Találatok a következő kifejezésre: A barátom akar kinyalni! Azt (1 db)

A barátom nem akar kinyalni! Azt mondja fél! Majd egyszer! Nem sokat csinált! Én már egy párszor kényeztettem férfi tagját! Nem szeret eléggé? Vagy tényleg fél?

Legjobb válasz: Lehet hogy még nem volt eddig dolga lánnyal és megijedt.Szerintem beszéld meg ezt a dolgot vele hogy nincs oka félni és hogy ez téged izgatna meg ilyesmi.

Lehet hogy még nem volt eddig dolga lánnyal és megijedt.Szerintem beszéld meg ezt a dolgot vele hogy nincs oka félni és hogy ez téged izgatna meg ilyesmi.
Szia! Szerintem meg nem szeret eléggé. Aki szereti a partnerét, "bármit" megtesz neki.... Én pld nem tudom elképzelni franciázás nélkül a jó szexet....
Háát nem akarlak elkeseríteni, de itt valami nincs rendben.Fõleg ha sok lánnyal volt dolga...akkor még az sem lehet a mentsége, hogy nem tudja hogyan álljon neki...Szerintem ha Te kényeszteted akkor neki is kéne...a sex az adok-kapok-on alapszik.Amikor a Párom nekem elõször csinálta elõtte még soha sem csinálta senkinek, és mégis magától tette meg...szóval...
Jó erre azt tudom mondani hogy beszoptad szó szerint ezzel a pasival! Tulajdonképpen mit is keresel mellette? Vagy magad elõtt sem mered bevallani hogy hülyeség volt összejönni vele, és téged sem tart sokra? Keress egy olyat aki minden porcikádat szereti és megbecsül.
Mitõl fél??? Te sokkal több betegséget elkaphatsz, ha orálisan kényezteted õt. Amúgy õ elvárja tõled az orális kényeztetést? Mert amig nem képes adni, neked se kéne... de ez még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged eléggé, azt nem is lehet ebbõl megmondani
Amúgy fontos neki, hogy kielégitsen téged más módon? A többi barátnõjét kinyalta, csak téged nem? Lehet, hogy egyszerûen nem szeret nyalni, ilyen is van.
Lehet hogy fél, mert eddig nem számitott annyira a minöség csak "toltaa csajokat".Most meg szeret és fél hogy elrontja.Esteleg a dolgok közbe mondd hogy szeretnéd ha megnyalná a csiklód kicsit kényeztetne.
mitöl fél? nem értem... a punci megijeszti vagy mi? :D :D
Hogy te mennyire szereted a felkiáltójeleket!
A kérdező hozzászólása: Elõttem nagyon sok csajjal volt dolga!Csak a szexre hajtott!én mondtam már neki egy párszor, hogy szeretném ha csinálná, azt mondta majd egyszer!lehet, hogy nem szeret eléggé?ezt mondtam neki, erre meg felkapta a vizet!Vagy én gondolom úgy, hogy én csinálom akkor õ is?nekem õ az elsõ akivel lefeküdtem és nem okoz gondot ha ezzel örömöt szerzek neki!bár nem szokta kérni tõlem!
Szerintem az is elképzelhetõ, hogy nem szeret nyalni!Van aki nem szereti csinálni!
Nálunk is ugyanez van. Csak én szólni sem merek... és most jó sok idõ után közölte, hogy lehetek öznõ. Vannak ilyen pasik. Szerintem is kölcsönös. Abszolút. És ha megteszed... tegye meg õ is. Elég nagy gond, ha ezt nem érzi magától. Hogy inkább neki kéne kényesztetni... ha egyoldalúnak érzel ennyire valamit.. kérlek, ne hagyd magad! Állj a sarkadnak. Nõ vagy. Viselkedjen úgy veled, mint egy nõvel!
Ne mindenki szeret nyalni...van aki undorítónak tartja, még akkor is ha szeret...Nem azon múlik a szeretet, hogy kinyal-e...
Jó én azért megértem a barátját. Egy normális lány is elõször izgul hogy hogyan csinálja a barátjának hogy jó legyen. Nem arról van szó hogy nem szeretne eléggé, baromság. Csak meg kell jöjjön a kedve, vagy ne erõltesd, ha megkíván úgyis belekezd, és egyre jobban csinálja majd..reméljük ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok! Ki mennyi ideje járt a partnerével amikor először lefeküdt vele? Szüzekre gondolok inkább

10

Mi az első reakciója annak akit rajta kapnak a házasságtörésen?

12

Milyen átlagára van ma egy prostinak? Alap menetre gondolok, nem sok extrával.

23

Lányok ti miért barátkoztok meleg fiúkkal szívesebben?

8

Lányok? Szerintetek is ő tökéletes?

Nem ismerem a zenéjüket meg róla sem tudok sokat, de szerintem ő 10/10. Ti mit gondoltok?


Na? Ti lefeküdnétek vele?? :D Szerintem külsőre tökéletes.

24

Mit akar tőlem?

Van egy fiú, akivel már korábban lefeküdtünk párszor, jól éreztük magunkat. Ritkán találkozunk, megbeszéltük, hogy nem akarunk komoly kapcsolatot. Mostanában amikor összefutunk (mert rendszerint keres)láthatóan nagyon élvezi a társaságom, elvisz étterembe, kedvemben jár, hozzám ér, nagyon figyelmes, de úgy érzem, hogy nem akar szexelni, nem hív át magához, ha megkérdezem este akar e találkozni, fáradt. Viszont az elköszönés is nagyon gyengéd.

14

Jó szopási technika?

Kényeztettem már orálisan, de mindig örül az ember, ha új trükköket tanulhat.

15

Lányok, akik kapcsolatban élnek! Ti kívántok meg más férfiakat?

Úgy értem akinek van rendes kapcsolata és utcán lát nagyon jó pasit eszetekbe jut, hogy milyen lenne vele? Nincs bennetek az, hogy néha-néha jó lenne szexelni mással?

9

Pasik, miért jó ez nektek?

Miért jó nektek, ha kihasználjátok a lányokat? Nem érdekel titeket az, hogy utána lelkileg tönkreteszitek őket?

25

Azt az illetőt tudjuk megkivánni akit szeretümk, és ez látszik rajtunk?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!