Találatok a következő kifejezésre: A barátom a számba (277 db)

A barátom a számba szeretne élvezni, nagyon rossz maga az ize a spermának? Tudom, hogy mindenkinél más. De ti lenyelitek vagy ki is köpitek?

Legjobb válasz: Én nem tudom, nekem semmi bajom azzal ha a számba élvez a barátom. Egyszerûen természetesnek veszem, hisz szeretem, és szerintem semmi visszataszító nincs benne, persze csak szerelem esetén. Sokaknak gondot okoz, nem tudom miért.

Én nem tudom, nekem semmi bajom azzal ha a számba élvez a barátom. Egyszerûen természetesnek veszem, hisz szeretem, és szerintem semmi visszataszító nincs benne, persze csak szerelem esetén. Sokaknak gondot okoz, nem tudom miért.
szerintem az elõváladéknak is van ize..nekem még nem élvezett a számba a barátom, mert mondtam neki h nem szeretném...az elõváladéknak ilyen sós íze van, gondolom a spermáé is....meg hallottam már h a sperma íze sós, de attól függ, mit eszik elõtte vagy mit iszik az is valamennyire befolyásolja. pl én annyit hallottam ha ananászlét iszik akkor édesebb lesz, és ha sok joghurtot eszik akkor meg fehérebb :D de ha nem szeretnéd h a szádba élvezzen akkor egyszerûen mondd meg neki!és az utolsó kérdésre a válasz:ugye írtam, h nem élvez a számba, szóval vagy a hasára vagy az én hasamra vagy mellemre vagy zsepibe akárhová mehet végülis:D
Nincs rossz ize, de jellegzetes:-)Olyan mint az elõváladéknak, igen, és tényleg befolyásolja hogy mit evett aznap vagy a közelmultban:-)Szerintem próbáld ki, ha nem izlik max kiköpöd és többet nem élvez a szádba:-)A puding próbája az evés:DDDd
Ha szereted, akkor nyeld le. Ha rossz az íze, max. kiköpöd és megmondod neki, hogy bocsi, de ezt nem. De amúgy nem rossz az íze. Sztem "semleges".
Ha megengeded neki, és nem jó ízû, még akkor is kiköpheted :D De ha lenyeled se lesz semmi bajod ;) Mi úgy szoktuk, hogy odakészítünk pár db zsepit meg egy pohár üdítõt, és miután elélvezett, kiköpöm, majd iszok :) De max ha neked nem jön be akkor meg fogja érteni, hogy te nem szeretnéd, hisz mondtad h szeret :)
Nem is értem mitõl lenne mitõl lenne rossz. Nem epe ez! Simán jó miért ha téged nyalnak az nem undorít? semmivel se undoritobb!
Szép hogy mindent megtennél, de ne hagyd, hogy kihasználjon. Ha nem akarod, ne csináld. Neki is meg kell értenie, hogy van ami neked annyira nem jön be. Általában keserû, vannak módszerek, hogy édesebbé tegye. Nem kell lenyelni, mondjuk elég egészséges... Köpd ki nyugodtan.
napi fürdés nemárt !
Én is mindig lenyelem, és nem esik nehezemre.Nem gondolok rá mit nyelek le, és nem pattogok rajta, és én úgyérzem ennyivel tartozok a barátomnak hisz ö is kényeztet engem!
Szia! Teljesen mindegy mi mit csinálunk...ha a párod szeretné , hogy csináld neki és te nem undorotsz tõle, akkor próbáld meg, de attól még nem kell lenyelned, sztem simán kiköpheted..vagy amikor érzed hogy mindjárt elélvez, akkor elhajolsz, és csak kézzel folytatod... Ne csinálj olyat amit nem akarsz, ezt a párod sem várja el tõled ha szeret..., de egyszer mindent ki lehet próbálni:D
Eleinte én is kiváncsi voltam rá, hát le is nyeltem párszor és mindig más volt az íze, de bõven elég volt az a pár alkalom ...mostmár simán kiköpöm és kész. Én csokit szoktam etetni a párommal vagy az említett ananészlé a jó bevált.
Elõre is köszönöm a lepontozásokat :D:D:D Én úgy tapasztaltam, hogy keserû, de az elfogyasztott ételek és italok is befolyásolják az ízét. http://www.tippektrukkok.hu/a_sperma Én nem szoktam lenyelni, inkább kiköpöm, vagy kézzel fejezem be és letörlöm a párom pocijáról. Ha tartasz a dologtól, próbáld ki a következõ módszert: - Kényeztesd a zuhany alatt - Közben vehetsz egy kis vizet is a szádba (az én páromnak pl. izgató, ha jó meleg vizet veszek a számba és úgy csinálom) - Ha elélvezett, a rajtad is végigfolyó vízzel keveredve kifolyathatod a szádból, majd vízzel ki is öblítheted. Az én párom is nagyon élvezi, ha a számban mehet el. Én megmondtam neki, hogy nem rajongok az ötletért, de próbáljuk ki ezt a módszert... Így minden probléma nélkül szívesen kényeztetem és nem problémázik rajta, hogy nem nyelem le, mert tulajdonképpen észre sem veszi a sok víztõl, hogy lenyeltem-e vagy sem. Õ pl. 1. alkalommal rá is kérdezett, mert nem tudta eldönteni, én meg megmondtam, h nem nyeltem le és egyáltalán nem problémázott rajta és nem is akar kényszeríteni. Így meg mindenféle undor nélkül szívesen kényeztetem és egyre kisebb bennem az ellenállás...
én is mindent megtennék a szerelmemnek, és én erõsködtem hogy kipróbálom. soha többé! :) az viszont közrejátszik az én esetemben hogy dohányzik a barátom, szóval szerintem ettöl is lehetett borzalmas íze :)
A kérdező hozzászólása: a barátomért mindent megtennék mert szeretem és ö is visszont...
A kérdező hozzászólása: köszi..nem hinném , hogy kihasználnaa mert 1 éve vagyunk együtt s volt rá példa , sokszor ott hagyhatott volna de nem tette...kiprobálom háthaa nem halok belé..
ha igazán szereted minden tmeg teszel neki. én igazán szeretem a párom és boldog vagyok ha õ boldog és ez kell a boldogsághoz az életben még nagyon sok áldozatot kell meghozni ha felnõ egy nõ... Kg.

érezni fogom, ha a barátom a számba élvez?

azon kívül,hogy a sperma bele kerül a számba. Valami mozdulatot a péniszén stb.

Legjobb válasz: Én is férfi vagyok,de amit fogsz szerintem érezni,a spriccen kívül,az a lüktetés!! Hmm,de jó a barátodnak... :S :D 27/F

Én is férfi vagyok, de amit fogsz szerintem érezni, a spriccen kívül, az a lüktetés!! Hmm, de jó a barátodnak... :S :D 27/F
Persze. Rezegni fog a pénisze körbe körbe fog forogni, és sikítani fog.
Igen. Visszaharap. Úgyhogy csak óvatosan.
Jaj istenem. Hogyne éreznéd. Legyen már egy kis fantáziád!
Ezek a válaszok most mire jók? Nem tudom mit fogsz érezni, fiú vagyok, de szerintem egy egy mozdulatot fogsz csak érezni.és semmi többet azon kivül hogy spiccelni is fog.
A makk megdagad még jobban közvetlenül élvezés elõtt, és a herék is feljebb emelkednek, a pénisz tövéhez. Emellett lüktetni fog a farka, ahogy az elõzõ is írta, közben, meg még utána is egy darabig. És hát a spriccelés is elég látványos sok pasinál, általában nemcsak úgy belecsorog a szádba, hanem érzed, hogy ütemesen nagyokat lõ ott belül. :)
És ha nem vigyázol, a sugár szépen megmasszírozza a manduláidat vagy a garatodat!:)
fen
bizony áll ám, csak nem fenn, hanem lenn!
jah. Várj 9 hónapot és minden rendben lesz.
nem lent ül
Lehetséges, bár elég kicsi az esélye. Azért egy tesztet nem ártana beújítani. 20L
az lenne a gáz, ha elõbb beleülsz, aztán megy a szádba
nincs kizárva. ennyi erõvel a sunába is mehetett volna. gondolom maradt még a csõbe.

Tartok attól, ha a barátom a számba élvez, akkor öklendezni fogok! Mit csináljak?

Én 24 vagyok,a párom 30 és nagyon szeretem ?t.Még soha senkinek nem nyeltem le,és bár ? abszolút nem er?lteti,nem is mondja,h szeretné,de valahol mégis biztosan jól esne neki.Tudom sokan mondják,ha szeretem a barátom,akkor nem undorító a spermája sem,de nekem sajnos akkor is nagyon érzékeny a gyomrom.(ha meglátok egy vizes kenyérdarabot,attól is rosszul leszek.ciki!) A lényeg:én szeretném lenyelni,mert engem is izgat a dolog,csak durván kiábrándító lenne számára,ha rosszul lennék utána!De szeretnék neki örömet okozni,tudtok tanácsot adni?Mégis mit tehetnék?Próbáljak másra gondolni közben? Normális válaszokban reménykedem!

Legjobb válasz: Mutasd meg neki, amit fent írtál és beszéljétek meg. :)

Mutasd meg neki, amit fent írtál és beszéljétek meg. :)
Szia!Nem kell lenyelni, kiköpni is lehet.
Itass vele egy hétig ananászevet és ettõl majd édes lesz neki. Az én páromnak ez nagyon tetszik:) 30/f
Sosem értettem, hogy miért megalázó az egyesek szerint, ha valakik szex közben szopásra, nyalásra vetemednek... Persze majd pár év házasélet után jön a kérdés: "Mivel dobjuk fel a szexuális életünket?" Aztán kicsivel késõbb: "Megcsalt a férjem/feleségem, és válunk. Hogy lenne a legjobb a gyerekeknek?"
Úrilány nem köpköd. Úrilány lenyeli :)
Ha szereted õt, miért undorodnál a spermájától? Másrészt sokkal gusztustalanabb kiköpni, mint lenyelni. És csak elõször kell elgondolkodnod ezen, után hidd el menni fog. (27/L vagyok és már több mint tíz éve sok pasi spermáját lenyeltem)
Még egy nõ aki kezd meghibbanni! Ezért vagytok ennyire kihasználva!
Ha arra gondolsz, hogy hányingerem lesz akkor tutira lesz is.... 16 éves fiú...Ha idösebb leszel valószínü neked is bejön majd, ha egy lány a szájába veszi..... Egy átlagod szexbe minden belefér, amit mindketten szerettek és élveztek!!!
nálam már az megbukott hogy egy csajnak a szájába tegyem a f**rkam....szerintem megalázó...pláne még a szájába élvezzek....leginkább lealacsonyítja a nõket, DE... hát..figyelj...ha õ nem erölteti...akkor minek?? ha meg nem tudod hogy szeretné-e akkor kérdezd meg hogy neki az tetszik-e ha lenyeled...és ha azt mondja hogy neki az nagyörömet okoz, akkor csináld, és ne gondolj rá hogy mi van a szádban, hanem másra gondolj .... ennyit tudtam segíteni 16F
A kérdező hozzászólása: Anita:ez poénos volt, remélem azért nem úsznak vissza.:) Mindenkinek köszi a tanácsokat és a válaszokat, most írtam elõször kérdést, és nem is lettem leoltva!:)
Az ananász nálam is bejött! Szeretem ha szájjal kényeztetnek, de nálam pl. nem elvárás a nyelés. Ha nem akarja nem csinálja, ennyi. Viszont ha elõször csinálod én is a gyors lenyelést javaslom, volt egy csajom "kiskoromban", aki így le tudta nyelni, de ha forgatta a szájában, akkor hányt!
Igen, a nyeld le gyorsan és igyál rá valamit nálam bevált, mondjuk nekem nincs az ízével különösebb bajom, csak az állagát nem szeretem. Bár, ha ennyire gyenge a gyomrod, akkor lehet nem kéne erõltetni. Te tudod.
kóstoltad már? intézd úgy, hogy a kezed olyan legyen és nyalj le belõle kicsit... a pasinak tetszeni fog te meg el tudod dönteni nagyobb és hirtelen dózisban hogy tetszene:) vagy pl. tisztogasd le szájjal a szerszámot miután elment... :)
A kérdező hozzászólása: menta34 köszi, ez jó ötlet, eddig eszembe sem jutott:)
Anita: Vissza akarnak úszni:) Kettéröhögtem magamat:DD 30/f
Tenkes 81 azt meg tudod magyarázni , hogy mit röhögtél???azt hogy felfelé úszik? szerinted a hím ivarsejt , hogy éri el a célját a lány testében?
Az elsõ alkalom elött én is aggódtam és úgy voltam vele, hogy majd kiköpöm. Aztán mégsem köptem ki. Nem szeretem az ízét, viszont nagyon felizgat, mikor beleélvez a számba. Csak nem szabad ízlelgetni, gyorsan lenyelem és nincs öklendezés. Meg innom kell utána valamit, mert picit hülye érzés van olyankor a torkomban. Mintha megpróbálnának visszaúszni :D
még szerencse , hogy a 16 éves fiúk így vágják , hogy mi jó a lánynak! elõször nyelesd le a fiúddal és meg látod, mi lesz a reakciója(fel fog fordulni a gyomra)aztán az elvárások másabbak lesznek!!!már nem 16 vagyok!!!és férfi!
A kérdés jó, de mégis azt hiszem, hogy ezt a gombócot le kell nyelned! xDD
nyeld le , jót tesz az egészségnek.
A kérdező hozzászólása: egyébként köszi a válaszokat, jó fejek vagytok!:)
A kérdező hozzászólása: nem hibbantam meg, és nem is használnak ki.õ volt az elsõ az életemben, mindent megtesz értem, nem arról szól a kapcsolatunk, h csak sz..at és kész!
Vagy csináld neki gumiban elõször. Aztán ha úgy ment, akkor mehet élesben :) Addigra a fele élmény már megvolt.
Hagyd, hogy sodorjon az ár..Addíg csináld amíg jólesik, és ne gondolkodj közben.. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát!a párom mondta egyszer, h jó lenne, egyszer kipróbálná, ha én is akarom, mert semmi olyat nem szeretne, ami nekem rossz.azóta elsiklottunk a dolog fölött, de én sokszor gondolok rá, h na majd most megteszem, de mindig inamba száll a bátorságom!
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 10-06 10:32 Köszönöm a pártolásodat!! Hála neked, mert eddig ahányszor ezt irtam a hasonló kérdésekhez, mindenki lehúzott hogy majd késõbb máshogy fogom gondolni.. [email protected]átok be akkor a sajátotokét, mert ami undorító 5 év mulva is undorító lesz, pl: nem szeretem a mások beiglit már 4 éve, nagyon kevés az esélye hogy még 4 év mulva egyáltalán ujra beleharapok.... ezt nektek.... neked meg hála :D:D
mondd el neki, ha szeret meg fogja érteni
Beszéld meg vele, hogy jelezze mielõtt elmegy és azt is, hogy hova spriccelhet.
Az orális szex nálunk általában elõjátékként szerepel, nem velejárója, hogy elmenjen, sõt :) Megkérheted, hogy jelezze, mielõtt elmenne, tuti meg fogja érteni, miután nincs a szádban kézzel vagy ha elég nagy a cicid, akkor a melleiddel is izgathatod (tudod összenyomod õket, barátod pedig berakja közéjük, nem kell hozzá nagoyn nagy méret)
lol bunkó lennék a juszt se szólnék?:P megnézném a csajom arcát :DD x)
ha mar egyszer szajjal kenyezteted, miert ne ehetned meg a g....et? nem ertem!
3. gratulálok !
A szeretkezéshez agy is kell nem csak egy farok, és egy punci elsõsorban érzelmek, és türelem. Akár milyen vad dolgok történnek az ágyban oda kell figyelni egymásra. Ha Kedvesed tényleg szeret, és odafigyel Rád, akkor semmi baj nem lehet abból, ha ezt említed neki.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:20 reflexbõl beleharapna xD akkor neked is lenne arcod xD
lehet, mondjuk nem hagyod hogy a szádba élvezzen
Fújjj de undorító!!!! Mikor lesz divat a pasik szájába hugyozás?
A tudatalattid diktálja, hogy amit lenyelsz az egy f.aszból jön ki, ahol hugyozni szoktak. Kapcsold ki az agyad, és gondold azt, hogy amit lenyelsz az szerelmedbõl jön ki, akit szeretsz, és nagy örömet szerzel vele. Egyébként meg semmi nem kötelezõ!!!!!
Akkor ne nyeld le. Told ki a nyelveddel és hagyd lefolyni az álladon. Az is lehet erotikus.
A kérdező hozzászólása: *18 éves vagyok bocs már én se tok irni:D
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi váraszokat( a normálisakat mert bármilyen hihetetlen még mindig nem vagyok terhes). '8 éves vagyok és egy éve vagyunk együtt, és sokszor csináltuk már(kb két hónapja).Sztem nem pszihés alapon vagyok rosszul mert nekem is tetszik nemcsak neki.az íze is jó csak utánna kb fél órával elkezd fájni a gyomrom és sztem attól.Még kis mennyiségtõl is.
Hány éves vagy? Hányszor csináltátok már? A sperma nem ártalmas anyag, legfeljebb az íze, vagy inkább az állaga lehet picit kellemetlen az elején, viszont kis gyakorlással még ilyenkor is hozzá lehet szokni. Szóval szerintem szinte egészen biztos, hogy pszichésen utasítod el, és csak bemeséled magadnak ezt az egész rosszullétet...
Ez így elég tág megfogalmazás. Hogy érted azt, hogy rosszul vagy? Kellemetlen az íze és nem esik jól, vagy öklendezel is? Mert ha nem esik jól az íze, de semmi egyéb, akkor csak meg kell szokni. Elsõre sokminden furcsa. Amúgymeg beszéld meg vele, ha szeret, megérti.
Pszichés alapon vagy rosszul, semmiben nem különbözik a sperma lenyelése mondjuk egy nyelet sajtszósztól.
Lehet: nem élvez a szádba. Kifejtve a gondolatomat: a szex a kölcsönös örömszerzésrõl szól. Ha valami az egyik félnek kimondottan sz.r, az nálam nem fér bele ebbe a kategóriába. F/27
Ha sokat gyakorlod, elõbb utóbb jó ízû lesz, aztán nem leszel rosszul, sõt!
ne nyeld le ha rosszul vagy tõle.biztos megérti.
terhes vagy
Ha valami neem tettszik akkor ne csináld! Neharagudj de szerintem a sperma az neem a szádba való hanem a hüvelyedbe...De azt is majd csak akkor szabad beengedni ha gyereket akartok...Szal ha rosszul érzed magad tõle akkor ne nyeld le... Gábor

Ha a barátom a számba élvez, és én lenyelem, az teherbe ejthet?

Legjobb válasz: Elõttem is írták néhányan, ne kezdj bele a szexbe. Mert ha vlmit lenyelsz akkor a gyomorsav elégeti. Ha ezzel sem vagy tisztába érdemes még fejlõdnöd. Nem leszólás képpen, csak ilyenekbõl lesznek az abortuszok.

Elõttem is írták néhányan, ne kezdj bele a szexbe. Mert ha vlmit lenyelsz akkor a gyomorsav elégeti. Ha ezzel sem vagy tisztába érdemes még fejlõdnöd. Nem leszólás képpen, csak ilyenekbõl lesznek az abortuszok.
Nem!
Szted a hasadban kezd el nõni a kisbaba?
Persze, hogy nem! Csak arra ügyelj nagyon a kezeddel még véletlenül se vidd át a hüvelybe!
A sperma lenyelésétõl nem leszel terhes!!!
Szerintem még semmiképpen se kezd bele a szexbe, mert még sokmindent nem tudsz.
persze hogy terhes lehetsz.én is lenyelem hátha felûrõl hamarabb õsszejõnn.poén nélkûl.nem lehetsz terhes ezt még a hûlye is tudja.
Mi lenne, ha ezeket a debil kérdéseket abbahagynátok??Hogy a francba lennél már terhes, olvass vissza, van pár ilyen kérdés.
Pontosan!No sex enekd még!A köv kérdés az lesz, hogy a csókolózástól vagy a kézfpgástól lehet-e terhes.... És a másik kérdésedre a válasz:nem ha a melledre élvezett akkor sem. Nem került a hüvelybe akkor semmiképp!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi, csak nekem sose volt tiszta, hogy az eljuthat-e "rossz" helyre. De akkor nem, tök jó.
Szia. Nem lehetsz terhes. De szerintem ha ilyent kérdezel akkor még nem vagy elég érett hozzá! (Nem sértésnek szántam!) Vagy kamukérdés.
nemtudom hogy te hány éves vagy tudod ha leneyled ahhoz nagyon sok mindent tlukéne élnie a spermának h te terhes legyél..deh kituggya lehet h te vmi földönnkivül vagy és te ha lenyeled egybõl teherbe esel..uristen....
Igen-igen...kezdj el félni, mert haveromnak a csaja is lenyelésbõl csinált nagy bajt.Ugyanis az történt, hogy terhes lett mivel genetikai okoknál fogva a baba megfogan a hasban hisz ott fejlõdik ki a gyerek...egyértelmû.Annyi volt neki is az egészben a pici hátrány hogy az állkapcsot szét kellett mûtéttel nyitni 20 centivel nagyobb távolságra egymástól és végül megszületett a baba a torkán keresztül a csajnak.De így is kirugta két fogát sajnos. De sikeres lett a szülés.Jah, igen még meg is némult a csaj, de hangszalag mûtét beavatkozása után már olyan a hangja mint a régi. Ne haragudj baby nyuszim, nem sértésbõl írtam csak tréfás viccelésnek szántam.Örülök hogy szereted a spermát nyelni, bevállalós vagy.Super. :D

A barátom híresnek számít Pest underground (metál) köreiben, ezért (többi lent)?

állandóan rosszindulatú leveleket kapok,hiába tiltom ezeket a kislányokat.volt már valaki ilyen helyzetben?ez megy már hónapok óta,nagyon idegesítő

Legjobb válasz: én hasonlóban voltam,de az én barátom nem volt olyan híres,viszonylag kevés gyûlölködõ "rajongója" volt,tudom hogy szar,de ne törõdj velük :) (esetleg priviben elmondanád hogy ki az?nagyon kiváncsi természet vagyok :) )

én hasonlóban voltam, de az én barátom nem volt olyan híres, viszonylag kevés gyûlölködõ "rajongója" volt, tudom hogy szar, de ne törõdj velük :) (esetleg priviben elmondanád hogy ki az?nagyon kiváncsi természet vagyok :) )
Próbálj meg nem törõdni velük, úgyis veled van a barátod és nem velük. Amúgy én is kiváncsi lennék.
Én nagyokat szakadnék rajta. :D

S. O. S Az fogamzásgátlásnak számít, ha a barátom a fenekembe dugja és nem a punimba? Nem akarok terhes lenni, de félek a tágulástól!

Legjobb válasz: Ha félsz a terhességtõl, és fogalmad sincs a fogamzásgátlásról, akkor a barátod ne dugdossa sehova! omg..

Ha félsz a terhességtõl, és fogalmad sincs a fogamzásgátlásról, akkor a barátod ne dugdossa sehova! omg..
Te is egy elég nagy barom vagy...
Nõ létedre hogy a farokba lehetsz ekkora idíóta
Szted milyen összeköttetés van a végbél és a méh között?
Ha szereted is popóba akkor WOW:
Dugja az pupilládba. Jó szórakozást!
dugja a füledbe és akkor nincs baj :)
Ha kifolyik hátulról, és összekened magad, simán lehetsz terhes. A pasidnak meg még mindig kevésbé rossz az óvszer, mint neked lesz késõbb. De te tudod.
Jókora [email protected] pasid van.
A kérdező hozzászólása: Majd mondom neki a gumit.Jujjj nem akarok pelenkában járni.meg amúgy nnem csináltuk még sokszor, de majd akkor gumit veszek inkább.
Könyörgöm ha terhes leszel add örökbe, kíméld meg ennyi hülyeség átadásától.
A kérdező hozzászólása: Dehogy adnám örökbe!
Szegeny gyerek!! ADd csak orokbe4 Te nagyon buta vagy!!vJezusom... veszelyesen buta! Tudod mit? Tagitsd csak ki a lukadat te szerencsetlen :D Legalabb hamarabb veged lesz. Nem kell hogy itt fertozd az emberiseget a hulyesegeiddel... off...
A kérdező hozzászólása: Utolsó!Te még butább vagy, mert írni sem tudsz!Igen kitágítom a lukamat, ha én akarom.
Ugy latszik masra ugy sem vagy jo :)
inkább akaszd fel magad, mielõtt ilyen idiótát hozol világra, mint te magad!
Te min röhögsz most? Hogy valószínû nemi beteg a pasid, vagy hogy középkorodban pelenkában fogsz járkálni ha továbbra is análisan szexelsz fogamzásgátlásként?
A kérdező hozzászólása: :D, köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Komoly választ várok!Az annak számít?????A barátom szerint annak számít mert õ így védekezett az eddigi csajaival és nem lett senki se terhes, csak volt akinek fájt már a luka a végén.Én meg attól félek, hogy nagy lesz a lukam és akkor mi lesz?Félek, hogy elhagyna miatta.a punimba is dugta már párszor akkor védekeztünk gumival, de azt nem szereti mert azt mondta, hogy attól õneki rossz.
A kérdező hozzászólása: A végbél és a méh között az külön van azt tudom.
A kérdező hozzászólása: Nagyapám:Jó fenékbe is én szeretem csak félek hogy lógós leszek.
16:52: Ez már bennem is felmerült.
Ez fail.
A kérdező hozzászólása: Nem fail!!!!!!És nem vagyok idióta meg stb.Ezt nem igaz, hogy más nem használja fogamzásgátlásra, hogy puni helyett popóba megy.Valaki gondolkodik így?
ez nem fogamzásgátlás, az análszex, de ha neked jó, nekem is 20
Te hány éves vagy? Egyébként tessék, értelmes válasz, csak hogy ne írj több ilyen [email protected]&ágot... Nem leszel úgy terhes, de van veszélye, hiszen ha kifolyik a cucc, akkor elég közel van a hüvelyed.. Másik: a pasid egy önzõ gyökér, komoly gondjaid lehetnek az análtól, pl székletvisszatartási problémák, vagyis évek múlva pelenkázhatod magad.
fini kis betegségei lehetnek annak a pasasnak, aki rendszeresen óvszer nélkül análisan kefél a nõivel...
a tágulástól nem kell félned. nekem is van. csomó elõnye van. pl: sokkal gyorsabban és lazábban tudsz szarni, a fing sem recseg annyira(letagadhatod ha te voltál). nekem mióta csináljuk kb a 1, 5-szörösére nõtt és két hónappal az elsõ fenekesdugás után már bele bírtam tenni egy 2cm átmérõjû fültágítót(azóta is benne van). egy hátránya van: kitörlésnél kb 2-3szor annyi a budipapír igénye és vigyázni kell nehogy egyet is a visszaáramló gázok beszippantsanak mert akkor doki. a sperma miatt pedig ne aggódj még ha benne is marad: lehet kapni olyan cuccot amivel a kisbabák orrából kiszívod a fikát. na azzal szépen kiszívod az utolsó cseppig. jó szórakozást :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!