Találatok a következő kifejezésre: A barátom a barátnöm (524 db)

A barátom a barátnőmnek írogat. Szerintetek mit tegyek?

A barátom 3napja folyamatosan írogat a legjobb barátnőmnek. Barátnőm persze próbálja lerázni,de nem sikerül neki. Én a barátomnak már mondtam,hogy hagyja békén,mert nekem ez rosszul esik,de annyit mondott rá,hogy nem akar tőle semmit. Most mit csináljak..?

Legjobb válasz: mond meg barátnõdnek hogy adja alá a lovat, meg próbálja becserkészn, esküdve rá hogy neki bejön és hogy neked nem szól ha erre ugrik akkor grat. kivan dobva :) aztán majd számolj be a sikerességrõl

mond meg barátnõdnek hogy adja alá a lovat, meg próbálja becserkészn, esküdve rá hogy neki bejön és hogy neked nem szól ha erre ugrik akkor grat. kivan dobva :) aztán majd számolj be a sikerességrõl
dobd amíg lehet
jól kifogtad
játszatok össze a barátnõddel és nézzétek meg hogy tényleg nem akar e semmit
Szilvásbuktát, mert azt szeretem
húú nem semmi!! bekapta a horgot és tovább akart menni a barátnõdnél? az nem semmi legalbb képes voltál szíktani, nem úgy mint az oldal 80%-a...
A kérdező hozzászólása: Jajj..el is felejtettem.:$ Szakítottam a sráccal tnap. (: Eléggé belement a dologba..szóval így a helyes..azt hiszem.(: Köszönöm mindenkinek a normális választ..
és mi lett??
A kérdező hozzászólása: Rendben, akkor így lesz. Beszámolok.:D És köszönöm.(:
Barátnõd is letilthatná, ha látja, hogy ez rosszul esik neked...
A kérdező hozzászólása: Szólj, az anyukádnak.;D
Almáspitét, mert azt szeretem.
A kérdező hozzászólása: Összejátszani..nemis rossz ötlet.:/ Köszönöm.(:
A kérdező hozzászólása: Elõbb írj rendes választ.;)
A kérdező hozzászólása: Elég nehezen vettem rá magam, de aztán mégis csak sikerült.(:

Mennyi idő után mutassam be a barátaimnak a barátnőmet?

Összejöttem egy lánnyal de picit fura, nincs rámhangolódva teljesen. Úgy érzem, hogy egyenlőre még főleg érzelmi alapokon fekszik a kapcsolatunk. A lánynak kicsit furcsa a stílusa ezért félek, hogy nehezen fogadnák el a barátaim és rosszul érezné magát, de idővel mindenképp szeretném nekik bemutatni mert sok közös programra fogunk együtt elmenni. Tudom, az én hibám, hogy összejöttem egy olyan lánnyal akiről tudtam, hogy valószínűleg nehezen fogadják majd el a barátaim, de nem szégyenlem, csupán úgy érzem ennek még nem jött el az ideje. Hogy csináljam ezt az egészet? Egyenlőre olyan káosz van a facebookján is (istenem a facebook....) hogy meg sem merem mutatni az adatlapját az ismerőseimnek.

Legjobb válasz: Ezt, hogy nincs rámhangolódva úgy értem, hogy még külön világot él és nem helyezkedett el kényelmesen az én világomban.

A kérdező hozzászólása: Ezt, hogy nincs rámhangolódva úgy értem, hogy még külön világot él és nem helyezkedett el kényelmesen az én világomban.
A kérdező hozzászólása: Azt egyébként kicsit szégyenlem, hogy fõleg szexuális indíttatásból ismerkedtünk és jöttünk össze. Ez nagyon nem szerencsés. Tehát alapjáraton nem jöttem volna vele össze, de sokat voltunk együtt és megszoktam a társaságát.
Akkor még biztos nincs itt az ideje! Amíg bizonytalanság van benned, addig a bemutatósdit felejtsd el. A családnak szerintem, már akkor kell bemutatni, ha stabil a kapcsolat. Felesleges minden új lányt az életedben megismerni nekik is... ;)
Sokszor fogod még ezt érezni... nem akarok látatlanba ítélkezni, de szerintem ez nem szerelem. Vonzódsz hozzá, szimpatikus, de ne keverd a valódi érzelmekkel. Az ilyen kapcsolatokra is szükségünk van, de tudni kell õket helyén kezelni. Valószinûleg a lány is érzi, hogy ez egy lazább kapcsolat és ezért "nem veszi annyira komolyan" a dolgokat. Tegyél Te is így.
A kérdező hozzászólása: õ szeretné, ha késõbb komollyá válna.
Késõbb. A késõbb az nem most van. :) Addig még sok minden történhet. A férfiak sokszor "hidegfejûbben" tudnak gondolkodni egy kapcsolatban. Magyarán mondva, nem gondolják azt 2 hét után, hogy halálosan szerelmesek stb... Igyekezz Te is kellõen észnél maradni és nem beleélni magad, egy még nem létezõ dologba. Ja és attól mert Õ még akar valamit, át kell gondolnod, hogy Te is akarod-e. Az egyik nem következik a másikból! ;)
Mikor jöttetek össze? Hát nem tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy fura a stílusa! Mert azért elég nagy különbség van valakinek a jelleme között meg egy új kapcsolathoz való hozzászokás között. Ha a lány alapból " fura" és nem csak azért mert még nem érzi komfortosan magát a kapcsolatotokban, akkor mi lesz? Nem fogod felvállalni? Mert még azt megértem, hogy friss a kapcsolat és várni akarsz egy picit, hogy neki se legyen kényelmetlen, de akkor is...Hát azért, ha már valakivel összejössz, akkor vállald már fel.. Nekem például nagyon szarul esne, ha a pasim nem merne még facebookon sem megmutatni a haverjainak, nemhogy élõben... Szerencsére nálam mindig pont az ellenkezõje volt és már kb. rögtön be lettem mutatva, mondjuk én igénylem is, hogy a haveri kör megismerjen. Talán meg kéne kérdezned a barátnõdet is, hogy mit szólna, ha bemutatnád a barátaidnak. Vannak olyan lányok, akik külön életet akarnak élni, mármint, hogy a kapcsolatotok csak a kettõtök élményire terjed ki és minden más az õ meg a te külön dolgod. Ismerek olyan lányt, aki nem hajlandó a pasija haverjait megismerni sem, mert õ nem kíváncsi rájuk, de a pasiját sem viszi az õ baráti körébe.
Az mit jelent, hogy káosz van a facebookján?
A kérdező hozzászólása: azt, hogy fent van róla egy sor rendkívül elõnytelen kép is.

Mit tegyek? ! A barátom a legjobb barátnőmmel, meg lány haverjaival jár el bulizni.

2,5 éve vagyunk együtt, és együtt is élünk. (én 18 ? 21) Én nem bánom, ha eljár bulizni, hiszen én is szoktam. Csak az a baj, hogy ? lányokkal, és igen, halál féltékeny vagyok azokra a lányokra, még a barátn?mre is. Próbáltam velük beszélni err?l, de azt mondták, hogy most miért ne járhatnának el. Megbízom bennük teljesmértékben, de ez így akkor sem tetszik nekem. F?leg, hogy, ha én akarok elmenni vele bulizni akkor azt mondja, hogy velem 2be nem lehet bulizni mert unalmas vagyok.

Legjobb válasz: A párod, élettársad azt mondja neked, hogy unalmas vagy, és megtiltja neked, hogy velük menj? Ez komoly? Most nem arról van szó, hogy megcsal, vagy sem, hanem, hogy egy kis tartásod legyen! Nem hiszem el, hogy van ember, aki eltûri, hogy a párja rendszeresen lerázza buliba menet, és ezt el is tûri. Egész konkrétan azt csinál veled, amit akar, te meg nézed. Simán lehet, hogy minden hétvégén dugja a barátnõdet, aztán majd megtiltja, hogy kérdezõsködj. Meg milyen barátnõ az, amelyik így otthagy, mint járdán a kutyasz*rt? Ha ez nem fake, akkor sürgõsen szedd ráncba magad, mert ez így számomra már a feldolgozhatatlan kategória.

A párod, élettársad azt mondja neked, hogy unalmas vagy, és megtiltja neked, hogy velük menj? Ez komoly? Most nem arról van szó, hogy megcsal, vagy sem, hanem, hogy egy kis tartásod legyen! Nem hiszem el, hogy van ember, aki eltûri, hogy a párja rendszeresen lerázza buliba menet, és ezt el is tûri. Egész konkrétan azt csinál veled, amit akar, te meg nézed. Simán lehet, hogy minden hétvégén dugja a barátnõdet, aztán majd megtiltja, hogy kérdezõsködj. Meg milyen barátnõ az, amelyik így otthagy, mint járdán a kutyasz*rt? Ha ez nem fake, akkor sürgõsen szedd ráncba magad, mert ez így számomra már a feldolgozhatatlan kategória.
Jaj, de naiv vagy... gondolod, hogy a barátnõd még egyszer se próbált rámoccanni a pasidra, pláne, hogy egész biztos nem csak vizet iszogatnak a bulikon. Szinte 100%, hogy ha nem is rendszeresen, de átdöngölte már a barátnõidet, a legjobb barátnõdet is beleértve. Meg ne haragudj, de baromi érett felfogásra vall a pasikád részérõl, hogy veled unalmas bulizni... áhh, tuti, hogy keféli a barátnõidet:SSS
azt írod hogy megbízol bennük de halál féltékeny vagy.. hát a 2 az nagyon nem passzol.. te miért nemmész el velük egyébként? te ismered õket, hogy mennyire megbízhatóak, ha egyikük sem adott rá okot hogy ne bízz benne akkor felesleges féltékenykedned. amúgy miért csak 2esben lehetne elmenned bulizni vele? úgy nem akarsz, hogy jönnek a barátnõd is meg a többiek? max hozz el te is fiú havert aztán ennyi.
A kérdező hozzászólása: azért mert egyszerûen megtiltják, hogy velük menjek a másik meg, hogy mindig haverokkal megyünk el és én ezt már unom...azért vagyok féltékeny mert vele/ük elmegy kettesbe velem meg nem
hát nekem onnantól lenne gyanús, hogy megtiltják. kettesben persze nem olyan jó, mint nagy társasággal, de sztem gáz, h nem hív el. nem kellene ilyen fiatalon összebútorozni. ebbe fog megfulladni a dolog. kicsit élni akar a srác. nagyon fiatalok vagytok még ehhez az összeköltözõsdihez.
bunko a skac hagyd ott
A kérdező hozzászólása: 2 és fél év után nem tudom csak úgy ott hagyni, mert szeretem Azért lakunk együtt mert én akartam otthonról elköltözni (családi okok miatt) és elég fura, de csak jobb lett a kapcsolatunk. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem csal meg vele, ugyanis óránként hívjuk 1mást, és mindig olyan helyre mennek ahol lehetõség sem lenne rá. Ezt honnan tudom? :o Onnan, hogy nem vagyok süket, meg ez így hülyén hangzik, de vannak rá tanúim, ezt ki zártam. Deee...félek, hogy most még nem, de egy kis idõ után már többet érez az egyik a másik iránt. Most a bnõmet "dobjam" :o Én csak a lány ismerõseimmel járok bulizni, mert a fiú haverjaim rögtön ágyba akarnának vinni, amelyik pasinak meg van bnõje, az ugyan abban a helyzetben van mint én. Õ egyszerûen nem engedi el velem...Mások csajai meg féltékenyek rám...Érdekes ezt az õ pasijaik megértik csak az enyém ilyen hülye?!
A kérdező hozzászólása: Ja igen, szerintem egyáltalán nem korai, ha 18 évesen már nem a szüleimmel élek. Én nem az el kényeztetett miss p*** vagyok, aki(k) még 20 évesen is anyuci apuci pénzébõl él, elissza, drogozza az agyát és fûvel fával lefekszik. Én még az a régimódi vagyok, vagyis normális. Egyébként legtöbben féltékenyek rám mert megszabadultam a szülõktõl :D és ez jó érzéssel tölt el.
Ne engedd h. levakarjanak... ja és biztos hogy nem csal meg 100%??? Sztem menj el utána egy buliba és meglátjuk mi lesz


Hanyagoltad már a barátaidat, a barátod/barátnőd miatt?

Ha igen, mi lett végül?

Legjobb válasz: Nem,mert nekem nincsenek barátaim, csak ismerõseim.Szóval ha én megyek valahová, vagy egyedül, vagy a párommal.Régebben is inkább a pasijaimat részesítettem elõnyben,mert az ember társas lény és elvileg ha összejön,akkor a párjával lesz egész életében, és többiek is majd családot alapítanak.De a párom néha leszott lépni a hevrjaihoz,de nem zavar, neki szüksége van a haverjaira.De mi együtt élünk,szóval azért mert du.velük van este még velem fekszik le az ágyba

Nem, mert nekem nincsenek barátaim, csak ismerõseim.Szóval ha én megyek valahová, vagy egyedül, vagy a párommal.Régebben is inkább a pasijaimat részesítettem elõnyben, mert az ember társas lény és elvileg ha összejön, akkor a párjával lesz egész életében, és többiek is majd családot alapítanak.De a párom néha leszott lépni a hevrjaihoz, de nem zavar, neki szüksége van a haverjaira.De mi együtt élünk, szóval azért mert du.velük van este még velem fekszik le az ágyba
nem annyira max suliban szünetekben nem a bnõmmel voltam hanem a barátommal, de olyan is sokszor volt h én, a barátnõm és a pasim(:
Szerintem meg kell találni az egyensúlyt. Lassan egy éve vagyunk együtt a barátnõmmel és ebbõl még sose volt probléma. Heti 4 közös délután mellett egy osztályba is járunk(de az inkább a tanulás helye meg nem szeretik igazán a párokat úgyhogy az kb. annyiból áll hogy látom). Én járok haverral gyúrni meg erre-arra meg õ is a saját spanjaival mindenfele. Egy bizonyos szintû féltékenység azért van de ezt elhanyagolható. x^x 16/f
Nem. Kevesebbet találkoztunk már mikor koliba kerültem, meg õ is elköltözött, így hogy lett barátom nem rontott a helyzeten. Sajnos csak MSN-en tudjuk tartani a kapcsolatot, ritkán találkozunk, de nem romlott semmi.
Nem hanyagolom õket sose mert õk mindig ott vannak velem amikor a pasi már nincs is. Persze ha késõbb egy komoly kapcsolatom lesz és mondjuk férjhez megyek akkor kevesebbet fogom õket látni de akkor se szeretném hanyagolni õket.
Igen, mióta van párom nagyon keveset találkozom a barátnõimmel. Igaz, nem is olyan hú de nagy barátnõk, nekik is megvan a saját kis életük. Régebben is egyszer-egyszer jártunk csak össze egyet pizzázni pl. vagy átmentünk egymáshoz beszélgetni. Most már csak 1-1 e-mailt dobunk meg MSN-ezni szoktunk ritkán. De inkább a párommal töltöm az idõmet, mert imádom õt és gyakorlatilag együtt is élünk :P
Hanyagoltam/ol. Nem érdekel senkit se különösen, mert ettõl függetlenül végig egy közegbe vagyok velük...persze a kapcsolatunk elején voltak még ilyen problémák, de lassan hozászoktak, hogy napi 3-4 mondat jut mindenkire...a többi a barátnõmé(: f/16
Én hanyagoltam, és a vége szakítás lett.Így is már csak 2hetente egyszer találkoztam a barátaimmal, és a barátom még arra is azt mondta, hogy sok.Én megmondtam neki, hogy nekem kell ennyi szabadság, õ erre elkezdett hisztizni, hogy de vele soha nem törödök.Aztán már mindenen összevesztünk, szakítottunk, és jó pár barátomat elveszítettem miatta.Nem érte meg. 18/L
kevesebb idõ jut rájuk, de ne hanyagold el õket !!!
soha, inkább fordítva van ez h a haverok miatt vannak hanyagolva a kedvesek -.- :S sajna velem is ez volt :S 17/L
A kérdező hozzászólása: én barátnõmet /L
õõõõ kb sansztalan ?:D azért a tricikli mégis csak hááááát olyan mint a saját súllyal történõ edzésben az egykezes fekvõ :D
nem sok..vagy ha ezt is mondja, hazudik. enyém azt mondta erre, hogy nekem elég vagy te. tuti hazudikXD
Egyszer megkérdeztem a barátomat. Õ azt mondta nem bírna más lányhoz nyúlni, undorodna is
Én ilyen kérdést még viccbõl se tennék fel a páromnak... 3. ember egy jól mûködõ kapcsolatba? NE röhögtess.
Ne légy naív. Csapdát szimatolna és nemet mond. Nincs sok hülye aki igent mondana.

Véletlen nyelvbotlás vagy kiszólás -ha a barátom a legjobb barátnőm nevén szólít?

együtt töltöttük az estét többen barátn?m könyve nálunk maradt.arrébb tette és akkor mondta..utána bocsánatot kért-tehát innen jött neki . De ..kíváncsi vagyok mit tennétek v mit gondolnátok ha a párotok véletlenségb?l nem titeket szólítana meg ?

Legjobb válasz: Nekem is volt már, hogy más néven szólítottam valakit, ha éppen egy másik emberre gondoltam. Ha meglátok egy könyvet, ami mondjuk egy Peti nevû srácé, és abban a pillanatban végigfut a fejemben, hogy "jé, ez a Petié", viszont ugyanakkor meg is akarom szólítani a barátomat.. hát simán elõfordulhat, hogy neki is Petit mondok. Szerintem ebbe ne gondolj bele semmit, nincs értelme ilyenen összeveszni.

Nekem is volt már, hogy más néven szólítottam valakit, ha éppen egy másik emberre gondoltam. Ha meglátok egy könyvet, ami mondjuk egy Peti nevû srácé, és abban a pillanatban végigfut a fejemben, hogy "jé, ez a Petié", viszont ugyanakkor meg is akarom szólítani a barátomat.. hát simán elõfordulhat, hogy neki is Petit mondok. Szerintem ebbe ne gondolj bele semmit, nincs értelme ilyenen összeveszni.
ha sokat vagyok anyámmal, akkor van, hogy anyának szólítom a páromat, aki mellesleg férfi :) volt, hogy papának szólítottam, mert a papámra gondoltam. ha mondjuk ez 1nél több esetben elõfordul, akkor már Freudi elszólás, és gyanússá válhat.
Velem ilyen nem csak embereknél fordul elõ. Pl beszélek valakihez, de meglátok egy dolgot vagy elolvasok egy szót, egybõl összekeverem a szavakat. Ezekbõl születtek pl a kapcsold fel a függönyt meg ehhez hasonló finomságok :D
Szerintem ebben a szituációban ez egyáltalán nem gáz.Mondjuk, ha ez még egyszer elõfordulna, akkor már gyanakodnék :P
Én pont ma a *saját* nevemen szólítottam a tesómat. Nem bírom a meleget. Szerintem a te esetedben normális.
Viccelsz, engem a párom szólított már az exe nevén :D Mentségére legyen, hogy hasonló a nevünk, ráadásul ugyanazzal a betûvel kezdõdik, és végzõdik, illetve, amikor ez történik, mindig az exe került szóba, szoktam is vele ugratni. Ne vedd zokon, elõfordul :)
De toleránsak vagytok, tökjó hát én eléggé kiakadnék. :)
Volt hogy Norbinak szolitottam az exemet, pedig egy Norbit sem ismerek, és még véletlenül sem egyezik a két név, nem tudom honnan vettem....szerintem ez egyelõre nem gáz.

Segitségetek kérném elég furcsa a a szitu a barátnőmnek volt egy barátja akivel szakitott miattam de a barátja nem tud belenyugodni. Regggel ott vár a ház elött, sir a lányak stb. Mit tegyek?

A lány szüleinek is sir hogy én egy alvilági vagyok drogozok meg minden stb. pedig ez nem igaz csak hogy ha már a lány nem lehet az övé enyém se legyen. A Szülei eltiltották t?lem, mer hisznek a fiunak. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát könnyebb lenne ha elárulnád a korotokat, mert ha nagykorú akkor könnyebben csinálhat amit akar, ha nem akkor az kellemetlenebb.

Hát könnyebb lenne ha elárulnád a korotokat, mert ha nagykorú akkor könnyebben csinálhat amit akar, ha nem akkor az kellemetlenebb.
szerintem próbálj bemutatkozni a szülõknek, a lány meg próbálja otthon elmagyarázni, hogy ne egy jött-ment vadidegennek higyjenek, hanem a saját lányuknak. remélem hitelesek vagytok a szülõk elõtt. a lány meg kihívhatja a rendõröket zaklatás miatt (ott áll a háza elõtt és várja) vagy szomszédok kihívhatják a rendõröket csendháborításért :-) amúgy meg egy ilyen mimóza tipusu fazont inkább szüleivel kéne szankcionálni: elmegy a lány és megmondja, hogy a fiuk nem hagyja békén, zaklatja és rendõri intézkedésre sort fog keríteni, ha nem száll le róla
A kérdező hozzászólása: 17 éves de én is annyi vagyok gondoltam hogy a barátaimm társaságába "megbeszélem" vele a dolgot de az jóra nem vezet...

Most toltjuk eloszor egyutt a karacsonyt a baratnommel mivel lehet erdekessebbe tenni az unnepet. Baratokkal egyutt vagy szulokkel vagy kettesben? Mi lenne a legjobbb?

neki es nekem sem volt olyan karacsony vagy uj ev h legyen egyutt a parjaval most az elso mindkettonknek mit lehet tenni ilyenkor 9 honapja vagyunk egyutt (gyermeken es eljegyzesen kivul ) en 24 vagyok O pedig 20

Legjobb válasz: Akárhogy is döntesz úgy rendezd,hogy emlékezetes maradjon még 80 év múlva is,hiszem ahogy írtad az elsõ karácsonyt töltitek együtt a barátnõddel. És az elsõre mindig szép emlékezni. Csak halkan jegyzem meg,hogy ilyenkor kihagynám a haverokat márcsak a kedvesed miatt is. Ha vége a karácsonynak akkor összekoccanhattok még egy fa..a bulira a haverokkal.

Akárhogy is döntesz úgy rendezd, hogy emlékezetes maradjon még 80 év múlva is, hiszem ahogy írtad az elsõ karácsonyt töltitek együtt a barátnõddel. És az elsõre mindig szép emlékezni. Csak halkan jegyzem meg, hogy ilyenkor kihagynám a haverokat márcsak a kedvesed miatt is. Ha vége a karácsonynak akkor összekoccanhattok még egy fa..a bulira a haverokkal.
Ez attól függ, hogy együtt éltek-e. A párommal még nem élünk együtt, így a 24-ét mindenki a saját kis családjával tölti, majd 25-én õ jön hozzánk, 26-án meg én hozzájuk. Ilyenkor van egy kis karácsonyi vacsora, megtörténik a szülõk, testvérek megajándékozása, majd elvonulunk kettesben és egymást is megajándékozzuk. Azonban, ha már együtt éltek, az olyan mint egy kis család szerintem, és akkor már nyugodtan együtt tölthetitek a szentestét, karácsonyfával, bejglivel, minden karácsonyi dologgal együtt. Petranova
Jaj, elfelejtettem. Nos, ilyenkor a barátokról sem szabad megfeletkezni, de ne az ünnepek alatt bonyolítsuk le ezt. Mi eddig mindig ajándékoztuk a barátainkat, de én mondtam a páromnak, hogy ez olyan "munkás". Kitalálni mit, az jó is legyen, örüljön is a másik, mikor adjuk oda.....Így felvetettem az ötletet, hogy mi lenne, ha a baráti társasgunk közösen elmenne egy étterembe, ahol eszünk egy jót és kész. Így mindenki boldog és elgedett.:) Petranova
Az összes rokont, az összes barátok, havert, ismerõst, sõt a szomszédiknak is szoktam ajándékot venni. Egy nagy éttermet kibérelek arra az egy napra és mindenkit meghívok egy kellemes vacsorára. Vagyis leegyszerüsítve Petranova leírását. OH! Mit számít az a csekélyke kis pénz, fõleg ha minden egyes forintra szükség van és még a legközelebbi hozzámtartozónak is alig tudok megvenni egy szerény , olcsó ajándékot, nemhogy még a barátoknak, rokonoknak vegyek valamit, sõt még étterembe is hívjam õket. Van pénze a Magyarnak, csak még a pénzesebb és a gazdagabb Magyar is szeret sírni és sajnáltatni magát, hogy nincsen pénze, de viszont dicsekedni mindegyik szeret.

Miért dicsérgette a barátom a legjobb barátnőmet?

Ma reggel felszállt a bn?m a buszra és a barátom egyb?l elkezdte dicsérgetni, hogy milyen csinos vagy ma stb., mint ha ott sem lettem volna. Nekem ez nagyon rosszul esik, miért dicsérget ? egy másik lányt, ráadásul aki a legjobb bn?m?? Szerintetek nem fura ez ?

Legjobb válasz: szerintem már megdugta..:D

szerintem már megdugta..:D
egyszerüen csak udvarias volt
dee hat nekem se esne jol de beszelj vele errol mindenkeppen ha nem esett jol : )
én akkor szoktam dicsérni egy nõt, ha tetszik....szerintem bejön neki és meg akarja szerezni..:D
Ez hatalmas suttyóság a barátodtól, egyértelmûen bejön neki, és ráadásul ezt tudomására is hozta.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy lenne köztük valami. A barátnõmnek évek óta barátja van és nagyon szeretik egymást.
nem értem h mi van ezzel, h ezt mondta.. nem azt mondta h huu, de megd.gná, hanem csak annyit h csinos.. ne reagald mar tul.. :S
kérdezd meg a barátodat, hogy mit szólna, ha bevennétek harmadiknak a másik csajt..és, ha szeretné akkor meg akarja dugni..:D
hagyd õket kettesbe és lesd ki, h mit csinálnak...de elõtte kötözd le a kezeidet...nehogy kitépd a bnõd haját :D
Ez belefér az udvariasságba, fõleg, ha nem a hátad mögött csinálta.
téged is meg akarnak dugni a férjed barátai
A férjem barátai is meg szoktak engem dícsérni.Nekem jól esik, õ meg kihúzza magát, mert büszke.Nem fura.
Nem figyelted barátnõd reakcióját? Lehet volt már köztük valami, mit reagált erre barátnõd?
be akarja vágni neki a lompit.

Furcsa, h a barátom exével barátnők lettünk?

Legjobb válasz: Kérdezd meg a pasidat, nincs-e kedve egy kellemes threesome-hoz!!!!!!

Kérdezd meg a pasidat, nincs-e kedve egy kellemes threesome-hoz!!!!!!
nekem furcsa kicsit, de ha teged nem zavar semmi gond (csak nehogy igy a pasidat akarja visszaszedni)
Picit az, de ha nem akar ártani a kapcsolatotoknak, akkor poén :)
hát nem tudom... én is megpróbáltam egyszer és barátnõk lettünk de mostanra odáig fajult a dolog h ha meglátnám kikaparnám a szemét:) :D de remélem nektek jó lesz! de azért vigyázz vele..
mindig a jelenlegi, azaz második barátnõnek van több esélye, az exnek már kevés


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!