Találatok a következő kifejezésre: A barátom ad (171 db)

Amíg nyal a barátom addig én mit tudok csinálni?

Hanyatt fekszem a lábam ugye szétteszem, de ezenkiv?l mit tudnék csinálni?:S

Legjobb válasz: élvezni

élvezni
A 69 is jó egy darabig, de szerintem könnyebb az élvezetre koncentrálni, ha egyszerre csak magaddal foglalkozol. Nem kell közben semmit csinálni, fekszel és élvezed.
Szia! Szerintem a 69 az igazi ilyenkor, vagy csináljátok úgy h mindketten oldalatokra fekszetek és úgy 69 Nekünk Bejött, Remélem Nektek is befog ;-D Remélem Segítettem!;-D
Úristen!!! Szerintem aludj egy jót közben (ilyen nincs) :(
élvezd, simogasd a fejét vagy 69
simogatod élvezed és nyögsz :D
élvezkedsz, a barátod haját buzerálod
mosogass el , törölj port, pucold le az ablakot.
szerintem fõzz egy ebédet vagy porszivózzál XD nyögjé ba*meg és ÉLVEZD! ha látja rajtad, hogy élvezed máris örömet szerzel neki is!
Semmiképpen se a Nemibetegségek kisenciklopédiája címû klasszikust forgasd!:) Élvezd és mutasd ki, hogy tetszik - a többit a párod elintézi!
A kérdező hozzászólása: xD utcsó:D köszönöm a válaszokat akik hozzá is tudtak szólni és tanácsot adni:) egész jó tippeket is hallottam:)
örüljhogynyalnakéskussoljbázz.
A kérdező hozzászólása: köszee, ha te nem írsz hüly*én halok meg
lazulj el és simogasd közben a fejét vagy túrd a haját:D
Kulcsold át a lábaddal, vagy pedig mozogjál kicsit te is. Simogathatod a fejét, és halkan nyöghetsz is hozzá, mikor jó. Ha már ennyire bizalmas pózban odaengeded, akkor minek szégyenlõsködni?
Nem musztály ott hangosan nyögdécselni....halkan is lehet:D Nekem pl az tetszik, mikor a párom enyhén nyomja a fejem a puncijához, vagy ha a lábával átkulcsolja a fejem, persze úgy, hogy én tobábbra is "hozzáférjek":DValamint még az is, ha a vállamat enyhén karmolássza.
Vegyél egy tetrist.
Addig menj ki a nagyi befõttjéért a spájzba!! xD
Ha jól esik nyögjél hangosan, nem fog kiröhögni, és te is jobbanfogod élvezni.
Nézd a TVt, olvass egy könyvet... (azt még elvileg lehet is közbe :) ) Amúgymeg halkan nyögjél ha jó, mer abból tudni fogja h jó neked. Vagy akár mondhatod is hogy jó :) , meg hogy hol csinálja, meg h hogyan. Mindenki örül ha a csaj megmondja mi a jó neki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a normális válaszokat :) okéé h élvezni csak kicsit szégyenlõs vagyok h nyögdicséljek:S
Élvezni xD 69
A kérdező hozzászólása: köszii :P majd kipróbálom :)

Milyen becenevet adjak a LÁNY barátomnak? Folyton azzal faggat, hogy milyen becenevet adnék neki. Van barátja, és őt szereti, viszont arra kíváncsi, hogy milyen becenevet adjak neki. Nem adhatok akármit, mert csak a barátja vagyok. Tehát, mi legyen?

Folyton azzal faggat, hogy milyen becenevet adnék neki. Van barátja, és őt szereti, viszont arra kíváncsi, hogy milyen becenevet adjak neki. Nem adhatok akármit, mert csak a barátja vagyok. Tehát, mi legyen?

Legjobb válasz: Legyen mondjuk kiszhülepica.

Legyen mondjuk kiszhülepica.
A TE barátod, TE ismered õt, TE tudod hogy néz ki, mik a szokásai! Szerinted kinek kellene ezen elgondolkodni? Nem véletlenül téged kérdez. Szerintem az már egy szegénységi bizonyítvány, ha annyi szókincsed nincs, hogy kitalálj neki egy becenevet!
Legyen mondjuk Pinuka. Ha a párja számon kéri, mondd azt halál komolyan (van is alapja), hogy ez angolszász nyelvterületen egy fafajta (pinetree). De nem faszán.
Drága Oleanderszender Pillangóm.
Báthed
Mondjuk a keresztnevébõl, nem logikus? Vagy most mit vársz? Hívd kis sárga mitokondriumnak.
Vagy a vezeték/keresztnevébõl valami.2.voltam.
Valamit ami jellemzõ rá, de nem hogy pl:szõke, hanem valami személyesebbet.Egyik fiú ismerõsömet Borzasnak hívják a barátai mert alapvetõen mindig olyan borzas haja van és nem lehet vele mit csinálni.

Barna folyásom volt 3-4napig /mensi után 2héttel/ de szerencsére elmult, bár nem tudom mitöl lehetett? Bejelentkeztem nőgyógyáshoz, de csak 2hét mulvára kaptam idöpontot, és addig lefeküdhetek a barátommal, vagy lehet belöle valami gond?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül... De máskor ne feküdj le addig a barátoddal amíg nem látott orvos?! Mit mondott a nõgyógyász? Velem is volt már ilyen nem vészes csak ha viszketõ érzéssel jár és ezt a tünetet tovább tapasztalod, de még akkor sem vészes csak orvoshoz kell fordulni...

Nem feltétlenül... De máskor ne feküdj le addig a barátoddal amíg nem látott orvos?! Mit mondott a nõgyógyász? Velem is volt már ilyen nem vészes csak ha viszketõ érzéssel jár és ezt a tünetet tovább tapasztalod, de még akkor sem vészes csak orvoshoz kell fordulni...
szerintem nyugodtan lefeküdhetsz a barátoddal, kivéve ha további tünetek lennének, viszketés, csípés, gyulladás, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) kicsit megnyugtato volt:)
Önmagamat.
én semmit
Csinálok egy 5 órás Best of-ot neki az ilyen kérdésekbõl...
Én nem ismerem el a Valentin-nap létjogosultságát.
2 tojást egy szál vastagkolbásszal
Csokit, plüssállat, és egy kis szerelem :)
dick in a box
ásványvíz...

Joggal vagyok féltékeny, ha a barátom más lányoknak adja meg a telefonszámát, igaz, csak baráti célbol?

Legjobb válasz: így nehéz megmondani, ehhez jobban kéne ismernünk a barátodat és téged is. :)

így nehéz megmondani, ehhez jobban kéne ismernünk a barátodat és téged is. :)
miért nem dobod ki? lehet már nem jó a kapcsolat, és be akar újitani..
Én már azon is kibuktam mikor a barátom böködött egy olyan csajt akivel elõttem smárolgattak... Szóval jogosan buktál ki!
A kérdező hozzászólása: megaláztatás??aztmondta utolag hogy találkoztak is de a csaj bunronda, kovér, budos meg minden rossz amit eltudsz képzelni, megnéztem a profilját és nem a legszebb, tényleg.de félek, hogy nemvagyok neki elég jo, mert mostanában nemugy besyélunk ahogy szoktunk...sokkal tobbet veszkeszunk és még ezis.o nemértette miért akadtam ki, de neki se tetszene ha én máspasiknak adnám meg a számomat, énse fogom elturni.
az elõttem íróknak teljesen igazuk van...még találkoztak is? és beveszed, hogy így nézett ki? anyám...én sosem venném be. csak idõ kérdése és le fog cserélni:(
A kérdező hozzászólása: hát megnéztem a facebookon is a csajt és nem egy fonyeremény...van okom mostmár aggodni is?? :((( nemakarom elvesziteni...
Én megijeszteném a barátodat és a helyedben választás elé állítanám. Vagy õ vagy te! De akkor a másikkal teljesen meg kell szüntetni a kapcsolatát.
van okod aggódni. le leszel cserélve. azoknak, akik azt írták rakd ki a szûrét, igazul van. vagy te õt vagy õ téged, de szakítás lesz a vége:( sajnálom:( majd jön más, aki megbecsül téged és nem fog ilyet csinálni:(
nem latod h ez igy nem jó?
Esküszöm, nem értem a logikát. Szóval azért nem csalt meg, mert a csaj bûnronda..? És ha nem lett volna az? De mondok egy példát a saját életembõl: az exem találkozgatott egy nõvel "barátilag". Mikor ezen problémáztam, mindig azt mondta, hogy ne hülyéskedjek, sosem csalna meg vele, hiszen a nõ idõsebb nálunk 9 évvel, meg barátja is van. Egyszercsak szakított velem és õk azóta is együtt vannak... Azóta tudom, hogy nem számít! Mindegy, hogy néz ki a másik lány, ha elkezd találkozgatni a pasi valakivel, akkor abból elõbb-utóbb szex lesz, legföljebb te nem tudod meg soha... :(
A kérdező hozzászólása: mondtam neki h tiltsa le, akkor fogok teljesen megnyugodni.a telefonszámát is torolje ki.aztmondta h amiután megadta a számát és "barátkozni"akart vele, elkezdett neki állandoan irkálni, hogy menjen ki vele, találkozzanak este stb.a caj mondjuk elég messze lakik, de a az apjaott dolgozik, ahol a barátom most ilyen tanulmányi kirándulásra ment...és ott látta meg.
A kérdező hozzászólása: habár igaz, hogy a kinézet nemigen számítana, ha leakarna cserélni, vagy szorakozni egy kicsit....de aztmondta olyat nemis tudna csinálni, mert nagyon szeret és énvagyok a mindene.most mit tegyek?
itt már írták egy páran, hogy mit tegyél. neked kell eldöntened, hogy mit választasz.
A kérdező hozzászólása: ezalatt az egy év alatt egyszersem hazudott nekem, és biztam benne.nemhiszem h megcsalna...elvesziteni se akarom...tudjátok, az elso nagy szerelem...:(
Ne féltékenykedj, hanem gondolkodj. Attól még félre fog dugni a barátod, hogy te hisztikézel... szóval döntsd el, hogy mit vagy hajlandó eltûrni és tartsd magad az elhatározásodhoz. Ebben az esetben egyértelmû, hogy a barátod NEM barátkozni akar ezzel az idegen csajjal, na most vagy legyél határozott és küldd el a [email protected]ára a fickót, vagy tûrd ezt a megalázást, de akkor maradj csendben, mert maganak csináltad ezt a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: bevan jelolve.:)
Nem.
Ha nem hívogatják egymást folyton és nem is smseznek, csak tényleg arra kell, ha valami gond akkor el tudják érni egymást, akkor ne légy féltékeny.
A kérdező hozzászólása: tobbmint 1éve vagyunk egyutt, nagyon szeretjuk egymást és most egy csaj elkérte tole a telefonszámát, erre én kiakadtam, hogyha énse adom meg, o se adja meg..:( joggal vagy jogtalanul szerintetek?
hol kérte el a számát? meg ki kérte el a számát? pl. ha az egyik osztálytársa vagy valamelyik haverja, akkor nem lennék féltékeny. ha elmegy egy buliba, ott megismerkedik vkivel, aki elkéri a számát, akkor nem csak barátkoznak...ez nagy kamu
A kérdező hozzászólása: nem buliban...egy csaj látta ot valahol, ráírt facebookon és ott kérte el tole a számát ugy h megkérdezte tole lehetnének-e barátok.
a csaj nem csak barátkozni akar sztem a pasid sem:D bocsi
amúgy hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: pont ez jutott az eszembe h nem barátkozni akar a csaj tuti...egyébként 19évesek vagyunk mindketten:)
majd idõvel rájössz, hogy ilyenkor a pasi a hibás, aki megadja a számát, nem a csaj, aki elkéri:( de ahogy nézem, ehhez még pofára kell ess...:(
A kérdező hozzászólása: énis azt érzem h sok pofon kell még...amikor megkérdeztem minek adja meg idegen csajoknak a számát, aztmondta attolmég h van barátnoje lehetnek barátai.de csak egy ismeretlen kiscsaj, aki látta otés ráírt, aztán bejelolte és elkérte...én ezen kiakadtam...
megértem. nem hiszem, hogy megbecsül téged.
A kérdező hozzászólása: ráadásul elkuldte, amit irtak, és úgyvolt, hogy találkoznak is ráadásul!!!!aztán a végére, nemtudom h az én hatásomra e, mert akkormár mondtam neki h ez nem esik jol, de végul aztirta oda a csajnak h nemtalálkozhatnak, mert barátnoje van.
miert nem jelolitek be h kapcs.ban vagytok?
akkor szenvedj. ezt is írták már.

Van egy szerelmem egy másik országba. Maradjunk barátok addig amíg nem találkozunk a nyári szünetbe, mert ő nem bír megállni, hogy minden este rám gondol és, hogy akkor eggyel nagyobb szintre léphetnénk, de megkért, hogy addig várjak. Nem is szeret?

Ezt mondta nekem.Igazából szeretem ,de nem tudom ,hogy ő most mit akar ezzel, egy idő után szakítani akar?

Legjobb válasz: Kis Csillag! Ez úgy butaság, ahogy leírtad.

Kis Csillag! Ez úgy butaság, ahogy leírtad.
Te melyik vagy? Amúgy nekem olyan volt, hogy az ország két vége, és még mindig nem tettem túl rajta magam, szerintem nem is fogom... Na, én úgy voltam vele, hogy igen, legyünk barátok, de ha kezdeményezett volna, tuti nem utasítottam volna el.

Ádám mit dolgozik a barátok köztbe?

Lehet ilyen munkát vállalni, vagy ilyen csak a sorozatba van?

Legjobb válasz: Ádám hímringyó (férfi qrva)

Ádám hímringyó (férfi qrva)

Ez igaz lehet szerintetek? Fizess adót a barátaid után! Lent folytatódik!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=679967125352721&set=..

Legjobb válasz: Idegenforgalmi adó vagy 30 éve létezik, az eltöltött vendégéjszakák után kell fizetni. Amúgy minden szállodában, panzióban, kempingben, stb kell fizetni. Ha kimentek bográcsozni a telekre, akkor nem kell. Újabb agymenés már csak megint.

Hát ez már nagyon szánalmas, itt lenne már az ideje szétcsapni az öltönyös tolvajok között.
Idegenforgalmi adó vagy 30 éve létezik, az eltöltött vendégéjszakák után kell fizetni. Amúgy minden szállodában, panzióban, kempingben, stb kell fizetni. Ha kimentek bográcsozni a telekre, akkor nem kell. Újabb agymenés már csak megint.
"Hát nem hinném, hogy ez a sztori igaz lehet... Arra nincs törvény, hogy nem hívhatsz vendégeket" Pedig jobb ha elhiszed. Nem törveny, helyi rendelet. Es ez nem ujdonsag, par eve meghivott egy haver a balatoni nyaraloja es mondta hogy ne az udvarra parkoljak, ne is a haz ele, hogy ne lassak ezek a tetu ellenorök, hogy vendegek vannak. "fõleg ilyen Orbán lapjáról kitiltottak oldalán...ezen oldal adminjai a hõbörgésük miatt lettek kitiltva onnan mert olyanokat mondtak azaz írtak amiket normális ember nem fogalmaz meg...ezek többször is nyílvonáságra hozta régebben Orbán oldala..." Nem az szamit, hogy ki mondja, hanem hogy igaz-e. Ebben nincs semmi ujdonsag, mint mondtam ez mar letezett evekkel ezelott is. Lehet hogy azon a települesen, ahol a hozzaszolo nyaraloja van ujonnan lett bevezetve, de az ötlet nem uj.
Idegenforgalmi adót mér évek óta kell fizetni, és bizony igen; a barátaid után is.
Aki ezt beveszi...
Amúgy pedig a "szarország" így írandó "Szar ország" :D
Hát nem hinném, hogy ez a sztori igaz lehet... Arra nincs törvény, hogy nem hívhatsz vendégeket, fõleg ilyen Orbán lapjáról kitiltottak oldalán...ezen oldal adminjai a hõbörgésük miatt lettek kitiltva onnan mert olyanokat mondtak azaz írtak amiket normális ember nem fogalmaz meg...ezek többször is nyílvonáságra hozta régebben Orbán oldala...
nyilvánosságra*
Ez olyan, mint amikor saját taxiddal viszed a haverokat, és nincs letakarva a felírat. Aki szobakiadásból él, annak fizetni kell, nem lehet haveri körre hivatkozni, jól is néznénk ki.

Összejönnétek olyan típusú férfivel, mint a Barátok köztből Ádám?

Valami indokot is írjatok légyszi mellé. :)

Legjobb válasz: Mi az a Baratok kozt?!

Mi az a Baratok kozt?!
Nem. (olyan bájgúnár, amúgy is a Nõket szeretem ha nem tudnád)

Szeretnék venni a barátomnak egy könyvet. Nagyon szeret egy könyvet: Vladimir Nabokov-Lolita. Arra gondoltam, hogy egy általa írt művet adok neki. De mivel nem ismerem az írót nem tudom melyik könyv jó. Nem tudnátok ajánlani egy könyvet amit ő írt?

Legjobb válasz: ÓÓÓÓÓ de imádom én is a Lolita könyvét! Nagyon jó könyv. Én olvastam tõle az ADA könyvet is.Ez is nagyon jó.Ha szereti Nabokov egyedi stílusát akkor ezt a könyvet ajánlom neki.. Van még egy könyv amit én nem olvastam el,de azt mondják jobb mint a Lolita.Ez a "Gyér világ" (én azért nem olvastam el,bár ez is megvan a könyvgyûjteményemben ,mert ez a könyv verses formában van írva..Így még nem szántam ré magam,hogy mint hosszú vers vagy ének formában elolvassam..De az Ada könyvét nagyon ajánlom..

ÓÓÓÓÓ de imádom én is a Lolita könyvét! Nagyon jó könyv. Én olvastam tõle az ADA könyvet is.Ez is nagyon jó.Ha szereti Nabokov egyedi stílusát akkor ezt a könyvet ajánlom neki.. Van még egy könyv amit én nem olvastam el, de azt mondják jobb mint a Lolita.Ez a "Gyér világ" (én azért nem olvastam el, bár ez is megvan a könyvgyûjteményemben , mert ez a könyv verses formában van írva..Így még nem szántam ré magam, hogy mint hosszú vers vagy ének formában elolvassam..De az Ada könyvét nagyon ajánlom..
A kérdező hozzászólása: Elmondanad par mondatban, hogy mirõl szól?
Ada könyv röviden: egy testvérpárról szól a gyerekkoruktól kezdve életük végéig elkíséri õket a történet.Kicsit Lolitás, mert a testvérpár testileg és lelkileg is oda vannak egymásért. DE! õk nem a földön élnek hanem az ikerbolygóján Démonianon.Megismerheted a Démonian világát, a benne élõk gondolkodását, vallását, érzéseit..Olyan romantikus, fantázia regény..Leírja, hogy miben más mint a föld..Jó könyv nagyon...
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!