Találatok a következő kifejezésre: A barátom Hogy csinálhatnék (15 db)

Mit csinálhatnék a barátommal, hogy ne "másszon rám" állandóan?

5 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem õt, de már túlzás amit csinál. Péntektõl vasárnapig vagy hétfõ reggelig szoktunk együtt lenni, mert még külön lakunk, emiatt nem olyan sûrû a szex. Õ is nagyon szeret engem, nagyon hamar felizgul rám, szinte a "semmitõl" is megkíván, ami nem is lenne baj, de ilyenkor szabályszerûen letámad, minden elõzmény nélkül oda nyúlkál. Nem bírunk 10 percig nyugodtan megnézni egy filmet az ágyban, mert a keze már vagy a mellemen van vagy a bugyimban. Közben én nem vagyok felizgulva, nem is finoman nyúlna felém elõjáték címszó alatt, hanem durr bele a közepébe. Már a szextõl is elmegy a kedvem, mert nem vagyok elég nedves és fáj a behatolás. Már szóltam neki emiatt, de továbbra is csinálja, "nem bír ellenállni nekem" azt mondja. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Ez meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat, vagy már meg is tette. Ha fenn marad a probléma, dobd ki.

Ez meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat, vagy már meg is tette. Ha fenn marad a probléma, dobd ki.
A kérdező hozzászólása: Hát mert ha pl engem érdekel a film és szeretném nézni, akkor filmet nézzünk már, ne szexeljünk. Nem tudok odafigyelni, ha közben rajtam "csüng".
A kérdező hozzászólása: Akkor hevesebben szóljak rá?
Azzal mi a bajod, hogy fogdossa a melledet? Nem értem....Az elõjáték. Nem olyan, mintha durván a hüvelyedbe nyúlkálna minden elõzmény nélkül. Én pl. szeretem, ha fogdossa a mellemet filmnézés közben.
A kérdező hozzászólása: Hát velem nem járna jól, ha csak azért tartana, ugyanis nálam a nem az nem. Meg azért nem egy tárgynak tekint, nem kötöz ki az ágyhoz aztán erõszakol meg. Csak már zavar hogy folyton szólni kell. Filmnézéskor is ráteszi a kezét a mellemre és elkezd vele gyurmázni, ha rászólok akkor meg hogy jaj hozzám nem lehet érni, mint ahogy a 70%-os írta.
Csatlakozom #10-hez.
Nem azért bunkó se.ggfej mert gerjedõs, hanem mert képtelen megérteni, hogy neked ez nem így megy, és annak ellenére folytatja, hogy te már szóvá tetted hogy zavaró és kimondottan fáj. Ezért egy önzõ sza.rházi, és nem azért mert az elsõ szellõre is feláll a farka. Az én barátom szintén egy nap százszor akarna szexelni, de belé szorult annyi ész, hogy megérti, a szex kölcsönös begerjedésen kéne hogy alapuljon, nem azon hogy neki most áll, akkor én tegyem szét a lábamat és hagyjam hogy belém ürítkezzen, mert neki ez jár. Ha én nem vagyok a dologra hangolódva, akkor elmegy pornót nézni és lerendezi magát, a maszturbáció nem ócska pótlék, hanem része az egészséges szexualitásnak, csak ezt sajnos nem érti meg a sok barom, aki azért tartja az asszonyt hogy mindig legyen kit felhúzni ha épp olyanja van.
A kérdező hozzászólása: Úristen, most komolyan leírtok mindenféle ismertség nélkül egy embert, azért mert nagyon gerjedõs? Tudom hogy ez egy probléma a kapcsolatunkban, de miért kell csípõbõl elkönyvelni valakit bunkónak meg s_ggfejnek emiatt, meg azt szajkózni hogy jaj minden nõ a bunkókért rajong? Nem, nem rajongok én sem a bunkókért, csak olyan nincs még a Földön, hogy tökéletes férfi, tökéletes nõ, tökéletes kapcsolat. Mindenhol vannak problémák olykor, hol kisebbek, hol nagyobbak. Én most ebbe ütköztem és azért jöttem ide hogy tanácsot kérjek. Nem azért hogy pár elkeseredett emberke a másikat szidja, mert neki nem jut nõ/férfi.
Igen, a válaszokból és a kérdésbõl is az jön le, hogy RAJONGANAK ezek a pasik iránt. Te biztos, hoyg ezt a kérdést olvastad??
Jókat mosolyogtam a hozzászólásokon, én erre csak azt tudom mondani, hogy: A NÕK RAJONGANAK A BUNKÓ S.E.G.GFEJEK IRÁNT. Mert a normális pasikat unalmasnak tartják... :-)
Ja es igen a filmnezes is detto ugyanez volt nalunk....en probalnam nezni a filmet, mert tenyleg erdekel, o meg mar vette elo es dorgolte hozzam...
Basszus mintha en irtam volna...:| Ugyanez volt nalunk is, hogy kb. a semmitol mar felizgult es akkor vadul elkezdett nyulkalni, ami nekem fajt es szoltam, hogy ne csinalja, ekkor jott a durci, hogy hozzam se lehet erni... Nem ertette meg, ha en epp az adott pillanatban nem kivantam, es nem elveztem a vad nyulkalasat, igy nyilvan ahhoz sem volt kedvem, hogy lefekudjek vele.... probald neki mondani, hogy ez neked faj, legyen gyengedebb/ ertse meg, hogy te nem tudsz ilyen konnyen felizgulni/ most nem kivanod. Ha nem erti meg akkor nem szeret elegge...
gyökér bunkó...ennyi!!! ha szeretne akkor nem csinálná ezt veled.
Fáj és csinálja? Ez erõszak valamilyen módon. Sûrgõsen szoktasd le errõl, ha nem változik menekülj. Ritka faragatlan tuskó az ilyen, ilyesmiben nincsen alku. akár szereted akár nem!
Figyi, én is 25 vagyok, a pasid egy gátlástalan vadember, még én is tudok parancsolni magamnak, pedig én is tudok gerjedni, meg ha kedvem is jön a dologhoz, akkor finoman kezdek neki, abból kiderül, hogy van-e kedve a dologhoz a csajnak. Ha vevõ rá, akkor lehet továbbhaladni, persze érzéssel, mintha lovat b***nánk.
Értesd meg vele, határozottan, hogy téged ez zavar. Ha kell, többször szólj rá. Sajnos minden egyes alkalommal amikor engedsz neki, egyre inkább erõsödik benne a hit, hogy ez normális. Az meg hogy van akinek belefér a mellfogdosás mert szereti, az egy dolog. Nem kell egy nap ötvenszer elõjáték címszó alatt taperolni a másikat, mert mi van ha neki spec nem erre van igénye? Meg írta is a kérdezõ, hogy a párja nem elõjátékként tekint még erre sem, egyszerûen elveszi amit akar, mert hagyja neki.

Mit csinalhatnek a baratomnak, hogy izgalomba hozzam, mert midnig a farkaval foglalkozpm csak, es, hogy anelkul vagyis, hogy azelott is csinaljak neki valamit?

Az a baj, ha simogatom, az nem jo, mert nagyon csiklandos. szinte sehova nem tudok hozzanyulni, o engem simogat mindenhol es en hulyen erezem mar magam, hogy szinte sehol sem szoktam simogatni, csak a farkat.

Legjobb válasz: én akkor vagyok csiklandós, ha nem tudom a testem elengedi, ha feszültség van az izmaimban. És másoknál is ez van... már amennyire a tapasztalataim igazak. a párod miért nem tudja elengedni magát melletted?

én akkor vagyok csiklandós, ha nem tudom a testem elengedi, ha feszültség van az izmaimban. És másoknál is ez van... már amennyire a tapasztalataim igazak. a párod miért nem tudja elengedni magát melletted?
Ne simogasd!Nyalogasd a golyóit, és óvatosan a végbélnyílását az ujjadal(be is nyálazhatod)vagy ha nem vagy finnyás akkor a nyelveddel is csinálhatod, és közben a kezeddel verd neki, majd nyalogasd és kapd be :) Nekem ez bejön, szerintem neki is tetszeni fog! 34/F
A kérdező hozzászólása: csinaltam mar amit az utolso ir, oszinten nem hiszem, hogy ne tudna elengedni magat melletem, volt olyan hogy mondta, hogy megprobal nem csiklandos lenni, de lattam rajta, alig birta.
Hosszú elõjáték..én is kissé csiklandós vagyok..türelem és sok alkalom..elsõ pár héten amikor együtt aludtunk már a kedvesemmel mindíg felébredtem mert "valami csikiz".. Utánna hogy már megszoktuk egymás jelenlétét szinte minden este a simogatásával altatott el..már amikor nem más elfoglaltságunk volt..:-)1x-üen megszokja-megszereti..+legalább jobban felfedezed/felfedezitek 1mást..
ja és 31/f
A kérdező hozzászólása: mi 8 honapja vagyunk egyutt, ugyhogy megszokhatta volna, de azt mondta, hogy o mindigis ilyen volt.
én azt szeretem ha a hasamat simogatjál és csókolgatják. az nagyon frankó, jobb mintha egybõl rábuksz a szerszámra. 24/F
Csókolgasd a nyakát v a mellkasát... Dugj veele..

Fél órája szexeltünk a barátommal. Fogalmam sincs, hogy hogyan, de konkrétan bennem maradt az óvszer. Mit csinálhatnék?

El is élvezett, így teherbe is eshetek, igaz? Kell a 72 órás?

Legjobb válasz: szedd ki !

szedd ki !
húzd ki.. de a biztonság kedvéért vegyél be egy 72 órásat szerintem.
Vedd ki! Igen, szerintem is a biztonság kedvéért vegyél be egy bogyót! És legközelebb rendesen húzzátok fel a gumit!
Gratulálok..-.- Mit csinálhatnál mondjuk kiszedhetnéd illetve igen kell a 72 órás meg vagy 5ezer forint, hogy megvedd...jól összekavarja majd a hormonháztartásod de ezt kell elfogadni.
A kérdező hozzászólása: Mit gratulálsz? Normálisan, tisztességesen védekeztünk, ez csak egy véletlen folyták történt, azóta sem tudjuk egyiken sem, hogy hogyan. Nem kellene leszidni, nem tehetünk róla.
Bocsi kérdezõ, de errõl most ti tehettek. Ami azt illeti a párod tehet. Azt érzi az ember, hogy rajta van, azt is ha elkezd lecsúszni. Ilyenkor szépen kiveszem és megfogom a gumi végét. Ezt mindig így kell csinálni, mert könnyen lecsúszhat!
fiú vagy legalább? xD

A barátom laktózérzékeny. Hogy csinálhatnék úgy lasagnat h ő is ehessen?

Legjobb válasz: Én is laktóz érzékeny vagyok. Vannak nekünk kitalált tejek, lisztek stb. Szerintem ezeket próbáld ki, nincs rossz ízûk.

Én is laktóz érzékeny vagyok. Vannak nekünk kitalált tejek, lisztek stb. Szerintem ezeket próbáld ki, nincs rossz ízûk.
laktóz nélkül.
Van laktózmentes tej, tejföl és joghurt is. Használd ezeket ételek készítésekor. Vajat még nem láttam, pedig jó lenne.
Írnak rá rágótablettát, kérdezd meg, van-e neki. Ha nincs, írasson, az tökjó, nekem használ. 50 db van egy csomagban, és akkor bármi laktózosat ehet, csak kell egyet bevennie elõtte.

Barátom azt kérte tőlem, h élvezhessen a számba, de nekem valahogy nincs kedvem hozzá, viszont az ő kedvéért szeretném megtenni. Hogyan csinálhatnék legalább egy pici kedvet magamnak?

Legjobb válasz: 1x megpróbálhatod.. Nem lesz tõle semmi, gondolj arra, hogy az õ része és szereted, abból lesz a kisbaba, te is abból vagy, neki meg szerintem nagyon nagy öröm lesz:) .

1x megpróbálhatod.. Nem lesz tõle semmi, gondolj arra, hogy az õ része és szereted, abból lesz a kisbaba, te is abból vagy, neki meg szerintem nagyon nagy öröm lesz:) .
gondolj arra hogy mennyire szereted:) élvezd ki minden percét annak, hogy olyan gyönyört él át, amit tõled kap meg:) tudod, minden a fejben dõl el:)
jaj ne legyünk már ilyen vaskalaposak (utolsó hsz)...biztos az õ kívánsága is fontos a kapcsolatban, de a fiúé is, hiszen egyenrangúak nem? szerelemben és háborúban mindent szabad...ha arra kerül a sor és úgy látja a lány, hogy nem képes rá, mert egyszerûen nem tudja a szájában tartani esetleg lenyelni akkor úgysem fogja..nem kell egybõl húzöngeni azzal hogy kinek fontos a vágya és kinek nem...
Próbáld ki egyszer. Talán még rá is kapsz a dologra... O)))
Az elején én sem akartam h beleélvezzen a számba, aztán belementem egyszer, na az a reakció amit produkált...soha nem felejtem elé. Nagyon tetszett neki, és ahogy õt láttam neki is! Azóta alkalmanként csinálom neki és számomra is nagyon izgató lett a dolog! ki kell próbálni, valóban nem veszítesz semmit!!!
Ha gondolod próbáld ki, de erõltetni semmi képpen nem szabad!:)
Ha a barátod tudja, hogy neked nincs kedved hozzá, miért nem veszi tudomásul?Csak az õ kívánsága fontos a kapcsolatotokban, a tied nem ?
A kérdező hozzászólása: õ is megtesz értem bármit
Próba, cseresznye. Egy kipróbálásba még nem halt bele senki. Ami pedig a dorgálót illeti: nem KÉNYSZERÍTI! Tessék olvasni. A kérdezõ is irta, h meg szeretné próbálni, és egy lökést kell csak hogy kapjon. Nem kell undoknak lenni, és lebeszélni sem kell!Na! Vissza a kérdésre: elõtte itassál vele ananászlevet, attól jobb lesz az ize. Gondolj közben arra, hogy ez neki mien jó. Remélem segítettem, szia.

Xfire-n nem látom a barátaim de régebben pedig láttam. Miért? És hogyan csinálhatom vissza?

A barátaimat nem látom,viszont ők látnak engem.. Én a barátaim barátait látom,meg a nem elérhető barátaim. DE AZ ELÉRHETÕ BARÁTAIMAT NEM!-.- Újratelepítettem az xfire-t ... a beállításokat is néztem de semmi. Segítség.

Legjobb válasz: Tudom, hogy nem viccnek szántad, de én jót röhögtem, már csak a megfogalmazáson is xD Bocs nem tudok segíteni, de feldobtad a napom :D

Tudom, hogy nem viccnek szántad, de én jót röhögtem, már csak a megfogalmazáson is xD Bocs nem tudok segíteni, de feldobtad a napom :D
az egy nagy szar!!!!!!
Tartsd tiszteletben a kérését!
A kérdező hozzászólása: Álltalában ezt mondja.. :D Karácsonykor is egy drága Naomi Campbel parfümmel lepett meg. :D Szóval a pénz nem gond. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Hehe. :D
kösd át magad piros masnival és köntös alatt várd vele. Mond neki: Cicám mivel nem vehettem ajándékot ezért ezt szeretném neked adni. A tiéd vagyok! Valószínûleg nincs most pénze ajándékra és így kerüli el a kellemetlen szitut.
Tökéletesen normális pasid van, el ne engedd!!! Legalábbis addig ne, míg leszoktat errõl a Bálint-napi baromságról...
A kérdező hozzászólása: Ti mivel lepitek meg a párotokat? :)
vagy valami ûberfinom sütit. tuti recept :) )
A kérdező hozzászólása: Megfordut a fejemben. :D Még valami ötlet esetleg? :)
Ahhoz pedig egy jó kis fehér nemû kellene. :D
Jó kis sztriptíz beválhat.
én saját készítésû csokit adok

HELP! Adtok valami ötletet, hogy milyen szexi képeket csinálhatnék a barátomnak?

Legjobb válasz: Nem tudom. Csak láttál már felnõtt magazinokat. Állj be olyan pózokba és kész. A legjobbat ki is tehetitek az ágyatok fölé. Amúgy nagyon jó önbizalom növelõ.

Mindenképpen fehérnemûseket...combfix meg tanga meg tûsarkú melltartó nélkül
Nem tudom. Csak láttál már felnõtt magazinokat. Állj be olyan pózokba és kész. A legjobbat ki is tehetitek az ágyatok fölé. Amúgy nagyon jó önbizalom növelõ.
Nem tudom ezt, hogy lehetne. Szóval miniszoknyában elõrehajolsz úgy, hogy kilátszódjon a popsid tangabugyi legyen rajta meg madassarkú cipõ. Csak úgy megy, ha valakit megkérsz hogy fényképezzen le vagy tükörképet csinálsz. Ez nekem rohadtul bejön.
excsajok.net, egy kis ötlettárként szerintem nem rossz
Úgy csináld, hogy sanszos, felkerülsz az elõbb linkelt oldalra egyszer :) Csak okosan...
Ha gondolod, megyek fényképezni... Majd kitalálom közben a pózokat... :D
Önkioldóval is lehet. Csak vigyázni kell a gépre, sikeresen így tettem tönkre. :|
"Csinálj amit akarsz ..."
Utolsó :D:D:DD Én is írhattam volna. :D
NA és aAKKKors mivan???
Embre vagyte buz!gyerek???? tom hoz de anem maaa!!!
DE hhhhhHOOOVVAAA?
http://files.indavideo.hu/vimages/104/989/1.jpg Ilyen ruhában, ilyen pózban.
A WC elõtt ülsz, és közben abból iszol, ez elég sexi. :)
Csinálhatsz meztelen képeket is magadról, a barátodnak.
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm a válaszokat :D
Milyen az a tûsarkú melltartó???
A kérdező hozzászólása: mármint rólam =/
Szia én is csináltam a páromnak képeket annó 2 éve és nagyon bejöttek neki.Mondjuk én olyat csináltam amin fehérnemüben vagyok direkt azért, hogy egy kis sejtetös hangulata legyen. a kedvence az olyan volt, hogy háttal állok a kamerának és pucsítok spagetti tangában mivel hosszú a hajam az is dobott rá egy lapáttal.A képeket fotóssal csináltattam.Szerinte is jók lettek.

A barátommal tegnap majdnem lefeküdtünk, de neki nem jött össze. Szegény nagyon el volt kenődve, én nyugtatgattam, meg mondtam neki, hogy ez bárkivel megesik, de őt nagyon bántotta a dolog! Mit csinálhatnék, hogy ne bánkódjon miatta?

Amúgy 17 évesek vagyunk és még mindkettem szüzek.

Legjobb válasz: Egy pasinak ez mindig is kudarc marad......valószínûleg nagyon izgult;hogy jólegyen...megfeleljen neked......de hidd el;egy következõ jólsikerült "próbánál" máris tovaszáll a bánata.

Egy pasinak ez mindig is kudarc marad......valószínûleg nagyon izgult;hogy jólegyen...megfeleljen neked......de hidd el;egy következõ jólsikerült "próbánál" máris tovaszáll a bánata.
Semmi baj :) Gyakorlás kérdése az egész :) Az elsõ mindig "rossz". Lesz ez még jobb is. A lényeg, hogy sose hagyd ez miatt bánkódni. Ha látod, hogy nyomasztja a dolog akkor térj ki másik témára, vmi viccesebbre és nyomban elfelejti. Vagy addig próbálgassátok amíg nem sikerül. Remélem segítettem :)
Errõl eszembejut egy történet, mikor az osztályom leg"macsóbb" gyereke azzal dicsekedett hogy azért dobta ki a barátnõjét, mert nem fért be a farka a szájába. Mint utólag megkérdeztük a exét, elmesélte hogy igazából nem volt aminek be kellett volna férnie...felsült szegényke...azóta szállóigévé vált amit akkor mondott: "szerelem nélkül nem megy.."
Hát õszintén bevallom, elõször nekem sem jött össze. :S :D De utólag már vágom, hogy ez tényleg csak a stressz miatt van, ez volt az elsõ és utolsó alkalom, amikor nem ment a dolog. A túl nagy "rákészülés" a "nagy eseményre" elrontja a spontanaitást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Dejó, hogy ezt írod, én is úgy gondolom, hogy mennyivel jobb, amikor teljesen spontán! :)
spontán a legjobb! elõtte nem is feszengsz hogy úú vajon el fogom-e rontani, sõt: meg se fog fordulni a fejedben! ne úgy álljatok hozzá hogy "csak legyünk túl rajta" hanem hogy minél jobb, tökéletesebb legyen a szex.
De.. Valszeg a technikájával van a baj.. És az is normális, hogy az orális szex felhúz.
Szerintem azért, mert olyan típus vagy, akinek attól jó(jelen esetben akk élvezel), ha a párodnak jó, ha látod, hogy õ elélvez.:) 18L
A kérdező hozzászólása: igen lehet mert a technikával tényleg nincs baj. sztm függõ vagyok:)
:P ejj ejj:) Vagy lehet hogy túlságosan gátlásos vagy. Majd levetkõzöd idõvel.
A kérdező hozzászólása: erre eddig nem gondoltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!