Találatok a következő kifejezésre: A barátom éves és még nem (151 db)

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.

10-e körül kell a Mensszesz megjönnie és még nem jött meg. Várjak még? Mert volt már h késett napokat. De már egy hete késik. és 17 éves vagyok? Mit tegyek? Van barátom.

Legjobb válasz: Kísérted a sorsot? :) Szerintem csinálj egy tesztet még a héten, pár száz forint, ennyit csak meg ér a nyugalmad?!?

Kísérted a sorsot? :) Szerintem csinálj egy tesztet még a héten, pár száz forint, ennyit csak meg ér a nyugalmad?!?

Én 17 éves lány vagyok (2éve nem szűz), a barátom 19 és még szűz. Okozhat ez valamiféle problémát kettőnk között?

Engem nem zavar, hogy ? még sz?z,de nem biztos, hogy elég határozottnak érzem magam arra, hogy velem legyen el?ször...szerintetek kellemetlen lesz nekem, hogy ? még teljesen tapasztalatlan, de én már nem?

Legjobb válasz: Nem lesz semmi gond, nyugodj meg:) Gondolj bele: mi van, ha 2 tapasztalatlan ember fekszik le egymással? Elõbb vagy utóbb mégis sikerül nekik, hiszen a vérükben van:D Lazulj el, és minden rendben lesz ;) N/17

Nem tudom te mit szóltál volna, hogy az a srác, aki elvette a szüzességed azért nem akart volna veled lefeküdni, mert tapasztalatlan vagy.
Nem lesz semmi gond, nyugodj meg:) Gondolj bele: mi van, ha 2 tapasztalatlan ember fekszik le egymással? Elõbb vagy utóbb mégis sikerül nekik, hiszen a vérükben van:D Lazulj el, és minden rendben lesz ;) N/17
Na haragudj, hogy ezt mondom, de nem járnék olyan sráccal, akinél tapasztaltabb vagyok. Ez még nem gond, mivel szûz vagyok...de pl így sem járnék szûz pasival. Szeretem ha egy srác tudja mi a dolga és ha õ irányít. Én meg ha nem akarok valamit csak azt mondom, állj. Persze ha téged ez nem zavar, akkor szerintem nem lesz gond. De minél hamarabb fektesd le :)
Inkább gyere hozzám baby, segítek neked
ma 16:49- Mi van akkor ha két tapasztalatlan fekszik le egymással?? Nem hiszed el, hogy az csodálatosan is "elsülhet"?? Hihetetlen, hogy milyen egyesek felfogása. Kedves kérdezõ: szerintem nem lesz kellemetlen se neked, se neki. Ha megvan a kölcsönös bizalom és SZERELEM, akkor a maga módján tökéletes lesz! Engedd el magad, és tedd a dolgod, hidd el, hogy õ is tudni fogja mit kell tennie. :) E 21/N
16:41-es vagyok.Az hogy tapasztaltabb vagy nem probléma.Fogd fel úgy hogy mutathatsz neki egy csomó új fantasztikus dolgot.És ha tetszik majd neki akkor mindig emlékezni fog rád...és nem csak azért mert te voltál neki az elsõ:D
Ha azt mondom, hogy lehet probléma akkor nem fekszel le vele?
A kérdező hozzászólása: paraszt :/ :D
igen okozhat problémát, a barátod kanos lesz és megdugja a pincsidet
A kérdező hozzászólása: ha azt mondod, hogy lesz, akkor is lefekszunk, csak ilyen helyzetbe még nem kerültem, és ezért furcsa. Az eddigi kapcsolataimban (a legutóbbi pl 15 hónapig tartott) mindig a barátom volt a tapasztaltabb.... most pedig én vagyok az, és ez olyan érdekes érzéssel tölt el :D :D
Ez fordított esetben szokott inkább megtörténni.Hogy a fiú idõsebb és nem szûz a lány viszont igen.És akkor is átesnek rajta.Ez nem olyan meglepõ dolog.És ha szeretitek egymást akkor ez nem lehet akadály.
Ne parázz azon, hogy te leszel neki az elsõ. Ez a fiúknál annyira nem mérvadó. Csak ha vannak hibái, akkor azokat oszd meg vele, de természetesen finoman :D
Vedd kezedbe az irányítást és mindkettõtöknek jó lesz.
Legyél önzõ! Ha szûz a pasid, akkor alakítható! Te mondod meg neki, hogy mit és hogyan, mivel te vagy a tapasztalt nõ, mindent meg fog neked tenni! Használd ki a lehetõséget (persze jó értelemben) és sok sikert hozzá! És örülnénk ha megtudnánk, hogy mi lett a dologból! :D

A barátom 19 éves és még nem élte ki magát. Igaz, hogy már 3éve együtt vagyunk, de félek, mi van ha közben rátör a csajozós korszak. Amúgy nagyon jól megvagyunk és már a közös jövőt tervezzük. Lehetséges hogy egy fiú az1szerelmével éli le az életét?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert

Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert
Vannak bizonyos fiúk, akik sok év múlva is képesek szakítani (mint ahogy ezt sok lány is természetesen így teszi), és szerintem ennek egyetlen oka van: a változatosság hiánya. Gondolj bele, egyszer belédszeret, miért kéne elmúlnia? 3 év alatt már alaposan megismert, tehát valószínûen nem az lenne a szakítás indoka, hogy "nem így képzeltelek el". Mindig el kell tudni csábítani: más ruhák, hajszín, szórakozóhelyek, kirándulások, stb... Szép napot!
Ha tényleg nagyon jól kiegészítitek egymást, és vissza akarod kapni ha ilyen történik, akkor ha rátör a kankorszak, engedd meg neki hogy kipróbáljon ezt azt kicsit szétnézzen más lányok felé, és ha elege lett visszatérjen hozzád. Kicsit szokatlannak tûnhet ez, de a szerelmetek a fontos, a többi csak testiség, hadd próbálja ki hogy minden puncinak ugyan olyan e az íze, ez így természetes, de ha tényleg komolyan vesz téged akkor visszatér hozzád ha te is engeded! jobb alternatívát nem tudok kitalálni, én biztos ezt tenném, aztán együtt öregednék meg a választottammal.
egy haverom bizonyíték arra, hogy lehetséges. Ha a csaj megérik a dologra el is veszi rögtön. Mellesleg én is képesnek érzem magam rá.

14 éves lány vagyok és még nem volt barátom. És még nem is csókolóztam. Bennem van a hiba?

Legjobb válasz: Dehogy! ráérsz még! Nekem az eslõ csókom/ barátom 18 évesen volt! Egy szép majdnem mésfél éves kapcsolat lett belõle:)

Dehogy! ráérsz még! Nekem az eslõ csókom/ barátom 18 évesen volt! Egy szép majdnem mésfél éves kapcsolat lett belõle:)
én két hónap múlva 15 leszek, nekem se volt még pasim.
Ja, és ne felejtsd el, amivel az osztálytársaid dicsekednek, azt érdemes kettõvel elosztani, hogy megkapjuk mi a valóság. :-) Semmi gond nincsen veled, majd lesz barátod, és majd fogsz csókolózni is, nyugi... :-)
Inkább az a normális, amilyen te vagy és nem a korodbeliek többsége, aki már fûvel-fával összefeküdt csak azért, hogy menõzzön!
EZ amúgy tipikusan jellemzõ a te korodra. Normális, amit érzel, sajnos a többiek reakciója is. Próbálj felülkerekedni ezen, terelni a témát, és a többieknek nem feltétlenül kell tudniuk h hogyan állsz ezekkel a dolgokkal. Én 16éves koromig vártam rá.
Nálam is így volt... az osztály fele már az elsõ szeretkezésen is túl volt, én még csókon sem. Kellemetlenül éreztem magam, amikor valaki rákérdezett... Most 19 vagyok, és hidd el sokkal szebb emlék számomra az elsõ csók, mint a hetedikben, osztálykiránduláson elcsattant érzés mentes elsõ csókok :)
Az õ bajuk, ha túl korán kezdték. Ha mindenki a szakadékba ugrik - ugrasz velük?
A kérdező hozzászólása: Így kiközösítve érzem magam...
És mért foglalkozol velük?Nagyon vagányak lehetnek...
A kérdező hozzászólása: Az osztályban szinte mindenki tul van már ezeken..
Semmi baj nincs veled. Ilyen idõs koromban már nekem is megfordult a fejemben, hogy velem lehet a baj, és majdnem 16 voltam, mire egy komolyabb kapcsolatba keveredtem és megesett az elsõ csók is :)
nem baj és remélem hogy te nem leszel az a tipikus kis qrva hogy én már 13 éves koromban elvesztettem a szüzességemet

16 éves vagyok, és még nem volt barátom, nem is csókoloztam. Mindenki azt kérdezi tőlem hogy miért nincsen barátod? Ez nekem kezd cikisé válni:S Sokan mondták hogy nem vagyok csúnya, de akkor miért nem mernek közeledni hozzám a fiúk? :S

Legjobb válasz: Könyörgöm, 16 évesen ne legyen már ez ciki! Azokkal meg ne foglalkozz akik errõl faggatolóznak, nem lehet mindenkinek pasija!!! Rajtad kívül még nagyon sok csaj szingli! Majd ha 30 évesen sem lesz senkid, akkor aggódj. Addig ne.

Könyörgöm, 16 évesen ne legyen már ez ciki! Azokkal meg ne foglalkozz akik errõl faggatolóznak, nem lehet mindenkinek pasija!!! Rajtad kívül még nagyon sok csaj szingli! Majd ha 30 évesen sem lesz senkid, akkor aggódj. Addig ne.
nyugi én 18 éves vagyok és ugyan így vagyok F
A fiúk félnek a pofára eséstõl, fõleg ilyen fiatalon és bizonytalanul. Ha nem adsz nekik egyértelmû (ribancos) jelet, akkor még ha szép vagy, akkor is inkább egy könnyûre mennek rá. Ez majd késõbb változik. 18 éves vagyok, lány soha nem csókolóztam még én se és szûz is vagyok. Csúnya se vagyok, de a tapasztalat mutatja, hogy ez nem számít, tök csúnya emberek is lehetnek tök boldogok és találhatnak társat. A lényeg, hogy eGyszerûen úgy éltem az életem ahogy tudtam és ahogy jól esett, persze nekem is hiányzik a dolog és szenvedtem már miatta, de nem vagyok könnyû eset és nem volt jó az osztályunk, így hát nem érzem hogy valamit rosszul csináltam volna. Ne tartsd cikinek. Magadban rendezd el és ha kérdeznek mond azt, hogy plátói szerelmeid vannak. (reménytelen, elérhetetlen, mintha a buszon egy fiúba lennél szerelmes). Akkor elkönyvelnek mûvészléleknek és békén hagynak. Valójában az õ kapcsolataik unalmasak és tartalmatlanok, ezért unják, meg magukat is, ezért kérdezgetnek errõl téged, mert rólad még nem tudnak mindent, mert nem vagy egy exhibicionista õrült. Csak azt csináld, amit igazán akarsz és azzal akit igazán szeretsz. Szerintem erre érdemes várni.
ez nem ciki. 21vagyok, nekem sincs barátom, kicsit a te cipõdben járok, bár már volt egynéhány barátom, de úgy általában hozzám sem közelednek a fiúk, olyanok sem, akikrõl 100%ra tudom- közös ismerõsök révén- hogy bejövök nekik. én sem tudom, miért van ez, kicsit talán különbözöm a legtöbb lánytól, nem vagyok annyira kedves, nehezen barátkozom, nem tudok ismeretlenekkel elbeszélgetni, nem vagyok elég szociális, de ez vagyok én, és abban hiszek, hogy ami nekem meg van írva, az úgyis meglesz, a saját sorsát nem kerülheti el senki :D
Nekem ugyanez, pasiba 17/F
Nálam is. Remélhetõleg az idõ majd megoldja :) 18/F
Teljesen ugyanez még kor is stimmel....csak azt nem értem mért kérdezgetik tõled ezt?azén barátaim inkább segítenek hogy összejöjjön az aki tetszik...vigasztaljon a tudta h nem csak te vagy így ezzel:) elöbb utóbb úgyis lesz valaki aki közeledik feléd, és tetszeni fogtok egymásnak:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) )

17 éves vagyok és még nem volt barátom, nem csókoloztam. Egyik helyről azt hallom, hogy ez jó így és nekem is eljön majd a szerelem, másikról meg azt, h milyen furcs dolog ez. Most akkor mi is van?

Mindenki mást mond és én nem tudom mi a jó. Vágyom már nagyon a szerelemre és nyitott vagyok rá, de néha úgy érzem, hogy én ebb?l ki fogok maradni. Most meg azt hallottam a tv-ben 1 pszhiológustól, hogy a lányoknál az a normális, ha 15-16 éves korban már van komoly kapcsolatuk. Mit rontok el, nekem miért nem jön össze??????

Legjobb válasz: hát én nem tudom hogymiért nincs még barátod,de ha ez megnyugtat akkor azt mondom neked,még én sem csókolóztam,és nekem sem volt még barátom(tényleg)..16 vagyok..én is elgondolkozom néha h nekem miért nincsen,de majd lesz..rossz ránézni a barátnõmre az igaz,mert õ elõttem csókolózik a barátjával meg minden..de na és,lehet ha majd eljön az ideje,akkor azt fogom mondani,hogy nem is olyan jó...de vigyázz csak puszta annyiból hogy kiszeretnéd próbálni,ne menj bele,majd csak akkor ha szereted is...

hát én nem tudom hogymiért nincs még barátod, de ha ez megnyugtat akkor azt mondom neked, még én sem csókolóztam, és nekem sem volt még barátom(tényleg)..16 vagyok..én is elgondolkozom néha h nekem miért nincsen, de majd lesz..rossz ránézni a barátnõmre az igaz, mert õ elõttem csókolózik a barátjával meg minden..de na és, lehet ha majd eljön az ideje, akkor azt fogom mondani, hogy nem is olyan jó...de vigyázz csak puszta annyiból hogy kiszeretnéd próbálni, ne menj bele, majd csak akkor ha szereted is...
Szia. Hasonló cipõben járok én is szintén 17 évesen s elégge aggodtam emiatt. Néha, ha rossz napjaim vannak újra elõjön ez az érzés, hogy kéne már egy pasi, egy igazi pasi. Rájöttem, hogy ki kell lépni a magamban kialakitott ideális pasi képpbõl, mert így tényleg sosem találok vkit, és hogy eléggé otthonülõs típus vagyok ami rettentõen nagy hátrány...nekem is azt tanácsolták legyek nyitott, élvezzem a szabadságom s az életem, járjak el mindenhova, ismerkedjek emberekkel, járj nyitott szemmel, saját tapsztalatból mondom, hogy jópár alkalmat elszalasztottam figyelmetlenség miatt és mert nem gondoltam volna, hogy jééé én ténlyleg tetszettem neki, s kb mindig akkor jön rá az ember amikor má túl késõ. Ami fontos, hogy kétségbeesédbe ne menj bele bármilyen kapcsolatba, majdnem csúnyán megjártam én is emiatt. Szóval mindenképpen kitartás és türelem, majd aminek jönnie kell biztos meglesz, csak ki kell várni azt a kis idõt.:)
Á, fiú vagyok, 18, még nem volt barátnõm, elég [email protected] is érzem magam emiatt. Na mindegy. Ne hagyd hogy mások mondják meg hogy mi a jó neked. A tv-s pszichológusok meg úgyis hülyeségeket beszélnek. Majdcsak eljön a szerelem, csak járj nyitott szemmel =)
igaz, hogy én 16vagyok és most van egy komoly kapcsoltatom de elõtte nekem se volt és én is nagyon rosszul éreztem magam, hogy a körömben szinte már mindeki csókolózott meg már mennyi pasija volt meg hasonlók és én is teljesen el voltam keseredve pedig én is nyitott voltam de a próbálkozásaim mind befuccsoltak és mikor nem számítottam rá betört a hatalmas szerelem:) szóval ne aggódj!neked is eljön majd a nagy szerelem épp mikor nem is számítassz rá:) ;)
Én 18 és fél éves voltam, amikor elõször volt kapcsolatom. Akkor csókolóztam elõször. Sokaknak furcsa, valakinek ciki, valaki szerint dícsérendõ, hogy nem dobtam magam oda mindenkinek. Szerintem meg így alakult. Akkor jött el a szerelem. Nem éreztem, hogy jó dolog volt eddig várni, de nem is éreztem cikinek. Olyan nincs, hogy valaki kimaradjon ebbõl. Erre én soha nem gondoltam. Azóta már a második barátomat is "elfogyasztottam". Szóval beindulnak ezek a dolgok elõbb-utóbb. 17 évesen én is kétségbe voltam esve, hogy Úristen most mi lesz velem, a végén még egyedül fogok megvénülni, de ez a pánik egy hónap alatt kb. lement rólam. Körbenéztem, hogy nálam csúnyább, butább emberek is találnak maguknak párt, akkor én miért ne találnék. És láss csodát találtam. Sok mindent nem tudsz tenni. Legyél nyitott, járj el otthonról, élvezd az életed. Ne tedd tönkre a szingliként (milyen hülye szó már) leélt idõdet azzal, hogy ezen aggódsz. Fel a fejjel. Pszichomókusok szövegeivel meg ne foglalkozz. Én is normális vagyok, annak ellenére, hogy én sem 16 évesen ugrottam bele egy kapcsolatba.
énis 17éves vagyok ugyan srác..:) nekem sem votl még soha bnõm, nem is csókolóztam most érzem igazán azt h vki kellene magam mellé de nem igazán találom a helyem.:S pedig nemvagyok külsõleg csúnya v hasonlók. csak szimplán nem érdekelt eddig a szerelem fogalma.
Na azt hiszem én vezetk itt!:) 20 éves vagyok, igaz én is fiú, de még senkim sem volt...Elég rossz érzés, önbizalmam is 0, és ha így folytatom nekem nem is lesz senkim.Bulizni se lehet eljárni, itt nincs egy normális hely de tényleg...De neked több sikert kívánok, biztosan meg találod majd a párodat elõbb-utóbb!:) 20/F
Hát énis ilyen cipöben járok, ja csak persze 23 éves vagyok és fiú.Szerintem ne aggódj elfog jönni azaz alkalom, hogy találj párt magadnak.légy nyitott, laza, vidám.
Szia! Utolsó elõtti vagyok. Csak kíváncsi lennék hogyan alakult az életed. Szíven szúrt már Cupido?
Ne is dobd oda magad, csak úgy, vagy kíváncsiságból, esetleg hogy "legyen valaki". Én sajnos az utóbbit válsasztottam, és meg is bántam. Nem jó 20 évesen használt rongynak lenni!
bocs, elirtam:lotyót akartam.
Nyugodj meg, semmi jóból nem maradsz ki.Bár nekem 14éves koromban volt az elsõ barátom, és voltak még a sorban, de a szüzességemet csa 19éves koromban veszitettem el mert nem hagytam, hogy kihasználjanak.Sosem érdekelt mások véleménye, fõleg a mai kis ribiké, akik 15éves korukra, már túl vannak vagy 6 pasin mindentéren.Mindennek eljön az ideje.Légy büszke rá, hogy nem vagy logyó.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Miért nem jöhet el hozzád az igazi?
Aki azt mondja, hogy 17 évesen ciki ha nincs barátod az egy k*rva, már bocs, a többieknek igaza van mindenkihez eljön az igazi (Kivéve hozzám, már 13 éves korom óta tudom:) ) 18/F
Én nemhinném hogy 15-16 évesen a komoly kapcsolat a normális! És nem is szabad szerintem ilyenkor még komoylan venni a fiúkat, csak ismerkedj, flörtölj, élj társasági életet, adj magadra, és mosolyogj! Hidd el nem fogsz kimaradni a szerelembõl majd úgyis jön ha jönnie kell csak bízz magadban! Egyébként meg akkor jön amikor nem számítasz rá (tapasztalatból írom)! Ne érezd magad emiatt rosszul még mindig jobb mint ha már ki tudja hány fiú végigment volna rajtad 17 évesen még nem vagy lemaradva semmirõl! Sok sikert!
Hát öreg, ha ez megnyugtat annyi idõsen én is hasonló hülyeségeken gondolkodtam és hasonlóan nyomorultnak éreztem magam, aztán egyszer mindennek eljön az ideje. Én is közel 20 voltam az elsõ alkalomra azt nézzenek oda, rá fél évre már az 5.en is túl voltam. Én azt mondom egyszer el kell kezdeni és utána már teljesen sínen vagy ilyen téren, elkezdéshez pedig ajánlom az olyan lányokat akik nyitottak, esetleg egy picit nyomulósak is. Még ha nem is szívleled õket annyira (mert én sem) legalább tapasztalatot és önbizalmat szerzel rajtuk. Ki tudja, ha nem így alakult volna és az adott pillanatban kis visszahúzódó lettem volna még mindig most lehet h. nem lennék együtt azzal a nõvel akit szeretek és aki viszont szeret. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Ja elfeljetettem! Köszi, hogy válaszoltatok
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: Engem ez már nagyon régóta frusztrál. Talán azért, mert a tsomnak 14 éves kora óta megvan a barátja(23éves). Néha azt érzem, hogy tõlem is ezt várják el a szülõk, mindenki. Nincsenek barátaim, nem tudom miért egyedül vagyok és rohadtúl nyomorultúl érzem magam:(
A kérdező hozzászólása: Szia:) Ugyanott tartok, ahol eddig:(sajnos, de már nem is reménykedem. Senkivel nem volt kapcsolatom, max. kavarás vagy plátói szerelem... Nem tudom mi lesz velem, 18 és fél éves vagyok, és nem is éltem még...úgy érzem magam, mint akit csak sodornak az események...

14 éves lány vagyok és a barátaim közül már mindenkinek van vagy volt pasija és csókolózott. Szerintetek az gáz hogy nekem még nem volt senkim és még nem csókolóztam?

Legjobb válasz: Ezeregy ilyen kérdés van!Nem,nagyon nem gáz sõt nagyon jó!Nekem sem volt még barátom, én nem az ilyen kis páwákra bukok -.-"

Ezeregy ilyen kérdés van!Nem, nagyon nem gáz sõt nagyon jó!Nekem sem volt még barátom, én nem az ilyen kis páwákra bukok -.-"
Az a gáz, ha valaki az életkortól és a barátaitól/barátnõitõl teszi függõvé az ilyen dolgokat...nagyfokú éretlenségre vall. Képzeld, nekem elõször 20 évesen ért férfi a mellemhez, meg hozzám, aki azóta is a párom! Mivel érett, értelmes ember, tisztel(t) érte, és nagyon örült, hogy õ lehet az elsõ. Azt mondja épp ettõl (is) vagyok különleges neki, hogy nem álltam be a sorba, a tömeghajhász, idióta, magamutogató, erkölcstelen tiniribancok közé. 21/l
szerintem az gáz, hogy a barátnõid meg ilyen kiélt kis .....
Nem gáz! Majd lesz!
Nem gáz. Õk 16-18 évesen már megtört, elhasznált, kiélt lányok lesznek. Ennél te sokkal értékesebb leszel/vagy, hidd el. :)
Én is 14 éves vagyok. már csókolóztam de azt is csak 1-szer a volt pasimmal de nem volt annyira jó (vagyis nekem nem tatszett) és szerintem egyáltalán nem baj h te még nem jársz senkivel és még nem is csókolóztál :) meg am is...csak olyannal kezdj el járni, aki neked szimpi, jól bánik veled, szeret, tisztel és nem egy bunkó -.- a többi meg majd magától kialakul :D
Nem.. Ne állj be a sorba a többi közé, mert jobb ha más vagy. Van aki persze nem nézi ezt jó szemmel, de az csak éretlen, vagy igy próbálja leplezni hogy õ már nem különleges hanem közönséges.. Sose járj valakivel csak azért mert kell egy fiú, csak akkor ha tetszik neked, stb.
Ilyen idõs koromba még nekem se volt. Középiskola elsõ évének a közepébe lett és azóta eggyütt vagyunk. :-)

16 éves vagyok és szeretnék kicsit elszakadni itthonról és a szüleimtől csak ők ezt nem nagyon engedik. Pl hétvégén ők elakarnak utazni én meg inkább a barátaimmal maradnék de ezt nem értik meg. Szerintetek mit csináljak? én gondolkozok rosszul?

Legjobb válasz: Tisztet Fuuton! A serdülõkorú fiatalok mehetnékje nem minden esetben csavargás. (Jómagam is szeretett otthon ülni, de a hadseregbe való bekerülés óta, ez teljesen megváltozott.) A kérdésre válaszolva: Ez teljesen normális, nem gondolkozol rosszul. Célszerû megegyezni a szülõkkel, hogy elutazol velük, de következõ héten a barátaiddal maradnál. Ha huzamosabban nem engedik, akkor túlságosan féltenek. Ez nem minden esetben jó. A túlzott elõvigyázatosság a felmérések szerint sokkal jobban veszélyezteti a fiatal korosztályt. Amit akkor nem tehettél meg, 20-30 éves kor után pótolódik be. Nem vagyok specialista, de próbáld megtalálni velük a közös hangot.

Tisztet Fuuton! A serdülõkorú fiatalok mehetnékje nem minden esetben csavargás. (Jómagam is szeretett otthon ülni, de a hadseregbe való bekerülés óta, ez teljesen megváltozott.) A kérdésre válaszolva: Ez teljesen normális, nem gondolkozol rosszul. Célszerû megegyezni a szülõkkel, hogy elutazol velük, de következõ héten a barátaiddal maradnál. Ha huzamosabban nem engedik, akkor túlságosan féltenek. Ez nem minden esetben jó. A túlzott elõvigyázatosság a felmérések szerint sokkal jobban veszélyezteti a fiatal korosztályt. Amit akkor nem tehettél meg, 20-30 éves kor után pótolódik be. Nem vagyok specialista, de próbáld megtalálni velük a közös hangot.
Sok ismerõsöm ilyen, mint te, én viszont itthon szoktam lenni a szüleimmel. Szerintem semmi jó nem származik belõle, hogy ha csavarogsz.
A kérdező hozzászólása: nemis az h csavarognék csak szeretnék kicsit függetlenebb lenni
A kérdező hozzászólása: ezt énis így látom csak nehéz elfogadtatni velük h 16 vagyok.és igen.túlzottan féltenek.pl kivannak akadva ha órák után fél órát elmegyek a haverokkal.háromra otthon szoktam lenni de ez nemtetszik nekik...és nemtudom h mit csináljak..:/
Délután, vagy hajnali 3?
A kérdező hozzászólása: délután 3
16 évesen még nem szakadhatsz el a szüleittõl, hiszen még kiskorú vagy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!