Találatok a következő kifejezésre: A barátom 2 hét (222 db)

A barátommal 2 hete szombaton gumi nélkül csináltuk de nem élvezett el. A múlt héten viszon gumival és utánna 2 napig barnáztam. Most csütörötkön kellet volna megjönnie de kimaradt. Terhes lehetek?

Vettünk tesztet és negatív. Esetleg rossz vt a teszt? Vagy mit?l maradhat ki? help!

Legjobb válasz: a terhességi teszt körübelül aszthiszem 2 hét után mutatja ki ha valaki terhes..

a terhességi teszt körübelül aszthiszem 2 hét után mutatja ki ha valaki terhes..
10 napnál régebben volt az aktus, elvileg a teszt már kimutatná, de ugye biztosabb 14-15 nap után, plusz a teherbeesés az aktus utáni két napban lehetséges asszem... A helyedben elmennék orvoshoz de minimum vennék még egy tesztet és megcsinálnám hét közepén..
A kérdező hozzászólása: Igen ezen gondolkozom, bár a barátom azt mondta h a gumi nem volt kilyukadva semmi baja nem volt.épp ezért nem értem :S:S
Én nem hiszem, hogy teherbe eshettél, de vegyél mégegy tesztet, ha addig nem jön meg.

15 éves leszek áprilisban. A barátommal 2 hete járunk. A haverjait 1 hónapja ismerem. Elhívtuk egy "buliba", ahol 8-an lennénk, de anyám nem enged el, mert még nem ismerem őket eléggé. Mit tegyek, hogy elengedjen?

Mit tegyek? Nem innék csak 1 órát szeretnék ott lenni.

Legjobb válasz: Mielõtt válaszolsz (elsõ hozzászóló) olvasd már el a kérdést... nem két éve hanem KÉT HETE...ugyhogy az egész hozzászólás éértelmét veszti...az utolsó egy,másfél sorral egyetértek...félt. esetleg ha van egy barátod/barátnõd akit ismernek a szüleid, hivd el õt is magaddal. ha nem egyedül vagy (olyanokkal akik idegenek számukra) hanem egy olyan emberrel akit õk is kedvelnek talán meggondolják magukat.

Mielõtt válaszolsz (elsõ hozzászóló) olvasd már el a kérdést... nem két éve hanem KÉT HETE...ugyhogy az egész hozzászólás éértelmét veszti...az utolsó egy, másfél sorral egyetértek...félt. esetleg ha van egy barátod/barátnõd akit ismernek a szüleid, hivd el õt is magaddal. ha nem egyedül vagy (olyanokkal akik idegenek számukra) hanem egy olyan emberrel akit õk is kedvelnek talán meggondolják magukat.
Engem 17 évesen engedtek el elõször egyedül bulizni a szüleim.Akkor is 11re haza akartak hívni, majd megmagyaráztam nekik, h ha le akarok feküdni valakivel azt 11 óra elõtt is megtehetem.Így a hazaérés ideje hajnal/reggel lett. (Elõtte a bátyámmal azért mehettem.) Anyukád csak félt.Nem a barátodtól, hiszen 2 éve a barátod, hanem a haverjaitól, mert õ sem ismeri õket, és mi van ha bántanak.Legyél egy kicsit megértõ, és ne haragudj rá, ha nem enged!
Legyen nálad telefon és valamennyi pénz, ha úgy alakul, hogy nem tetszik a buli taxival hazamehess. Ez a szüleidnek is biztonságos. Bármikor felhívhtod õket, hogy megnyugodjanak, hogy minden rendben.
Ha en lennek az anyukad, en sem engednelek el. Meg kiskoru vagy es nem tudsz kellokeppen vigyazni magadra. Szerintem meg elotted az elet, es lesz meg eleg idod, hogy bulizzal. Ha ezt a baratod nem akarja megerteni, akkor jobb ha "dobod", mert a szandekai nem tisztessegesek.Egy ilyen kapcsolatbol jobb elobb mint utobb kilepni, kesobb jobban faj. Hidd el, meg sok alkalmad lesz bulizni.
Ahh, micsoda komoly kapcsolat... Csodalod, hogy anyukad nem enged el? Ennek inkabb oruljel, hogy foglalkozik veled es felt.
Az elõzõ hozzászólónak: a lány nem azt kérte, h minõsítsd a kapcsolatát. És sztem egy 15 éves lány simán elmehet bulizni, persze telefonnal, és ha nem akar inni, akkor miért ne? A tiltásnak semmi értelme sincs. És még egy megjegyzés a szülõi féltéshez: a pokolba vezetõ út jószándékkal van kikövezve...
na ezt figyeld.. én 16 éves vagyok több mint másfél éve vagyok együtt barátommal fél évvel idõsebb nálam és másfél év után engedte meg anyám h NÁLUNK vele aludjak..

Távkapcsolat vagy szakítás? 3 hónapra jöttem ki Németországba dolgozni. Már az első héten összejöttünk a barátommal.2 hét múlva haza kell mennem, mert be kell fejeznem az iskolát.1 évem van még hátra, utána kiköltözök végleg.

Szeretem ?t, nem akarom itthagyni, de sajnos muszáj. Mi tév? legyek? Távkapcsolat vagy váljuk el úgy, mint két barát? Vagy 1 év távkapcsolat kibírható? Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Nekem ez nem szenvedés, hanem megoldás. Te meg inkább legyél hálás azért, hogy láthatod a barátodat és ne szóld le mások kapcsolatát, azért, mert az távkapcsolat... Majd ha egyszer bele kerülsz ebbe a helyzetbe, remélem nem leszel olyan érzelemszegény, hogy végett vess a kapcsolatodnak...

Nekem ez nem szenvedés, hanem megoldás. Te meg inkább legyél hálás azért, hogy láthatod a barátodat és ne szóld le mások kapcsolatát, azért, mert az távkapcsolat... Majd ha egyszer bele kerülsz ebbe a helyzetbe, remélem nem leszel olyan érzelemszegény, hogy végett vess a kapcsolatodnak...
Te meg egy majom és pedig azért, mert nem vagy képes elfogadni azt, hogy én máshogy gondolom mint te. Lehetne itt errõl vitatkozni, szenvedjen mindenki ahogy csak akar, én pedig élvezem, hogy bármikor láthatom a szerelmemet.
Távkapcsolat nem kapcsolat. Akik abban élnek fogalmuk sincs a dolgokról. Az igazi kapcsolatban mindig számíthatsz a párodra, akár naponta is tudtuk találkozni, együtt aludni, közös programokat szervezni.
Most ez nem tudom mennyit segit. Szinten Nemetorszag-Magyarorszag inga, csak nekem meg 4 evem van itt. :S Szerintem 1 ev az semmi, en fel se tettem volna ezt a kerdest, ha igazan szeretem a baratom, mi meg 4 evvel is probalkozunk, egy ev az nem kerdes..De ezt nem sertesnek szantam. Ez attol fugg mennyire eros a kapcsolat, illetve a jellem.
Kedves utolsó válaszoló. Nyolc hónapja vagyok együtt a barátommal és csak azért, mert õ el megy egyetemre, nem fogunk szakítani, hiszen nagyon szeretjük egymást. Szerintem egy távkapcsolat megerõsíti a kapcsolatot, hiszen próbára teszi a felek bizalmát, kitartását, szerelmét. És, ha te úgy gondolod, hogy távkapcsolat nem kapcsolat, akkor nos azt kell mondjam elég buta vagy.
Köztünk 4-500km volt. Másfél éven át körülbelül 3x találkoztunk, de akkor huzamosabb idõkre, hetekre. Végül nem a távolság miatt lett vége. Szóval szerintem simán megoldható.
Nálunk Pécs Ráckeve távolság van. Õ idén megy egyetemre. Aztán kocsi nálkül elég nehéz és költséges lesz találkozni, de majd megoldjuk. :)
Egy év az semmi. De tényleg, ha szeretitek egymást, az simán kibírható, és gondold el, ez próbaként is szolgálhatna, hogy mennyire erõs a szerelmetek. :) Utána meg diplomával a kezedben nekivághatsz a nagyvilágnak. Amúgy Én 3 éve élek távkapcsolatban Dánia ill. Magyarország és nekünk mûködik. :) :) :)
2. Koszonjuk, igyekszunk. :)
Ha õ az igazi, egy év nem sok idõ. ;) :) Elsõ: Nektek meg kitartás! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Megpróbáltuk a távkapcsolatot, és 3 hét múlva költözök ki hozzá. :)


Igen.
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet :) negatív lett :)
A kérdező hozzászólása: hát igen.. ne aggódj lecsaptam a hisztit.. mondtam neki h semmi kedvem nincs teherbe esni.. erre megszólal: ennyitõl nem fogsz... na mondom köszi...
Milyen "jófej" barátod van. Az ilyet úgy kirúgnám, hogy a lába se éri a földet. Csak úgy leveszi, és nem is szól meg semmi? Undorító.
A kérdező hozzászólása: tudom... õ vette le.. mondjuk azonnal észre vettem és abba hagytuk
magyarul nem védekeztetek, a guminak pont az a lényege, hogy végig fent legyen :S
A kérdező hozzászólása: Hát remélem nem fog késni, remélem megjön, . amúgy de védekeztünk.. de az utolsó 1 percbe levette.. igaz nem ment el egész idõ alatt...
ha még a menzeszed sem maradt ki, akkor mibõl gondolod, hogy terhes vagy? nem védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: jövõhéten kell megjönnie, amúgy igen az lesz h a jövõhéten veszek egy tesztet.
Ha nem védekeztetek, akkor vegyél egy tesztet, mert tünetek vagy vannak, vagy nincsenek, az nem jelent semmit. Van aki elsõ nap már hány és minden baja van, van aki meg sem érzi a dolgot. Egy terhességi teszt pár száz Ft, vegyél egyet, csináld meg, és ne ilyen butaságokon törd a fejed, hogy mit jelent, ha nincs tünet. Azt jelenti, talán terhes vagy, talán nem. A teszt biztosat mond.
Attól még lehetsz terhes. Egyébként szerintem nagyon ritka, ha vki 14 nappal aktus után megérzi a terhességet. Alapból 6. napon kezd el beágyazódni, utána van csak összeköttetés az anya és az embrió között.
kimaradt a menzeszed vagy mi?
A kérdező hozzászólása: és ha nincsenek tünetek? egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: megjött :)

A barátom 2 hét szünetet kért! Szeret-e vagy csak fellángolás volt a részéről?

Azóta egyszer taliztam vele mert nem bírom ki a 2 hetet és szakítani akartam vagyis nem akartam csak, háát ez lett volna az egyetlen megoldás!amikor taliztunk akkor nem csókoltam meg, de ? igen!(vagyis szájra puszi volt) és leültünk beszéltünk és bekönnyezett, (én sírtam)Aztán eléggé hídeg volt és mondta hogy üljünk be a kocsijába!Ott viszont ölelt megcsókolt és szorított magához!Azt mondta hogy van a szeretet és a szerelem és én a kett? között Vagyok de jóval közelebb a szerelemhez!És hogy id? kéne neki!Hogy mit is érez valójában...Sztem eléggé labilis személyiség!Aztán beszélgettünk és nevettünk az összeismerkedésünkön!És annyira éreztem, hogy szeret!Aztán az ölembe hajtotta a fejét!és amikor elszívott egy cigit és kiszálltunk a kocsiból alig engedett ki mondván, hogy nem akarja hogy megfázzak!Aztán csak kiengedett szállni a kocsiból!Nem öleltem csak el?tte álltam!Nem mertem semmit sem tenni!De nem is kellett várnom sokat mert amint meggyújtotta a cigijét már karolt és felajánlotta a pulcsiját is mert látta hogy fázom!És még a kocsiban a csók után mondta hogy ugyanolyan édes a csókom mint mikor megismerkedtünk ....Végülis adtam neki 2 hét szünetet!Azt mondta hogy majd eljön a válasszal!!! (amúgy 5 hónapja járunk!)

Legjobb válasz: Az biztos, hogy szeret, csak szerintem még nem tudja mit akar.2 hét nem olyan sok idõ, próbáld meg kivárni és akkor megtudod mi a helyzet. És még mondja valaki, hogy a nõket nem lehet megérteni! Szorítok neked! szerintem nem lesz gond!!

Az biztos, hogy szeret, csak szerintem még nem tudja mit akar.2 hét nem olyan sok idõ, próbáld meg kivárni és akkor megtudod mi a helyzet. És még mondja valaki, hogy a nõket nem lehet megérteni! Szorítok neked! szerintem nem lesz gond!!
ezt az en baratom is megcsinalta, egy es fel ev utan.. de nalunk sokminden nem ment akapcsolatban. altalaban ugy vettem eszre h akkor kerik a szunetet, ha valami nekik nem megy. Esetleg nem oltal elegge megertto vele? vagy nem fogadtad ot el ugy ahogy van es probaltal valtoztatni rajta? Nekem az bevalt, h ne szakitsunk, ne szuneteljunk, hanem leultunk es megbeszeltunk nagyon oszinten mindent, amit egymas irant ereztunk. Nos latszik h a srac aggodik erted. Szerintem beszeljetek meg, mond meg neki, hhulyeseg feladni az egeszet, es megnagyobb hulyeseg a ket het. (egy srac ha kicsit szetnez, utana mar nem biztos h visszamegy a regihez...sajnos ha van valakid magad mellett kell tartsd) Azt viszont feltetlenul mond meg neki, h ha ugy erzi ennek meg van ertelme, akkor ne adjatok fel, hanem proba;ljatok meg, ugyh h te nagyonis megertto leszel, es megvarod amig o atesik a nehez szakaszan, de te ott leszel neki. En ezt tettem....es elso par hetbven meg mindig nem volt biztos h velem akar maradni, most meg megkerdeztem, par het utan es 100%os h akar, mert megerto voltam, es elfogadtam ot ugy ahogy volt. Ez nagyon fontos egy sracnak.

Már 4 napja késik, a barátommal 2 hete nem védekezünk, csináltam 2 tesztet, mind a 2 negativ volt, barna folyásom volt 2 napig, elmult, azóta semmi beteg sem vagyok. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: ha Te írtad a pár sorral lenntebb lévõ kérdést is,akkor a válaszokat ott megtalálod,ha nem akkor borult a ciklusod...ha min.10 napig nem jön meg akkor mindenképpen keresd fel az orvosodat,mert lehet valami nincs rendben!

ha Te írtad a pár sorral lenntebb lévõ kérdést is, akkor a válaszokat ott megtalálod, ha nem akkor borult a ciklusod...ha min.10 napig nem jön meg akkor mindenképpen keresd fel az orvosodat, mert lehet valami nincs rendben!

A barátommal 2 héttel ezelőtt, összevesztünk. Azt gondoltam nem komoly, de súlyos dolgok buktak ki belőle. Lehet ez még egy boldog kapcsolat, ezek után? Össze vagyok zavarodva.

Azt mondta nem boldog velem elég régóta, és, hogy szakítsunk, lapos a kapcsolatunk. Ebbe nem akartam belemenni, hisz villám csapásként ért de végül megtettem, hiszen nem volt más választásom. Pár nap múlva gondolkoztam, és rájöttem igaza volt, csak hitegettem magam azzal, hogy boldog vagyok mert nem voltam az, túl akartam tenni magam rajta, és élni az életem, egyedül, szabadon. Viszont ezután jött ő, hogy ne haragudjak, hülyeségeket beszélt, nem gondolta komolyan, szeret és hogy nem bír nélkülem élni, szóval nem akarja elfogadni a szakítást, folyamatosan szép dolgokat ír és mondd, amitől néha elgyengülök, de végül mindig azt érzem külön kell folytatni életünket. Teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom mi lenne a helyes döntés. Tapasztalt emberek véleményére lennék kíváncsi. 2,5 éves kapcsolat

Legjobb válasz: Szerintem ha nem tudod õt teljesen elengedni, és ez érzõdik azért rajtad, akkor megérné egy esélyt adni a srácnak, viszont akkor jelentsd be neki az elején, mert fájni fog, ha aztán te szakítasz vele hirtelen pár nap múlva. Velem is ez a helyzet. 5 év után most szakított a barátom, és próbálnám magam visszakönyörögni, mert mondtam neki, hogy azok a dolgok, amiken õ kibukott, én simán tudnék változtatni, és megváltozni olyanná, amilyennek szeretne. Mégsem akar most belemenni, és nagyon fáj. Hiszem, hogy szebb lenne a kapcsolatunk, ha végre engedne. Nem tudok nélküle élni, de úgy veszem észre, hogy õ már az idõ múlásával kezd túllenni rajtam.. :(

Szerintem ha nem tudod õt teljesen elengedni, és ez érzõdik azért rajtad, akkor megérné egy esélyt adni a srácnak, viszont akkor jelentsd be neki az elején, mert fájni fog, ha aztán te szakítasz vele hirtelen pár nap múlva. Velem is ez a helyzet. 5 év után most szakított a barátom, és próbálnám magam visszakönyörögni, mert mondtam neki, hogy azok a dolgok, amiken õ kibukott, én simán tudnék változtatni, és megváltozni olyanná, amilyennek szeretne. Mégsem akar most belemenni, és nagyon fáj. Hiszem, hogy szebb lenne a kapcsolatunk, ha végre engedne. Nem tudok nélküle élni, de úgy veszem észre, hogy õ már az idõ múlásával kezd túllenni rajtam.. :(
A kérdező hozzászólása: Teljesen átérzem a helyzeted, kitartás.A gond az, hogy félek a csalódástól, hogy esetleg ugyan ez meg fog történni még egyszer, ha kibékülünk, és azt még nehezebben viselném. Annyira aranyos, és fáj neki nemet mondanom, de ha arra gondolok, amiket mondott és tett, haragszok rá nagyon. Kell nekem még pár nap ennek a megemésztésére, úgy érzem.. Remélem, ti kibékültök és boldogok lesztek:)

Nagyon fájnak a melleim és néha észreveszek a bimbóimon egy két apró, picike fehér pöttyöt. Ha a körmömmel megnyomom, olyan mintha pattanás lenne, mert kijön. A barátommal 2 hete szeretkeztünk gumi nélkül, de a mellem már 3 hete fáj. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem kell nyomkodni! Mindenkinél más a várandóság jele. Inkább vegyél egy tesztet a szeretkezéstõl számított 14. napon már kimutatja, ha várandós vagy. Van lehetõség erre is és arra is, nem kell idegeskedni.

Nem kell nyomkodni! Mindenkinél más a várandóság jele. Inkább vegyél egy tesztet a szeretkezéstõl számított 14. napon már kimutatja, ha várandós vagy. Van lehetõség erre is és arra is, nem kell idegeskedni.
nekem is vannak olyan kis fehér pöttyeim és télleg ugyanolyan mint egy pattánás:O

Normális az, ha a barátom 2 hete nem szexel velem azért, mert be van dugulva az orra?

19/l

Legjobb válasz: Vagy kevés az igénye vagy van valakije ez a 2 verzió :) Ha az elején is kevés volt akkor valószínûbb, hogy kis igényû ilyen téren. Ez megszoksz vagy megszöksz alapú. Lehet túldramatizálni a dolgokat, hogy szerelem így vagy úgy, de egy jó kapcsolat sok dologból áll össze, és az egyik ilyen a szex, és ha az nem megy feszültséget okoz, az vitákat és az meg közel sem boldogságot :) 22/F

Vagy kevés az igénye vagy van valakije ez a 2 verzió :) Ha az elején is kevés volt akkor valószínûbb, hogy kis igényû ilyen téren. Ez megszoksz vagy megszöksz alapú. Lehet túldramatizálni a dolgokat, hogy szerelem így vagy úgy, de egy jó kapcsolat sok dologból áll össze, és az egyik ilyen a szex, és ha az nem megy feszültséget okoz, az vitákat és az meg közel sem boldogságot :) 22/F
" valami miatt mindig nem lehet... vagy tele van a hasa" LOL!!!
Ilyenek az igényei. Nekem is elég hetente pár alkalom, itt nem arról van szó, hogy nem szeret téged. De gondolom te ezért egy idõ után ki fogod rakni a szûrét. A hozzád hasonló embernek a dugás egyet jelent a szerelemmel és a szeretéssel.
Azt megértem, hogy nem akar szexelni, ha nem érzi jól magát. Én is szeretem teljesen kiélvezni a szexet, nem pedig csak olyan "Na, ezt is letudtuk mára!" hozzáállással kipipálni a naptárban. Viszont tényleg menjen dokihoz, a 2 hétig tartó orrdugulés nem teljesen normális.
Nekem egyik lányismerõsöm már 2 éve van együtt a párjával és nem szexelnek, mert a lány megfogadta, hogy házasság elõtt nem veszti el a szüzességét. Nem veszekednek emiatt, boldogok, mert elfogadják és szeretik egymást. Na erre varrj gombot.
Nem. Kettõ hét sok egy megfázáshoz, menjen el a háziorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Elötte is sajnos csak kb. havonta kétszer szexeltünk, mert valami miatt mindig nem lehet... vagy tele van a hasa, vagy fàadt a munka miatt. Most 3 hét szabadságon voltunk, reméltem, hogy jobb lesz, de csak az elején csináltuk kétszer, és azóta se... többször pròbáltam vele ezt megbeszélni, de azt mondta, hogy a szexet velem nagyon élvezi. akkor meg mi a baj? :-(
Nem normális! Orvoshoz kell fordulni, mert lehet, hogy allergiás valamire, és ezért dugul el az orra. Arra azért számítsál, ha az orvos megoldja a problémát, akkor a bugyi nem sûrûn lesz rajtad!
Nem normális. Szerintem te is érzed. Ez a kérdés sokkolt.
Nézd! Ez valaminek a jele. Mindenféleképpen derítsed ki, ha össze akarod kötni vele a sorsod, mert késõbb már nehéz lesz.
Egy forró éjszaka :)
széttárt lábak.
vmi újat :)
A kérdező hozzászólása: valami értelmes válaszra gondoltam a forro éjszaka meglesz azon felül valamit
Hát. én bár csak 16éves fiú vagyok. És nem tudom saját lakásotok, vagy kolesz vagy albérlet. De legszívesebben. Ha belépnék az ajtón. finom vaniliás gyerták égnének. Valami hangulat világítás. szóvel egy villanykörtét lefestenél piros színûre és kicserélnéd az egyik lámpába. ismerõsõktõl, barátoktól kérnél vizipipát, és pipázgatnátok. vennél hozzá finom két almás dohányt. fõznék valamit, és a hangulatos világításban, illatok között. vizipipázva ennénk. Betennék valamilyen szép zenét..nem lassút de szépet. Például egy ilyet: http://www.youtube.com/watch?v=N4N9gCObwHo És utána már jöhet a forró éjszaka. Csak istenemre kívánom, hogy én is kapjak egyszer ilyet a pasimtól :) Igen, nem írtam rosszul pasimtól :)
UI: Ha vízipipáztok mindenképp tegyél hozzá szõlõt :D Vagy jó finom sós popcornt :D Én úgy szeretem a legjobban.
Utolsó sráchoz. Minden meleg ennyire odaadó a saját partnere iránt?:$ Mert akkor nem elitélni kell titeket, hanem valamilyen szinten irigykedhetünk is...Sõt továbbmegyek, tanulhatunk is tõletek ilyen téren. Mármint lelki-testi gondoskodás. Mert ha Manóm így fogadna én nem tudom mit csinálnék:$. Tanulásra visszatérve, vannak gondjaink országszerte: Gondolok itt Például családon belüli erõszakra, meg egyéb családon belüli gondok. Válások tömkelege, kihasználások. Én hiszek az örök szerelemben és csak Manóval tudom ezt elképzelni:) Én ha Manóm távol lenne két hétig, és várnám, legalább egy csokor virág:D Tehát amit a pasid szeret igazán:) Egy meghitt vacsora, kényeztetés, közös fürdés. Ha szereti az extrém dolgokat akkor légy te a Domina, erotikus masszázs. F/23.
22:10-es vagyok. Nem értem, miért kéne tõlünk tanulni.Ugyan olyan ember vagyok mint bárki más. :) Mondjuk, nem hiszem, hogy sok osztálytársam figyelgetné a tõzsdét..meg jobban lenne képbe az adórendszer változásosokról mint a szüleim. Bár mondjuk nem mindegyik meleg ilyen..minden ember más és ez igaz a melegekre is :D De sajnos kicsit kudarcba dõlt az életem..miután a sok csaj körülrajongott..és hogy milyen jó lesz nekem. mert szeretnek, meg helyesvagyok meg így meg úgy...Mert rádöbbenni hogy valami nemstimm.Nem volt kellemes..Aztán jöttek a próbálkozások..Nem is egy lánnyal smároltam..jártam..de nem mûködött..aztán most..így kicsit megváltozott az életem.Nem merek a lányok felé közeledni barátilag. Mert félek belém szeretnek.Mert hogy lelkileg olyan közel áluk hozzájuk..szóval kicsit nehézügy. de majd csak megbirkózok vele :) Amúgy honnan a fenébõl lyukadtam ki erre a témára? -.-" A kérdezõ nagyon fog neki örülni xDDD
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! és mikor végigolvastam a válaszod akkor nem értettem hogy a végére irtad hogy igen a " barátomnak". mert annyira jol leirtad a dolgokat és tényleg igaza van a másik válaszolonak hogy lehetne tanulni, de tõled biztosan:D A másik meg nem baj hogy leirtad az "életed" megértelek:D Sok sikert az életben és hidd el kialakulnak majd a dolgok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!