Találatok a következő kifejezésre: A barátom 4 (382 db)

Hogyan szakítsak a barátommal 4 év után? Úgy érzem h már nem szeretem őt, és mostanában más pasik is érdekelnek. (eddig ez nem fordult elő)

4 éve,16 éves korom óta vagyok együtt a barátommal. Mostanában úgy érzem hogy már nem szeretem ?t annyira mint régen, talán csak megszokásból vagyok vele. Régen állandóan vele akartam lenni, de mostanában nem zavar ha nem vagyok vele. Eddig nem foglalkoztam más pasival, de mostanában igen, soha nem fordult meg a fejemben h megcsaljam, de nemrég majdnem lefeküdtem egy fiúval, de szerencsére csak a csókig jutottunk. (t?le nem akarok semmit) De viszont van egy másik fiú, aki igazán tetszik és érdekel. Ilyen se volt még. Ez azt jelentené h már tényleg nem szeretem a pasim? Nem tudom h szakítsak e vele, és ha igen akkor hogyan tegyem meg ennyi id? után? Õ nagyon szeret engem, a lelkiismeretem nem engedi h véget vessek a kapcsolatunknak. Légyszi adjatok tanácsot h mit tegyek.

Legjobb válasz: Tudom hogy nem lehet valtoztatni azon amit most erzel,de gondold at...annyira ritka egy legalabb feleves kapcsolat,nektek osszejott a 4 ev es most szakitani akarsz?hat szerintem inkabb arra szeretnel valaszt kapni,hogy szakits-e vagy sem,mert arra ,hogy ,hogy szakitsak a baratommal...hat beszelgetesben nehogy e-mailbe ird meg neki.

Tudom hogy nem lehet valtoztatni azon amit most erzel, de gondold at...annyira ritka egy legalabb feleves kapcsolat, nektek osszejott a 4 ev es most szakitani akarsz?hat szerintem inkabb arra szeretnel valaszt kapni, hogy szakits-e vagy sem, mert arra , hogy , hogy szakitsak a baratommal...hat beszelgetesben nehogy e-mailbe ird meg neki.
az elsõ hülyeséget mondd. legyen benned annyi, hogy leültök és megbeszéled vele a dolgot. azért ne legyél vele, mert õ szeret. hazugságban élne, és te se vagy boldog.
ez csak átmeneti. 2-3 hetet eltöltenél abban a tudatban nélküle, hogy vége, és mély depresszióba esnél. hidd el, ha szakítanál vele hónapokig szenvednél...szóval dobjátok fel a kapcsolatot vagy valami.
Ha két fiú van akkor a második azért jött szúba, mert az elsõt nem szereted annyira?!:O Nekem ez a véleményem. Egyébként meg beszéljétek meg, hogy mi lett veletek. Viszont ha már tényleg nem akarsz vele lenni akkor legyél vele õszinte és mondd meg neki, hogy mit szeretnél. :)
Én durván két hónapja vetettem véget egy közel 4 éves kapcsolatnak hasonló okok miatt, bár itt én vagyok a srác. Azt hittem, hogy a barátnõm meg fog zuhanni, mert õ nagyon szerelmes volt (vagyis nagyon úgy tûnt). Egy olyan három hét után azt hittem, hogy elrontottam nekem mégis Õ kell. Megbeszéltem vele, de Õ nem akarta újrakezdeni, sõt nem egész egy hónappal a szakítás után már volt új palija. Én egy kicsit több mint egy hónapig a padló alatt voltam, de ez köszönhetõ annak is, hogy közben rájöttem, hogy a 'haveroknak' csak akkor kellek, ha nekik kell valami... Viszont most már jól vagyok, és nem bántam meg a szakítást, még ha nagyon nehéz is volt. Én személy szerint azt mondom neked, hogy lépj, csak azért ne 'szenvedj' mellette, mert már négy éve együtt vagytok. Nehéz lesz, nagyon nehéz viszont nem éltek átverésben. (ha gondolod privit írhatsz kidumálhatjuk...) 22/F
Minél elõbb szakíts vele!

Csók.!? A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt /tov. Lent/

, de ha a csókhoz érünk (nyelvescsók) leblokkolok és bénázok.. nem tudom mit kell csinálni.. nekem nem jön magától. A Barátom ezt megérti de már nekem ciki.

Legjobb válasz: Majd a barátod vezet akkor, csak hagyd, aztán ráérzel te is. Idõ kérdése.

Majd a barátod vezet akkor, csak hagyd, aztán ráérzel te is. Idõ kérdése.
Igen idõ kérdése... Mennyi idõsek is vagytok?
A kérdező hozzászólása: õ 17 én 15.. a legelsõ csókom rémes volt. lehet amiatt félek.
Forgasd a nyelved, ennyi a nagy titok.

A barátom 4 nap alatt 4 talit mondott le. Most ezt azért mert már nem szeret vagy tényleg igazat mond?

4 nap. 4 megbeszélt randi... 1 suliba járunk. szerdán és csütörtökön nem volt suliba (orvosnál volt). Úgy volt hogy szerdán benéz hozzám az orvos után és egy picit elleszünk.De írt 1 üzit hogy ne haragudjak de nem tud átjönni de majd holnap bepótoljuk. Beszéltem vele msnen fáradt és kiidegelte az orvos és nem akar nekem "nyafogni".De majd holnap (vagyis csütörtökön) tali. hívtam ha nagyon nem haragudnék akkkor elmenne horgászni mert olyan jó id? van. Ok megértem. Most miért is ne? Pénteken jött suliba de suli után megvárt 1 puszi 1-2 szép szó és megy mert majd mennek horgászni a haverokkal... Ma meg írt reggel smst hogy délután ráér és velem akar lenni.Aztán pár óra múlva írt hogy összeveszett apujával és nagyon haragszik rá és nem jön mert inkább horgászik.Én holnap nem érek rá mert család + minden hülyeség...

Legjobb válasz: Szerintem szeret! Csak ideges lett lehet, hogy az orvos valami nagyon csúnya betegésget fedett fel, ami lehetséges hogy fertõzõ és ha bárkit akkor téged nem akar megfertõzni, szerintem a horgászás kmau csak otthon kockult vagy valami

Szerintem szeret! Csak ideges lett lehet, hogy az orvos valami nagyon csúnya betegésget fedett fel, ami lehetséges hogy fertõzõ és ha bárkit akkor téged nem akar megfertõzni, szerintem a horgászás kmau csak otthon kockult vagy valami
Lehet, hogy sokat vagytok együtt és kell neki ilyen idegi állapotban a haverokkal való felhõtlen szórakozás. Ha szereted akkor megérted, hogy most erre van neki szüksége. De ha találkoztok suliban vagy iskola után akkor nyugodtan mond el neki, hogy kicsit rosszul esett, hogy lemondott egymás után 4 randit. Vesd fel neki, hogy akkor menjetek el hétvégén ketten horgászni ha annyira szeret. 18/L
ma engem dobtak.sohase ért rám!pecázás nagy kamu!csak nem akar veled lenni.dettora mint nekem, mint az én szitum.szoritok, hogy rendbegyertek, de aki igy kibujik állandoan annak nincs sok értelme
A kérdező hozzászólása: az orvos szerint semmi baja csak a vérnyomása néha magas. a horgászás nem kamu az tuti mert felhívtam és haverot ott beszélték hogy "ehh már majdnem megvolt" meg "fogd már mag azt a ro**dt botot" stb. tuti h horgászott... csak azt nem tudom hogy miért nem velem van inkább?
Kifogások, kifogások. Ha valami egyszer történik, elõfordul. Ha kétszer, már gyanús, ha többször, az már nem véletlen, akkor már nem szabad elhinni a magyarázkodást. Sajnálom.

A baratom 4 napja szedi a Mirabella fogamzásgátlót még menstruál is (4napja) de lefeküdt a párjával mar mennyi az esélye a terhességre?

Csütörtökön kezdett menstruálni, Aznap mar bevette a tablettát csütörtök péntek szombat bevette rendesen este de vasarnap lefeküdt a párjával. Történhetett baj? Mi a teendő? Szerintem 0% az esélye a bajnak. De azert kíváncsi lennék a velemnyetekre.

Legjobb válasz: Mi van? Miért ne szexelhetne? Az elsõ szemtõl véd.. amúgy meg gondolkozzon a barátnõd a saját épségérõl.. ne te..

Mi van? Miért ne szexelhetne? Az elsõ szemtõl véd.. amúgy meg gondolkozzon a barátnõd a saját épségérõl.. ne te..
Az elsõ szemtõl véd! Ha elolvasod a betegtájékoztatót, vagy ha megkérdezed az orvost, õ is ezt fogja mondani és biztos lehetsz benne hogy nem hazudik! Ha nem a menstruáció elsõ napján veszed be hanem a másodikon vagy harmadikon, akkor kell kiegészítõ védekezést alkalmazni még 1 hétig. Szóval VÉD AZ ELSÕ NAPTÓL! :)
Ha a menstruáció 1. napjától szeded, akkor azért nem leszel terhes, mert akkor lökõdik ki a megtermékenyítetlen petesejt.
Már miért ne lenne? Akkor nekem hazudtak az orvosok? Mellesleg mi nem védekeztünk aztán már, és nem lettem terhes. Mercilont meg Yaz-t szedtem. Mind a kettõ védett az elsõ szemtõl. Ha nem a mensi 1.napján kezdi vki, akkor véd az 5.naptól.
Nincs az a tabletta ami elsõ szedésnél az 1. naptól véd.
Nekem mind a 2 tabinál, amiket eddig szedtem azt mondta a doki h az elsõ szemtõl véd.
A fogamzásgátlóknál általában 1 hét türelmi idõ van, javasolt másfajta védekezési mód is, addigra hat biztosan a tabletta. De ez mindig le van írva a betegtájékoztatóban, tessék elolvasni, ha nagy lepedõ, akkor is.
A legtöbb fogamzásgátló 4-5. naptól nyújt védelmet. De semmi esély nincs arra, hogy terhes legyen, mivel akkor lökõdött ki a petéje.
A barátod? B*zikvagytok??
nem lesz terhes
Na, ezt mondtam én is.. :) utolsó

A baratommal 4 eve vagyunk egyutt es soha nem volt baj a merevedesevel, szex kozben hamar lelankad neki, a kapcsolatunk jol mukodik, az utobbi idoben meghizott 6 kg-t es nem erzi jol magat. Lehet ez hormonalis betegseg?

Legjobb válasz: Hogyha ezt a Baratod igy is erzi, hogy "nem erzi" jol magat, s tul sokat agyal ezen, akkor mar ez is lehet a kivalto ok. Tehat amikor egyutt is vagytok, akkor is ezen tori a fejet, s ez a baj.

Hogyha ezt a Baratod igy is erzi, hogy "nem erzi" jol magat, s tul sokat agyal ezen, akkor mar ez is lehet a kivalto ok. Tehat amikor egyutt is vagytok, akkor is ezen tori a fejet, s ez a baj.
ha stresszes életet él, lelki problémái vannak(ezért érzi magát rosszul) akkor a kajálásban vezetheti le a feszültséget, a stressz eleve a potencia ellensége, az alhasi zsír felgyülemlése, a hízás pedig szintén csökkentheti a potenciát.
Huuhha nalam is elõfordult h idõ elõtt lankadtam le a barátnõm alatt. elég cikivolt de énis csak arra tudtam gondolni h legyen minnél keményebb és minnél jobb . (de nem sikerult) valami módszer ami segitene viagra nélkul bekeményiteni ??

Mi van, ha a barátommal 4 honapja járunk, de szerelmet vallott az exének, amit én megtudtam! Mikor megtudtam, azt mondta, hogy megbánta, és sajnálja, én kellek neki. nem tudom, hogy igazat mond-e!?

elötte nem volt semmi probléma, mindent megbeszéltünk, jol megvoltunk, egyszercsak becsapott a ménykő!

Legjobb válasz: Hazudik.Dobd ki!

Hazudik.Dobd ki!
Szerintem is hazudik!Amúgy az exe visszautasította?
Az van, hogy az ex nyilván nem volt vevõ a szerelmi vallomásra, õ meg nem akar két szék közül a földre esni. A másik lehetõség, hogy õ is jó lenne néha, meg néha te is.
A kérdező hozzászólása: az exe visszautasította, viszont benne is lett volna a dologban, mikor megtudtam épp este 11 volt, a párom éjszakás müszakban volt, hazajött!! ki volt borulva! nagyon! nálam nem jobban! most végülis még együtt vagyunk, de nem tudom, hogy merjeke hinni neki, vagy mondjak sziát!
Szia! Én is épp ilyen helyzetben vagyok , viszont még nem történt meg a szerelmi vallás. Párommal 4 hónapja vagyunk együtt , az exét velem csalta meg. Azok után a lány képes barátjának tekinteni õt , így jóban vannak. Küldözgetik egymásnak az sms-t , Facebookon beszélgetéseket folytatnak le , amirõl tudok , csak azt nem , hogy mik állnak benne. Rengeteg veszekedésünk is volt miatta , aztán megegyeztünk , hogy folytatjuk a kapcsolatunk tovább az exe nélkül , vagyis , hogy többet nem beszélnek. Errefel , múlthéten megkérdeztem , ugy-e még mindig beszéltek , válasza : hát különösebben nem , de ha ír jól elbeszélgetünk. Nekem van egy olyan érzésem , hogy , bármikor összejönne vele , ha a lány vevõ lenne rá , viszont õ egy nagyon rendes lány , ismerem , és még a barátomat fenyegette volt meg , hogy ha kimer velem cseszni , vele gyûlik meg a baja. Én azt tanácsolom , hogy ülj le és beszéld meg a pároddal , ha egy szikra is azt sugallja , hogy hazudik , vagy , hogy nemtudsz nek itöbbet hinni , akkor felejtsd el. Saját magad teszed tönkre.
Ha rábólint a csaj, gondolkodás nélkül azonnal ott hagyott volna. Persze hogy sír, a biztos pina az kéne neki, meg valami hülye aki ugrik ha kell neki valami. Nem szeret ez téged, és kelleni is csak arra kellesz hogy idõnként legyen kibe belelógatnia, illetve akinek a szeretetében sütkérezhet. De jobb ha tudod, hogy minden dugás közben az exére gondol. Dobd ki, ne alázkodj meg.
Mi is ezért szakítottunk. Ló helyett szamár nem leszek. Neked sem ajánlom! 25/L
oké
Lassan ebédelni kéne
hány évesek vagytok? egyébként szerintem ezt nem kérdezni kell, hanem csinálni. jön magától ha megvan az ideje
lesz a rjuk.
Azért ezzel még meg kéne várni a nagycsoportot.
Ha nem vagy benne biztos akkor ne! Majd ha nem birod magad visszafogni.
Ahoz elég levenni a zoknit, hogy lásd a lábujját
14 vagy-e?

A barátom 4 éve gitározik én pedig énekelnék hozzá. Milyen magyar dalok vannak amiket játszani tudnánk?

Gondoltam inkabb ezzel toltjuk az idot cigi es egyeb helyett. Tankcsapdara gondoltam vagy John Mayer-Neon című dala is jó, csak angol. Valami olyanra gondoltam amit könnyű elénekelni is :D

Legjobb válasz: Máté Péter?

Máté Péter?
német felé mennyetek el és rammstein :D
rossz témakõr!
ha nem tudja akkor szar gitáros. tanulja meg eljátszani!
A kérdező hozzászólása: elektromos* :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. De ezeket mind el tudja jatszani egy szal gitarral? (nem elektronikus)
Én Ákos és Tankcsapdát javaslok. A Tankacsapdának irtó jó szövege van, az Ákos számok meg nagyon jók! Ákos kottat is találsz a neten és Tankcsapdát is. Ákostól ajánlom a Valami véget ért-et és még egy csomó számát. Ákosnak van kottáskönyve is.
De jó, hogy valaki ajánlotta a Leander Rising-ot is :) Bár így én már nem tudom, de örülök, hogy ismerik. Amúgy mostanában még ezt halgattam sokszor és ez is magyar. http://www.youtube.com/watch?v=UkQEGsvKw6w
Kárpátia
+Selena Gomez számok?:)
Ákos, Zanzibár?:)
http://www.youtube.com/watch?v=uh8HNCu96JM&desktop_uri=%2Fwa.. hallgasd meg! Ez nem valami bonyolult, 2-3 akkordból áll az egész!nem nehéz
Nem. Soha.
Gondolom nem akarja elsietni! Nyugalom, majd meg fog! :)
Amúgy! Madár vagy? Csak a madárnak meg a zoknidnak van párja, neked barátod/barátnõd lehet!
Hány évesek vagytok? 12-13?
Sokkal tartósabbak azok a kapcsolatok, ahol a romantika lépéseit lassan és apránként teszik meg, mint az a kapcsolat ahol gyorsan és nagy léptekben. Vannak olyan helyek a világban, ahol csak onnan derül ki, hogy egy fiú és egy lány egy pár, hogy hazafele az iskolából nem egymástól 2-3 méter távolságra mennek, hanem egymás mellett.
A kérdező hozzászólása: 14 am barátot írtam de ne zavarjon...;))
Ez tuti kamu :D
A kérdező hozzászólása: Mi a kamu?
Nem:) Nyugi, menni fog ez! De lehet, hogy õ sem tudja biztosan, hogy akarod-e! Várd ki:) A szerelem nem csak csólolózásról szól:) ) És... szerintem hamarosan megfog, valahogy add tudtára:) de ne úgy 'hé csókolj már meg' találj ki valamit, mondjuk megöleld nem bontakozol, ki az ölelésbõl csak a fejed hátrébb emeld a szemébe nézel és úgy beszélsz hozzá, pár centi távolságrol... ilyesmik:)

A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt?

már mindketten szeretnék kicsit intimebb szintre lépni, nekem is és neki is ez lesz még az els? alakalom ,15 éves vagyok a barátom pedig 16 szerintetek belemenjek?? ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?

Legjobb válasz: nyugodtan menj bele.ha komolynak gondoljátok és védekeztek akkor oké

nyugodtan menj bele.ha komolynak gondoljátok és védekeztek akkor oké
én pl. 16 évesen. de ez tõled függ, ha úgy érzed, hogy most már készen vagy rá, csak akkor vágj bele!:)
igen annyi ideje vagytok együtt, ha te azt mondod
Szerintem korai, de a te döntésed. Én amúgy 22 évesen.
Én 14 és fél. De szerintem nem korfüggõ, hanem személy... (nyilván nem 12 évesekre gondolok.... De valaki 15 évesen is felkészült, van, aki 18 évesen sem az....)
én 18 évesen. De szerintem még túl fiatalok vagytok mind a 2en. De jobban tennéd, ha elbeszélgetnél errõl anyukáddal! 18/L
Egyáltalán nem korai :) Ha van felelõsségtudatotok, akkor nyugodtan! Figyeljetek oda az óvszerre stb és mehet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!