Találatok a következő kifejezésre: A barátom akar kinyalni! Azt (1 db)

A barátom nem akar kinyalni! Azt mondja fél! Majd egyszer! Nem sokat csinált! Én már egy párszor kényeztettem férfi tagját! Nem szeret eléggé? Vagy tényleg fél?

Legjobb válasz: Lehet hogy még nem volt eddig dolga lánnyal és megijedt.Szerintem beszéld meg ezt a dolgot vele hogy nincs oka félni és hogy ez téged izgatna meg ilyesmi.

Lehet hogy még nem volt eddig dolga lánnyal és megijedt.Szerintem beszéld meg ezt a dolgot vele hogy nincs oka félni és hogy ez téged izgatna meg ilyesmi.
Szia! Szerintem meg nem szeret eléggé. Aki szereti a partnerét, "bármit" megtesz neki.... Én pld nem tudom elképzelni franciázás nélkül a jó szexet....
Háát nem akarlak elkeseríteni, de itt valami nincs rendben.Fõleg ha sok lánnyal volt dolga...akkor még az sem lehet a mentsége, hogy nem tudja hogyan álljon neki...Szerintem ha Te kényeszteted akkor neki is kéne...a sex az adok-kapok-on alapszik.Amikor a Párom nekem elõször csinálta elõtte még soha sem csinálta senkinek, és mégis magától tette meg...szóval...
Jó erre azt tudom mondani hogy beszoptad szó szerint ezzel a pasival! Tulajdonképpen mit is keresel mellette? Vagy magad elõtt sem mered bevallani hogy hülyeség volt összejönni vele, és téged sem tart sokra? Keress egy olyat aki minden porcikádat szereti és megbecsül.
Mitõl fél??? Te sokkal több betegséget elkaphatsz, ha orálisan kényezteted õt. Amúgy õ elvárja tõled az orális kényeztetést? Mert amig nem képes adni, neked se kéne... de ez még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged eléggé, azt nem is lehet ebbõl megmondani
Amúgy fontos neki, hogy kielégitsen téged más módon? A többi barátnõjét kinyalta, csak téged nem? Lehet, hogy egyszerûen nem szeret nyalni, ilyen is van.
Lehet hogy fél, mert eddig nem számitott annyira a minöség csak "toltaa csajokat".Most meg szeret és fél hogy elrontja.Esteleg a dolgok közbe mondd hogy szeretnéd ha megnyalná a csiklód kicsit kényeztetne.
mitöl fél? nem értem... a punci megijeszti vagy mi? :D :D
Hogy te mennyire szereted a felkiáltójeleket!
A kérdező hozzászólása: Elõttem nagyon sok csajjal volt dolga!Csak a szexre hajtott!én mondtam már neki egy párszor, hogy szeretném ha csinálná, azt mondta majd egyszer!lehet, hogy nem szeret eléggé?ezt mondtam neki, erre meg felkapta a vizet!Vagy én gondolom úgy, hogy én csinálom akkor õ is?nekem õ az elsõ akivel lefeküdtem és nem okoz gondot ha ezzel örömöt szerzek neki!bár nem szokta kérni tõlem!
Szerintem az is elképzelhetõ, hogy nem szeret nyalni!Van aki nem szereti csinálni!
Nálunk is ugyanez van. Csak én szólni sem merek... és most jó sok idõ után közölte, hogy lehetek öznõ. Vannak ilyen pasik. Szerintem is kölcsönös. Abszolút. És ha megteszed... tegye meg õ is. Elég nagy gond, ha ezt nem érzi magától. Hogy inkább neki kéne kényesztetni... ha egyoldalúnak érzel ennyire valamit.. kérlek, ne hagyd magad! Állj a sarkadnak. Nõ vagy. Viselkedjen úgy veled, mint egy nõvel!
Ne mindenki szeret nyalni...van aki undorítónak tartja, még akkor is ha szeret...Nem azon múlik a szeretet, hogy kinyal-e...
Jó én azért megértem a barátját. Egy normális lány is elõször izgul hogy hogyan csinálja a barátjának hogy jó legyen. Nem arról van szó hogy nem szeretne eléggé, baromság. Csak meg kell jöjjön a kedve, vagy ne erõltesd, ha megkíván úgyis belekezd, és egyre jobban csinálja majd..reméljük ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akkor most meleg leszek?

Itt a gyakorin olvastam egy kérdést egy farok növelő módszerről. A lényeg h egymásnak csinálnánk a sráccal a masszázst. Szerintetek lehetek ettől meleg? A sráccal is dumáltunk erről. AZ ő véleménye, hogy nem lesz vki azért meleg, mert másét megfogja. Ha belegondolok igaz, hisz nem hiszem h ettől majd tetszik egy férfi, stb. Ti hogy látjátok? Belemenjek a dologba? Amúgy a srácnak 2cm nőtt a módszerrel csak a haverja akivel csinálta külföldre ment.

15

Szűz vagyok, miért kívánom ennyire a szexet vele?

Nem is vagyok szerelmes a srácba, de folyton arról álmodozom előadásokon is, hogy elkap és jól megdönget és közben húzza a hajam, meg mindenféle mocskos dolgokat képzelődök, közben élőben nagyon visszahúzódó és csendes vagyok.

14

Orális szex mindig kellemes a férfinak, és sokszor eszükbe jut?

3

Fiúk, férfiak! Ti milyen jelekből jöttök rá, ha egy lány szexelne veletek?

Nyíltan kimondani félek. Hogy közeledjek felé,úgy hogy rájöjjön.
Kívánom minden részét a pasinak. Szerintem ő is benne lenne,de nem mondja ki csak utalgat rá.Mit csináljak? Szexuális felajánlást nem kérek és ne hülyeségeket írkáljatok. Köszönöm

13

Meleg fiúk, ha olyan vágyam van, hogy srácként egy srác "kihasznál" az már bi hajlam?

Kipróbálnám, hogy egy fiatal vékony srác megköti a kezem és ezek után kiveri a farkam, ami közben fogdosnom kell mondjuk az övét és tűrnöm ha simogatja a testem vagy ilyesmi. Néha ez a vágyam, de aztán elmegy a kedvem tőle. A lényeg, hogy a neten olvasgattam most elég sokat. Szerintük érdemes kiélni ha van ilyesmi, hátha már nem izgat. Ti hogy látjátok? Bi hajlam lenne ez? Vagy csak izgalom? A kamaszkori kíváncsiskodásnak nem mondanám, mert a huszaséveimben vagyok már.

5

A harmincas férfiakat mennyire izgatja, hogy egy 4-5 eves kapcsolatot úgy frissítsenek föl, hogy bevesznek egy lányt harmadiknak?

16

Ha hideg vízbe mártom a spermás kezem, a sprmiumok életképtelenné válnak?

9

Lányok! Ti ha néztek pornót akkor milyen fajta pornót néztek?

4

Fiúk nektek milyen a punciideálotok? L

22

Ha nekem fontosak a párom igényei, és belemegyek egy hármasba, akkor ettől már alárendelt leszek? Mert szerintem nem, barátnők szerint meg igen, és ilyet nem kellene megengedni.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!