Találatok a következő kifejezésre: A barátom éves, én (280 db)

A barátom 18 én meg 17 éves lány vagyok és a barátom már a házasságra gondol meg a gyerekre! Ez normális?

Legjobb válasz: Ez egyénenként nagyon változó, általában a lányok szoktak ennyire elõre tervezni, de nincs semmi baj vele, ha a fiú is így fogja fel. Mi pl. a barátommal az elejétõl kezdve együtt tervezgetjük a jövõnket, nem csak én álmodoztam esküvõrõl, meg gyerekekrõl, Õ is szívesen gondol ilyenekre. Örülj neki, ha ilyen pasid van, akinek nemcsak a szexre kellesz, hanem valóban Veled tervezi a jövõjét is :)

Ez egyénenként nagyon változó, általában a lányok szoktak ennyire elõre tervezni, de nincs semmi baj vele, ha a fiú is így fogja fel. Mi pl. a barátommal az elejétõl kezdve együtt tervezgetjük a jövõnket, nem csak én álmodoztam esküvõrõl, meg gyerekekrõl, Õ is szívesen gondol ilyenekre. Örülj neki, ha ilyen pasid van, akinek nemcsak a szexre kellesz, hanem valóban Veled tervezi a jövõjét is :)
Érett gondolkodása van!De azért nem kell elõre haladni nagyon, mivel még õ is fiatal, az õ véleménye is megváltozik stb!
Igen, normális! Keress olyan pasit aki nem ennyire konzervatív! A szex, és minden ami hozzá kapcsolódik jó dolog, az a célja hogy boldoggá tegyen minket! Ha õt ez teszi boldoggá, akkor õt ez teszi boldoggá. Veled sincs semmi gond kedves kérdezõ! :) Csupán az a feladatod, hogy szakíts, ha zavar a dolog, és keress olyasvalakit akit ugyanaz tesz boldoggá, mint téged! GG
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat:) am nagyon szeretek beszélgetni a barátommal, néha ugy érzem vele fogok összeházasodni! jo vele!:)
A kérdező hozzászólása: igen ettöl nagyon félek hogy egyszer más lesz a véleménye ott hagy, meg mindenki folyton mondogatja hogy nem ö lesz az elsö és nem is az utolso:(
Barátom pár nap múlva lesz 18, én vagyok az idõsebb, de mi is így tervezgetünk:) ) már nagyon várom a kis Dzsozefínót Eszmeráldát, Hoszéármándót és Szinesztézia Gyopárkát : D
Jó, ha Te is hasonlóan érzel :) Olyasmin meg ne gondolkodj, hogy mi lesz, ha megváltozik a véleménye, ha elhagy stb. Ez sajnos mindig benne van a pakliban, de felesleges ezen aggódni, inkább élvezd, hogy vele vagy, és fõleg örülj, ha már õ is ilyen komolyan gondolja. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) és télleg nagyon örülök hogy ilyen barátom van:) remélem sokáig
A kérdező hozzászólása: na és hány éves kortól jön meg?
Hát az én barátnõm nem igazán szereti ha akkor próbálkozom nála amikor épp megjött neki. Hát a barátod pedig mindig kívánni fog téged azzal nincs baj:D
Ez változó, nekem 13 évesen jött meg, van akinek évekkel elõbb, vagy akár csak 15-16 évesen.
Nekem 12 éves koromban jött meg, de van, akinek 10-11 évesen megjön, ugyanakkor kitolódhat akár 18-19 éves korig is. Ne bánkódj, ha még nem jött meg, mert semmi változást, semmi különöset nem fog jelenteni, sõt ha görcsöl közben a hasad, akkor nem is fogsz neki örülni annyira. (ÉS nem kell rohanni mindjárt az orvoshoz, hogy gyógyszerrel "beállítsák" - nekem onnantól kezdett görcsölni, hogy 13 éves koromban gyógyszerrel beállították rendszeresre. :( Majd fogja tudni a szervezeted, mikor mi a jó. Ha nincs panaszod, nem fáj, nem viszket, nincs zavaró folyásod, ne aggodalmaskodj.) A menstruáció és a szexuális vágy között egyáltalán nincs összefüggés. A fiúk nem attól kívánják a lányokat, és a lányok sem ettõl a fiúkat. Igaz, hogy a menstruáció a nemi érés egyik jele, de tudod, az emberek és az emberi szexualitás ennél bonyolultabban "mûködnek". Igaz, hogy megjött 12 évesen, és noha érdekeltek a fiúk, konkrétan a szexet nem kívántam annyi idõsen. (Nem is lett volna jó!) A szex elkezdésnek optimális ideje szerintem 18-19 év körül van, de 16 évnél semmiképpen sem korábban. (Annál hamarabb általában nem fejlõdnek ki az orgazmushoz szükséges idegpályák, tehát nagy valószínûséggel nem lesz jó az aktus!!!)

Hogyan köszönjek a barátom szüleinek? Én 17 éves vagyok, ők 50 körül vannak. Csókolom mindkettőjüknek jó? Vagy jó napot kívánok illik?

Legjobb válasz: Csókolom vagy jó napot, jó estét. Nem tudom milyen stílusúak, beállítottságúak. Amúgy nõknek kezét csókolom, férfiaknak jó napot stb illik inkább. De ma már a csókolom az elterjedtebb, így fura ha kezét csókolomozzák. Én napszaknak megfelelõen szoktam mostanság köszönni jó napot,reggelt estét stb:) Az mindig jó:)

Csókolom vagy jó napot, jó estét. Nem tudom milyen stílusúak, beállítottságúak. Amúgy nõknek kezét csókolom, férfiaknak jó napot stb illik inkább. De ma már a csókolom az elterjedtebb, így fura ha kezét csókolomozzák. Én napszaknak megfelelõen szoktam mostanság köszönni jó napot, reggelt estét stb:) Az mindig jó:)
napszaknak megfelelõen mindig köszönhetsz! de nem jó napot, hanem jó napot kívánok! és egy bazikedves mosollyal is érdemes megfejelni. Csókolomot inkább csak az anyjának, és az is inkább kezit csókolom legyen. udvariasabb, kedvesebb. és mosolyt je felejtsd le! de nem jó napot, hanem jó napot kívánok! és egy bazikedves mosollyal is érdemes megfejelni.
Ku.rva jó, hogy az ember válaszol a kérdésre, és lepontozzák.
Én mindig napszaknak megfelelõen köszönök nekik. Jó napot!-Jó estét! A csókolom is jó. Bár én a barátaim szüleinek köszönök csókolommal. :) Ahogy érzed!! Én amúgy a jobb, határozottabb benyomás érdekében köszönök formálisabban, tudod, ha mondjuk a szülei jogászok, ügyvédek, könyvelõk, akkor Jó napot.
Szerintem a "csókolom" kicsit bizalmasabb hangzású, mint a "jó napot, jó estét stb". Elsõ alkalommal lehet hogy szerencsésebb a "jó napot..." -t választani, késõbb, ha jobban megismerkedtetek, még csókolomozhatod õket:)
Csókolom. Hasonló korúak voltak párom szülei, mikor anno összejöttünk (16 voltam) és balhé volt abból a hátam mögött, hogy nem csókolommal köszöntem. 22/L
Elsõ vagyok: szokásos jó napot, jó estét volt a köszönésem.
A napszaknak megfelelõ köszönést használnám. Anyukám pl. utálja ha csókolomozzák.
Elsõ! Mert hogy köszöntél?
mi sem egyszerübb a válasz: kérdezd meg tölük. tedd hozzá hogy ezt azért kérdezed, mert szeretnéd tiszteletben tartani öket, és megtudni az érzéseiket, hogyan tegyél a kedvükre. ebbõl látni fogják, hogy komolyan veszed öket is és a helyzetedet.
Nem tudom miért lettem én is lepontozva na de mind1. Ezért is utálom ezt a topikot. Unatkozó ráérõs emberek ezzel ütik el az idejüket. na mind1..
Régebben én is csókolommal köszöntem a szomszédoknak, ismerõsöknek. Egyszer a postás, akit amúgy sem bírtam, kaján vigyorral a fején nem átallotta azt válaszolni köszönés helyett, hogy "én is". Lehet, hogy viccesen hangzik, de nem volt az. Na azóta soha nem mondom.
Utolsó: végülis igaza volt a postásnak. Én nem is értem mit csókolgatunk -szóban- mindenféle embereket. Ezér is írtam 8 évesen még oké volt, de aztán kezdett nagyon ciki lenni. 20 évesen meg már felmerült bennem, hogy ha így köszönnék, akkor mondjuk az 50 éves postás mire gondolhat?! Jó, barát szülei mások, de akkor sem áll rá a szóhasználatom erre.
Utolsó elõtti: Nem voltam még olyan korban, hogy normális lett volna a postás reakciója, de egyébként teljesen igazad van. A postás nélkül sem használtam volna már kicsit késõbbtõl.
mármint utolsónak, az utolsó elõtti voltam :) bocs :)
A csókolom a legmegfelelõbb, de ha gondolod, az üdvözlöm is jó, szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elsõ találkozáskor anyukának csókolomot, apukának jó napot kívánokot köszöntem. Majd annyira hivatalosnak tûnt, hogy inkább mindkettõjüknek csókolomot köszönök. Azóta már kb. 4-5x találkoztunk. Barátom azt mondta, úgy köszönjek, hogy én jónak érzem. De mégis bennem van az az érzés, hogy lehet, hogy nem jó ez a köszönés...
Viszonyítási alapként én kereken 30 évesen kezicsókolomot köszönök a 60 év körüli anyósomnak és jó napot kívánok-ot a szintén 60 körüli apósomnak. Megszólításuk Irénke néni, Imre bácsi. Lehet, hogy nagyon konzervatív, de tiszteletteljes. (Õk tegeznek engem.) Bizalmasabb köszönést vagy tegezõdést az idõsebb ajánlhatja fel, ha nem akarja, nem lehet kötelezni rá.
Szerintem kérdezd meg a barátodat, hogy melyik köszönést tartanák illendõbbnek a szülei. Azzal a válaszadóval egyet kell értsek, aki azt írta, hogy a jó napot után hozzá kell tenni, hogy kívánok. A jó napot így önmagában udvariatlanul hangzik, stílusos ember hozzáteszi, hogy kívánok. Tessék, lehet engem is lepontozni. :) Ha végképp nem tudsz dönteni, akkor mondd azt: "tiszteletem", ettõl nyilván eláll a szavuk! :)
Csókolomot 8 évesen köszöntem a 80 év körüli szomszédoknak.
Én 19 voltam, mikor 27 éves párom bemutatott szüleinek, akik olyan 50-55 között vannak. Csókolommal köszöntem és így volt jó:) A jónapot nekem olyan furcsa lett volna.
Miután még sosem találkoztál a szülõkkel, így ha nem akarsz illetlennek tûnni, akkor mindenképpen a "Jó napot kívánok!" (napszaknak megfelelõen) köszönést alkalmazd. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor következõ alkalommal köszönhetsz csókolommal. Ha olyanok, még az is elõfordulhat, hogy jelzik, tegezõdhettek.
A csókolom-ot ajánlom, ami sokkal bensõségesebb. Nem bankba mész, hogy jó napot-ozzál. Az annyira hivatalos, személytelen.
Bárkinek is köszönsz, legyen fiatal vagy idõsebb, vagy akár veled egykorú; a napszaknak megfelelõ köszönés a lehetõ legjobb. De tényleg. "Jó reggelt/napot/estét + kívánok!" Bárki bármit mond, ez egyszerûen csak udvarias - sõt, még a magázódás sem feltétele. (20 vagyok, a campuson jóreggeltet mondok A tanárnak és utána tegezõdönk, B tanárnak és magázódunk, C évf.társamnak és tegezõdünk...) Amikor annyi idõs voltam, mint te, abbahagytam a csókolomozást, mert már igen bizalmasnak tûnt. Csak és kizárólag akkor csókolomozok, ha apukám rokonjaihoz megyünk, csupa 70-80-90 éves néni - õk igénylik a csókolomozást.
Várj egy picit, megkérdezem a jósgömböm! . . .
... megszületett a válasz! 1000Ft-ért megmondom. Csak utalással küldheted el a pénzt! Csekket nem fogadok el!
A kérdező hozzászólása: haha nagyon vicces
Ne csináld... Korai még, alig éltél... Maradj vele, ha szereted, de élj még egy kicsit.....
De kérdezõ! Gondold már át JÓZAN PARASZTI LOGIKÁVAL, hogy mi a búbánatos, kaporrohadást kérdeztél! KÉRLEK!
Egy év után megkérné a kezét egy 18 éves kiscsajnak. sok esze lenne akkor...

A barátom 25 én 20 éves vagyok, nekem éppen megvan, de a barátom ki akarja próbálni azt, hogy az ujjával a popsimat 'kényezteti', nem tudom, engem nem igazán izgat a dolog, nem hiszem hogy izgató lenne. Szerintetek kipróbáljuk?

Legjobb válasz: Ha nem érzed kellemetlenül magad attól, h közben megvan, akkor csináljátok. Persze ha van valami ellenérzésed ezzel kapcsolatban, akkor lehet, h nem kéne. Most sokan lepontoznak majd, meg hogy ilyen-olyan begyöpösödött vagyok (amúgy nem vagyok az), de a személyes véleményem az, h a fenekem exit only. 20/L

Ha nem érzed kellemetlenül magad attól, h közben megvan, akkor csináljátok. Persze ha van valami ellenérzésed ezzel kapcsolatban, akkor lehet, h nem kéne. Most sokan lepontoznak majd, meg hogy ilyen-olyan begyöpösödött vagyok (amúgy nem vagyok az), de a személyes véleményem az, h a fenekem exit only. 20/L
Izgató, én is próbáltam, aztán csináltuk elég sokszor, nagyon felfokozta az izgalmaimat. Legjobb mikor lovagolok, és így két dolgon vergõdök-vonaglok egyszerre. Fenomenális! :)
Ha nem szeretnéd, akkor ne... Meg mensi közben... nem tudom, neked kell érezned. ( nem voltam nagy segítség mi?)
Nekem szokta a párom csinálni, én nagyon élvezem, de elõtte sokat nyalja a puncimat, és csak akkor élvezem, ha ujjazza a popsim, ha már elengedtem magam. Szerintem nem egy nagy kérés ez a párodtól és lehet még élvezni is fogod! Nem veszítessz vele semmit! ;)
"nekem éppen megvan" mi van meg?
ja
Szerintem egyszer nyugodtan megengedheted, érdemes kipróbálni. Aztán majd meglátod, mennyire tetszik élesben. Ha nem jön be egyáltalán, akkor hagyhatjátok a dolgot. Az pedig ne zavarjon, hogy megvan, hiszen ahhoz a lyukhoz nincs köze. Gondolj bele, vannak lányok, akik a mensi ideje épp ezért alatt análisan szexelnek!
Ha ellenérzésed van, ne próbáld ki! Így semmi jó nem sülhet ki.
A kérdező hozzászólása: Igen, Én is gondoltam, hogy engedek, végülis egyszer élünk!:) Csak hát nem tudom.. Soha nem gondoltam rá, hogy izgató lehet.:)
Elõzõ vagyok, úgy szokta nyalni a puncim, hogy teljesen új tampont teszek fel és még véletlenül sem találkozik vérrel vagy ilyesmi!!!
személy szerint én imádom amikor a barátom a popsim kényezteti nekem nagyon jó. sokszor volt már így orgazmusom. Engedd hogy megpróbálja ha nem tetszik nem folytatjátok. 28 nõ
A végbélnyílás környéke az egyik leggyakoribb erogén zóna! Ezért sokan élvezik, ha nekik oda bedugnak valamit. Pláne, ha még mozgatják is, amit bedugtak. Ha a barátod be akarja az ujját dugni, engedd neki. Ha már benn van, kérd meg, hogy mozgassa ki-be, vagy benn behajlított ujjal simogassa a végbeled gyûrûs záróizmait! Lehet, hogy kellemes érzés lesz, de ha nem, máskor nem csináljátok. És annyi!

A barátom és én 19 évesek vagyunk. Szeretnénk egy 500ezres telket venni. Hogyan tudnánk ezt banki kölcsön vagy hitel formájában megtenni, ha van 200ezer alaptőkénk?

Legjobb válasz: hät ezt én nem tudom,de a hitel sosem jo....a mäsik meg ird meg merre vannak ilyen olcso telkek kérlek!!komolyan.:).kösziiii

hät ezt én nem tudom, de a hitel sosem jo....a mäsik meg ird meg merre vannak ilyen olcso telkek kérlek!!komolyan.:) .kösziiii
Egy fontos dolgot nem írtatok: Van-e munkahelyetek, jövedelmetek, stb. Ha van, akkor azt a háromszázezer forintot át lehet hidalni személyi kölcsönnel is pl. De ha vidéken élsz, menj be a takarékszövetkezetbe, ott is segíteni fognak.
A 19 éves kor személyi kölcsönnél gondot jelent, mert ha még van is jövedelmetek, min. 21 évesnek kell lenni . Telekre nem adnak hitelt, csak ingatlanra. Amennyiben rendelkeztek jövedelemmel és van egy ingatlan-fedezet ( pl. nagymamának, anyukának...stb ) arra tudtok felvenni. :) üdv.

A barátom és én 19 évesek vagyunk. Õ még "szűz", én viszont már rég nem. Mikor a szexhez jutunk, akkor lekókad a . Mit tegyek?

Mindent megpróbáltam már.Orálisan is kényeztettem,simogattam,nem is siettem el.Már 5x el?fordult,h miután felállt neki le is kókadt.Én nagyon vágyom rá,de már félek neki kezdeni,félek a kudarctól.Talán túlságosan teljesíteni akar,vagy fél.Nem értem. :(

Legjobb válasz: Tehát szûz! Próbálj meg elõször csak pettingelni vele. És a végén ne legyen semmi szex. Majd késõbb (másnap) megint. És közben ösztönözd õt, hogy milyen jó (még ha nem is), de jól csinálja (tehát adj egy kis önbizalmat neki). Majd ha már úgy érzed, hogy majd megõrül érted, akkor rántsd magadra, és kezdjétek el. Ha így sem sikerül, és lelohad, akkor forduljatok szexterapeutához, mert ezen valószínûleg csak õ fog tudni segíteni...mivel nekem most nincs jobb ötletem.

velünk pontosan ugyanez van!! :O én is mindent kipróbáltam mint te, de semmi nem használt... az alkohol nem tudom, nem biztos h jó ötlet-e mert ha nem az a baj h fél hanem vmi más akkor az alkohol csak még nehezebbé teheti.. Mióta van nektek ez a problémátok? nekünk több mint fél éve... én is tök tanácstalan vagyok.. :(
Tehát szûz! Próbálj meg elõször csak pettingelni vele. És a végén ne legyen semmi szex. Majd késõbb (másnap) megint. És közben ösztönözd õt, hogy milyen jó (még ha nem is), de jól csinálja (tehát adj egy kis önbizalmat neki). Majd ha már úgy érzed, hogy majd megõrül érted, akkor rántsd magadra, és kezdjétek el. Ha így sem sikerül, és lelohad, akkor forduljatok szexterapeutához, mert ezen valószínûleg csak õ fog tudni segíteni...mivel nekem most nincs jobb ötletem.
Nagyon egyszerû a dolog... Nem a péniszével van a gond... hanem azzal hogy szûz és nagyon rástresszel a dologra :) semmi gond nincs ezzel, csak fél és nagyon izgul tudat alatt hogy mi lesz ha.... Ha nagyon nem menne a dolog akkor vegyetek pár szem viagrát hogy beinduljon a dolog... attol nem lesz függõ... de ha meg pénz gondotok van akkor meglehet oldani azzal is hogy azt mondod neki: kicsim ha egyedûl kitudod verni akkor én is kitudom neked... bár elég rossz a pasinak hogy ezt halja de ez igy egy megoldás lehet. nem kell egybõl szexelni lehet petting is... csak probáld ellazitani... vagy igyon meg egy sõrt vagy ilyesmi hogy nyugisabb legyen... ez a megoldás.
Próbáljátok úgy, hogy elõtte iszik egy kis alkoholt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!Megpróbáljuk a sört is meg a viagrát is talán.Csak menjen már...:)
A kérdező hozzászólása: Szia!Kb 3 hete, az alatt volt 5 alkalom.Gondoltam már mindenre.Hogy fél, vagy nem tetszem neki annyira.De nem.Mindent megpróbáltam és meséli mindig, h egyedül semmi gond nem volt.Szerintem egy jó kapcsolathoz a szex is hozzá tartozik, de itt nincs szex, pedig annyira kívánom õt és tudom, h õ is engem. tanácstalan vagyok. :(
Lehet érzelmi oka is, vagy merevedészavara van. Mért van idézõjelben a szûz?
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy volt petting is és biztatom is, nem is keveset.Ezért kédezem a ti véleményeteket.Mert már nem tudok mit kitalálni.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert ha egyedül van semmi gondja, csak ha velem van. :(
Próbálj meg szerezni viagrát /kb.feketén 3000ft-ért kapsz 1 db-ot!! De hidd el megéri! Én fiuként kiprobáltam milyen a hatása!!! Pazar!!! Órákig állt s orgazmuskor után sem lankadtam le!!! Próbáljátok ki!

A barátom és én 14 évesek vagyunk és én iszonyúan kívánom már. Tudom, hogy fiatal vagyok de mit tehetnék?

Ha lefeküdnénk egymással nem bánnám meg.Nagyon nagyon szeretem és ? is engem...és már fél éve járunk.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha még megkérdezed, mit tegyél, akkor még nem vagy biztos magadban. Elismered, hogy fiatal vagy hozzá. Hogy mit tegyél? Várj! Nem maradsz le semmirõl sem. Minél korábban kezdi valaki, annál könnyebben kiég. Ennyi idõsen még nem marad tartós egy kapcsolat, ha most lefekszel vele, szinte biztos, hogy néhány éven belül lesz más is utána. Tudom, hogy most megy a nagy feminizmus, meg hogy jogunk van hozzá, de tönkretenni nem kell a lelkünket. Mellékesen megjegyzem, hogy rám a párom több, mint 8 hónapot várt, de két évvel idõsebb voltam nálad, és most össze fogunk költözni (19 leszek). Fontold meg, mert a szüzességet elveszíteni csak egyszer lehet!

Ha még megkérdezed, mit tegyél, akkor még nem vagy biztos magadban. Elismered, hogy fiatal vagy hozzá. Hogy mit tegyél? Várj! Nem maradsz le semmirõl sem. Minél korábban kezdi valaki, annál könnyebben kiég. Ennyi idõsen még nem marad tartós egy kapcsolat, ha most lefekszel vele, szinte biztos, hogy néhány éven belül lesz más is utána. Tudom, hogy most megy a nagy feminizmus, meg hogy jogunk van hozzá, de tönkretenni nem kell a lelkünket. Mellékesen megjegyzem, hogy rám a párom több, mint 8 hónapot várt, de két évvel idõsebb voltam nálad, és most össze fogunk költözni (19 leszek). Fontold meg, mert a szüzességet elveszíteni csak egyszer lehet!
Igaz, hogy most nem bánnád meg, de a szakítás napján biztosan.. A petting ennyi idõsen bõven elég, hidd el, nagyon jó érzés az is!
én is két évvel idõsebb voltam nálad, és rám is fél évet várt a barátom. szerintem is fiatal vagy hozzá. pettingeljetek!
Petting, orális szex, és ha úgy érzed, és tudod mit csinálsz, részemrõl áldásom rátok. Csak alaposan gondold át, és ha még nem volt semmi eddig (ó én naív), akkor ne rögtön a szexszel kezdjétek. Meg ne akarj ennyi idõsen kismamává avanzsálni se.
maszturbálj... és is azt csináltam és sokat segitett!!
Hat sztem oralisan kielgitheted!igy a szuzesseg is megmarad!
szerintem pedig ha vágytok egymásra, akkor tegyétek meg.
én 15 éves vagyok mi nem vagyunk még fél évesek de annyira szeretem h lefeküdtem vele , mert tudom h õ az akivel elakartam veszteni a szüzességem és akivel nagyon sokáig együtt akarok lenni még ha nem is leszünk együtt életünk végéig , gondold át a dolgot és ha te is ugy érzedahogy én akkor nem fogod megbánni:)
teljesen mind1, h 14 éves vagy 24 éves vagy. ha úgy érzed, hogy lelkileg felkészültél rá, h lefeküdj a barátoddal, és kívánod is, akkor mi tart vissza? szerintem az a gáz, ha egy 14 éves lány azért fekszik le valakivel, hogy elmondhassa a haveroknak, hogy õ már nem szûz. a te esetetben nem ez a helyzet, szóval hajrá :)
Maximum egy rossz élménnyel gazdagszol, egyéb nem történik.A petting az már más, fokozatosan meg lehet ismenri egymás tetsét, de szerintem az aktussal még várj!
Szerintem a csávó a ciki ha egy kislánnyal kezd.(nem, nem vagy érettebb a korodnál) Nekem egy 15 éves is fiatal.. 17/F
és most oltunk!
Igen.
elárulom neked akkor leszel érettebb mint az átlag amikor nem hiszed magad érettebbnek mint az átlag, minél inkább érzed hogy mindent tudsz annál kevesebbet tudsz és igen fiatal vagy még szerintem várj vele, ha belegondolsz a fiú végez az egyetemmel amikor te még gimibe jársz, de késõbb jó lesz
Ja minden tini érettebb mint az átlag. Akkor mi az átlag? Vicces amikor 16 éves kislányok kész nõnek képzelik magukat..
A kérdező hozzászólása: pedig az vagyok.:) hiába bármit mondtok.. na de mindegy köszi azért.:)
Szia! Igen, eléggé sok mivel fiatalok vagytok még. Üdvözlettel Legly
A kérdező hozzászólása: de én tényleg szeretem.. okéé, és most oltsatok..:(
De még mennyire.
Sok, mert még gyerek vagy.
Alapból nem lenne az, de mivel 13 éves vagy, így igen!
Te tudod. Majd jól megdug és otthagy, ha neked ez kell.

Az gáz hogy a barátom 15 én meg 12 éves vagyok::?

Legjobb válasz: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8qe9wU3tv1qcuia2o2_250.gif

Enyhén gáz, igen, az gáz gáz gáz, fúúúj mondjon le!!
#5 Örülök, hogy tetszett. :D
Nehéz megmondani. Ha a 12 éves kishúgomat kéne elképzelnem egy még nálam is idõsebb fiúval, akkor szerintem furi. de nem ismerlek titeket, nem tudom milyen érett a gondolkodásotok, a fiú mit akar tõled stb... Elítélni meg senkit sem fogok láttatlanba.
nagyon is gáz... az ieneknek jó hogy végre megkezdõdik a suli.
GÁZ aminek a köbmétere 500 ft szóval gyorsan felejtsd el mert sokba fog kerülni
Pontleszarom.
FUUUUUUJJJJJJ GGGGGGAAAAAAZZZZZZ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!