Találatok a következő kifejezésre: A barátom azért (321 db)

A barátom azért nem akar velem szexelni mert szex után hólyaghurutom lesz, mit csináljak?

Legjobb válasz: Most valami nem stimmel, ha szexeltek, hogy jön az oda, hogy a végbélnyílásod közel van és hólyaghurutod lesz? És honnan tudod, hogy az van? Orvos megnézett? Lehet nem újra alakul ki, hanem folyamatosan van, mert nem mész el orvoshoz. Ha pedig mindig visszafertõz valamivel a barátod, nem ártana ha õ is elmenne orvoshoz. Nem mellesleg feltalálták már az óvszert is. Szóval tessék elmenni háziorvoshoz, vizeletvizsgálat, nõgyógyászhoz, a barátodat meg szintén küld el a háziorvoshoz, hogy továbbítsa a megfelelõ helyre. Ennél szájbarágósabban már nem tudom leírni, de tény, inkább ne szexeljetek, ha ennyire buták vagytok.

Most valami nem stimmel, ha szexeltek, hogy jön az oda, hogy a végbélnyílásod közel van és hólyaghurutod lesz? És honnan tudod, hogy az van? Orvos megnézett? Lehet nem újra alakul ki, hanem folyamatosan van, mert nem mész el orvoshoz. Ha pedig mindig visszafertõz valamivel a barátod, nem ártana ha õ is elmenne orvoshoz. Nem mellesleg feltalálták már az óvszert is. Szóval tessék elmenni háziorvoshoz, vizeletvizsgálat, nõgyógyászhoz, a barátodat meg szintén küld el a háziorvoshoz, hogy továbbítsa a megfelelõ helyre. Ennél szájbarágósabban már nem tudom leírni, de tény, inkább ne szexeljetek, ha ennyire buták vagytok.
gyere hozzám =)
De ez hogy lehetséges? Mert nekem lövésem sincs! O.o
miért lesz az?
A kérdező hozzászólása: hát gondolom a bacik átmennek. tudod a nyálából....vagy simán csak a nedvek mennek összevissza és a végbélnyilásom elég közel van a nunimhoz :S és azt mondta hogy nincs kedve hogy egyszer dugunk utána egy hétig nem :S:S
szegény :(
menj el orvoshoz, és ír fel valami gyógyszert rá, és akkor lehet h jobb lesz, és megtudod elõzni legközelebb.
Elege lett, hogy egyszer dugtok aztàn egy hètig nem? Igy nem is dugtok inkàbb? Menj el orvoshoz. Kikuràl. Nem nagy dolog ez.

Lehet, hogy a barátom azért nem akart velem szexelni, mert füvezett?

Nem akarom meggyanúsítani vele, de elég furcsa hogy tök jól elvoltunk, aztán elment találkozni a tesójával, aztán hazajött, fürdés, kaja, alvás... és mintha fûszagot éreztem volna rajta. De nem akarok rákérdezni, nem akarom meggyanúsítani, hogy esetleg drogozik :(

Legjobb válasz: Pupilla, vihogás...azért más tünet is van. Lehet h szexelt a tesójával aztán mára már elég volt.

Pupilla, vihogás...azért más tünet is van. Lehet h szexelt a tesójával aztán mára már elég volt.
jaj te biztos olyan szakértõ vagy aki hallott már olyanról, aki látott már olyat, aki szagolt már olyat anyám jut rólad eszembe amikor elõadta hogy Õ tudni fogja ha betéptem és elkezdett vizsgálgati majd közölte szerencsém hogy nem vagyok betépve azért hozzáfûzném úgy be voltam közben szakadva hogy alig álltam a lábamon és minden szó kimondása akkora erõfeszítést igényelt mint odébb rakni egy hegyet
Nagyon kicsi rá az esély.. Ismerek oylat, ahol ez pont hogy forditva van.

Szakított velem a barátom azért, mert vittem neki egy szál virágot. Most mit csináljak? :\ (meleg téma)

Gondoltam meglepem, mert nagyon szeretem. Amikor beléptem és meglátott, először csak bámult, aztán magából kikelve elkezdett kiabálni. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy nem veszem őt komolyan, nem egyenlő félként kezelem stb. Én meg csak ott álltam, mint egy rakás szerencsétlenség, szorongatva azt az egy szál rohadt virágot. Aztán hirtelen tudatosult bennem, hogy ma van nőnap. Megkérdeztem, hogy ez-e a baj, és mondtam hogy nyugodjon le, ez csak egy hatalmas félreértés, most jutott eszembe... De nem hallgatott rám, csak folytatta, aztán azt mondta vége. Totál kiakadtam. Nem lehet így vége. Ez hülyeség :\ Akkora röhej az egész. Most nem mondom azt, hogy ne röhögjetek ki, mert ha úgy nézzük én is nevetek rajta, bár inkább kínomban... Szerintetek felhívjam most, vagy menjek el megint hozzá megbeszélni? Vagy várjak holnapig, míg lenyugszik? Előre is köszi.

Legjobb válasz: Ha ezen besértõdik, akkor komoly gondjai vannak az önértékelésével. És ez nem a te hibád. Nyilván nem azért vittél neki virágot, mert nõnek tekinted.

Én is megmosolyogtam a dolgot; az tény, hogy nem mindennapi veszekedés :) Ne keseredj el.. Szerintem is várj még, hátha jelentkezik nemsokára. Ha mégsem, akkor mondjuk holnap keresd fel, beszéljétek meg. Emiatt tényleg nem kéne, hogy vége legyen. Drukkolok nektek! ;)
Ha ezen besértõdik, akkor komoly gondjai vannak az önértékelésével. És ez nem a te hibád. Nyilván nem azért vittél neki virágot, mert nõnek tekinted.
adj neki egy kis idõt, de mindenképp beszéljétek meg. egyébként ez nagyon aranyos volt szerintem. egy félreértés miatt ne hogy szakítsatok. 19/l :)
Mivel nem kívántál neki boldog nõnapot, nem tudom miért hitte azt hogy nõnapra vitted neki, bár egy kicsit komikus egybeesés. Azért azt nem ártott volna elõtte kiderítened hogy egyébként hogy viszonyul a virágokhoz mert attól még hogy meleg nem biztos hogy bejön neki. Fõleg mivel attól még gondolom férfiként tekint magára. Legközelebb inkább vigyél neki muffint. Mert szerintem lesz legközelebb, csak magyarázd el neki hogy csak kedveskedni akartál. Óvatosan kérdezd meg tõle hogy egyébként mi a baja, mert szerintem más is lesz a háttérben. Egy szál virágtól ennyire nem kellene kiakadni. Az én barátom is max egy jót röhögne rajta pedig õ hetero. Mindeképp várj holnapig, az is lehet hogy jobb lenne ha holnap csak küldenél neki egy üzenetet hogy majd holnap hívod, aludjon jól, stb. Nem mintha mi sem történt volna, de légy kedves.
Wow, valóban kicsit kényes a téma, mivel hogy nõnap van, szegény meg azt hihette, hogy nõnek nézted. Szerintem holnap menj át hozzá és magyarázd el neki, hogy eszedben sem volt megsérteni, és teljesen kiment a fejedbõl a nõnap, egyszerûen csak kedveskedni akartál neki. Mondd meg neki, hogy ha nem szeret ajándékokat kapni, akkor rugalmas leszel ezzel kapcsolatban is. Sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül jött ki, sok sikert a nagy beszélgetéshez!
Elöször nem értettem, miért vesz egy csaj a pasijának virágot, aztán végig olvastam... Hát, szerintem ha két ember szereti egymást, akkor ki békülnek minden hülye helyzetbõl.
Valóban humoros :) De eszedbe ne jusson neked elmenni hozzá! Kibújt a szög a zsákból! Ha bármit is akar akkor keressen õ téged, menjen már a f*szomba ilyen dolgok után! Ha meg b*aszik rád akkor valóban igaz hogy nem érdekled már.
Kár idõt pazarolni erre, majd ha akar megkeres õ téged, ha meg nem akkor kezdj el ismerkedni. Lehet jobban járnál ha szakítanál a múlttal és tiszta lappal kezdd a jövõt. Nem mindig jó várni.
xDDDD
kezdjétek újra az egészet! :) felejtsétek el az 1 éves kapcsolatot, mintha most találkoznátok elõször, és egymásba estek:d
nyomorék.. mármint az exed.. most azzal vághatnál vissza, ha látná, hogy köztetek minden oké, , mondjuk elmehetnétek ketten kézenfogva a barátoddal hozzá, hogy lássa, menniyre szeretitek egymást, õ pedig egyedül van :p
A kérdező hozzászólása: Az.. -.-" Azóta van pár vállalkozó szellemû ismerõsöm, aki szívesen megleckéztetné :) Amúgy barátom és én 20 (de õ a fiatalabb:) , exem 21.
Am hany evesek vagytok?
Az exed egy gerinctelen féreg.
írd meg neki hogy bújjon vissza a ku.va anyjába amiért ilyen köcsög volt.
A kérdező hozzászólása: Hát, kibújt a szög a zsákból... Elmentem hozzá, miután nem reagált semmire. Mondtam neki, hogy amiket a fejemhez vágott, azoknak kb semmi értelme, mert õ is nagyon jól tudja h nem igazak. Nem válaszolt azonnal, szóval gondoltam h ezt már õ is beismerte. De aztán elkezdte, hogy azért egy része igaz a dolognak. Na, itt kerekedtek el a szemeim, és gondoltam is rátok.. illetve azokra fõleg, akik írták h más is lehet a háttérben. Elõtérbe került az exem (tabu téma általában, mert barátom nem bírja; és én szakítottam, ha ez számít). Tény, hogy összefutottunk a városban. Pont, amikor a virágot is vettem. Köszöntünk egymásnak, aztán még megállított pár szóra, h hogy vagyok, mi van velem, milyen a barátommal stb. Teljesen normálisnak tûnt, mint aki csak érdeklõdik. Meséltem neki, hogy elvagyunk, minden rendben van. Mosolyogva megkérdezte, hogy neki vettem-e a virágot. Mondtam, hogy igen :) Erre õ, hogy szerencsés srác.. Na igen, hát minimum egy verést megérdemelne, amiért ennyire kavarta a sz*rt. Ez délelõtt volt, én délután mentem barátomhoz. Aki addig kapott egy levelet... Tipp, hogy kitõl? Elkezdett az exem "mesélni", hogy jobb ha tudja, még elõzõ este összefutottunk és beültünk iszogatni, aztán történt egy s más. És hogy utána mennyire bûntudatom volt, szóval biztos meglepem valami aprósággal, pl virággal, mert "ilyenkor azt szoktam csinálni". Leszakad a pofám... Így már összeállt a kép. Hogy miért vágott hirtelen olyan meglepõdött fejet, meg minden.. Persze mondtam, hogy ez nem igaz, és hogy igazán elmondhatta volna, h ez a baj. Megspóroltunk volna egy csomó felesleges idõt, amíg ezen agyaltunk. Kérdezte, hogy akkor nem igaz? Igazából kicsit szarul esett, hogy pont neki hamarabb hisz, mint nekem. Utána mondta, hogy végülis jobban belegondolva igazam van, biztos csak össze akart ugrasztani minket, hiszen mi másért írt volna neki csak úgy, "jó szándékból". Hát ja:\ Megbeszéltük a dolgot, de ahh.. akkor is rosszul esett. Persze most bújik, meg minden, hogy ne haragudjak amiért nem bízott meg bennem, csak hirtelen minden annyira klappolt, hogy kiakadt... Amúgy erõsen gondolkodom rajta, hogy meglátogatom a volt barátom, hogy beolvassak neki, de minimum egy szép hangvételû levelet megérdemelne. Vélemények? :|
sztem 1 éves kapcsolatot ez miatt megszakítani nem fog senki, ott valami más is volt a háttérben.. ez csak egy kapóra jött ürügy...
Sirerült megbeszélni? kibékültetek?
Hát igen, pont az ilyen f*szparasztok kellenek a lányoknak és nõknek manapság...
Nehogy már te könyörögj. Semmi rosszat nem tettél. Lehet, hogy egy ideje már szakítani akart, csak ürügyet keresett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat! :) Írtam még neki este egy jó éjt sms-t, és hogy majd beszéljünk. Nem írt vissza, és nem is keresett azóta :\ Még várok, hátha... :(
Mióta voltatok együtt?
Szerintem jól pofozd fel, és mondd meg, hogy most örüljön, hogy nem lányként kezelted. De halál komolyan, nem szemétségbõl mondom. :D Nehogy már egy ilyen hülyeség miatt menjen tönkre egy kapcsolat... Mondjuk azzal is egyetértek, hogy valószínûleg van sajnos valami más a háttérben.
A kérdező hozzászólása: 3 hét múlva lesz/lenne egy éve :) Amúgy máskor is leptem már meg apróságokkal, és örült neki mindig. Igaz, virággal még nem, de nem hittem volna, hogy ennyire kiakad rajta. De akkor mégis mi lehet még a háttérben?! Na de majd kiderül.. remélem :\ Megcsörgettem egyszer, de nem mutatott különösebb életjelet, szóval holnap betámadom.
Hmm.. akkor végképp nem értem, miért akadt ki. De reméljük holnap kiderül :) Lehet, hogy most még csak abban a fázisban van, hogy veri a fejét a falba, amiért ekkora idióta volt :D Ne búsulj, kedves kérdezõ! Túl jófejnek tûnsz ahhoz, hogy így eldobjon magától.. ;)
23:13 :DDDDDD Ne udvarolj! ;)
Egy kicsit tényleg komikus. Én is elõször megmosolyogtam. Remélem kibékültök és mindent meg tudtok beszélni. :)
Ne búsulj kérdezõ :) Én a meleg barátaimmal vesztem össze, úgy érzem hogy olyan dolgon ami miatt igazán nem okolhatnak... Valami van a levegõben :/ majd megbékél.
BOCS AZ OFFÉRT, de nagyon szép történet, mint a filmekben. ;)

A barátom azért nem visz el a koncertjeire, mert?

Mert akkor nem tud normálisan bulizni... ehhez mit szóltok?

Legjobb válasz: Butus vagy. Az, hogy nem akarja, hogy elmenj, csak is azt jelenti, hogy: megcsal. Azért hívogat, hogy megbizonyosodjon: NEM kémkedsz utána! Ébresztõ!

Butus vagy. Az, hogy nem akarja, hogy elmenj, csak is azt jelenti, hogy: megcsal. Azért hívogat, hogy megbizonyosodjon: NEM kémkedsz utána! Ébresztõ!
Nem bírna minden csajt megrakni, aki koncert után ráveti magát. Ez van.
Én megkérném, hogy vigyen el, eddig sose tette, végre egyszer látni szeretném õt és ha ezekután se visz el, akkor szépen az õ tudta nélkül elmennék a koncertre. Ja persze elõtte megmondaném neki, hogy vagy ne hívogasson ha már úgyis bulizni akar, vagy akkor vigyen magával. Na és ha így sem, akkor elmennék én magamtól is.
A kérdező hozzászólása: hát, épp ezt mondtam neki ma, hogy én is menni akarok mert még sose mehettem, és csak meg szeretném õt nézni... és ezek után sem vitt el
Akkor elmennék és meglepném õt. Vagyis inkább csak messzirõl figyelném õt elõször..
ehhehe! szerintem pont hogy sz*r bulit csinálnak, és így jobbnak hiszed, ha egyen se voltál:) az hogy folyton hívogat közben a legegyértelmûbb bizonyíték. valszeg nem voltam a pasid koncertjén, de ezek a maszek koncertek kb arról szólnak, hogy sokan odagyûlnek csinálnak valami zajt, mindenki jól leissza magát, aztán elvegyülnek a tömegben és senki sem emlékszik hogy õk voltak a szinpadon, ha egyáltalán volt színpad :D. láttam már pár ilyet, nem hiszem hogy aggódnod kéne
A kérdező hozzászólása: de ez nem maszek koncert, nem csak egy kis helyi bandáról van szó :/ ajjjjh ki vagyok borulva
Menj el!!! Ha mostmár esetleg késõ van hozzá, akkor legközelebb! És vigyél magaddal egy barátnõt is, ne mászkálj egyedül koncerteken.
menj el VAGY küldd el egy nagyon jó barátod/barátnõd akit esetleg nem ismer... a barátnõdnek megmondhatnád hogy hajtson rá egy kicsit és kiderül hogy reagál :) a barátod meg odamehetne haverkodni hogy csajoznak-e vagy valami :D
Ennek a folytatására nagyon kíváncsi vagyok. :) Szerintem is menj el a koncertre titokban, barátnõkkel. Aztán amit Isten ád... 18/L
MENJ EL!!!
8-as vagyok. Olyan tisztán látható pedig. persze NEM biztos, de a két körülmény, amit írtál, együtt túl sok bizonyíték. Tudja, hogy furcsa az, hogy nem visz el, még a kérésed ellenére sem, tudja, hogy egy értelmes lány gyanakodni kezd, és a következõ lépés az az, hogy meglesi mit csinál még is a barátja. Ezért hív fel. Megtudja hol vagy, közben kiéli magát. - Mással. Különben nem lenne ellene, hogy vele menj. Szerintem ezt hívják józan gondolkodásnak.
én csak egyszer voltam közös koncerten bnõmmel. aztán amikor az egyik számnál kijött a színpadra a szám alatt vagy 10 ilyen sztrippes maca és vonaglottak, akkor ment a-te szemét, hova hoztál, erre vártál végig mi-szöveg. uh meg tudom érteni valamilyen szinten. a francnak sem hiányzik az ilyesmi ostobaság mikor jól akarja érezni magát. persze ha te nyitottabb vagy, akkor meg nem korrekt. meg persze akkor is érthetõ ha a haverjai farkasok, te meg könnyûvérû. mert akkor elég ha elfordul 5 percre, és téged már a retyóban döngetnek. ennek a helyzetnek is esélyt adni, inkább kerülendõ, és nem akar õrszemet sem játszani.
A kérdező hozzászólása: de állandóan hívogat közben, hogy mit csinálok, meg mi a helyzet...
hát szerintem megcsal
Ha nem így lenne, akkor elvinne magával. Legalább egyszer.
1. nem tudna megcsalni 2. nem akarja hogy szarul érezd magad hogy sok csaj meg van örülve érte.
A kérdező hozzászólása: elegem van...
Én nem fogadnám el ezt a kifogást. Van amikor szüksége van a barátomnak fiús estékre és megértem, nem is problémázok rajta, de ha még egyszer se vitt volna el a koncertre..akkor én amögé már biztos gondolnék valami mást is. Hiába hívogat. Vagy legközelebb ha ilyen van és felhív, akkor megmondanám neki, hogy mi a sz*rért hívogat?! Így nem tud rendesen bulizni... szóval vagy ne telefonálgasson vagy vigyen el a koncertre.
Egyértelmû hogy csal
Kérd meg hogy vigyen el magával legközelebb. Ha nem visz el, szerintem szakíts vele. Ez egy undorító dolog. Szerintem is esélyes, hogy megcsal, bár nem biztos. Ha nekem akarná barátnõm, hogy eljöhessen velem, tuti benne lennék, de megbánná, az biztos :'D (alkohol hatásai)
A kérdező hozzászólása: mindig megkérem, hogy vigyen el :(
Fejlemény?

Hogyan dolgozhatom fel, ha a barátom azért szakitott velem, mert beleszeretett valaki másba?

Képtelen vagyok elfogadni s nem tudok továbblépni se...nagyon fáj, hogy ? ilyen könnyen dobott engem egy csajért akit egy hete ismer. Tudom, hogy valamikor ?szintén szeretett, de most vagy titkolja vagy tényleg elmúlt neki. De én mit csináljak?

Legjobb válasz: Tölts minél több idõt a családoddal, barátaiddal. Õk elterelik róla a figyelmed és egyszer csak azon leszel, hogy hoppá, már nem is fáj.

Tölts minél több idõt a családoddal, barátaiddal. Õk elterelik róla a figyelmed és egyszer csak azon leszel, hogy hoppá, már nem is fáj.
Igaz amit az elsõ mondott. Plusz ha lehet, te ne válj ilyenné. Vagy ha ilyen leszel, és egyszer azért hagysz el valakit valaki másért mert az újba szerettél bele, akkor gondolj arra, hogy most milyen álszent voltál.
Hadd kérdezzem meg, meddig voltatok együtt?
Hidd el hogy nagyon nagyon fáj neki és nagyon szeret és nagyon megbánta.. :( szeretlek
Ha te vagy az persze...
Egyetértek az elsõvel, próbálj minél kevesebbet egyedül lenni, de ne hanyagold el magad. Szánj arra idõt, hogy letisztázd magaddal a dolgot. Nõi íratlan törvény, hogy nem kell nekünk olyan, akinek mi nem kellünk. Ez a helyzet, ami most Veled történt, sztem a legmegalázóbb, de a legkönnyebben is lehet túl lépni rajta. Nincs az, hogy vajon próbáljam e meg vele még vagy ne, nincs vacilálás, nincs min gondolkodni. Sajnos õ úgy döntött, hogy neki más kell (vissza nyal a fagyi, ugyis meg fogja sz.pni), neked se kell egy olyan már többé, aki képes volt így megalázni és eldobni egy bizonytalan semmiért.. Ha mégis úgy érzed, hogy neked akkor is õ kell, akkor gondolj arra, hogy szeretnéd mégegyszer ezt átélni vagy sem .. tudom hogy általánosítás és közhely, de nagyon ritka eset az, amikor csak egyszer történik meg, aztán soha többet (mert csak rossz lépés volt a részérõl). Beszélgess errõl anyukáddal, barátnõiddel, biztos fognak tudni adni neked pár hasznos tanácsot. Fel a fejjel, vár még rád egy csomó pasi, nem kell egy ilyen patkánynál leragadni .. lesz aki meg is becsül :)
Az idõ majd mindent megold!Hidd el!Az eleje nagyon nehéz lesz de ahogy telik az idõ egyre jobban leszel.Vedd észre, hogy az élet csodás!!!!Pár hónap múlva már csak nevetsz az egészen.Valószínüleg õt nem neked szánta a sors.És a te nagy Õ-d várja még hogy rátalálj!!!! 29/N
Idõvel elmúlik.Tényleg fontos az h. tényleg szeretett e h.miért szeretett ki belõled.AMúgy próbálj a rossz szokásaira gondolni, illetve nekem az szokott segíteni h.ezek szerint nem õ volt az igazi.A szerelmet nem lehet irányítani, vagy jön ill.megy magától vagy nem.Lehet a következõ pasinál pont te fogsz kiszeretni a másikból minden egyéb ok nélkül.Egyszerûen a belsõ kémiája ennyit tudott kihozni belõletek.Az is lehet h. neki te csak egy fellángolás volt.Vagyis hirtelen tele lett örömhormonokkal, de nem passzoltok és ezért ez elmúlt neki.Majd megismerkedsz valakivel aki szeretni fog és te is õt.Ne keseredj el.Járj el ismerkedni.Illetve a sport segít.Illetve nézz vígjátékokat, kerülj új társaságba ahol új embereket ismerhetsz meg...
Ugyanúgy dolgozhatod fel, mintha valami másért szakított volna veled.
bárcsak nekem is jutna egy ilyen; ennyire szeretõ lány :(
Én is ebben a cipõben járok. Csak engem 11 hónap után csalt meg a barátom. Én is csak azt tudom mondani, hogy tölts sok idõt a bartátaiddal, mondd el nekik mi bánt téged. Nekem sokat segített az, hogy leírtam a dolgokat. De iszonyú nehéz lesz. Én pl mikor meglátom volt barátom elsírom magam. s megvallom õszintén iszonyatosan keresem a szerelemet. Már már görcsösen. Ne ess te is ebbe a hibába! Sok sikert.:( 17/L

Nektek mi a véleményetek erről? A barátom azért szakított velem, mert nem vagyok bulizós, és nem tetszettem a barátainak.

Legjobb válasz: Az a véleményem, hogyha emiatt szakított veled, akkor sosem szeretett igazán. Ha pedig így van, akkor nem veszítettél vele semmit, majd lesz olyan, aki szeretni fog téged.

Az a véleményem, hogyha emiatt szakított veled, akkor sosem szeretett igazán. Ha pedig így van, akkor nem veszítettél vele semmit, majd lesz olyan, aki szeretni fog téged.
Az a véleményem errõl hogy L E S Z A R O M.
szerintem igaza van, nem illetek össze, itt csak azt nem értem mi a francnak kellett akkor eleve összejönni 2 olyan embernek akik nem illenek össze? mert ez már elsö beszélgetésre ki kellet derüljön!
az ilyenre csak annyit tudok mondani hogy egy $eggfej !
Miért? Partiba akar dobni? Akkor érthetö.
az a véleményem hogy értelen és jobb neked nélküle, mivel a szerelem nem ilyen.
A kérdező hozzászólása: 2 hónapig jártunk. Már a kapcsolatunk elején tudta hogy nem vagyok egy nagy bulizós. De amióta találkoztunk a barátaival nem is jelentkezett, és a telefont se vette fel.
nem kár érte. keress egy intelligens srácot, aki magának keres párt, nem a haverjainak. 20l
Pff.. tényleg léteznek ilyen hülyék?? :O Ne sajnáld, csak jobbat fogsz nála találni!!

Ha szakitok a barátommal, azért, mert beleszerettem másba, elmondjam neki hogy miért szakitok vele?

Vagy találjak ki egykevésbé fájó indokot?

Legjobb válasz: Már a kérdés is furcsa. A kapcsolatnak õszinteségre kéne épülnie, nem fájna ha hazudnok kellene neki? Én ezt nem értem, na mindegy. Szerintem mindenképpen mondd meg az igazat, ne vetíts és ne találj ki semmit. Ennyit minimum megérdemel a barátod, késõbb ugyis rájönnea hazugságra. Ne okozz még nagyobb fájdalmat neki.

na ez azért dúrva.... ha így álltok vigyél magaddal valakit. velem még sosem szakítottak így, de én nem akarnám tudni... úgy érezném hogy nem vagyok elég jó... ahogy azt sem akarnám tudni ha valaki megcsal... semmi értelme tudnom... csak hogy örüljek h dejó h õszinte volt közbe meg sokkal rosszabbul esik mint valami más.. (pl nem vagy szerelmes.) elsõ voltam 19/F
Már a kérdés is furcsa. A kapcsolatnak õszinteségre kéne épülnie, nem fájna ha hazudnok kellene neki? Én ezt nem értem, na mindegy. Szerintem mindenképpen mondd meg az igazat, ne vetíts és ne találj ki semmit. Ennyit minimum megérdemel a barátod, késõbb ugyis rájönnea hazugságra. Ne okozz még nagyobb fájdalmat neki.
Nem, nem lesznek önértékelési problémái de tudni fogja gondolni hogy hazudtál. De ha ezt be mered vállalni? A hazug embert elöbb utólérik mint a sánta kutyát. Tudnia kell és azt is mondd meg miért alakult igy! Legközelebb majd esetleg õ is többet tesz, bár nem tudom mi volt a szakitás oka. Aki szereti a párját az nem szeret bele csak úgy valakibe mellette! Lehet, hogy elhanyagolt és már nem érezted azt amit kéne irtánta ezért jöhetett más a szívedbe. Csak igy tudom elképzelni. Akkor pedig mondd meg neki hogy mi volt a baj, legalább most hogy vége öntsetek tiszta vizet a pohárba. Az önértékelését ne féltsd. Fel fogja dolgozni, azt viszont nehezebben ha hazudsz!
Fájni fog neki, de szerintem jobb az igazság. Anno velem is ilyesmiért szakítottak, csak akkor olyan dumákkal, hogy nem szeret, fiatal vagyok, olyan mintha a húga lennék - mindig mást mondott és baromira idegesített. Akkor már jobb lett volna, ha megmondja az igazságot és nem hülyít ilyenekkel.
r*
NE mond el. önértékelési problémái lesznek.. hogy õ nem elég jó... kíméld meg ettõl. kélek
A kérdező hozzászólása: attól is félek hogyha megmondom neki, esetleg annyira felhúzza magát hogy megüt.Sosem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: mért lenne furcsa a kérdés? Fõleg fiúk vélemyényére vagyok kiváncsi, hogy mi a kiméletesebb, a kemény õszinteség vagy a kegyes hazugság? Õk hogyan élték meg(már ha volt ilyen élményük) ? Pont azért, mert szeretem-tisztelem, nem akarok neki nagy fájdalmat okozni.
Én is hasonló cipõben vagyok és annyira nem tudom...
Szerintem meg elegyítsd a kettõt. Mondd el neki, hogy szakítani szeretnél vele, és utalhatsz azokra is, amik a kapcsolatotokban nem tetszett (mert nyilván voltak ilyenek, ha te valaki másba szerettél bele, az nem történik véletlenül), és ha kérdez, vagy elkezdtek beszélgetni, mondhatod, hogy van valaki, aki érdekel. Talán nem kéne rögtön azt mondanod, hogy beleszerettél, de kitérhetsz rá, hogy van valaki más.
Az exemnek én nem mondtam el szakításnál, hogy bocsi, de már mást szeretek és vele szeretnék lenni... Így is eléggé fájt neki a szakítás, nem akartam belerúgni még egyet! Csak annyit mondtam, hogy én már nem érzek úgy iránta, mint régen, ez nekem már nem megy. (Mondjuk kellemetlen volt, amikor mondta, hogy próbáljuk meg újra, adjak neki még 1 esélyt...) Persze pár hét múlva kiderült, hogy már új barátom van... De szerintem ez így volt jó.
Semmiképp se találj ki hazugságot, ha kérdezi, akkor szerintem mondd meg az igazat. Én úgy vagyok ezzel, hogy ha egy kapcsolatban ilyen történik, ott már eleve gondok voltak, ha szerelmes vagyok, eszembe se jutna másra ránézni, nemhogy beleszeretni...
Ne mondd el, hogy van már más
Az én volt "párom" május elején benyögte 6 év után, hogy már nem boldog nem tudja, mit akar, abbahagyja a gyógyszert is. Ez vasárnap volt hétfõn már meg sem ismert pénteken a buliban elfordította a fejét 2 héten, keresztül reménykedtem és "könyörögtem" neki mire 2 hétre rá megláttam kézen fogva egy másik sráccal.. Ha megmondta volna fele ennyire rossz nem lett, volna de, ennyire sunyi hogy eltitkolja. Az a baj hogy a nõk nagy része ilyen azon gondolkodik, hogy hagyja ott a barátját egy másikért akár 10-12 évet is eldobva ezzel.. Azt gondolják, hogy már nem szerelmesek de kérlek örök szerelem nincs 1-2 év és szeretet lesz belõle ennyi erõvel 3 évente új barátot, lehetne keresni.. Mond el neki, hogy miért szakítasz, mert ha késõbb tudja, meg örökre megharagudhat és még bosszút is, állhat... (remélem te és a többi lány is, aki ezt teszi, az ugyan ezt kapja "élete" szerelmétõl és akkor megtudja milyen érzés is ez:) )
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! Nem vagyok rászorulva arra, hogy "jókivánságokat" küldözgess nekem, pláne hogy fogalmad sincs mit érzek! Életem legrohadtabb érzése ez, otthagyni vkit, akivel hosszú évekig együtt voltam!! A lelkifurdalás a legrosszabb...De meg kell tennem, mert õrülten beleszerettem vkibe, és nem most, hanem már egy éve szeretem õt.Csak mostanra jöttünk össze.Van fogalmad róla, milyen érzés úgy együtt lenni a pároddal hogy közben minden porcikád arra a másikra vágyik? És úgy érzed hogy reménytelen? És mikor végre, hosszú várakozás után kiderül hogy õ is szeret, önként mondjak le errõl az érzésrõl csak azért hogy bennemaradjak egy olyan kapcsolatban, ahol már csak a barátság van meg( részemrõl)? Eddig hazudtam magamnak, próbáltam bemagyarázni hogy jó nekem vele és nem kell más. De ha egyszer nem igy van! Még soha senki iránt nem éreztem ilyet mint az új párom iránt! De most õszintén: hogy legyek olyat szemét hogy ezt megmondjam a réginek? Egy életre összetörém a szivét.És azt nem érdemli meg.

2 és fél éves kapcsolat után szakított velem a barátom. Azért szakított, mert nem ő vette el a szüzességemet, és ő ezt nem fogadja el. Mit tegyek? Valami ötlet? Valahogy el kell fogadnia, hogy boldogok legyünk mert szeretjük egymást

fiatalabb nálam.neki én voltam az első,más nővel nem volt még.szeretjük nagyon egymást.csak ő úgy szerette volna ha ő vette volna el a szüzességemet.de az előző kapcsolatom jóval előtte történt,és nem tehetek róla.a múltban történt.a jövőre kellene gondolnia.nélküle nem bírom ki.

Legjobb válasz: 2 és fél év után jutott ez el az agyáig és emiatt szakított 2 és fél év után???? Na drága téged is hülyére lehet venni ahogy látom...de jó kifogást talált a szakításra mert elhitted....szeret na persze... Nem kell a szokásos hisztis szöveg, h de nekem õ kell meg nélküle nem bírom ki....miért maradnál vele?? hogy hülyének nézzen, meg azért h ne maradj egyedül h ne legyél szingli?? vagy van esetleg gyereketek is?? 27/f

2 és fél év után jutott ez el az agyáig és emiatt szakított 2 és fél év után???? Na drága téged is hülyére lehet venni ahogy látom...de jó kifogást talált a szakításra mert elhitted....szeret na persze... Nem kell a szokásos hisztis szöveg, h de nekem õ kell meg nélküle nem bírom ki....miért maradnál vele?? hogy hülyének nézzen, meg azért h ne maradj egyedül h ne legyél szingli?? vagy van esetleg gyereketek is?? 27/f
Vagy idióta, vagy téged néz annak.
Az exed egy idióta. Majd rájössz egy idõ után, hogy az ilyenért kár kapálóznod.
Gondolom ezt a dolgot már akkor is tudta, mikor összejöttetek. Szóval ez csak egy szánalmas kifogás. Felejtsd el a kis férget, akinek annyi gerince sincs, hogy a valós indokot elmondja neked. Tuti, hogy jobbat érdemelsz. Az ilyet pedig gyorsan felejtsd el, had éljen a saját kis szánalmas világában. Ne hagyd, hogy lehúzzon a saját szintjére!
akkor egy idióta! tudta a legeleéjén is ezt4 és most két és fél év után rájön a roham ? hát miez te ? pfff....
Akik szerint az exed idióta, idióták. Nyilván már nem szeret, és épp nem jutott eszébe jobb kifogás. Te nem vagy normális hogy ezt elhitted.
Hát ez necces helyzet... Én is így vagyok a barátnõmmel ugyan ebben a helyzetben de annyit tudsz tenni ez ügyben h leültök és megbeszélitek 4 szemközt hogy ez a múlt nem tudsz rajta változtatni és amit még eszedbe jut... De minden bizonnyal nagyon szerethet mert ez nagyon rosszul esett neki ezek szerint ...
Ezt ismerem én is.Egy megoldás van a dologra, dugnia kell egyet valakivel és túl lesz rajta.
17, te egy beteg állat vagy.
17, te teljesen beteg vagy. "zanaszét dugták az elõzõ kapcsolatában, meg már elmúlt, lépjen túl rajta a másik, azoknak azt kívánom, hogy lépjen félre a párjuk" Mi az összefüggés a megcsalás és aközött, hogy valaha valakinek volt már egy kapcsolata. És valóban, abban igazad van, ezt nem kötelezõ elfogadnia senkinek, de két évig nyugodtan együtt lenni, szeretkezni, aztán ennyi idõ után ezen fennakadni enyhén szólva érdekes. Ha õt ez zavarja, akkor kb. a harmadik randin ez kiderül, és mindenki mehet szépen a dolgára. Szíve joga szûzlányt akarni, választani, de ezt elõre kéne tudni... A kérdezõnek esetleg egy plasztikai sebész segíthet, visszavarrja a szûzhártyát, aztán a 20 éves, mély elvekkel bíró kis p.cs átélheti az élményt, hogy átszakítja.
Hadd röhögjelek körbe: "nem tehetek róla". Akkor ki? Megerõszakoltak? Mert akkor tényleg nem. De te is akartál dugni akkor, ne mosdasd a néger gyereket. :P Egyszerûen abból a fajtából vagy való, akinek viszketett a lába között és kellett a f.sz. Hát akkor meg ne sírjál. Igaz, hogy a szemét média hatására degradálódott a szüzesség kérdése is, de nem kell követni. Akik idejárnak, legtöbbjük nem is foglalkozik vele. Szexel, mert jó, és nem azért, mert lelki háttere van. Tisztelet a kivételnek. Akik "idiótáznak", érzelmi téren éretlenek, nem is várom tõlük, hogy képesek legyenek átélni egy ilyent, mielõtt megszólalnak. Én szintén 2.5 éve vagyok ilyen kapcsolatban. Hülyeség azt írni, hogy elején tudod mi lesz késõbb. Eleinte rózsaszín köd van, szenvedéllyel kívánja az ember a másikat. Senki ne mondja, hogy mindig ugyanúgy. Ezek hol erõsebbek, hol kevésbé. Ha vannak is kétségei, azokat abban az állapotban felülírja a friss szerelem és reméli, hogy elmúlnak. Elég önzõ lehetsz: "valahogy el kell fogadnia". Hát igen. Õ fogadjon el mindent, mert te vagy az atyaúristen. Õszintén szólva azon csodálkozom, hogy miért nem szakított elõbb, ha ennyire félvállról veszed amit tettél. Tudod minél inkább felerõsödik a valódi szeretet valakiben, annál nehezebben emészti meg, hogy a másik a francért dugott mással. Akik már eljátszották a szüzességüket, ilyenkor kapásból azzal támadnak, hogy senki sem köteles várni a másikra. Akkor csak dugjatok... maz ilyen hozzáállás, mint a tied és az "idiótázóké" az, hogy minden kapcsolatban alap a dugás. Az a baj veletek, ha kifogtok egy normális szûz párt, annak a lelkébe gázoltok vele, de nektek sem lesz jó. Pont olyat martál el a hülyeségeddel magadtól, akire azt mondod, hogy õ az igazi. Ezen mindenki gondolkodhatna. A szüzeknek azt mondanám csak szûz párt válasszanak, hogy az ilyen lelki sz.rságtól megkíméljétek magatokat! (Már ha találtok persze, úgyhogy korán kell kezdeni, mert a csajok már gimibõl nem szûzen jönnek ki.) Azt mondom, ha szakított, ereszd el. Ne erõszakoskodj. Gondolj bele, akinek ez ekkora lelki trauma, az milyen életre számíthat. Rossz esetben összefut egy szûz lánnyal és neki lesz folyamatos lelkiismeret furdalása, hogy már nem az elsõ neki a lány. Akiken meg már átment más is, mint rajtad, azzal meg ugyanaz lesz, mint veled. Nem jó megoldás, de érthetõ, ha felveszi az érzéketlen/érzelemmentes álarcot és úgy fog tovább élni. Furkó Lurkó válaszával értek még egyet (5. hsz.). Dugjon egyet. Elvégre elõtted nem gondolta, hogy ilyen problémája lesz, de veled elõjött, hogy mással voltál és amit te totál tök jogosnak is tartasz. Bezzeg ha õ kavarna mással, akkor õ lenne a legszarabb alak a szemedben, mert hát kapcsolatban van. Totálisan alárendeled. Lurkó válasza ezért lelki okokból tök érthetõ, hisz normál esetben nem érezné azt az ûrt, amit te csináltál, hogy azt érzi nem adtál lehetõséget sem, hogy ha már te kiélted magad, akkor õ is megtehesse (noha korábban nem is akart ilyet). Akik azt mondják, hogy nem tehetnek arról, hogy szanaszét dugták az elõzõ kapcsolatában, meg már elmúlt, lépjen túl rajta a másik, azoknak azt kívánom, hogy lépjen félre a párjuk és mondja utána azt, hogy "de már legalább 1 napja történt, nem tehetek róla, ugyan lépjél már túl rajta". Kiváncsi lennék, az mennyire tetszene? Azon bezzeg felháborodnál mi?
A kérdező hozzászólása: Lehet azért ilyen, mert õ csak velem volt? amúgy 20 éves.fogalmam sincs miért ilyen õ
És veled vajon el lehetne fogadtatni azt, hogy ez egy idi0ta aki nem érdemel meg téged?! Amúgy meg az ilyeneknek szoktak rejtett lelki bajai lenni. Lehet hogy épp azt nem tudja megemészteni hogy amíg veled volt, addig õ mással is dugott, és a saját lelki nyomorát rád vetíti ki azzal, hogy ilyen semmiséggel vádol téged! Szakíts meg vele minden kapcsolatot.
Most ez kiakasztott egy kicsit. Ha szeret, akkor ezért eszébe se jutna szakitani, föleg, hogy a múltat nem tudod megváltoztatni. Hány éves?:)
A kérdező hozzászólása: de szerintetek nem lehetne valahogy ezt elfogadtatni vele??
Ez nem szeretet.
A kérdező hozzászólása: nincsen gyerekünk, de ez nem kifogás a részérõl, csak õ olyan fiú, aki ezt nem fogadja el
A kérdező hozzászólása: ez eddig is aggasztotta , csak próbálta elfelejteni, de nem megy neki mert szeret és fáj neki, hogy mással voltam!
Igen, ez nagyon gyenge kifogás. Mivel fiatalabb nálad, amikor elvesztetted, lehet, hogy még csak 10éves volt a srác. Szerintem valami komolyabb srácot keress.
Attól, hogy valaki nem olyan szerencsés, hogy már elsõre megtalálja az igazit, még nem lesz r*banc.
fénykép?
Gyor, 18L
Jöhet, Bélmegyer, L.
Ide is. :) Bécs
gégény, 22f
Fúj én kaptam képet, pedig nem is kértem.. Háát tényleg nagyon csúf vagy..:/
A kérdező hozzászólása: utcsó neked nem is küldtem
:DDDD
Küldött valakinek vagy ez is csak egy újabb kamu?
küldött. tök helyes
Békéscsaba.
Eger
19f, tatabánya
Kisvárda :)
Hajdú-Bihar...
Szia! :) Nyugi, én lány vagyok, és csak annyit akarok írni Neked, hogy az ilyen férfiak nagyon lelkibetegek. Az én volt barátom is megtette ezt velem, elképesztõen megalázónak találtam, és nem akartam utána másfél évig kapcsolatokat, pedig jobb lett volna. A mostani párom például nem egy klasszikus szépség, viszont a kisbabám nélküle nem született volna, akivel és akikkel igazán teljes lett a világ :) és ez az ami számít, egy olyan férfi, aki mindig azt pedzegeti, hogy (idézek pár tipikus fordulatokat:) "- háát, az a cici és a poci és a popsi legyen feszes" "- cica, bújj mindig szexi fehérnemûbe" "- nem hanyagolhatja el magát egy nõ senki kedvéért, egy nõbõl mindig áradjon a szexre való felhívás" "- nincs smink nélkül utcáramenés, egy nõ mindig nõ" Na ezek azok az alakok, akik majd hetven éves fejjel kezdik kapizsgálni, mirõl maradtak le, undorítóak, a társadalom szemétje, bezárnám õket. (Tévedés ne essék, nem buzdítok igénytelenségre. Vannak viszont ilyen férfiak, akiknek tényleg ez a minden, de egészséges nõ ilyenekre rá se néz.) Szerintem, ha megy, minél gyorsabban találj valakit, nem baj, ha nem olyan jól néz ki, a lényeg, hogy nagyon szeressen, és értelmileg&érzelmileg érett személy legyen, a többi jön magától. Ha úgy gondolod, küldj egy képet privátban, biztos nem vagy bûnronda, ja és mivel külföldrõl írok és ráadásul már 29 éves vagyok, biztos nem is ismerjük egymást. Remélem tudtam valamennyit segíteni! Üdvözlettel Kitti
Lehet, hogy nem kéne minden agyhalottal leállni... De most komolyan, ilyen suttyó pasit, hogy a viharba szedtél össze? 25/F
Makó, küldj képet :)
Eger.
"nagyon csúnya lettem és talált helyettem egy szebb lányt" Ki mond ilyet? :DDDDDD Fake vagy nagyon hülye a faszi.
sopron f, kíváncsi vagyok
Kép nélkül rohadt sok értelme volt ezt megkérdezned... Igen, biztos ocsmány vagy.
Friviben fenykep. Biztos nem vagy csúnya!
A helyedben lerúgnák a fülcimpáját ennek a vágómarhának.
A kérdező hozzászólása: jaj bocs csak akkor küldök képet ha odaírjátok, hogy hol laktok , mert ismerõsnek nem akarok küldeni
Esztergomi vagyok.
Egészségére:D Kívánj neki sok bódógságot:D Aztán ne felejtsd, hogy amikor majd vissza akar jönni, mond meg neki: Ne akarj az általad bûnronda nõvel járni, mert van az a bûnronda pasi, aki örül neked:) Szót sem érdemel az egész fazon.
dannie blue vagyok, téren és univerzumon átívelõen a halottakkal kommunikálva megmondom Gábor arkangyal véleményét: nem a rondaság a fõ ok, hanem a hülyeség
szombathely L
jöhet Budapest
zala
Budapest.
tatabanya
Tatabánya F
A barátod egy f* szfej. Fénykép ide vagy oda. Hogy mondhat ilyet egy lánynak? Ráadásul az (ex)barátnõjének? Pffff
Nem tudom hogyan nézel ki, de a külsõn lehet változtatni.Viszont a barátod egy tapló, amin nem igen tud változtatni már veled szemben.Ilyet mondani.
Paks 24/F
Kaposvár 24f
Kiskunhalas, 24/f

Normális, ha a barátod azért nem akar találkozni veled 20 percre, mert aztán csak rosszul érezné magát, hogy nem lehettek együtt többet is?

Holnap lenne lehetőségünk találkozni 20 percre, és ezzel a szöveggel utasított vissza. Még oké is lenne, ha amúgy kb minden nap láthatnánk egymást, de csak hétvégente tudjuk, mert nem egy városban élünk. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: szánalmas -.-

szánalmas -.-
Mond neki, hogy neked kell az a negyed óra csók. Ha nem lesz ott megoldod mással :D
az :) ha szeret akkor 1 perc ölelés is számít...
Az elsõ válaszolóval értek egyet teljes mértékben.
A kérdező hozzászólása: #4/4 én is így gondolom... :/
Ettõl függetlenül gondolkodhat így is... Szóval szerethet téged, nagyon is. Nem vagyunk egyformák.
Exem dettó ugyan ilyen volt. Ha lett volna lehetõségünk pár órára találkozni, ugyan ezzel a szöveggel koptatott le (hozzáteszem mi is csak hétvégente találkoztunk). Hát elég szánalmasnak találtam már akkor is, mert én úgy vagyok vele, ha valakit szeretek, minden idõt kihasználok, hogy együtt lehessünk...
Hát...lehet hogy csak nem akar veled találkozni, mert inkább örülnie kéne hogy tudtok találkozni, még ha csak kis idõre is.
Minden perc számít.
Még 16 évesen fennakadtam ilyesmiken. Ma már nem érdekel. Barátomnak van ezermillió dolga, nekem is, van, hogy pár órára ha akarnánk össze tudnánk futni, de az lótifuti lenne, kapkodós, áhh... Majd hétvégén nyugodtan kettesben, amikor nem az lesz a "randi" mozgatórugója, hogy na mit kell még elintéznem. 20 percre én nem ilyen romantikus nyálas dumát nyomtam volna, hanem hogy 20 perc nekem nem éri meg... De nem vagyunk egyformák... 21L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!