Találatok a következő kifejezésre: A barátom Mit csináljak hogy (456 db)

Rosszul csókolózik a barátom, mit csináljak hogy jobb legyen?

A barátom nagyon rosszul csókolózik. Igaz velem csókolozott elősször. Hogy mondjam meg neki hogy hogy csinálja?

Legjobb válasz: meg kell tanulni. ami ido kerdes es tapasztalat. tenyleg gaz... hat meg amikor szeretkezel valakivel es mindent toled kell megtanuljon, es mire mar kellemes az agyban dob. :)

meg kell tanulni. ami ido kerdes es tapasztalat. tenyleg gaz... hat meg amikor szeretkezel valakivel es mindent toled kell megtanuljon, es mire mar kellemes az agyban dob. :)
Mikor összejöttem a párommal õ sem úgy csókolózott ahogy én és azt mondta, h én nem tudok csókolózni én meg azt, h õ.Aztán idõvel jobb lett mert összeszoktunk bár most is vannak olyan pillanatok mikor nevetnem kell meg neki is. :D Sztem ez idõvel megoldódik, ha téged zavar nyilvánítsd ki de ne sértõen.
Én jól csókolózom.
Mondd meg neki, hogy mit hogy csináljon, néma gyereknek anyja se érti a szavát!:) Velem is már elõfordult, nem vagy egyedül a gondoddal/kérdéseddel. Elõször is tisztázd vele, hogy nem bántásból vagy kritizálásból mondod a dolgokat, hanem csak jó szándékból, bele kell jönnie..aztán pedig mondd el, hogy min kéne változtatnia (azt már neked kell megfigyelned). Hajrá, nekem már sikerült:)
De mit csinál rosszul?

Megbántottam a barátom, mit csináljak hogy kiengeszteljem?

Ma van a névnapja, és megsértődött rám, amiért nem utaztam ki hozzá (15 km-re lakik). A helyzet az, hogy nekem most van vizsgaidőszakom és a tegnapi napom katasztrófális volt, 4 órát aludtam, reggel 5-kor indultam el vizsgázni (az egyetem 120 km-re van), délután 5-re értem haza, hulla fáradt voltam és ráadásul még meg is van. Megbeszéltem vele telefonon, hogy majd akkor pénteken megyek csak át, aztán én ki is dőltem aludni. Ma se tudtam sokat aludni, mert anyámék felébresztettek. Még korán volt, gondoltam nem ébresztem fel a barátomat, mert éjszakai műszakban volt, had aludjon és pihenje ki magát. 11-kor látom hogy fent van facebookon, na gyorsan fel is hívtam és felköszöntöttem, mire ő meg totál színtelen, unott hangon nyögött egy köszönömöt. Nem értettem mi a gond, ezért rákérdeztem, mire ő kifakadt, hogy milyen rosszul esett az neki hogy nem mentem át, este mielőtt elaludtam volna úgy volt h még beszélünk de nem hívtam fel (ezt totál elfelejtettem mert elaludtam), meg hogy "mindenki felköszöntött, te az utolsók között voltál". Meg hogy majd ő is csak azután fog átjönni hozzám, ha kibulizta meg kipihente magát, hogy majd akkor számítani fog hogy nem első helyen voagyok. Meg hogy kíváncsi volt mikor fog nekem hiányozni, de én nem törődök vele. Elmagyaráztam neki, hogy mentem volna, de ki akartam magam pihenni, de hála anyáéknak ez nem sikerült, így még ki is mentem volna, de nem tudok mert 10 percenként wc-re kell mennem, a fejem majd szétmegy és már a sírás fojtogat (a veszekedés miatt), így valószínű hogy nem sülne ki sok jó abból, ha átmentem volna. És igen, nyilván az utolsók között szerepelek felköszöntés terén, mert ő együtt volt a munkatársaival éjszaka, amikor én már rég aludtam. Mire a válasz: "biztos igazad van, de akkor sem változtatsz azon, hogy nem törődsz velem". Ez nagyon rosszul esett és mondtam is neki, hogy hm milyen rossz ember vagyok, már múlt hét óta kérdezgetem hogy mit vegyek neki névnapjára (a válasz persze semmit), és sikerült anyummal megbeszélnem hogy megvehessem neki azt az ajándékot amit már magának is meg akart venni egy ideje (ez elég nagy dolog, mert nekem semmi pénzem nincsen mert ami volt azt anyáéknak adtam de ez egy másik sztori), és adott rá pénzt hogy megvegyem. Erre jött a támadás, hogy őt ajándékkal nem lehet megvenni, mire én azt feleltem h nem megvenni akartam, csak kedveskedni a névnapjára. Már vagy 5x bocsánatot is kértem, de úgy látszik neki semmi se jó. Mit csináljak, hogy megbékéljen? Nem érzem jogosnak hogy ekkora hisztit csapjon egy névnap miatt. Az enyém ráadásul karácsonykor van, mégsem örjöngök, hogy nem ugrik mindenki a nyakamba, hanem inkább a családdal karácsonyozik. Lehet hogy nekem annyira nem is fontosak ezek az ünnepek, mert kb 15 éves korom óta csak köszöntést kapok, nem ajándékot, de neki azelőtt mindig vettem szüli- és névnapjára is ajándékot, volt hogy egy komplett tortát kapott tőlem.

Legjobb válasz: BÉKÜLÕSSZEX!!!

BÉKÜLÕSSZEX!!!
szerintem nem te vagy az egyetlen nõnemû lény aki menstruál.. ha én menstruálok beveszek bogyót és élem tovább az életet.. azért mert megvan 5 napig zárkózzak be?! nyilván õ is tudja hogy vannak ilyen napok szerintem ez a legrosszabb amit tehettél..
Én igazából veled értek egyet. Egyrészt, mert a névnapok nálam alapból semmilyen ünnepek, azt se tudom, az enyém mikor van, néhány ember, akirõl tudom, hogy fontosnak tartja, kap tõlem egy felköszöntést, azt' csá. Általában a csajok hisztiznek ilyesmi miatt. Pláne, hogy nem is az volt, hogy elfelejtetted volna felköszönteni, csak nem akkor tetted ezt, amikor õ szerette volna. Szerintem ezt jelentõsen túlspilázza. Mondjuk te is, hogy ilyenen összeveszel vele, és nem hagyod rá. De szerintem akkor is elég idiótaság ilyenen kiakadnia. Nem egyetemista, hogy vizsgákra járjon néhanapján? Tényleg sokat ki tud venni az az emberbõl. És mondtad te is, hogy miután kipihented magad, mennél is hozzá- de könyörgöm, ennyire nem érti meg? Mi ennyire sürgõs neki? Mondjuk szerintem az a kijelentése, hogy "nem törõdsz vele" nem csak ezzel hozható kapcsolatba. Én is néha mondom ezt a barátomnak, de csak akkor, amikor már jó ideje gyûlnek bennem a dolgok, és végül valami kiborítja a bilit. A te barátodnál lehet, ez a kis semmiség volt az. Ezért is hisztériázik ezen (ilyenen ÉN, mint egy bevallottan hisztériás lány sem hisztiznék), és ezért is mondja ezt. Szóval szerintem erre kérdezz rá nála, hogy mi bánja. Mert ennyibõl azért csak nem gondolhatja, hogy teljesen le van toszva részedrõl, és hogy nem törõdsz vele... Többnek kell itt lennie.
Mikor nekem megjön, alig élek, fájdalomcsillapítót szedek stb, van minden bajom.Úgyhogy én megértem a kérdezõt is.Lassan itt a hétvége, meg lehet akkor is tartani nyugodt körülmények között szerintem.
A kérdező hozzászólása: Az mindenkinek elkerülni a figyelmét, hogy megvan nekem? :D "Elmagyaráztam neki, hogy mentem volna, de ki akartam magam pihenni, de hála anyáéknak ez nem sikerült, így még ki is mentem volna, de nem tudok mert 10 percenként wc-re kell mennem, a fejem majd szétmegy és már a sírás fojtogat (a veszekedés miatt), így valószínû hogy nem sülne ki sok jó abból, ha átmentem volna. "
Elkel gondolkodni hogy szeret e vagy csak a sex-et szereti veled!
Nos, én úgy látom, hogy mindkettõtöknek igaza van valahol, és mindkettõtökben van tüske! Én azt tenném, hogy nyitottan állnék a másikhoz, félre téve az igazamat, és megpróbálnám megérteni az õ nézõpontját! Lejön a leveledbõl, hogy kiengesztelés helyett inkább azt várod, hogy annyit mondjuk, meg barátod is, hogy igazad volt, és el van túlozva! Nézd, sokat jelentesz neki, kicsit többre számított aznap tõled, nem azt kapta, és ebbõl azt szûrte le, hogy számodra nem olyan fontos...Holott fontos neked, és mák okok játszottak itt közre! Üljetek le beszélgetni, és vádaskodás és igazságkeresés helyett hallgassátok meg egymást, és értsétek is, üres bocsánatkérések helyett pedig legyetek empatikusabbak, és csak simán szeressétek a másikat! :)
Kb afeléig olvastam, utána már lényegtelen. 15km ne a világ vége, nem egészen értem vizsga másnapján mégis mitõl vagy annyira fáradt, hogy ne mvagy képes kb 15 percet buszozni, vonatozni, autózni bármi, hogy felköszöntsd. És mit csinálj? Vonszold át a csinos kis s*gged hozzá, bejentés nélkül, köszöntsd fel, sz*pd le, nyeld le, aztán aludj vele egyet délután. Máris meg van oldva;)
egyébként szerintem igaza van a srácnak.. te lennél a legjobban kiborulva ha ez forditva történt volna.. a fiúknak is vannak érzéseik bár sok lánynak ez nem tûnik fel ;) egy bocsánattal kitörli a seggét.:d
ha ez nem érti meg...
A kérdező hozzászólása: jó lenne, de nem lehet mert megvan :(
Nevnapbol szerintem hulyeseg ekkora ugyet csinalni, en senkiet nem tartom szamon, a sajatomat sem, nemhogy meg ajandekot is vegyek meg minden. Lehetne o is kicsit megertobb, elvarni meg szerintem kicsit kicsinyes dolog az ilyesmit. Ha ennyit nem ert meg, hogy vizsgaidoszak is van, meg is jott es nem is vagy a egjobb passzban akkor mi lesz kesobb?
Én olyankor ugrálok és akk kijön és hamarabb elmulik
A kérdező hozzászólása: Köszi:) )
Azért ez egyénfüggõ, a párom nagyobbakat élvez, mikor menstruál. Tüzesebb :-) Egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: Volt már idõm megszokni! Én a popós megoldást egyáltalán nem szeretném! De köszönöm a válaszokat!
Mensi közben is lehet de az a nõknek szerintem nem olyan élvezetes, tekintve, hogy sokakat nagyon megvisel a menstruáció. Próbálkozzatok mással a popós megoldást sem javasolom
Szokd meg, hogy nem akkor menstruálsz, amikor akarsz!
Óvszer (engem sosem zavart a vér), popó, orál.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ ez most komoly?? :O
ennyire dugni akarsz vele? :O lehet csinálni menszi alatt is, bár aki nem birja a vért, annak para...meg amugy este/éjjel nem is vérzik már annyira az utolsó napokban. Ja és ha végképp nincs semmi ötlet, akkor popóba még mindig lehet....
Semmit. Imádkozz.
Szerintem nem tudsz semmit se csinálni, hogy elõbb elmúljon. De tény, hogy ahogy telnek a napok, egyre csökken a vér mennyisége, szóval...
Örülj neki, hogy van barátod, meg vannak barátaid.
A kérdező hozzászólása: Örülök, csak nem lesz minden a régi... amíg nem ismertem õket, vártam mindig a nyári szünetet... most meg... már csak 2 tanítási nap.. aztán mindennek vége..
iskolán kívül is van élet
A kérdező hozzászólása: Rájöttem :) ... csak tudod, én ezt már megszoktam... de ezt ti nem érthetitek, nem tudjátok mit érzek...

Megismertem személyesen a barátom volt barátnõjét és úgy érzem hogy õ sokkal csinosabb mint én és sokkal jobban összeillettek a barátommal. Pedig én nagyon szerelmes vagyok a barátomba. Mit csináljak?

a csaj amúgy hasonlít rám eléggé külsõre, stílusában viszont a barátommal sokkal jobban összeillik mint én. most borzasztóan érzem magam

Legjobb válasz: Szedj magadra egy kis önbizalmat.

Szedj magadra egy kis önbizalmat.
Nem véletlenül hívják õt a VOLT barátnõjének.
Azon gondolkoztal mar, hogy a leany miert VOLT baratno, es te vagy a BARATNO?
öltözz fel te elõbb, akkor hamarabb mehetsz el, a barátod csak nem fog meztelenül elmenni
istenem elsõõõõ xS:D:S:DSS:D:S:D amu. h a kérdésre is válaszoljak, probáld ki azt h te vagy fölül :)
A kérdező hozzászólása: de akkor õ jól csinál mindent szoval nem vele van a baj ugye? ha elment akkor már nem tud belémhatolni ugye?
nem, de nem mindegy, mikor megy el ha sokat gyakorol, tovább fogja bírni és neked is jó lesz
Szia. Nálunk ugyan ez a helyzet áll(:D) fenn, csak annyi különbséggel, hogy én elmegyek és élvezem. Ez az egész attól függ, hogy mennyi ideig tart az aktus. Én azt figyeltem meg, hogyha õ "dolgozik" meg akkor hamarabb elmegy, tehát a megoldás ha te dolgozol, legyen az lovaglás vagy bármi ilyen kicsit extrémebb póz, amiben a nõ veszi a kezébe a dolgokat:D:P Nekem bejött, próbáld ki ;) Különben ha elmegy nem egy pillanat alatt megy össze neki, úgy 1-2 perc lehet az az idõ, mi gumival védekezünk és bennem szokott elmenni, így nincs ez a gond h kihúzza én meg nem megyek el...
A kérdező hozzászólása: tehát még utána visszarakja beléd és folytatjátok?
nem-nem, utánna már nem szokta visszatenni. De akkor nektek nem tarthat sokáig az aktus, ha szeretnéd hogy visszategye, igaz? Nekünk fél és 1 óra között szokott lenni, úgyhogy elég nekem ez, minthogy még visszategye nekem egy körre xD
Van olyan nálunk is amikor elmegyek de még van kedvem csinálni akkor feszítek egy erekcióra és ott folytatjuk ahol abbahagytuk! Ez az egész éjszakás aktus kulcsa!

Belebetegszem már abba, hogy a szüleim nem szeretik a barátomat, mit csináljak?

másfél éve vagyok együtt a barátommal és anyukámék nem szeretik. ez természetesen úgy jön ki, hogy én kapok érte mindig... tegnap beszéltem a mostohaapummal és mondta, hogy neki az a baja, hogy ? csökönyös és a barátom nem tartozik az olyan emberek közé akivel bratyizna. Annyit tud róla amit ? látott, meg se akarja ismerni, mert nincs szüksége az ? társaságára. Azt is megkaptam már a szüleimt?l, hogy nem illünk össze. Mindig nekem szidták/szidják a barátomat. Mostohaapum azt mondta még, hogy sose látja igazán nevetni, csak ilyen m?nevetés, meg hogy mindig azt látja rajta, hogy életunt, kedvtelen, nem kezdeményez beszélgetést sohasem. most a barátomat fogom védeni: 1. mit beszélgessen egy olyan emberrel akir?l tudja hogy nem szereti? 2. amikor bemutattam m.apumnak akkor azt mondta: fúúúj mi az az undormány a füledben? (fültágitoja van, 1,5 centis...) vasárnapi ebédnél mindenki a fültágitoit nézte, hogy mi az miért van? az volt a téma. és akkor kb második alkalommal azt is lefikázta, hogy milyen pulcsi volt rajta. a n?véremmel rosszban vagyok. összevesztem vele és a tesoimmal társasoztunk és összevesztem a n?véremmel mert buta volt a hugommal és akkor ? meg elküldte a barátomat, hogy már este fél hét van igazán elhuzhatna a barátom is. ezekután a barátom hogy jöjjön ide hozzánk?? nem hogy jó kedvvel! én meg csak kapom kapom. az bánt a legjobban, hogy a n?vérem barátját pedig imádják. most is itt aludt 4 napig, a barátomnak pedig soha nem ajánlanák fel hogy itt aludhasson. alig akarnak kb kiengedni is hozzá, n?vérem pedig kint volt a barátjánál másfél hétig. ez zavar a legjobban hogy ?t szeretik az én barátomat pedig utálják. és m. apum azt mondta hogy ne várjam el t?le hogy szeresse, mert ezt nem lehet igy megmondani, hogy szeresd és kész. én meg kikészülök! mert a barátom is nekem mondja, hogy elege van hogy utálják meg állandóan ? a rossz meg a szar. az ? szülei engem sose fikáztak. másik oldalról meg kapom azt hogy látom hogy a n?vérem barátjával milyen jól elvannak az én barátomat meg utálják. és már elegem van. egyszerüen nem birom elviselni hogy nem szeretik és nem tudok semmit csinálni. belebetegszem egyszerüen. én 18 vagyok ? 20. mit csináljak??? van erre normális megoldás? köszönöm, hogy elolvastad.

Legjobb válasz: 18 éves vagy, azaz felnõtt elméletileg, tehát ha nem tetszik a barátod a szüleidnek az az õ dolguk, nem kötelezõ oda járni. Miért akarsz ennyira megfelelni az õ igényeiknek? A magánéletedhez elméletileg nem sok közük van, és hogy rosszindulatúan viselkednek vele, az is csak õket minõsíti, úgy látom istent játszanak. Szóval szerintem a sajét magad önismretén dolgozz, miért fontos, hogy õk mit gondolnak HA te boldog vagy vele?

18 éves vagy, azaz felnõtt elméletileg, tehát ha nem tetszik a barátod a szüleidnek az az õ dolguk, nem kötelezõ oda járni. Miért akarsz ennyira megfelelni az õ igényeiknek? A magánéletedhez elméletileg nem sok közük van, és hogy rosszindulatúan viselkednek vele, az is csak õket minõsíti, úgy látom istent játszanak. Szóval szerintem a sajét magad önismretén dolgozz, miért fontos, hogy õk mit gondolnak HA te boldog vagy vele?
nem tudom mennyire komoly a kapcsolatotok, de esetleg nem tudsz hozzájuk költözni?
Hát ha fültágítós srácot viszel haza ez benne van a pakliban tudomásul kell venni... fogadjunk a nõvéred barátjának nincs fültágítója :P:P
Kéne egy kép a barátodról és a nõvéred barátjáról. Akkor kivehetném a külömbséget de valahogy már most sejtem mi lesz a gond. Amúgy meg igazuk van minek a fültágító csak pénzbe van hülyén néz ki és haszna sincs.
költözz el
ma 10:20 Ja é egymostoha szülõ ne pofázzon bele a gyerek életébe, a lány is kritizálhatná az annyja választotját, neki több joga is lenne hozzá, mert õ él vele egyfedél alatt, míg a barátja azért nem a férje!!
kééépet priviben mind a kettõrõl!!!
Megkaptam a privátot de én itt válaszolok azért szeretnék képet látni hogy lássam mi a külömbség külsõre.
hát nem tudom, nekem mind2 szimpi külsõleg
A kérdező hozzászólása: hát anyuéknak a nyakláncos szörös jobban be tudta nyalni magát :)
A kérdező hozzászólása: amúgy mindenki látja hogy teljesen különböznek.
nekem a 2. kicsit b*zis :S amúgy elmegy edzeni szed tápkieget mellé és meg van oldva
A kérdező hozzászólása: na ne röhögtess :D egy kigyurt okos gazdag???? 1. undorito hogy szörös 2. nem tetszik hogy kigyurt 3. a fejére zsákot kéne huzni. az én barátom jól néz ki. nem ugy néz ki mint egy férfiállat aki sörrel fürdik és szörös tetõtöl talpig, de nekem nem is kell ilyen.
ma 10:20 gazdag? mekkora ribancok a szülei, ha ez kelt bennük szimpátiát, ...a pénz! Régebben a grófok voltak ilyenek, akik a lányukat nem adták 10 birtoknál lejjebb... mostmár a középosztály is sznobulgat, csak tudnám mire!? Inkább hordok fültágítót (bár nekem negyon nem a stílusom), mint kutyanyakláncot b+!
Van egy tippem, a nõvéred barátja jóvágású, magas, izmos, diplomás/egyetemista, és valamennyire gazdag még a te barátod fültágítós, gizda/kövér a lényeg hogy nem izmos, csak érettségije van vagy az se, és kaphatnál jobbat is :D
Felnõttek vagytok, szerelmetek nem tartozik másra, kettõtöké. Ne törõdj a véleményekkel, csak az számít amit ti éreztek. Kerüld a róla való beszélgetést, ha tudsz, költözz el.
1. gondolkozz el, mi van, ha igazuk van 2. a barátod egy kicsit törje össze magát, hogy a szüleid megkedveljék Egy kicsit igencsak el vagytok tájolva. Ugyanis nem a szüleid kéne szekálni, hogy tegyenek bármit ezért a kapcsolatért. A barátod ne hordja fenn az orrát, és segítsen, ahol tud, akkor majd megkedvelik. Anno az én barátom se szerették, merthogy otthagyta az egyetemet, a szüleim meg kicsit sznobok és szerintük a minimum egy diploma. De a barátom nem hagyta annyiban, segített mindenféle munkában, anyukámmal fõzött, apukámmal tüzelõt hasogatott (vagyis inkább helyette, mondván, mégis õ a fiatalabb), segített kiépíteni az otthoni hálózatunk (nem kicsi, több mint egy tucat különféle eszköz van benne), kiránduláson amikor esett az esõ, megtanította a családot néhány kártyajátékra... pár év alatt elfogadták a szüleim, hogy jóllehet nem pont olyan, mint amilyet õk anno elképzeltek nekem, mégis lehet, hogy jó párom. Nyugodtan megpróbálhatjátok ti is. Kicsit félre kell tenni a büszkeséget és mindent megtenni, hogy összebarátkozzon a párod a szülõkkel. Néhány éven belül menni fog :)
Nem sznobok a diploma minimum!
A kérdező hozzászólása: aha. csak az a baj hogy már másfél éve probál bevágodni a barátom a családomnál... nem akarok elköltözni hozzá vagy vele mert szeretem anyukámat. nem akarom itt hagyni. csak ez egy borzalmasan szar helyzet. meg amúgy mi az hogy a m. apum külsõ alapján ítél?? látta a barátom legjobb barátját és azt mondta rá hogy kisköcs.ög meg hogy úgy néz ki mint egy buz.i . most ez mi?? ja amúgy az én barátom fesztiválozós, de ez nem azt jelenti hogy tróger. én is fesztiválozok. mindketten ápoltak vagyunk és azért elég nagy hangsulyt fektetünk a külsõre, hogy ne legyen zsíros a hajunk meg ilyenek. nem vagyunk csövesek. a nõvérem barátja egy selyemrambo. tipikus kigyurt, ingben jár mindig kii van gombolva felül hogy kilogjon az undorito szõre, kutyalánc a nyakába és egy majom. elsõ alkalommal amikor jött tizezer ftos orchideát hozott anyunak m. apunak bort nekünk meg ajándékokat. és akkor amikor beszéltek vele hogy miért. akkor azt mondta hogy jajj annyira féltem hogy bevágodjak. rohadt majom. ajándékokkal akar megvenni mindenkit. lehet az én barátomnak is ezt kellett volna csinálni.
Szegénykém biztos rossz lehet:( A szüleid elég izéék :S és hát na mind1 most ez lényegtelen hogy milyennek kéne lennie a szüleidnek mert úgysem segít szóval sztem ne foglalkozz velük és ne vidd át a barátodat, legyetek mindig nála vagy máshol.És én biztos nem tudnám megállni hogy ne szóljak be a mostohaapumnak/anyumnak/tesómnak/tesóm barátjának:D Fuu de felidegesítene ha nálunk ilyen lennexd Amúgy költözz el más rokonodhoz vagy a barátodhoz, attól hogy elköltözöl még szereted anyudat és ugyanúgy láthatod de így legalább nyugottan lehettek szülõi b.szogatás nélkül és lehet ha elköltözöl észreve4nnék magukat.vagynem. vagy még azt lehet hogy tényleg valahogy próbáljon bevágódni a barátod a szüleidnél..:/ Sok sikert és kitartást:)
A kérdező hozzászólása: de hogy vágodjon be? halmozza el õket ajándékokkal és gyúrja ki magát? növesszen szõrt? meg eleve neki soha nem volt semmi baja a családommal de már az elsõ alkalommal fikázta õt a mostohaapum. elõször a fültágítoi aztán hogy milyen gagyi a pulcsija...(azért mert ûrhajó volt rajta) de most ez mi hogy már elsõ alkalommal fikázta? hogy jöjjön oda legközelebb akkor? ilyenbe nem gondolnak bele..
Na akkor mégis csak jól sejtettem az elején :D nõvéred egy férfit vitt haza te meg egy vézna gyíkot már bocs hogy így írom... meg szerintem csak féltékeny/irigy vagy hogy neked csak egy vézna gyerek jutott nõvérednek meg egy kigyúrt, kedves, okos, gazdag.
Igen a 2. egy kissé b*zis...

Ha egy csajt elhívok randira (igazából csak találkozok vele) és el is megyünk de egy idő után az beleszólásom nélkül megkeressük a barátait meg lehívja őket és akkor már el is van rontva a randi. Mit csináljak, hogy csak 2-en legyünk?

Vagy ez azt is jelenti ,hogy nem érdeklem?De akkor meg nem mondana igent mikor lehívom.vagy valamit rosszul csinálok?

Legjobb válasz: Téged is csak barátként kezel.És ezért hív még több barátot,mert bandákban jobban érzi magát az ember.Mond meg neki hogy mi a helyzet,stb.Lehet hogy õ nem randinak veszi? :) 18/L

Téged is csak barátként kezel.És ezért hív még több barátot, mert bandákban jobban érzi magát az ember.Mond meg neki hogy mi a helyzet, stb.Lehet hogy õ nem randinak veszi? :) 18/L
vagy hívd el moziba, találkozzatok ott, és vedd meg neki a jegyet elõre, ez már elég egyértelmû utalás h mit szeretnél :) esetleg ha közös a baráti körötök, megkérdezheted vmelyik havert akiben megbízol, hátha õ tudja h mit gondol errõl a lány :)
Mondd meg neki kerek perec, hogy te randizni szeretnél vele, olyan igazit. és akkor majd a reakcióból leszûrheted, hogy mit is akar tõled. küldönben meg, ha egy fiú elhív egy lányt egy találkozóra, a lánynak egyértelmûnek kéne lennie, hogy a fiú csak kettesben akar vele lenni. szóval így az elmondottak alapján, a csaj is levágja ezt, csak nem nagyon akar tõled komolyabbat, ezért is hívja még le a haverokat. és mivel barátkozni akar veled, ezért sem mond nemet a találkozókra. szóval legközelebb mondd el neki, hogy te mit akarsz. nem húzhatod ezt örökké. ha meg tényleg nem akar tõled semmit, akkor van még elég hal a tengerben, gondolom fiatal vagy még..itt a nyár.. majd írd meg, hogy hogy alakult:)
az utolsóval nem feltétlen értek egyet, nekem van egy nagyon jó haverom, akivel hetente 1-2szer találkozom, õ szokott elhívni, és sétálunk, beszélgetünk, néha kajálunk is stb... de nekem barátom van, neki meg tetszik egy lány, és mindkettõnk tudta a kezdetektõl fogva, hogy ez nem randi, hanem haverság :)
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki amúgy , hogy mi szitu de csak annyit mondott rá , hogy : aha

Van egy fiú, aki a barátom, csak a gáz hogy én 17 ő meg 12. a játszótéren ismerkedtünk meg és jön utánam, mert mind a ketten sok mesét nézünk, a gáz csak az hogy vmi pedofilnak hisznek a barátaim. Mit csináljak?

szakítsam meg vele a barátságot? tök jókat szoktunk játtszani, am haverjaimmal voltam kint a játszótéren ökörködni, nem gyerekeket megyek oda vadászni v ilyesmi, és beszálltam a játékba mert megkért rá. 17f

Legjobb válasz: 20 éves korig kb 4 év korkülönbség az, ami még rendben levõ, bár határeset arra nézve, hogy szülõi engedély nélkül lépjen kontaktusba két gyermek. Mivel itt már 5 év a differencia, csak akkor normális, h beszélgetsz, játszol vele, ha tudnak errõl az õ szülei is, és a tieid is. Tehát vagy megbeszéled a szülõkkel, és szándékodat is jelzed nekik, vagy egész egyszerûen "lekoptatod" magadról a 12 évest. Máskülönben félreértést szülhet a helyzet. Nyilván van, aki felel a 12 évesért, tehát nyugodtan magára hagyhatod, hacsak nem kér meg a 12 éves gyerek szülõje, de ez esetbe na te szüleidnek is kell errõl tudnia! Nyilván kivétel erõsíti a szabályt, pl láthatólag bajban vagy egy gyermek, pl sír a járda kellõs közepén és percekig senki nem megy oda hozzá, akkor lehet segíteni neki, lehetõleg összefogva nagykorúakkal, vagy akik segítségnyújtásra alkalmas személyek (esetleg haverjaid), és elsõ lépés megkérdezni tõle, mi a baj, hol vannak a szülei, vagy akik vigyáznak rá; ha ezekre nem tud felelni, akkor rendõri segítséget kell kérni.

20 éves korig kb 4 év korkülönbség az, ami még rendben levõ, bár határeset arra nézve, hogy szülõi engedély nélkül lépjen kontaktusba két gyermek. Mivel itt már 5 év a differencia, csak akkor normális, h beszélgetsz, játszol vele, ha tudnak errõl az õ szülei is, és a tieid is. Tehát vagy megbeszéled a szülõkkel, és szándékodat is jelzed nekik, vagy egész egyszerûen "lekoptatod" magadról a 12 évest. Máskülönben félreértést szülhet a helyzet. Nyilván van, aki felel a 12 évesért, tehát nyugodtan magára hagyhatod, hacsak nem kér meg a 12 éves gyerek szülõje, de ez esetbe na te szüleidnek is kell errõl tudnia! Nyilván kivétel erõsíti a szabályt, pl láthatólag bajban vagy egy gyermek, pl sír a járda kellõs közepén és percekig senki nem megy oda hozzá, akkor lehet segíteni neki, lehetõleg összefogva nagykorúakkal, vagy akik segítségnyújtásra alkalmas személyek (esetleg haverjaid), és elsõ lépés megkérdezni tõle, mi a baj, hol vannak a szülei, vagy akik vigyáznak rá; ha ezekre nem tud felelni, akkor rendõri segítséget kell kérni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!