Találatok a következő kifejezésre: A barátom a számba élvezni (5 db)

A barátom a számba szeretne élvezni, nagyon rossz maga az ize a spermának? Tudom, hogy mindenkinél más. De ti lenyelitek vagy ki is köpitek?

Legjobb válasz: Én nem tudom, nekem semmi bajom azzal ha a számba élvez a barátom. Egyszerûen természetesnek veszem, hisz szeretem, és szerintem semmi visszataszító nincs benne, persze csak szerelem esetén. Sokaknak gondot okoz, nem tudom miért.

Én nem tudom, nekem semmi bajom azzal ha a számba élvez a barátom. Egyszerûen természetesnek veszem, hisz szeretem, és szerintem semmi visszataszító nincs benne, persze csak szerelem esetén. Sokaknak gondot okoz, nem tudom miért.
szerintem az elõváladéknak is van ize..nekem még nem élvezett a számba a barátom, mert mondtam neki h nem szeretném...az elõváladéknak ilyen sós íze van, gondolom a spermáé is....meg hallottam már h a sperma íze sós, de attól függ, mit eszik elõtte vagy mit iszik az is valamennyire befolyásolja. pl én annyit hallottam ha ananászlét iszik akkor édesebb lesz, és ha sok joghurtot eszik akkor meg fehérebb :D de ha nem szeretnéd h a szádba élvezzen akkor egyszerûen mondd meg neki!és az utolsó kérdésre a válasz:ugye írtam, h nem élvez a számba, szóval vagy a hasára vagy az én hasamra vagy mellemre vagy zsepibe akárhová mehet végülis:D
Nincs rossz ize, de jellegzetes:-)Olyan mint az elõváladéknak, igen, és tényleg befolyásolja hogy mit evett aznap vagy a közelmultban:-)Szerintem próbáld ki, ha nem izlik max kiköpöd és többet nem élvez a szádba:-)A puding próbája az evés:DDDd
Ha szereted, akkor nyeld le. Ha rossz az íze, max. kiköpöd és megmondod neki, hogy bocsi, de ezt nem. De amúgy nem rossz az íze. Sztem "semleges".
Ha megengeded neki, és nem jó ízû, még akkor is kiköpheted :D De ha lenyeled se lesz semmi bajod ;) Mi úgy szoktuk, hogy odakészítünk pár db zsepit meg egy pohár üdítõt, és miután elélvezett, kiköpöm, majd iszok :) De max ha neked nem jön be akkor meg fogja érteni, hogy te nem szeretnéd, hisz mondtad h szeret :)
Nem is értem mitõl lenne mitõl lenne rossz. Nem epe ez! Simán jó miért ha téged nyalnak az nem undorít? semmivel se undoritobb!
Szép hogy mindent megtennél, de ne hagyd, hogy kihasználjon. Ha nem akarod, ne csináld. Neki is meg kell értenie, hogy van ami neked annyira nem jön be. Általában keserû, vannak módszerek, hogy édesebbé tegye. Nem kell lenyelni, mondjuk elég egészséges... Köpd ki nyugodtan.
napi fürdés nemárt !
Én is mindig lenyelem, és nem esik nehezemre.Nem gondolok rá mit nyelek le, és nem pattogok rajta, és én úgyérzem ennyivel tartozok a barátomnak hisz ö is kényeztet engem!
Szia! Teljesen mindegy mi mit csinálunk...ha a párod szeretné , hogy csináld neki és te nem undorotsz tõle, akkor próbáld meg, de attól még nem kell lenyelned, sztem simán kiköpheted..vagy amikor érzed hogy mindjárt elélvez, akkor elhajolsz, és csak kézzel folytatod... Ne csinálj olyat amit nem akarsz, ezt a párod sem várja el tõled ha szeret..., de egyszer mindent ki lehet próbálni:D
Eleinte én is kiváncsi voltam rá, hát le is nyeltem párszor és mindig más volt az íze, de bõven elég volt az a pár alkalom ...mostmár simán kiköpöm és kész. Én csokit szoktam etetni a párommal vagy az említett ananészlé a jó bevált.
Elõre is köszönöm a lepontozásokat :D:D:D Én úgy tapasztaltam, hogy keserû, de az elfogyasztott ételek és italok is befolyásolják az ízét. http://www.tippektrukkok.hu/a_sperma Én nem szoktam lenyelni, inkább kiköpöm, vagy kézzel fejezem be és letörlöm a párom pocijáról. Ha tartasz a dologtól, próbáld ki a következõ módszert: - Kényeztesd a zuhany alatt - Közben vehetsz egy kis vizet is a szádba (az én páromnak pl. izgató, ha jó meleg vizet veszek a számba és úgy csinálom) - Ha elélvezett, a rajtad is végigfolyó vízzel keveredve kifolyathatod a szádból, majd vízzel ki is öblítheted. Az én párom is nagyon élvezi, ha a számban mehet el. Én megmondtam neki, hogy nem rajongok az ötletért, de próbáljuk ki ezt a módszert... Így minden probléma nélkül szívesen kényeztetem és nem problémázik rajta, hogy nem nyelem le, mert tulajdonképpen észre sem veszi a sok víztõl, hogy lenyeltem-e vagy sem. Õ pl. 1. alkalommal rá is kérdezett, mert nem tudta eldönteni, én meg megmondtam, h nem nyeltem le és egyáltalán nem problémázott rajta és nem is akar kényszeríteni. Így meg mindenféle undor nélkül szívesen kényeztetem és egyre kisebb bennem az ellenállás...
én is mindent megtennék a szerelmemnek, és én erõsködtem hogy kipróbálom. soha többé! :) az viszont közrejátszik az én esetemben hogy dohányzik a barátom, szóval szerintem ettöl is lehetett borzalmas íze :)
A kérdező hozzászólása: a barátomért mindent megtennék mert szeretem és ö is visszont...
A kérdező hozzászólása: köszi..nem hinném , hogy kihasználnaa mert 1 éve vagyunk együtt s volt rá példa , sokszor ott hagyhatott volna de nem tette...kiprobálom háthaa nem halok belé..
ha igazán szereted minden tmeg teszel neki. én igazán szeretem a párom és boldog vagyok ha õ boldog és ez kell a boldogsághoz az életben még nagyon sok áldozatot kell meghozni ha felnõ egy nõ... Kg.

A barátom számba akar élvezni de félek. Mit tehetek?

Barátommal 3hónapja vagyunk együtt.Õ 21 én 17.Persze már egyre s?r?bben megy rá a sex témára.(Ami érthet?) Sz?z vagyok még,és beszélgettük,hogy ? mit vár el egy lánytól...mondta,hogy nagyon szereti ha egy lány szájába élvezhet...kicsit elhúztam a számat és így tett,hogy "de nem fontos lenyelni"...most ezt h gondolta?:D ha a számba élvez rohanjak kii a wcre és köpjem ki?:D:D elég gáz lenne...jaa és 1-2 jó szopási technikát is írhatnátok:$ fiúk mit szerettek?

Legjobb válasz: 2 valasztas van 1 megengeded h megtegye 2 nem negeded ez tolled fugg ha oromot akarsz szerezni akkor igen ha meg nem akkor nem de ez nem lessz egy jo pont nala ( persze attol fugg h hany evesek vagytok) szoval korotok?

2 valasztas van 1 megengeded h megtegye 2 nem negeded ez tolled fugg ha oromot akarsz szerezni akkor igen ha meg nem akkor nem de ez nem lessz egy jo pont nala ( persze attol fugg h hany evesek vagytok) szoval korotok?
Jó így, hogy megbeszélitek. Így tisztázzátok, mi jó neked, mi neki és mi az ami mindkettõtöknek. Ha majd sor kerül rá, szép sorjában, nem elsietve kipróbáljátok. Ami nem jó, azt kihagyjátok. Sok sikert.
Minden rajtad múlik, ha nem akarod akkor nem engeded. Ha szeret akkor nem fogja erõltetni. Ha meg nem ért meg akkor már most szakíts vele, mert akkor nem érdekled igazán. De szerintem, ha ilyen kérdést felteszel akkor még éretlen vagy és nem biztos, hogy sürgetni kellene a sexet. 28/L
Ne tedd meg. Ha nem képes normálisan szeretkezni, akkor nem szeret. Csak ma divat az orált szexkultúrának tartani. Az ilyen fiú nem a párjával törõdik, csak saját magával és túlfûtött szexuálisan. 27/F
Zsepibe szokás ilyenkor, ha nem bírod a dolgot.
ja boccs:D na az a lenyeg h szerintem meg teheted neki nem fog rosszul esni neked hidd el nem hanyod ossze magad vagy ijesmi!
18:01 27/F ez egy batáris baromság. Valószínüleg kényelmesebb és élvezetesebb, ha nem kell kivenni aztán szanaszét lõni vagy gyorsan zsepiért kutakodni, hanem sokkal egyszerûbb "beletermelni" a cuccost. Ha szereted a srácot akkor simán bevállalhatod nem elsz tõle semmi bajod. Mellesleg a spermában sok a fehérje, erõsíti a körmöt és a hajat
utolso te buza vagy??? mert ugy nez ki?! a parkapcsolatba beletartozik az is h oromet szerzunk egymasnak de ez nem fontos mondom h akarod ted meg h a nem akarod akkor ne tedd te dontesz
"Ne tedd meg. Ha nem képes normálisan szeretkezni, akkor nem szeret. Csak ma divat az orált szexkultúrának tartani. Az ilyen fiú nem a párjával törõdik, csak saját magával és túlfûtött szexuálisan. 27/F" Apám, neked sincs csajod, vagy ha van akkor tuti papucs vagy. Még hogy ez nem rendes szeretkezés. A szex arról szól hogy figyelünk a másikra, nem pedig arról hogy a lány vágyait figyeli a fiu , viszont a fiu semmit se várhat el cserébe.
Én erre csak annyit tudok mondani, hogy önzõ a pasid. Még semmit nem adott neked, de már tartja a markát, hogy kapjon.... Arra sincs tekintettel, hogy szûz vagy, egy szûzlányt nagyon el lehet rettenteni a szextõl, ha a pasas erõszakos.
Mi 1év 7 hónapja vagyunk együtt, és "4 honapos korunk ota" tudja, hogy nagyon vágyok rá, és mindent megteszek neki az ágyban (ezt õ is tudja) de akkor sem hajlandó rá, kerek perec megmondta... "Nem fogom hagyni, hogy rámverd, lenyelni meg SOHA nem fogom akármennyire is akarod!!" Ezt egy szép menet után kaptam a fejemhez...
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat..pár megjegyzésre válashzolnék... a vénfószer palinak elsõsorban üzenem, hogy engem te ne hordjál elfele mindennek amikor nem is ismersz...:) nem kérte senki, hogy idegyere oktatni..tanácsot kértem nem oktatást! valaki írta, hogy fura neki, hogy 3hónap után már ilyenek merültek fel...alapból 1éve ismerjük egymást..5hónapig utánna ismerkedtünk, összejöttünk:) az utoolsónak üzenném, hogy tényleg megtennék érte mindent!!nagyon szeretem:$:) várom még a tanácsokat, de az eddigieket is köszönöm(K)
Lélekben még nem vagy rá felkészülve, érzem, hogy félsz. Lassan, fokozatosan fedezd fel, hogy a tested mit kíván, és csak azt tedd, amire teljes belenyugvással engedélyt ad. Ha engedsz a barátod nyomásának, lehet meg fogod bánni, és lelkileg meg fog viselni. Ha úgy döntesz, megteszed, végy egy papírzsepit, és mikor a szádba kerül, és nem akarod lenyelni, köpd bele. :) Nem kell rohanni a mosdóba. A technika jön magától, az a fontos, hogy élvezd! Nyalogathatod, aztán meg mint egy cumit, szívhatod finoman. Kezd akkor, mikor még gyenge az erekció. Nekem nagyon az a benyomásom, hogy kényszeres megfelelési vágyad van, a barátod "elvárásaira". Ezért ezt megalázónak is érezheted. Mondom, semmit ne tégy, amire nem érzel belsõ késztetést! Ha igazán szeret, felelõsségteljesen és türelemmel fog bevezetni a szeretkezés birodalmába!
Jah és õ csak a szexet akarja tõled, és nagyon úgy tûnik hogy nem szerelmes beléd
"Én nem vagyok ellene, de szerintem az hogy valakinek a szájába élvezz az azoknak fontos akiket csak a sex érdekel." Szex. Szex, szex. Vágod? Szex. Így írják magyarul. Nem vagy 14 éves, könyörgöm. Amúgy nyugodtan hozzátehetted volna, hogy ha le akarja fektetni, akkor biztos nem is szereti - mert az ilyet is csak a szex érdekli. A szex fontos, pláne hosszú távú kapcsolatnál. Ha nem passzolnak össze az igényeitek, valaki nem lesz elégedett, és ez rányomja a bélyegét az egészre - ami hosszú távon érezteti hatását általában. Ha megbeszélik a vágyaikat az sokkal jobb mint az, amikor 20 perccel a tervezett dolog elõtt a lány még itt írogatja a kérdéseket, hogy hogy is néz ki a szex, meg hogyan kell nekiállni.
A szex nem arról szól hogy te megteszel valamit, aztán cserébe én is, - ez nem szex, hanem zsarolás. Ha szeretnéd orálisan kielégíteni barátodat, hát rajta, de csak akkor ha komolyan akarod, és nem elvárásból teszed. Az meg hogy lenyeled vagy nem, menet közben kiderül.
Egyáltalán nem kötelezõ sem a szádba engedni a spermát, sem lenyelni. Érdekes, én (30/N) sem csinálom egyiket sem, és jól megvoltam a kapcsolataimban. Ez nem jelenti azt, hogy nincs a kapcsolatban orális szex, attól, hogy nem úgy csináljátok, mint a pornófilmeken. Kézzel is befejezheted, illetve ha már szexelni fogtok, az orál lehet az elõjáték része, csak izgatás, és akkor nem lesz gond a spermával. Tekintve, hogy 17 éves vagy és szûz, igaza van annak, aki a fokozatosságot ajánlja. Ne ezzel kezdjétek a pettinget semmiképp.
Mitõl félsz? Ha nem írod meg, nem tudok válaszolni. Most saját fõbõl fogok kitalálni aggodalmakat. Íz. Hát, ez zsákbamacska. Mindenre fel kell készülni. Két pasimnak olyan gusztustalan íze volt, hogy elkezdtem öklendezni, az egyiküknél futni kellett a mosdóba :S Megkérdezted már, hogy milyen íze van, megkóstolta-e már? Ha ilyen gondotok támad, akkor számtalan izgató befejezés létezik, ami kárpótolja érte. Szerintem lenyelni sokkal, sokkal egyszerûbb a kellemetlen spermát, mint kiköpni, mert a nyelés egy pillanat, a kiköpés pedig nem éppen. TIPP: valami finom édes innivaló legyen melletted, amivel leöblíted a maradványokat és az utóízt. Jobbat nem tehetsz. Biztonsági okokból zsepi is legyen elõkészítve, hogy ha a szádban van, de képtelen vagy lenyelni, akkor azonnal köphess. Innivalót ne felejtsd el. Ügyesség. Tudja, hogy szûz vagy. Szeret, nem? Gondolom EZÉRT vagy vele. Akkor pedig maximálisan megértõ és türelmes. Hiszen rajta tanulod meg. Neki ugyanúgy van feladata, kötelessége, mint neked: neki kell megmutatnia, hogy õ hogy szereti, hogy mi a helyes technika, õ fog finomítani téged. Az elsõt felhúzott állapotban csináljátok, hogy ne tartson sokáig, mert hamar el fogsz fáradni, és látszani fog rajtad, aminek két kimenetele is lehet: vagy fel kell adnod, és máshogy befejezni, vagy lekókad tõle, mielõtt ez megtörténne. De ÉN elvárom a pasitól, akit orálisan elégítek ki, hogy ne 10 percig tartson neki elmenni, mert 5 percet is nehezen bírok, nincs nagy szám. Ehhez is edzõdnie kell a legtöbb nõnek. Technikát utánaolvasással és videók nézésével tudsz kialakítani, ha még sohasem csináltad. Félsz, vagy csak izgulsz?
Szia! Pontosan mi az, amitõl félsz? Szóval, azt írod, félsz, de közben szopási technikákról faggatsz minket. Leírnád egyértelmûbben? Mellesleg, ha a szájbaélvezéstõl félsz, akkor egyelõre azt még ne. Egy ideig vegye ki, mielõtt elélvez, és majd kézzel folytatod. Amúgy aranyos lány vagy, hogy megtennéd a barátodnak. Sok lány még a szájába venni se hajlandó. De azt mondom, ha félsz, akkor ezzel még várjatok. Oldottabban megy majd, ha elõbb maga a lefekvés történik meg.
Nekem már az fura, hogy 3 hónapja vagy együtt valakivel, de már ennyire bensõséges dolgok mennek, hát én nem értem ezt komolyan. De te döntöd el, ha nem akarod nem csinálod, ha akarod csinálod. Én soha nem tenném meg, mert szerintem gusztustalan, én ételt fogyasztok, nem spermát.
18.19 kommentelõ Szerintem egy normális sexuális kapcsolat a nélkül is mûködik, hogy a szájába élveznek a csajnak. Én is 10 éve vagyok a párommal és szerintem mindenki eltudja dönteni maga is, hogy mit vállal be. Én nem vagyok ellene, de szerintem az hogy valakinek a szájába élvezz az azoknak fontos akiket csak a sex érdekel. Ha már szeretsz valakit és évek óta együtt vagytok nem ez lesz a legfontosabb. (Pedig mi sem nagypapásan élünk) 28/L
A kérdező hozzászólása: Õ 21éves én 17...de ezt leírtam az elején..:)
én azt szeretem ha a csajom rámveti magát, és gyakorlatilag, õ erõszakol meg engem... arra nagyon gerjedek. Persze van mikor fordítva van, és õ se panaszkodik. Másik nagy fétisem még a lábak....kínos, nemkínos ez van, imádom ha pl magassarkúba van, és/vagy harisnyába, amit le lehet tépni róla.... 18/F
Szerintem kezdjétek az alapoknál, az pedig nem az orálsex. Én is így voltam, teljesen jól bevezetett az exem a sexbe, és kellett egy kis idõ, míg orálisan tudtam kényeztetni. Manapság egyébként már teljesen általános szerintem az orál sex. Ha nem szeretnéd lenyelni, legyen kéznél zsepi...
18:06 ez most h jon ide??:) ))
Elõször is, ha kérdést írtad, ott le volt írva, hogy nézz utána legelõször is a témának, mert te már a sokadik vagy, ha vetted volna a fáradtságot, rengeteget olvashattál volna itt is errõl. De ha már feltetted. Kicsit összevissza válaszolva. Ha beleélvez, nem kell rohanni, mi fiúk nem vagyonk nyimnxyámok, ha pl õ fekszik, és te fölé hajolva szoptad, akkor simán visszacsurgatod a farkára, vagy ha van kis eszetek, odakészítetek elõre egy törölközõt, mi pl a levetett alsóba szoktunk, ha nem törölközõbe. amúgy orvosi tény, ill tény, csak orvos mondta, hogy a sperma teljesen olyan tiszta anyag, mint az anyatej!!! Nemtom sok nõ mit finyákol, az íze is sokszor jó, bár a kajától függ. (ajánlom Elke Metzger Naplóm-ra keresést a neten, eszméletlen izagtó, tanulságos olvasmány!!) Ha csípõset evett, vagy alkesz, vagy sok húst eszik szarabb lehet, keserûbb az íze, ha sok édességet, meg üdítõt, pl én boleró poros italokat, akkor fincsibb, édesebb, ahogy barátnõim is mondták már. Ha barátod kicsit figyelmesebb lenne, akkor bevezetõnek elmehetett volna pl amikor kivered neki, pl õ meg nyal, vagy smárolás közben, hogy szokd, és a kezeden landolva, megszokhattad volna az állagát. Nem késõ, szerintem kezd így a barátkozást az anyaggal, rengeteget fogsz vele még találkozni4 :D szopási technika, pl nagy a különbség, mikor tényleg rászív a csaj , amikor valóban megszopja a farkat, mint amikor csak ki-be szopizik rajta. Sokkal jobb vákumosan. ezen kívül mindent körbe élehet nyalni rajta, körülötte, az a pasitól függ, mi jön be neki, de ha a szádban van, akkor a nyelveddel a makk peremét járd körbe, az a legérzékenyebb része. Mégegy jótanács! Ha kipróbálod a szájbaspriccet, ne a torkod felé álljon a nyílása, mert félrenyelve köhöghetsz, és az kellemetlen lehet, hanem inkább a nyelved alá, szájpadlásra, szád belsõ szélére.... Aztán szerintem nyeld le elsõre, aztán onnantól mehet. jó szopást!
Nem vagyok buza, és nem utánozom a pornósztárokat!Csak normális férfi vagyok. A buzák szoktak orálisan szeretkezni, mert normálisan nem tudnak. 6 éve vagyok nõs, , és orál nélkül is tökéletes a szexuális életünk. Te pedig kislány, vegyél a szádba valamilyen gusztustalan ragacsot, akkor lesz fogalmad arról, hogy milyen, ha a szádba élvez a fiúd.
utolsó b*zdmeg a hímfrigid pics*f*sz oldal egyel odébb van
vagy te meg a nõd vagytok ilyen konzervatív nagypapák akik félnek kipróbálni általános dolgokat. (tapstaps)
Házas barátom! Ha nem csináljátok az orált, akkor honnan tudod, milyen ha a szádba élveznek? Pláne te, mint a férfi? Ja, hogy sehonnan? Akkor köszönjük a részvételt, majd értesítünk. ON Semmitõl nem kell parázni. Ha jó akkor lenyeled, ha nem akkor kiköpöd zsepibe. Ha jó szeretnél lenni, akkor nézz pornót - abból sokat el lehet lesni. Itt sokan szeretnek pfujjolni rá, de ha annyira borzasztó lenne, akkor nem nézné mindenki.;)
ez egy oilyan dolog ami a sajat izlesedtol fugg.ha undorodsz fenn alhat 1-2 betegseg de viszont ha nem akkor semmi bajod nem eshet tole. Olvasgattam par valaszt es mar leirtak amit akartam irni. tehat csak toled fugg hogy vele kepzeled el a kozos jovot vagy sem. tudod neha egy fiu tobbre vagyik mint amit szeretkezessel el lehet erni. neha kel egy kis oral vagy valami extrem az egeszbe mer ha nem unalmassa is valhat es az hozhatja el a kapcsolat veget. a volt baratnom 16 eves de egyszer ami letezett a sexben mindent megadott kivetel az analt.mondjuk azt en sem akartam.meg fiatal vagy ahhoz hogy lekomolyodjal egy pasinal.s ha netan ugy jon hogy mas pasival leszel, neki lehetseges hogy nagyon kulombozo elvarasai vannak a szex teren
Ha szereted a használóját, meg van az összhang, akkor nem kicsi...
"barátnõid mondják meg hogy neked mekkora farok a jó" Hát ez kur va jó... :D Akkor most mérd meg a hüvelyedet aranyom!!
Nem hiszem el, hogy szerelmes vagy valakibe aztán a barátnõid miatt kitudja talán már ki is ábrándultál belõle, az ÁTLAGOS mérete miatt. Aztán még le se feküdtél vele, addig honnan tudod, hogy nem jó? Gratulálok, 21 éves.
Nem az a lényeg , hogy hâny centi , hanem hogy tudnak e bãnni vele! Az meg hogy jàtatod a barâtod a barâtnõid elött, CSA K TÈGED MINÕSÌT
Hát nézd, az a helyzet, hogy mindenki más. Mármint anatómiailag. Tehát az nem jelent semmit, hogy a barátnõid szerint kicsi a 14 cm. Elõzõ barátodnak mekkora volt? Mert azért egy 20 centis "szörny" után nyilván marha kicsinek tûnik a 14. Tudom, hogy szinte tilos ilyet mondani, meg istenkáromlás meg önbizalomtiprás, de azért azok a nõk, akik találkoztak már naggyal, tudják, hogy az bizony jobb, mint a kicsi. Természetesen 14 centissel is lehet jó, de azért ad egy plusz érzést, mikor úgy érzed, hogy teljesen "kitölt"... Meg hát kézbe fogni is más.
Szerintem se a barátnõid mondják meg hogy neked mekkora farok a jó.
honnan jon ez a farok centizgetes nem ertem. szerintem ha megkerdezned a felesgem vagy az exeim mekkora a farkam tuti egyik sem tudna. plane te honnan tudod mekkora neki? ez volt az elso kerdes a randin? eszem megall komolyan. 37F
A barátod mérete számomra megfelelõ lenne, nincs vele semmi probléma. A probléma azzal van, hogy elmeséled a barátnõidnek, hogy mekkora farka van a párodnak és elfogadod, hogy õk mondják meg neked, hogy mi a jó, vagy nem jó neked!
Ne hallgass masokra. Az en baratome is 14, es elvezheto vele a szex. Ez pont atlagos. Mereten nem sok mulik, csak ugy elmondom.. max a r!bancoknak.
Gondolom kepes voltal szegenynek lemerni... Amugy szemmel nem tudnak jol tippelni a lanyok, nagyobbat mondunk, gondolunk. Tudom, kezhezmertem, aztan a kezemet vonalzoval. Teljesen normalis farka van a baratodnak, es a baratnoid is legtobbszor 14 centis farkakat kapnak, mert ez a normal, ez az atlagmeret. Ne szivassuk mar ezeket a szerencsetlen pasikat tovabb!!! Igy is felos a legtobb. A mostani baratomat is nekem kellett leszolitanom! Es azt is latom hanyan neznek meg, aztan megse mernek odajonni hozzam, mondjuk mostanaban volt par egesz jo probalkozas :) Hajra fiuk! Ne parazzatok!
elõzõ vok. nah ezért nem csajozok, mert minek ???
nah szép. nekem is 14 cm...kösz
Nem az a lényeg, hogy mekkora a bohóc, hanem az, hogy mekkora a cirkusz! ;)
nekem nem számít, és egyáltalán nem biztos, hogy nagyobbal jobb. nem méregettem a páromét, de neki kb 18 cm-es lehet, és gyakran fáj, ha nagyon belém hatol. és ha tényleg szerelmes vagy, ne a kukija legyen ami alapján döntesz ;)
A technika is sokat számít. No meg a vonzalom.
és neked mi a véleményed róla? Élvezed? Vagy még nem próbáltad? Próbáld ki, ne hallgass másra! Ha élvezed baj nem lehet belõle :)
Hát nekem 17-17, 5 cm és vastagsága 6 cm... Amit írtál az átlagos méretnek számít , de nem ettõl függ... Hanem attól , hogy milyen a technika , tapasztaltság , mennyire tud izgalomba hozni. F/18
Nekem 13 cm és egyik barátnõm pont ezért dobott. Mindenáron le akarta mérni, elmondta a barátnõinek õk meg mondták neki hogy ez kicsi. Addig jól elvoltunk, nem is zavarta... Retkes ri-bancok.

Ma este nálam alszik a barátom, mert holnap keresztelőre megyünk. Szeretném, ha a számba élvezne, de félek a sperma ízétől. Gáz ha kikészítek egy pohár vizet is?

Lányok, ti ezt hogy oldjátok meg? Fiúk, szeretitek, ha a lány szájába élvezhettek?

Legjobb válasz: meg ha a kersztelõn csináljátok még az atya is locsol rátok egy kis szenteltvizet

meg ha a kersztelõn csináljátok még az atya is locsol rátok egy kis szenteltvizet
Igen szeretjuk, de miért nem a keresztelõn élvez bele a hátsó sorba mondjuk?
A kérdező hozzászólása: Jaj de vicces:D Na az lenne ám a mûsor...
Nem szoktam kínlódni vele, mert nekem amúgy is szokott lenni egy üveg vizem az ágy mögött, szóval csak elõveszem és iszom utána. :)
Hogy jön ide a keresztelõ?:XD
Inkább valami üdítõt :D
Az utolsón jót röhögtem, elképzeltem a sztituációt. Komolyra fordítva: ne stresszelj, csináld spontán ami jön, mindkettõtöknek jó lesz, meglátod!
minden-mindennel összefügg!
Én sosem nyelem le. Miután kész, kiköpöm zsepibe, vagy ami épp van, aztán kiölítem és megmosom a szám. ennyi. A barátomat ez sosem zavarta.
Pontosabban: a barátod sosem adott hangot annak, hogy zavarja ez.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, azt csak úgy odaírtam.. fogalmam sincs h miért, tényleg semmi értelme. :)

A barátom szeretne a számba élvezni. Én nem akarom! Volt már, de nem tetszett (az íze se és hányingerem lesz!) Sztem megalázó és gusztustalan! Baj, hogy így látom?

Legjobb válasz: Na hadd törjem meg a sort. Nem baj, hogy így látod, de nem kell elítélni azokat akik urambocsá élvezik. Igen igen, ezt nem az a fajta amit egy egyéjszakás kaland után szoktak csinálni, de késõbb igenis a szex része. Persze, ha valakinek nem fekszik akkor nem. Van ilyen, nincs belõle probléma, szerencsére nem vagyunk egyformák. Jah és közlöm, hogy se pornós, se utcasarki nem vagyok. A hozzászóló aki ezt írta megérdemelne egy szájonvágást visszakézbõl.

Na hadd törjem meg a sort. Nem baj, hogy így látod, de nem kell elítélni azokat akik urambocsá élvezik. Igen igen, ezt nem az a fajta amit egy egyéjszakás kaland után szoktak csinálni, de késõbb igenis a szex része. Persze, ha valakinek nem fekszik akkor nem. Van ilyen, nincs belõle probléma, szerencsére nem vagyunk egyformák. Jah és közlöm, hogy se pornós, se utcasarki nem vagyok. A hozzászóló aki ezt írta megérdemelne egy szájonvágást visszakézbõl.
Hát ez szerintem olyan dolog, hogy ha nem akarod, akkor nem kell erõltetni. Az én páromnak is ez a "kívánsága" néha, nem mondom, hogy rajongok érte, de azért valahogy túlesek rajta és megpróbálom boldoggá tenni õt, nem nyelem le, csak a számba élvez aztán kiköpöm, ennyi. Azt mondja, hogy ha nem tenném meg, attól még nem utálna, de ha szeretsz valakit, akkor miért ne. Õ is megteszi nekem, igaz, hogy mi nem spriccelünk, csak folyunk, de ha belegondolsz, ugyanaz a szitu. Jó, nem azt mondom, hogy mittudomén jártok fél éve és már akkor vállald be, nekem évek kellettek, de ma már mindent bevállalok, és nem bántam meg. Mindenhez idõ kell, és minden agyban dõl el!
ha szeretel valakit, nem tartod megalázónak. én imádom boldoggá tenni a párom. megalázó?? nekik nem ha nyalnak? ha szerelmes leszel egyszer majd másképp gondolod.
Már bocsánat.. Azonban szerintem ha õ is kényeztet téged orálisan, akkor ugyan ezt az áldozatot neked is meg kéne hoznod. Ha õ nem hajlandó erre, mert undorodik tõle, akkor érthetõ hogy te sem szeretnéd neki csinálni, ha viszont õ szívesen megteszi neked, te viszont így állsz hozzá, akkor ez önzõ dolog.
gartulálok... az ilyen lányoktól/nõktõl óvja meg a férfiakat a sors...
Önzõ ribanc vagy. Így ne várd el, hogy kinyaljon.
nehogy engedd!!! eszedbe ne jusson!!! ez tényleg nagyon megalázó és valóban gusztustalan. ha megint megkér rá, hagyd ott...
Így van az elsõ válaszolóval egyet értek!!!!!
Az én barátomnak még csak az eszébe sem jutna az hogy lecumizzam... Õ is rendkívül megalázónak tartja és én se nagyon vagyok oda érte. Az hogy a szádba élvez alapból tök gusztustalan. a pornós ribancoknak szoktak a szájukba élvezni meg az utcasarkiknak (tisztelet a kivételnek)
ez egy gusztustalan dolog...és nem baj h így látod...nem kell eröltetni...a párod meg ha szeret megfogja érteni h neked ez rosszul esne...
Én gumival szoktam a pasimnak csinálni...:)
Hát ha válsztani kell inkább az ondó mint a gumi hülye íze. Aki fiúnak lenyeltem, az mindent megcsinált nekemn, jobbnál jobb ajándékokat vett. Úgyhogy használd ki a lehetõséget és vetess vele valami szépe.
Pornós ribanc....hogy lehetsz ilyen gyökér, hogy ilyeneket írsz?Én barátnõm is csinálta már nekem nem is egyszer és képzeld nem pornós ribanc és nem is egy kurva! Ám ha Te gusztustalannak találod mond meg neki és ne csináld!
en imadok cumizni es a parom imad erte.. biztos nem fog mashoz menni egy jo szopasert...
Nem megalázó. Nem undorító. Az elfogadás egy kifejezésmódja. DE ha rosszul vagy tõle, beszéld meg a pasival, mondd el neki hogy szereted, satöbbi, és majd talán egyszer, de neked ez megalázó, etc. Ha erõszakoskodik, hagyd hogy a szádba élvezzen, és csókold meg - nyelés nélkül.
Igen baj. A férfinak kijár az hogy a szádba élvezhessen. Amíg nem élvezhet bele a szádba, mindennap, fõzz neki finom vacsorát, bánj vele kedvesen, lesd minden kívánságát!
Mi az hogy kijár??? És a nõnek mi jár ki?? Ez elég férfisoviniszta hozzáállás...ha a pasinak megteszi a csaj, az a pasi inkább tegye össze a két kezét...nert nem egy gusztusos dolog és akárki akármit is mond, nem magától értetõdõ ez a dolog a nõknél
Akkor a nõknek is kijár, hogy a pasiknak pörögjön a nyelvük mint egy ventillátor...na.
na. :D ez jó! Én imádok szopni, teljesen felizgulok tõle, ha a pasim kemény farka a számban van. Miért kell ezért valakit elítélni????
Szerintem ez tök egyén függõ. Van aki tizenéves korban utálja, de majd pár év múlva rákap az ízére, van aki már az elsõ pillantásra megszereti van aki soha az életben nem fogja megkívánni. Errõl te nem tehetsz. Ha nem szeretnék, akkor mondd me neki, nem bûn. Ha viszont ez miatt ott hagy akkor valszeg csak kiakarta rajtad élni, h beleélvez a szádba stbstb. Vannak lányok akik nem szeretnek szopni. Vannak fiúk akik nem szeretnek nyalni (bár ebbõl sztem kevesebb van).Egyébként, ha egy csajszinak a puncija már halszagú meg mittomén milyen ízû akkor ott valószínûleg fertõzés van... sõt, több mint valószínû. Inkább biztos. de egy egészséges lánynak akinek ott alul semmi baja annak se szaga se íze (max nagyon picit sós/édes). Mellesleg egy fokkal azért afiúk nedve "undorítóbb". a csajoké legalább átlátszó. Remélem segítettem picikét. Ha nem tetszik nyugodtan lelehet pontozni:(
Az én barátnõm se nyeli le, de csak azért mert elteszi arcpakolásnak. A nagyannyától tanulta, aki most 72 éves és gyönyörû az arcbõre.
A kérdező hozzászólása: gartulálok... az ilyen fiúktól/férfiaktól óvja meg a nõket a sors...
A Lexi sem szokta lenyelni, és nekem nagyon rosszul esik, szóval szerintem nyeld le az utolsó cseppig. Ne legyél olyan önzõ és gonosz, mint a Lexi. Szerintem.
Szerintem ez egyáltalán nem olyan dolog, hogy ha a pasi kinyalja a csajt akkor el is várja, hogy lecumizza õt. Ez butaság. A férfiak tök mások mint mi csajok. A nedvük is teljesen más. Sokkal "undorítóbb". Meg a pasik kb 95%-a imád nyalni, de a csajok kb 65-70%-a szeret csak oboázni. Ez van. Ezt kell szeretni. Attól még, ohgy õ kinyal te meg nem sz*pod le nem önzõség. Megérthetné a pasid. Ha nem akkor egy farok.
Már bocsi de a csajok hal/sajt szagú "nedve" tízszer undorítóbb mint az ondó. Ami nagyjábl íztelen, szagtalan. Csak enyhén sós íze van, mást nehéz kivenni belõle.
én az vagyok aki gratulált, és nõ vagyok! és az ilyen nõk miatt szégyenezem!
Ha nem akarod, ne csináld. Az elõttem szólóhoz: te mindkettõt megkóstoltad?
Hát, ha hal/sajtszagú egy lány, akkro elõször küldd el orvoshoz... ott valami fertõzés lesz. különben a sperma sem íztelen és nem is szagtalan, de mindegy. Én szeretem a párom és szívesen kielégítem így is és azt is megengedem, hogy a számba élvezzen. Engem nem zavar, sõt, imádom amikor látom, hogy élvezi.Sztem egy teljes szexuális(szerelmi) kapcsolatba ez simán belefér. Régebben én sem gondoltam így, de ma, huszonéves fejjel már így látom. A kérdezõnek: ha te nem akarod, akkor ne engedd, mert késõbb csak rosszabb lesz. Nálam egyszercsak eljött az az idõ (helyesebben az a szerelem) amikor úgy éreztem, hogy ÉN szeretném lenyelni, mert az NEKI annyira jó lesz... de ha nem jön el nálad ez, az sem baj. Nem errõl szól, hanem arról, hogy mindketten élvezzétek a dolgokat.
Elõttem kettõvel...bocs
Öcsém, ezt a primitív prüdséget...Hááát...Na ez a szégyen. Na meg az, ahogyan ítélkeztek azok felett, akik szeretik a pasijukat cumizni, és hagyják, hogy a szájukba élvezzenek. És én nem azért csinálom, mert õ is kielégít engem szájjal, egyszerûen VANNAK, AKIK ÉLVEZIK, HOGY A PÁRJUK ÉLVEZI!!! Amúgymeg, ha a TE számodra undorító, ne csináld, de kérlek, és mindenkit: ne ítéljétek el aki szereti!!! Egyéni dolog, és nagyon relatív...Kb ennyi...
szerény véleményem szerint, ha gusztustalannak találod akkor mondd meg a párodnak, biztos megfogja érteni errõl nem te tehetsz.. És az sem bûn és alázás, ha a szádba élvez.
Itt most nem a szopásról szólt a kérdés, és nem ítélünk el senkit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!