Találatok a következő kifejezésre: A barátom a sexet én meg (5 db)

Mitol van az hogy faj a sex? A baratommal mar sokszor sexeltunk de nekem meg mindig faj. Azer nem csinaljuk olyan gyakran. De telleg megtesz mindent azert hogy nekem jo legyen es en is akarom de a behatolas mindig faj. Lehet valamilyen komoly dolog?

Legjobb válasz: 1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..

1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..
Ha nem csak lelki tényezõ van a dologban (tehát ha elég laza vagy, kívánod a párod és amúgy nagy köztetek a harmónia plusz szerelmes is vagy netalán) akkor lehet, hogy más, testi gond van a háttérben. Ha huzamosan fennáll, el kell menni nõgyógyászhoz mindenképp.

4 utan is fáj a sex? Miert? A baratom ovatos es oda figyel ram! De nekem meg mindig faj, es nem tudom hogy mit csinaljak, en szeretnem hogy jo legyen de valahogy nem jon ossze, legalabb is nekem nem... Neki igen!?

mar voltam 4 szer a baratomal, es hat minden nagyonn jo volt marmind az elojatek es minden, viszont amikor berakta nagyonn fajt, es mar nem is merek megegyszer probalkozni mert nem akarom azt a fajdalmat erezni!!! de ugy erzem hogy mar elszakadt a szuzhartyam es megis faj!

Legjobb válasz: Lehet azért mert még nem vagy elég tág... Ebben az esetben egy ideig pettingnél és az ujjazásnál (mondjuk 2 ujjal) kellene maradni amig ki nem tágulsz...

Lehet azért mert még nem vagy elég tág... Ebben az esetben egy ideig pettingnél és az ujjazásnál (mondjuk 2 ujjal) kellene maradni amig ki nem tágulsz...
Használj síkosítót
nekem is pontosan ugyanez a problémám. nekem is 4. alkalom, elszakadt szûzhártya mégis fáj a behatolás. Egyszerû a megoldás: hány éves vagy? valószínûleg még nem vagy felkészülve a szexre. Félsz tõle. lehet t nem érzed ezt, de a tudatalattid irányít ilyenkor mindent. Nem tehetsz róla. Maradjatok még a pettingnél és ne próbálkozzatok egyenlõre. Gondolom még nem volt "elsõ igazi alkalom". Nekem is rengetegszer mondták, de én a hülye fejemmel mentem az orrom után és miután összeszakadtam a fájdalomtól akkor jöttem rá, h mégsem hazugság amit mondanak a felnõttek. Az elsõt mindig azzal a partnerrel kell csinálni akit tiszta szívedbõl szeretsz és megbízol benne. Rengeteg elõjátékra lesz szükség. Minimum 1 óra vagy több. És mikor már az orgazmus leges legaljánál vagy akkor kell mondani, h most próbáljuk meg. Mert akkor a vágy is meg lesz benned és kellõ képpen fel leszel izgulva. remélem segítettem :)
Nõgyógyász mit mondott? Ha még nem voltál, akkkor meg kellene neki mutatni.
Velem is ez volt, megbeszéltem a nõgyógyászommal, azt mondta, h ügyetlen a pasim, mert nem tud rendesen felizgatni. Am van benne vmi, de emiatt nem fogom elhagyni.:S :( Azért kérdezd meg te is, kíváncsi vok a tied erre mit fog mondani, ha elmennél, örülnék ha utána írnál ide. :) (Rem nem uahhoz járunk :D)
Ne görcsölj rajta. Maradjatok a pettingnél, az is van olyan jó mint a szex. Elõbb utóbb eljuttok oda, hogy mikor az ujja van bent, azt fogod kérni (még az elõzõ rossz tapasztalatok ellenére is) hogy akarod, és azonnal. Azért nem árt a dokival konzultálni, mert okozhatja gyulladás vagy ciszta is a dolgot, de legtöbb esetben az elsõ alkalommal nem volt elég profi a partner, és emiatt benne van a félelem a lányokban, amitõl görcsösek lesznek az izmok is, és egy görcsös, szûk hüvelybe egy átlagos méretû szerszám is fájdalmasan sok.
használj sikosítót vagy esetleg bedobhatnál vmi vágykeltõ dolgot is!Melegen ajánlom a Chandan füstölõt!
Velem is így volt, pedig nem a barátom volt ügyetlen. Egyszerûen arról van szó, hogy az orgazmust és a szexet meg kell tanulni. Tényleg fontos a hosszú elõjáték és a síkosító, de a nyugodt hangulat még ennél is ezerszer fontosabb. Lehet közönségesnek gondolod, de van egy tuti tippem: próbáljátok ki autóban, vmi eldugott helyen, ott adott a nyugalom. Másik: velem is így volt, az elsõ 10 alkalom elég rossz volt. Azt mondják ez a kezdetek miatt is van. Szóval ne félj. Nem szabad emiatt félned. Gondold azt: a következõ sokkal jobb lesz! És tényleg az lesz! Remélem meg tudtalak nyugtatni, mert afelõl nyugodt lehetsz hogy bajod nincs! Kellemes idõtöltést a barátoddal! :)
Ha 4 után fáj, próbáljátok késõbb, mondjuk este 10 kor. :) Egyébként az elõzõ kommentelõnek teljesen igaza van. Hova sietsz? Ha nem vagy rá felkészülve, miért erõlteted?

Mi van akkor ha már elmentem de a barátom még nem, és én nem kívánom tovább a sexet, akkor hogy érjem el h ő is elmenjen?

Még szüzek vagyunk, de amikor pettingelünk akkor is, miután én elmegyek, utána nem szeretem ha tovább folytatjuk, viszont akkor ? ugye nem tud elmenni... Azt mondja neki ez így jó, de hosszútávon nem hiszem h megoldás lenne...

Legjobb válasz: szrintem fogd meg a farkát és verd ki neki vagy elégitsd ki orálisan !

szrintem fogd meg a farkát és verd ki neki vagy elégitsd ki orálisan !
Így van , kézzel vagy szájjal fejezd be.Am meg biztos hogy nem jó neki így , mond neki h ne hazudjon ilyesmirõl.....
Bocs az OFF-ért...de az elõttem szólók már leírátk, h mit tehetsz ilyenkor.
, , Hát, maradjunk annyiban, hogy nõknél is elõfordul, de azért ez náluk sokkal kevésbé tipikus. A férfiaknál persze természetes, hogy nem tudják folytatni rögtön, õk így vannak kialakítva. ;), , Hát persze, a férfiaknál ami nem jó, az biztos természetes...de ha a nõknél valami nem jó, akk a csajjal van a gond....(szóval, mindeféleképp a nõvel van a gond) idióta Pedig szerintem ez személyfüggõ, volt olyan pasim, aki tudta rögtön folytatni.
19:55-höz: Hát, maradjunk annyiban, hogy nõknél is elõfordul, de azért ez náluk sokkal kevésbé tipikus. A férfiaknál persze természetes, hogy nem tudják folytatni rögtön, õk így vannak kialakítva. ;) Egyébként a két legjobb megoldás már elhangzott fent: ha tényleg szeretnéd, hogy neki is jó legyen, akkor még néhány percig kibírod, hogy dugjon az orgazmus után is, esetleg válthattok olyan pózra is, ahol õ könnyebben el tud menni; vagy ha már végképp kellemetlen, akkor legalább rávetõdsz, és szájjal fejezed be neki. ;)
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értem h nem kívánom utána, csak pl férfiaknál ugye miután elmennek, utána bizonyos ideig nem tudják megint csinálni, attól hogy a nõkõn nem szemmel látható h elmennek attól még õk se képesek rá egy ideig, rögtön utána (vagy lehet csak velem van így). Remélem érthetõen fogalmaztam :D
Akkor a párod egy szerencsés ember. Az enyém se elõtte, se utána nem kívánja :D Na jó, viccet félretéve, tényleg.
Érdekes, ha nekem orgazmusom van(csikló org.) akkor utána még kívánom a szexet...
ja ennyi erõvel reszelhetne a reszelõvel is. pina azért -is - van.
Pár percet majd orgazmus után ki fogsz tudni bírni, amíg õ is elmegy. Ha meg nagyon húzódik, ott a száj. Nálunk úgy szokott lenni, hogy ha a párom elmegy, én rákapcsolok, esetleg olyan pózba váltunk, amit még jobban élvezek, és pár perc alatt én is befejezem a dolgot. Tipikus ilyen póz nálunk amikor hason fekszik zárt lábbal és fölülrõl jövök (KEDVENC), a kutya, meg amikor fölöttem van négykézláb de én dolgozok. (ez azért jó mert ebben a pózban lehet a leggyorsabban csinálni) Azt felejtsd el, hogy mindig kint élvezzen el, a punciba élvezés baromi jó dolog, ne foszd meg ettõl.
18:58 kifelejtettem: 30L vagyok
Egyetértek az elõttem szólóval. Nekem sem mindig kellemes, hogy ha sokáig dugunk, miután elmentem, de ha nem nagyon rossz vagy fájdalmas, akkor az estek többségében megvárhatnád míg õ is elmegy. Tapasztalataim szerint a férfiak többsége punciban szeret elmenni, nem a levegõbe.
Hát, ha szex közben is így lesz, h miután orgazmusod van utána már nem akarsz tovább szexelni, akk ez nagy gondokat fog okozni... lehet egy darabig beéri azzal, h kielégíted kézzel v szájjal... de hosszú távon nem nyerõ... üdv 25/L
próbáljátok úgy csinálni, hogy kb egyszerre élvezzetek el. ha neked sikerült hamarabb, akkor utána õ biztos felizgul mégjobban attól, ahogy te elmész, vagy csinálhatod utána egy picit nagyobb "erõbedobással". mindenképpen beszéljétek meg hogy hogyan lenne jó mindkettõtöknek

A barátom akarja a sexet én meg nem hogy magyarázzal el ezt neki?

van egy barátom akivel járok jo pár honapja,és mindig azzal van hogy o ki akarja probálni meg stb...én magyaráztam neki hogy én még most erre nem vagyok felkészulve,,és o álandoan megharagszik emiatt..nagyon szeretem ot és nem tudom csak ugy egyszeruen kidobni..és egyébként ezen kivul minde tokéletes koztunk.....mit tegyek????

Legjobb válasz: Ez egy olyan dolog ami miatt nem szabad megharagudnia! Ha igazán szeret akkor kivárja, míg Te is szeretnéd!

Ez egy olyan dolog ami miatt nem szabad megharagudnia! Ha igazán szeret akkor kivárja, míg Te is szeretnéd!
Egyet semmiképpen se tegyél, hogy úgy tedd meg esetleg, hogy te még nem érzed készen magadat rá.Ha szeret ezt meg kell értenie, hogy te még nem szeretnéd.Ha meg emiatt megharagszik, az az õ baja.Ha szeret, akkor vár rád.
tényleg az a fontos, hogy ne tedd meg csak az õ kedvéért vagy azért, mert félsz, hogy különben elveszíted a barátodat. ha emiatt elhagy, akkor nem is szeretett. mondd meg neki, hogy neked még idõre van szükséged és ezt kénytelen elfogadni, de ha majd készen állsz rá, õ lesz az elsõ, aki ezt megtudja. ;)
A kérdező hozzászólása: szerintem is így van ez....csak hogy o ezt nem érti..vagy nem akarja megérteni.--koszi a válaszokat..
A kérdező hozzászólása: jah és 19vok, a barátom 17
Hát ha te is a volt barátodat akarod és õ is téged, akkor mi a kérdés? Szakíts a mostanival.
Döntsd el melyiket szereted jobban. Nem biztos, hogy megéri elhagyni a mostani barátodat, ha ez csak egy fellángolás. A szex nem minden, azt meg lehet beszélni ha van valami gondotok! Viszont ha a másikkal lennél boldog, akkor lépj mert késõbb bánni fogod! 20L
A kérdező hozzászólása: csak sajnos nagyon nehéz...rengeteg dolgot éltünk meg 1ütt.. szeretem még.. de csak olyan megszokás félébõl... :( rettentõ igy.. :(
Akkor k*rj félre a mostani barátod mellett.
szakíts...légy tisztességes!
HA NEM ÉLVEZED AZ ÉRINTÉSEIT, (LÉNYEGÉBEN NEM SZERETED MÁR) AKKOR MINEK VAGY MÉG VELE?????? Nem szoktam lányokat ütni, és semmi pénzért nem ütnék meg lányt, nõt. DE! Akkora pofont tudnék adni neked, hogy az eszméletlen. És szavazzatok le, ha ti úgy érzitek, hogy a játszadozás az egy remek dolog. További szép napot.
Én anno nem mertem elhagyni az akkori barátomat egy másikért, nem mertem feladni a biztost a bizonytalanért, pedig az akkori barátomat már nagyon rég nem szerettem, a másik fiút meg nagyon. Azóta is bánom a döntésemet, életem egyik legnagyobb hibája volt. Sztem ne maradj együtt egy olyannal....akibe nem vagy szerelmes, csak idõpocsékolás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!