Találatok a következő kifejezésre: A barátom éves és (635 db)

Mit tegyek, hogy elfogadják a barátom? 5 év van köztünk, apukámék ismerik, 15 vagyok (Lány) a barátom 20 és tiltanak. Miért? Ismerik is. Volt 21 éves barátom is. Engedték nem szóltak semmit. Mért van? :S

Legjobb válasz: hát az 5év, akkor nem lenne gond, ha legalább 18lennél... a 21éves barátodnál még elhitték hogy "jó"párod lesz és komoly, de ezek után kicsit jobban féltenek...

hát az 5év, akkor nem lenne gond, ha legalább 18lennél... a 21éves barátodnál még elhitték hogy "jó"párod lesz és komoly, de ezek után kicsit jobban féltenek...
Kicsit értsd meg az õ szituációjukat is. Hagyjál idõt nekik, ha látják, hogy nem csak arra kellesz neki és nem egy futó kis dolog lesz akkor meg fognak vele békélni. Féltenek ennyi. 28/F
A kérdező hozzászólása: fél évig jártam a 21 éves pasimmal és azért szakitottunk mert a haverja hajtott rám és összevesztünk és vége lett. És a fiútól tiltanak, de nem értik, meg hogy õ más most.. Tök komolyam gondolja. Apukám elé is állt, hogy becsül szeret ded nem érti a 20 éves pasim, hogy miért tiltanak.. Megmondta apukámnak, nem arra kellek neki és megnyugodhat, de apukám nem is figyel rá.. Anyukám 14 éves volt apukám 21 mikor összejöttek!! Azóta együtt vannak. Anyukámnak õ az elsõ pasija!
Igen, minden 15 éves azt gondolja, hogy ez most más, ez most komoly, aztán meg koppannak egy nagyot. Lehet nem jól tudom, de ez nem esik bele a pedofília hatáskörébe?
Nem jól tudod, 14 éves kor után már járhatnak. Ha mondjuk 13 lenne, az lenne már más tészta.
anyum 15 volt mikor járni kezdett elsõ barátjával, a 22 éves apummal. :D Na és? Figyelj, az azért durvább, ebbõl simán lehet még életre szóló kapcsolat... Vagy csak hosszú. Szerintem apucinak megkéne mondani, hogy mindenki saját magából indul ki...

Szóval én 12 éves lány vagyok, a barátom 14. és ő már nagyon akar szexelni de én korainak érzem. Szerintetek mit tegyek? Nem akarom megbántani őt sem, de azért nem szeretném 12 évesen elveszteni a aszüzességemet.

Legjobb válasz: Semmi olyat ne csinálj, amit nem akarsz. Ha ezért szakít veled, akkor sosem gondolta komolyan. 12 évesen még nagyon nagyon korai. És a 14 sem sokkal idõsebb.

Semmi olyat ne csinálj, amit nem akarsz. Ha ezért szakít veled, akkor sosem gondolta komolyan. 12 évesen még nagyon nagyon korai. És a 14 sem sokkal idõsebb.
Hát ne is!
Ne hülyéskedjetek. Még babáznod kéne 12 évesen, nem a szexre gondolni...és a barátod hozzáállása is rossz, neki is a lego való még. Üdv 20/L
Egyáltalán minek egy 12 évesnek hapsi?? Úristen.....
az ilyen kérdéseken akadok ki teljesen...mit tegyél? dobd ki a csávót, ilyet kér egy 12 évestõl..hagyjuk már nagyon korai.... inkább a barátnõiddel hülyéskedj meg tanulj, ne pedig ilyeneken törd a buksid :)
Durva hogy 18 évesen már én is mondogathatom hogy "Bezzeg az én idõmben..." Mi ennyi idõsen nagyban gombfociztunk meg ilyesmi, nem pedig csajoztunk meg agyba-fõbe... Szégyen hogy itt tart a világ. Ezért tart az ország is ott ahol, és ezért lesz csak rosszabb. Pár év múlva már 8 évesek fogják feltenni ezt a kérdést... 18/F
Szerintem ne írkálj ide..ez egy 18 éven felülieknek szóló topik.. Egyébként teljesen igazuk van az elõttem szólóknak..12 éves vagy!Ilyenkor barát sem kell, nemhogy szex.Ennyi idõsen ilyesminek eszedbe sem kéne jutni..még 14 évesen sem!Különben is, mennyi ideje vagytok együtt?!Már ha egyáltalán beszélhetünk "együttlétrõl"..
Csak egyetlen tanács.Ha te nem akarod, akkor ne csináld.Mondd meg neki, hogy ezzel még várni akarsz, ha megérti akkor nagyszerû, ha meg nem, akkor egyértelmû, hogy nem szeret és csak "azt" akarja mert egy 14 éves kanos kölyök :)
kamu
HIV+
én 16 vok de én még birok várni akk egy 14 éves huzzon már a g**be mit akar a f*a se áll lolXD
sziiia. ha komolyan kérdezed, akkor: ne feküdjél le vele. csak azt akarja tõled. amugy sztem is elég fiatal vagy ahhoz is hogy barátod elgyen. de az még oké, de ne a szexen járjon az eszed.
Fake
jesszus..... Látom neked sincs meg a magadhoz való eszed !
Én is 12 éves vagyok, bolt barátom is, de arca puszinál nem volt több! :O Neked se legyen, hidd el nekem! (Tudom, tudom, de én kortársa vagyok :P)
Semmiképpen ne menj bele! Te még nagyon fiatal vagy! Puszinál még ne legyen több köztetek legalább 2 évig!
Ez mind a MÉDIA!Mást sem tudnak sugározni csak az ilyen témájú dolgokat + még a többi amit ép eszû ember nem "ad el" és nem tesz fel a netre
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!!!! Igazatok volt, ugyanis szakitott velem mert megmondtam neki hogy én még nem akarom...

15 éves magyar lány vgayok de a barátom cigány és ezért a szüleim tiltanak töle pedig már 2 éve járunk de így nagyon nehéz. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem azért tiltanak, mert ilyen fiatal vagy? 13 évesen engem se támogattak volna. Se magyar fiúval, se romával. Senkivel.

Nem azért tiltanak, mert ilyen fiatal vagy? 13 évesen engem se támogattak volna. Se magyar fiúval, se romával. Senkivel.
30 éves korodra, miután elegendõ mennyiségû híradót megnéztél, érteni fogod, hogy anyádék miért tiltottak a csávótól.
Anyudéknak van eszük, neked nincs, mert a "szerelem" elvette. Hallgass rájuk. :)
Milyen családból származik? Úgy értve, hogy gazdag-szegény. Lopós vagy tisztességes?
15 éves lányomat még a magyar fiúktól is tiltanám. Jó, hogy ma már nem az oviba kezdenek járni a gyerekek.
Elõtted áll az élet, nem õ lesz az egyetlen..;) Amúgy meg én is tiltanám a lányom, ha ilyen lenne..
15 évesen, Jesszus! Se cigánnyal se magyarral, senkivel nem támogatnám! 13 éves korod óta, pláne! Nem lennék a szüleid helyében. Amúgy a cigányokkal nincs semmi bajom, és ha tényleg tisztességes családról van szó, akkor nem lenne problémám ezzel, ha legalább 3 évvel idõsebb lennél. De hogy 13 éves korod óta jártok, ez kiüti a biztosítékot nálam.
Hát.. megbeszélném a szüleimmel, hogy rendes gyerek..bemutatnám, hoznám hozzánk, hogy ismerjék meg a szüleim
Majd fogod bánni, hogy nem hallgattál anyukádékra. Nekem 15 évesen kezdõdött az elsõ kapcsolatom, 3 évig tartott, tehát nem csak "egy éjszakás" jellegû volt. Még is nagyon bánom. Nem roma volt az illetõ, de nagyon aljas ember. Bár hallgattam volna a szüleimre, mikor azt mondták nem lesz ennek jó vége. Eltelik pár év, be nõ a fejed lágya és rá jössz, hinni kellett volna nekik. Na de mindenkinek van tanuló pénze.
duplafalú óvszerrel
Addig nincs baj, amíg nem hajszol bele felelõtlenül a drogozás, piálás és cigizés világába. Ja! És csak is óvszerrel!!!
a cigány már megvan. a te tanácsod csak akkor használható ha adtak a cigány mellé idõgépet is...
Cigánnyal? SOHA! :) Nézz meg jó pár esetet, mi lett az ilyenbõl. A lány otthagyta a cigány pedig megölte! Ne kockáztass, és NE KEVEREDJ! Magyar-magyarral, cigány-cigánnyal!! Mikor láttál te egy kutyát párosodni egy macskával???
Nem kioktatni szeretnélek, de 15 évesen inkább kellene hallgatnod azokra az emberekre, akik nevelnek, szeretnek, eltartanak és taníttatnak és akkor is melletted állnak majd, ha az elsõ igazi nagy csalódás fog érni, mert hidd el lesz ilyen! Ameddig a szüleid tartanak el addig sajnos vagy nem sajnos, de õk mondják meg, hogy mi van. Ha annyira szerelmes vagy ebbe a fiúba, akkor nincs más hátra: viselned kell a következményeit és a felelõsségét a kapcsolatotoknak. Érdemes lenne átgondolnod, hogy érdemes-e harcolnod egy ilyen kapcsolatért csupán 15 évesen? Remélem, hogy nem hiszed azt, hogy majd ezzel a fiúval fogod leélni az életedet... 15 évesen még nem lehetsz biztos ebben. Feltételezem, hogy ezt azért belátod. Én a helyedben nem viaskodnék a szüleimmel, mert amikor már nem lesz meg ez a barátod, akkor a szüleid még mindig élni fognak, és nem hiszem, hogy olyan jó érzés lenne szembesülni azzal, hogy egy olyan fiú miatt romlott meg a kapcsolat a szüleiddel, akivel már évek óta szakítottatok. Gondold át ezeket a dolgokat és mérlegelj! És soha ne felejtsd el, hogy a döntéseidnek következménye van az életedre nézve (társas kapcsolatok, tanulmányok, életvitel, munka), amiért neked kell vállalnod a felelõsséget! Megéri mindezt a nyakadba venni 15 évesen???
Rossz a szüleid viselkedése. A tiltás mikro vágysz rá csak hamis felértékelõdést okoz. S végül csak nála találsz jó szót, de ki tudja nem változik e meg a viselkedése amikor már függsz tõle. Ha a szüleid nem elég felelõssek hogy a valódi problémát kezeljék, akkor neked kell felelõsnek lenned. Menj el orvoshoz és irass fel neked való fogamzásgátlót s alaposan tanuld meg hogyan kell megfelelõen használni, hogy még véletlenül se es teherbe tizen x évesen. Akkor ha elkezded kiismerni a családodat s igazuk lesz az elöttem szólóknak szabadon távozhatsz, nem kell hátrhagynod a gyerekedet. Mert ha igazuk van az elöttem szólóknak akkor visszazatartják a családi pótlék miatt, a szüleid nélkül meg nem fogod tudni egyedül felnevelni. Szóval arra nagyon vigyázz gyerek ne legyen.
Láttad már, hogyan megy egy cigány házaspár, pár az utcán? A nõ mindig legalább 2-3 lépéssel a férfi után! Ez nálunk nem megy, de náluk ez elfogadott, mert ez náluk õsi szokás.
Nem irigylem a szüleidet. Szeretnék, ha boldog lennél, de tudják, hogy vele nem lehetsz az hosszú távon. A két kultúra nem jön össze. A cigányokat visszahúzza a család, a közösségük. Te soha nem lehetsz köztük egyenrangú.Náluk törvény, hogy a magyarnak adott szó nem számít, a te igényeid nem számítanak, és köztük te vagy az utolsó.
Aki egy 13 éves lánnyal összseszûri a levet, becsületes nem lehet... És én sem hagynám, attól függetlenül, hogy cigány-e vagy sem.
A mai sztereotípiák miatt ne csodálkozz! Nekem nagyon rossz tapasztalatom van a cigány-magyar kapcsolatokról, pedig a srác egyetemet végzett igen jó eredménnyel(itt ismerkedtünk meg), nem tudom hány nyelvvizsgával, eminens tanuló, mindenki kedvence, kedves, aranyos, közvetlen. Mégis életem legnagyobb pofonjait adta, ha a földön voltam, belém rúgott, stb(képletesen)Évekbe telt(vagy talán még most sem teljesen)mire össze tudtam magam szedni. Nyilván lehet ezt más pasi is megtette volna. Valahogy megértelek téged is, de a szüleidet is. Mikor a rózsaszín köd beborított, akkor nem érdekelt senki és semmi, el tudtam képzelni magam körül akár 4-5 kis fekete lurkót, nem érdekelt senki véleménye, szerettem és kész. Mindenkivel képes voltam szembe menni érte/értünk. Aztán ahogy ez elillant, rájöttem, hogy nem lett volna ez olyan jó dolog. Nem mert rasszista vagyok, csak alapvetõen más kultúra, ebbõl adódóan sok konfliktus. Nem is nagyon tudok érdemben mit tanácsolni, pedig ezt szeretnéd:( Nehéz dolog...De még csak 15 vagy, annyi minden fog történni még veled. Én mikor megismerkedtünk 22 voltam, szóval idõsebb, tapasztaltabb. Várj még mindenféle hirtelen döntéssel. Ez az egy, ami eszembe jut:)
Nem közvetlen családban, de tudok magyar lány-cigány fiú eseteket, ott pedig nagyon sok esetben, ha komolyabbra fordult a dolog, a magyar lányok is lecsúsztak, teherbe estek (ennyire erõs a cigányok közege) , aztán a "rendes" cigánypali elkezdte õket püfölni, meg bezárni a putriba, merthogy nem mehetnek sehová (õk félreléphetnek, az nem baj). Azon is gondolkozz el, hogy beillesz-e egy hangos cigánytelepi család közé...mert ott vagy olyanná válsz, mint õk, vagy kiutálnak. Némelyik közösségük pedig akkor is utál, ha alkalmazkodsz, mert magyar vagy, ..
Hát...az én öcsémnek 2 komoly kapcsolata volt cigány lánnyal. Az elõsvel 16 évesen. Nekünk sme tetszett, de beletörõdtünk, mert öcsém belázadt, és oda, a telepre költözött. Kiscsaj teherbe esett, tesóm 17 évesen apa lett, de még azelõtt majdnem börtönbe került valami hülyeségért, ahol a bíróságon a "sógorai" meg azok a "milyen rendesek" magukról rá terelték a sarat. De még akkor sem kapcsolt. Amikor otthagyta a csajt, aránylag hamar leszálltak róla (a lány beleszeretett egy cigány gyerekbe ) , de elsõ dolguk az volt, hogy pereljenek gyerektartásért. (azóta is fizet) Második eset: nemrég lett vége a kapcsolatnak, itt is mondtuk, hogy ne kövesse el mégegyszer ezt a hibát, de megint csak durciskodott, ekkor már tesóm dolgozott, a kiscigány lány meg vetetett vele ruhákat, kifestette vele a házukat, állandóan rajta lógott, tesóm a munkát is elhanyagolta, kirúgták. Aztán nem tudom a szakítás okát, de megtörtént, a kiscsaj meg ráküldött egy cigány embert, hogy verje meg. (Szerencsére csak lefejelte). És szerintem még most sem fogja békén hagyni. Ezek az én tesóm tapasztalatai, remélem, neked nem kell majd jó nagyot pofára esned, ha majd komolyabbra fordul a dolog.
én a szüleid helyébe azonnal kitagadnálak és takarodhatnál a cigudhoz
ha a sok cigány bûnözõ miatt így gondolkodtok az összesrõl nem csoda ha a normálisak sem kapnak munkát és akkor csodálkoztok h szegények..
Szegény de tisztességes, és cigány? Paradoxon, nem létezik ilyen:D Majd ha neked is lesz gyereked, megérted, mirõl beszélnek. Nem kell rasszizmusra nevelni senkit, a cigók önmaguk ellen hívják ki a sorsot a viselkedésükkel.
de az nem biztos hogy igazuk is van mert tiltják, nem kell általánosítani nem minden roma bûnözõ. (csak nagyon sok, ez tény). és én nem azt még érteném hogy 13 évesen tiltották, de 15 évesen? Na ne már..
A kérdező hozzászólása: szegény de tisztességes családból származik
Én se engedném, még az hiányzik hogy az unokám félig cigány legyen a végén. XÐÐ

1 éves kapcsolatban már unom, hogy mindig velem akar lenni a barátnôm és nem tudok kettesben beszélgetni más lányokkal. Szakító-ok neked, ha állandóan a nyakadon csüng? Eltaszajtsam?

Legjobb válasz: Hát õ a barátnõd, ki mással legyen? Ha zavar a jelenléte, és így beszélsz róla, akkor te már nem hiszem, hogy szereted õt.

Hát õ a barátnõd, ki mással legyen? Ha zavar a jelenléte, és így beszélsz róla, akkor te már nem hiszem, hogy szereted õt.
egyetértek az elsõvel... ahogy a csajról beszélsz, inkább szakíts vele (eltaszajtás? ki a jó égnek hiszed te magad? én nem bírtam volna egy évet veled, ha így beszélsz a lányokról). nyilván szeretne veled lenni, de te a rövidke kérdésed alapján más lányokkal szeretnél szórakozni. pont.
el ha ilyenek felmerülnek benned
De hogyha a te szemszögedbõl közelítjük meg a dolgot, akkor meg csak szimplán beszéld meg vele a dolgot.. Az hogy annyira ragaszkodik hozzá azt jelenti, hogy szeret. Az a legfontosabb kérdés, hogy te szereted-e õt? Ha nem akkor nincs értelme együtt maradnotok.
Igaza van az elsõnek, ha már így beszélsz róla, akkor ez nem egy hûûûde nagyon szeretem az én kicsi csillagomat kapcsolat.
Rohadtul szeretheted ha így beszélsz róla. Nem azzal van itt a gond h nem akarsz mindig vele lenni. Erre még azt mondanám h beszéljétek meg. DE te nem magadra akarsz idõt hanem MÁS NÕKKEL AKARSZ FOGLALKOZNI. Na erre már azt mondom h jobban jár szegény csaj ha elhagyod.
A kérdező hozzászólása: Te tiszta nyomi vagy 16-os. Örülök hogy nem kell ilyen hárpiák szabályai szerint élnem. Nem tudom mit kel fenn akadni azon, hogy kettesben akarok lenni lányokkal. Ti totál össze vagytok nôve a párotokkal, vagy mi a bré bajotok van?
én értem mit mondasz, de ez egybõl a kérdésbõl nem jön le, már bocs, a kérdésbõl az jön le, hogy "kidobjam-e, mert állandóan a nyakamon lóg?" pedig te úgy értetted hogy "szakítóok lehet-e az, ha nem hagy nekem teret?" és szakítóoknak szerintem csak akkor, HA megbeszéltétek, de nem akar változtatni ezen. tudasd vele amit velünk, hogy szereted õt, nem akarod elhagyni, de kiskorod óta lánybarátaid vannak, szeretnél velük is idõt tölteni.. ha szeret, megérti, ha nem, akkor már nincs nagyon más hátra, neki lecke lesz..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 18as! Egy ilyen választ vártam, mert eddig nekem sem sikerült jól megfogalmaznom mi is az igazi kínom! Kösz! :)
#18as vagyok. örülök hogy segíthettem:)
Annyira szánalmas vagy. :/ Minek neked egyáltalán kapcsolat/barátnõ? Nagyon undorító, ahogyan beszélsz róla, szerintem szakíts vele, mert õ valószínûleg szeret téged, te pedig csak szórakozol vele. Komolytalan hülye gyerek vagy!
Szerintem egyszerûen csak meg kellene beszélnetek. Szerintem ez alap egy kapcsolatban, ha valakit szeretsz, hogy megbeszéled vele a problémákat, mert nem szeretnéd elveszíteni stb. De ha neked az a könnyebb megoldás, hogy dobod, minthogy megold a problémákat az gáz. Szóval részedrõl ez nem lenne egy felnõttes megoldás!
Utolsó vagyok. Figyelj, addig jó volt, amikor nem volt probléma vele, most meg, hogy azt írod rajtad lóg, már nyûg neked? Te abszolút nem szereted ezt a lányt és egy komoly kapcsolathoz is éretlen vagy!
Sztem meg rohadtul nem alapvetõ. Miért is akarsz minden áron kettesben lenni más lányokkal??? Ha tényleg csak barátság akkor nem zavarna h ott a barátnõd. Az én páromnak sosem okoz gondot ha mellette vagyok. SÕT õ hív magával mindig ha megy valahova. Neki is vannak nõ nemû barátai és akkor sem zavarja ha ott vagyok, mikor velük beszél. Be is mutatott minden haverjának. Nem szereted te ezt a csajt. Csak nyûg neked, mert te közben ismerkednél. Õ meg csak maradjon otthon és ha szex kell tegye szét a lábát.
A kérdező hozzászólása: Nekem az lesz szakító ok, hogy ô ne, hagy engem kettrsben lányokkal. Szerintem ez alapvetô volna...
* hogy te
Az a szakítóokhgbte más lányokkal KETTESBEN akarsz beszélgetni...igen
Az már rég rossz, ha nyûg neked a barátnõd. Szerintem az pozitív dolog, hogy ragaszkodik hozzád és veled akar lenni, bár ezt is túlzásba lehet vinni. Ha ennyire zavar, beszéld meg vele! Meg akkor milyen csajt akarsz, akit nem érdekel hogy mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Figyelj 9es te nagyon be vagy szükülve, hallod-e kispajtás. Akarok más lányokkal foglalkozni, mert kamasz korom óta fôképp lány barátaim vannak, velük lógok, velük érzem jól magam. Aztán itt ez a lány aki miatt elszegényesedett a többi lánnyal a kapcsolatom és mostanában kezd betelni a pohár, hogy nem tölthetek estét más lányoknál...8
én örülnék ha csak velem foglalkzna :) )
Én értem a kérdezõt...mármint szép és jó egy kapcsolat, de kell egy kis szabadság, privát szféra...pl párommal mi volt h direkt megbeszéltük h havonta egyszer külön megyünk el szórakozni...õ a haverokkal és barátnõimmel. (egy szabad este kell) Szerintem zavaró ha a másik megfolyt a szeretetével, és terhelõ...de csak ezért nem kell szakítani. Beszéld meg vele, hogy ez így nem jó, és próbáljatok meg ezen változtatni.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon-nagyon szeretem. De zavar hogy nem tudok más lányokkal foglalkozni már hosszú ideje :(
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem ôt, csak több levegôre van szükségem. Azért fontolgatom, hogy kidobom a rákba, mert megôrjít hogy állandóan velem foglalkozik. A korábbi barátnô akit tartottam meg ponthogy túl ritkán foglalkozott velem... reménykedek hogy a következô mellett élni is tudom az életem, meg szeretjük is egymást.
Jobb is ha békén hagyod... nem érdemled meg szerencsétlent....

Én 17 éves lány vagyok (2éve nem szűz), a barátom 19 és még szűz. Okozhat ez valamiféle problémát kettőnk között?

Engem nem zavar, hogy ? még sz?z,de nem biztos, hogy elég határozottnak érzem magam arra, hogy velem legyen el?ször...szerintetek kellemetlen lesz nekem, hogy ? még teljesen tapasztalatlan, de én már nem?

Legjobb válasz: Nem lesz semmi gond, nyugodj meg:) Gondolj bele: mi van, ha 2 tapasztalatlan ember fekszik le egymással? Elõbb vagy utóbb mégis sikerül nekik, hiszen a vérükben van:D Lazulj el, és minden rendben lesz ;) N/17

Nem tudom te mit szóltál volna, hogy az a srác, aki elvette a szüzességed azért nem akart volna veled lefeküdni, mert tapasztalatlan vagy.
Nem lesz semmi gond, nyugodj meg:) Gondolj bele: mi van, ha 2 tapasztalatlan ember fekszik le egymással? Elõbb vagy utóbb mégis sikerül nekik, hiszen a vérükben van:D Lazulj el, és minden rendben lesz ;) N/17
Na haragudj, hogy ezt mondom, de nem járnék olyan sráccal, akinél tapasztaltabb vagyok. Ez még nem gond, mivel szûz vagyok...de pl így sem járnék szûz pasival. Szeretem ha egy srác tudja mi a dolga és ha õ irányít. Én meg ha nem akarok valamit csak azt mondom, állj. Persze ha téged ez nem zavar, akkor szerintem nem lesz gond. De minél hamarabb fektesd le :)
Inkább gyere hozzám baby, segítek neked
ma 16:49- Mi van akkor ha két tapasztalatlan fekszik le egymással?? Nem hiszed el, hogy az csodálatosan is "elsülhet"?? Hihetetlen, hogy milyen egyesek felfogása. Kedves kérdezõ: szerintem nem lesz kellemetlen se neked, se neki. Ha megvan a kölcsönös bizalom és SZERELEM, akkor a maga módján tökéletes lesz! Engedd el magad, és tedd a dolgod, hidd el, hogy õ is tudni fogja mit kell tennie. :) E 21/N
16:41-es vagyok.Az hogy tapasztaltabb vagy nem probléma.Fogd fel úgy hogy mutathatsz neki egy csomó új fantasztikus dolgot.És ha tetszik majd neki akkor mindig emlékezni fog rád...és nem csak azért mert te voltál neki az elsõ:D
Ha azt mondom, hogy lehet probléma akkor nem fekszel le vele?
A kérdező hozzászólása: paraszt :/ :D
igen okozhat problémát, a barátod kanos lesz és megdugja a pincsidet
A kérdező hozzászólása: ha azt mondod, hogy lesz, akkor is lefekszunk, csak ilyen helyzetbe még nem kerültem, és ezért furcsa. Az eddigi kapcsolataimban (a legutóbbi pl 15 hónapig tartott) mindig a barátom volt a tapasztaltabb.... most pedig én vagyok az, és ez olyan érdekes érzéssel tölt el :D :D
Ez fordított esetben szokott inkább megtörténni.Hogy a fiú idõsebb és nem szûz a lány viszont igen.És akkor is átesnek rajta.Ez nem olyan meglepõ dolog.És ha szeretitek egymást akkor ez nem lehet akadály.
Ne parázz azon, hogy te leszel neki az elsõ. Ez a fiúknál annyira nem mérvadó. Csak ha vannak hibái, akkor azokat oszd meg vele, de természetesen finoman :D
Vedd kezedbe az irányítást és mindkettõtöknek jó lesz.
Legyél önzõ! Ha szûz a pasid, akkor alakítható! Te mondod meg neki, hogy mit és hogyan, mivel te vagy a tapasztalt nõ, mindent meg fog neked tenni! Használd ki a lehetõséget (persze jó értelemben) és sok sikert hozzá! És örülnénk ha megtudnánk, hogy mi lett a dologból! :D
Szerintem még nem igazán tapasztalt, túlságosan izgul, hogy jól teljesítsen és emiatt van!
lehet még szûz és gátlásos
Ez majdhogynem bók :) De komolyan, ha nagyon izgul, nagyon kíván, nagyon teljesíteni akar, akkor elõfordulhat ilyen... :)

17 éves fiúnak milyen méretű bőrkesztyű a jó? A barátomnak lenne, és egyedül venném meg neki mert ajándék.

Legjobb válasz: Ez nem korosztályhoz van kötve, hanem kézmérethez ... Van szemmértéked, eltudod dönteni. :)

Ez nem korosztályhoz van kötve, hanem kézmérethez ... Van szemmértéked, eltudod dönteni. :)
Mikor alszik, mérd le :D
sokkal édesebb ha a saját kezedhez méred le a kezét:) és az nem is feltûnõ:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

19 éves vagyok a barátom rendőr és a múltkor hazavitt a járőrkocsijával, pont szolgálatban volt. Félóráig smároltunk a kocsiban, én még szűz vagyok, és majdnem kielégítettem orálisan. Mit tegyek?

azt mondta nem akarja kihasználni a helyzetet,de ? is akarja.pont mennie kellet, de azóta olyan furák vagyunk.mit tegyek?azt mondja szeret, de nem tudom.talán látott minket valaki?és nem mondja meg?vagy csalódott bennem? segítsenek, köszönöm!

Legjobb válasz: nagy valószínûséggel azt akarja hogy elégítsd ki orálisan, és akkor finoman fogalmaztam. Te hogy érzed, hogy õ valóban szeret téged, vagy csak egy nõ vagy a számára, aki a kielégülést jelenti? Mert nem láttam volna, hogy nagy érzelmekrõl írtál volna. Kihasználni meg ne hagyd magad.

nagy valószínûséggel azt akarja hogy elégítsd ki orálisan, és akkor finoman fogalmaztam. Te hogy érzed, hogy õ valóban szeret téged, vagy csak egy nõ vagy a számára, aki a kielégülést jelenti? Mert nem láttam volna, hogy nagy érzelmekrõl írtál volna. Kihasználni meg ne hagyd magad.
Hú, hát ha képes volt nemet mondani, miközben te hajlandó lettél volna rá, akkor tényleg szerethet.:D
nah figyelj. azért nem akarta mert nagyon RENDES és azt szeretné, ha normális módon veszítenéd el a szüzességedet... nem hipp hopp 5 perc alatt munkaidõben. beszélj meg vele egy idõpontot.
Most nem azért, de szolgálatban, amikor dolgozik, már az is bõven elég, hogy a járõrkocsival hazavitt. Szerintem még az is benne van a pakliban, hogy megbánta, hogy nem vette komolyan a munkáját, és azért õt bármikor riaszthatják, te meg közben éppen dolgozol rajta. Az én barátomnak meg sem fordult a fejében sohasem, hogy munka közben találkozzunk, pedig sajnos kevés idõt tudunk együtt tölteni, mert elég hosszúak a szolgálatok. Az meg végképp nem fordult meg a fejében szerintem, hogy a járõrkocsival, amit használ, engem fuvarozzon. Az elsõ jótanácsom, hogy munkaidõ közben hagyd békén. Szerinted a kollégái mit gondolhatnak? Arra nem gondoltál, hogy valaki esetleg szóva tette, hogy munka helyett, veled volt? Második jótanácsom, hogy beszéld meg vele, ne tõlünk várj tanácsot, mi csak tippelni tudunk. Ha szeret, és te is szereted, akkor bíztok egymásban annyira, hogy egy ilyen dolgot meg tudjatok beszélni.
A kérdező hozzászólása: de ez az, hogy nem akarta hogy kielégítsem, pedig még merevedése is volt.azt mondta mert szeret. mit tegyek, mit higgyek?
Mit akarsz, rendõr. Ha kocsiban csináltátok volna, elvbõl meg kellett volna büntetnie magát!
A kérdező hozzászólása: mi is azért taliztunk mert keveset taliztunk.az én hibám mert beindultam de ha szeretem!
A kérdező hozzászólása: igazad van.köszönöm válaszod.
lassan 4 év..mi lett végül? :)

En 16 eves leszek es a baratom 17. es minden nap pont ugy faj a hasam mit havi elott szokott. Akkor miert faj a hasam ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy, akkor azért, mert a méh növekszik. Védekezni szoktatok?

Ha terhes vagy, akkor azért, mert a méh növekszik. Védekezni szoktatok?
Amikor én terhes voltam, nekem is úgy fájt, mintha meg akarna jönni. Szerintem menj nõgyógyászhoz.
Ha téyleg terhes vagy, akkor attól még fájhat a hasad. Én is így voltam ezzel.
Hát jól fiatalon terveziktek ti a gyereket.Kiváncsi vagyok hogy a kedves szülõk mit szólnak majd az unokához :)

Hány évesen kezdtek el foglalkoztatni a pasik/csajok és hány évesen volt először barátod/barátnőd?

Legjobb válasz: Nekem 15-16 éves korom körül lehetett volna barátnõm, nem is egy, de akkor még nem foglalkoztattak. Azóta meg nem is volt egy sem, pedig most 21 évesen már igencsak foglalkoztatnak.

Nekem 15-16 éves korom körül lehetett volna barátnõm, nem is egy, de akkor még nem foglalkoztattak. Azóta meg nem is volt egy sem, pedig most 21 évesen már igencsak foglalkoztatnak.
13 körül már foglalkoztatott (persze ne a testi részre gondoljatok, hanem, hogy valaki szeressen, viszont szeressem, jól meglegyünk), és 16 éves koromban lett egy barátom, akivel azóta is együtt vagyok. 21/L
Nálunk már általános iskolában is voltak nagy szerelmek.. Nem tudom hogy ez olyan különleges-e :O Persze akkor semmi nem volt, csak szerelmesek voltunk egymásba, és nagy dolognak számított ha hazakísért a fiú.. Másnap pedig ha megtudták az osztálytársak, akkor folyamatosan "húúú"-ztak :D Na érted :D Egyébként olyan barátom akivel csókolóztam is, 13 évesen volt elõször. Aztán akivel már úgy együtt voltam, akkor voltam 15 éves, de vele azóta is együtt vagyunk ;) 17l
14 voltam. Akkor is volt elõször barátom.
A pasik 15, 16 évesen, csajok meg 18. 22/L
11 éves korom óta foglalkoztattak, és 12 éves koromba volt elõször pasim. .)
13 éves korom óta érdekelnek a pasik.Akkor már barátnõimmel néztük a fiúkat és mondtuk, hûû milyen jól néz ki, meg ilyenek. Barátom még nem volt. 15/L
2napos lehettem kb, már akkor is a szomszéd kis lányal osztoztunk a cumin, azóta is együtt vagyunk
14 éves korom óta "foglalkoztatnak". Most vagyok 21 és még nem volt barátnõm...
Áááááá bocs, azóta jött még válasz, amikor írtam hogy utolsó vagyok:D Szóval erre értettem: A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:49
Utolsó vagyok. Visszaolvasva az utolsó mondatom elég értelmetlen, de remélem érted a lényeget :D Szóval akivel szeretkeztem, azzal vagyok együtt 2 éve.
12 éves korom óta szerettem volna pasit, most 14 vagyok, 14 voltam 7 hónappal ezelõtt is amióta megvan a barátom:) ) Nagyoon<3<3<3:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!