Találatok a következő kifejezésre: A barátom 4 napja (115 db)

A barátom 4 nap alatt 4 talit mondott le. Most ezt azért mert már nem szeret vagy tényleg igazat mond?

4 nap. 4 megbeszélt randi... 1 suliba járunk. szerdán és csütörtökön nem volt suliba (orvosnál volt). Úgy volt hogy szerdán benéz hozzám az orvos után és egy picit elleszünk.De írt 1 üzit hogy ne haragudjak de nem tud átjönni de majd holnap bepótoljuk. Beszéltem vele msnen fáradt és kiidegelte az orvos és nem akar nekem "nyafogni".De majd holnap (vagyis csütörtökön) tali. hívtam ha nagyon nem haragudnék akkkor elmenne horgászni mert olyan jó id? van. Ok megértem. Most miért is ne? Pénteken jött suliba de suli után megvárt 1 puszi 1-2 szép szó és megy mert majd mennek horgászni a haverokkal... Ma meg írt reggel smst hogy délután ráér és velem akar lenni.Aztán pár óra múlva írt hogy összeveszett apujával és nagyon haragszik rá és nem jön mert inkább horgászik.Én holnap nem érek rá mert család + minden hülyeség...

Legjobb válasz: Szerintem szeret! Csak ideges lett lehet, hogy az orvos valami nagyon csúnya betegésget fedett fel, ami lehetséges hogy fertõzõ és ha bárkit akkor téged nem akar megfertõzni, szerintem a horgászás kmau csak otthon kockult vagy valami

Szerintem szeret! Csak ideges lett lehet, hogy az orvos valami nagyon csúnya betegésget fedett fel, ami lehetséges hogy fertõzõ és ha bárkit akkor téged nem akar megfertõzni, szerintem a horgászás kmau csak otthon kockult vagy valami
Lehet, hogy sokat vagytok együtt és kell neki ilyen idegi állapotban a haverokkal való felhõtlen szórakozás. Ha szereted akkor megérted, hogy most erre van neki szüksége. De ha találkoztok suliban vagy iskola után akkor nyugodtan mond el neki, hogy kicsit rosszul esett, hogy lemondott egymás után 4 randit. Vesd fel neki, hogy akkor menjetek el hétvégén ketten horgászni ha annyira szeret. 18/L
ma engem dobtak.sohase ért rám!pecázás nagy kamu!csak nem akar veled lenni.dettora mint nekem, mint az én szitum.szoritok, hogy rendbegyertek, de aki igy kibujik állandoan annak nincs sok értelme
A kérdező hozzászólása: az orvos szerint semmi baja csak a vérnyomása néha magas. a horgászás nem kamu az tuti mert felhívtam és haverot ott beszélték hogy "ehh már majdnem megvolt" meg "fogd már mag azt a ro**dt botot" stb. tuti h horgászott... csak azt nem tudom hogy miért nem velem van inkább?
Kifogások, kifogások. Ha valami egyszer történik, elõfordul. Ha kétszer, már gyanús, ha többször, az már nem véletlen, akkor már nem szabad elhinni a magyarázkodást. Sajnálom.

A baratom 4 napja szedi a Mirabella fogamzásgátlót még menstruál is (4napja) de lefeküdt a párjával mar mennyi az esélye a terhességre?

Csütörtökön kezdett menstruálni, Aznap mar bevette a tablettát csütörtök péntek szombat bevette rendesen este de vasarnap lefeküdt a párjával. Történhetett baj? Mi a teendő? Szerintem 0% az esélye a bajnak. De azert kíváncsi lennék a velemnyetekre.

Legjobb válasz: Mi van? Miért ne szexelhetne? Az elsõ szemtõl véd.. amúgy meg gondolkozzon a barátnõd a saját épségérõl.. ne te..

Mi van? Miért ne szexelhetne? Az elsõ szemtõl véd.. amúgy meg gondolkozzon a barátnõd a saját épségérõl.. ne te..
Az elsõ szemtõl véd! Ha elolvasod a betegtájékoztatót, vagy ha megkérdezed az orvost, õ is ezt fogja mondani és biztos lehetsz benne hogy nem hazudik! Ha nem a menstruáció elsõ napján veszed be hanem a másodikon vagy harmadikon, akkor kell kiegészítõ védekezést alkalmazni még 1 hétig. Szóval VÉD AZ ELSÕ NAPTÓL! :)
Ha a menstruáció 1. napjától szeded, akkor azért nem leszel terhes, mert akkor lökõdik ki a megtermékenyítetlen petesejt.
Már miért ne lenne? Akkor nekem hazudtak az orvosok? Mellesleg mi nem védekeztünk aztán már, és nem lettem terhes. Mercilont meg Yaz-t szedtem. Mind a kettõ védett az elsõ szemtõl. Ha nem a mensi 1.napján kezdi vki, akkor véd az 5.naptól.
Nincs az a tabletta ami elsõ szedésnél az 1. naptól véd.
Nekem mind a 2 tabinál, amiket eddig szedtem azt mondta a doki h az elsõ szemtõl véd.
A fogamzásgátlóknál általában 1 hét türelmi idõ van, javasolt másfajta védekezési mód is, addigra hat biztosan a tabletta. De ez mindig le van írva a betegtájékoztatóban, tessék elolvasni, ha nagy lepedõ, akkor is.
A legtöbb fogamzásgátló 4-5. naptól nyújt védelmet. De semmi esély nincs arra, hogy terhes legyen, mivel akkor lökõdött ki a petéje.
A barátod? B*zikvagytok??
nem lesz terhes
Na, ezt mondtam én is.. :) utolsó
Nem. Soha.
Gondolom nem akarja elsietni! Nyugalom, majd meg fog! :)
Amúgy! Madár vagy? Csak a madárnak meg a zoknidnak van párja, neked barátod/barátnõd lehet!
Hány évesek vagytok? 12-13?
Sokkal tartósabbak azok a kapcsolatok, ahol a romantika lépéseit lassan és apránként teszik meg, mint az a kapcsolat ahol gyorsan és nagy léptekben. Vannak olyan helyek a világban, ahol csak onnan derül ki, hogy egy fiú és egy lány egy pár, hogy hazafele az iskolából nem egymástól 2-3 méter távolságra mennek, hanem egymás mellett.
A kérdező hozzászólása: 14 am barátot írtam de ne zavarjon...;))
Ez tuti kamu :D
A kérdező hozzászólása: Mi a kamu?
Nem:) Nyugi, menni fog ez! De lehet, hogy õ sem tudja biztosan, hogy akarod-e! Várd ki:) A szerelem nem csak csólolózásról szól:) ) És... szerintem hamarosan megfog, valahogy add tudtára:) de ne úgy 'hé csókolj már meg' találj ki valamit, mondjuk megöleld nem bontakozol, ki az ölelésbõl csak a fejed hátrébb emeld a szemébe nézel és úgy beszélsz hozzá, pár centi távolságrol... ilyesmik:)
Gondolom babát terveztek, ha beléd élvezett!? Lehet épp meg is fogant! :)
3as vagyok! Kedves utolsó! Anélkül ha tudnád hány éves azt írod, hogy ne vállaljon gyereket?? Milyen alapon? Ha párjával szeretik egymást akkor miért ne?? Ez az élet rendje! És nekem 2 nap után volt jele amit soha életemben nem éreztem. És nehogy nekiállj nekem bemagyarázni, hogy nem így volt mert ezt én éreztem!!!
Nem tudom hany eves vagy, de meg ne vallalj gyereket. Ugy erzem te is az vagy. Az allando ehseg lehet vitamintol is, vagy azert mert emberbol vagy es szukseged van a taplalekra. 4 nap utan meg nincs tunete!!!!!! A hulyesegnek viszont nagyon sok tunete van. Azokat figyeld.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Hát nem tervezünk mèg babát de ha ugy alakulna akkkor örülnénk. ! Az állandó éhség is bele tartozik a terhességbe ? . V a nögyogyászati vizsgálat hány hetessen mutatja ki a babát ?
A himivarsejt 4 napig eletkepes, igy ha a negyedik napon elvezel el, akkor is lehetsz terhes. Van aki egy napig sem eletkepes...
Jézusom..ne màr!
húha...
Elég lassan reagálsz, ha csak másnap élveztél el :D
Hol tartasz a ciklusodban? Lehet épp a peteérést érzed így akár esély is lehet babára. Azt nem értem mi az összefüggés a között, hogy te csak másnap élveztél el de õ nem engedte beléd, bár gondolom akkor másnap is járt benned csak "kivette" idõben de ott is lehet elõváladék.
:-D Bármitõl
ez aranyos. :) szeretnétek gyereket, vagy sem? ha igen, mindig élvezzen beléd, ha nem, akkor pedig védekezzetek. fájó petefészek lehet épp peteérés jele. ha szeretnétek babát, akkor az jó, ha viszont nem, akkor pedig cumi van....
De igenis lehet jele. Nekem 2 napra rá ahogy a párommal együtt voltunk elkezdett szúrni a hasam. Olyan volt mintha fogpiszkáló lenne bennem :) Most 6 hetes vagyok. Attól sajna, hogy nem volt orgazmusod lehet baba. Nem úgy lettünk kódolva, hogy ez nekünk nõknek legyen jó érzés :) Meg szerintem nem is lennénk ennyien a földön ha ettõl függene :) :) Nekem se volt orgazmusom mikor megfogant, és tessék jön a trónörökös :)
Attól, hogy nem élveztél el még simán lehetsz terhes, de ha 4 napja volt a dolog, akkor még semmi tüneted nem lehet.
Kedves utolso, a "belem elvezett, de en csak masnap mentem el" mondatbol gondoltam, hogy 13 kornyeken mozoghat. Igy meg korainak erzem, ha 33, akkor is. Nem szeretnek bemagyarazni neked semmit, cserebe te erettebbnek tunsz a gyerekvallalashoz. Udv.

Szakítottunk a barátommal 4 napja, azóta összejött egy másikkal, miben jobb az a lány mint én? :/

Én: http://image.hotdog.hu/profile/4ee8f44dbfd8714c0705a714/prof..

Legjobb válasz: Private wave incoming!

Private wave incoming!
Te mit eszel ebben a pasiban??Nem egy nagy durranás
Hát nekem külsõre jobban bejössz az alapján érthetetlen lenne, de aztán nsm is feltétlen azzal vette le a lábáról.... De legyen kicsit több önuralmad, tartásod :) nincs mindenre értelmes magyarázat van ami csak megtörténik néha magunk se értjük de el kell fogadni....fogadd el h õt választotta és inkább örülj neki h több idõt tudsz majd értelmes és nem látásproblémás embefrrel foglalkozni :D
az arcod egy részét takarja a hajad...a másik lányról jobb képet tettél fel, mint magadról :D
jobban szopott
Szerintem te szebb vagy. A volt barátod meg hülye :s 16f
Az isten f**ával -.- hülye p*csa vagy te
Gyere drága, majd én megvígasztallak.
Külsõleg semmiben...de ezt a "barátodtól" kérdezd inkább, õ erre jobb választ tud adni.
Ha vissza akarsz neki vágni akkor velem összejöhetsz :) )
tényleg nem, én is jobban nézek ki :D

Lehetek terhes még így is? Egész hó-ban nem védekeztünk a barátommal. 4 nappal hamarabb jött meg a menzim..

De els? két napban nagyon sok folyt és élén piros színe volt az utóbbi 2 napban meg elég gyenge vérzésem volt. de semmi barnázás.

Legjobb válasz: Szia! Ha megjött nem valószinû!

Szia! Ha megjött nem valószinû!
Egyetértek az elöttem szólóval.
Szerintem se. ha megjött akkor én sem tartom vszínûnek. De egy teszt nem drága, sztem csinálj egyet.
Hello! Sok nõt ismerek akik a terhesség ötödik hónapjáig menzeszueltek.Az viszont biztos, hogy eltért a megszokottól.Szóval nem 100% , hogy nem vagy terhes, érdemes menstruáció befejezte után egy tesztet csinálni
én egyszer régen ugy voltam terhes hogy nem is tudtam mert 2 x is megjött szinte rendesen, tesztem neg lett, és a doki már 12 hetes babát látott.. 32
Hááát.inkább várj még 3-4 napot
elméletileg nem lehetsz terhes ugyanis a peteérés a 2 mensid között félidõben van, tehát ha nem 8 naponta jön meg, elég kicsi rá az esély, nyugi! :)
A 8 napot nem értem egészen! Peteérés után nem annyi nap teli el, mint elõtte, hanem 14-16 nap körül!:) De egyébként tényleg kicsit az esély, hogy terhes vagy, de azért van! Pár nap múlva azért csinálj még egyet!
persze, peteérés után 14-16 nap telik el. de elõtte is eltelik 12 nap mondjuk 28 napos ciklusnál, hát így jön ki a 8, de lehet 10 is :) csak írtam egy példát. lényeg, hogy mensi elsõ napja után kb. a 12. napon van a peteérés, a leányzók 48 óráig életképesek, tehát a 10. naptól lehet teherbe esni.
elvileg kedves elõzõ. Azért ezt nem vegyük szentírásnak, hiszen láttunk már peteérést az 5. napon is és a huszonötödiken is. és láttunk már 5 napig élõ spermiumokat is.
a peteeres minden honapban maskor lehet es ciklustol ciklusra valtozik. Nekem van egy szimptotermalis ciklusfigyelo szamitogepem - cyclotest baby - amivel pontosan meg tudom nezni hogy mikor van ovulaciom :-)) mar van par baratnom akinek ezzel szuperul sikerult.

A barátommal 4 éve vagyunk együtt és szeretnénk babát! Tavaly nyáron hagytam abba a gyógyszer szedését és ebben a hónapban pont a legfontosabb napon nem voltunk együtt, de előtte és utána igen szerintetek így is teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Hát attól függ hány nap. A hímivarsejtek 2-3 napig életképesek! Biztos sokan fogják írni,hogy akár 5 napig is, de nekem a dokim mondta,hogy az nagyon ritka. Kb. 100 ezerbõl egy! De még peteérés után 1-2 nap is jó lehet!

Hát attól függ hány nap. A hímivarsejtek 2-3 napig életképesek! Biztos sokan fogják írni, hogy akár 5 napig is, de nekem a dokim mondta, hogy az nagyon ritka. Kb. 100 ezerbõl egy! De még peteérés után 1-2 nap is jó lehet!
A kérdező hozzászólása: Úgy volt pontosan, hogy 10-én volt az ovuláció és együtt voltunk 8-án és 11-én. :S
Ne aggód túl, ha görcsöl az jelenti hogy megjön. Ha érzed egy kicsit is hogy meg fog jönni akkor nem lesz baj.
"Eleve a megtermékenyítés is egy hosszabb folyamat, általában 8-10 nap amíg a spermium odakerül a petéhez és megtermékenyíti" Ha alapvetõ biológiai ismeretekkel nem vagy tisztában, akkor legalább mást ne akarj megyõzni errõl a butaságról. A petesejt a tüszõrepedés után még kb. 24 óráig életképes és alkalmas a megtermékenyítésre, a spermiumok a petevezetékben, ideális körülmények között néhány napig tudnak életben maradni.
4-5nappal a szex után NINCSENEK tünetek..Ahhoz több hét kell...Eleve a megtermékenyítés is egy hosszabb folyamat, általában 8-10 nap amíg a spermium odakerül a petéhez és megtermékenyíti! Tehát tesztelni csak 2 héttel a szex után érdemes.
Ha nem akarsz gyereket akkor miért nem védekezel? Én 15 éve megszakításos módszerrel védekezem, de ha ne adj isten terhes lennék akkor ez nem lenne gond. Nem görcsölünk a gyerekcsinálásra, de ha bejönne, örülnénk neki. Megszakításos módszerrel csak így lehet védekezni. Ha terhes leszel ne legyen gond. A tünetek meg elég koraiak, valószínû, hogy csak az idegtõl voltak. Még valamit: Mostanában mindenkitõl megkérdezem: Miért írod a LESZ szót két S betûvel?? Ez valami vírus?? vagy mi?
A kérdező hozzászólása: ilyenkor ugy bánok mindent! rosszul éreztem magam este is hányingerem volt meg a fejem megfájdult..akkor ezek még korai tünetek??
Csak hogy tudd, a megszakítás nem védekezési forma, bármi megtörténhet, sose lehetsz benne biztos, hogy nem leszel terhes. Ha már szexeletek, legalább annyi eszetek legyen hogy védekeztek, mert nem hiszem hogy bármilyen jó szex is megéri azt az idegeskedést, ami utána következik, hogy terhes vagy-e....tanulj belõle, mert ha most nem is vagy terhes, de lehet hogy legközelebb nem lesz ilyen szerencséd.
Bárhol történhet baleset.. De ne beszéld be magadnak mert akkor érezhetsz tüneteket, pedig 4-5 nap után az lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: tudom énis
Gondolkozni kellett volna.
A kérdező hozzászólása: remélem hogy nem lessz baj..furán érzem magam..vagycsak betökélem magamnak és azért..félek nagyon!!!
[link]

Lehetek terhes? A barátommal 4-5 napja szeretkeztünk gumi nélkül, de nem ment el mert sokkal elobb kivette, mielott elment volna.

Korulbelul 1 honapja vesztettem el a szuzessegem,es ezota pisilesnel picit veres ott lent.. Es azota se jott meg. Mult heten kellett volna megjonnie. Most kezd ilyen barna folyasom lenni. Lehet hogymeg fog jonni a menstruaciom ? Kerlek segitsetek. B Negativ kommenteket nem kerek koszonom

Legjobb válasz: Mondd már édes gyermek, amikor az iskolában tartottak felvilágosító órát te hol a retkes f***ba jártál?

Mondd már édes gyermek, amikor az iskolában tartottak felvilágosító órát te hol a retkes f***ba jártál?
Mi lesz a pici neve? :)
Olyan unalmas már ez a sok kamu kérdés.
Egyre gusztustalanabbak a mai fiatalok... és ennél már csak rosszabb lesz. Az se lepne meg, ha azt írnád, hogy 14 éves vagy. REMÉLEM TERHES LESZEL? MEG IS ÉRDEMLED!
Amennyi ostoba van, nem mondanám egybõl kamunak :D
Annak az elbaszott éjszakának lesz egy szép eredménye.
A kérdező hozzászólása: 18 eves leszek :) es minden alkalommal vedekeztunk eddig csak most hagytuk ki
degec_butavagy.
Én a helyedben nem mosolyognék, ha 18 éves leszel akkor meg azért vagy gáz, mert nem tudod hogy védekezés nélkül is terhes lehetsz. És igen, terhes vagy lehet ..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!