Találatok a következő kifejezésre: A barátom 4 napja nagyon (12 db)

Miért van az, hogy a menszim elött 4-5 nappal nem kívánom a baratom, nem nagyon tud felizgatnisem, de ha elmúlik a bajom utanna 4-5 nappal annyira kivánom h fuuuu. Normális ez, velem van ez csak igy?

Legjobb válasz: Normális,bár mindenki máshogy fordul elõ,pl.valaki akkor kívánja a szexet,mikor menstruál...a hormonok miatt van,ne ilyedj meg.

Normális, bár mindenki máshogy fordul elõ, pl.valaki akkor kívánja a szexet, mikor menstruál...a hormonok miatt van, ne ilyedj meg.
Ez teljesen normális, a testben lejátszódó hormonváltozások miatt van így, általában mindenkinál, persze kivételek vannak, de ilyenkor a nõk nem kívánják annyira a szexet.
mindenki mas. nalam pont forditva mukodik, nekem kozvetlenul mensi elott es alatt nagyobb a vagyam.egyentol-hormonoktol fugg :-)
Én is ugyanígy vagyok, nem vagy egyedül ;)
Hívd fel és dumáld meg vele? Sírni meg normális...
A kérdező hozzászólása: Egy gond van, legutóbb beszéltem vele, nincs pénz telón és am valahogy úgy kéne eltölteni valamivel az idõt, hogy gyorsan teljen és kevesebbet gondoljak rá. Mert amúgy ma estére lesz pénz telómon és felhívom, szóval ez a pár óra alatt mit csináljak?? :, (
A kérdező hozzászólása: Sétálgassak a városban? haverokkal találkozzak?? vagy mi van még?
Gepez tobbet vagy dolgoz tobet vagy gyurj sokat es kozben szamolj:)
A kérdező hozzászólása: Gépezért próbáltam de valahogy attól inkább fáradtabb vagyok meg minden. A gyúrás nem menne, mert bisztos rosszúl csinálnák mindent, mível csak õ jár a fejemben..Ezeket már próbáltam :(
A kérdező hozzászólása: Meg a munka is hanyagúl megy, mert rá gondolok.
Nez pornot! (nem kedv kerdes)
válts havidíjas elõfizetésre írj neki neten (facebook, skype...) mitõl 4 napra váltatok el?
igen, lehetsz.Én a kimaradt mensi elõtt 1 hétel már rosszul voltam a kisfiammal.
nemhiszem.De az ördög sose alszik.Csak nagyon kicsi az esélye.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen nagyon megvoltam ilyedve. de am nem is most kellett volna megjönnie hanem majd csak másfél hét mulva remélem nem vagyok terhes nem kellene még gyerek
0%.
Semmi, ha csak ennyi történt
A kérdező hozzászólása: igen , mindig nagyon vigyázunk , mert nagyon félek tõle.. de a bimbóudvarom még soha nem nõtt meg. normális az ? és csomók is vannak benne
Esélytelen hogy terhes vagy. :) lehet hogy csak azért van ez mert meg fog jönni.
menj orvoshoz. rohattul semmi köze a bimbóudvarnak a mensidhez
A kérdező hozzászólása: és akkor mégis mi lehet homronzavar ?
A hormonzavart az váltja ki hogy stresszelsz.Az én barátnõmnek két hetet késett mert beparázott hogy terhes, elment a dokihoz és azt mondta hogy a hormonzavar miatt szokott késni a menses. Sztem ne parázz.DE azért egy dokihoz menj el!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) megpróbálok megnyugodni :P

4 nap múlva megyek lövetni a porcba fülbevalót. Eddig nem volt bátorságom, 3 lyuk van a fülembe, az egyiket barátok szúrták, nem gyulladt be egyik sem. Nagyon fog fájni? Eddig minden lövetés után szédültem, mit tegyek hogy ne szédüljek?

Legjobb válasz: egyél elõtte rendesen és nem fogsz szédülni, nem fog leesni akkor a vércukor szinted. meg fogod érezni, de nem kell tõle annyira tartani, de én a helyedbe szúratnám, nem lövetném.

egyél elõtte rendesen és nem fogsz szédülni, nem fog leesni akkor a vércukor szinted. meg fogod érezni, de nem kell tõle annyira tartani, de én a helyedbe szúratnám, nem lövetném.
szúrasd, mert eleve a piercingeket szúrni kell, kevésbé roncsol, kevésbé fájdalmas, gyorsabban gyógyul! a porcba való lövés még veszélyesebb, durván roncsolhatja a dolgokat.
Tényleg ne lövesd, a szúrás szebben is gyógyul..barátnõm lövette a porcba és azóta tök csúnya kinövés van ott a fülén. Nekem szúrták és nagyon szép a lyuk.
A kérdező hozzászólása: De a szúratástól nagyon félek.
Én az összes extra lyukat lövettem a fülemre. 1 van porcban, kicsit jobban fájt a belövésnél, mint a "simák", de nem volt vészes. Nekem semmi gond sincs a lyukkal azóta sem, pedig vagy 8 éve, hogy csinálták.
Most szúrattam kettõt porcba, kb 2 hét különbséggel, az elsõ már egész jól van, a frissebbik még érzékeny így 1 hét után, de egyáltalán nem vészes ^^
A kérdező hozzászólása: én nagyon paráltam de elszántam magam, köszönöm a válaszokat ha valakinek még van tapasztalata az írjon:)

Pontosan 2 hónapja hagytam abba a tabit. Már 4 napja késik. Egy hónapja voltam együtt utoljára a barátommal. Nem merek tesztelni. Nagyon kemény a hasfalam. Lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: Nyugodtan merj tesztelni! Ha pozitív, de nem szeretnéd megtartani azt jobb minél elõbb tudni, ha negatív, pedig szeretnéd akkor legalább nem idegeskedsz, hanem tudod. De ha babát szeretnétek jobb ha kicsit sûrítitek a programot :).

Nyugodtan merj tesztelni! Ha pozitív, de nem szeretnéd megtartani azt jobb minél elõbb tudni, ha negatív, pedig szeretnéd akkor legalább nem idegeskedsz, hanem tudod. De ha babát szeretnétek jobb ha kicsit sûrítitek a programot :) .
merj tesztelni! Sokkal jobb, mint kétségek között! De azt is tudnod kell, hogy a tabi elhagyása miatti hormonzavar tünetei ugyanazok, mint egy terhesség vagy egy közelgõ mensi tünetei. Úgyhogy ne parázz, hanem vegyél egy tesztet. :-) Nekem a tabi után 10 hónapig nem volt mensim, és peteérésem sem persze, de gazdagabb lettem a cicifájással, 5 plussz kilóval, 4 terhességi csíkkal a hasamon, és még sorolhatnám... :( Soha többé hormonális fogamzásgátlás...

17 éves lány vok és nagyon kétségbe estem mert lefeküdtem a barátommal és bár nem volt ejakuláció de lecsúszott párszor az óvszer. De mégis már 1 hete késik a menstruációm és áltban 3-4 napokat szokott. Baj van?

az számíthat még vmit hogy pontosan az esemény el?tt 1 nappal múlt el a menstruációm? mások mondátk azt is hogy a stressz miatt is késhet most, hisz azóta(kb4hete) minden reggel kétségbeesve ébredek hogy hátha majd ma...

Legjobb válasz: Ilyen velem is szokott lenni. És szerintem tényleg a stressz teszi! Elvileg nem volt érett petéd, és nem juthatott túl sok ondó sem a nem létezõ érett petédhez, a felhúzott gumin át...:P Ne addódj! Csinálj egy tesztet! Attól megnyugszol és megjön a menzeszed is!:) Nyugi, ez minden lánnyal megesik néha!:)

Ilyen velem is szokott lenni. És szerintem tényleg a stressz teszi! Elvileg nem volt érett petéd, és nem juthatott túl sok ondó sem a nem létezõ érett petédhez, a felhúzott gumin át...:P Ne addódj! Csinálj egy tesztet! Attól megnyugszol és megjön a menzeszed is!:) Nyugi, ez minden lánnyal megesik néha!:)
Jobbat én sem tudnék javasolni az elõttem szólónál. Legközelebb vigyázzatok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válazsokat azt hiszem holnap eslõs dolgom egy teszt:) de egyébként ha terhes lennék annak már így 4-5 hét után lenne vmi kis jele nem?
Szióka! Legjobb tudomásom szerint az óvszernek spermaölõ hatása van. Nekem is volt ilyen ennyi idõs koromban. Nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM mindenkinek a tanácsokat, azóta vettem egy tesztet és negatív lett. Plusz másnap megjött:D hihetetlen h több mint 1, 5 hétig késett és teszt után 1 nappal itt van:)
"nagyon hiányoznak azok a napok mikor még annyit beszéltünk"
Ha tud angolul, küld el a Skillet - Those nights számot, mond el igy erzel
Csak egyszerûen, õszintén! Nekem több évnyi kihagyás után lassan egy éve helyrejött a barátságom a legjobb barátnõmmel, akivel annak idején valami ostobaság miatt összevesztünk. Mindkettõnknek hiányzott a másik, de egyikünk sem mert lépni. Végül õ törte meg a jeget: egyszerûen annyit írt, hogy gondolta ír nekem, mi újság velem meg ilyesmi. :D Így saját tapasztalat alapján tehát azt tudom mondani, mindegy mit írsz, csak írj valamit! Ha neki is hiányzol, akkor örülni fog neki, még akkor is, ha csak annyit kérdezel, hogy van! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!