Találatok a következő kifejezésre: A barátom Hogy (10574 db)

Miért hoszi a barátom hogy nyomulok a barátnõére?

én soha sem nyomultam nõre, ráadásul a legjobb barátom nõére eszem ágába se jutna. :-(

Legjobb válasz: Elnézést kérek, de rettentõen szúrja a szemem ez a sok helyesírási hiba. :S *hiszi *barátom, (kell a vesszõ) hogy *barátnõjére *a mondatokat nagy betûkkel kezdjük, pontokkal válasszuk el õket egymástól Még egyszer elnézést, de nem bírtam ki. :D Egyébként beszéld meg vele. Mondd el neki, hogy semmi nincs közted és a barátnõje között, ha pedig ennyire nem bízik meg benned, nem igazi barát, mellesleg a kapcsolatuk sem olyan bomba biztos, ha egyáltalán megfordul a fejében az, hogy a barátnõje hûtlen. Nem éri meg ezen ennyit rágódni. :)

Elnézést kérek, de rettentõen szúrja a szemem ez a sok helyesírási hiba. :S *hiszi *barátom, (kell a vesszõ) hogy *barátnõjére *a mondatokat nagy betûkkel kezdjük, pontokkal válasszuk el õket egymástól Még egyszer elnézést, de nem bírtam ki. :D Egyébként beszéld meg vele. Mondd el neki, hogy semmi nincs közted és a barátnõje között, ha pedig ennyire nem bízik meg benned, nem igazi barát, mellesleg a kapcsolatuk sem olyan bomba biztos, ha egyáltalán megfordul a fejében az, hogy a barátnõje hûtlen. Nem éri meg ezen ennyit rágódni. :)

Mondtal már ilyet a barátodnak hogy soha nem akarod többet látni? (ha nagyon megbántott)

Legjobb válasz: Mondott már ilyet barátnõm, vagyis volt barátnõm.. Aztán egy héttel késõbb ráírtam, és beszélgettünk elég jól. :)

Mondott már ilyet barátnõm, vagyis volt barátnõm.. Aztán egy héttel késõbb ráírtam, és beszélgettünk elég jól. :)
Bár én ilyen kitartó gyerek vagyok, szóval másnál nem tudom, hogy ez hogy mûködik.
Nem mondtam még ilyet, pedig elég sok mindenen mentünk már át. Ilyet nem szabad csak úgy mondani, ha már ezt mondja valaki akkor legyen is úgy.
A kérdező hozzászólása: egy nõnek mindent el kellviselnie?
hol olvastad, hogy bárki ezt írta volna?
Nekem nem a barátnõm volt, de mégis írt egy olyan sms-t, hogy "ne keress többet, kérlek". 2 hét múlva õ írt rám msn-en.
Nem..akit szeretek, annak dühömben sem mondok ilyet. Ha pedig kimondom, akkor onnatól kezdve nem a barátom többé csak ex. Szóval egy nõ igenis a szívére vehet dolgokat, de nem a másikon átgázolva. Mert ez a soha többé nem akarlak látni dolog, szerintem egy normális kapcsolatnak nem lehet része. Kell hogy legyen annyi önkontrollja az emberek..ettõl csak a másik fél fog bergni szerintem és nem megoldás a problémára.
Mondtam. Megbántam, de kimondtam. És ezzel elkövettem életem egyik legnagyobb baklövését. :(
Én mondtam, nemrég kb egy órája és nem csak ezt, hanem, hogy gyülölöm, utál, és , hogy többet látni se akarom, nem tudtam már elviselni amit mûvel, ha jogosan mondtad és volt rá okod /indokod akkor semmiképp ne legyen lelkiismeret furdalásod nem szabad mindent eltürnünk ..akárhányszor rájövök én mindig beleesek ebbe ..:/!

Miért tűnnek el a barátaim? Hogy lehetne új baráti társaságot szerezni?

Ovis korom óta velük vagyok barátok, de ahogy feln?ttünk egyre jobban távolodunk el, más társaságot keresnek akikkel jól belehet tépni,[email protected], és félre kefélni... , kérlek ne értsétek félre én nem azt mondom ,hogy nem szeretek inni,hogy utálom azokat akik ezzel élnek. Nem bíznak bennem és ez fáj , szóval ajánljatok erre valami megoldást , vagy ,hogy hogyan , hol lehet olyan társaságot találni ami nem ilyen. mert ahol szétnézek mindenhol csak ezt látom...

Legjobb válasz: Az elsõ kérdésedre már válaszoltál:) Azért tûnnek el a barátaid, mert nem együtt/egyformán változtok. Másodikra pedig: Ezt nagyban befolyásolja, hogy mennyi idõs vagy. Szóval ha erre választ adtál, majd folytatom:)

Az elsõ kérdésedre már válaszoltál:) Azért tûnnek el a barátaid, mert nem együtt/egyformán változtok. Másodikra pedig: Ezt nagyban befolyásolja, hogy mennyi idõs vagy. Szóval ha erre választ adtál, majd folytatom:)

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy hármasban csináljuk még egy pasival?

Hajthatatlan, felajánlottam neki azt is, hogy cserébe legközelebb egy lány is jöhet, de még így is elutasító volt!

Legjobb válasz: Elutasító? Örülj, hogy nem mutatta meg merre van az ajtó. Én barátnõm ilyennel jönne, biztos elzavarnám.Én kellek neki, vagy más pasik? XXI. század- headshot

Elutasító? Örülj, hogy nem mutatta meg merre van az ajtó. Én barátnõm ilyennel jönne, biztos elzavarnám.Én kellek neki, vagy más pasik? XXI. század- headshot
magamból indulok ki: SEHOGY!!!!!!
Sehogy, szerintem esélytelen.
A kérdező hozzászólása: HaHa menõjenõ mókamester :D Nem is vagy a barátom :D
Kérdezõ, elössz õr próbálj lányt bevonni. Azt könyebb lesz a párodnak feldolgozni. Aztán jöhet a fiu, aztán a kutya, ló, meg egy amerikai focicsapat. csak szápen fokozatosan.
Én mit nem tennék ha a barátnõm ilyeneket kérne :)
Értem, hát igen érdekes az ember, hol erre vágyik, hol arra..:) De sosem jókor!
A kérdező hozzászólása: Kutya és ló nem kell köszi! Nem vagyok aberrált, csak normális keretek közt kíváncsi! :D
en benne lennek, javasolj egy olyat hogy egy masik par mellett szexeljetek es ha ugy alakul akkor csinaltok egy par cseret.
én sosem értettem ezt az egészet.neked ennyire nem elég a pasid farka hogy kéne még egy másik is beléd?vagy láttál már más fajnál ilyet az emberen kívül?mocskos egy dögök vagyunk az biztos.amúgy teljesen érthetõ a pasid elutasítása...én sem szívesen nézném ahogy más kúrja a nõmet elõttem és másnak a farkával játszik.Plusz nem díjazom ha farkak repdesnek körülöttem....ne érts félre és bocsánat a durva fogalmazásért csak ezt most nem tudtam szebben kiadni magamból.
Szia! Ilyenirányú tapasztalatok birtokában szívesen válaszolok a kérdéseidre privátban. ITV
A kérdező hozzászólása: Régebben volt egy barátom aki akarta, csak akkor még én nem. Illetve egy fiú barát megkért már, hogy nem-e szállnék be, mert náluk volt ilyen, és ugye a lány választott fiút, és most õ választ lányt. Benne lettem volna, ha nem a legjobb barátomról van szó. utána biztos nem lett volna már olyan a kapcsolatunk...
Figyelj Bébi! Meggondoltam magam, még is benne vagyok.
Ha nem biszex a barátod, akkor esélytelen.
Sehogy
A kérdező hozzászólása: Pedig eléggé nyitottak vagyunk mindketten szex terén, és már én is sok mindent megtettem a kedvéért, annyira nagy kérés lenne? :/
És van már kiszemelted?
A kérdező hozzászólása: Igen már megvan :) Õ benne lenne, csak a barátom nem :(
De a barátodtól gondolom nem várnád el, hogy a fiút kényeztesse, csak mindkét srác téged gondolom.
A kérdező hozzászólása: Igen természetesen! Felajánlotta, hogy vesz nekem egy vibrit, és majd azt használjuk a harmadik fél helyett, de az nem olyan, nem mû dolgot akarok...
Hát, érdekes, ebben valószínûleg nem sok pasi lenne benne, és benned sem :P
Ez pasifüggõ. A legjobb megoldás, ha elkezded az ingerekkel bombázni. Elmentek diszkóba és flörtölsz más pasikkal, míg ott van, vagy lementek egy swingerbe és ott beszélgettek más párokkal, az is egy jó megoldás. Vigyázz, mert sok pasi ezzel kapcsolatban elutasító. Ha van érdeklõdése efféle dolog iránt, akkor majd úgyis látod rajta. Ha egyáltalán nincs, akkor intézd el egyedül 2 másik pasival! :)

Hogyan szakítsak a barátommal hogy ne bántsam meg?

Lehet oltani hogy egy 15 éves kis éretlen hü.lye vagyok de ezt én is tudom.Az a helyzet hogy van egy barátom,holnap lennénk 1 hete együtt.Kemény-_-" De rájöttem hogy mégsem szeretem.Ugyanez volt el?z? barátommal is.2 hét után dobtam.Azt hittem mind a 2-nél hogy szeretem de rájöttem hogy mégsem.Személyesen meg nincs bátorságom elé állni.:(-_-" Rájöttem hogy nekem nem kell most pasi.Nincs szükségem rá.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Odaállsz: -Szivi, nem akarok most komolyabb kapcsolatot senkivel... -Miért? -Nem érzem magam érettnek hozzá (nagy szavak, vigyázz!!!) -De én azt hittem szeretsz. -Szeretlek, de csak mint barátot. Legyünk csak barátok (lehet megfejel, de benne van a pakliba) Kb. ennyi 19/F

Odaállsz: -Szivi, nem akarok most komolyabb kapcsolatot senkivel... -Miért? -Nem érzem magam érettnek hozzá (nagy szavak, vigyázz!!!) -De én azt hittem szeretsz. -Szeretlek, de csak mint barátot. Legyünk csak barátok (lehet megfejel, de benne van a pakliba) Kb. ennyi 19/F
Beszéld meg vele.
Az elõttem szólóhoz: Te tiszta hülye vagy -.-'
mutasd be neki valamelyik barázõd akvel talán félrelépne. s majd utánna õ szakitana. ha nem , akkor szakíthasz vele, mert "megcsalt". s õ nem lesz talán depis mert nem marad egyedül.
Hát nem megbántani akarlak ... De én szerintem te már akkor tudtad, hogy ez nem lesz jó mikor elkeztétek ... :S akkor minek hülyítetted 1 hétig is?:/ Én is 15 éves vagyok, de én elmondom az én szemszögembõl, hogy mit csinálnék. 1.Nagyon fontos, hogy személyesen próbáld meg megmondani neki, semmi féle képpen ne sms-ben, msn-en, telefonba mert az nagyon bunkóság..Személyesen! 2.Mondd meg neki, hogy Te nem szeretnéd megbántani, de ez így nem mehet.Neked ez nem jó.És , hogy nem szeretnéd "hülyíteni". 3.Ha lehet úgy mondd neki, hogy ne bántsd meg... 4.És beszéld meg vele, hogy te nem szeretnéd , hogy rosszba legyetek-e miatt, és , hogy Õ ezt hogy gondolja, hogy benne van-e ... :)
A szakítás mindig azzal jár, hogy megbántod a másik felet. A kérdés csak az, hogy mennyire. 1 hét még nem annyira nagy idõ, nem lovalhatta bele magát annyira, ha õszintén elmondod neki, hogy mit érzel, akkor biztos megfogja érteni.
nem személyesen szakítani a lehetõ legrosszabb, amit tehetsz. állj elé és mond meg neki, hogy nem érzed úgy, hogy szerelmes vagy, maradjatok inkább barátok. nem vagytok régóta együtt, de tiszteld meg annyival, hogy személyesen szakítasz. ez a legkorrektebb, amit tehetsz.
Az 1-2 hét az még az ismerkedõs szakaszon belül van szerintem. Még talán nem is igazán kapcsolat, így megmondhatod neki, hogy mégse õ az akivel lenni szeretnél. De minnél hamarabb mond el neki mert csak rosszabb lesz.
Mindenképpen megbánthatod, de enyhítheted azzal, hogy személyesen mondod meg, és hangsúlyozod, hogy nem akartad becsapni.
dugasd meg magad vele, ha eddig még nem tetted meg. holnap már õ fog szakitani.
A kérdező hozzászólása: szted szándékosan vertem át õket?-_-"
Ha õk szeretnek és te csak igy "átvered" õket az rohadt jó dolog velem is csinálták már :) :) :) :) ):) amúgy meg mondjad az alap szöveget mindenkinek bejön :D szal: Bocsi de ez nekem nem megy rájöttem hogy még nincs itt az ideje hogy összejöjjek valakivel mert úgy érzem hogy még nem állok készen 1 tartós kapcsolatra 15/F
most miért? tudod mien rosz a szerelmi bánat? nagyon. ez csak egy furmányos aranyos csapda. a lepattintot barát nincs megbántva ha bejön a terv. hiii!

Hogyan tudassam a barátommal, hogy tiszta szivemből szeretem?

Egyszer?en nem találok megfelel? szavakot rá. Mivel tudom azt,hogy a tettekben nyilvánul meg az igazi szeretet, már nagyon sok mindent tettem,hogy éreztessem vele, hogy mennyire szeretem. Most szeretnék valami igazán különlegest tenni érte. De mi legyen az? Kérlek, segítsetek.

Legjobb válasz: Tetteiddel mutasd ki, mond többet hogy szereted, vagy legyél hozzá nagyon kedves. Barátom 3 hónap után jutott el oda, hogy érezze mennyire fontos vagyok neki és azóta nagyon megváltozott jó irányba. Lehet neked is jön majd magától

Tetteiddel mutasd ki, mond többet hogy szereted, vagy legyél hozzá nagyon kedves. Barátom 3 hónap után jutott el oda, hogy érezze mennyire fontos vagyok neki és azóta nagyon megváltozott jó irányba. Lehet neked is jön majd magától
Õ milyen különleges dolgot tett, amivel tudatta Veled, hogy mennyire szeret?
A kérdező hozzászólása: A barátom 21 éves, feladta értem az álmait. Ott hagyta a munkahelyét, eljött velem egyetemre, csak azért, mert én egyetemre járok, pedig egyszerûen utál tanulni, de õ vállalta értem.

Szakítottam a barátommal! Hogyan érhetném el, hogy barátok maradjunk?

Ma mondtam meg neki,hogy nem szeretném már ezt a kapcsolatot,mert nem vagyok boldog mellette,és már csak úgy érzek iránta mint egy barát.Az utóbbi id?ben már nem is vonzódtam hozzá testileg sem.Most viszont nagyon egyedül érzem magamat,hisz 9 hónapig együtt voltunk,megszoktam a közelségét.De most hiányzik,de mégsem akarok,hogy többek legyünk egymásnak mint barátok.Barátként viszont nem akarom elveszíteni,hisz vele mindent megtudtam beszélni,és nem áskálódott a hátam mögött.

Legjobb válasz: eléggé önzõ vagy nem gondolod? dobod aztán még elvárnád hogy jópofizzion veled? hagyd békén, hagy lépjen túl rajtad.

eléggé önzõ vagy nem gondolod? dobod aztán még elvárnád hogy jópofizzion veled? hagyd békén, hagy lépjen túl rajtad.
Sehogy.
sajna ez csak mese! nem fog mûködni
Az, hogy egyedûl érzed magad és hiányzik, rossz az a tudat, hogy nincs már neked õ teljesen természetes dolog.Akár szereted akár nem.Véleményem az, hogy egy darabig kerüljétek egymást amíg mindkettõtõkben le nem folyik ez a dolog.Késöbb persze lehet róla szó, hogy eljárjatok, fõként ha a baráti körötök ugyan az.De egyenlõre ne foglalkozz ezzel. Én 2 hónapja szakítottam a barátommal 4 év után mert már éreztem rajta, hogy nem bolodg melettem, bár én nagyon szerettem õt.4napig bírtam nélküle, visszakönyörögtem magam hozzá.Életem legnagyobb eddigi hibája volt.Most mégroszabb a helyzet, és még nehezebb az "elválás"De szakítani fogok vele...és nem fogok visszanézni, akármennyire szeretm õt és akármennyire hiányzik.Nekünk közös barátaink vannak szóval én azt fgom tenni amit tanácsoltam neked.Ráadásúl ez az elsõ szerelem, duplán fáj. Sok sikert! 20/L
Attól függ, hogy õ hogy fogja majd fel ezt a szakítást. Lehet, hogy az egyik legjobb barátod lesz, de egyelõre ilyennel ne zargasd, szerintem. Ha esetleg õ szeretne beszélgetni még a kapcsolatotokról, akkor beszélgess vele, ha nem, akkor egyelõre hagyjad, hogy kiheverhesse... aztán majd keres, ha õ is hasonlóképpen gondolja. Azt meg már valszeg elmondtad neki, h szeretnél a barátja lenni.. .-)
Az egyik volt pasimmal mi most szinte legjobb barátok vagyunk, de ahhoz hogy ez megtörténjen kicsit több mint 1 évnek kellett eltelnie, szóval szerintem nem lehetetlen:)
Hát ez egy elég önzõ dolog tõled, hogy szeretnéd, hogy még barátok maradjatok. Inkább hagyd békén szegény srácot, mert ha nagyon szeretett, akkor mindig azt fogja érzeni, hogy még van valami remény és megint összejösztök, ezáltal nem tud továbblépni.

Nagyon égő volt, hogy megmutattam a barátomnak, hogyan szoktam önkielégíteni?

Pettingeltünk, és hát nem nagyon ment a dolog. Aztán mondta, hogy mutassam meg neki, hogyan szoktam maszturbálni. Én annyira zavarban voltam, hogy mondtam, hogy nem, mert ez mennyire ég? már, meg minden. De aztán gy?zködött, hogy ne szégyell?sködjek el?tte, meg nem kéri azt, hogy sokáig csináljam, csak magát a mozdulatot, hogy legalább azt tudja, hogy kb. mi az, amit élvezek, meg hol vagyok érzékenyebb. És mivel annyira kedvesen kérte, belementem. De utána olyan bután éreztem magam. Pedig használt a dolog :) De akkor is. A barátom tudja, hogy szörnyen gátlásos vagyok, mégis rávett erre az ?rültségre. Azóta ezen kattog az agyam. Ugye ?t nem zavarta? Vagy egy fiú számára nem furcsa, hogy ilyen segítséget kell kérnie?

Legjobb válasz: Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezte azt, hogy nézhetett téged. Az én barátom is gyakran kéri ezt. Olyankor annyira beizgul, hogy alig bí magával. Emiatt ne érezd bután magad. Megszokod. Elõször nekem is fura volt.

Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezte azt, hogy nézhetett téged. Az én barátom is gyakran kéri ezt. Olyankor annyira beizgul, hogy alig bí magával. Emiatt ne érezd bután magad. Megszokod. Elõször nekem is fura volt.
egyáltalán nem égõ, sõt a pasik ettõl beindulnak ha látják ahogy egy csaj kielégíti magát. L
Egyáltalán nem égõ. Egy pasinak ez nagy öröm, ha láthatja a párját maszturbálni. Ha máskor is kéri, és nem szeretnéd "égõnek" érezni, kérd meg rá te is. :P 17/F
nyugi, nincs ebben semmi ciki! Bár mindegyik srác ilyen lenne, mint a te barátod, mert ténleg fontos neki, hogy neked is jó legyen. Az a baj, itt nálunk még mindig nincs szexuális kultúra, nem mondják el a fiataloknak az igazságot, illetve nem beszélnek arról, hogy miket lehetne még tenni annak érdekében, hogy a szex valóban élvezetes dolog legyen. Nagyon sok ember szégyenli ha ilyen helyzetbe kerül, pedig igazán nem kéne, hiszen kinek nyíljunk meg teljes szívünkkel és testünkkel ha nem annak akit szeretünk?
Hú de jó pasid lehet, ahelyett, hogy leszarja, ha valamit rosszul csinál, megkér, hogy mutasd meg neki! Természetes, hogy eleinte furcsa az ilyesmi, de egy idõ után már te fogod jobban akarni:D Meg ha majd odáig juttok, hogy lefekszetek egymással, akkor simán mersz majd magadhoz nyúlni közben, ami eleinte elég fontos szerintem. Mi szoktunk olyat csinálni, hogy én simogatom magamat, õ pedig ujjaz és ahogy érzem, hogy összetalálkoznak az ujjaink attól még izgibb lesz az egész. :) Bátorság.
Szerintem se érezd magad rosszul emiatt:) Mostmár könnyebben fog neki menni, meg még élvezte is szerintem a látványt:P
Ez egy tök jó dolog, nyugi. Kimondottan élvezzük, ha láthatjuk, hogy csináljátok. :) Ezzel csak nagyot nõttél a szemében. :)
Egyáltalán nem volt égõ, jó dolog, megtudja, hogy õ hogy csinálja neked, hogy a legjobb legyen:) Én férifiként egyébként semmi izgatót nem látok benne, ha a párom masztizik elõttem, legalábbis a hormonjaim nem kezdenek táncra perdülni, az endorfinom is alapon marad, így nem is izgat a látvány... Elnézem szívesen, de nem pörgök fel tõle. Bár úgyis tudom, hogy lepontoztok amiért nem értek egyet a nagynéppel, hogy ez milyen izgató, etc, de akkor is ez van. Õ attól még találhatja izgatónak:) -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Egy kicsit megnyugtattatok, hogy nem lesz ebbõl gond közöttünk. Most már "csak" helyre kell raknom magamban, hogy ne piruljak el, ha rá nézek. Remélem õ is úgy gondolja mint ti, és nem érzi az egész szituációt cikinek utólag sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szexuális kultúrám nekem biztos nincs, mert abszolút kezdõ vagyok sajnos, pedig a korban benne vagyok már :) . Hát sokáig nem csináltam, szóval abban nagyon nem gyönyörködhetett, hogy én élvezkedek, de tényleg remélem, hogy akkor ez nem volt égõ.
szerintem nem égö ha megmutattad neki:DHisz ha nincs barátja és ugy érzi ki akar elégülni nagyon jól jöhet:P

Azt mondtam a barátomnak, hogy jó lenne, ha jobban kimutatná mit érez irántam. De lehet, h meggondolatlanul mondtam neki, és szeretnék valamit mondani neki, hogy tudja, h tudom, h szeret. (mert tényleg szeret) Mit mondjak neki?

Valami olyasmire gondoltam, hogy "Nem kell, h jobban kimutassa,ha "ennyire megy" neki.." vagy nemtudom.. nincs valami ötletetek? 7hónapja vagyunk együtt és szeretnék valami olyat mondani, amin elgondolkozik, és rájönne,h kicsit többet is beleadhatna a kapcsolatba.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van,és ha így folytatja elveszíthet.

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van, és ha így folytatja elveszíthet.
A kérdező hozzászólása: És Te mit mondtál neki? hogy mondtad neki, h rájött?
Szerintem mondd neki h szükséged van rá és h sokat jelent. Am én pasim se mutatja ki:Spedig jól esne de nem is fogják a legtöbb pasi ien nem mutatja ki amit érez.de ha gondolod irj privit és majd mesélhetek:)
A kérdező hozzászólása: írtam!!! :) de azért várok még válaszokat.. vagy tapasztalatokat..

Hogyan fogadtassam el a barátommal, hogy az édesnyja miatt nem szeretek sokat náluk lenni?

Huszonévesek vagyunk, de együtt élni még nincs lehetőségünk. Minden nap találkozunk, igényli is a napi szintű találkozókat, együtt is szoktunk aludni. Próbáljuk megosztani, hogy fele-fele arányban legyünk nálam, és náluk (ő és anyukája ketten laknak).

Legjobb válasz: Ha a barátod ezt nem veszi észre és õt nem zavarja, akkor ott elég nagy baj van/lesz. Az milyen hogy csak lefekvéskor vagytok együtt, mert egyébként végig ott van veletek anyuci? Vonuljatok félre a barátoddal, csak nem fog rátok nyitni az anyukája.

Ha a barátod ezt nem veszi észre és õt nem zavarja, akkor ott elég nagy baj van/lesz. Az milyen hogy csak lefekvéskor vagytok együtt, mert egyébként végig ott van veletek anyuci? Vonuljatok félre a barátoddal, csak nem fog rátok nyitni az anyukája.
Õ otthon van, nem fog változni. Sok anyós-probléma kezdõdik így. Párod vagy elintézi azzal, hogy kettesben akartok lenni, vagy kiáll melletted vagy ne menj oda, ha nem muszáj.
Ha lakótársas albit ki tudsz fizetni, attól már nem sokkal több az ha ketten vagytok olyan albiba, ahol másik szobában más van.
A kérdező hozzászólása: Én is kezdem belátni, hogy a megoldás, hogy nem kell minden nap együtt aludni, és egyszerûen, nem kell sokat lenni olyan helyen, ahol nem érzi jól magát az ember. Bízom benne, hogy nem fogon ezen megbántódni a barátom, és végül is, heti 2 külön töltött nap, csak nem megy egy kapcsolat rovására. Egyébként meg, lehet, hogy az anyukájának ugyanúgy sok az az idõ, amit náluk töltök, csak eddig nem mondta.
A kérdező hozzászólása: Õ megszokta ezt a helyzetet, mert ebben nõtt fel, nem tûnik fel neki. Azt már érzi, hogy az édesanyjának nincs jó természete azzal, hogy mindenkit meg akar változtatni és a saját képére formálni, és mindenki életvitelébe beleszól. Ugyanis a húga párja (tõlem függetlenül) ugyanazokat a dolgokat tette szóvá az anyukával kapcsolatban, mint én. De azt a barátom is érzi, hogy ahogy idõsödik, egyre haklisabb az anyukája, és egyre több semmiségbe beleköt, õt is sokat piszkálja csip-csup dolgokért.
A kérdező hozzászólása: Õ nálam nem érzi magát kényelmetlenül. Külön költöztem, másik városba, neki a családomhoz abszolút nem kell alkalmazkodnia, évente csak kétszer találkozik velük. Hétvégén nálam üres az egész lakás, hét közben ott van ugyan a lakótársam, de külön szobában, nem találkozik vele. Anyukájának nincs férfje és párja, se barátai. A családja az egyetlen társaság a számára. Ha bemegyünk a barátom szobájába, akkor is beszólogat, mondogatja, mit olvasott az újságban, vagy kérdez valamit. Ha kint vagyunk a konyhában, vagy a nappaliban, õ is kijön, és mesélni kezd, vagy utasítgatni valamire.
Miért nem mentek be a szobájába és kész? Fiatalok vagytok, nem kell anyukával ülni. (amig csak jártunk, addig nálunk is ez volt, de mi mindig elvonultunk, utánunk szerencsére nem jött anyós, most meg már házaspárként havonta egyszer meglátogatjuk pár órára, addig kibirom-van mobilnet, lógok itt max)
Így, ahogy leírtad, vagy egyszerüen megmutatod a kérdésedet neki.
Akkor ne erõltessétek, hogy nála is legyetek hanem csak nálatok, bár szerintem néha õ is kényelmetlenül érzi nálatok magát. Másrészt meg nem kell hetente 6 napot egymásnál aludni, ha nem megoldható.
Ha a barátod ezt "megszokta" és nem zavarja az sem, hogy neked rossz, nem lehettek kettesben, akkor a helyedben választás elé állítanám: vagy lakik veled az albérletedben (a lakótárs helyett ö van ott), vagy marad az anyjával, de nélküled. Ebböl ugyanis így nagyon valószínü, hogy mindig így marad, neki jó az anyukával, és az anyuka is ragaszkodik ahhoz, hogy napi 24 órában a fiával legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!