Találatok a következő kifejezésre: A barátom a sexet én (15 db)

Anál sex? A barátom szeretné, de én félek.

Persze nem fog elhagyni, ha nem b*szhat seggbe, meg mérges se lesz xd csak szeretné, én pedig szeretném, hogy neki jó legyen. Van tapasztalatotok? Mi van ilyenkor a bélsárral? Köcsögök inkább ne válaszoljanak, csak normális vélemények érdekelnek.

Legjobb válasz: Köcsögök inkább ne válaszoljanak? Pedig õk tudnának errõl igazán mesélni...

Köcsögök inkább ne válaszoljanak? Pedig õk tudnának errõl igazán mesélni...
Ki kell mosni elõtte alaposan belül is, meg síkosítót használjatok, meg ne csak durr bele. Akkor fog menni ha eléggé szexualizált állapotban vagy, nem pedig, hogy "na akkor most fenékbe".
Olyan jó lesz, hogy beszarsz!
A kérdező hozzászólása: 3.válaszoló: köszönöm a normális választ. :)
Már bocs, de mit nem tudtál eddig, amit a 3-as írt? Mert ezek nagyon alap dolgok. A kérdés feltevése meg eléggé minõsít téged.
Hetente 2-3x felteszik ugyanezt a kérdést. Fáj rákeresni az "análs" kulcsszóra, netán az "anális szex szabályai"-ra..? Akkor az anális szex is fájni fog.
Nem kell, hogy rögtön a farkát tegye beléd. Elõször csak annyit csináljatok, hogy szex vagy mondjuk punciujjazás közben a fenekedbe is bedugja egy-két ujját. Aztán ha ez már tetszik, akkor lehet szépen továbblépni. A beöntés nem kötelezõ, de ajánlott, mert nemcsak tisztább leszel tõle sokkal, hanem az ellazulásban is segít. Jusson bõven síkosító mindenhova, és közben is bátran pótoljátok, ha úgy érzitek, hogy már kiszáradt, és kellemetlen. Elõször punciba szexeljetek, és amikor már fel vagy izgulva, akkor tegye át a fenekedbe. De elõször mindenképpen ujjazza meg, hogy kitáguljál kicsit. A behatolásnál legyen nagyon óvatos. Ha fáj, vagy kellemetlen, lassítson, vagy álljon meg teljesen, és maradjon úgy, amíg hozzá nem szoksz az érzéshez. Ha többszöri nekifutásra sem sikerül bejutnia, akkor hagyjátok aznapra az egészet. Az sem tragédia, ha elsõ alkalommal nem jön rögtön össze, majd legközelebb próbálkoztok megint. Ha már bent van teljesen, akkor kezdhet lassan mozogni. A lényeg, hogy a lassúból fokozatosan gyorsítson fel a normál "dugó" tempóra. Nagyjából ennyi. Ha ezeket betartjátok, akkor élvezni fogjátok mindketten, meglátod. ;)
Óvszerallergia. Nekem is van, nagyon [email protected] Váltsatok más márkára, vagy védekezzetek máshogy :S
Bõr és nemibeteg gondozó! Ha nincs semmi gond, akkor is jobb a bizonyosság!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajna van, hogy 2 hétig is eltart!:S Amúgy igen, a ritka találkozások a legrosszabbak, nekünk a távolság volt a gond és emiatt már szakítottunk is, tehát sajna nem tudok kísérletezni egy ideig a különbözõ óvszermárkák és típusok közt!:( :S KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!HASZNOSAK VOLTAK!:)
Hasonló volt velem is, csak én gyógyszert szedek, tehát nem használunk óvszert. Viszont az enyém annyiban különbözik, hogy kiderült túl száraz vagyok. Ezt álmomban sem gondoltam volna, ugyanis ha már meglátom patakokban folyik belõlem a....khm...tudjuk. De! Amikor az aktusra kerül sor, akkor az elején még jó is, viszont a végére ugyanezeket érzem amit leírtál. :S Tény, nekem is elmúlik elég hamar. Szóval nekünk a síkosító oldotta meg a problémát:) Am mi is ilyen kb 2-3 hetente találkozunk :( Tiszta rossz :(
Nem, nekem nem tart addig, csak 3-4 napig :S
Inkább menj el orvoshoz. Simán lehet vmi fertõzés.
A kérdező hozzászólása: És neked is a menstruációval múlik el?
Hát sokan érzékenyek rá, és mivel minél erõsebbet, de vékonyabbat akarnak gyártani, így sok mesterséges gebasz kell bele. Ezt meg már keveseknek bírja a szervezete. :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nekem picit bepirul, meg iszonyat érzékeny a környéke!Na de nem gondoltam, hogy még az is veszélyes lehet aminek éppen védenie kellene!!!!:)
Ja, hát igen, a gumi épp az ilyen fertõzések ellen véd többek közt. 99% hogy allergia, nekem is van, tudom, milyen. Pont olyan, mint amilyennek leírtad, nekem kicsit kiütéses is szokott lenni a környék :S Próbáljátok ki más márkával. A latex allergizál. Próbáljátok ki a latex-mentest :)
A kérdező hozzászólása: Óvszer nélkül soha nem szokta betenni, tehát ezért gondolkodtat el ez a gombás fertõzés, mert hát akkor azt gumin keresztül nem lehet elkapni, vagy tévedek?Köszi a válaszokat, hasznosak!!!!
Esetleg menj el nõgyógyászhoz, mert ha meg gomba, akkor azért csak az együttlétek után jön elõ, mert a barátod is fertõzött. :( Bár a gomba nem múlik a menszesztõl, én ezért gyanakszom az óvszerallergiára...
A kérdező hozzászólása: Gombás fertõzés?És az miért csak az együttlétek után jön elõ, mondjuk eleve ritkán találkozunk tehát van, hogy csak kéthavonta és mindig csak utána jön ez elõ!
A kérdező hozzászólása: Ilyen is van?Akkor nem kell attól félnem, hogy gomba vagy valami más amit esetleg elkaptam?
Gombás fertõzés is lehet.
Egy ideje en is szuro, ego fajdalmat ereztem szex kozben es utanna is, pisileskor. Elmentem nogyogyaszhoz, es megallapitotta, hogy enyhe fertozesem van, raadasul egy seb van a huvelyfalamon.Kaptam egy 12 huvelykupbol allo kezelest!

Mitol van az hogy faj a sex? A baratommal mar sokszor sexeltunk de nekem meg mindig faj. Azer nem csinaljuk olyan gyakran. De telleg megtesz mindent azert hogy nekem jo legyen es en is akarom de a behatolas mindig faj. Lehet valamilyen komoly dolog?

Legjobb válasz: 1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..

1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..
Ha nem csak lelki tényezõ van a dologban (tehát ha elég laza vagy, kívánod a párod és amúgy nagy köztetek a harmónia plusz szerelmes is vagy netalán) akkor lehet, hogy más, testi gond van a háttérben. Ha huzamosan fennáll, el kell menni nõgyógyászhoz mindenképp.
Mond a barátodnak hogy használja a mûvészbejárót.
Mûvészbejáróóóó!!!! :-DDDDDD

Rendszeresen csalom a baratom, egy masik pasival, aki szinten mar a 3ik baratnojet velem csalja. A sex fantasztikus vele, es szinte nem birunk egymas nelkul. Nem tudom meddig lehet ezt igy. Van jovoje ennek az egesznek?

Legjobb válasz: Most ezzel a kérdéssel provokálni akarod a válaszadókat? Oké, én nem ribancozlak le, a válasz: lehet jövõje, de aki egyszer megcsalt valakit az jó eséllyel megcsal mást is. Valamint mi értelme így a barátoddal lenni?

Most ezzel a kérdéssel provokálni akarod a válaszadókat? Oké, én nem ribancozlak le, a válasz: lehet jövõje, de aki egyszer megcsalt valakit az jó eséllyel megcsal mást is. Valamint mi értelme így a barátoddal lenni?
Egyébként ilyen arányszámokat bárki tud kitalálni, felesleges légbõl kapott 99%-okkal dobálózni. Egyrészt rengeteg kapcsolat nem is szûnik meg, másrészt - ismétlem - nem minden kapcsolatban van megcsalás. Ha nem tudsz ellenállni egy harmadiknak, az a te gyengeséged. Ha hazudsz a párodnak és csalsz ahelyett, hogy leülnél vele megbeszélni a gondjaidat a te gyengeséged. Ha nem vagy képes szakítani amikor kell, a te gyengeséged. Persze látom, hogy azzal próbálod védeni az álláspontod, hogy "mindenkivel így van ez", de nincs igazad.
#8: kíváncsi vagyok mi tett téged ennyire cinikussá. Elmondom, hogy egyrészt bõven 30 felett vagyok, másrészt mégcsak a környezetemben sincs senki, akinek tönkrement volna kapcsolata megcsalás miatt. A szüleim a mai napig szeretik egymást, túl a 60-on, talán ez lehet a kulcs, elõttem jó példával jártak vagy nem tudom, sose éreztem késztetést a megcsalásra. Ha más nõ kezdett vonzani, akkor tudtam, itt az ideje szakítani, ennyi. Mi oka lehet annak, hogy valaki nem mer elszakadni, inkább hazudik? Gyávaság? Hiányzó gerinc?
#4: 1. nem, valóban vannak akik nem csalják meg a párjukat (bármily hihetetlen a te saját példád miatt ezt elhinni). Azért csak nyugtasd magad azzal, hogy mindenki ilyen. 2. nem az a kérdés, hogy miért nincs együtt a szeretõjével, hanem hogy miért van együtt a barátjával. Miért jobb hazugságban élni? Sokkal egyszerûbb akkor elválni/szakítani, aztán mindenki azt csinál amit akar tiszta lelkiismerettel.
Kidobnálak a 10.-rõl.
Sose fogom megérteni a nõi logikát... örülnél inkább, hogy van melletted egy férfi, aki szeret, és dolgozik rád, de mint minden nõnek, neked is csak a [email protected] a fontos... Az se szép dolog, ha egy férfi félrelép, trógerség, de tény, hogy a szex a fõ motiváló erõ náluk és aztán jönnek az érzelmek. Bocs, de egy k.csög vagy te is, meg az is, aki jelenleg kurogat téged... Gerinctelen dolog félrelépni, közben pedig hitegetni a másikat, hogy milyen [email protected] a kapcsolatotok. Miért is nem hagyod ott? Mind1...
Birom a sok okos álszent embert... ááá õõõ neeeem. Pedig deee. Jól teszitek egyébként, csak okosan. Amíg nem éri hátrány a párotokat, és nem tudják meg, semmi baj nincs vele. Az a baj az ilyen kapcsolattal, hogy sosem végzõdik jól. Más azt kérdezi, miért nem vagytok akkor együtt? Ez egy jó kérdés, tõlünk is mindig megkérdezik. Mert valami bibi van. Hiába van hatalmas vonzódás, eget rengetõ szex, ez még kevés ahhoz, hogy párnak válassz valakit (35ff)
Gusztustalan r*banc vagy, és a pasi is gusztustalan.
egy h*lye g*ci k*rva vagy, minek szívatod szegény barátodat...... nálam pont egy ilyen derült ki nem rég
de utálom az ilyen ribancokat
edemke: Még egy két ilyen, és te is rájössz amire én :) Majd akkor üdvözöllek a klubban :) Nah majd akkor fogsz örülni, hogy vannak ilyenek...
Nézd te dolgod. De szerintem gerinctelenség amit csinálsz. Én soha nem csaltam meg a barátnõmet egyszer se. Ha valakitõl akarsz ténylegesen valamit az életben akkor felhagysz ezzel az élettel, dobd a barátod és keress magadnak valakit aki minden téren kielégíti az igényeid. Nézd a dolgot az õ szemszögébõl. A hûtlen társ a legkegyetlenebb dolog a világon. Nekem kettéhasadna a szivem, ha megcsalna a barátnõm. Légy vele õszinte beszéljétek meg a bajaitokat és lehet olyan dolgokat is kihozol belõle amit az elõtt nem is gondoltál volna róla.
ribanc.....
szerintem nincs jövöje 1 jó az ágyban de mégse vagytok együt 2 õ meg ugyse maradna veled, vátozatoság, titkok , adrenalin
Szedd már össze magad, és mond el a barátodnak, mert õ igazán nem tehet semmirõl !!! ma 13:10, nem értek veled egyet, az én apukám is csalta az anyukámat és nem lettem riban.c se én sem a nõvérem ! a szomszéd srác és csaj szülei alkoholisták mióta az eszem tudom, és tisztességes családja van mindkét gyereknek! Lehet rossz példa van elõttük és sokat sérültek, mint ahogy én és a nõvérem is , de NEHOGY MÁR KÖVESSEM AZT A ROSSZ PÉLDÁT, AMI ELÕTTEM VAN/VOLT ! Most ha apukám sorozatgyilkos lenne , akkor nekem is annak kéne lenni ? :S
Már elnézést, de félreolvastál valamit. Nekem is apám csalta az anyámat.. én sem vagyok ribanc. de ellentétes esetben, a lányoknak az anyjuk vált egy ribanccá azt a példát látva és ez lett belõle. ezt csak példaképpen hoztam fel, nem pedig úgy hogy na akkor minden gyerekbõl ez lesz. de vannak jobb esetek is, amikor a gyerek van annyira érett, hogy tanul a szülei hibáiból és nem követi el ugyanazokat, de azért ennek a száma is igen csekély.
pontosabban.. Nagyon megsérül, pszichésen is hat a gyerekre(legrosszabb) : ha együtt maradtok a férjeddel úgy, hogy folyamatosan csalod. Megsérül, de még mindig jobb mint az elsõ: 1. változat: a gyerek tudta nélkül cselekszetek, hogy õ minél kevesebbet tudjon meg, elváltok, megmondjátok neki, hogy apa és anya rosszul jöttek ki, ezt kellett tenni. sírni is fog stb. de meg fogja szokni 1-2 év alatt. 2. változat: nagy veszekedésbe torkollik az egész, a gyerek is tudni fogja.. Ez némivel rosszabb mint az 1. változat, de jobb mint az egyes pont..
Tanulság: 18 éves vagyok, lány. Gondolom hasznos lesz számodra a történetem.. 4 éves koromban a szüleim elváltak. Hiba: Apa állandó jelleggel csalta anyát. Ezzel telt el a 2-4 éves idõszakom, hogy azt láttam, semmi sem olyan közöttük amilyen (hiába tûnt minden idillinek). Én is tudtam, a bátyám is tudta(aki akkor 6 éves volt) Végül apám elhagyta anyámat azért a nõért. (megjegyezném, a nõ akivel apám csalta anyámat, szintén csalta az õ férjét, és neki is volt már 2 gyereke(mind a kettõ lány)) A követezõ néhány hónapot úgy töltöttem el, hogy teljesen magamba voltam fordulva, nem csak az apámat veszítettem el, de a bátyámat is egy jó 2 évre. Azt kellett látnom, hogy az anyám milyen szar állapotba került. Ja meg persze a bírósági ügyek, amik késõbb ebbõl keletkeztek.. Az se volt kellemes. (ez a fordított eset.. milyen az amikor a gyerek azt látja hogy az anyja tönkre megy, mert megcsalta õt a gyerek apja) A nõ lányainak a sorsa: Tökéletesen követték az anyjuk példáját.. Az egyiket valami épület elõtt baszták meg 16 évesen, a másikat meg egy diszkó wc-jében szintén 16 évesen( bár õ még arra se emlékszik h ki volt az illetõ.. ) Remélem hogy nem lányod van.. Ha fiad van, legrosszabb esetben elveszíti az anyjában és a nõkben való hitét.. A szülõk tettei nagy mértékben befolyásolják a gyerekek jövõbeli tetteit. Ha most még nem is értik, de hatással van rájuk minden egyes mozzanat. A helyedben csendesen zárnám le az egészet. Elválnék. Még egyszer hangsúlyoznám! : A GYEREKNEK EZZEL JOBBAN ÁRTASZ, MINT EGY VÁLÁSSAL!
Ha ennyire jó vele, miért nem szakítasz a barátoddal?
remélem terhes leszel valamelyiktõl, az meg jól faképnél hagy büdös k*rva
#6: Általában az ilyen válaszokat a 20-30 év közöttiek adják. Ha 40 éves leszel, meglátjuk hogyan vélekedsz majd :) A kapcsolatok 99% nem azér törik ketté, mert a másik fél megmondja: Bocs, már meguntalak, nem tetszik ez vagy az... elhagylak ...stb. 98%-ban egy másik ember miatt törik ketté. Jó arány mi? Azért lehet reménykedni, hogy beletartozz abba az 1%-ba, és tudod ezt is kívánom neked. De az élet sajnos nem ilyen egyszerû.
#9: A szülõket ne hozzd fel, azok más idõk voltak. Én a mostani fiatalokra, és 40-45 éves korig értem. Mi tett cinikussá? A tapasztalat :( (35ff)
#9: És nem a hiányzó gerinc ami miatt nem szakítok, hanem a gyerek. És az esetek többségében bizony ez az a pont amiért nem szakítanak.
csak a gyereket sajnálom, hogy ilyen hülye szülei vannak, valószínû a gyereknek is ennyi esze lesz...
le merném fogadni hogy azért nem jössz össze vele mert te csak a szexre kellesz neki õ nem mondja de ígyvan
egy harmadik titkos pasihoz nem lenne kedved :)
neked már egész szép gombagyûjteményed lehet !!!! amúgy milyen érzés azt a [email protected] szopni, ami elõtte a másik p.inájából vesz ki ???:D ezen azért elgondolkodnék ! :S
az a szomorú h a lányok többségénél ez teljesen elfogadott helyzet

Az probléma, ha én több sexet igénelnék, mint a barátom? Mit tehetnék, hogy ő is odáig legyen értem?

Annyira izgatónak találom ?t,meg amit csinál,hogy napi 3x is simán menne....:) viszont ? tartalmasnak találja azt az eggyet és nem igényel többet,hiába mászok rá.Már olyan cikinek érzem,de olyan izgató.....me persze engem is annak talál,de én csak azt akarom,hgy még,még,még.Pedig 3éve vagyunk együtt és napról napra jobban akarom.

Legjobb válasz: Próbáld meg a libidót esetleg másban is kiélni pl valami mûvészet. Vagy hogy többször legyél együtt a barátoddal de ne csak szexrõl szóljonhanem elégítsen ki másképp abból talán több lesz mint napi 1.

Próbáld meg a libidót esetleg másban is kiélni pl valami mûvészet. Vagy hogy többször legyél együtt a barátoddal de ne csak szexrõl szóljonhanem elégítsen ki másképp abból talán több lesz mint napi 1.
A kérdező hozzászólása: Nem, irtam hogy azt specc én irtam rosszul.Az ékezethiány vagy ha kevertem valamit az a billentyü hibája.Nem nem un, egyszerüen ilyen, mindig ilyen volt, de gondolom csak lenne valami erre, ezért kédeztem titeket.....
Össze vannak keveredve a billentyûk... hmm... napi -> heti Tehát az "n" helyén a "h" van, az "a" helyén az "e" és a "p" helyén a "t". Máshol pedig nem keverted ezeket a betûket :-P Amúgy én ismertem olyat, aki napi 25 órát dolgozott. Egy nap alatt annyi melót csinált meg, mint más 25 óra alatt. Amúgy szr pasit fogtál ki. Vagy megunt, stb...
A kérdező hozzászólása: Ja lehet.Tul nagy a libidóm, neki meg kisebb.Az ujjitással nincsen gond, minden nap csinálok valami ujjat.Azt hiszem nálam huncutabb nincs is....
valószínû neki kisebb az igénye, kis türelmet
fõleg 3 év után:) , etess vele sok tojást, fahájas dolgokat, vágykeltõket:D:D, nahjó sztem a legjobb vágykeltõ te magad vagy, szóval, dobj be mondjuk valami újítást, nah meg a másik, hogy beszéljetek errõl, kommunikáció :)
aamm szerintem a pasidnak örülni kéne hogy ennyire kívánod:)
A kérdező hozzászólása: Jaj rosszul írtam :) Heti 5x 12 :) bocsi a helyesírásért, de rossz a billentyû.Össze vannak keveredve, semmi sem az ami.
tuuudoom azon nevettem:D
eperturmix, már én is próbáltam erre célozni, de nem érti. :)
hogy dolgozhatsz egy nap 5x 12 órát cuncikám?:)
Nem baj. Mi lenne, ha megpróbálkoznál egy helyesírási szótárral lekötni fölös energiáid?
A kérdező hozzászólása: A hivatásosok mindenkivel akarják, de én csakis vele.
A kérdező hozzászólása: Igen is sokat dolgozok.....és még így is szügségem van rá, mivel szeretem.De miért akkora baj, hogy kívánom azt akit szeretek, csak õt, nem mindenki mást.
Vagy keress másik szakmát... van, ami megfelelne az igényeidnek.
Mennyire ráérsz. Talán ha nem dolgoznál napi ötször tizenkét órát.
A kérdező hozzászólása: Másban is kiélem.Napi 5x 12órát dolgozom, de még így is van erre energiám :) Nagyon szeretjk egymást és együtt élünk.Foglalkozik velem máshogy is, de nem birok magammal, egyszerûen túl nagy a libidóm és kell nekem õ.
Husika, 3 év alatt nem sikerült felfognod, hogy az õ életében vannak egyéb fontos(abb) dolgok is??? A baj nálatok nem az õ libidójával van, hanem a tieddel.
Nagyapénisze?
Bocsi hogy írok szûz lányként, de pont ma beszélgettem egyik barátnõmmel aki már nem szûz. Õ mondta hogy mikor elveszítette, akkor is elég kellemetlen volt, meg utána 5-6 alkalommal is fájt még neki, nem is élvezte. Szóval ez ilyen...
én sem túl régen vesztettem el és már lassan 3 hónapja rendszeresen csináljuk és most lett az hogy amikor beteszi akkor egy picit néha érzem de már nem mindig, pedig ugyanaddig szokott izgatni, szóval ez már csak ilyen
Nekem ez az elsõ 1 évben így volt... Utána kezdett javulni. Most meg már le sem lehet lõni. Na de ez elég egyedi példa a környezetemben senki más nem volt így, mint én.
Lehet túl fiatal vagy? Nem voltál eléggé felizgulva? Nem tudom nekem 19 évesen már az elsõ is nagyon jó volt.
Szerintem hosszu elöjáték kell.. Az se hátrány ha aktus elöt a lány elélvez legalább 1\egyszer
Hosszabb elõjátéknál valószínûleg tényleg nem fájna.Viszont ha késõbb sem élvezed nyugi nem vagy egyedül.Sok nõ van aki képtelen szex közben elélvezni vagy akár csak a közelébe kerülni.Én sem élveztem soha.Ez egy bizonyos testi felépítés miatt van.Nagyon apró eltérés a többiektõl és mivel a nõknek nem kell feltétlen elélvezniük ahhoz hogy teherbe essenek így nekünk ezt meg kell tanulnunk.De van hogy ez sohasem sikerül emiatt a felépítési eltérés miatt. Interneten googleban biztos olvashatsz errõl bõvebben ha érdekel most nem fejteném ki ezt bõvebben.Ám ezt nem jelenti azt hogy sohasem élveznél el mástól...

Hogyan tegyem élvezetesebbé a sexet a barátom és én közöttem?

már együtt vagyunk 2 éve és mindig ugyan az meg minden de szeretném fel dobni de hogyan ???léccy irjatok ötleteket!!!

Legjobb válasz: Szerepjátékok, kösd ki és úgy kényeztesd, vegyél fel szexi fehérnemût és erotikusan táncolj egy este vagy nyilvános helyen szexeljetek, mondjuk hideg van már, de pl autóban:)

Szerepjátékok, kösd ki és úgy kényeztesd, vegyél fel szexi fehérnemût és erotikusan táncolj egy este vagy nyilvános helyen szexeljetek, mondjuk hideg van már, de pl autóban:)

A barátom ki akarja próbálni az anális sex-et. Én kicsit bizonytalan vagyok és lenne egy kérdésem.!?

Szóval amikor valaki "anális sex el" valakivel,a srácnak nem lesz a pénisze...szóval tudjátok mit akarok kérdezni...Mégis csak a végbélnyílásról van szó... :O

Legjobb válasz: Nálunk még soha nem fordult elõ.De ha belevágtok akkor készülf fel sikosito stb,és sok türelem kell.Tud ám fájni rendesen elsõre ha nem vagy teljesen ellazulva.Ne rontsatok ajtostol a házba.

Nálunk még soha nem fordult elõ.De ha belevágtok akkor készülf fel sikosito stb, és sok türelem kell.Tud ám fájni rendesen elsõre ha nem vagy teljesen ellazulva.Ne rontsatok ajtostol a házba.
de, olyan lehet, de egyébként érdemes gumival csinálni
érdemes végbél mosóval kitisztali elõttem, mert anélkül a hirtelen rátoktörõ kakiszag mindennek véget vethet :D
Minden bent van a pakliban. Szerintem ezt a dolgot kicsit komolyan is gondold át, mert azért nagyon sok hátránya van. 1 nagyon fájdalmas 2 nem síkosodik úgy be mint a pu....id 3 de igen olyan lehet neki és ez fertõzést is okozhat 4 lehet, hogy utána lejön az aranyered 5 utána napokig fog kicsit fájni. Ha te nem szeretnéd inkább NE PRÓBÁLD KI, ha a párod szeret nem fogja erõltetni és megért téged, ha ez nem így történne nem szeret igazán.
mellesleg ha bizonytalan vagy akkor inkább hagyjátok még... fájni fog, ha nem tudod magad teljesen elengedni.
Nyugi nem.Probáljátok ki meglátod jó lesz......
érzem, hogy meg fogod bánni :) kérlek ird le h milyen volt igy elsõre :)
Ajajj.

A barátom akarja a sexet én meg nem hogy magyarázzal el ezt neki?

van egy barátom akivel járok jo pár honapja,és mindig azzal van hogy o ki akarja probálni meg stb...én magyaráztam neki hogy én még most erre nem vagyok felkészulve,,és o álandoan megharagszik emiatt..nagyon szeretem ot és nem tudom csak ugy egyszeruen kidobni..és egyébként ezen kivul minde tokéletes koztunk.....mit tegyek????

Legjobb válasz: Ez egy olyan dolog ami miatt nem szabad megharagudnia! Ha igazán szeret akkor kivárja, míg Te is szeretnéd!

Ez egy olyan dolog ami miatt nem szabad megharagudnia! Ha igazán szeret akkor kivárja, míg Te is szeretnéd!
Egyet semmiképpen se tegyél, hogy úgy tedd meg esetleg, hogy te még nem érzed készen magadat rá.Ha szeret ezt meg kell értenie, hogy te még nem szeretnéd.Ha meg emiatt megharagszik, az az õ baja.Ha szeret, akkor vár rád.
tényleg az a fontos, hogy ne tedd meg csak az õ kedvéért vagy azért, mert félsz, hogy különben elveszíted a barátodat. ha emiatt elhagy, akkor nem is szeretett. mondd meg neki, hogy neked még idõre van szükséged és ezt kénytelen elfogadni, de ha majd készen állsz rá, õ lesz az elsõ, aki ezt megtudja. ;)
A kérdező hozzászólása: szerintem is így van ez....csak hogy o ezt nem érti..vagy nem akarja megérteni.--koszi a válaszokat..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!