Találatok a következő kifejezésre: A barátom ad ki (23 db)

Lolban lehet úgy, hogy én és a barátnõm játszünk eggyütt egy csapatban, de rajtunk kívül a többieket a gép adja ki?

Legjobb válasz: Meginveled õt, és a többit kisorsolja a gép, ha pedig botokról beszélsz, akkor custom game.

Meginveled õt, és a többit kisorsolja a gép, ha pedig botokról beszélsz, akkor custom game.

Mikor együtt vagyok a barátommal, néha fura hangokat ad ki a hüvelyem. Miért lehet ez? Sose fordult még eddig ilyen elő, előző barátommal sem. Pharmatexet használunk, lehet emiatt? Hogy lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Nekem is szokott lenni ilyen mert a hüvely közé beszorul a levegõ és onnan valahogy ki kell jöjjön és olyan hangja van mintha "szellentenél" de ezt egy természetes dolog h "onnan középrõl" is olyan hangok jönnek ki! :)

Nekem is szokott lenni ilyen mert a hüvely közé beszorul a levegõ és onnan valahogy ki kell jöjjön és olyan hangja van mintha "szellentenél" de ezt egy természetes dolog h "onnan középrõl" is olyan hangok jönnek ki! :)
A hüvelyed is tud pukizni, hiszen a pasi pumpálja beléd a levegõt és annak kikell jönnie valahogy :) Mi olyankor jó nagyokat szoktunk röhögni :D
Itt nem arról a pukizásról van szó kedves utolsó válaszoló. Ha meg elfingja magát tök természetes. Te is elfognhatod magad szex közben, véletlenül is
Most errõl az jutott eszembe, hogy milyen lenne az ha a lány igaziból pukizna egyet szex közben...olyan jó zamatosat..fúúújjj hányinger..pár hónapra biztos elmenne tõle a kedvem.Erre nagyon vigyázzatok lányok!!!
ne szégyeld ezt, a torna( lehet otthon is..) használhat. ès ne izgulj, ez teljesen belefér a normálisba. Laci
Hát nem akarlak megijeszteni, de a gésagolyótól meggyengülhet. Legalábbis a Kriston nagyon nem ajánlja, és õ érti a dolgát.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem pukizásról van szó, és intimtornát is végzek gésagolyókkal. akkor eddig erõsek voltak és most gyengültek el?????
Csak hogy ez nem "normális" abban az értelemben, hogy a hüvelyizmok gyengeségérõl van szó. Ezen intimtornán lehet változtatni, és akkor nem adsz ki ilyen hangokat. Egyébként én egyszer rohadtul beégtem ezzel tesi órán még gimiben, mert talajtornáztunk, és amikor gyertyát kellett csinálni, a tanár azt a feladatot adta, hogy "ollózzunk" a levegõben a lábunkkal elõre-hátra, aztán vízszintes irányba is. Éreztem, ahogyan levegõ megy belém, de mivel korábban nem voltak ilyen jellegû tapasztalataim, nem tudtam, hogy az hangosan is távozhat az emberbõl... Szerencsére amikor véget ért a gyakorlat, 30 pár láb egyszerre csattant a talajon, úgyhogy valószínûleg rajtam kívül csak a mellettem lévõk hallották ezt meg, de hát így is nagyon égett a fejem :(, és mikor még egyszer elõfordult ez, késõbb felmentéseket írattam, ha talajtorna volt, vagy vmi hülye indokkal átkéredzkedtem az orvosiba, stb. A tanárnõ azt hitte, lusta vagyok, ... pedig csak nagyon féltem, hogy ez a dolog újból megismétlõdik... Szóval, ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha tornázni iratkozol be, vigyázz, mert ilyesmi nem csak intim együttlétkor történhet. Legjobb lenne talán, ha megerõsítenéd a hüvelyizmaidat intimtornval, és akkor "védve" lennél a kínos helyzetektõl!
Utolsó elõttinek: nekem meg az jutott eszembe, ha egy fiú pukizná el magát szex közben. Pfúj!! Szerinted az nem gáz? De a kérdés totál nem erre irányult. Kedves válaszoló, nálam is szokott ilyen lenni, olyankor jót mosolygunk a párommal!! Ne izgulj, csak a levegõ jön ki!
Elõször én sem értettem.. nem is kerestem hogy mért van csak mosolyogtunk rajta a párommal:) mostmár legalább értem én iss :)
Önmagamat.
én semmit
Csinálok egy 5 órás Best of-ot neki az ilyen kérdésekbõl...
Én nem ismerem el a Valentin-nap létjogosultságát.
2 tojást egy szál vastagkolbásszal
Csokit, plüssállat, és egy kis szerelem :)
dick in a box
ásványvíz...
Hát nagy valószínûséggel fülatkás vagy valamilyen fül problémája van. Mond meg a barátodnak hogy nézesse meg állatorvossal!
Ha hányás szerû hanggal eszik a kutya, lehet hogy van vmi nyelõcsõ gondja. vagy mohón eszik, nem rágja meg jól, és azért nem tud rendesen nyelni. Vagy nincs foga/rossz a foga/fáj a foga, emiatt nem rág---> egész falat kaját ükölõdve tud csak lenyelni. Korpás szõr nem normális. Ahogy a fülvakarás sem, egy doki jó lenne, ha megnézné.
Úristen mekkora probléma, hogy nem késsel-villával-kulturáltan eszik a kutya. Még ha a barátod csámcsogna, jogos lenne, de mit vársz egy kutyától?! A fülét meg nézesse meg állatorvossal.
A kérdező hozzászólása: Szóltam neki, de akkor az a válasz , hogy miér piszkálom mindig szegény kutyust.Pedig nagyon látszik, hogy viszket neki.Fürdették is , gondoltál ettõl elmúlik, de ugyan úgy csinálja.Lassan nekem kellemetlen ott ülni az étkezõben mikor kap a kutya egy falatot és aztn undorító módon fogyasztja el.Ami a legidegesítõbb, hogy sose szólnak rá.lehet , hogy bennem van a hiba?
A kérdező hozzászólása: ebbe igazad van:) lehet én reagálom túl, sõt biztos.mondtam neki h vigyék el:) Az normális ha egy kutyának korpás a szõre? függhet ez kortól is? mer már nem éppen fiatal a kutya.Olyan 12éves lehet.
A kérdező hozzászólása: shih tzu fajta kutyus akiknél jellemzõ a nehéz levegõ vétel.Elég mohón is eszik , szinte alig rág .Az emberi ételt jobban szereti, mint a kutya kaját.Általában a tápos tálkáját csak eltolja magától, vagy szórakozik vele.Orlando tápot kap.Ha megfürdetik utána iszonyatos bûzt áraszt ki magából és megjelennek a korpák is a szõrében. Mondjunk minden kutyának van egy kutya szaga , de az övé vhogy más.Kutya samponnal ápolják.
Meg kellene nézetni a bûzmirigyét. Evéssel meg nem tudsz mit tenni.
A korpás szõr nem életkor függvénye. Én kutyám 4 hónapos, korpás szõre volt, állatorvos adott rá sampont, elsõre elmúlt. Ezzel a kutyával nem sokat foglalkoznak... Viszont te mindig ott ebédelsz, vagy mi van?

Mit tegyek ha a barátom szex közben furcsa állathangokat ad ki?

Eleggé zavaro, föleg a multkor is szinte ugatott. Ha figyelmeztetem erre megsértödne?

Legjobb válasz: adj rá nyakörvet, pórázt ha ugat, vagy adj neki kutyakekszet

adj rá nyakörvet, pórázt ha ugat, vagy adj neki kutyakekszet
lökjél neki egy kis jutalom falatott
Ha nem rágja meg a bútort és nem vizel a szõnyegre akkor nézd el neki.
Biztos a kutyapóz miatt.
dobj neki húst
"Hagyd abba blöki"
ugass vissza neki, az ilyen csak abbol ert
te kezdj el nyavogni miau-miau
Vidd ki pisilni.
Célozz rá, hogy ez téged nem éppen beindít.

Miért ad ki a barátom ilyen fura hangokat, amikor megölelem vagy hozzábújok?

Inkább olyan mintha nyögne vagy nem tudom és nagyokat sòhajt, gyorsabban veszi a levegőt.:DD nem zavar csak erdekelne a ti tippetek, hogy miert csinalja ezt? Baj lenne ha rákérdeznék?:D

Legjobb válasz: mert izgul

mert izgul
Nem baj. Legalább õ lehet hogy tud rá választ adni.
az én barátom is ezt csinálja:D én imádom amikor nyög** amúgy felizgul.. azért csinálja :)
A kérdező hozzászólása: Felizgul?:D de nem áll fel neki:/ legalábbis eddig nem éreztem..:D
Szerintem egyszerûen csak örül, hogy végre átölelhet.
én tudom miért csinálja, próbál szexi hangokat kiadni csak nem tudja hogy kell. velem is így volt eleinte, hogy szex közben inkább sóhajtoztam (de szex közben, nem bújásnál vagy ölelésnél O.O) azóta viszont már megtanultam szexin nyögni. gondolom a barátod még tapasztalatlan :D L/17
Zavarban van lehet
EZ érdekes. Gondolom az elõzõ üzenetbõl bemásoltad vagy valami nem?
és ebbõl hogy vontad le azt a következtetést hogy a barátod megcsal??

Sex közben nem adok ki hangokat. Ez a barátomat kicsit zavarja is. Nagy baj ez? És miért van ez?

Legjobb válasz: Probálkoz elöször csak pici kis halk sohajokal.Aztán csak élvezd, ha egyeltalán élvezed!Lehet hogy nem õ az igazi

Probálkoz elöször csak pici kis halk sohajokal.Aztán csak élvezd, ha egyeltalán élvezed!Lehet hogy nem õ az igazi
Igen, persze, hogy zavarja, hogy fogalma sincs, hogy most élvezed-e vagy sem..engem is zavarna!Ebbõl tudja a legegyértelmûbben leszûrni, hogy jó neked, ez teljesen természetes! nem kell szégyellni, nagyon izgató dolog, lazulj el, és élvezd, nem úgy kell nyögni, mint a pornófilmekben, hanem csak ne fogd vissza magad, és ami jön! szerintem kétségeket ébresztesz ezzel benne azért zavarja, azt hiheti, hogy nem is jó, csak eltûröd magadon :S
"Én sem nagyon adok ki hangokat csak pici apró nyögéseket és van mikor szexisen a fülébe lihegek ez mindig beválik ;) .A pasim ennek ellenére látja hogy nekem nagyon jól esik amit csinál" Szia Én egy pasi vagyok és ezzel a válasszal egyet értek a fülébe lihegsz az izgató mert ilyenkor viszont biztos szaporábban veszed a levegõt és ez tényleg izgató. Ez még jobb mint ha csak nyögdécselnél. Sok sikert! 1 pasi aki odafigyel a nõkre.
a hangok egyátalán nem függnek össze az élvezettel, nem mindenki ad ki hangot aki élvezi, van aki ki ad hangot, és még sem élvezi. a pornón felnõtt mai generáció azt hiszi minden úgy megy minden mint ott. pedig nem, a szeretkezés teljesen más.
igazából ez egyénfüggõ...ha viszont jól csinálná, akkor biztos vagyok benne, hogy adnál ki hangot :D nem vagy eléggé felizgulva, vagy nem csinálja jól...szerintem 16/F
Én sem nagyon adok ki hangokat csak pici apró nyögéseket és van mikor szexisen a fülébe lihegek ez mindig beválik ;) .A pasim ennek ellenére látja hogy nekem nagyon jól esik amit csinál ;)
kb olyan lehet mintha egy nagy darab halat dugna..
A kérdező hozzászólása: Dehogynem.Szuper vele a sex.Nagyon ért hozzá, csak egyszerûen nem akarok kiadni, vagy nem tudok, magam sem értem.Lehet kicsit szégyenlõs vagyok.
szerintem nem vagy teljesen felszabadulva mellette, nem mered teljesen elengedni magad, és amúgy egyéb apró jelekkel is kimutathatod h tetszik a dolog...a barátomnak bejön ha óvatosan beleharapok a fülébe vagy az ajkába:P:) beindul tõle és és tudja h nekem is jó

Menstruációm harmadik napján lefeküdtünk a barátommal. De nem védekeztünk. és kétszer élvezett el. TERHES LESZEK? A teszt még most nem segit. Addig pedig nem birom ki tanács nélkül.

Segitsetek....

Legjobb válasz: Szia! Kb 30% van rá, hogy menstruáció alatt terhes leszel!Ez akkor fordulhat elõ, ha kósza peteérésed volt!De ez nem valószínû!Sõt majdnem kizárt!Sajnos akármennyire is szeretnéd tudni ez a következõ menstruációdig nem derül a ki!Ha nem akarsz babát szedj gyógyszert, mert ez a bizonytalanság elég kellemetlen tud lenni!Jobb elõre gondolkodni, mint utána bánkódni!

Szia! Kb 30% van rá, hogy menstruáció alatt terhes leszel!Ez akkor fordulhat elõ, ha kósza peteérésed volt!De ez nem valószínû!Sõt majdnem kizárt!Sajnos akármennyire is szeretnéd tudni ez a következõ menstruációdig nem derül a ki!Ha nem akarsz babát szedj gyógyszert, mert ez a bizonytalanság elég kellemetlen tud lenni!Jobb elõre gondolkodni, mint utána bánkódni!
Ha babát akarsz akkor megnyugtatlak.Így lettem terhes!:)
Nem most kéne itt rimánkodni, hanem akkor kellett volna gondolkozni, mikor az eset történt... Mostmár a tanács nem segít, nem fogja megváltoztatni a helyzetet. Egyébként menstruáció alatt nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek, de jobb, ha akkor is vigyáztok, sose lehet tudni.
Vannak esetek amikor menstruáció idején marad terhes valaki. Kicsi a valószínûsége de nem lehetetlen. Aki annyira felnõttnek érzi magát, hogy szexel, annak nem árt felnõni a felelõsségvállaláshoz is.
A kérdező hozzászólása: Csak kiváncsi vagyok....az se baj ha terhes leszek.....nekünk az nem gond...csak a teszt kb 2 hét mulva fog mutatni valamit...addig pedig szerettem volna valami választ kapni....
Megvan rá az esély, kevesebb mint 50%
5-6. nap neccesebb lenne, pláne rövid ciklussal kombinálva. (pl 22-24 napossal). De még úgy is kicsi az esély. Ha normál vagy hosszabb ciklusaid vannak, pláne nem hiszem hogy lenne esélyed.
A kérdező hozzászólása: Mindig össze vissza van a menstruációm, szóval még erre se számithatok, de a teszt az negativ lett, de volt aki azt mondta, h ilyenkor még ugyse mutatná ki....Amugy köszi mindenkinek, aki próbál segiteni....
Aktus után 2, 2, 5 héttel már kimutatja a teszt. Nem kell megvárni a következõ menzeszt. Tanács pedig nincs. Ez ilyenkor türelem játék. De szerintem is elég kicsi a valószínûsége a terhességnek.

Mikor gyógyulok ki teljesen a hüvelygyulladásomból? Lehet, hogy egyszeri kezelés nem elég nekem? Amíg én érzem a tüneteket, addig a barátom se gyógyul ki? Vagy ez független tőlem?

Mert a felírt kúpom már elfogyott(6 db.), igaz még kenegetek, és az antibiotikumból még van 3 napi adag, de még így is viszketek picit... Félek, hogy nem is jövök rendbe ennyit?l.. Vagy van még remény?

Legjobb válasz: ha orvos írta fel a kúpot akkor menj vissza hozzá,ha pedig magadtól vetted akkor mindenképpen menj el mármint dokihoz.A hüvelygomba nem játék szövõdményei közé tartozik pl.meddõség.úgyhogy szerintem jobb most eltipegni a doktorbácsihoz

ha orvos írta fel a kúpot akkor menj vissza hozzá, ha pedig magadtól vetted akkor mindenképpen menj el mármint dokihoz.A hüvelygomba nem játék szövõdményei közé tartozik pl.meddõség.úgyhogy szerintem jobb most eltipegni a doktorbácsihoz
A kérdező hozzászólása: Gyno-Pevaryl kúpot használtam, a doki írta fel... Pénteken kell visszamennem hozzá, de már annyira utálom ezt a kezelgetést... Még reménykedhetek, hogy addigra elmúlik, vagy várhatom az újabb adagomat?
Még ha péntekig el is múlnak a tünetek, akkor is menj el a dokihoz. Attól még ugyanis nem biztos, hogy teljesen el is tûnt a fertõzöttség. Kezeltesd ki teljesen!
én canesten combit használtam . és nemvolt elég 1 dobozzal megis mételtem doki tanácsára és rendbejöttem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!