisten tudja csak, hogy éppen mikor volt peteérésed. Ha normális ciklusod lenne, akkor azt mondanám, hogy maximum egy héttel a vérzés elõtt nem nagy az esély a terhességre. De ha máskor is szokott késni, akkor simán lehet, hogy éppen peteérésed volt. "a barátommal múlthéten lefeküdtünk gumi nélkül. Nem volt nálunk. " Az, hogy nem volt nálatok gumi, nem kifogás. Ha nincs gumi, akkor vagy el kell menni a boltba és venni, vagy nem kell szexelni. Azért van pár megoldás arra, hogy két fél kielégítse egymást behatolás nélkül. Elég szegényes fantáziára utal, ha semmi ilyen nem jutott eszetekbe. Remélem legalább tanulsz az esetbõl.
Kortárs felvilágosító tevékenységem alatt évekig ezért küzdöttünk, hogy a kedves tinik MEGÉRTSÉK és felfogják, hogy az ELÕVÁLADÉK is tartalmaz spermát, ill. AZ ORGAZMUS RENDKÍVÜLI PETEÉRÉST! Nem tudlak és nem is akarlak megnyugtatni, mert borzasztó felelõtlennek tartalak titeket együtt! A baba összejöhet egyetlen nemi aktusból is. Pár napos késés után kell venni egy tesztet, ami alapján kiderül minden. Reméljük, hogy nem szaporítod az abortuszra jelentkezõ tinik hadát! Ne érts kérlek nem a szexszel van a baj. Ha valaki testileg-lekileg-kapcsolatilag érett erre, ez egy csodálatos dolog. De egy kisgyerek életével történõ játszadozás a saját élvezetünk miatt már más lapra tartozik. Csak remélni tudom, hogy megúsztad...
A kérdező hozzászólása: Amúgy elvileg az elõválladéktól nem lehet teherbe esni..mert 5-6% spermát tartalmaz a terhességhez meg azt hiszem 20% kell.. am már kedden megjött.:)
Ezt nagyon rosszul tudod! Igenis teherbe lehet esni! A terhességhez egyetlen sperma is elég. Honnan vetted ezt a csacsiságot?!

Mit tennétek? A 13 éve barátnõm pasija aki 2 éve van vele csak azért van a barátnõmmel mert az exe nemet mondott neki.

A barátnõmnek 16 éves korától volt egy hosszú kapcsolata ami 3 éve véget ért.Ez a pasi mikor összejöttek úgy tûnt nagyon szereti a barátnõmet.Aztán mikor úgy 9-10 hónapja voltak együtt nem tudta hirtelen kit is szeret,az exet vagy az újat.Barátnõmnek ezt el is mondta csak azt a részét nem,hogy a exel beszélt is errõl telefonon.Az ex nem fogadta vissza és maradt az én barátnõm.Ennek most már több mint egy éve.azóta vettek házat és együtt laknak.Szerintetek tényleg megszerette a barátnõmet?Vagy csak ha az elözõ nem fogadta vissza jó lesz õ is?

Legjobb válasz: Akármit is írsz ide le Én attól még nem leszek gondolatolvasó,mert nem ismerem az illetõt,nem éltem meg a szitut satb stb. Amúgy esélyes hogy szereti az exet is,de az attól még nincs kizárva hogy ne legyen szerelmes és boldog a barátnõddel.Szerintem ezt a helyzetet nem kell túlspiláznod!Ilyen késõn már szólni sem illik szerintem ,mert lehet csak feleslegesen tûzet csinálsz. Meg amúgy az idõ sokmindenre képes!valakiket összehoz,valakiket n em :)

Akármit is írsz ide le Én attól még nem leszek gondolatolvasó, mert nem ismerem az illetõt, nem éltem meg a szitut satb stb. Amúgy esélyes hogy szereti az exet is, de az attól még nincs kizárva hogy ne legyen szerelmes és boldog a barátnõddel.Szerintem ezt a helyzetet nem kell túlspiláznod!Ilyen késõn már szólni sem illik szerintem , mert lehet csak feleslegesen tûzet csinálsz. Meg amúgy az idõ sokmindenre képes!valakiket összehoz, valakiket n em :)
Egyetlen kérdés...ehhez neked mégis mi közöd van? :D
Szerintem is ez olyan dolog, amibe nem kéne beleszólnod. Nekünk is az egyik barátnõnket megalázta a létezõ összes módon a pasija, kihasználta de a barátnõnk csak futott utána. Még mindig nem vagyok kibékülve a gyerekkel, de az ilyeneket le kell nyelni sokszor. Amúgy simán szeretheti, igazából az a srác is nagyon jól helytállt barátnõm mellett a bajban és sokkal jobban kijönnek mióta együtt élnek.
szia! elõször tisztázd magadban hogy csak szereted mint barátot/lelki társat vagy szerelmes is vagy.
Szexhiány, van ilyen, vegyél valami kedves kis segédeszközt, késõbb együttlétek alkalmával is roppant izgi dolgokat lehet vele kezdeni ;)
van barátja, de bejössz neki. Szeretõnek:)
Barátkozz velem ert ha szakítanak a barátjával akkor jössz te :D
"barátkozz velem..." itt felettem xD homokos vagy? :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok homokos csak nem tom mit akar./A lányokat szeretem)
bejössz neki :) L/15
Nem te, kérdezõ... Nem bízik benned... :D
Ha örök életû ajándékot akarsz adni neki, akkor a parafa tábla helyett inkább könyvet csinálj barátaid képeivel.
ez szerintem nagyon jó ajándék. a barátok mindennél többet érnek. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!