Találatok a következő kifejezésre: A barátom Mit csináljak hogy ne (70 db)

Örülj neki, hogy van barátod, meg vannak barátaid.
A kérdező hozzászólása: Örülök, csak nem lesz minden a régi... amíg nem ismertem õket, vártam mindig a nyári szünetet... most meg... már csak 2 tanítási nap.. aztán mindennek vége..
iskolán kívül is van élet
A kérdező hozzászólása: Rájöttem :) ... csak tudod, én ezt már megszoktam... de ezt ti nem érthetitek, nem tudjátok mit érzek...

Legjobb barátunkat csalja a barátnője!? Mit csináljunk hogy ne legyen átb. va?

Kórházban dolgozik a csaj, mindenki tudja h miket csinál ott meg kikkel.van egy ott dolgozó bnőm, ő is tudja, a srácon kívül szinte mindenki.folyamatosan (!) jönnek az információk!!! a tesójáék is tudják, de annyira tanácstalanok vagyunk, segíteni szeretnénk, de nem tudjuk h hogy! A csaj olyanokat csinál a "szerelmével", hogy mindenki előtt fülénél fogva rángatja, nem jöhet el hozzánk a srác csak titokba ha a csaj dolgozik, időre haza kell mennie...stb. szegény srác meg hagyja magát...inkább mint h veszekedések legyenek...A csaj meg élvezi h mindene megvan, szórhatja a pénzt, senki nem szereti mert ilyen a stílusa, h kivagyok mivagyok...áááá

Legjobb válasz: Egy jó tanács: mindig saját magaddal foglalkozz elsõ körben, ahogy írtad, biztos lesz olyan, aki felvilágosítja a legjobb barátod. Amúgy ha õt nem zavarja ez a mostani felállás sem, miért biztos, hogy nem bocsájtaná meg a csaj kikacsintásait? Nem mindenki olyan karakán mint pl. te. Szóval ne szólj bele, bölcs maradsz és ami fontos, kívülálló. Nem tesz jót az igazságérzetednek, tudom, de ne te legyél a rossz hír hozója. Az tudod hogy végzi? :)

Egy jó tanács: mindig saját magaddal foglalkozz elsõ körben, ahogy írtad, biztos lesz olyan, aki felvilágosítja a legjobb barátod. Amúgy ha õt nem zavarja ez a mostani felállás sem, miért biztos, hogy nem bocsájtaná meg a csaj kikacsintásait? Nem mindenki olyan karakán mint pl. te. Szóval ne szólj bele, bölcs maradsz és ami fontos, kívülálló. Nem tesz jót az igazságérzetednek, tudom, de ne te legyél a rossz hír hozója. Az tudod hogy végzi? :)
Le kell a csajt buktatni!
a csaj vmelyik orvossal kavar?
szerintem ne szóljatok bele, mert úgy is titeket fog okolni még ha semmi közötök sincs hozzá
Ha ennyire tutyi-mutyi a srác, hiába mondanátok el neki. Valszeg rosszul esne neki, de lenyelné és szó nélkül folytatná tovább a kapcsolatot, rátok pedig még meg is haragudna :(
Ha lebuktatnád, nem te lennél a kedvenc. Ez aljas dolog. Ha úgy érzed bele kell mindenképp avatkoznod mondd el neki face to face miket hallottatok. Ne használj a nõre jelzõket és ne ócsárold, mert ettõl hiteltelenné válnak az elmondottak.
Meséld el, hogy miket csinál vele a csaj. (a barátjának)
A kérdező hozzászólása: gondolkoztunk azon, hogy mondjuk h jobban figyeljen oda a barátnõjére. de tudja h nem szeretjük, nem jönnénk ki jól belõle és nem szeretnénk ha a barátságunk egy ilyen miatt tönkremenne. na de hogy kéne lebuktatni a csajt???
Ha úgy érzed a fiú nyitott lenne egy ilyen beszélgetésre mondd el neki, hogy miket hallottatok. De nem hiszem, hogy az lenne. Egy jóérzésû férfi már elhagyta volna.
A kérdező hozzászólása: orvosokkal is, mûtõsfiúkkal stb...

Van egy lány, akit bírok, mint barátot, de semmi többet nem akarok tőle. Viszont szoktunk találkozni és sok közös érdeklődési körünk van és néha úgy érzem, talán túlságosan is úgy tűnik, mintha "adnám alá a lovat". Mit csináljak, hogy ne így legyen?

Úgy értem, kicsit az az érzésem, hogy bejövök neki vagy esetleg érez is valamit irántam, de nem akarom, hogy neki kés?bb rossz legyen. Viszont szívesen találkozom vele. Hogy oldjam ezt meg?

Legjobb válasz: ha elejtesz ilyen mondatokat hogy "hát olyan vagy nekem mintha a tesóm lennél" vagy "az én szívem foglalt" - és mesélsz neki a csajról aki tetszik, onnantól tuti megérti hogy nincs esélye és csak barátként nézel rá. a lányok ezt könnyebben megértik mint a fiúk és sokan még úgyis barátok tudnak maradni

ha elejtesz ilyen mondatokat hogy "hát olyan vagy nekem mintha a tesóm lennél" vagy "az én szívem foglalt" - és mesélsz neki a csajról aki tetszik, onnantól tuti megérti hogy nincs esélye és csak barátként nézel rá. a lányok ezt könnyebben megértik mint a fiúk és sokan még úgyis barátok tudnak maradni
Kb. ahogy elõttem is írta valaki. S egyszerûen csak viselkedj vele is úgy, mint egy haveroddal, akivel ugyanúgy sok közös érdeklõdési körötök van. Ha ezek után is kiderül õ tényleg többet érez, rossz dolog lesz neki, az ellen te nem tudsz mit tenni. De beszéljétek meg, hogyan tovább (jobb-e ha találkoztok egyáltalán vagy sem). Rajta áll, hogy a jó barátság meg marad-e.
Szerintem beszéld meg vele.. sokkal egyszerûbb az úgy.. és lehet hogy õ nem is érez irántad semmit..csak szintén abban a helyzetben van mint te, hogy nagyon bír.. és kicsit "adja alád a lovat"..ahogy te is mondtad! Beszéljétek meg! Kár egy nagyon jó barátságot erre beáldozni! :D 16/ L Somogy megye :) )
A kérdező hozzászólása: Amúgy az a baj, hogy mindig azt mondják, hogy ha csajt akarok, elõbb barátok legyünk és utána lehet továbbmenni, viszont az olyan csajok, akik tetszenek, azokkal vagy barátkozni nem tudok, vagy õk nem akarnak tõlem semmit; az olyan csajok pedig, akikkel tényleg tök jól elvagyok barátilag, azok nekem sosem tetszenek, és ráadásul néha õk akarnak tõlem valamit.
Hasonló helyzetben vagyok én is, azzal a különbséggel, hogy régen (=5 éve) nagyon bele voltam esve és szerintem nem hiszi el, hogy már ilyen szempontból közömbös :D Én azt javaslom, hogy kettesben kevesebbet találkozzatok, inkább legyen más is ott és akkor nincs annyira esély félreérthetõnek lenni, nálam egyelõre mûködik.
A kérdező hozzászólása: Kezd súlyos lenni a helyzet, most már világosan érzem, hogy hajt rám. De tényleg nem akarok vele járni...
Pattintsd le a csajt.Nem véletlenül tapad mint a ragasztó.
A kérdező hozzászólása: az tuti...
Hány éves vagy?

Szerelmes belém a legjobb barátom. Mit csináljak hogy ne veszítsem el?

Az a helyzet, hogy pontosan 8 hónapja ismerem őt közelebbről, tehát mint barát.. eleinte csak olyan "ismerősök" voltunk. Tényleg.. nála kedvesebb, rendesebb, aranyosabb sráccal még nem találkoztam, még a szüleim is teljesen odavoltak érte, hogy hű meg ha, micsoda rendes gyerek. Pár hónapja mondogatta, hogy tetszek neki, állandóan dicsér, egy rossz szót nem mondott rám soha. :) Aztán.. körülbelül egy hete.. nagyon váratlanul ért, de tényleg.. megcsókolt. Azóta nem igazán tudtam ezt elfelejteni, mert mégis csak a legjobb barátomról volt szó. Majd miután ez megtörtént, (természetesen egy idő után feleszméltem, és eltoltam magamtól) annyit mondott: "Bocs..de ezt már túl régóta szerettem volna. Sajnálom." Eléggé megváltozott azóta a viszonyunk, állandó veszekedés, aminek persze a tárgya, hogy ő nem tud csak egy barát lenni, ő ennél többet szeretne. Elhiszem mennyire rendes, meg tényleg.. minden stimmel vele kapcsolatban, de én egy ilyen jó barátságot nem szeretnék elrontani, ha esetleg nem jól alakul a dolog, és ő ezt nem érti meg. Nem kérek olyan válaszokat, hogy "csak meg akar dugni ,azt csá".. (igen, vannak ilyen hülye válaszolók is) mert ha csak ezt akarná, nem várt volna majdnem egy évig..stb. ..... Mit csináljak, hogy ne bántsam meg, és barátok maradjunk?

Legjobb válasz: Ha fontos lenne és valóban "minden stimmel vele kapcsolatban", akkor meg kellene próbálni. Ez csak kifogás.

Mond meg neki az igazságot. Lelki szemetesládának tökéletes, de ágyba semmiképpen se mennél vele. Hidd el, sokkal jobban esik neki majd (legalábbis késõbb hálás lesz neked, ha akkor nagyon fáj is majd neki), hogy felnyitottad a szemét, nem pedig ilyen nyálas hülyeségekkel szédíted szegényt, hogy "nem akarod elveszíteni, mint barátot". Manapság ki veszi be ezt a dumát? :)
Ha fontos lenne és valóban "minden stimmel vele kapcsolatban", akkor meg kellene próbálni. Ez csak kifogás.
dugj vele :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) :/
Figyelj hasonló cipõben evezek, én is beleszerettem egy lányba annyi hogy én nem csókoltam meg csak bevalottam neki, de azóta hogy visszautasított minden megváltozott. Ha egyszer 2 fél között az egyik fél részérõl voltak érzelmek ott mindig is lesznek. Dönts ahogy jónak látod de sztem hagyd ezt a barátságot, és emlékezz a jó pillanatokra.
A kérdező hozzászólása: Figyelj. Ez nem "duma." Ezt tényleg így is gondolom!
Te magad tudod, hogy min problémázol? Kötve hiszem.
A kérdező hozzászólása: Ne kínzom.. de fontos nekem. :(
El fogod és jobban is jár a srác. Ne kínozd!
A kérdező hozzászólása: Igen. Azon, hogy ne veszítsem el..
Szerelmes voltam a legjobb lány barátomba. Adott egy esélyt, volt két és fél boldog hónapunk, aztán egy nap leültetett és elmondta, hogy nagyon szeret, de nem érzi azt, amit kellene, ezért szakítottunk. Higgadtan, szeretettel kezeltük a dolgot és azóta is barátok vagyunk. Ha megpróbáljátok, azzal csak nyerhettek. Vagy egy hosszú, boldog kapcsolatot, vagy azt az a tudást, hogy barátokként mûködik a köztetek lévõ kapocs, nem pedig párként. Ha tényleg fontosak vagytok egymásnak, akkor nem engeditek meg magatoknak a "csúnya szakítást", ezért nincs mitõl tartani.
12 évesen? Semmit. Gyerekek vagytok még! Mire számítotok egymástól?
Szerintem is várjatok még. A lány is biztos fiatalnak érzi magát. Barátkozzatok, pár év múlva lehet még belõletek valami. 23/L
várj várj és ha kibirod nála egy pár év mulva rendbe lessz minden
Késõbb lehet, hogy lesz valami, csak tartsd vele a szoros kapcsolatot, és ne add fel .

A barátommal 1 éve vagyunk együtt és kicsit ellaposodott a kapcsolatunk. Mit csináljunk, hogy ne legyen "uncsi"?

A barátommal 1 éve vagyunk együtt és kicsit ellaposodott a kapcsolatunk. :(

Legjobb válasz: Ezt úgy hívják, hogy mindennapi élet. Nincs recept a kérdésedre. Nem lehet minden nap valami izgalom, mert akkor azt unod meg. Ez a mûvészet, hogy a mindennapokat is "túl kell élni". Ha ez megy, akkor az egy igazi kapcsolat. 25/f

Ezt úgy hívják, hogy mindennapi élet. Nincs recept a kérdésedre. Nem lehet minden nap valami izgalom, mert akkor azt unod meg. Ez a mûvészet, hogy a mindennapokat is "túl kell élni". Ha ez megy, akkor az egy igazi kapcsolat. 25/f
Ugyanilyen helyzetben vagyok én is.Egy suliba járunk..talizunk mindennap. Szerintem járjatok el új helyekre.Élményfürdõbe, moziba, nemsokára jobb idõ lesz..szóbajöhet az állatkert is.De tölthetitek egymásnál a hétvégéket.Mondjuk fõzzetek együtt vmit vagy sportoljatok. Vagy egyik nap lepd meg egy kis sütivel..vmi kis aprósággal:) De a szexuális életetekbe is vihettek vmi újdonságot. Am 16 éves csaj vagyok és 9 hónapja vagyunk együtt.
az elõzõ válaszadó megragadta a lényeget :) ha unjátok egymást, ott nem a hétköznapokkal van a baj..hanem a kapcsolattal 16/l
A kérdező hozzászólása: Deh nem jól értelmezitek a feladatot.. Én írtam h nincs semmi baj köztünk, és nem szoktunk se veszekedni és semmi+tökre szeretjük egymást...és nem a akpcsolat uncsi, henem a hétköznapok... Magyar ember és az értelmezési feledatok...ennyit errõl pff
Magyar ember és a fogalmazási nehézségek pfff.. Olvassuk el mégegyszer: "A barátommal 1 éve vagyunk együtt és kicsit ellaposodott a kapcsolatunk. Mit csináljunk, hogy ne legyen "uncsi"?" Szerinted ez mit jelent?? Kapcsolatra vonatkozik, vagy az életre, mert szerintem a kapcsolatra. Például egyik nap bedobhattok egy kis kristályos metamfetamint.... Izgalmas nap lesz az biztos... :) A kérdésedre pedig nincs válasz. Ne is keresd. Ha te magadtól nem tudom mi lenne jó neked a mindennapokban, ami szerinted nem unalmas, akkor mi honnan tudjuk? Nem is ismerünk, azt sem tudjuk mit szeretsz, mit nem szeretsz. A kérdés egyszóval oktalan abban az esetben ha ahogy írod nem a kapcsolatotokkal van baj. 25/f
Én már 2éve vagyok együtt a barátpmmal, egy suli, egy osztály. Mi pl mindig kerüljük egymást szünetekben barátokkal vagyunk stb. Reggeli puszi aztán mindenki megy a dolgára. 17/l

Mit csináljak hogy ne érezzem magam kellemetlenül mikor a barátom néz miközben élvezkedem?

Egyszer?en zavarban érzem magam miközben néz, én meg ott élvezem a dolgot,kitudja milyen fejet vágok közbe :D Ráadásul mostanság rászoktam arra hogy hangot is adok tetszésemnek...de valahogy ezt is szégyellem vagy nem tudom. 3 hónapja vagyunk együtt ha ez számít. 18/L

Legjobb válasz: A pasik többsége szereti látni/hallani, ha a barátnõjük épp nagyon élvezi, ami történik. Emiatt ne érezd magad zavarban, mert ha erre koncentrálsz, az egésznek elveszi a hangulatát. Téged sem zavar gondolom, hogy a párod milyen arcot vág, és milyen hangot ad ki :) Csak nyugodtan hangoskodj, nincs ilyenekbõl gond :)

A pasik többsége szereti látni/hallani, ha a barátnõjük épp nagyon élvezi, ami történik. Emiatt ne érezd magad zavarban, mert ha erre koncentrálsz, az egésznek elveszi a hangulatát. Téged sem zavar gondolom, hogy a párod milyen arcot vág, és milyen hangot ad ki :) Csak nyugodtan hangoskodj, nincs ilyenekbõl gond :)
nyugi, minden pasinak tetszik:DD
az isteni ez csak izgatja azzal meg ne foglalkozz h néz tetszel neki olyankor is nagyon
Ne szorongjál már!
bárcsak az én barátnõm is játszana magával :)
Szeretném ha az én barátnöm lennél. :) Engem még jobban felizgat ha hangot ad ki közben a hölgy mert az azt jelenti, hogy tetszik neki amit csinálok.
Gondolkozz milyen fordított esetben- nyilván te is szereted látni, ahogyan a barátod élvez, ez kölcsönösen is érvényes.
Szia draga, en egy nos ferfi vagyok, es az en felesegem is szokott maszturbalni, foleg akkor amikor furdik, tusol, engem nagyon fel izgat a latvanya, es biztos a baratod is igy van vele, es akkor a ferfi ugy erzi hogy neki is kell, es ez jo dolog, ugyhogy ezen ne tord a kis fejecsked mert ez egyaltalan nem gaz, szia.
szivd le.
anál szex , vagy sima szex ha nem utálja vagy... orális szex , nos ha nem szexre gondolsz akkor nem tudom én milyen filmet szeret ö vagy te de ameddig tanulsz addig tudna keresni valami jó filmet amit majd ketten este megnéztek
Õ dolgozik napközben? Vagy egész nap ott fog ülni melletted, amíg tanulsz? Mert akkor lehet hogy át kellene gondolni, hogy menjen-e egyáltalán, ennek így nincs sok értelme. Vagy menjen át esténként. Nettel, filmezéssel vagy olvasással tudja egyébként lekötni magát.
A kérdező hozzászólása: Nem dolgozik, vagyis azt fogja nézni, ahogy tanulok :/ De csak most van rá valamennyi idõm, mert a szobatársam egy hétre hazamegy, én meg már egy hete nem találkoztam a barátommal.
Lassan és finoman kezdje el berakni, vagy próbálj meg te ráülni, így tudod irányítani a kezdeti sebességet.
Használjatok síkosítót! Túl nagy a szerszáma, vagy nem vagy teljesen felizgulva?
Hát szerintem elõtte mondd neki hogy ujjazzon vagy pettingeljetek, ne pedig vágjatok bele a lecsóba csak úgy.
Olvasson errõl sokat - mostani bnõm életében én vagyok a 6. akivel lefeküdt és nekem õ a második mégis én mutatok neki új dolgokat - meg úgy benedvesedik tõlem mint senki mástól - szóval minden az elõjátékon múlik. 22F
ez az egész genetika, tágitani most lehet abortuszal, szülésel, öklözésel, vagy valami nagyobb tárgyakal, ha a barátod farkátol is fáj a nagyob tárgyaktol megpusztulsz..
Simán ujjazással kezdjetek, egy-kettõ-három stb, meglátod rövid idõn belül nem lesz semmi probléma. Ja, és az ellazulás és a sikosítás nagyon fontos!!!

Jövőhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de ő idősebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet. Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszűzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szűz vagyok?

Minél hamarabbi válaszokat kérek! nem szeretném hogy látszódjon hogy még volt aktus.

Legjobb válasz: Én kérdeztem a korát...Tényleg nem neked való a szex szerintem se.20 évesen meg rohadjon le neki ha nem talál magának korabelit.Nekem akkor 18 és fél volt a barátnõm.Hova sietsz?Ti annyira misztifikáljátok a szexet,csak azt fogják fel kevesen közületek,hogy az nem csak jó lehet,az elsõ tapasztalatból meg lehet kimondottan rossz következmény.Na mindegy,ha lefekszel vele ne titkold el h neked ez az elsõ mert akkor talán máshogy áll majd hozzád és így lehet hogy még neked is jó lesz a végén.Ha eltitkolod magaddal szúrsz ki.

Én kérdeztem a korát...Tényleg nem neked való a szex szerintem se.20 évesen meg rohadjon le neki ha nem talál magának korabelit.Nekem akkor 18 és fél volt a barátnõm.Hova sietsz?Ti annyira misztifikáljátok a szexet, csak azt fogják fel kevesen közületek, hogy az nem csak jó lehet, az elsõ tapasztalatból meg lehet kimondottan rossz következmény.Na mindegy, ha lefekszel vele ne titkold el h neked ez az elsõ mert akkor talán máshogy áll majd hozzád és így lehet hogy még neked is jó lesz a végén.Ha eltitkolod magaddal szúrsz ki.
ésakkor mivan?:D amúgy ha aztírod a szexre, hogy "azt" ebbõl is láccik h baromi éretlen cvagy még és a szex nemegészen nekedvaló még
Na es ha az vagy? Egy 20 eves sracnak attol csak izgalmasabb, ujabb trofea leszel neki ;] Bar egyebkent ha ez bekovetkezik koztetek, annak mar neve van, es a torveny bunteti. De ti tudjatok.
Csináljátok ruhában, akkor nem fogja látni!
Mennyivel idõsebb?Ja amúgy akkor te már nem vagy szûz, nem?És az miért lenne baj ha látná hogy az vagy?
Kapcsoljátok le a villanyt!!!
Addig vagy szûz ameddig egy hatalmas farok beléd nem áll, tõk 8 h kiszakadt-e vagy sem. És honnan tudod hogy kiszakadt?
Szánalmas, hülye kis p*csa vagy. DE legalább menõnek tartanak a barinõid. Pusztulnátok el!:) Remélem, sokat segítettem.:)
Olvastad a Rómeó és Júliát?? Méghogy nincs szex benne. De elõtte összeházasodtak! Júlia emlékezetem szerint 13 éves volt. De ez tényleg egy agyszülemény, bár a kor jegyeit viseli magán. A kérdezõ is. Hány pasi fogdosta már meg 15 éves korára? Elszáll az agyam.
Lehet hogy a kor jegyeit viseli magán az a mû, de környörgöm!!!!! 500 évvel ezelött volt!!!!!!
Mindig is ilyen nõt szerettem volna......verni.
nem tudsz mit tenni úgyis megtudja! Atyaééééég milesz?! : O Te dolgod és nyugottan valdbe h szûz vagy! avagy hisz hülye csitrinek akit könnyú megkapni...
A kérdés vége (amikorra mindenki elfáradt): "Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszûzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szûz vagyok?" A helyes válasz: semmit. Bónusz: szerintem is fiatal vagy, ezért mindig jó, ha kétszer meggondolod. A tapasztalatok szerint a túl kései elsõ élmények gyakrabban jobbak, mint túl fiatalon, akármilyen fickóval is.
egy jó javaslat: kúrasd meg magad aztán jelentsd fel, ez a jó recept. sok sikert, szorítok neked. de te egy mekkora.....15 évesen egy 20 évessel, bár akkora lenne neki hogy ha bele teszi a nemi szervedbe akkor a manduláidat csiklintaná vele. na ezt kívánom.
te most kamuzol!!!a kérdésben az van :'jövõhéten leszek 15', az eggyik válaszodban viszont az van hogy 20!!!(mond má meg meik igaz te hülye!
te bolond! (elõzõ)nem látod hogy a pasija 20 !
tutitipp: szoríts egy sapkát a két térded közé, tuti nem veszi észre, hogy nem vagy szüz. Amúgy mért is akarsz te mindent odaadni valakinek, akinek azt sincs bizalmad elmondani, hogy nincs szûzhártyád? Nem értem, hogy mért kell olyannak odaadnod magad, aki még ráadásul nem is a barátod?! Mindegy, mindenki maga tudja, hogy cseszi el az életét.. Egy életre megsebzödsz, ha hülyeséget csinálsz. Hogy nézel utána a leendö szerelmed szemébe? Bocs, majdnem 15 évesen tüzeltem, éshát megdugattam magam az elsö szembejövövel... Hát...
A kérdező hozzászólása: azok válaszát kérem akik képesek normális választ adni a kérdésemre!!!!!!
Igen, de a Rómeó és Júliában mindketten kiskorúak, itt meg nem és abban nincs is szex
16:02-es válaszoló. Akkora baromságot írtál..... Lehet hogy a Rómeó és Júliában 14-15 évesek játszottak, de az csak egy színdarab istenem :DD Az nem megtörtént mû, csak kitaláció. Ne legyél már ennyire zakkant. Amúgymeg ha arra gondoltál, hogy abba korba már gyereket neveltek akkor elárulom neked... Kb 4-500 évvel elõrébb járunk ;)
A kérdező hozzászólása: hahaha miylen vicces.... ugy értettem hogy ne vegye észre...
A kérdező hozzászólása: 20 éves és nemtudja hogy még azt nem csináltam
A kérdező hozzászólása: köszi végre egy hasznos válasz:)
Mért nem lehet megadni a kérdésre a választ? Nem kioktatást kér! amugy meg minnél jobban mondjátok neki hogy ne meg stb....megfoglya csinálni mert akarja!!!!!!
épphogy megvallhatod neki, hogy tapasztalatlan vagy, de vágysz a tanulásra :) a huhogóknak meg annyit, hogy a Rómeó és Júlia is 15 évesekkel játszódik. Szóval, sok sikert neked kis 15 éves felfedezõ!
15:57:Nem, a törvény ezt sajnos nem bünteti, nézz csak utána, 14tõl létezik a kölcsönös beleegyezés kategória. 16:02:Igen csak tudod a Rómeó és Júlia romantikus mû.Ami feltételezi a szerelmet, na errõl itt szó nincs.Amúgy kinek a válasza volt hasznos?
A kérdező hozzászólása: köszi:) és azért tettem fel a kérdés mert meg szeretném csinálni:)
A kérdező hozzászólása: a 15:55ösnek:)
s egy úgy rib*nc csillaga villant fel az égen.
A kérdező hozzászólása: kössz...
"Jövõhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de õ idõsebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet." Hát ez alapján mit vársz, mondd? HOgy gratulálni fogok? Szüleid biztos büszkék rád.
A kérdező hozzászólása: megoldódott nem tettem meg vele:) így volt a helyes:) és én nem vagyok az a 15 éves akire gondoltok hogy megkuratja magát az elsõ pasival..én úgy szeretném ha minden tökéletes lenne. azthittem vele azlesz de nem lett volna:) köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!