Találatok a következő kifejezésre: A barátom és utána a bugyimon (2 db)

A barátom megujjazott és utána a bugyimon észrevettem ien barna véres folyást ez lehetett az hogy átszakadt a szüzhártyám?

Legjobb válasz: Lehet, hogy picit felsértette a hüvely falát, de az begyógyul, nyugi. :)

Lehet, hogy picit felsértette a hüvely falát, de az begyógyul, nyugi. :)
Jah, és kiegészíteném azzal, hogy lehet a szûzhártyád volt, de te attól még szûz maradsz, mivel a pénisszel való behatolással lehet elveszíteni a szüzességet.
így van , addig szûz maradsz amíg férfi nemiszerv nem jár benned, de ha pettingeltek akkor legyen kölcsönös a dolog:)
ilyen nálam is volt egy kicsi, aznap este miután megujjazott, aztán másnap reggeltõl kezdve 6 napon át véreztem, de nem volt olyan erõs, mint amikor általában menstruálni szoktam.Ezért most fogalmam sincs hogy nekem is átszakadt a szûzhártyám vagy sem.Ha bárki tudna segíteni megköszönném.

Mitől lehetetett, hogy amikor egy ujjal a barátom megújjazott picit véres lett az ujja, de enyhén csak a körme alatt meg a ujja hegyén és utána picit a bugyim reggelre? De csak nagyon kicsit egy vagy két csepp.

A sz?zhártyám szakadt át v vmit megsérthetett? Nem fájt amúgy.

Legjobb válasz: Szerintem inkább a szûzhártya szakadhatott át valamennyire, mert ha felsértett volna mondjuk a körmével akkor érezted volna.

Szerintem inkább a szûzhártya szakadhatott át valamennyire, mert ha felsértett volna mondjuk a körmével akkor érezted volna.
Nem biztos, hogy érzi ha fölsértette. Lehet egy nagyon apró sebet csinált a körmével oda belülre neked. Amúgy mekkora volt a körme? De az is lehet, hogy a szûzhártyádat "mozgatta" meg egy picikét. Amúgy semmi gond nincsen. elõfordul az ilyesmi :)
Dehogynem, itt van az egyfõre jutó legtöbb láma, agyatlan fake kérdésekkel...
Szerintem a barátod Észak-Koreai ügynök, és egy mikrochipet ültetett be a hüvelyfaladba Kim Dzsong Ill elvtárs megbízásából. Nemsokára el fogsz kezdeni miniatûr Észak-koreai ügynököket szülni, akik átveszik a hatalmat a falud könyvtára vegyesboltja és kocsmája (!) felett.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ két válaszadónak köszönöm:) Deí az utolsónak üzenem nem ezen az oldalon kéne szórakoznia...Várom a további, értelmes válaszokat
ez a koreás gyerek egy vicc... mondd te rendesen eszel reggelit és ebédet?? eredj haza és baszd meg magad. hülye fasz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!