Találatok a következő kifejezésre: A barátom a nemi szervemet (55 db)

Minimális az esély.
Ettõl nem valószínû.
Szerintem kizart.

Az gáz, hogy amikor a barátom a nemi szervét lenyomta a torokcsontomon majdnem összehánytam magam?

Legjobb válasz: Ne becsüld túl magad,nem vagy mélytorokkirály!

Ne becsüld túl magad, nem vagy mélytorokkirály!
A kérdező hozzászólása: L
Nauron, nálad a pont! :D
neem a kérdezõ :D
én? :D Igen, lány vagy, ott már gáz ha pasi szopik
És ekkor Brúnó megérezte a gyomorsavas lé maró hatását a makkján...
Lányvagy?
én is minden öklendezek :D de ne izgulj, nem fogsz hányni, ugyanis blokkolva van az út, max. visszanyeled.
Nem gáz, inkább a pasidtól, hogy ezt csinálta... csak mert néhány hivatásos r*banc annyit "gyakorolt", szerintem nem kéne, hogy elvárás legyen a mélytorok bárki részérõl... Ha valaki tudja, késztetést is érez rá, csinálja, de ha öklendezel tõle, akkor hanyagold szerintem! Ja, és olyan, hogy torokcsont, nincs :P
De brutál! :O
Az a gáz, h a pasid lenyomta annyira... am én se hallottam torokcsontról :DDD
Majdnem? elkezdtél öklendezni?
igen gáz vagy , hogy hagytad magad -.-
Torokcsont... :'DDD
Az a gáz, hogy lenyomta a torokcsontodon.
a miden ? xD

Lehetek terhes ha a barátom a nemi szervéhez nyúlt és utána megujjazott? Bővebben lent.

2 hete kb. pettingeltünk, és a barátom a péniszéhez nyúlt és utána megujjazott. Nem volt semmilyen rosszullét,semmi más tünet...de mégis aggódok egy picit...már két napja h?emelkedésem van, azt mondták, hogy azért is lehet mert meg fog jönni...mostanában kéne,de nem állt be rendszeresen,mert nem szedek semmilyen tablettát. Az utóbbi 1napban az alhasam kicsit pufi,de nem fáj meg semmi és egy kicsit hisztisebb is vagyok...

Legjobb válasz: ja és nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán került-e ondó vagy elõváladék a kezére...

A kérdező hozzászólása: ja és nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán került-e ondó vagy elõváladék a kezére...
Ha nem került rá, akkor nincs gond, lehet hogy most jön meg a havid. De ha mégse, akkor nemártana megkérdezni a barátodat mielõbb..
Szerintem 1000% hogy nem. Kicsivel több "anyag" kell ahhoz.
Mert egy hisztis kislány vagy, aki megint csak semmit nem tud sem a szexrõl, sem a fogantatásról, de a lábát már széttárja..aztán sipákol minden sz.artól. Hány éves vagy? 13? 14?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat. amúgy 16 vagyok és ha jól tudom ez az oldal azért van hogy kérdezzek. ha csak bunkó választ tudsz adni, akkor nem is kell írni
És megkérdezhetem hol voltál biológia órán? Láttál már biosz könyvet? Nálatok nem volt felvilágosítás? Bár gondolom jót röhögtetek a hátsó sorban, mert az a menõ.. Ennyi ésszel nem kellene szexelni, semmilyen formában. Olvass már utána, mi kell a fogantatáshoz! Mellesleg 2 hét után még nem "puffad" a hasad..kell ahhoz még 3-4 hónap is. De gondolom te még errõl sem hallottál. Lehet bunkó vagyok, de legalább nem vagyok ostoba.
ennek az oldalnak az a lényege hogy a kérdezõ kérdez, aki meg válaszol, az hasznos választ ad. egyébként szóról szóra le van írva a biológia könyvben hogy hogy eshetsz teherbe? :) azért vagy sztem hisztis, mert meg fog jönni, ilyenkor én is hisztis vagyok. :) és akinek elege van már ezekbõl a kérdésekbõl.. mégiscsak gyakorikérdések. :)

Mért nem áll föl a barátom pénisze? (nem szervi elváltozás) Hogy lehet ez ellen tenni, tennem? Férfiak válaszát várom elsősorban.

Többször el?fordul, hogy hamar lekonyul a barátom pénisze. Valószín?leg tudjuk az okát: túl sokat akar mutatni, nagy rajta a nyomás.

Legjobb válasz: A kérdést igazából meg is válaszoltad, ez az egész a fiu fejében dõl el. Te a legjobbat nyújtod ha megértõ vagy vele, de ez csak segtség nem megoldás. Neki kell megértenie a dolgok menetét, ha nem megy neki akkor irány a szex pszichiater. Már rengeteg ilyen kérdés volt "Férfiag egészsége" témakörben nézelödj ott, valahol ajalottam hogy igyatok egy kcisit sex elött (egy uveg bor/pezsgõ vagy 2) aktus elott elõjáték közben (pl ajanlanám a közös fürdest, közben iszogatás, meg kis elõjáték, nagyon izgató), épp annyit hogy ne álljatok fejre csak legyetek "becsiccsentve" és akkor oldodnak a gátlások, a fiud libidó problémái nem szervi rendellenességek akkor gondja nem lehet ettol, csak bátrabb lesz. Ez után lesz önbizalom is és akkor miden ok lesz. Sok szerencsét! (22/f)

A kérdést igazából meg is válaszoltad, ez az egész a fiu fejében dõl el. Te a legjobbat nyújtod ha megértõ vagy vele, de ez csak segtség nem megoldás. Neki kell megértenie a dolgok menetét, ha nem megy neki akkor irány a szex pszichiater. Már rengeteg ilyen kérdés volt "Férfiag egészsége" témakörben nézelödj ott, valahol ajalottam hogy igyatok egy kcisit sex elött (egy uveg bor/pezsgõ vagy 2) aktus elott elõjáték közben (pl ajanlanám a közös fürdest, közben iszogatás, meg kis elõjáték, nagyon izgató), épp annyit hogy ne álljatok fejre csak legyetek "becsiccsentve" és akkor oldodnak a gátlások, a fiud libidó problémái nem szervi rendellenességek akkor gondja nem lehet ettol, csak bátrabb lesz. Ez után lesz önbizalom is és akkor miden ok lesz. Sok szerencsét! (22/f)
Megértéssel. Ha elõfordul mondd azt neki, hogy Te majd kicsit kezesélbe veszed, hátha sikerülni fog. Aztán meg tegyél róla, hogy sikerüljön is. Am elõ szokott fordulni ilyesmi mással is. És tényleg a fejben dõl el.
Szerintem az sem olyan baj, ha nem veszed olyankor kézbe a dolgokat, csak hozzábújsz jó szorosan, átöleled, hogy érezze, nem haragszol érte. Mert ha utána is még próbálod kényeztetni, talán mégjobban érzi milyen rossz, hogy nem tudott neked eleget adni, nem tud megfelelni. Igazából (szerintem) embere is válogatja, mikor melyik a jobb, nekem a hozzábújós jön be ;) 22/f
Akkor téyleg nem b.u.z.i. Idõvel menni fog, ha hozzászokott, hogy olyan szép vagy.
Vagy meg akar felelni az elvárásoknak, vagy egyszerûen b.u.z.i. Sajnos hallottam már ilyenrõl, h útközben derül ki róla, h nem igazán a NÕket szereti.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm fiúk a válaszokat. Akkor mindent úgy kell csinálnom, ahogy eddig. Nagyon megértõ vagyok Vele, és õszintén, engem ez az egész egyáltalán nem is zavar! Szeretem õt, és mindig nagyon jó Vele a szex. Ezek ellenére utána mindig sikerélményünk van, nem fekszünk le sosem csalódottan. Szoktunk borozgatni, ez két egyetemistának nem nagy gond:) Persze csak egy-két pohár szeretkezés elõtt, közben. Az elõjátékkal, és egyéb játékossággal nincs gond, nem innen ered a dolog. Még egyszer köszönöm a válaszokat, a megerõsítést! Még írhat más is nyugodtan, ha szeretne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utóbbi hozzászólónak, még ha nem is értek vele egyet. Meleg nem lehet, ízig-vérig férfi, és csak és kizárólag a nõket szereti. Én is hallottam olyanról, amit írtál, na de azért az más kategória. Sok férfias jegye van: pl. 8 éve küzdõsportol, motorozik, és szenvedélyes szeretõ is, aki a férfiak közti dolgot alapból elveti.
Nekem tetszene és felizgatna. Gondolom a barátnõdet is hasonlóképp érintené a dolog. :)
A kérdező hozzászólása: Majd holnap ;)
na megnyomkodtad a brével?
ebben nincs semmi ezzel tudatod felé hogy nem más csajra buksz addig boldog amig rá áll fel nem másra .... meg az jó is ha felál mert ha nem álna fel az már nagy gond lenne .:)
A kérdező hozzászólása: Hát kb. 2 hónapja járunk és elég perverz szóval bepróbálkozok :D
attól függ mennyi ideje vagytok együtt, de egy idõ után tuti beindul a csaj:D
Felizgatna az biztos:)
Ezt nem lehet tudni elõre, minden lány máshogy viszonyul a dologhoz! Valakit izgat és egybõl kapható lenne rá, de olyanok is vannak, akik viszont túl szexmániásnak tartanának ezért és inkább ellöknek maguktól, menekülnének.
Részemrõl is mint az 1-es. :)
A kérdező hozzászólása: Hát emberek :D, ez a dolog nem , hogy bejött hanem nagyon nagyon bejött nincs rá szó mennyire jó estét csináltunk magunknak :D.
dehogy
A kérdező hozzászólása: nem küldök senkinek képet, csak érdekel mit gondolnak, mert engem, mint egy nõt...zavar!
14: Akkor ne zavarjon. Vagy azt szeretted volna, ha olyan marad, mint kislánykorodban?
A kérdező hozzászólása: haha:D
Kérdezõ elhiszem, hogy mi nézzük a nuncikat. De te max anyudét láttad és abból nehéz átlagot vonni.
A kérdező hozzászólása: takarodjál a francba kedves válaszoló:)
#13 Mindjárt gondoltam. :)
Egy kicsit zavarna.
Nyugodj meg, a férfiak nem szoktak panaszkodni a dús kisajkakra!
Mivel úgy tetted fel a kérdést, hogy "a barátnõtök nemi szerve" és nem "az internetes pornóoldalon 100 közül az egyik" akkor a válasz: nem, NEM, k*ra NEM, leszarom, hogy elcsépelt, de nem az fog számítani. Mért nem bírjátok már megérteni lányok, annyi ilyen kérdés van, hogy mindegy milyen. Hát amilyen van nektek! A normális férfiember megbecsüli a pinát akármennyi idõsen, mert nem fán terem. Az a zavaró, ha a lányzó fekszik mint egy darab fa és azon gondolkodik dugáskor, hogy nem túl cafrangos-e neki.
9: Azt ugye tudod, hogy a kérdezõ igen nagy valószínûséggel 12-16 éves?
Igen.
Egy próbát azért megért. Cserével se? :D
Egyáltalán nem. Miért tetted idézõjelbe a szót?
Mi számít átlagosnak? Mihez mérve 0, 5-1cm?
Átlagot te hogy számoltad? Utcán tolómérõvel meg vonalzóval járkáltál és átlagot vontál?
A kérdező hozzászólása: mert nem tudom, h jó-e ahogy írtam. lehetne úgy is, h szervben xdddddd de az se jó :D
A kérdező hozzászólása: ti tudjátok milyen az átlag:DD nem én nézek nuncikat xdddd
Már megmondtuk a punci mindenhogyan szép.:)
A kérdező hozzászólása: :"DD
Dehogy undorító!! Számomra még izgatóbb is mint a többi, fõleg ha küldesz róla képet. :D
A kérdező hozzászólása: álmodba se:D
A kérdező hozzászólása: Ez egy normalis valasz! Koszonom
ne!! ne borotváld le a nemi szerved...mit csinálsz majd nélküle? o.O
Leakarsz feküdni vele, de még nem látta a puncidat? Ez azért érdekes, mert a szüzesség elvesztése elõtt "hosszú" ideig pettingelni szoktak a párok, nem csak egybõl belecsapnak a lecsóba... Kérdésedre a válasz: mindenképpen csupaszítsd le magad. Nem valami menõ a szõrös nuni, tinikorban meg pláne nem.
már le akarsz feküdni vele úgy hogy még annyi bizalom nincs meg közetetek hogy feltedd neki ezt a kérdést, hogy õ hogy szereti?? Ez nekem furcsa..
amúgy szerintem borotváld le..:D
borotváld le, de érdekes dolog, hogy ilyet szégyellsz megkérdezni
szerintem is borotváld le, a mai fiúk a csupasz puncira buknak.
A kérdező hozzászólása: Elképeszto szégyenlos vagyok...és már 7 hónapja járunk...nem tudom, én ilyen vagyok :|

Nem rég megvoltam fázva és azóta viszket és ég a nemi szervem. Ez hüvelygombára utal, ugye? Ráadásul így szeretkeztünk a barátommal óvszer nélkül és zóta piros pöttyök vannak a nemi szervén. Lehet hogy elkapta?

Legjobb válasz: Hat eloszor probalkozhattok a Canestennel (mindkettotoknek). Ha nem valik be, akkor doki (mindkettotoknek). A rossz hir: no szex amig nem gyogyultok meg mind a ketten. Ez azert fontos, mert ha az egyikotok vegre kigyogyult, a masik meg meg nem, akkor siman ujrafetroziket egymast.

Hat eloszor probalkozhattok a Canestennel (mindkettotoknek). Ha nem valik be, akkor doki (mindkettotoknek). A rossz hir: no szex amig nem gyogyultok meg mind a ketten. Ez azert fontos, mert ha az egyikotok vegre kigyogyult, a masik meg meg nem, akkor siman ujrafetroziket egymast.
Ház ez biztosan hüvelygomba, a megfázástól legyengült a hüvelyflórád, és elszaporodtak az alapból jótékony gombák. Ha párodnak vannak piros pöttyei, akkor valószínûleg belsõ kezelés is szükséges. Mindenképpen el kell menned nõdokihoz, magában a canesten sajnos nem segíthet. Mindenképpen szükséges belsõ gyógyszeres kezelés. Attól pár nap alatt rendbejöttök. Addig kerülni kell valóban a sex-et. Jobbulást!
Valószínû az antibiotikumtól kiszáradtál és elkaptál valamit. Lehet, hogy hüvelygomba. Canesten Combi és a párodnak is kenegetni kell vele!
Egyet értek az elözökkel, mig nem gyogyultok ki no sex, mert ahogy mondják ping-pong modszer miatt oda vissza fertözödhettek, tehát gumival probáljátok mig tünetmentesek lesztek

Nem ment el a barátom és nem is ment be a puncimba csak hozzádörgölőzött a nmi szervemhez csak utána volt magömlése amikor már nem voltunk együtt hanem kivertem neki. Így lehetek terhes?

Legjobb válasz: A terhesség valószínûsége majdnem egyenlõ a 0-val, ha miután kiverted neki nem nyúltál a nemi szervedhez. Azzal hogy csak hozzád dörgölõzött nem juthatott beléd spermium.

A terhesség valószínûsége majdnem egyenlõ a 0-val, ha miután kiverted neki nem nyúltál a nemi szervedhez. Azzal hogy csak hozzád dörgölõzött nem juthatott beléd spermium.
Ha biztosan nem ment be a hüvelyedbe a barátod pénisze, akkor biztos nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: nem nyúltam a nemi szervemhez utána hanem egybõl elmentem kezet mosni..csak azért nagyo fontos mert nagyon félünk tõla h ne legyen semmi baj mert nem akarok terhes lenni
A kérdező hozzászólása: biztos h nem jött belém azt érzetem volna meg am is vigyáztunk nagyon h hova ment mert fogta kézzel a péniszét és így irányította
A kérdező hozzászólása: lécci írjatok még most vissza!!
Nyugodj meg!!Biztos hogy nem lehetsz terhes!!
Ezzel az erõvel attól is félhetnél hogy teherbe esel, ha otthon egyedül veri ki saját magának. Na kb. ennyi esély van a teherbeesésre.
A kérdező hozzászólása: fúúú nagyon szépen köszi teljesen megnyugodtam...szerii köszii puxx

Ha egyszer lefekszek barátommal és utána is akarnánk pl másnap már érzékeny vagyok nagyon (a nemi szervem) Mitől lehet?

Teljesen felvagyok izgulva meg nedvesedve és ettől függetlenül is ugyan az van. Meg ha széthúzza a fenekemet akkor is fáj ahogy húzódik a bőr meg a nemi szervem és a hátsó felem között is sokszor piros meg fáj

Legjobb válasz: A barátod még nagyon kezdõ(vagy béna), és nem tudja, hogyan kell megfelelõen örömet okozni. Gyakoroljatok, ha összeszoktok, akkor már nem lesz ilyen.

A barátod még nagyon kezdõ(vagy béna), és nem tudja, hogyan kell megfelelõen örömet okozni. Gyakoroljatok, ha összeszoktok, akkor már nem lesz ilyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!