Találatok a következő kifejezésre: A barátom akar kinyalni! Azt (1 db)

A barátom nem akar kinyalni! Azt mondja fél! Majd egyszer! Nem sokat csinált! Én már egy párszor kényeztettem férfi tagját! Nem szeret eléggé? Vagy tényleg fél?

Legjobb válasz: Lehet hogy még nem volt eddig dolga lánnyal és megijedt.Szerintem beszéld meg ezt a dolgot vele hogy nincs oka félni és hogy ez téged izgatna meg ilyesmi.

Lehet hogy még nem volt eddig dolga lánnyal és megijedt.Szerintem beszéld meg ezt a dolgot vele hogy nincs oka félni és hogy ez téged izgatna meg ilyesmi.
Szia! Szerintem meg nem szeret eléggé. Aki szereti a partnerét, "bármit" megtesz neki.... Én pld nem tudom elképzelni franciázás nélkül a jó szexet....
Háát nem akarlak elkeseríteni, de itt valami nincs rendben.Fõleg ha sok lánnyal volt dolga...akkor még az sem lehet a mentsége, hogy nem tudja hogyan álljon neki...Szerintem ha Te kényeszteted akkor neki is kéne...a sex az adok-kapok-on alapszik.Amikor a Párom nekem elõször csinálta elõtte még soha sem csinálta senkinek, és mégis magától tette meg...szóval...
Jó erre azt tudom mondani hogy beszoptad szó szerint ezzel a pasival! Tulajdonképpen mit is keresel mellette? Vagy magad elõtt sem mered bevallani hogy hülyeség volt összejönni vele, és téged sem tart sokra? Keress egy olyat aki minden porcikádat szereti és megbecsül.
Mitõl fél??? Te sokkal több betegséget elkaphatsz, ha orálisan kényezteted õt. Amúgy õ elvárja tõled az orális kényeztetést? Mert amig nem képes adni, neked se kéne... de ez még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged eléggé, azt nem is lehet ebbõl megmondani
Amúgy fontos neki, hogy kielégitsen téged más módon? A többi barátnõjét kinyalta, csak téged nem? Lehet, hogy egyszerûen nem szeret nyalni, ilyen is van.
Lehet hogy fél, mert eddig nem számitott annyira a minöség csak "toltaa csajokat".Most meg szeret és fél hogy elrontja.Esteleg a dolgok közbe mondd hogy szeretnéd ha megnyalná a csiklód kicsit kényeztetne.
mitöl fél? nem értem... a punci megijeszti vagy mi? :D :D
Hogy te mennyire szereted a felkiáltójeleket!
A kérdező hozzászólása: Elõttem nagyon sok csajjal volt dolga!Csak a szexre hajtott!én mondtam már neki egy párszor, hogy szeretném ha csinálná, azt mondta majd egyszer!lehet, hogy nem szeret eléggé?ezt mondtam neki, erre meg felkapta a vizet!Vagy én gondolom úgy, hogy én csinálom akkor õ is?nekem õ az elsõ akivel lefeküdtem és nem okoz gondot ha ezzel örömöt szerzek neki!bár nem szokta kérni tõlem!
Szerintem az is elképzelhetõ, hogy nem szeret nyalni!Van aki nem szereti csinálni!
Nálunk is ugyanez van. Csak én szólni sem merek... és most jó sok idõ után közölte, hogy lehetek öznõ. Vannak ilyen pasik. Szerintem is kölcsönös. Abszolút. És ha megteszed... tegye meg õ is. Elég nagy gond, ha ezt nem érzi magától. Hogy inkább neki kéne kényesztetni... ha egyoldalúnak érzel ennyire valamit.. kérlek, ne hagyd magad! Állj a sarkadnak. Nõ vagy. Viselkedjen úgy veled, mint egy nõvel!
Ne mindenki szeret nyalni...van aki undorítónak tartja, még akkor is ha szeret...Nem azon múlik a szeretet, hogy kinyal-e...
Jó én azért megértem a barátját. Egy normális lány is elõször izgul hogy hogyan csinálja a barátjának hogy jó legyen. Nem arról van szó hogy nem szeretne eléggé, baromság. Csak meg kell jöjjön a kedve, vagy ne erõltesd, ha megkíván úgyis belekezd, és egyre jobban csinálja majd..reméljük ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit csináljak, ha már attól nedves leszek, hogy szembe ül velem az illető?

Nem szoktam elveszteni az önuralmamat, vagy így begerjedni emberekre, de a pasit akivel mostanában találkozgatok nagyon nagyon kívánom. De nem akarom hamar beadni a derekamat, hogy azért kicsit teperjen, de komolyan már ha szemben ül velem az étteremben ki kell menjek néha a mosdóba. Van hogy betétet is beteszek, hogy...hát igen. És szerintem úgy nézek rá, mintha fájdalmaim lennének. A mélypont pedig az volt, amikor egyszer meg is kérdezte mielőtt indultunk moziba, hogy esetleg menstruációs görcseim vannak-e, mert feszültnek tűnök, és látta, hogy betétet rakok a táskámba és akkor maradhatunk otthon is ha nekem az jobb. Hát ha tudná, hogy valójában milyen gondjaim vannak...Mondjuk szerintem majd ha gyakorlatba is kerül a dolog, akkor jól fog jönni a lelkesedésem :D De addig inkább problémát okoz. Hogy fékezzem le magam addig is?

16

Pasik! Mit szóltok egy ilyen képhez?

http://www.dsskcorp.com/ibidem/fotographia/misc/used-condom-..

17

Pasik! Ti is élvezitek ahogy a csajotok kínozza a péniszetek?

Az enyém sokszor könyörög érte hogy legyek durva

4

Lesz valami bajom, ha zuhanyrózsával, azaz vízsugárral izgatom magam?

Azt olvastam most,hogy ha hozzá szokok akkor egyáltalán nem fogok tudni pasi által elélvezni. kb 1 hónapja csinálom heti 2-3szor. Ha abba hagyom az önkielégítést huzamosabb időre akkor nem lesz baj?

3

A lányok olyanokkal is szemeznek, akik nem is tetszenek nekik?

2

Mindenre benedvesedek. Mit tegyek?

már egy ideje minden egyes perverz vagy csak arra, hogy szex mint szó benedvesedek mi lehet ennek az oka szerintetek?

8

Miért csinálja ezt? Csak a sexre kellek? Hányszor sexeltek egy héten a párotokkal?

Barátom ha már nem tudunk a sulin kívül találkozni, teljesen idegbeteg lesz meg bevágja a sértődöttet.
Mondtam neki h úgy érzem a kapcsolatunk a sexre épül; a válasza az volt, hogy a kapcsolatunk egy fontos része a sex.

10

Csajok, miért vagytok ilyen idióták, vagy utána miért sír a szátok?

Most leveleztem egy idióta csajjal, aki csak a menő srácokra bukik, akik persze kihasználják, h kis r*bik rájuk másznak, pár menetet lenyomnak, utána kidobják őket.
Ez a csaj azt mondta, h nem tudja elképzelni magát egy normális, sima, vicces sráccal, ő ezekhez a híresekhez, rosszfiúkhoz, menőkhöz vonzódik, s csodálkozik, meg sír a szája nekem is, h milyen rossz neki, sose találja meg az élete szerelmét. Én meg kicsit sajnáltam is, h az én f**zomat nem akarja leápolni, de más szempontból vhogy nem tudom sajnálni az ilyen hülyéket, mert ehhez nem csak egy szemét srác kell, hanem egy idióta csaj is sztem, s itt utóbbi jelen volt, kár, h nem laktunk közelebb, lehet, h meg tudtam volna vigasztalni egy kis szexszel, na mindegy. :)
Ez kell nektek, komolyan?

23

Hogy fogadjam el párom BDSM életét?

Párom élete része a BDSM persze tölem nem várja el a dolgokat mert én nem vagyok ilyen beállítotságú nő, de ő fent van egy ilyen ismerkedős oldalon és beszélget meg akar találkozni onnan csajokkal. Igaz megigérte hogy csak ezt a vágyát éli ki és semmi más nem lesz közötük. De nekem ez annyira rosszul esik hogy egy más nő mégis! Bár most megigérte hogy akkor nem talizik csajokkal mert fontosabb vagyok neki, de attol még mindig fent van az oldalon folyton. Szerintetek mit tegyek hogy nyugotan megszokjam ezt a helyzetet?

5

Lányok, ti mit szólnátok?

Ha egy közeli fiú ismerősötök csak rátok írni, hogy nincs-e kedvetek vele lefeküdni? kort is légyszives.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!